2012. december 15., szombat

Világvége-láz a világon

A próféciák szerint december 21-e lesz az emberiség utolsó napja. Ezt az 5125 évre szóló maja naptárból következtették ki (és cáfolták meg oly sokszor), a kalendárium ugyanis akkor "jár le". A világ végét okozó katasztrófavariációk hasonlóak: mindegyik az űrből jön. Vagy a misztikus Nibiru bolygó - amely állandóan a Nap mögött bujkál - ütközik a Földdel, vagy egy hatalmas üstökös, vagy pedig irgalmatlan napvihar végez az emberiséggel - így a jósok.
Az Egyesült Államokban közben kirobbanó sikere lett a fejlett technológiájú földalatti túlélővermeknek. "Korábban havonta adtunk el egyet, most naponta" - idézte Ron Hubbard gyártót a The Daily Telegraph című brit lap. "Nem értek a maja naptárhoz, de asztrofizikusok is akadnak a vevőim között, és azt tanácsolják, készüljek fel sugárzásra, mágneses viharra. Hátha igazuk lesz. Ezért aztán 19-én én is a föld alá vonulok és csak 23-án jövök fel" - mondta Hubbard, aki üzlete szempontjából jó példával jár elöl.
Franciaországban földalatti mozgalom helyett a hegyi túrázók száma szökött fel a Pireneusokban, Bugarach falunál. A 179 lelket számláló település már ott tart, hogy meg akarja tiltani a belépést az ufóhívőknek. Ők ugyanis úgy tartják, hogy a közeli hegy csúcsa földönkívüliek garázsa, és néhány szerencsés földit megmentenek azzal, hogy magukkal viszik őket a kataklizmából.
Oroszországban is sok nyitott fülre talált a világvégéről szóló elmélet. Omutnyinszk városában jó páran rohantak kerozint venni és konzerveket, miután olvastak egy cikket, amely megerősítette a világvége eljövetelét, és amelyet állítólag egy tibeti szerzetes írt. Novokuznyeckre sótlan napok jöttek, hiánycikk lett az ételízesítő, továbbá a fáklya és a termosz - megintcsak a világvége hírek miatt. A témában már megszólalt az orosz miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev is. Mint mondta, nem hisz a világ végében, legalábbis abban, hogy az idén lenne.
Kínát sem kerüli el az aggodalom, jóllehet az ázsiai ország közgondolkodásában a világvégejóslatoknak nincs semmilyen hagyományuk, elméleti előzményük. 2009-ben viszont nagyon sikeresen megalapozta a félelmeket a 2012 című amerikai katasztrófafilm. Szecsuánban a gyertyárusok ennek köszönhetik most forgalmuk felszökkenését, meg annak a netes pletykának, miszerint három napig sötétség borul a világra.
Mindezalatt Mexikóban, az ősi maja civilizáció földjén nemigen tartanak a világvégétől, sőt: üzleti lehetőséget látnak benne. Több száz maja témájú eseményt szerveznek, és a turistaforgalom várhatóan megduplázódik az idén.
Az Egyesült Államok űrhivatala, a NASA nem tartozik a világvégére számítók közé, elveti a Nibiru létezésének elméletét, mondván, nincs semmilyen bizonyíték egy Nap mögött rejtőző bolygó létére. "Nem bujkálhatna állandóan. Ha létezik, már évekkel ezelőtt láttuk volna" - vélekedik a hivatal egyik tudósa.
Hasonlóan derűlátók a világvégével kapcsolatban maguk a maják, akik határozottan elutasítanak minden végelméletet. "December 21-e a hála és köszönet napja lesz, 22-én pedig egy új hajnalt üdvözölhetünk" - mondta egy maja sámán, aki pár napja mágikus ünnepi tüzet gyújtott Kubában búcsúzóul a régi - maja - kalendáriumtól, illetve az utóbbi 5125 esztendőtől.

(mult-kor.hu)



Világvége Kohn-cesszió!


