2013. április 16., kedd

A Bitcoin mögött a sátánista pénzhatalom áll. Bitcoin = 666

Nem tudom, felfigyelt-e a Tisztel Olvasó arra, újabban mekkora teret kap a fösodratú médiumokban ez a Bitcoin nevü „akármi“, annak ellenére, hogy idézem:


„A Bitcoint 2009-ben hozta létre egy Nakamoto Szatosi álnév mögé bújt japán hekker. Valójában az sem biztos hogy japán, senki nem ismeri a személyazonosságát, eldobható emailcímekről kommunikál az anonim Tor hálózaton”

S ennek ellenére a globális pénzhatalom nemhogy nem lép fel ellene, hanem mit nem olvasok az index.hu cikkben:

Cipruson üzemelik be a világ első Bitcoin-bankautomatáját. Az ATM mindkét irányba működik, tehát Bitcoint átváltja készpénzre, illetve a betett készpénzért is ad Bitcoint. Ez egy virtuális pénz, amit nem lehet se hamisítani, se az útját követni, se megadóztatni, nincs mögötte állam és jegybank, nem korlátozza semmilyen központi szabályozás. Ugyanakkor van egy árfolyama, ami alapján hagyományos valutára is átváltható.”

Jól értem, egy állítólag „földalatti, hekkerek által létrehozott pénznem" számára valakik bankautomatát nyitnak Cipruson? Ugyan kik? S nemhogy nem lépnek fel ez ellen se az adóhatóságok, se a központi bank, de még a fösodratú médiumok is nyakra-före hozzák be a köztudatba a használatát?

Gondolom, nem nehéz ráérezni arra, hogy itt valami nincs rendben.

Az igazság az, hogy a Bitcoin használatához szükséges szoftvert valójában a titkosszolgálatok írták....

A Bitcoin globális és elektronikus ... igen, mint a tervezett globális elektronikus pénz! A Bitcoin rejtett célja rákapatni a „birkákat” globális elektronikus pénz használatára, a kisösszegü vásárlások esetében is, hogy aztán teljesen megszüntethetök legyenek a valós anonimitást nyújtó papírpénznemek.

Ne döljön be senki annak, hogy a Bitcoin is „anonim”. Az igaz, hogy a használói nem kell, hogy ismerjék egymást, mihelyt viszont a használatához szükséges szoftvert valaki feltelepíti a számítógépére, biztos lehet abban, hogy minimum a titkosszolgálatok irányába megszünt mindenfajta anonimitása, s „valakik” az összes pénzügyi tranzakciójáról tudni fognak.

Jelenleg a Bitcoin úgy van beállítva mint egyfajta „földalatti illegális pénz”, bízva abban, hogy így sokan át fognak térni rá. A várható globális pénzügyi összeomlás következményeként minden bizonnyal sokan be is fogják kapni a horgot. Már most azt kezdik el fújni a fösodratú médiumok, hogy „váltsa át pénzét Bitcoinra, s vagyonára nem lesz hatással a globális banki összeomlás.”

Cipruson már tesztelik is, hogyan reagál a Bitcoinra a lakosság.

„Ne használjatok készpénzt, se folyószámlát a csödben levö bankokban, itt az új anonim, virtuális ´hekker´ pénznem. Ha már korábban is Bitcoint használtatok volna, most nem ragadt volna be a vagyonotok a bankokban”.

(mondani se kell, a vicc az, hogy a Bitcoin mögött is valójában ugyanaz a háttérhatalom áll, mint a csödbe vitt bankok mögött)

Jelenleg, s minden bizonnyal még jó hosszú ideig, fenn fogják tartani az „anonimitását” (annak látszatát). De mihelyt az emberek a remények szerint világszerte ráharapnak, s Bitcoinba mentik át a vagyonukat, a banki összeomlások után a Bitcoin anonimitása meg fog szünni, s még a mostani pénznemektöl is jóval szigorúbban, hatóságilag szabályozva és monitorozva lesz. A remények szerint át lesz konvertálva a sátánista világelit által oly régóta óhajtott GLOBÁLIS ELEKTRONIKUS PÉNZRE. S ezután a titkosszolgálatok már azt is tudni fogják, hogy ki, hol, mikor és mennyiért vett egy nyalókát.


