2014. április 6., vasárnap

Aki másnak vermet ás...


Az antifasizmus elveszítette politikai szalonképességét. Úgy jártak, mint a közmondás is tartja, hogy aki másnak vermet ás, maga esik bele. Különböző elnevezésű szektoraik magalakulásuktól kezdve mindig azon mesterkedtek, hogy a nekik nem tetsző személyeket és közösségeket fasisztának kikiáltva ellenszenvessé és vállalhatatlaná tegyék az élet minden szintjén. Eszközökben soha nem válogattak és minden idegen, magyarellenességüket nem is tagadó külföldi társulattal összefogva léptek fel a magyar hazafias gondolkodásúakkal szemben. Lényegében azok tömörülése minden hazai antifasiszta szerveződés, akik sem vérségileg, sem kulturálisan, sem pedig sorközösségi alapon soha nem tartoztak a magyarsághoz. Idegen vérűek, idegen szívűek, idegen kultúrával rendelkezőek, idegenek az isteneik is. Ezt persze tagadják, de tudvalevő, hogy gyümölcsiről ismerjük fel a fát. Esetükben a mérgező terméséről.
Összetartó erejük a gyűlölet, mely -a látszat szerint- anyagi támogatás nélkül, az anyagias természetük és gondolkodásuk miatt (mivel a pénz fogyóban), már nem tud semmilyen formában sem érvényesülni. Nem az a gond velük, hogy antifasiszták. Akinek nem tetszik a fasizmus, az lehet akár antifasiszta is. Kit érdekel? Pláne akkor, ha az országban nincs egy igazi fasiszta sem. A gond az, hogy ezt ők is tudják és ezért igyekeznek fasisztákat gyártani a hazugsággyáraikban. 
Na de milyen fasiszta az, akit egy antifasiszta hazugsággyárban agyaltak ki és teremtettek meg? Amolyan politikai Frankenstein. Bárkire rávarrható elemekből összefércelt műfasiszta. Eleinte még lehetett ijesztgetni vele a társadalom ijedőseit, lehetett farkast kiabálni, de ma már ez nem működik. Már nem tudnak olyan rémtörténetet kiagyalni, melynél egy tizenéves naponta nem látna az interneten, vagy a video-játékokban sokkal szörnyűségesebbeket. De ez a kisebb baj számukra, a nagyobb az, hogy olyan külalakkal, mellyel a természet megverte őket, már nem lehet kiállni az emberek elé. Valahogy egy közszereplőnek ki kell néznie, és egy tüntetés minden résztvevője a tüntetés idején közszereplő, ezért az egész társasságot jól meg kell nézni. Siralmas egy társaság, vagy inkább csak röhejes (de nem nevetséges).
Ám a legnagyobb baj még csak most következik. Ezt már fogalmazzák meg ők maguk. Részlet a 2014. április 3-án megrendezett "antifasiszta békemenetről" a saját beszámolójukból (kommunista.net): "Antifasiszta békemenetet szervezett április 3-ra a európai Alter Summit hálózat, a hazai Antifasiszta Hálózat, a Magyar Antifasiszta Liga és a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. A rendezvényre a Népi Front delegációja is ellátogatott. Az ország súlyos morális állapotát jelzi az, hogy a Fővám téren április 3-án csupán néhány szomorú antifasiszta gyülekezett. Többen csak akkor lettek, mikor megérkeztek az Antifasiszta Szeminárium külföldi résztvevői."
Ennyi, ami érdekes. Közöny? Az bizony, méghozzá halálos. Példa arra a csapdát ásóra, aki másokat akart belelökni, de most a saját gödrében (társadalmi kitaszítottságban) vergődik. Valahogy nem tudjuk sajnálni őket, - csak lesajnálni. 
Kassai Ferenc

Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok


Oroszország egy zseniális gazdasági sakklépést tett. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett vele és megerősítette a monopóliumát a hazai energiahordozók piacán, a részvények közel 30%-át visszaszerezte! Putyin az Európai Uniót, és az Amerikai Egyesült Államokat is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira.
A krími helyzettel összefüggésben, a zsidó spekulánsok miatt a rubel elkezdett erősen esni, de az orosz központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák és Putyin magyarázatai, hogy kész akár arra is, hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát megvédje, vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és a finánc cápák, zsidó spekulánsok elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól fel kell vásárolni! Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak! Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszavitte Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban marad! A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszországnak az aranykészleteit felhasználnia és ezzel az európai finánccápákat hülyére vették, jól átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolajból és a gázból származó bevételeik nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak.... Az orosz oligarchák a külföldön tartott pénzek nagy részét szintén hazavitték Oroszországba.
Lehet tanulni a nagy orosz medvétől. A magyar oligarchák vajon mikor szíveskednek hazahozni a pénzünket?? 250 milliárd dollár az egyik tétel (nagy részt a szétlopott nemzeti vagyonunk ára, tehát a mi pénzünk!), a másik tétel 53 milliárd forint, amit külföldi bankszámlákon tartanak.
Hírfigyelő Szolgálat - Jövőnk.info