1913-ban kőtöttek egy szerződest, miszerint az amerikai fennhatosag alatt állo privát bank kartell 99 évi koncessziot kapott, Ez a Federal Reserv. 2012. 12. 21-én jár le, amely éppen ugye pont mostanra esik. Ezek a mayák nagy bankárok, ezt meg kell hagyni! Ez a szerződés jár le 2012. dec. 22- én, azaz 21-én éjfélkor. Ez lesz a privát bank kartell számára a világ vége, hacsak nem hoz létre egy olyan rendszert, ami totális ellenőrzés alá vonja az összes központi bankot (pl. Bri) . Ellenkező esetben a nép kezebe kerül a monetáris fennhatóság. Ezért hollywoodi filmekhez illően valószínűleg megrendeznek valamit.





Forrás: Frédéric Morin



Úton a világkormány felé: Az IMF örül

Az IMF vezetője helyeseli azt, hogy az Európai Központi Bank átveszi a bankok feletti ellenőrzést. Régi terve ez a cionistáknak, hát most örülnek. Az egész válság mizériát is csak azért robbantották ki, hogy a nemzeti kormányok önként alávessék magukat a központosításnak, egységesítésnek. Így a lakosság felé is meg tudják magyarázni a megmagyarázhatatlant.
Mert senki nem érti, hogy miért kell korlátozni, felszámolni azt ami megy, hogy miért kell erőltetni azt, ami nem megy? Hogy miért az erős, nagy nemzetek gyarapszanak a kisebbek kárára? A kérdéseket még hosszasan sorolhatnánk. 
Christine Lagarde, az IMF vezetője most végre boldog lehet, mert az általuk eddig nem ellenőrzött állami vagy nem cionista befolyás alatt lévő bankok felett is megszerezték az irányítást.
Az uniós országok pénzügyminiszterei által jóváhagyott terv értelmében ezentúl közvetlenül az Európai Központi Bank fogja felügyelni a 200 legnagyobb európai bankot, ezzel az euró-övezet fő igazgatási bankja funkcióit fogja ellátni.
Lagarde szavai szerint "az európai pénzintézetek kapcsolatainak szilárdítása az euró-övezet szilárdításának a kulcsa." Magyarul fogalmazva, ha a kezükben vannak az európai bankok, akkor a kezükben van az európai hatalom! Ugyanis most már azok a nemzetállamok kormányai is úgy fognak táncolni ahogy az IMF mögött álló cionista körök fütyülnek, amelyek eddig igyekeztek semlegesek maradni, illetve dacolva a korábbi próbálkozásokkal, a nemzetük érdekeit képviselték.
Harangozó Árpád


A Vatikán támogatja az Új Világrendet és a Világkormányt

XVI. Benedek pápa egy világkormány és Új Világrend felállítására szólított fel. A Pápai Igazság és Béke tanácsa előtt mondott december 3-i beszédében a pápa „egy világközösség megalapítására és a hozzá tartozó hatalom létrehozására” szólított fel, ami „az emberek családjának közös javát szolgálná.”

