2013. november 30., szombat

IZRAEL TÉBOLYULT ÖRJÖNGÉSE MÖGÖTT SAJÁT PUSZTULÁSUK RÉMKÉPE ÁLL

Már többször idéztük a PressTV-be nyilatkozó kiváló politikai elemzőnek, Kevin Barrettnek a véleményeit. Most is azt mondta ki, amit mi gondolunk erről az ügyről, csak mi ehhez még azt is hozzátesszük, hogy minél előbb pusztulnak el a cionista rablóállamok, annál jobb. Sajnos ezt nekünk, Magyarországnak nincs lehetősége siettetni, bár minden magyarnak lenne saját egyéni lehetősége, egy-egy apró tőrdöfést csinálni hazai vérszívóink ellen. Persze ehhez nem süket, vak és gyáva magyar értelmiség kellene...
Szóval ezt mondja az elemző, csak a lényegre szorítkozva.
A genfi tárgyalások miatt feldühödött Izrael teljes kudarcot él át. Ez a reakció azt mutatja, hogy retteg Izrael attól, hogy a Nyugat békét köt Iránnal. Izrael egy csúcsra járatott, militarizált parazita (élősködő) szervezet, akik a kenyerüket guggolva megdolgozó palesztínok vérrel áztatott földjét ellopták és az amerikai adófizetők pénzéből élősködnek, de ez a pénz tovább csökken. Ez van a dühük mögött. Izrael az iráni nukleáris vitát csak a nyugat számára egyfajta figyelemelterelésre használja, hogy minél több palesztin földet lopjanak el - mondta Barrett. A szerző azt is kifejtette a cikkben, amit mi évek óta hajtogatunk, hogy Izraelnek ez az „iráni atom” nevű szélhámossága nem az urándúsításról, nem az atombombáról szól, hanem őket azért eszi a fene, mert Irán rohamosan fejlődik, mióta megszabadultak amerikai főnökeiktől (a sah alatt) és ez Irán katonai megerősödésével is járt, valamint a térségben uralkodó szerephez jutottak. Ennek volt látványos bizonyítéka, hogy Genfben Irán diktált és győzött! Ezért üti meg a guta az izraeli vezetőket. És van ennél súlyosabb gondjuk is, csak erről nálunk senki nem beszél. Nevezetesen az, hogy úgy áll már az ügy, hogy Amerikának betelt a pohár és kijelentették, hogy Izrael ne parancsolgasson már nekik. És ezt Amerika részéről nemcsak komolyan kell gondolni, de ez a valóság is. Az, hogy Obama szavakkal nyugtatgatja Izrael „biztonságát” az csak egy üres szóvirág. És az is valószínű, hogy ez a mostani amerikai-izraeli viszony nem is lesz jobb a közeli években.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%B6zeledik-cionizmus-hal%C3%A1la

2013. november


Egy hír, ami garantáltan meghozza a nők önbizalmát

Sokkal csúnyábbnak látják magukat a nők, mint amilyenek valójában, ez pedig egyszerűen bizonyítható. Egy végtelenül egyszerű kísérlettel bizonyították be, a nők mennyivel rosszabb véleménnyel vannak saját külsejükről ahhoz képest, ahogy mások látják őket.
Az FBI törvényszéki grafikusa, Gil Zamora egy paraván mögött várta az alanyait, és két rajzot készített ugyanarról a személyről. Az egyiket az alapján, amit a női alany saját magáról mondott, a másikat azt követve, ahogy egy másik ember leírta a külsejét. Az eredmény meghökkentő lett, egyesek sírtak is a szembesítés során.
Az önjellemzés alapján készült portrék ugyanis általában csúnyábbak és szomorúbbak lettek, míg a mások jellemzése alapján megszületett rajzok sokkal több boldogságot és nyitottságot sugároztak.
(HVG )

