2014. február 23., vasárnap

A nyugat Venezuelát is felforgatná

Napok óta tartanak a nyugat által fizetett felforgató elemek megmozdulásai Venezuelában. Caracasban összecsapások történtek az ellenzéki csoportok és a rendőrség között. Ezt megelőzően halálos áldozatokat is követelő összetűzések voltak.
Hídfő.net | A nyugat Venezuelát is felforgatnáA venezuelai rendőrség elől futnak a fizetett provokátorok, Ukrajna 2, Szíria 3 készül itt is.
Venezuelában rendíthetetlenül folyik a cionista kapitalizmus letörése. Maduró, Chavez utódja ugyan azon az úton megy tovább, amit elődje megszabott. TV beszédében kifejtette, hogy bizonyítékok vannak rá, hogy az USA pénzeli és gerjeszti a felfordulásokat. Éppen ezért L. Lópezt, az ellenzék egyik vezetőjét le is tartóztatták, mert őt gyanúsítják a felbujtással és a megmozdulások szervezésével, amely halálos áldozatokat követelt.
Mostanra azonban az elnököt támogató erők is nagy számban vonultak az utcákra, és amerikai zászlókat égettek, nyugat ellenes jelszavakat skandáltak. Több helyen kerültek egymás közelébe a két irányzat követői, kövekkel dobálóztak, a rendőrség pedig megpróbálta távol tartani őket egymástól. Végül a rendőrök könnygázzal oszlatták szét a Maduró ellenes tüntetőket.

http://www.hidfo.net/2014/02/23/nyugat-venezuelat-felforgatna

Megkezdődött Ukrajna kettészakadása

Az atlantisták által megpuccsolt ukrán parlament kinevezte Alexander Turcsinovot az ország ideiglenes megbízott elnökévé. Kijevben és az ország nyugati felében Turcsinov (az első Timosenko-kormány idején az ukrán titkosszolgálat vezetője) fogja ellátni az elnöki feladatokat. Az elnökválasztást május 25-re tűzték ki, valamint azt is bejelentették, hogy február 25-ig új kormányt alakítanak. Mivel Turcsinov elnökké kikiáltása nélkülöz minden jogi alapot, a kormányalakítással egy illegitim elnök ki fog nevezni egy illegitim kormányt. Az ország nyugati részén azonban egyelőre sikeres puccsot hajtottak végre az atlantisták, így Turcsinovot az ellenzék és a nyugati államok is ukrán elnökként fogják kezelni.
Alexander Turcsinov - egy újabb díszpéldány
Julia Timosenko már telefonos egyeztetést folytatott John McCain arizonai szenátorral. Ő az az amerikai politikus, aki minden NATO beavatkozás előtt feltűnik és anyagi támogatást, katonai összeköttetéseket biztosít a nyugat által szervezett "ellenzéknek". Ukrajna esetében McCain a szomszédos országokat is végigjárta, majd miután a területi követeléseket közvetítő külügyminisztereket Janukoviccsal összehozta, megbeszéléseket folytatott a nyugati államok által a jövőben hiteles ukrán kormánnyá kikiáltott helytartókkal. McCain tárgyalt a homoszexuális Vitalij Klicskoval, a frissen kiengedett Timosenkoval, valamint a szintén zsidó, épp az imént ideiglenes elnökké kikiáltott Turcsinovval.
Tegnap Ukrajna dél-keleti régiói, valamint a Krím-félsziget autonóm köztársasága bejelentette, hogy vállalja az alkotmányos rend fenntartását Ukrajnában, beleértve Kijevet is. Ennek az alkotmányos rendnek a megtestesítője államfőként pedig egyelőre Janukovics. Ma a Harkovban rendkívüli tanácskozásra összehívott kongresszus már nem beszélt Kijevről, mostanra csak az ország dél-keleti régiójáról beszélnek az alkotmányos rend fenntartása kapcsán. A helyi hatóságok azonban mai nyilatkozatukban egyértelművé tették, hogy nem fogadják el alkotmányosnak a Kijevben működő törvényhozás által hozott döntéseket.
Ez azt jelenti, hogy mától fogva a gyakorlatban két Ukrajna létezik: egy nyugati Ukrajna, melynek központja Kijev, illegitim elnökkel, illegitim törvényekkel, a nyugati országok által elismert zsidó vezetőkkel, - és egy dél-keleti Ukrajna, melynek központja átmenetileg Harkov, helyhatóságai pedig az ukrán alkotmányos rendet képviselik. Bár Janukovicsot nem látják szívesen, Ukrajna dél-keleti régiója nem lázad az alkotmányos rend ellen. Jelen helyzet alapján az országgyűlési választások és a májusi elnökválasztás alapján kialakulhat a két elkülönülő Ukrajna politikai gépezete, ami azt jelenti, hogy a két terület külön államisággal fog rendelkezni. Ha ezt a folyamatot semmi nem szakítja meg, napok kérdése, és Ukrajna ketté szakadt.

