2013. április 6., szombat

Útban a világuralom felé – háborúk, járványok, katasztrófák

A térben, időben egymástól függetlennek látszó tények láttán kérdezhetjük: Hogy kerül a csizma az asztalra? Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint egy puzzle darabjai, mivel minden mindennel összefügg. Az az „összeesküvés elmélet”, melynek kiszivárgott részletei, pontról pontra megvalósultak, már nem elmélet többé, hanem maga a végrehajtott terv. A darabkák pedig logikailag összeillenek. Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig leleplezés nélkül – akkor hátralépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Egymástól térben, időben, és témában egymástól függetlennek látszó tények.
Vírustámadás
SARS_megbet_halál_2002_2003- 2013 N7H9-es új keletű vírus, mely Kínában szedi az áldozatait. Sajátossága, hogy csak embereket, ezen belül is eddig csak a kínaiakat támadta meg eddig, sem a keletkezéséről, működéséről, terjedéséről, sem pedig az ellene való védekezésről nem tudunk semmit, a fertőzésen halálos áldozatai vannak. – 2003 elején szintén Kínában ütötte fel a fejét, egy fajta járványos SARS vírusfertőzés, átlagban 10%-os halálozási aránnyal. (influenza esetében a halálozási ráta általában kb. 0,7%). “A SARS-vírus genetikai felépítése drámaian eltér más ismert koronavírusokétól. sajátossága, hogy szintén csak ázsiaiakat támadott meg. – 2012-ben egy másik fajta SARS vírus szedte az áldozatait, a Közel-Keleten, és csak az arabokat fertőzte meg, sőt megjelenése röviddel a mekkai zarándoklattal előtti időre esett ahová mintegy 2 millió zarándokot vártak.
Szinte mindegyik vírus mutáció közös jellemzője, hogy nem tudni, hol és hogyan jöttek létre, egy magyarázat szerint „valahol a világűrben, esetleg más bolygón alakult ki”
- 2009 – Baxter által biztosított és a cég osztrák leányvállalata által 18 ország számára leszállított vakcina halálos H5N1 madárinfluenza vírust tartalmazott (szerintük véletlenül)
aids_a_vilagbanÉs ne felejtsünk ki még egy régebbi, ám de semmivel sem veszélytelenebb vírus, amit HIV néven „ismerünk”. Ám hogy hol, mikor és hogyan keletkezett, arról igen eltérőek a vélemények – főként attól függően, hogy érdekelt, vagy ellenérdekelt mondja. A kezdeti majmos verzión túl két másik, semmivel sem kevésbé valószínű verziót is közreadunk.
Egy másik, viszonylag friss feltételezés az angol E. Hooper kutatótól származik, mely szerint a vírus a XX. század 50-es éveinek elején jelent meg, a járványos gyermekbénulás elleni oltóanyag létrehozásán dolgozó tudósok hibájából. A hiba az volt, hogy az oltóanyag gyártásához csimpánz májsejteket használtak, melyek valószínűleg egy HIV-hez hasonló vírust tartalmaztak. Ezt a feltételezést erősen alátámasztja az a tény, hogy a vakcinát Afrika éppen azon területein tesztelték annak idején, ahol a mai adatok szerint a legmagasabb arányú az immunhiányt okozó vírusfertőzés.
És végül, az utolsó ismert, se nem tagadott, se nem bizonyított hipotézis: a HIV vírus a 1970-es években jött létre egy új típusú biológiai fegyver kifejlesztése során, genetikai manipulációk révén. (forrás: Medicover)
köolaj_kitermelés_mennyisége_globA sok-sok titokzatos véletlen után, bennünk, és nem csak bennünk felmerült a szándékosság gyanúja. De az olyan világvezető, óriás vagyonokkal rendelkező multi cégek, gyógy- és vegyszergyártók háza táján, akik rendelkeznek a megfelelő eszköz- és pénzügyi bázissal, valamint a cionisták védelme alatt állnak (tulajdonában vannak) nem igen lehet külsősöknek kutakodni. Azt a következtetést szűrhetjük le, hogy a legveszélyesebb fertőzések épp a legnagyobb népsűrűségű, és a legmagasabb születésszámú országokat sújtják – melyek nem feltétlenül a legszegényebb országok is egyben! Sőt ezen országok mindegyike „jól ellátott” olyan természeti kincsekkel, ásvány- és nyersanyagokkal, melyek a világban kifogyóban vannak. Jellemzően kifosztották, és/vagy elmaradottságban tartják őket.
Politikai csatározások
Amikor, egy kormányt, elnököt, megdöntenek, az igazság, az erkölcs, a demokrácia, és a szabadság nevében, az közel sem biztos, hogy igazsághoz, erkölcshöz, demokráciához és szabadsághoz fog vezetni. (fontos megjegyezni, hogy a valódi demokráciáról és szabadságról beszélünk, nem pedig arról a neoliberális cionista förmedvényről, azaz a látens diktatúráról és szabadosságról, amit ránk erőszakolnak helyette! Arról az igazságról beszélünk, aminek szinonimája a jog, és nem pedig ellentéte, gyenge utánzata, és arról a jézusi, szeretet alapú erkölcsről, amit, törvénnyel felülírnak) Az elmúlt évszázadokban többféle államforma, rendszer megdöntéséről tudunk, de a háttérben működő erőkről a szálakat mozgatókról szinte semmit. Ha a „meleg váltás” nem hoz a teljes népességnek pozitív változásokat, biztosak lehetünk benne, hogy ismét a cionista háttérhatalom keze munkája van a dologban.
Sok esetben az is elegendő, ha csak a nem kívánatos vezetőket járatják le, állítják félre, és helyükbe a rövid pórázról irányított kiszolgálóikat ültetik.

