2013. április 18., csütörtök

Fő téma: Magyar antiszemitizmus!

Magyarországon rendezik május elején a zsidó világkongresszust, melyre meghívást kapott Orbán Viktor miniszterelnök is! Cikkünkben kifejtettük, hogy ezen kicsit sem csodálkozunk és az újabb híren sem!
A kongresszus fő témája a magyarországi antiszemitizmus!
Ebben biztosak voltunk sőt, ennél még nagyobb ostobaságokat is feltételeztünk, de azok jók lesznek a zsidó kabaré színpadjára!
Eddig is kígyót, békát kiabáltak hazánkra, most a sok "okos" összedugja a fejecskéjét és kitalálnak valami nagyon rosszul hangzó közleményt a hazánkban zajló antiszemita történésekről!
Lesznek hozzá elegen, ugyanis több mint 500 delegált érkezik hazánkba. Közülük 300-350 rendelkezik szavazati joggal.
A legtöbb delegált Izraelből és az USA-ból érkezik! Nohát!
A magyar zsidó vezetőknek nagy tétje ennek a kongresszusnak, mert új elnökséget választ a szervezet és a jelöltek között több hazánkban élő, magyarul beszélő zsidó jelöltje is van!
Ha a magyar állampolgárságú zsidó vezető lesz megválasztva, felkészülhetünk a legrosszabbra, ugyanis eddig is visított a média a " magyar antiszemitizmustól", ezután nem visít majd , hanem olyan embertelen hangot fog megütni amit jó érzésű magyarok nem tudnak majd elviselni!
Alföldi Pál

Egyedül telepített erdőt egy indiai férfi

Napjaink környezeti problémái közé tartozik az erdők ritkulása és az elsivatagosodás. Indiában ez már sokkal nagyobb léptékben van jelen: nagy pusztaságok és erős talajerózió uralkodik, a termőföldek lassanként elvesztik tápanyagtartalmukat és az állatvilág egyre csak pusztul. Egy férfi azonban felvette a harcot a folyamatokkal!
 


Egy indiai férfi azonban megunta mindezt, és mintegy 550 hektáron saját kezűleg telepített erdőt. Hihetetlennek tűnik? Az biztos, de mégis igaz. Bizonyítékul pedig szolgáljanak a részletek.
Több állatfaj is visszatelepült az új erdőbe

Jadav „Molai” Payeng mintegy 30 évvel ezelőtt, még tizenéves korában kezdett neki a projektnek. Történt egy napon 1979-ben, hogy egy Jorhat-i homokzátonyra sodort a víz jó néhány kígyót. A fiatal Payeng azonban azt vette észre, hogy állatok erdők híján elpusztultak a napon.

Saját kezűleg ültette az összes fát


A kígyók elpusztultak a hőségben, mivel nem voltak fák, melyeknél meghúzódhattak volna. Leültem és megsirattam élettelen testüket. Mészárlás volt. Riasztottam az erdészetet, és megkérdeztem tőlük, hogy tudnak-e oda fákat ültetni, azonban ők azt mondták, hogy ott semmi sem nőne. Helyette megkértek, hogy inkább próbáljak meg bambuszt termeszteni. Kínkeserves volt, de megtettem, és senki sem segített benne. Senkit nem érdekelt” – nyilatkozta a ma már 47 éves férfi a The Times of Indianak.
Payeng erdeje a homokpadon.

Payeng tehát belekezdett magányos akciójába, és kiköltözött a homokzátonyra, hogy ott aztán megkezdje az erdő ültetését. Egyenként, kézzel ültette el a magokat, melyeket reggel és este locsolt és igény szerint kapált is. Néhány év kitartó munka eredményeképpen pedig egy sűrű bambuszültetvény, egy igazi természeti rezervátum nőtt ki a homokból.

Bambusz után rendes fák jöttek


Eztán úgy döntöttem, hogy rendes fákat ültetek” – emlékezik vissza Payeng. „Összegyűjtöttem és elültettem őket. Ezen kívül vöröshangyákat is áthoztam a falumból, melyek rengetegszer megcsíptek. Úgy vettem észre, hogy a vöröshangyák megváltoztatják a talaj összetételét”.
Az évek alatt a betermesztett homokzátonyon rengetegféle növényt és állatot láttak, mint például olyan veszélyeztetett állatfajtákat, mint az indiai orrszarvú és a bengáli tigris.
A helyi erdőfelügyelet csak 26 év után értesült az akcióról

12 év után keselyűket láttunk, és költözőmadarak is kezdtek idegyűlni. Szarvasok és marhák ragadozókat csaltak ide” – állítja Payeng, és hozzátette, hogy a helyiek sajnos egy a környéken ólálkodó orrszarvút is legyilkoltak. „A természet létrehozott egy táplálékláncot; miért nem tudunk ehhez ragaszkodni? Ki védené meg ezeket az állatokat, hogyha mi, felsőbb rendű lények elkezdjük őket levadászni?” – mondta a felzaklatott férfi.
Az Assam városi erdőfelügyelet bámulatos módon csak 2008-ban értesült a Payeng által telepített erdőről, amikor közel 100 vadon élő elefánt dúlta fel a környékbeli falvakat. Ekkor találkozott Gunin Saikia erdővédő asszisztens legelőször Payenggel.
Meglepetésként ért, mikor egy ekkora erdőt találtunk a homokzátonyon. A helyiek, akiknek otthonait az ormányosok lerombolták, ki akarták vágni az erdő fáit, de Payeng saját testével védte meg azokat. Úgy tekint a fákra és az állatokra, mint saját gyermekeire. Ezt látván úgy döntöttünk, hogy mi is beavatkozunk” – meséli Saikia. „Payeng bámulatba ejtett minket. Már 30 éve ezen dolgozott. Hogyha bármely más országban tette volna meg ugyanezt, hőssé nyilvánították volna”.

http://www.pozitivnap.hu/technika-es-tudomany/egyedul-telepitett-erdot-egy-indiai-ferfi