A csenyétei baromfiudvarról röviden

A Mazsihisz és a Magyar Iszlám Közösség közös attrakciója volt az a csenyétei étel és ruhaosztás, melynek képsorai bejárták a világhálót. Nagyszerűen megjelenik a kisfilmen az agresszív és állandóan éhes cigány karakter. Az állandóan éhes és követelőző típus, akiket a láthatóan faék egyszerűségű polgármester sem tud csitítani. Látjuk a felbőszült cigány falkát, egyelőre a képernyőről. Mert legyünk őszinték, most még néhány ingyen-dobozzal lehet csillapítani farkaséhségét a szegény éhező és fázó "romáknak". Eljöhet egy olyan idő, amikor megindul a putri népe és hadjáratba kezd. Amolyan cigány-hadjáratba. Kirabolja a plázákat, ha pedig ott elfogytak a készletek, megrohamozza a magyar embereket. Azok amúgy is rasszisták. Velük egyébként is el kell bánni! Fosztogatás, nemi erőszak, zsarolás, kínzás, mert ebben talál a cigányság önmagára. Ez a valódi énje.    
Úgy vélem, az állatias cigány-ösztönöket felkorbácsolni nem lesz nehéz, ennek egy próbáját épp láthattuk a csenyétei akcióval. Az erre vonatkozó tervek már régen elkészültek a cionista értekezleteken. Belegondolni is szörnyű, milyen erőszakba torkollhat ez. A képzetlen és tapasztalatlan rendőrállomány képtelen lesz megvédeni a honpolgárokat. Honvédség gyakorlatilag nincs. Hende Csaba, a kedvenc masszőrünk (Szappan), a napokban jelentette be, hogy cigányokkal fogja feldúsítani a haderőt! (Mintha olvasta volna erről szóló, korábbi írásunkat). Az MNA korábbi sajtótermékeiben is jelezte az itt újra felvetett problémákat, úgy tűnik senki nem figyel az intő jelekre, míg nem lesz nagyon nagy baj. Ha valaki nem tudná, Dél-Afrikában is pontosan ilyen előzményei voltak a fehérek legyilkolásának. A csenyétei baromfiudvaron még van mit zabálni, most még tele tudták önteni a vályút. Az állandóan éhes és egyre népesebb cigányságot képtelen lesz eltartani az adófizető magyarság. Még akkor sem fog sikerülni, ha a jó arcát mutató Mazsihisz és identitászavaros Magyar Iszlám Közösség is beállnak az eltartók sorába.
Dunai István

Öt régészeti átverés, amivel sikerült megvezetni az embereket (képekkel):