Merényletek
A cionista behatolást akadályozó, netán megálljt parancsoló nagy népszerű vezetők és segítőik, valamint az elszemtelenedő nagy hatalmú diktátorok elleni álcázott merényletek sora bizonyítja, hogy a magukat világ urainak tartó rothschild-félék és bandájuk semmiféle eszköz felhasználásától nem riadnak vissza. Ezen merényletek szinte mind valamelyik titkos, terrorszervezet számlájára írható, mint például a MOSSAD, CIA, MI5, MI6, KGB(1), stb. Csak pár név emlékeztetőnek: Abraham Lincoln, Andrew Jackson (2,James A. Garfield(3),, J.F, Kennedy, Robert Kennedy, – Jasszer Arafat – Hugo Chavez (Venezuela), Fernando Lugó (Praguay), Dilma Russrtf, Lula da Silva (Brazilia), Mohamed Kaddhafi.

(1) A KGB sem mindig csak a Szovjetunió érdekeit szolgálta – lásd videó: Részletek Drábik János, az Örvénylés c. 2009. januári könyvbemutatójából
(2) Sírkövén olvasható élete mottója “I killed the bank“ (Megöltem a bankot). az egyetlen elnök aki képes volt megszabadítani az Egyesült Államokat az államadósságtól.
(3) nyilvánosan kritizálta a központi bankrendszert: „Aki bármely ország pénzmennyiségét irányítja, az minden iparág és kereskedelem abszolút ura. És amikor rájössz, hogy a rendszert így vagy úgy nagyon egyszerűen irányítja néhány nagyhatalmú ember felülről, neked már nem kell magyarázni többet, honnan erednek az inflációs- és válságperiódusok.”