http://www.hidfo.net/2014/02/23/megkezdodott-ukrajna-ketteszakadasa

Eltörölték a nyelvtörvényt Ukrajnában

Ukrajnában az atlantista ellenzék megszavazta a nyelvtörvény eltörlését, ami előírta, hogy azokon a területeken, ahol a kisebbség száma meghaladja a 10%-ot, a kisebbségi nyelvnek is hivatalos nyelvnek kell lennie. Mostantól az ukrán az egyetlen hivatalos nyelv, a kisebbségek számára nemsokára csak ukránul lesz lehetséges az ügyintézés és valószínű a kisebbségi nyelvhasználat betiltása is.
Az ukrán törvényhozás továbbra is csak a képviselők alig több mint felével működik, a teljes létszámmal jelenlévő atlantista ellenzéken kívül csak 5-10 lefizetett pártkatona jelenik meg a törvények megszavazására. A parlament megrohamozását követően a 233 kormánypárti politikusból csak 30 maradt meg, több mint 200 politikus elhagyta az országot vagy életét vesztette.
A nyelvtörvény eltörlésének célja, hogy felgyorsítsa Ukrajna etnikai-nemzetiségi alapon történő felbomlását. Csak és kizárólag azért szavazták meg az atlantisták ezt a módosítást, hogy a magyar kisebbség és Kelet-Ukrajna orosz lakossága az utcára vonuljon. Ez egy újabb provokáció, amivel a kárpátaljai magyarságot be akarják vonni az ország feldarabolásába.
A magyar közösségnek ki kell maradnia ebből a felforgató műveletből, ehelyett saját, közösségi szintű önvédelméről kell gondoskodnia. A nyelvtörvény eltörlését követően fokozott esély van magyarellenes atrocitásokra, mert a mostanra gyakorlatilag kormányként működő atlantista ellenzék a nemzeti radikálisokkal együttműködve a nyugati érdekek gátlástalan kiszolgálója, addig nem nyugszanak, míg etnikai alapon szét nem szakítják az országot, hogy a lecsatolt területek a nyugati érdekszférába kerülhessenek.

http://www.hidfo.net/2014/02/23/eltoroltek-nyelvtorvenyt-ukrajnaban



A Wikipediát felkészítették az ukrán oroszellenességre


A wikipedia Ukrajnával kapcsolatos szócikkében érdekes dolgokat lehet felfedezni. Figyeljük meg az orosz nyelvhasználati térkép változásait február hónapban, alul találjuk meg a kép verzióit.
Itt lehet látni, hogy a térkép február 5.-én az oldalon szereplő változata még hozzávetőlegesen a valós nemzetiségi arányokat tartalmazta, ám ezt február 20.-án már korrigálták is egy jóval nyugatbarátabb verzióra. Csak nem azt akarják bemesélni, hogy az orosz ajkú lakosság két hét alatt elhagyta Ukrajna keleti részét? A magyarázat sokkal egyszerűbb: felkészítenek minden információforrást az ukrán szakadás legitimálására, ha valaki magyarázatot akarna keresni, már a hazugsággal találkozzon.
Jelmagyarázat:
zöld: oroszt mint anyanyelvet beszélő többségű lakosság
kék: ukránt mint anyanyelvet beszélő többségű lakosság
Hídfő.net | A Wikipediát felkészítették az ukrán oroszellenességreA fent említett térkép 2014. február 5.-én.
Hídfő.net | A Wikipediát felkészítették az ukrán oroszellenességre
Ugyanaz a térkép 2014. február 22.-én, az atlantisták szájíze szerint korrigált verzió.