Drake kaliforniai útja
Valamikor 1579-ben Sir Francis Drake angol admirális földkörüli útja során Kaliforniához ért, és partra szállva letűzte az angol zászlót, kinyilvánítva ezzel, hogy a nyugat-amerikai föld ezentúl angol tulajdonnak, Erzsébet királynő személyes ingatlanjának számít. Ez a különös "történelmi tény" legendaként keringett a tudós berkekben, hiszen kézzel fogható bizonyítékot nem találtak. Ekkor lépett a színre Eugene Bolton, a Berkeley Egyetem az alkoholt nem éppen megvető professzora, aki megszállottjává vált annak a mítosznak, hogy Drake kapitány egy sárgarézlemezt veretett, amely bizonyítékként szolgáltathat a kérdésben. 1936-ban ugyanis a kaliforniai sárból előkerült egy réztáblácska, amelyről bebizonyította a kaliforniai szakértő, hogy az angolok 16. századi nyugat-amerikai jelenlétéről tanúskodik.
drake.jpg
Az 1953-ban elhunyt Bolton már nem érhette meg azt a pillanatot, amikor a felfedezés után 40 évvel egy újabb vizsgálat kiderítette, hogy a Drake-lemez egy hamisítvány, s egy kegyetlen tréfa volt a megszállott professzor tudós barátaitól.
A Cardiff-i óriás
1869-ben egy New York állambeli farmon két felbérelt munkás egy kutat készült kiásni, amikor kőbe ütközött az ásójuk. Később kiderült, egy 1300 kilós, több mint három méteres kőalakra bukkantak a föld alatt, amelyet egy őskori óriás megkövesedett maradványának hitt Amerika népe. Az égimeszelő fájdalmas arca pedig a haldoklásáról árulkodott. William Newell cardiffi farmer maximálisan kihasználta a birtokán adódott lehetőséget, s rögvest sátort emeltetett a "sírhely" fölé, ahová csupán belépődíj ellenében lehetett betérni.
giant.jpg
Bár a Yale Egyetem régészei már a kezdetektől hamisítványnak kiáltották ki a leletet, a kíváncsi érdeklődők áradata azonban nem csökkent, sőt a tudomány és a vallás hívei között kirobbanó vita csak tovább növelte a farmer bevételeit. Néhány hónappal később jó pénzért eladta a "leletet" egy bankárnak, aki egy cirkusztulajdonosnak passzolta tovább. Időközben több megkövesedett "óriás" is előbukkant a föld alól. A zűrzavart láttán a farmer és unokatestvére, egy bizonyos George Hull bevallotta, hogy ők faragtatták az óriást, és az egész csak egy átverés. Hull elmondása szerint egy lelkésszel folytatott vita során fogalmazódott meg benne a jövedelmező "vállalkozás" ötlete, ugyanis a metodista lelkész harciasan védte a Teremtés Könyvében leírt lények valódiságát.
Kensingtoni rúnakő
1898 őszén egy Olaf Ohman nevű gazda Minnesota állambeli birtokán a szántás előtt az elburjánzott fák gyökereitől igyekezett megtisztítani a talajt, amikor egy közel egy mázsás méretű kő fordult ki a földből. Kiderült, hogy a szikladarabon viking rúnák vannak, amelyek arról mesélnek, hogy az 1362-es évben nyolc gót és 22 norvég vágott neki egy nyugati felfedezőútnak. Tehát egy újabb "bizonyíték" állt rendelkezésre, hogy a vikingek, jobban mondva kereskedővé szelídült utódaik, a svédek és a norvégok több mint száz évvel megelőzték Kolumbuszt, sőt le is telepedtek az észak-amerikai kontinensen.
runa.jpg