Háborúk
nincs_pénz_jöhet_a_háboruPersze van olyan is, amikor nem elegendő a cionista célok megvalósításához, csupán egyes személyekre, országokra lecsapni, ilyenkor két vagy több ország között is háborút kell szítani. Míg a népek egymást gyilkolják, ők már csak egy kávét kérnek. Majd pedig anyagilag megerősödve diktálnak győztesnek, vesztesnek egyaránt. (Mali, KNDK, Irak, stb.)
A külső és belső háborúkat, mindig valamilyen meglévő ellentét felszításával provokálják, a végső lépéshez, pedig mindjárt meg is konstruálnak valamilyen jól hangzó, de hazug ürügyet. Ez szinte mindig beválik. Az ellentétek szítására ezernyi eszköz áll a rendelkezésükre, az elburjánzott korrupciótól kifosztástól, és a pozitív megkülönböztetéstől a bűnözés elterjedésén és a problémák felnagyításán át – amire persze rá is segítenek – végletekig srófolt fizikai és mentális megalázásig, minden előfordult már. Még a terrorcselekmények kiprovokálása is épp úgy, mint az állami terrorizmus szalonképessé tétele.
israel-nuke-deesA nacionalizmus felerősítését, vagy a nacionalizmus teljes feladását, a globalizációt épp úgy felhasználják, mint a faji, erkölcsi, és bármilyen különbséget a mesterségesen gerjesztett szemitizmust épp úgy, mint a mesterségesen szított antiszemitizmust. Az totális asszimiláció illetve a totális különállás hangsúlyossá tétele, vagy a totális tolerancia megkövetelése illetve teljes hiányának kiprovokálása is pontosan ezt a célt szolgálja. A lényeg a szembeállítás, bárkit bárkivel, az összefogás megakadályozása érdekében.
Ezt úgy ismerjük, mint a „Divide et impera!” vagyis, az „Oszd meg és uralkodj!” elvét. S láss csodát eddig mindig bevált a módszer! (megfelelően elbutított és felheccelt tömeg kell csak hozzá)

Apropó, új jelenség, az összefogás hirdetése, ami szép is lehetne, ha nem azok között szorgalmaznák az összefogást egymással, akik gyökeresen ellentétesek. A tüzet a vízzel, a farkast a nyúllal nem lehet összefogásra kényszeríteni, mert egyikük halálához vezet. Az ilyen esetekben nem az összefogás, hanem a szükséges és elegendő élettér biztosítása a megoldás. Mondhatnánk élni, és élni hagyni, azzal a kiegészítéssel, hogy mindkét fél természetes szükségletei szerint.
Mivel nagy igazság az, hogy az egyéni szabadság a másik ember azonos szabadságának határáig tart.


Éhínség, betegségek, katasztrófák
éhinség_globA földön két módon is létrehozható éhínség, pénzzel illetve ennek hiányával, és technikával, valamint ezek ötvözésével.
A legtöbb szegény országban sorozatos éhínség tizedeli a népességet. A táplálékhoz jutásnak több akadálya is van, például, ha a lakosság ismeretei eszközei, vagy maguk a területek nem alkalmasak mezőgazdasági művelésre, esetleg a gazdasági szabályzók nem teszik lehetővé.
népességre_juto_vizmennyiség_globLegfőbb gond a termőföld és a víz hiánya és a szélsőséges éghajlat. Az ilyen területeket még, ha lehetne a mezőgazdaságon túl másként is hasznosítani, ezt ritkán teszik. Ilyen esetekben nem az időközönkénti élelmiszersegély a megoldás, a gazdag országok, mégis ezt erőltetik, természetesen eredménytelenül. Ahogy a mondás tartja, ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni. Igen ám, de, ha megtanul halászni, már nem lesz annyira kiszolgáltatott.
Ha ásványkincseit szeretné önállóan hasznosítani (Mali-urán(4)), ha ipart szeretne, azt már nem engedik, akkor azt csak a cionista multikon keresztül valósíthatja meg, önállóan nem tehet semmit, erről gondoskodnak a rothschild féle milliárdos multik. Ha pedig módja lenne a mezőgazdaságát, állattenyésztését létrehozni, segítség helyett szabályzókat, GMO vetőmagot nyomnak le a torkán, amit még meg is köszöntetnek vele. (lásd India, a cionista hiteleásványanyag_tartalék_várhato_kimerülése_globzés és a GMO vetőmag következtében parasztok milliói mentek tönkre, és éheztek)
Az éhező szervezet legyengül, és elveszíti ellenálló képességét a betegségekkel, fertőzésekkel szemben. (Fekete-Afrika rekord méretű az AIDS fertőzöttségben)
A természeti katasztrófák gyakorta előfordulnak, azonban vannak olyan esetek, amikor a megszokottnál gyakrabban, vagy hevesebben, vagy éppen szokatlan évszakban történnek. Ezek olyankor a legfeltűnőbbek, ha „véletlenül” egybe esnek valamilyen cionista politika-gazdasági szándékkal. (Katrina hurrikán, Fukusima, stb.) Feltűnő a „rengések” megjelenése olyan területen, ahol amúgy nem gyakori, a szokatlanul nagy esőzés, vagy épp a szárazság is.
Ezért a nagy és szokatlan katasztrófák alkalmával érdemes egyéb összefüggések után is nézni, mert ilyenkor gyakran meglepő egybeesésekre bukkanhatunk.