"Minden golyó nekünk talál"

Akkor, mikor javában dúlt az első világháború és a frissen bevetett amerikai gyalogság sok tízezres veszteséget szenvedett az első héten, az amerikai szenátus egy tagja megjegyzést tett arra, hogy miért kellett beavatkozni az európai háborúba. Nem meglepő módon egy cionista szenátor így válaszolt rá; mit számít, minden golyó (ami fehérek vérét ontja) nekünk talál. Mindegy melyik oldalon talál.
Ugyanez a helyzet Ukrajnában. A cionista buzi és zsidó kiállt a kijevi főtérre, de semmit sem tudtak elérni. Hiába lázították a népet, pénzelték az embereket, hívták a buzikat és a genetikai hulladékot a terekre, semmit sem tudtak elérni. Ahogy telt az idő, egyre több jobboldali szélsőséges keveredett bele a felfordulásba, és produkált eredményeket. Akkor még nem folyt a vér, de hogy ők hol is álltak valójában, azt bizonyította az, hogy a buzi boxolót jól lefújták poroltóval, és felszólították, hogy húzzon a fenébe.
A nyugat pedig elkezdte őket pénzzel támogatni, - de miért is? Semmi egyébért, csak azért, hogy kikaparják a később pozícióba tett zsidóiknak a gesztenyét. Ugyanaz a helyzet állt elő, mindegy, hogy ukrán rendőr, vagy ukrán nacionalista, minden golyó nekik talált. Jó lenne, ha rádöbbennének végre az ukránok, hogy miért is ontják egymás vérét. Ki lesz az egyedüli haszonélvező, ha sikerül megbuktatni a jelen hatalmat? Mert a nyugat attól a pillanattól kezdve csak a kedvenc pedofiljaival meg buzijaival fog leülni tárgyalni. Mit tehet majd az, aki akkor jön rá, hogy jól rászedték? Semmit. Jó esetben hazamehet a sebeit nyalogatni, rosszabb esetben visszamenően hálából jól lecsukják. Ismerős ez a történet, Horvátországban ugyan így folyt. A jobboldali, nacionalista erők kézbe vették a dolgot, és harcoltak, sikert sikerre halmoztak. Majd amikor már arról volt szó, ki lesz az új elnök, ki lesz aki megy tárgyalni külföldre, addigra már szín zsidó vezetés volt mindenhol, és a nyugat csak velük ült le tárgyalni. A harcot megjárt hazafiak meg névlegesen parádézhatnak micsoda jó harcosok voltak, a valóságban le vannak tojva.
Ezeknek az ukrán nacionalistáknak egyetlen esélyük lenne arra, hogy megoldást találjanak hosszú távra, és olyat, ami a legjobb lenne Ukrajna számára, - hogy most, a jelen nagyon kritikus pillanatban tárgyalni kezdenének Moszkvával. Most nagyon jó esélyekkel indulnának, akár ki is üthetnék a cionistákat a nyeregből. Ugyanis sem Klicskó, sem Jastenjuk nem mondhat magának semmilyen eredmény, nekik semmi közük a valódi helyzet kialakulásához, nem ők ellenőrzik a várost, a tereket. Ők csak pöffeszkedve vonulgatnak zsidó nyugati politikusokkal az oldalukon ide-oda, és nyomja őket a cion-média. Valójában bábok, bohócok csak, semmi egyebek. A zsidó szabálytalan előzés mintapéldái.
Most jött el a kibékülés, és a komoly tárgyalás pillanata: jól hátsón billentve a két buzikirályt, megegyezni, és befejezni a dolgokat, így is túl sokan haltak már meg. Mit léphetne a nyugat? Semmit. Mert ha most hirtelen mindenki hazamegy, az utcán nem maradna senki más, mint a külföldi férgek, őket meg már csak össze kell szedni. A kormány pedig nagyon komoly engedményeket tenne, akár megfelelő pozíciókat a nemzeti erőknek. Ha nem így lesz, akkor újra fehér ember fogja fehér ember vérét ontani a zsidó felforgatók kényére-kedvére. Ebből pedig nagyon elég volt az elmúlt században. Több tízmillió fehér mészárolta le egymást iszonyat harcokban és embert felemésztő körülmények között. Ennek legyen már vége, lássák már meg hol a valódi ellenség! Ott vigyorog a nyugati irodákban, politikai gyűléseken, a vezető posztokon. Onnan jó nem jöhet csak kizárólag rossz. Bármilyen szépre is festik le. Nem szabad bedőlni nekik.
Így és csak így lenne garantálható az ország egysége, megelőzve a nemzetiségi konfliktusokat, és egy elhúzódó polgárháborút.
Kemény Gábor