A rúnakő hatalmas vitákat robbantott ki, amelyek máig elhúzódnak. Már az elejétől kezdve gyanús volt, hogy egy elrejtett középkori skandináv szöveget egy, a neve alapján is egyértelműen Svédországból származó lakos találta meg, továbbá azt is különösnek találták a kutatók, hogy modern kifejezések is szerepelnek a félévezredes szövegben. Többször meggyanúsították Ohmant, miszerint ő maga véste a rúnákat, hogy mindenkit bolonddá tegyen. Több tucatnyi szakértő vizsgálta meg a követ; némelyik szerint középkori eredetű, egy elképzelésnek megfelelően a 17. századnál régebbi, míg sokan egy jól kivitelezett csalásként aposztrofálták a rúnákkal teli kődarabot.
Saitafernes tiarája
A párizsi Louvre az egyik legismertebb és legtekintélyesebb múzeum a világon, azonban az ottani szakértők is csak emberek, s az ember néha téved. 1896-ban 200 ezer frankért (akkoriban hihetetlen nagy összegnek számított) vásárolta meg az intézmény az i. e. 3-2. században élt Saitafernes szkíta uralkodónak tulajdonított tiarát, vagyis egy arany koronát. Az igényes kivitelezésű fejdíszen görög és szkíta elemek keverednek, vadászjelentek és egy Iliászból vett esemény is helyet kapott rajta, ami nem tekinthető különösnek, ugyanis a király és hadserege több fekete-tengeri görög kolóniával is kapcsolatba került, amelyek kulturálisan is hatottak a szkítákra.
tiara.jpg
A nagy érdeklődést kiváltó leletet német kutatók is megvizsgálták, és az egyik berlini művészettörténész, bizonyos Adolf Furtwängler érdekes bejelentést tett: a hét éven át csodált szkíta aranylelet hamisítvány. A szakértő a korona ábrázolásait elemezte, amikor nyilvánvalóvá lett számára, hogy az egyes motívumok más-más korban voltak divatosak, így a tiara eseménysorainak készítési ideje nem lehet olyan régi. Igaza is lett, a turpisságra hamar fény derült: az Odesszában tevékenykedő Izrael Ruhomovszkij ötvösművész készítette azt 1880-ban.
Xerxész leánya
2000 októberében egy régészeti szenzáció és a hozzá kapcsolódó tulajdonlási harc bolygatta fel a Közel-Kelet amúgy sem nyugodt életét: Pakisztán területén egy 2500 éves múmiát fedeztek fel, amelynek a koporsóján a következő perzsa felirat volt olvasható: "Én a nagy király, Xerxész leánya vagyok". A teljes épségben megtalált hercegnő nemzetközi bonyodalmat okozott, ugyanis Teherán szerint egyértelműen Irán tulajdona, ugyanis a pakisztáni terület az egykori Óperzsa Birodalom része volt, míg az afgán tálib kormány szerint az ő országukból csempészték ki a koporsót, így Afganisztán a jogos tulajdonos, míg néhány tudós szerint Egyiptom követelhetné magának az alig 20 éves hercegnőt, ugyanis 2500 éve csak a fáraók földjén volt divat az ehhez hasonló mumifikálás.
Azonban néhány alaposabb vizsgálat után több érdekes tényt is megállapítottak a hercegnőről: a koporsója nem lehet idősebb 250 évnél, a mumifikálási folyamat pedig igencsak amatőr módon készült, ám ami a legsokkolóbb volt: a leány csupán két éve volt halott, s nem kizárt, hogy a régészeti átverés miatt gyilkolták meg. Az egésznek a célja valószínűleg az lehetett, hogy a fekete piacon jó pénzért eladhassák a készítők.
(mult-kor.blog.hu )