(4) Figyelemre méltó blogbejegyzés Maliról és az uránról: http://kissertet.blogspot.hu/2013/01/franciaorszag-mali-es-az-uran-ujra.html – plusz
egy kis kiegészítés a cikkhez, az arany kitermelés kimerülőben van a világon, azonban Mali Afrika legnagyobb arany kitermelője.


Hogy kerül a csizma az asztalra?
Nos, elmondhatjuk, ami csizmának látszik az asztalon, az valójában nem más, mint a puzzle egy-egy darabja, mivel azt is tudjuk, hogy minden mindennel összefügg.
Az az „összeesküvés elmélet”, melynek minden (kiszivárgott) részlete, pontról pontra megvalósult, már nem elmélet többé, hanem maga pontosan kidolgozott terv részleteinek végrehajtása. De nem is azon személyek, csoportok összeesküvése, akik lerántják róla a leplet, hanem a kitervelőié.
Ha a felsorolt tényeket megvizsgáljuk, és összevetjük a cionista „világ elit” olyan megnyilatkozásaival, mint például, hogy a föld lakosságát 6 milliárdról 2 milliárdra kell csökkenteni szerintük, vagy ha azt látjuk, hogy a világ maradék vagyona is ugyanazon szűk réteg kezébe kerül, akik már most is 90%-át birtokolják, akkor a fenti látszólag egymástól különálló tények, pontosan kiegészítik egymást, logikailag összeillenek. Mármint a világhódító cionista logika szerint.

A fentiekben felsoroltakat kiegészíti és alátámasztja a két beillesztett videó is. És persze a számtalan megjelentetett, könyv, tanulmány, elemzés és sok-sok film is.
Bár ezek jó része szintén nincsen egybegyűjtve, de a figyelmes és szorgos érdeklődő igen hamar észreveszi az összefüggéseket, és felkutathatja a kirakó további hiányzó darabjait is.
Mi magyarok, szerencsére anyanyelvünknek köszönhetően elég kreatív gondolkodásúak vagyunk ahhoz, hogy ha akarjuk, meglássuk mindazt, amit rejtegetnek előlünk.

Amikor pedig minden további darabka is a helyére kerül, azaz amikor minden cionista cél megvalósul, – mégpedig az időben történő leleplezés nélkül – akkor hátra lépve láthatóvá válik a teljes kép. A kép címe: AZ ÚJVILÁGREND.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda


Cenzúra az erkölcs és a rend?