A történelmi önvizsgálat fájdalmai


A brit gyarmati hatóságok kenyai kegyetlenségeivel kapcsolatos jóvátételi per során fény derült a brit külügyminisztérium titkos archívumának tartalmára, amelynek segítségével feltárhatók lennének a Brit Birodalom idején elkövetett embertelenségek. Az oxfordi történész a múlttal való mielőbbi szembenézést és a történelmi felelősség vállalását követeli.
„A múltat állandóan újraértékeljük, revideáljuk és újraírjuk. A frissen feltárt bizonyítékok, egyebek között az új források és iratok lehetőséget teremtenek a történészek számára, hogy az új információk fényében értékeljék a történelmet” – írja Robert Gildea oxfordi történész az egyetemi tanárok és kutatók által írt Conversation magazinban.
A kenyai mau-mau felkelésre válaszul adott brutális brit kegyetlenkedés perdöntő bizonyítékait David Anderson, a Warwick University oktatója ásta elő, aki Az akasztottak története: Britannia piszkos háborúja és a birodalom végnapjai című könyvében részletesen tárgyalja a gyarmati visszaéléseket. Az 1950-es években kirobbant kenyai felkelés során a gyarmati erők szabadcsapatokat toboroztak, a brit hadsereg a tüntetőkbe lőtt és a szükségállapotra hivatkozva a brit hatóság nyolcvanhétezer embert zárt koncentrációs táborba.
Az Egyesült Királyság sokáig nem ismerte el a bűncselekményeket és évek óta pereskedett. A brit hatóságok azt állították, hogy nincsenek a birtokában olyan dokumentumok, amelyek igazolnák a visszaéléseket. Ez a védekezés azonban megdőlt, miután történészek egy kormányzati feljegyzés alapján bebizonyították, hogy több ezer, a mau-mau lázadás leverésének szempontjából perdöntő dokumentum található egy még eddig feltáratlan külügyminisztériumi archívumban. A brit kormány 20 millió font kártérítést ajánlott 5200 egykori bebörtönzöttnek, de az áldozatok képviselői ezt kevesellték. A kártérítés bejelentése után több kenyai veteránszervezet kilátásba helyezte, hogy szintén pert indít, így további több ezer áldozat követelhet jóvátételt.
A mau-mau felkelés feltárása kényes kérdés – jegyzi meg Gildea –, hiszen a brit emlékezetpolitika még ma is a civilizáció és a felvilágosult gondolkozás terjesztőjeként tartja számon a Brit Birodalmat. „Erre most kiderül, hogy a Brit Birodalom etnikai tisztogatással, koncentrációs táborokkal, kínzások és mészárlás segítségével tartotta fenn hatalmát.”
Az eset kapcsán derült fény a titkos archívum létére. A Külügyminisztérium által kiadott, 2 millió kilencszázezer iratot felsoroló lajstrom szerint a még feltáratlan iratok között találhatók a 17. századi brit rabszolgakereskedelemmel kapcsolatos anyagok, az első világháború kitörésére vonatkozó dokumentumok és valószínűleg a holokauszttal kapcsolatos, Németországból származó iratok is. Kutatók szerint a dokumentumok számos történelmi eseményt és időszakot helyeznek új megvilágításba. Az sem kizárt, hogy újabb brit történelmi igazságtalanságokra derül fény, és további jóvátételi perek indulhatnak. A minisztérium azóta bejelentette, hogy az iratok egy részét nyilvánosságra hozza. Az archívum nagyobb része viszont továbbra is titkosított marad, ezért történészek pert fontolgatnak a minisztérium ellen.
Gildea szerint rendkívül fontos lenne az eddig feltáratlan dokumentumok feldolgozása, mert a történelmi bűnök megismerése és a velük való szembenézés elősegíthetné, hogy erősödjék az Egyesült Királyságban élő bevándorló kisebbségek bizalma az állam iránt.
A történelmi bűnökkel való szembenézés azonban korántsem egyszerű feladat. Mint arról a Metazin is beszámolt, a spanyol polgárháború megítélése körüli viták továbbra is polgárháborús hangulatban zajlanak. Franciaországban ma sincs konszenzus arról, hogy mennyiben terheli felelősség a franciákat a német megszállás idején elkövetett borzalmakért. A náci megszállás alatt a lengyelek által, nem kényszer hatása alatt elkövetett bűnökkel való szembenézés is csak az elmúlt években kezdődött meg. Németországban ugyan nem vitatják a holokauszt és a második világháború miatti felelősséget, ám a kollektív felelősség elismerése ellenére a felmenők személyes érintettsége tabu. Amerika máig nem nézett szembe kielégítő módon a rabszolgaság szörnyűségeivel. Pedig a rabszolgaság jóval régebben lezárult, mint a brit gyarmatosítás kora.
(metazin)