Gazdag István: Vörös Dani és a gyerkőcök

Legutóbb a Német Szövetségi Alkotmánybíróság elnöke sem kívánt élni azzal a – jelek szerint – nem éppen megtisztelő lehetőséggel, hogy ő mondjon ünnepi beszédet április 20-án, a Theodor Heuss Alapítvány díjátadásán, amellyel Daniel Cohn-Benditet akarják honorálni a demokrácia és az emberi jogok érdekében kifejtett küzdelméért. Amint Andreas Vosskuhle sajtószolgálata kertelés nélkül fogalmazott: „Az elnök nem társíthatta a Bíróságot felnőttek és gyerekek közötti szexualitásról szóló írásokkal.”
Érdekes vagy inkább jellemző módon az alapítvány kuratóriumában lévő politikusok, pénzemberek és notabilitások – köztük Richard von Weizsaecker egykori vagy Joachim Glauck jelenlegi szövetségi elnök – nyíltan mégsem határolódnak el a ’68-as párizsi diáklázadások egyik főkolomposaként (a külső és belső tulajdonságait egyaránt leképező) Vörös Dani néven elhíresült anarchista agitátor, jelenlegi európai parlamenti képviselő inkriminált szövegétől, amelyet Le Grand bazar (Éd. Belfond, 1975) című könyve tartalmaz: „Többször megtörtént velem, hogy egyes gyerkőcök kinyitották a sliccemet és elkezdtek simogatni. Mindig máshogy reagáltam, de a vágyuk problémát okozott nekem, és megkérdeztem tőlük, hogy miért nem egymással játsszanak, miért engem választottak, nem pedig más gyerekeket. De mert erősködtek, mégis simogattam őket.” Később a biztonság kedvéért még ezt is hozzáteszi, nehogy félreértés legyen belőle: „Állandó flörtöm az összes gyerkőccel gyorsan erotikus formákat öltött magára. Valóban úgy éreztem, hogy az ötéves kislányok már megtanulták, hogyan izgassanak fel, hogyan csábítsanak el. Ez hihetetlen. Legtöbbször lefegyvereztek.”
A háború utáni első német szövetségi elnök nevét viselő tekintélyes (?) Theodor Heuss Stiftung Németország második világháború után visszanyert demokratikus szalonképességének egyik szimbóluma lenne, legalábbis elvileg, amely „a politikai pedagógiát és a kultúrát támogatja Európában, 1965 óta politikai személyiségeket jutalmazva a demokrácia és az egyéni érvényesülés védelme iránti példás magatartásukért. Az alapítvány célja az állampolgári kezdeményezések és elkötelezettségek értékelése, ily módon a díjazottak a demokrácia időbeli bizonyítékává válnak”, olvasható honlapján.
Ezt és az Alkotmánybíróság elnökének döntését ismerve nevethetnékünk támadna, ha nem ilyen súlyos témáról lenne szó.
Mert Németországban, noha a háziállatokkal való nemi kapcsolatot engedélyező törvényt csak tavaly változtatták meg, a pedofil cselekményekkel kapcsolatos vádak hagyományosan börtönt jelentenek, nem pedig a társadalom és az igazságszolgáltatás elnézését, amely e tekintetben – ahogyan a gondolatvétségek szankcionálása terén is – példás szigort akar tanúsítani. Nemrég az egész társadalmat megrázták a katolikus egyházat és egyes vallásos iskolákat érintő pedofil ügyek, miután volt növendékeik felnőtté válva nyilvánosan meggyónták a diákéveik alatt elszenvedett nemi erőszakok és más szexuális molesztálások sorozatát. Az olyan esetekben pedig, amikor az egyik szülő a gyermekük sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel vádolja meg a másikat, a német bíróságok gyakran és gyorsan szabnak ki szigorú büntetést anélkül, hogy a megvádolt személy lélegzetvételnyi időhöz jutna. Ehhez képest DCB kapcsán lassan négy évtizede tart már a német igazságszolgáltatás, politikai osztály és média cinkos sumákolása, hiszen érdekes módon politikai karrierje során mindig hagyták levegőhöz jutni anélkül, hogy nyugtalankodnia kellett volna nem éppen „kóser” szavai és tettei miatt.
2010-ben Angela Merkel hivatalosan kijelentette, hogy a multikulturális társadalmi modell, amelyet politikai szinten elsősorban a zöldek propagálnak, „teljes kudarc”. Ezek után 2013-ban a német Alkotmánybíróság elnökének a döntése úgy is lefordítható, hogy „a zöldek teljes kudarc”, elvégre fejétől bűzlik a hal, márpedig a zöldek európai parlamenti frontembere csaknem két évtizeden keresztül éppen DCB volt. Németországban jelenleg a politikai élet megtisztítását célzó kampány zajlik a Bundestag elnöke, Norbert Lammer által 2005-ben divatba hozott Leitkultur (vezérkultúra) fogalom mentén. Egyebek mellett ezt jelzik a különböző miniszterek és politikusok plágiumait és kamu diplomáit érintő söprögetések, a kalóz párt hajójának megcsáklyázása, a nacionalista NPD folyamatos betiltással fenyegetése stb.
Mindezek ismeretében csak remélni lehet, hogy Merkel keresztény kurzusa talán mégis összeszedi minden bátorságát, és végül a tényleges érdemei szerint ítéli meg (vagy inkább el) egy DCB-féle „érinthetetlen” viselt dolgait is. Annál is inkább, mert az ominózus könyvében feltálalt pedofil epizód távolról sem csak egyszeri, a régmúlt idők homályába vesző és így akár bocsánatosnak is tartható kilengés volt egy egyébként makulátlan életrajzban, ahogyan azt a liberális médiumok jellemzően láttatni szeretnék. A francia televízió legendás kulturális műsora, az Apostrophes 1982. április 23-i adásában ugyanis a rá jellemző hücpével mutatkozik megrögzött visszaesőnek: „A négy és hat év közötti gyerkőcökkel fantasztikus, tudják, amikor egy ötéves kislány elkezd vetkőztetni, mert ez egy mániás-erotikus játék.”
További pikantériája az ügynek, hogy a nemzetközi sajtóban egy bizonyos Bettina Röhl buktatta le, aki Ulrike Meinhof, a Vörös Hadsereg Frakció egykori tagjának a lányaként nyilván így akart revánsot venni a ’68-as forradalmi örökséget időközben megtagadó „burzsoán”. Leleplezésére 2001-ben kerített sort, de akkoriban hagyták elaludni az ügyet, és később is hiába emlegették fel időről-időre egyes francia kamikáze politikusok, köztük Jean-Marie Le Pen és Francois Bayrou, gyakorlatilag nem lett semmi foganatja. Akárcsak nemrég Dominique Strauss-Kahn vagy Roman Polanski, valószínűleg DCB is az „ártatlanul meghurcoltak” glóriájával fogja megúszni szexuális aberrációjának kiteregetését. Mindazonáltal csak egy elvetemült antiszemita juthat arra a természetesen minden alapot nélkülöző feltételezésre, hogy ennek bármi köze lenne a „nem létező lobbihoz” való tartozásukhoz. Honni soit qui mal y pense.
MD 2013. IV. 18.