Mi áll a bostoni merényletek hátterében? Újabb False Flag támadás és Illuminati kártya kijátszva


BREAKING NEWS: 2 hatalmas robbanás történt a Boston Marathon célvonalához közel - Most már biztosan tudható, hogy merénylet, hiszen egy újabb robbanás követte a JFK Könyvtárnál és találtak 2 másik bombát is, amit nem tudtak aktiválni az elkövetők. Rengetegen megsérültek, ketten meghaltak....., közöttük egy 8 éves gyermek.
Hallgatjuk és olvassuk mindezt a tegnapi éjszaka folyamán....
"Esik a tőzsde, fokozott biztonsági intézkedések New Yorkban"....
"A titkosszolgálat lezárta a Fehér Ház előtti járdát Washingtonban, New Yorkban is fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be."
Összeesküvés-elméletet gyártanék, ha azt írnám, hogy tudom, kik és miért tették.
Ezért nem gyártok, hiszen már tavaly nyáron megtettem, amikor leírtam, hogy milyen merényletek és fegyveres támadások fognak elindulni és csúcsosodni az USA-ban. Ezt csak úgy láthatnánk előre jó páran, ha jósok lennénk..... , vagy sikerült összerakni a mozaikokat, amiket bárki láthatna - hiszen a szemünk előtt zajlik.
Nos, gondolom, jósok nem vagyunk, tehát marad a második.....
Ezt már este a FB-oldalon beszéltük (mert ott gyorsabban áramlik az infó), de itt is megosztom : ne legyen igazam, hogy
- ez lesz az egyik merényletsorozat, amiről már többször írtam korábban, aminek kapcsán majd bevezetik a köztudatba a "DOMESTIC TERRORIST" kifejezést és fogalmat.
Azaz BÁRKI lehet terrorista! Az egyszerű állampolgár. Akár a szomszédod is, tehát jobb ha nyitva tartod a szemed! Ezért kellenek drónok a levegőbe, ezért kell a fegyvereket elkobozni, a nemzetbiztonságiakat hadsereghez hasonlóvá tenni....
Már nem csak más vallású, iszlám és mindenféle egyéb veszély leselkedik mindenkire - amivel jó kis félelmet lehet generálni - hanem a jó öreg "az ellenség keze betette a lábát" szlogen kerül elő, azaz, az ellenség itt él köztünk és bárki lehet az......

És ha az állampolgár a terrorista - márpedig az lesz + hozzá lesz csapva a "szélsőséges" "vagy extremista", vagy "jobb oldali" jelző... - akkor erre a megoldás már tálcán készen van. Ahogy a nagy könyvben meg van írva....

PROBLEM - REACTION - SOLUTION ... Mindig működik


És természetesen a megoldás: Az alkotmány 2. pontjának eltörlése és közbiztonság helyreállítása érdekében a fegyverek begyűjtése..., biztonsági intézkedések még szigorúbbá tétele, még több megfigyelő kamera, átvilágítás..., TSA-motozás... stb. hiszen ha a meglévő intézkedések ellenére ez előfordulhatott, akkor az eddigi óvintézkedések még mindig nem elegendőek......
(Egy érdekes példa pl. - de nevezhetjük tesztnek is - A teljes mobiltelefonhálózatot lekapcsolták a városban.... Egész Bostonban nem működtek a mobiltelefonok.)
FRISS TANULMÁNY ! Mindenkinek ajánlom:
Drábik János: Mi a háttere az ismétlődő merényleteknek Amerikában