A Jobb Szektor ellenőrzi Kárpátalját? – Elfogták a Csapi Vámhivatal parancsnokát


Elfogták a Csapi Vámhivatal parancsnokát

- Tisztogatásba kezdett Kárpátalján a Jobb Szektor -

A radikális ultranacionalista szervezet lefogta, és egy lámpaoszlophoz kötözte a Csapi Vámhivatal parancsnokát.

Tisztogatásba kezdett Kárpátalján a Jobb Szektor. A celluxszal gúzsba kötött Szerhij Harcsenkót a mellére tűzött “A vámhivatal korruptja” felirattal az ungvári megyeháza előtt tették közszemlére. A Mukachevo.net azt írja, hogy a vámhivatal munkatársai megerősítették a hírt. A parancsnokot korrupcióval és egyéb visszaélésekkel gyanúsítják.
Harcsenkót jelenleg a megyeháza egyik helyiségében tartják őrizetben.

Az új ukrán hatalom hívei közölték, hogy Szerhij Harcsenko töredelmes vallomást tett, – az ukrán-magyar határforgalmat is ellenőrző vámhivatalt behálózó korrupciós rendszerről. Azt is elárulta, hogy a vesztegetési összegek miképpen vándoroltak át a kijevi kormányhivatalnokok zsebébe, egyenként megnevezve az érintetteket. Az ukrán ellenzék szerint Harcsenko annak idején a 30. születésnapjára kapta – úgymond – ajándékba a Csapi Vámhivatalt.

Ugyanez a radikális Jobb Szektor – amely saját állítása szerint valamennyi szinten ellenőrzése alá vonta Kárpátalja közigazgatását – egyebek mellett megszállta a Kárpátalját az ország belsejével összekötő hágókat is, – tüzetesen ellenőrizve az ott áthaladó közúti forgalmat.

Palkó István – Nagydobrony.com.ua

Harcsenkót jelenleg már a megyeháza egyik helyiségében tartják őrizetben…”

Az alábbi videó, a vámparancsnokság vezetőjének vallatásáról és lemondatásáról készült, – a radikálisok által elfoglalt megyeháza egyik irodájában. Látni lehet, hogy a vámparancsnok nem önszántából, hanem kényszer hatására cselekedett.

Ez a kisfilm azt mutatja be, ahogyan Szerhij Harcsenko “töredelmes vallomást” tesz (sic!), – az ukrán-magyar határforgalmat is ellenőrző vámhivatalt behálózó korrupciós rendszerről. Azt is elárulta, hogy a vesztegetési összegek miképpen vándoroltak át a kijevi kormányhivatalnokok zsebébe, egyenként megnevezve az érintetteket…