Az orosz jobbhorog és Brüsszel

A jobbhorog hatását ismernie kellene Klicskónak, a nyugati pénzen langyossá avanzsálódott bokszolónak. Klicsko most éppen a jelenlegi ukrán kormány megbuktatására buzdítja az ukrán népet Timosenkóval együtt. Az atlantisa politikai garnitúrának pedig kellett egy hét, mire nagy nehezen felálltak a Moszkva által lekevert jobbhorogból. Az USA össze-vissza magyaráz holmi szuverén államok belügyeibe való beavatkozásról. Több EU tisztségviselő fenyegette meg az ukrán vezetést, helyeztek kilátásba súlyos szankciókat, amennyiben nem folytatják a tárgyalásokat.
Klasszikus médiahadjárat indult, ami az ilyen esetekben a bemelegítő lépés szokott lenni. Tökéletes párhuzam vonható Szíriával, ahol szintén a legelején a "jajj szegény tüntetők" szintű siránkozás folyt a nyugati lapokból és televíziókból napi szinten (természetesen mind "jó" zsidók tulajdona), amíg a kellő szimpátiát nem sikerült megteremteniük. Legalábbis ők azt hitték. Szintén hasonló hiedelmekben éltek Ukrajna kapcsán. Az egyetlen dolog, amit rosszul mértek fel, az a társadalmi reakció. A brüsszeli cionista vezetés ugyanis arra számított, hogy majd a tüntetők agresszív provokációira a rendőrségi fellépés széleskörű társadalmi elégedetlenséget fog előidézni az ukrán lakosság körében. A jól bevált felforgató recept azonban megbukott, hiszen ez a nép történelme folyamán jól hozzászokott már a hatóságok drasztikus fellépéséhez, ne felejtsük el, hogy Ukrajna a Szovjetunió része volt sokáig, és ott nem kellett a szomszédba szaladnia az erőszakszervezeteknek ötletekért. Tehát a klasszikus cionista felforgató stratégia első lépése, a provokátorok általi tömeg feltüzelése megbukott. Ezért eljött az ideje a "nagyágyúk" bevetésének, mint például a világhírnévre szert tett Klicsko, hiszen az ő szava még mindig széles néptömegekhez képes eljutni, nem véletlenül lett parlamenti képviselő is belőle. Kicsit siránkozik itt - egy bokszolóhoz abszolúte méltó módon, ugye - kicsit siránkozik ott, és már az átlagpolgár, például Franciaországban csak pislog, hogy "jéé a híres bokszoló is elítél a saját kormányát, hát, ott tényleg nem mehetnek rendben a dolgok...".
Szerencsére az ukrán népnek nincs nagy szüksége a homokos csigaevő franciák véleményére. Mi viszont kifejezzük reményünket, hogy Ukrajna jó irányba döntött. Ha pedig vidám perceket akarunk, akkor megnézzük a kijevi tüntetőket (eltorzult arcú genetikei hulladékok javarészt) és biztatjuk egy kicsit a rendőröket. Nem hiába, a Berkut (=Szirti sas) nem véletlen kapta nevét. Reméljük a Sas megeszi a patkányokat.