Érdekes, itt a robbanás pillanatában éppen valaki mászik a tetőn...
És nem lepődnék meg, ha pár óra múlva megtudjuk majd azt is, hogy éppen gyakorlatot tartott abban az időpontban valamelyik nemzetbiztonsági szerv, netán pont a terrorelhárítás....
Éppen, mint 9/11 esetében.... Keressétek a "DRILL" szót a hírekben... !
Ki fog derülni, hogy volt és az is, hogy vagy előző nap, vagy aznap ott voltak a helyszínen. Hiszen valakiknek el is kellett helyezni a dolgokat úgy, hogy közben mindent térfigyelő kamerák rögzítenek, tehát gyanús tevékenységet civilek észrevétlenül már nem nagyon tudnak kivitelezni.....
Lehet nagyon ki vagyunk már "kupálódva" hamis (False Flag) merényletekből, de mint tudjuk, az ördög nem alszik... És sajnos Ő sohasem....
Tudom, hogy rengeteg furcsaság fog kiderülni ezen merénylet okán is. Az már csak hab a tortán, amire bukkantam, hiszen bármi történik, mindig megnézem a "jó öreg" 80-as évekbeli Illuminati Kártyajátékot:

Érdekes, hogy az ILLUMINATI CARD GAME megint tartalmaz egy olyan lapot, aminek megvalósulását kipipálhatjuk.
Hiába tűnik összeesküvés-elméletnek, tény, hogy megannyi kártya valóra vált ebből az 1980-as években keletkezett kártyajátékból.....
Google:Illuminati Card Game
De ez maradjon csak belemagyarázás, rendben van! Egy fontos dolgot azért ne felejtsünk el:
"Conspiracy theorist is a derogatory term used against a critical thinking mind."
- "Összeesküvés-elmélet-hívő egy lekicsinylő kifejezés, amit általában a kritikusan gondolkodó elmék ellen szoktak bedobni" ...... És a tapasztalat az, hogy ezek előbb-utóbb be is igazolódnak.....
David Icke szavai jutnak, megint eszembe, amit pár nappal ezelőtt ebben a videóban fordítottam :

"Eljön a pont, amikor a szavak között a "szabadság" már csak egy szó lesz a sok közül ... ami mögött semmi tartalom nincs. És most elértük azt a pontot, amikor a RENDSZER annyira korrupt, annyira visszaél, olyan szinten veszi célba az embereket és olyan erőszakos módon, hogy gyakorlatilag semmi veszteni valónk nem maradt már. És ha nem állunk fel most, akkor ez csak ROSSZABB, rosszabb és rosszabb lesz."

http://vilaghelyzete.blogspot.com/2013/04/mi-all-merenyletek-hattereben-boston.html

Aláírásgyűjtés az erdélyi erdők védelmében

Az köztudott, hogy Ausztria a környezetvédelem élharcosa, ahol az erdõk és a hegyek ökológiai, gazdasági, turisztikai és minden más megfontolás okán, gyakorlatilag sérthetetlenek. Viszont osztrák cégeket az égvilágon semmi sem akadályoz meg abban, hogy országuk határain kívül essenek neki nagyipari méretekben, mondjuk Európa egyik utolsó igazi vadonjának.

Jelesül, a Holzindustrie Schweighofer nevezetû cég kívánna gyakorlatilag tarvágást csinálni Kovászna (Erdély, Székelyföld) erdeiben. Ott, ahol egyébként medvék, farkasok, hiúzok, vaddisznók,
szarvasok (meg ki tudja még mi minden) élnek, szerény évi(!) 800.000 köbméter fa kitermelése a cél.
Annyit mindenki megtehet, hogy aláírja a "beruházás" ellen fellépõ szervezetek petícióját, itt:
http://www.sepsiszentgyorgy.info/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=198

Picivel több info itt:
http://www.greenfo.hu/hirek/2013/04/28/europa-utolso-vadonjainak-egyike-veszhet-el-kovasznaban
Vagy itt:
http://www.scoop.it/t/save-the-forests-of-transylvania/p/4001811532/save-the-forests-of-transylvania