Nos, azon is el kellene gondolkodni, hogy vajon miért volt egyik elsődleges célpontja a jobboldali radikálisoknak, a csapi vámparancsnok?
Persze mindenki tudja, hogy Ukrajnából az Unió felé irányuló cigaretta csempészet, ezen a határon jutott át… valahogyan.
Na, de bántotta a jobboldali radikálisok szemét az unióba irányuló csempészet? Kárpátalja lakosságának ez nem okozott kárt, – az áruk illegális átjuttatása inkább hasznot hozott a kisembereknek, – a határ mindkét oldalán.
Ez az illegális kereskedelem, az Uniónak jelentett igazából hátrányt. A határ innenső oldalán tiltottnak számító dolgok; cigaretta, üzemanyag, s egyéb áruk titkos csempészete miatt.
S ha már így lefogták az engedékeny és a radikálisok gyanúsítása szerint, és feltehetőleg valóban korrupt vámhivatali parancsnokot, – az kinek is lesz igazán jó? – Kinek is lesz igazán jó, ha ezáltal netán megszűnik az illegális kereskedelem, mondjuk ki; a csempészet, a határ mindkét oldalán? Talán a helyi kárpátaljai törvényesség helyreállításának, – vagy inkább az unió gazdaságának, – mint például a magyarországi dohány, üzemanyag, vagy egyéb konkurens áruk kereskedelmének?
Nos, senkinek. Mert ez a magyar vámosokon éppen úgy múlik, mint az ukránokon, – s egy, a helyi viszonyokban jártas kollégánk elmondása szerint; a vámparancsnok elfogatása, látványos vallatása és lemondatása, – inkább populista jellegű dolog volt. Hogy a nép kedvében járjanak.
Mert Kárpátalján az a szó, hogy vámos, egyet jelent a gazdag, – pontosabban a gazdag és korrupt jelentéssel. – De kollégánk szerint ezek után sem fog változni semmi, – Harcsenko helyére majd betesznek egy másik ugyanilyen, ha nem még korruptabb vámparancsnokot. És a nyüzsgés ugyanúgy folyik majd tovább, a határ mindkét oldalán…
De nem is itt van a fő hangsúly! Hanem Kárpátalja geopolitikai helyzetén. A Nyugat-Ukrajnát, (s ezzel együtt Kárpátalját), elfoglaló szélsőségesek számára, – az elsődleges prioritást nagy valószínűséggel, – az ezeken a területeken, – keletről-nyugati irányba keresztül futó gázvezetékek, – totális ellenőrzése jelenti.
A fenti két térképen világosan látható, hogy Nyugat-Ukrajnából négy helyen lépnek ki gázvezetékek az Unió területére. 1. Lvov közelében, Galíciából Lengyelországba, 2. Ungvár közelében Kárpátaljáról Szlovákiába, 3. Magyarországra, 4. és délre, Romániába. – Ilyen stratégiai jelentősége van tehát Nyugat-Ukrajnának, de elsősorban Kárpátaljának.
Milyen szándékot is jelez a Jobb Szektor részéről ezen gázvezetékek fölötti ellenőrzés az Unió felé? Zsarolást vagy kedvezményezést? – Esetleg mindkettőt?
A Jobb Szektor, az ukrán nép szabadságát fennen hangoztatva, – ismét csak az EU-nak kedvezett.
Szabad Riport Tudósító Iroda
Videó forrása: Телекомпанія М-студіо


Megtalálták Ukrajnában minden bajok okozóját


A Kárpátalja megyei rendőrség sajtószolgálatának pénteki jelentése szerint a rendőrök és társadalmi aktivisták által közösen felügyelt ellenőrző pontok létrehozására azért van szükség a Kárpátaljára vezető utakon, mert a szomszédos nyugat-ukrajnai megyék területén az utóbbi napokban több esetben jutottak illetéktelenek kezébe lőfegyverek katonai és rendőrségi létesítményekből. A közlemény szerint az ellenőrző pontok szombaton, kijevi idő szerint 18 órától kezdik meg működésüket a Vereckei-, Toronyi-, Tatár- és Uzsoki-hágón át vezető utakon. A posztok mellett melegedőket és elsősegélynyújtó helyeket is létesítenek.
A kárpátaljai rendőrség vezetése az állampolgárok megértését kéri az üggyel kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy az intézkedés célja Kárpátalja lakosságának megóvása a fegyveresektől.
Poltavában az ukrán himnuszt énekelték, amikor a város főutcáján ledöntötték talapzatáról az egykori kommunista vezér szobrát. Az akcióban mintegy százan vettek részt. A szobordöntőket néhány tucat nénike akarta megakadályozni tettükben, azt kérve, ne kövessenek el vandalizmust. A szobrot többszöri próbálkozással sem tudták elmozdítani a helyéről, holott több kötelet is átvetettek a nyakán, végül egy Kamaz teherautó segítségével ez sikerült. A rendfenntartó erők ki sem szálltak a helyszínre.
Dnyipropetrovszkban a hatalomellenes tüntetők összecsaptak a helyi kommunistákkal, előbbiek vörös zászlókat égettek. A tüntetők ott is megkezdték a Lenin-szobor ledöntését.
Zsitomir városában szintén ledöntöttek egy Lenin-szobrot. Az úgynevezett Jobb szektor nevű csoport száz aktivistája először égő benzines palackokat hajigált a hatalmas gránitszoborra, majd autósok segítségét kérték annak elmozdításához.
A szobordöntés csak sokadjára sikerült, késő estére egy Posta feliratú járművel húzták le a szobrot. Az ukrán főváros, Kijev szívében álló Lenin-szobrot tavaly decemberben bontották le nacionalista ellenzéki tüntetők.