Fél év külföldi munka után ugrik a magyar személyi igazolvány?

Aki néhány hónapra, szezonális munkát vállalva megy külföldre, egy friss jogszabályváltozás nyomán immár nem tud idehaza olyan bejelentést tenni, hogy „ideiglenesen tartózkodik külföldön”, mert ez a lehetőség megszűnt és csak az maradt, hogy „külföldön letelepedik”. Csakhogy ez esetben bevonják a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját.
Erre Jónás Róbert siófoki olvasónk hívta fel a figyelmet, aki maga is évek óta Ausztriába jár dolgozni, a vendéglátásba.
– Egyre többen tartanak külföldre munkát vállalni, de legtöbbjük csak néhány hónapra megy ki, utána visszajön és esetleg később újra kimegy – így Jónás Róbert. – Érthetetlen, hogy – amint azt a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogtanácsosa is megerősítette érdeklődésemre – március elsején úgy változott a törvény: ha valaki három hónapnál hosszabb időre vállal munkát külföldön, csak és kizárólag azt tudja bejelenteni a hazai okmányirodában, hogy letelepedik. Holott nem akar ő letelepedni, visszajön négy, öt, vagy hat hónap múlva.
A bejelentéskor azonban elveszik a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját (aki letelepedik odakint, miért is volna ezekre szüksége?), azután ha hazatér, akkor újra megigényelheti mindkettőt. Majd ha később megint felkerekedik (a vendéglátásban a szezonalitás miatt általában így járnak ki dolgozni), kezdődik megint elölről azzal, hogy bevonják az okmányait.

Olvasónk szerint habár sokaknak fogalma sincs a jogszabály-változásról, az internetes fórumokon azok körében, akik már értesültek róla, komoly felháborodást váltott ki a változás. Mi szükség a teljesen fölösleges tortúrára, ezt kérdik, hozzátéve: ki lehet ugyan váltani az útlevelet, hogy maradjon azért valamilyen okmány, de az unióban elméletileg ugye nincs rá szükség. Azt senki sem tudta megmondani, a jogvédők sem, hogy milyen szankcióval jár, ha valaki nem tesz bejelentést, mielőtt kimegy. Jónás Róbert hozzátette: az okmányirodai dolgozók semmiről sem tehetnek, éppen ezért elnézést kér azoktól a siófoki ügyintézőktől, akiknek esetleg kellemetlenséget okozott számtalan kérdésével...