Ukrajnának egy hónapnyi gáztartaléka maradt


Jurij Prodan, az ukrán parlament frissen kinevezett energia- és szénügyi minisztere bejelentette, hogy az ország gáztározóiban tárolt földgáz mindössze egy hónapra lenne elég, ha külső forrás nélkül kellene előteremteni az ország gázszükségletét. Elmondása szerint jelenleg 7 milliárd köbméter gáz van a tározókban.
Prodan a gázfelhasználás csökkentéseinek lehetőségeiről beszélve elmondta, hogy az időjárás pozitív alakulása ezt némileg módosíthatja, de a várható felmelegedésen kívül nincs semmi biztosíték arra, hogy az ukrán gazdaság nem bénul meg egy hónap után.
A miniszter elmondása szerint egyes ipari létesítmények működését még leállíthatják, hogy a civil felhasználás néhány nappal tovább biztosítva legyen, valamint egyes üzemekben a gázfelhasználásról át lehetne állni szén használatára. Kijevben mostanáig azért nem alakult ki humanitárius katasztrófa, mert Moszkva nem fogja a civil lakosságot büntetni egy szűk érdekközösség által végrehajtott puccs miatt.
A későbbiekben azonban semmi garancia nincs arra, hogy a fagyok elmúltával egyik pillanatról a másikra nem állítják le a gáztranzitot. Kijev hónapok óta nem rendezte a Gazprommal fennálló tartozásait annak ellenére, hogy a nyugati országok a legkülönbözőbb segélyeket hajlandók biztosítani az atlantisták hatalomban tartására.

http://www.hidfo.net/2014/04/06/ukrajnanak-egy-honapnyi-gaztartaleka-maradt



Választási ajánlatok az ukránoknak:
Vámunió:
Benzinár kevesebb 40%-kal
Áramár kevesebb 30%-kal
Vasúti utazás kevesebb 25%-kal
Munkahely + 5 millió
Az Európai Unióban:
Benzin drágább 80%-kal
Áramár drágább 40%-kal
Vasúti utazás drágább 150%-kal
Munkahely kevesebb 3 millióval
Melyiket választod?
Humor:
Диалог на улице:
-А Вы готовы воевать с Россией?
-Если она перейдёт на сторону бандеровцев!
Párbeszéd az (Ukrajnában valahol) utcán:
-És Ön fog háborúzni Oroszországgal?
-Ha az átáll a banderistákhoz!

Akkor hát ki akar háborúzni Oroszországgal?
Nézzék, hogy ki telepiti a másikhoz közel a bázisait!
A lélekszám alakulása:

A Krim esete

Tisztelet a hősöknek

Érkezik Misa!
misa1

http://balrad.wordpress.com/2014/04/06/kepes-beszamolo-keletrol/

Rotschild, és a Malaysia Airline MH370 eltűnése – Lézer fegyverrel lőtték le a gépet?



Az EcologyNews.com oldalán Leuren Moret, az irányított sugárzások energia-szakértője szerint 2014.márqcius 8.-án “eltűnt” Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le. Folyamatos dezinformációs vonalat működtettek a repülőgép útjáról elterelő hadműveletként, a mainstream média és az amerikai haditengerészet (US Navy) közreműködésével.
Fals flag hadművelet - de miért?
 1./A válasz kettős, hogy Putyin előtt demonstrálni tudják legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerüket, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre.
2./Leuren Moret szerint Rotschild szabadalmi átverését így tudta megvalósítani, hogy a repülőgépen utazó Freescale Semiconductor cégben dolgozó munkatársait likvidálja, akik ezen a repülőgépen konferenciára utaztak Pekingbe. Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik a lelőtt repülőgépen utaztak:
Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),
A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át.”Életben maradt” ugye a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az ominózus, lelőtt repülőgépen. Kérdés: -ki a tulajdonosa a Freescale Semiconduktor cégnek? Válasz: Jacob Rotschild ! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon és bevétel teljes mértékben ! Itt az indíték a repülőgép lelövésére – mind a négy kínai szabadalmi tulajdonos likvidálásával.
A szabadalom tulajdonosa a bevételt átruházhatja az örökösökre abban az esetben, ha a szabadalmat már jóváhagyták. Amikor a repülőgép még nem “tűnt el”, akkor még a szabadalmat nem hagyták jóvá, csak azután, miután a “sikeres hadművelet” véget ért, az összes utas -köztük a másik 4 kínai szabadalom tulajdonos- halálával. Mr. Rothschild így 100%-ban a szabadalom tulajdonosa, a másik 4 szabadalom tulajdonosainak halálával. Rohadék, mocskos, undorító, közönséges bűnöző, akinek 100 halál is kevés lenne életében elkövetett gazemberségeiért. Szinte biztos, hogy az olajlobbi mocskos keze is benne volt a bűntényben, mert így az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