A liberálisoknak és a cionistáknak gyakorlatilag az az elnyomás és a cenzúra, ami nekünk a rendet és az erkölcsöt jelenti. És ez fordítva is így van: ami nekik kedves, vagy még megengedhető, az nekünk undorító és káros. Oroszországban beindult a káros internetes tartalmak szűrése. A Facebook profilokat töröl, a Twitter blokkol hozzáféréseket. A gyermekpornográfia, Pusy Riot együttes videói, öngyilkosságra (ha még viccesen is) buzdító oldalak vannak a célkeresztben. Letiltásokat nem csak a bíróságok rendelhetik el, hanem a belügyminisztérium, az állami drogellenes hivatal és a fogyasztóvédelmi hivatal is. A hatóságok által benyújtott kereseteket jogi szempontból nem vizsgálják - így elkerülhetőek a felesleges procedúrák, a reakcióidő azon a határon belül maradhat, ami feltétlenül szükséges is az ilyen esetekben. Nem csak a tiltott tartalmak terjesztői, hanem az internetszolgáltatók is büntethetők - akár a múködésük beszüntetésével is. Ezáltal nem lesz egymásra mutogatás, válvonogatás. A szolgáltatók felelnek a feketelistán szereplő oldalak tiltásáért, a terjesztő pedig az illegális terjesztésért.
Abból is botrányt akartak eszkábálni, hogy kiderült a Skype-on lévő beszélgetéseket le tudta hallgatni az FSZB, és a telefonálók pontos tartózkodási helyét is meg tudták határozni. Mi ebben az érdekes? Ha akarják így, ha akrják úgy - de kiderítenek bárkiről bármit, a bolygó bármely pontján. Ez nálunk is, vagy az USA-ban egyaránt pontosan így van. Evvel egymagában semmi gond nincsen, hiszen az a hatalom lenne az ostoba, amelyik a saját biztonságát és szabályait nem akarja betartatni a saját területére vonatkozóan. Az az állam pedig nem ér semmit, amelyik behódol egy vagy több másik akaratának, és csak látszólag ellenkezik. Lásd színészkedéses hazai gazdasági huzavonák a pénzügyi cionközpontokkal, miközben folyik a zsidó katonák toborzó tevékenysége, és a rendszeres kipás üleptiszogatás.
A lényeg a részletekben rejlik: kit figyelnek meg, és miért? Mit tiltanak és mit nem, valójában miért, és ez kiknek nem tetszik? A szabadságjogokba mi tartozik bele? Egy automata program egy algoritmus, vagy egy adott feketelista alapján dolgozik, szűr, súlyozza az egyes eseteket. Lehet a cionisták eszköze Németországban vagy Magyarországon, de lehet az Orosz vezetőség eszköze is a liberalizmus, vagy éppen a nyugati cionisták ejtőernyősei, előőrsei ellen. Igazából ők ettől félnek, hogy a cenzúra nem fog a Pussy Riot-nál megállni. Én remélem hogy nem fog.
Egyesek hamis párhuzamokat vontak a magyarországi helyzettel. Pedig két teljesen különböző dologról van szó, itt egy nyíltan cionista irányítású aktuális kormány próbálja bebetonozni a helyzetét, némi nemzeti mázzal leöntve. Viszont innen keletebbre, Oroszország erkölcsi döntéseket hoz. Rendet csinál, és mindennek ez van a hátterében - s reméljük, ez még csak a kezdet. Az a vezetés igyekszik egyre inkább megvédeni magát a nyugati politikai befolyástól, és az erkölcsi fertőtől. Ehhez nekik, orbánékkal ellentétben az erejük, és a szándékuk is megvan. A demokráciára, emberi jogokra, internetes szabadságra való hivatkozást pedig felejtsük el végre, és segítsünk másoknak is elfelejteni. Vagy jót teszünk valamivel az adott ország őshonos lakosságának, vagy nem.
sg.hu nyomán Vésztői Gyula

Internetes háború készül Izrael ellen

"A történelem legnagyobb internetes csatájának" megindításával fenyegetőznek nemzetközi hackerek, akik vasárnap kibertámadást akarnak kibontakoztatni Izrael ellen.