Genetikai alapismeretek

Nép és nemzet
A nép az emberek azon természetes közössége, amelyet a közös származás, a közös környezet, a közös nyelv és hagyományok, valamint a közös körülmények alakítottak ki, és amelyhez való tartózás elsősorban genetikai-kulturális tényezőkön alapul.
A nemzet azon népi származású emberek természetes közössége, akiket a közös történelmi emlékezet, a közös történelmi sorsvállalás, és a közös történelmi hivatás-küldetés elsősorban tudati-szellemi vonatkozásban kapcsol össze. Ebből adódóan – és röviden – a néphez tartozás faji, a nemzethez tartozás faji alapú intellektuális kérdés. Már a néphez tartozás tudata is megkíván az egyén részéről olyan személyiség feletti érzéseket mint az áldozatvállalás, bajtársiasság, együttműködési készség, és a közösség érdekeinek az egyéni érdek fölé helyezése. A magyarságtudatra épülő nemzettudat viszont – mindezekkel együtt – még magas szintű értelmi és tudati tevékenységen alapuló szüntelen küzdelmet is jelent a nemzet fennmaradása, erkölcsi és intellektuális fejlődése és térnyerése érdekében.
Mikor a népek genetikai tulajdonságait vizsgáljuk, az írás terjedelmi korlátai miatt nem részletezzük a jó és rossz tulajdonságokat, hanem csak pozitívnak, vagy negatívnak értékeljük őket. Joggal feltételezzük, hogy olvasóink rendelkeznek az alapvető ismeretekkel, és részletezés nélkül is képesek a pozitív-negatív minősítést tartalommal kitölteni.
A népi magyar fogalom értelmezése
Népi magyar az a magyar, aki a magyarságra jellemző génállománnyal rendelkezik. Ez az alapfeltétele annak, hogy teljes értékű magyarként létezhessen. Ez az állapot azonban még csak a biológiai értelemben vett kapcsolódási elem, ennek ki kell egészülnie a magyarságtudattal, melynek az alapja a magyar népi kultúrának és a magyar szellemiségnek az erős beépülése a lelkiségbe, mely az öntudat létrehozója. Tehát: népi magyar az, aki a magyarságra jellemző génekkel és jó magyarságtudattal rendelkezik.
A testvérnép fogalmának értelmezése
Testvérnépek azok a népek, melyeknek a génállománya megegyezik, vagy nagyon hasonlít a magyarokra jellemző génállományhoz. A különbözőség annyi, hogy nem magyar tudattal, hanem saját népi tudattal rendelkeznek. A testvérnépeknek a népi tudata azonban rendkívüli hasonlóságot mutat a magyarokra jellemző tudattal (így a kultúrával is), ezért a nyelvi különbözőség ellenére a lelkiség vonatkozásában rendívül nagy a hasonlatosság.
A testvérnépekkel való keveredés semmiféle genetikai módosulással nem jár, ezért egyéb járulékos pozitívumok miatt hasznosnak is minősíthető. A testvérnépek eltérő életvitele és élettapasztalata, valamint más irányban fejlődött kultúrája és életereje bizonyos esetekben a magyarság pozitív tulajdonságait képes erősíteni, és a negatívokat mérsékelni.
A testvérnépek összlétszáma világviszonylatban 600 millió (egyes kutatók szerint 800 millió). Tehát a magyarság nemcsak genetikailag tartozik egy nagyszámú népességhez, hanem ennek a népességnek egy kiváló képviselője is, és egy genetikai leromlás esetén óriási építkező háttérrel rendelkezik.
Genetikailag semleges népek fogalma
Genetikailag semleges népeknek azokat a népeket nevezzük, melyek sem pozitívumokkal, sem negatívumokkal nem módosítják a magyar géneket. Génállományuk gyenge, az erősebb magyar gének képesek elnyomni a gyenge jellemzőiket. Az ilyen népek száma csekély, és lényegtelenségük miatt különösebb figyelmet nem is érdemelnek. Ennek ellenére a keveredés nem jó, mert egy stagnálásos állapotot teremt.
Genetikailag veszélyesnek minősülő népek
Azokat a népeket, melyeknek a genetikai állományuk túlnyomó részben negatív jellegű, veszélyeseknek kell minősíteni. Keveredés esetén három szinten rontják a magyarság génállományát. A magyarság csekély számú és nem erős negatív tulajdonságait felerősítik, és új negatív tulajdonságokkal egészítik ki. A pozitív tulajdonságainkat lerontják, a keveredés mértékétől függően akár meg is semmisíthetik. Csekély arányú keveredés esetén a leromló pozitív tulajdonságok, és a felerősödő negatív tulajdonságok következtében a legjobb esetben is egy erősen semleges génállomány alakul ki, mely már képtelen ellenállni a legkisebb negatív behatásnak is, és ezért a teljes leromlása előbb-utóbb bekövetkezik. Különösen akkor, ha a rendkívül veszélyes génállományú népek is megjelennek az élettérben.
Rendkívül veszélyes génállományú népek
Rendkívül veszélyes génállományú népeknek azokat a népeket nevezzük, melyek olyan súlyosan károsítják a magyarság génállományát, melyet többé megjavítani már nem lehet. Ezeknek a népeknek a rendkívül erős negatív tulajdonságai képesek a magyar génállomány negatív tulajdonságait oly mértékben módosítani, felerősíteni és a saját, csak negatívumokat tartalmazó génjeivel véglegesen és javíthatatlanul megfertőzni, hogy a megfertőzött minden pozitív tulajdonságát elveszítheti. Míg minden más génmódosított egyén képes belesimulni a népi magyarságba, ez a fertőzött génekkel rendelkező egyén törvényszerűen (a génprogramja alapján) a magyarság ellenségévé válva, a legelvetemültebb tettekre is képes.


Felismerés és védekezés
A tartalom és a forma
Ez a fogalompár esetünkben az emberek, illetve az emberi közösségek (a népek) belső töltését, szellemiségét, és a külső képét, az arculatát kapcsolja össze. Ideális esetben a két tényező harmonikusan illeszkedik egymáshoz, erősíti egymást, és rokonszenvessé teszi a világ számára azt, aki képes ezt az egységet létrehozni. A túlnyomóan negatív génállományú népek és annak a tagjai is képesek összhangba hozni a tartalmat és a formát, de ez egy szörnyűséges megjelenési állapotot hoz létre, és a közutálatot az egészséges génállományú emberekből azonnal ki is váltja, a világ bármelyik népről is lenne szó.
Mi most ezen a sorrenden változtatunk, mert céljainknak úgy megfelelőbb és használhatóbbak a levonható következtetések. A forma és a tartalom egységéről beszélhetünk, mert vizsgálódásaink logikai sorrendje ezt kívánja meg.
Első amit érzékelünk általában a forma. Tehát ez a kiindulási alap első eleme. A megjelenési formát viszonyítjuk a belső képeinkhez, melyeket az ideálokból, illetve a megvetendő tulajdonságokból alakítottunk ki, és amit némileg módosíthat a közfelfogásban kialakított kép is. A gének felelősek a személy népére jellemző faji jegyeinek kialakulásáért, és ezért a faji jegyek azok, melyeket elsődlegesen észlelünk, és vizsgálatunk tárgyává tehetünk. Ez azonban még nem elégséges az értékítélet meghozatalához, mert a magyarságra nézve káros (veszélyes) génállományú népek a saját élőhelyükön (életterükben) lehetnek jók, sőt, kiválóak is, mert a természeti és az emberi környezethez megfelelően alkalmazkodtak. A mi életterünkben viszont csak a génállományunk lerontását okozhatják (a sajátjukkal együtt), mert nem csak a formát teszik idegenszerűvé, hanem a lelkiséget is úgy megváltoztatják, hogy az egyén képtelen feloldódni a magyar testvéri közösségben.
Tehát a külsőnek, mint megjelenési formának igen nagy a szerepe. Az előítéleteinknek legalább a fele erősen kötődik ehhez a tényezőhöz. Az előítélet az egyik legértékesebb örökségünk, mert őseink tapasztalataiból alakult ki, és ezért rendívül fontos minősítési tényezőként kell kezelnünk. Ha ehhez hozzáadjuk a történelmi tapasztalatainkat és a szépérzékünk figyelmeztetését, a külalak szerinti elbírálással lényegében végeztünk is. Az esetek döntő többségében nem csak azt tudjuk megállapítani, hogy a vizsgált személy, vagy közösség idegen, hanem azt is, hogy a már ismertetett csoportok közül melyikhez tartozik, vagy tartoznak.
A tartalom (a szellemiség) elbírálása semmivel sem bonyolultabb feladat. Újra az őseink örökével, az előítéletekkel kell kezdenünk, melyhez szorosan kapcsolódik a népi közítélet, mely a közvéleményben nevesíthető. Csak a népi magyarok véleménye számít! A történelmi tapasztalat és a saját tudás szükségszerű kiegészítője a véleményformálásnak. Ha az érzelmi alapú ítélethozatal helyet a fentiek figyelembevételével alkotunk ítéletet, nem tévedhetünk.
Fontos alapelv az, hogy soha nem szabad elvonatkoztatni a személy a népétől, mert bármit mond, vagy cselekszik, a génprogramja vezérli. Hogy mit mond, ír, és milyenek a hivatkozási alapjai az a minősítésünket csak a másodlagos elemzés esetén befolyásolhatja. Elsődlegesen az alkotások számítanak, és azok is csak a népi magyarság érdekeinek a tükrében vizsgálhatóak. Minden alkotás eredője a genetikai késztetés. Ahogy az ember genetikai állománya határozza meg a fajtajegyeket, úgy a cselekedeteknek is ez a meghatározója, mely esetünkben az alkotásban testesül meg. Az alkotás olyan mint az alkotója, és az alkotó olyan, mint az alkotása. Ezért alaptételként el kell fogadnunk, hogy mindenki olyan belül (szellemileg), mint kívül (formailag). Ugyan így van ez fordítva is. Ez azért fontos tétel, mert nem kell minden esetben mind a két minősítő elemet vizsgálnunk, elég csak az egyiket is ahhoz, hogy jó értékítéletet hozhassunk. Azt, hogy egy alkotás milyen, senki más nem döntheti el, csak a népi magyarság a saját értékrendje szerint. Más, külső vélemény nem mérvadó.