Hírfigyelő Szolgálat - Jövőnk.info

szavazs

A kreatív emberek 14 jellemzője


A motivator.ma egy amerikai pszichológus, Scott Barry Kaufman nyomán összegyűjtött 14 (időnként egymáshoz hasonló) tulajdonságot, ami a kreatív embereket jellemzi. A tudósok ugyanis lassan ráébrednek, hogy a kreativitás sokkal bonyolultabb annál, minthogy a jobb, vagy a bal agyfélteke dominál valakinél (az eddigi elmélet csupán az volt, hogy a bal agyfélteke a racionalizmusért felel, míg a jobb agyfélteke a kreativitásért és az érzelmekért).
Persze pszichológiai szemszögből nehéz a kreatív személyiség típusokat körülírni, pont azért, mert ők kerüljék a megszokott dolgokat, a rutint. Tehát nincs “tipikus” kreatív személyiség típus, de azért, ha az alábbiak jó esetben minden kreatív elmére jellemzőek:
1. Álmodoznak
A művészek tudják, hogy álmodozni igenis kell, még ha a tanárok pont az ellenkezőjét próbálják a kisiskolásokba bele sulykolni. A legjobb ötletek látszólag a semmiből jönnek, pont akkor, amikor az agyunk éppen “máshol” jár.
2. Mindent figyelembe vesznek
A kreatív emberek mindenben potenciált látnak, folyamatosan megfigyelnek mindent. Ahogy Henry James író mondta: “Az igazi író az, aki semmit nem hagy elveszni”.
3. Akkor dolgoznak, amikor a leghatékonyabbak
Sok nagy művész állítja, hogy a legjobb időpont a munkára a kora reggel vagy a késő este. Mivel mindenki máskor kreatív, ezért nem érdemes sablonokban gondolkodni: meg kell találnunk, hogy mikor vagyunk a legtermékenyebbek.
4. Időt fordítanak az egyedüllétre is
A művészek és a legkreatívabb emberek gyakran tűnnek magányosnak a társadalom számára, pedig az egyedüllét a kreativitás egyik kulcsa. A magány valójában az a helyzet, amikor időt hagyunk magunknak arra, hogy egyszerűen csak hagyjuk az elménket vándorolni.
5. Tragédiákból építenek csodákat
A pszichológia szerint az élet korai szakaszában bekövetkező traumák hatására a kreativitás jelentősen nő. A kutatók szerint a trauma több területen segíti az emberek kibontakozását, de a legfontosabb ezek közül, hogy jobban felismerik az új lehetőségeket.
6. Új tapasztalatokat keresnek
A kreatív emberek szeretnek új élményeket, érzéseket és lelkiállapotokat megismerni – és ez a nyitottság fontos előrejelzője a kreatív teljesítménynek. A sok különböző oldal összekapcsolódik egymással: az intellektuális kíváncsiság, az izgalom keresése, az érzelmek felé való nyitottság, a fantázia. A lényeg, hogy a belső és a külső világ egymással szinkronba kerüljön.
7. Nem adják fel
A kreatív emberek hibáznak, ráadásul gyakran. Viszont nem adják fel, amíg nem érik el a kívánt eredményt.
8. Gyakran vetnek fel nagy kérdéseket
A kreatív emberek telhetetlenül kíváncsiak – folyamatosan vizsgálják az életet, és még idős korukban is hajtja őket a kíváncsiság. Függetlenül attól, hogy magányosan töprengenek, vagy éppen intenzív beszélgetésben vesznek részt, szeretnék tudni, hogy mi, miért és hogyan működik.
9. Odafigyelnek
A kreatív emberek folyamatosan figyelik az emberi természetet – mert ez alapján törnek a felszínre a legjobb ötletek.
10. Vállalják a kockázatot
A kreatív munka része a kockázat is, sok kreatív ember vállalja fel a kockázatok különböző aspektusait. A kreativitás az a folyamat, amikor a semmiből valamit teremtünk. Ez pedig soha nem lehet félénk cselekedet.
11. Az életet az önkifejezés lehetőségének tartják
Nietzsche úgy gondolta, hogy az emberi életet és a világot úgy kell tekinteni, mint egy műalkotást. A kreatív típusok nagyobb valószínűséggel látják a világot ilyen módon, és folyamatosan keresik a lehetőséget az önkifejezésre a mindennapi életben.
12. Követik az igazi szenvedélyeket
A kreatív emberek nyitottak arra, hogy inkább a belső vágyaik motivációját kövessék, mintsem a külső jutalmakat, vagy az elismerést.
13. Összerakják a részleteket
Ha van olyan dolog, ami igazán megkülönbözteti a nagyon kreatív embereket a többiektől, az a “látás”. Sok nagy művész és író mondja azt, hogy a kreativitás képes összekapcsolni olyan pontokat, amelyek közt mások nem veszik észre a kapcsolódást.
14. Tudatosan éberek
A “tudatos éberség” az agy teljesítményét számos módon növeli. A meditáció csökkenti a stresszt, segít koncentrálni, érzelmileg jótékony hatású, és mentálisan is segít kitisztulni – ezek pedig mind hozzájárulhatnak a kreatív gondolkodáshoz.
(HVG )