Nyilvánvaló tehát, hogy megtalálták Ukrajna bajainak fő okozóját.
Mindenről Lenin tehet! Meg a kommunisták!

Az ukrán politikai elitnek, az oligarcháknak az égvilágon semmi közük a kialakult bajokhoz! Juliska is kijöhet a harkovi börtönből-ahol ártatlanul tartották fogva azok a galád leninisták meg kommunisták.

http://balrad.wordpress.com/2014/02/22/megtalaltak-ukrajnaban-minden-bajok-okozojat/

Pofont a behajtóknak!


Pofont a behajtóknak!

…”A sógorom helyi mentős szakápolóként is, – külön élvezettel fogja ellátni a maguk baját! Unokatestvérem pedig PSZAF(MNB) volt alkalmazottként, jogi úton segít felfüggeszteni magukat…


És velem van az isteni igazság, míg magukkal a gazemberség, hiénaként más nyomorán való elvtelen élősködés, dögevés. Hány embert, hány családot tettek tönkre eddig, a tartósan fizetésképtelen magyar társadalom végóráiban? Annyi évet maguknak a pokolban, ahány másodpercet idegeskedtek a családok maguk miatt!…”


Már nekem is elborult az agyam:

Címzett:

EOS Faktor Zrt.
1132. Bp. Váci út 30.
Levélcím: 1438. Bp. Pf. 400.

Tárgy: Ellentmondás

Alulírott, … írásban nyilatkozom… (szám alatti lakos, anyja neve: …), miszerint a 2014. 02. 02. napon megírt levelük teljesen alaptalan. A fenti követeléskezelővel nem állok szerződéses kapcsolatban, semmilyen plusz költséget nem fogok fizetni önöknek, valamint felszámoltatom önöket az illetékes nyomozó hatóságokon keresztül, az illetékes bíróságokkal!

Jelen levelem megküldésével a törvényes határidőn belül

ELLENTMONDÁSSAL

élek

INDOKLÁS:

Önök, az EOS Faktor Zrt., egy teljesen szabálytalan követelést próbálnak érvényesíteni, oly módon, hogy név szerint az engedményező áramszolgáltatóval nem álltam szerződéses jogviszonyban!

Jelen levelem megírásával párhuzamosan (mivel nyomatékosan felhívtam minden érintett, a közjegyző, az EOS figyelmét), bejelentést teszek az illetékes nyomozó hatóságoknál; zaklatás és személyes adatokkal való visszaélés bűncselekmény alapos gyanúja végett!

Megemlegetik a percet, amikor szánalmas jogalapot nélkülöző levelükkel zaklatni merészeltek. A családom régi barátjaként, alkotmánybírónak jelölt ügyvédemnek, – nem fog gondot okozni a maguk hiányos, hibát hibára halmozó felkészületlen perbeli támadása!

Ha és amennyiben önök tovább zaklatnak, – vagy ne adja Isten az égbekiáltó butaságukat, – és kapun belülre merészkednek többed magukkal, fenyegető célzattal, egyértelmű tiltásom ellenére, – akkor a 2013-as július 1.-jei önvédelemről szóló törvény értelmében, – minden lehetséges eszközzel meg fogom védeni magamat!

A sógorom helyi mentős szakápolóként is, – külön élvezettel fogja ellátni a maguk baját! Unokatestvérem pedig PSZAF(MNB) volt alkalmazottként, jogi úton segít felfüggeszteni magukat. Nagy a család, sok a barát. (Fehér Kéményseprők Országos Szövetsége / Dabasi Tamás), – és velem van az isteni igazság, míg magukkal a gazemberség, hiénaként más nyomorán való elvtelen élősködés, dögevés. Hány embert, hány családot tettek tönkre eddig, a tartósan fizetésképtelen magyar társadalom végóráiban?

Annyi évet maguknak a pokolban, ahány másodpercet idegeskedtek a családok maguk miatt! LEGYEN ÚGY!

Hun Ferenc Krisztián – Fb