Genetikai állományunk elleni műveletek ismertetése, és az önvédelem módja
Egy ország, nagyságától függetlenül akkor erős, ha a népi alapozású lakossága is erős (fizikailag és mentálisan), és minden vonatkozásban döntési helyzetben van. A népe javát szolgáló országvezetésnek a feladata ezért nem más, mint az erőt létrehozó két tényezőnek, a genetikai tisztaságnak, illetve a tisztaság megtartásának, és a kulturális fejlődésnek a biztosítása. Lehetnek egy népnek kritikus időszakai, amikor természeti, vagy történelmi katasztrófák következtében a saját életterében a gazdasági, vagy /és/ politikai vezető szerepét elveszíti, de ha a genetikai állománya és a kultúrája megmarad, képes az eredeti állapotot helyreállítani.
Ebből következik az, hogy népünk ellenségei pontosan ezt a két tényezőt igyekeznek felszámolni, uralmuk fenntartásának biztosítása érdekében. Jól tudják, hogy minden szabadságharcnak az eredője a népi erő, melyet a két tényező elgyengítése oly mértékében képes csökkenteni, ami már kizárja a szabadságharcos megoldásokat.
Elsődlegesen a népi kultúra megsemmisítése a cél, melyet a valódi kultúrahordozóink megismerésének ellehetetlenítésével, illetve hamisított változatának terjesztésével, és idegen, alsóbbrendű kultúráknak népszerűsítésével akarnak megvalósítani. Ezzel párhuzamosan ellehetetlenítik a népi magyarság életlehetőségeit, és összetűzéseket provokálnak ki a testvérnépekkel, valamint a veszélyes, és a rendkívül veszélyes genetikai állományú népek betelepülését, majd a szaporodását minden eszközzel támogatják.
Amikor egy nép nyitottá válik a tőle eltérő és számára veszélyt jelentő genetikájúak befogadására, akkor a hanyatlása elkerülhetetlen. A kérdés az, hogy mi az oka az ilyen viselkedésnek, amit természetellenesnek nevezhetünk.
Elsődleges oka a mesterségesen előidézett belső romlás, a természetes és a nép érdekeit szolgáló értékrend összeomlása. Ez a magyarságtudatot legyengíti és a közerkölcsöt is lerontja. Második a megosztottság (pártok, szekták). A sok okozati elem közül ki kell emelni a nép igazi, jól felkészült, köztiszteletet kiváltó vezetőinek a semlegesítési műveletét. Az értékrend és jó vezetők hiánya, kiegészülve a megosztottsággal és az általános elszegényedéssel, a népi magyarságra nézve tragikus következményekkel jár, mert minden eleme megvalósult a tudatos genetikai rombolás lehetőségének.
Az értékrend hiánya az erkölcsi rend felbomlását is jelenti. A közerkölcs helyébe az egyéni érdekérvényesítés elve kerül, mely minden olyasmit erkölcsösnek nevez, mely hasznos az egyén, vagy az ilyen felfogású egyénekből kialakult érdekérvényesítő csoportosulás számára. A nemi erkölcs ezen a szinten már nem létezik, így a genetikai felhígulásnak, illetve a genetikai fertőzésnek már nincs akadálya. A politikai és a gazdasági élet irányítói kivétel nélkül ebbe a kategóriába sorolhatóak, ezért ennek az életvitelnek nagy a romboló ereje a köreikbe került magyarság vonatkozásában.
A végső tragédiát csak egy össznépi ellenállás tudja megakadályozni. Ennek az ellenállásnak az első időkben kulturális/erkölcsi és genetikai síkon történő ellenállásnak kell lennie.
Népi kultúránkat csak úgy tudjuk megvédeni, ha erős erkölcsi alapokkal rendelkezünk és ismerjük a kultúrahordozóinkat. Ez a művelet kemény ellenállást vált ki, ezért nem elég megismerni a magyar kultúra értékeit, hanem szellemiségünk legerősebb meghatározó elemévé kell emelnünk. A kulturális összecsapásban pedig csak akkor tudunk győzni, ha ezeket az ismereteket minél szélesebb körben továbbadjuk.
Kultúránk hordozói: magyar nyelv; szellemi hagyományok (regék, mondák, népmesék); népszokások; népművészet (népdalok; néptáncok, népviselet; népi építészet; népi irodalom; népi foglalkozások és mesterségek). A kultúrahordozók tartalmának összességét magyar kultúrkincsnek nevezzük. Óriási érték és erő ez, és csak rajtunk múlik, mennyit tudunk belőle újra magunkénak mondani. (Volt egy kulturális vonatkozásban igen kedvező időszak népünk történelmében, 1970 -1990 között. A kultúrharcunk első időszakában erre a szintre kell felemelkednünk, majd a korszak hibáit mellőzve tovább fejlődni.) A népi magyarság vonatkozásában a magyarságtudat a népi kultúra térnyerésével együtt erősödik.
A megosztó világnézeti különbözőségeket félre kell tenni. A világnézet és a vallás magányügy, az erős magyarságtudat következtében kialakuló közös nézet megteremti ebben a kérdésben is a közös nevezőt. A jövő kihívásai nem a megosztó ideológiák mentén fogalmazódnak meg, hanem a magyarság magyarnak maradási esélyei mentén. Az erős magyarságtudattal és erkölccsel rendelkező magyarokat sem vallási, sem ideológiai különbözőségek nem oszthatják meg. Ez alapvető szemléletváltást követel, ezért nem lesz egy gyors művelet, de mert szükségszerű, meg fog valósulni.
Már most egy biológiailag kettészakadt országban élünk. A népi magyarok az egyik, a biológiailag leromlott keverékek, valamint az idegen génállományúak a másik oldalon állnak. Soha nem lesz kiegyezés, mert nincsenek olyan alapok, melyek ezt lehetővé tennék. A látszat az, hogy a népi magyarság ma alárendelt helyzetbe került, de ez csalóka látszat és csak addig tűnik ez valóságnak, amíg az össznépi akarat ezt eltűri. Most vagyunk a tűréshatáron, és aki képes a kombinatív és logikus gondolkodásra, jól tudja azt, hogy ez mit jelent.
Kassai Ferenc