Helyi sajtóértesülések szerint vasárnap csatarendbe áll a hackerekkel szemben Izrael rendszergazdákból, biztonsági szakemberekből álló "kiberhadserege", hogy kivédje az "#OpIsrael" néven bejelentett támadást, amelynek célja "Izrael letörlése az internet térképéről". A támadás előtti héten Izraelben sokan számoltak be egy új, a Facebookon terjedő internetes vírusról, de nem világos, hogy ennek köze van-e a tervezett akcióhoz.

"Közös érdekeink egyesítenek, ismét a szabadságért küzdünk!" indokolták az akciót az "#OpIsrael" mögött álló hackerek a honlapjaikon, de a Times Of Israel című angol nyelvű hírportálnak nyilatkozó Lior Tabansky IT biztonsági szakember szerint "a valóban fontos honlapok védve vannak a nyilvános internettől, szinte semmi esély nincs arra, hogy a kibertámadók elérjék azokat."

Az Anonymus hackercsoport vezetésével meghirdetett kibercsata a kormány, a bankok, a felsőoktatás és a tudományos kutatás, valamint az üzleti élet honlapjait szándékozik megbénítani. Az izraeli internetes szövetség vasárnap külön telefonvonalon fogadja a beszámolókat az esetleges károkról, és arra kérték a lakosságot, hogy az internetezők cseréljék ki a jelszavaikat nehezebben feltörhető, biztonságosabb betű és számsorokra.

"Becslések szerint a támadások eddig nem látott mértéket öltenek majd" - írta a kneszet IT-biztonságért felelős szakembere a honatyáknak küldött levelében. "Az elektronikus kormányzati rendszer, a kormány IT-biztonságáért felelős testülete és a kneszet internetszolgáltatója dolgozik a támadás megakadályozásán" - tette hozzá.

Ha létrejön, akkor ez lesz Izrael ellen a második nagyobb hackerakció. Tavaly novemberben a Gázai övezetből indított rakéták elleni "Felhőoszlop" hadművelet idején mintegy hétszáz izraeli honlapot próbáltak lebénítani, köztük a külügyminisztérium és az államelnöki hivatal internetes oldalát, és az Anonymus akkor nyilvánosságra hozta ötezer izraeli köztisztviselő személyes adatait.


MTI

Kapcsolódó:
Izrael sorsdöntő vasárnapi kibercsatára készül

Nincs szükség

Engedtessék meg, hogy néhány, igen egyszerű gondolatisággal megfogalmazott mondatot tegyek hozzá ehhez a szélmalom-viadalnak tetsző szómenéshez. Megjegyzés: a sértő szándék álljék olyan távol tőlem, mint szidótól az igazság.

Elsőre: Magyarországnak nincs alkotmánya. Magyarország egy földrajzi elnevezés, és az alaptörvényben még az sincs kimondva, hogy mit kell érteni a "nép" megnevezés alatt. Következmény, hogy a vita tárgya nem is létezik. A magyar nemzet magára vett jogrendje pedig a szokásjog, amit emberi hatalom hatályon kívül nem helyezhet, mert annak jogforrása a Kozmikus Rend, amihez csupán beavatott férhet hozzá. Ilyen ember a pillanatnyilag regnáló végrehajtó hatalomban egy sincs. Ha majd a Földet kiforgatják a Kozmikus Rendből, akkor alkalmazhatják saját firkáikat az önkényurak. Már, ha megtartandják evilági létüket.

