2012. augusztus 31., péntek

Politika, hazugság, igazság

Politika
A politika egy olyan lóverseny, ahol egyetlen tulajdonos különböző lovaira tehetsz. Mindegy hogy a versenyt melyik nyeri meg, a valódi haszon nem a tiéd lesz. A lottóhoz is hasonlatos, ahol mindenki fizet, elviheted a főnyereményt is ha elég szerencsés vagy, de a masszív nyereség soha nem lehet a tiéd. Mindkét esetben viszont a TE munkád gyümölcsét adod át önként és dalolva mások kezébe. Aztán pedig lázongsz ellenük, mint a ma született bárány, aki semmiről sem tehet. Ébredj tudatára, hogy semmilyen rendszer, eszme sem létezhet, ha te nem támogatod azt tudatos vagy tudattalan döntéseiddel. Tudnod kell, hogy a vámpírokat TE magad tartod életben. Naponta jársz az ingyen véradásra-vérvételre. Változást akarsz, de a saját téves gondolkodásmódod képtelen vagy meglátni, és megváltoztatni. Nem tetszik a rendszer, mely a fejedre nőtt és elszívja véred és életerődet? Kicsinek, tehetetlennek érzed magad mert elhitették veled – s TE készséggel elhitted – hogy az okosok, az erő-szak-emberek majd mindent megoldanak helyetted?
Hazugság
A hamisság – a pusztulás és halál kultúrája, rendszere – nem létezhetne, ha a hazugság nem lelne befogadókra, és minden ember az igazságban élne. Hol van tehát mindennek a gyökere? Hol kezdődik az a hazugság, amiből minden romlottság, minden pusztító tévedés, eszme, dogma, tévhit kifejlődhet? Fejezd be a hazudozást, és nézz magaddal szembe. A sok apró pici hazugság itt van bennünk emberekben. Az óceán is cseppekből áll össze. A hazugságot mi teremtjük, vagy fogadjuk be és éltetjük gondolatainkban, szavainkban és tetteinkben. Ha magadnak hazudsz, hazudsz mindenkinek. Ha mindenkinek hazudsz teremtésed műve a hazugság visszaér hozzád. Ez a forrás törvénye, minden teremtmény visszajut a teremtőjéhez. Hozd hát meg életed legbátrabb döntését. Hagyd abba a hazudozást magaddal szemben, légy kíméletlenül őszinte. Képzeld el, hogy egy beteg embernek ha téves diagnózist adnak, vajon felépülhet-e? A hazugság hasonlatos a folyamatos félrediagnosztizálásához az embernek. Minél több a téves diagnózis, annál kisebb az esély a valódi gyógyulásra, felépülésre. Szembe kell néznünk önmagunkkal, és ez igen fájdalmas lehet. Igen, de ha nem húzom ki a szeget a sebből, ha nem szedem ki a tövist magamból, akkor a következmény pusztító, halálos lesz. Hazudhatok tovább önmagamnak, hogy nincs szeg a talpamban, nincs tövis az ujjamban, nem fáj semmim sem, mert közben a seb egyre csak fertőzik, gennyed és lüktet. Ha nem hozod meg a merész döntést, hogy szembenézz az igazsággal, akkor ne feledd, mindig egy ilyen sebet fertőzöl el. A sok hazugság a végén így pusztítja a el a gazdatestet. Mindenkit elpusztít, aki élteti, aki tudatosan vagy tudatlanul a részévé válik. Igazságos társadalomra vágysz, amikor beteg a társadalom alapsejtje az EGY-ÉN? Hazugságból nem lehet csak még nagyobb hazugságot építeni. A hazugság a halált hozza, az igazság az életet.
Igazság
Húzd ki a tövist, húzd ki a szeget. Tisztítsd ki a sebet, engedd gyógyulni a heget. Az Igazság az EGYetlen GYÓGY-SZER ami meggyógyít mindent. Az igazság nem lehet mások hazugságának vagy igazmondásának a függvénye. Az Igazság nem más mint az ÉLET törvényeinek a felismerése, megismerése. Az ÉLET Törvénye örök, igazságos, pártatlan alkotmánya a LÉTnek. Ha képes vagy megérteni őket, Utad a Teremtés útján vezet. Ha nem, vagy nem is akarod ezt, akkor a pusztulás autósztrádáján rohanhatsz a végzetedbe. Mindkét esetben, az ítéletet TE MAGad hozod meg. Mindkét döntés egy megtapasztalás lesz. Léted része. Neked kell döntened, melyik út az amely ÉLŐ Békéhez, Összhanghoz, Boldogsághoz és Bőséghez vezet.
Az Igazság = Élet. Az Út Benned vezet.

Szeretettel: Morgó Sapiens