Bajnai fő támogatói Rothschildék

Több napilap is hírt adott pénteken arról, hogy több mint kétszázmillió forint adományt kapott 2011-2012-ben a Haza és Haladás Alapítvány, amely Átláthatósági politika címmel közzétette minden, egymillió forintnál nagyobb összegű adományát és kiadását. A Magyar Nemzet ismertetése szerint a legbőkezűbb adakozó a Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszterhez, illetve Soros Györgyhöz kötődő Center for American Progress (CAP) progresszív politikai kutatóintézet, amely a támogatások több mint felét adta: 2011-ben 209 ezer eurót, mai árfolyamon körülbelül 60 millió forintot, 2012-ben pedig 228 771 dollárt, mai árfolyamon mintegy 52 millió forintot.
Magyarra lefordítva ez annyit jelent, hogy Bajnaiék fő támogatója, az a Soros és Clintonné nevével fémjelzett atlantista érdekérvényesítő fedőszervezet, amely nem más, mint Rothschildék egyik kinyújtott csápja. Oroszországban pont a hasonló, nyugatiak (cion-atlantisták) által támogatott szervezetek aknamunkáját vonták ellenőrzés alá – nagyon helyesen, mivel nemzetbiztonsági kockázatot jelent a 'narancsos' felforgatás és az Ötödik Hadoszlop tevékenysége.
Különös helyzetben érezheti magát a jelenlegi kormányzat, hiszen az ő pályafutásuk is hasonló módon indult. Korábban a Fideszt ugyanezek a mindenek felett álló hatalmi körök építgették föl a nyolcvanas évek végén. Akkor még, mint az SZDSZ segédcsapatát, amolyan ifjúsági tagozatát, majd a kilencvenes évek közepén, amikor a konzervatív 'brand'-et kitöltő, és erősen erodálódott MDF helyére valamilyen megoldást kellett találniuk, ezt az ificsapatot találták alkalmasnak a nemzetibb mázba csomagolt atlantista helytartói feladatra.
Mára ez az ificsapat idősebb lett, és érezvén a világpolitikában megforduló széljárást lazítana euroatlanti kötődésein, amit természetesen a gazdák nem vesznek jó néven –bár minden lehetséges alkalommal biztosítják a gazdákat nyugatos elkötelezettségükről-, mivel a kétkulacsos hintapolitikát sem Nyugat sem Kelet nem fogadja el. A perifériás államoknak nagy probléma ez, láthatjuk Ukrajna esetében is.
Visszatérve az alaphírre - figyelemreméltó, ahogy Sorosék felépítették Orbánékat, úgy most felépítik a Bajnai-csapatot is. Meglehet, igaz lesz cion bölcseinek kijelentése: „mindegy melyiket választod, azok is mi leszünk!”
Tálas András

Haza és Haladás?


De melyik hazáé és milyen haladásé? Tesszük fel a kérdést mikor a Bajnai Gordon által vezetett, alapítványról beszélünk!
Ez az alapítvány az utóbbi egy évben több mint 200 millió forint értékű támogatást kapott a világ több részéről, a legtöbb összeget az USA-ból utalták, zsidó érdekeltségű magánszemélyek és cégek!
Mint kiderült hazai támogatók is akadnak szép számmal akik szintén ebbe az érdekeltségi körbe tartoznak!
A két legnagyobb az OTP Bank és a MOL! Az OTP 2011-ben 10 millió forinttal, a MOL 2011-ben 10, majd a tavalyi évben 15 millióval szponzorálta az alapítvány működését!
A MOL-lal kapcsolatban az állam vizsgálatot rendelt el! Nyilatkozatukból kiderül,hogy az állam is rendelkezik egy részvénycsomaggal a MOl-ban, ugyanakkor nem akarnak annak működési és támogatási,adományozási rendszerébe beleavatkozni, mégsem tartják helyesnek bármilyen politikai formáció ilyen jellegű támogatását!
Alföldi Pál

Hollywood titkos jelképrendszere - Tóth Bálint előadása, ELTE, 2013.04.08.