http://www.hidfo.net/2013/11/30/az-orosz-jobbhorog-es-brusszel


A kijevi csata megkezdődött


Megkezdte az EU-s érdekeket kiszolgáló ukrán ellenzék a felforgató tevékenységének következő szintre emelését. Amit nem sikerült diplomáciai úton elérni, azt most megpróbálják az erő útján érvényesíteni. Eszközként az ukrán ellenzék három pártjának aktivistáit vetették be, akik politikai zsoldosként munkálkodnak a helyszínen, egyes források szerint, fejenként 500 és 1000 amerikai dollárért. A nyugatiak ezt a játékot már egyszer eljátszották Oroszországban is, ahol mutatványuk csúfosan megbukott. Kijevben rend lesz hamarosan, ha kell Moszkva hathatós segítségével.
Ukrán média: az orosz különleges alakulat megérkezett a kijevi repülőtérre
A kijevi Boriszpol repülőtéren látták az orosz Vitéz elnevezésű különleges alakulatot – tudósít az ukrán média az OPORA polgári hálózatra hivatkozva.
„Az orosz különleges alakulat 3 autóbusszal érkezett a Boriszpol repülőtérre, az Elnöki Hivatalhoz pedig megérkezett az ukrán különleges alakulat, a "Berkut” – áll a szervezet közleményében.
Ezen kívül azt is közölték, hogy a "Berkut" szétverte az Elnöki Hivatal előtt tüntetőket, amelynek sérültjei is vannak.
Az ukrán kormány a rendkívüli állapot bevezetését készíti elő
Ukrajnában hétfőtől rendkívüli állapotot vezethetnek be – jelentette be az ukrán kormány egyik forrása.
„Komoly tárgyalás folyik azzal kapcsolatban, hogy a kormány milyen lépéseket tegyen. A tárgyalásokon a miniszteri kabinet és az elnöki hivatal tagjai vesznek részt. Egyelőre nagy a valószínűsége annak, hogy hétfőtől rendkívüli állapotot vezetnek be. De a kérdés még nem dőlt el. Lehetséges, hogy a rendkívüli állapot csak Kijevre lesz érvényes” – mondta a forrás.
Ukrajna fel kell, hogy lázadjon – Yatseniuk
Arszenyij Yatsenyuk a Verhovna Rada ukrán „Haza” unió frakciójának vezetője bejelentette: „Vagy ők minket, vagy mi őket, Ukrajnának fel kell lázadnia. Eldöntöttük, hogy a Függetlenség terére telepitjük ki a központunkat”.
„A nyugati partnereinkhez szólunk, vezessenek be szankciókat Janukovics ellen.... Janukovics többé már nem a mi elnökünk, el kell, hogy menjen”, - mondta Yatseniuk.
A Szakszervezetek Házában, amit elfoglaltak a tüntetők, a Függetlenségi tér vezetősége kezdett el irányítani. Az ellenzék vezetői felszólították Kijev lakosait, hogy vigyenek oda élelmiszereket és meleg holmikat, és megkérték a tüntetőket, hogy engedelmeskedjenek a téren lévő parancsnokok parancsainak.
Kijev: Az ellenzék bejelentette a forradalom kezdetét
A nacionalista „Szabadság” párt vezetője, Ukrajna parlamentjének képviselője, Olyag Tyahnibok bejelentette az országos sztrájk kezdetét, fellépve a Függetlenség terén.
„Országos sztrájkot kezdünk, - jelentette be. - Ettől a perctől kezdve, a Függetlenség terén maradunk.”
A „Harmadik ukrán köztársaság” mozgalom vezetője, a Belügyminisztérium egykori vezetője, Jurij Lutsenko bejelentette, hogy a tömegtüntetések az országban már forradalommá növekedtek.
„A mi tervünk érthető: ez már nem tüntetés, nem fellépés. Ez – forradalom.”, - mondta. Válaszul több tizezer ember a Függetlenség terén elkezdték skandálni: „Forradalom!”
Az ellenzék elfoglalta Kijev városházának épületét
Az eurointegráció támogatói Ukrajnában betörtek a kijevi városháza épületébe. Erről tudósít az ukrán tévécsatorna, a «Gromagyszke TV».
Az épületben tartózkodó ellenzékiek arra szólítják fel egymást, hogy ne törjék össze a beltéri berendezést. „Nem vagyunk vandálok, európaiak vagyunk”, - jelentette be az egyik szónok, aki részt vett a spontán tüntetésen.
Kijev: az elnök adminisztrációjának épülete körüli helyzet kezd fenyegetővé válni
Kijevben, Ukrajna elnökének adminisztrációs épületénél megtörtént az összeütközés a tüntetők és a rendőrség speciális egysége között. A rendőrség könnygázt és kábító gránátot vetett be.
Az összecsapásokat maguk a tüntetők hagyták abba, élő lánccá felsorakozva a rendőrség előtt, közli az ukrán sajtó. Jelenleg az elnök adminisztrációja körül nem folynak összecsapások, de egyre több tüntető gyűlik ott össze.
A tüntetők nehezen fogják vissza a tiltakozók egy részét, akik szeretnék megverni a rendőröket. Emellett, ott nincsenek ellenzéki vezetők, és amiatt, hogy blokkolták a telefon kapcsolatot, a tüntetők nem tudnak kapcsolatba lépni a politikusokkal.
Kijevben megkezdődtek a tüntetők és a rendőrség közötti összeütközések
Kijevben, Ukrajna elnökének adminisztrációs épülete előtt megkezdődtek a tüntetők és a rendőrség munkatársai közötti összecsapások.
A Bankovoj utca felől már hallhatóak lövések, láthatóak füstfelhők. A kijevi „Társadalmi televízió” kommentátora azt közölte, hogy „megkezdődött az adminisztrációs épület ostroma”.


A szír hadsereg folytatja a felszámoló-hadműveleteket

A szír hadsereg a főváros, Damaszkusz közelében két kulcsfontosságú fronton folytatja a hadműveleteket a külföldi támogatottságú Takfiri militánsokkal szemben. Csütörtöki jelentések szerint a küzdelem tovább dúlt al-Qalamoun stratégiai területén, mely összeköti a fővárost az egyik főbb nyugati várossal, Homs-szal.
Qalamoun Deir Attiyeh nevű kerületéből is kegyetlen összecsapásokat jelentettek. A szíriai kormányerők a Damaszkusztól 15 kilométerre keletre található Marj al-Sultan falujában szintén csatába kezdtek a militánsokkal szemben.
Szerdán a szír hadsereg felszámoló-hadműveletei is folytatódtak Damaszkusz külvárosában, valamint Manshyat Khan al-Sheeh területén. Szíriát 3 éve szorongatja a válság. Az ENSZ szerint a felfordulás során több mint 100.000 embert öltek meg és több millió kényszerült elhagyni az otthonát.
Az ENSZ figyelmeztetett a szíriai humanitárius helyzetre: 9 millió ember szorul sürgős segítségre a válság miatt!
Molnár Szabolcs