Másodikra: az ún. liszaboni szerződés és az alaptörvénynek nevezett szöveggyűjtemény azokra, és csakis azokra hatályos vagy érvényes, akik megszavazták. Tekintettel arra, hogy az alkotmány mint társadalmi szerződés, ahogyan a világ minden emberi közösségében tisztelik és betartják, az államnak nevezett végrehajtó hatalom és a magukat ennek alávetni hajlandó emberek (és nem állampolgárok!) között létrejött jogviszony. Ma az igazi magyar magyar emberek a fentiekben jelzett szövegek kozül sem egyiket, sem másikat magára nem vette, nem vetette magát hatálya alá, következésképpen azt látjuk, hogy mindkét kógens hivatkozás jogellenes, azaz diktátum. És teljesen mindegy, hogy mit és milyen megfogalmazásban írtak beléjük.

Harmadszorra: Az említett két szöveggyűjtemény (értsd alatta a liszaboni szerződést, valamint az alaptörvények nevezett irományt) egyike sem egy jogrendszer legfelső szintje, sőt, még csak nem is része, ahogyan azokat megnevezik egyesek. Mindkettő írás kiváló példája a diktatúra jogoskodó agymenéseinek, pedig mindkettő egy forrás nélküli diktátum, néhány tudálékos gazember önérdekű akaratkinyilvánítása. Miután fogalmuk sincs a jog valódi jelentéséről, elképzelésük sincs az egyes jogok összefüggéseiről és az összefüggések következményeiről, csináltak egy homokozót, ahova erővel beterelték a tájékoztatástól elzárt alattvalókat, és a "szülőket" (a jogforrást) kizárva onnan, a szavak jelentéstartalmát önkényesen átírva terrorizálják az ottrekedteket.

Negyedszerre: Tekintettel az önmagukban is ellentmondásokkal terhelt fogalmazványaik zavaros és követhetetlen logikájára, a két vagy sokértelmű jelentéstartalmak alkalmazhatósága kedvéért kitalálták a szabad jogértelmezés intézményét. Mert ahol egy törvény egyértelműen kimondja hogy "nem", ott rövidesen megjelenik egy másik törvény, amelynek olvasata lehetővé teszi ugyanazon eset "igen" értelmezését. Vagy csak egyszerűen módosítják saját szamárságaikat. Lásd az alaptörvény(telenség) egy és egynegyed év alatti 4-szeri módosítását és a rövidesen beterjesztendő 5. kiigazítását.

Röviden: ebben a témakörben nincs miről vitázni. Eltékozolt energia, amit a magyar nemzet sorsának jobbrafordításába kellene befektetni.
Tisztelet minden olvasómnak:

kékszem
Még mielőtt vád érne, hogy nem vállalom a nevemet: a magyar magyarok "kékszem" néven szólítanak (igen, így csupa kisbetűekkel), a többiek meg kérjenek engedélyt, hogy meghallgassam őket.
Emberiseg.hu


Alkotmány: 19. § (1) A Magyar Köztársaság legfelsőbb államhatalmi és népképviseleti szerve az Országgyűlés

j) az Alkotmányban meghatározott esetek kivételével dönt a Magyar Honvédség országon belüli vagy külföldi alkalmazásáról, külföldi fegyveres erők magyarországi, vagy az ország területéről kiinduló alkalmazásáról, a Magyar Honvédség békefenntartásban való részvételéről, külföldi hadműveleti területen végzett humanitárius tevékenységéről, valamint a Magyar Honvédség külföldi, illetve a külföldi fegyveres erők magyarországi állomásozásáról;

Tiltott toborzás

154. § (1) Aki a Magyar Köztársaság területén idegen fegyveres szervezetbe - szövetséges fegyveres erőn kívül - katonai szolgálatra, katonai érdekű egyéb szolgálatra toboroz, vagy ilyen szolgálatra vállalkozókat közvetít, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő az a magyar állampolgár, aki - szövetséges fegyveres erőn kívül - nemzetközi vagy nem nemzetközi fegyveres összeütközésben résztvevő idegen fegyveres szervezetbe önként belép, erre ajánlkozik, vagy ilyen fegyveres szervezetben kiképzésen vesz részt.