A szíriai konfliktus átterjedhet Jordániára

Bassár el-Aszad szíriai elnök szerdán bejelentette, hogy a fegyveres konfliktus átterjedhet a szomszédos Jordániára is, amely negatív következményekkel fog járni a nyugati országok számára.
Elmondása szerint, több ezer fegyveres kap Jordániából fegyvereket és lőszereket. „A Nyugat tudja vagy sem, de nem akarja elismerni, hogy mindazt, amit a terroristákért tesz – visszakapja” – mondta El-Aszad. Szerinte a konfliktus kialakulásának és további növekedésének fő tényezője a külső erők.
Közben az Egyesült Államok újabb kétszáz katonát küld Jordániába, hogy 'stabilizálja' a helyzetet. Ezt a jordániai információs miniszter, Mohammad Al-Momani közölte az Al-Arabiya TV csatornával. Az érkező amerikai katonák a kiképzésben vesznek részt, de azt nem tette hozzá, hogy a terroristák kiképzésében. Jordániában már eddig is számos amerikai katona, és ilyen-olyan szakértő meg tanácsadó tevékenykedett - és nem éppen a 'világbéke' megteremtése céljából.
ruvr.ru

Hatalmas robbanás Texasban – Terrorcselekmény? – Már provokál a liberális média…

Texasi műtrágyagyár robbanás Fotó Radio KFI _ Twitter_2Felrobbant egy ipari üzem a texasi Waco közelében. Az óriási robbanás a várostól 19 mérföldre északra történt, egy műtrágyagyárban. A halálos áldozatok száma 70 és 100 közé tehető, több százan megsebesültek.

A robbanás a gyár közelében lévő épületeket szó szerint letarolta, a jelentések szerint ezek között van egy öregek otthona, egy iskola, és több magas lakóház is. Több száz sebesült a törmelékek között.

A detonáció akkor következett be, amikor a gyárban egy előzőleg felcsapott tüzet megpróbáltak eloltani a tűzoltók. (Lásd a fenti videót!)

A robbanás erejéről sokat mond az a tény, hogy a helyszíntől 20-30 kilométerre is hallani lehetett.

Egyes jelentések nem zárják ki az eseményből a szándékosságot, vagyis, hogy lényegében terrorcselekmény történt.

A liberális média tombol, azt hangoztatják, hogy biztos a bostoni és ez a wacoi robbanás is egy fehér patrióta mozgalom műve. Mivel a műtrágya üzemek nem szoktak csak úgy felrobbanni, már ki is jelentik hogy tudják kik voltak a tettesek. Nyíltan, vagy burkoltan, de a fehér milíciákat gyanúsítják. A nácizás, fasisztázás is elkezdődött.

Emlékeztetünk, hogy Texasban erősek a nép függetlenedési törekvései a Washington vezette uniótól, melynek a hátterében az amerikai népet teljes mértékben kifosztó cionista bankoligarchia áll.

A Radio KFI és amerikai tudósítónk értesülései nyomán – Szabad Riport Tudósító Iroda

Texasi műtrágyagyár robbanás Fotó Radio KFI _ Twitter

A bostoni szolgáltatás kiesések rávilágítottak, a kormány tényleg lekapcsolhat bármilyen hálózatot

A Boston Maraton alatt történt robbantások után egyre több hír jelent meg arról, hogy az amerikai kormány lekapcsolta a mobilhálózatokat. A hírek hamar valótlannak bizonyultak, azonban a vizsgálódás folytán kiderült, hogy korábbi információkkal ellentétben a hálózatok központi lekapcsolása igenis lehetséges, egy titkos szövetségi szabályozás segítségével.
Bár a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) korábban tagadta az úgynevezett 303-as Standard Működési Eljárás létezését, az Electronic Privacy Information Center (EPIC) keresetet adott be az Információszabadságról szóló törvény értelmében, hogy napvilágra kerülhessen a titokban tartott dokumentumok tartalma.
Az ügy kapcsán megismert 2007-es jelentésből kiderült, hogy a hálózatok lekapcsolására vonatkozó szabályozást 2006 márciusában fogadták el. A jelentés szerint a Belbiztonsági Minisztérium fennhatósága alá tartozó Országos Koordinációs központ az első számú hatóság „bármilyen olyan intézkedésben, ami a magán vezeték nélküli hálózatok lekapcsolásához vezet, akár kisebb területet, mint például egy alagutat vagy hidat, akár az egész fővárost érinti.”
Hosni Mubarak 2011-es intézkedése, amellyel lekapcsoltatta az Internetet és a mobilhálózatokat az egyiptomi zavargások legkritikusabb szakaszában, ráirányította a figyelmet a kérdésre, hogy vajon az amerikai kormány rendelkezik-e egy ilyen „központi kapcsolóval”.
Még ugyanabban az évben, amikor a San Franciscoi közlekedési hatóság a várható tüntetések miatt lekapcsolta a mobilhálózatokat, az intézkedés ellenzői vészjóslónak tartották a lépést.
Az eset után (amely során egy rendőr lelőtt egy fegyvertelen embert, amit többen is rögzítettek mobiltelefonjukkal) a Szövetségi Kommunikációs Bizottság vizsgálatot indított a hálózatok lekapcsolása miatt. A hatóság megkeresésére a mobilszolgáltatók, például az AT&T, kijelentették, hogy nincs szükség vizsgálatra, mivel a magánhálózatok lekapcsolására vonatkozó szabályozás már létezik.
„A szövetségi és helyi hatóságok, a Szövetségi Kommunikációs Bizottság, a mobilszolgáltatók és egyéb magán felek már foglalkoztak ezzel a kérdéssel és közös erőfeszítésük eredményeként megszületett a 303-as Standard Működési Eljárás (SOP) az országos kommunikációs hálózatokra,” állt az AT&T válaszában. „Az SOP 303 megoldást nyújt a bizottság kérdésére így nincs szükség az iratban említett vizsgálatra.”
Magyarul az AT&T megerősítette, hogy ez az aprócska szabály, aminek a minisztérium még a létezését is tagadta, már régen hatályba lépett és a fenti esetben a szolgáltatók csupán a helyi hatóságok utasításainak engedelmeskedtek.
Az EPIC megpróbálta kideríteni, hogy mi indokolja az SOP 303 szabályozás, hivatalos nevén „A kereskedelmi és magán vezeték nélküli hálózatok lekapcsolási és újraindítási folyamata, országos vészhelyzet esetén” körüli titkolózást.
Az is kérdés, hogy mit tekintenek országos vészhelyzetnek és melyik szerv rendelheti el. A minisztérium még nem teljesen tett eleget az információk nyilvánosságra hozatalára vonatkozó hivatalos felszólításnak, bár a hálózatok lekapcsolására vonatkozó szabály létezésének tagadásával már felhagyott.
A lényeg tehát, hogy az amerikai kormány már évekkel ezelőtt rendelkezett akár az egész nagyváros mobilhálózatának lekapcsolására vonatkozó szabályozással, bár ennek feltételei még mindig nem ismertek.
Forrás: RT.com
 