XVI. Benedek pápa egy világkormány és Új Világrend felállítására szólított fel.
A Pápai Igazság és Béke tanácsa előtt mondott december 3-i beszédében a pápa „egy világközösség megalapítására és a hozzá tartozó hatalom létrehozására” szólított fel, ami „az emberek családjának közös javát szolgálná.”
A globális béke és igazság védelmében létrehozandó Világkormány és Új Világrend a pápa szerint nem egy új szuperhatalom lenne, csupán egy új kormányzó testület, amely meghatározná a döntéshozó politikusok számára a kormányzáshoz szükséges kritériumokat és gyakorlati útmutatást.
Hírforrások szerint a pápa a következőket mondta:
Hírforrások szerint a pápa a következőket mondta:
"A javasolt testület (világkormány?) nem egy szuperhatalom lenne, ami néhány ember kezében összpontosul, akik minden nemzet fölött uralkodnának, kizsákmányolva a leggyengébbeket." 
A pápa a megálmodott testületet amolyan „erkölcsi erőként” vagy hatalomként jellemezte, amelynek „bizonyos méltányos kereteken belüli befolyásoló ereje van, és amolyan résztvevő hatalom lenne, amit a saját illetékességén belüli törvények korlátoznak.”
A pápa és a katolikus egyház legújabb nyilatkozata nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy már 2010-ben javasolták egy központi világbank felállítását, ami a globális pénzrendszer szabályozását és a nemzetközi pénzforrásokat felügyelné. 
A média arról adott hírt, hogy a Vatikán egy „nemeztek felett álló hatóság” megalakulását szorgalmazza, ami globális hatáskörrel és „egyetemes illetékességgel” rendelkezne a globális gazdasági szabályok és döntések meghozatalára és felügyeletére. 
Kína új törekvése, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki Oroszországgal, az egyre erősödő betolakodás az Egyesült Nemzetek részéről az Internet felügyeletét illetően és végül a katolikus egyház legújabb megjegyzései olyan szoros mederben terelik az emberiséget a világkormány felemelkedése felé, amiből már nem biztos, hogy ki tud lépni.
Forrás: Activist Post


1500 éve indultak útnak Indiából az európai romák

A legnagyobb európai kisebbség, a romák elődei 1500 évvel ezelőtt útra kelve Északnyugat-Indiából vándoroltak Európába - állapította meg genetikai elemzéssel egy nemzetközi kutatócsoport. 
A mai romák változatos nyelvhasználata, életmódja és vallása ellenére Európa-szerte élő csoportjaik közös, összetett múlton osztoznak. Mindez mintegy 1500 évvel ezelőtt, Északnyugat-Indiában kezdődött a Current Biology című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint, amely az első teljes genomra kiterjedő elemzése a romák eredetének és demográfiai történetének. 
A romák képviselik a legnagyobb kisebbségi csoportot Európában, körülbelül 11 millióan tartoznak közéjük. Ez azt jelenti, hogy teljes európai népességszámuk összemérhető számos európai ország lakosságával. "Azért érdekelt bennünket az európai romák népességtörténetének feltárása, mert miközben fontos hányadát képezik az európai lakosságnak, marginális helyzetük sok országban befolyásolni látszik a tudományos kutatásokban való szereplésüket is" - mondta David Comas, a spanyolországi Pompeu Fabra Egyetem kutatója.
A cigány emberek nem rendelkeznek írott történelmi feljegyzésekkel eredetükről és szétszóródásukról. Hogy kitöltsék ezeket a hiányokat, Comas és Manfred Kayser, a hollandiai Rotterdami Erasmus Egyetem kutatója európai kutatótársaikkal közösen a teljes genomra kiterjedő adatokat gyűjtött 13 európai roma népcsoporttól, hogy igazolják a korábbi nyelvészeti tanulmányok indiai eredetre vonatkozó megállapításait.
A genetikai elemzés eredménye a földrajzi eredetet pontosította, India északi-északnyugati részére tette, időpontját pedig mintegy 1500 évvel ezelőttben határozta meg. Bár a közel-keleti és kaukázusi régiókon való áthaladás fontos hatással volt a cigány nép által beszélt romani nyelvre, a kutatók kevés bizonyítékot találtak arra, hogy közös genetikai eredetük volna az európai romáknak és a vándorlásuk során érintett területeken ma élő embereknek, vagyis csekély keveredés történhetett a helyiekkel.
Miután Európába értek, a roma emberek különböző térségekben kezdtek el letelepedni: vélhetően 900 évvel ezelőtt a Balkánon élő népesség vált szét, és indult tovább Európa más-más tájai felé. A genetikai elemzés azt mutatja, hogy az ott élő népekkel már volt bizonyos mértékű, de nem jelentős keveredésük a romáknak. "Tanulmányunk egyértelműen igazolja, hogy a roma genetikai örökség megismerése szükséges ahhoz, hogy Európa genetikai jellemzését teljes egészként fejezhessük be" - idézte Kaysert az EurekAlert című tudományos portál.

(mult-kor.hu)