 
Miért csak akkor van felháborodás, amikor Amerikában halnak meg ártatlanok?
A nyugati világ politikusaitól immár nem várható őszinte szó. A bostoni terrortámadással kapcsolatban is Irán vallási vezetője, Ali Khamenei ajatollah mondta ki az igazságot.
“Az iszlám elveiből következően az Iráni Iszlám Köztársaság elítél mindenfajta robbantást, elítéli az ártatlanok gyilkolását, történjen az Bostonban vagy Pakisztánban, Afganisztánban, Irakban vagy Szíriában” – jelentette ki Ali Khamenei ajatollah az iráni hadsereg parancsnokai előtt elmondott beszédében szerdán.
A vallási vezető beszédében hangsúlyozta: “Az Egyesült Államok és az emberi jogok úgynevezett szószólói mélyen hallgatnak, amikor embereket mészárolnak le Pakisztánban, Afganisztánban, Irakban vagy Szíriában, de éktelen lármát csapnak, miután bombák robbannak az Egyesült Államokban.”
Khamenei ajatollah súlyosan ellentmondásosnak nevezte az USA és szövetségesei hozzáállását az emberi jogok kérdéséhez. A vallási vezető szerint a nyugati hatalmak az Iszlám Köztársasággal szemben is „teljesen ésszerűtlen” politikát folytatnak.
“Miféle logika ez? Ha gyermekeket és nőket gyilkolnak az amerikaiak Afganisztánban és Pakisztánban, ha Irakban és Szíriában az USA, a Nyugat és a cionisták által támogatott terroristák tragédiákat idéznek elő, mindez nekik nem probléma. De ha történik egy robbantás az USA-ban vagy valamely más nyugati államban, akkor az egész világnak meg kell fizetnie az árat ezért?” – tette fel a jogos kérdést az Iráni Iszlám Köztársaság vallási vezetője.

 

Mi az oka a bostoni pániknak?


Minden terrormerényletben meghalt, vagy megnyomorodott ember veszteség az egész emberiség számára.
Bostonban történt valami elhanyagolható apróság, olyasmi, amire általában nem figyel senki. Kontárok felrobbantottak két lábost, és páran meghaltak, többen megsebesültek. Egy komoly karambolban több az áldozat. Ennek ellenére akkora cirkuszt csináltak belőle, mely világviszonylatban is páratlan. A kérdés az, hogy miért?
Mert meghalt egy nyolcéves gyerek? Az USA az elmúlt évtizedekben terrorista módon (légi terror, tömeggyilkosságok, stratégiai falvak) legkevesebb 2 millió, de inkább hárommillió tíz év alatti gyermeket ölt meg. A többségük elevenen elégett. Erre valószínűleg nem gondolt senki, amikor a halott gyermek lett a "merénylet arca". Ha van igazság a Földön, akkor az USA még sok millió gyermekének életével tartozik, hogy Justitia kezében az igazság mérlege egyensúlyba kerüljön.
Bostonban, a 600 ezer lakosú nagyvárosban a maratoni futóversenyen történt robbantás után elképzelhetetlen pánik tört ki. Senki nem tudta mit kellene tennie, a fejvesztett menekülésen kívül. A városvezetésnek fogalma sem volt arról, hogy ilyenkor mi a teendő. Az egész városra kijárási tilalmat léptettek életbe, minden közlekedést megtiltottak és az első lépcsőben a rendőrség kiegészítéseként 9.000 katonát is a városba vezényeltek. Városrészeket hermetikusan lezártak és lakásról-lakásra átvizsgálták őket. Ha nem két csecsen származású fiatalemberről, hanem egy UFO különítményről lett volna szó, még akkor is az ügy súlyához képest óriási volt a felhajtás.
A félelem diktálta. Rettegett mindenki. A halottak és a sebesültek számától függetlenül, mert mint tudjuk, ez elhanyagolható számú volt. Kihalt város, mindenhol a modern USA-cirkusz röhejes bohócai egyenruhákban, lőálló mellényekben és ezerféle felesleges karácsonyfadísszel felszerelve. És a hangulat? Csapnivalóbbnál is rosszabb.
Amikor 2002. október 23-án csecsen terroristák egy csoportja a moszkvai Melnyikov utcai Dubrovka színházat közel ezer tússzal a hatalmába kerítette, Moszkvában senki sem pánikolt. Pedig azzal kezdődött a csecsen akció, hogy agyonlőttek egy 20 éves lányt. A 42 kitűnően felfegyverzett és halálraszánt terroristából a fele komoly harci tapasztalatokkal rendelkezett, illetve 25 özvegy követni akarta a férjét a halálba.
Nem volt kijárási tilalom, senkit nem motoztak meg, illetve tartóztattak le. Az FSzB tette a dolgát, és igaz hogy nagy civil áldozatok mellett, de simán lezárták az ügyet. 170 ember meghalt, ebből 40 volt a terrorista. Ezzel vége is a történetnek.
Nem három, hanem összesen 170 halott. Senki nem lett a "merénylet arca", nem kapcsolták le a mobilszolgáltatást, nem rendeltek el országszerte terrorellenes intézkedéseket.
Ha ezt a bostoni műsort az észak-koreaiak is végignézték (és miért ne nézték volna), rájöhettek, hogy túlméretezték magukat az USA elleni háború vonatkozásában. Nem interkontinentális rakétákat kellett volna gyártaniuk, atom robbanófejekkel, hanem lábosokat, pontosabban kuktákat. Városonként kettőt-hármat. Ha ezt sikerül egyszerre felrobbantani, semmivel sem kisebb a hatása, mint az atomrakétának. Arról már nem is beszélve, hogy mennyivel olcsóbb. Az eredmény ugyanaz lenne, szétesne a művi társadalom, mindenki totálisan bepánikolva világgá szaladna. A fogyasztói, elpuhult, természetellenes életmódot folytató pénzalapú társadalom csak erre képes, semmi másra.
Kassai Ferenc