2012. június 17., vasárnap

Cigány-invázió Kanadában

A „menekült” áradat
A kérdést körbe járva, néhány adatot szemezgettünk különböző orgánumokból. Így megtudtuk, hogy a cigány „menekültek” közül a legtöbben Kanada felé veszik az irányt.
Cigány bevándorlók Kanadában
Ez számokban így fest; 1998-2001 között 8600-an érkeztek, ekkor vízumkényszert vezettek be Kanadában Magyarországgal szemben, majd az EU csatlakozást követő 4. évben, 2008-ban meg is szüntették. 2008-2012 májusáig mintegy tízezren kértek menekülti státuszt. Elmondhatjuk, hogy „Magyarország a Kanadában menedéket kérők 10 százalékát adja, a CIC statisztikájában az első számú forrás országgá lépett elő.”
Már évekkel ezelőtt erről írtak: Balogh János a azt mondta, odakintről interneten keresztül szervezik az utazást cigány és nem cigány személyek, akiknek összekötőik vannak Magyarországon. “Határozottan cáfolom, hogy szervezett kiutaztatás állna az ügy hátterében, spontán folyamatról van szó” – nyilatkozta Farkas Antal OCÖ-elnökhelyettes. De ezt ma már másképp látja, ő is hallott szervezett kiutaztatásról, sőt fel is hívta a figyelmet egy különös honlapra >>, amely mintha kifejezetten bátorítaná a kanadai emigrációt.
A kapuk bezárulhatnak – okkal
Ám az is tény, hogy az EU-ból érkező menekültek közül, a kanadaiak számára a magyarországi cigányok okozzák a legnagyobb problémát.
Nem csupán azért, mert ez aránytalanul nagy anyagi megterhelést jelent a kanadaiaknak, hanem azért is, mert a bűnüldözési munkát is megszaporították számukra. Az egyik hamiltoni ügyész úgy gondolta, hogy elegük van a magyarországi cigány bűnözök importjából.
Kolbászból van a kerítés?
Az anyagiakkal kapcsolatban tudni kell, hogy azonnal kapnak pénzt arra, hogy a rendelkezésükre bocsájtott bérlakást és annak bebútorozását kifizessék, de jogosulttá válnak az egészségügyi alapellátásra is. (Mely a honi egészségügyi ellátással össze sem hasonlítható!) Biztosítják számukra a nyelvtanulás lehetőségét, a gyerekek számára az ingyenes közoktatást is. Ezen túlmenően további rendszeres jövedelem (segély) 1000 dollár körüli összeg üti a markukat fejenként és havonta, melyet azt követően is utalják a bankkártyájukra, hogy elhagyták az országot. A kanadaiak segítsége ellenére a kanadai határőrség, a CBSA jelentése szerint az 2009-2011-es évben összesen 700 roma szállt ki egyoldalúan számukra készített menekültprogramból, azaz döntött úgy, hogy inkább nyom nélkül eltűnik az országban.
Kanadában nem nézik tétlenül, és nem támogatják a bűnözést
A bűnözéssel kapcsolatban pedig a következő tényeket sem árt ismerni a magyarországi cigányok beözönlésével egyenes arányban növekedett az olyan típusú bűncselekmények száma, melyekkel itthon is foglalkoztak, illetve melyekért többen, már Magyarországon is körözés alatt álltak. Ilyenek a színesfémlopások, a bankkártya lopások és – visszaélések, valamint az embercsempészet, emberkereskedelem és a feketefoglalkoztatás.
Nemrégiben tárták fel, és hoztak bírósági ítéleteket Kanada eddigi legnagyobb emberkereskedelmi ügyében, melyben, mint kiderült, a hálózatot a magyarországi „menekült” cigányok működtették.
A cigány invázió valódi okai
Előzmények
Hazánkban a cigányok pozitív megkülönböztetésben részesülnek, ez azt jelenti többek között, hogy többségük számára munka nélkül is ellátást biztosítanak a magyar adóforintokból. Milliárdokat költöttek rájuk, úgynevezett integráció (sic) és felzárkóztatás címén. Bevezették számukra, és lenyomták a társadalom torkán a „megélhetési bűnözés” fogalmát (a cionista Kuncze romboló ötlete nyomán), melynek egyenes következménye lett, hogy mára a “cigánybűnözés” irritálóan elborította az országot. Amikor pedig hosszú pereskedést követően, mégis elítélnek néhány kisebb rangú maffia tagot, netán gyilkost, kegyetlen rablót, akkor aránytalanul enyhe ítéletet adnak nekik a bírói függetlenség nevében, no meg vagy a fenyegetettség, vagy az összejátszás hatására.
Durandi cigánytelep
De a bűnözés mellett tétlenül elnézik el azt is, hogy többségük, lakókörnyezetét elfertőzve, bemocskolva, iskolakerülésre, bűnözésre neveli az utódok azon részét, melyet a segély miatt hozott a világra. Immár több generációt hoztak létre, melyek analfabéták maradtak, és a közösségi életre alkalmatlanok, a munkát pedig hírből sem ismerik. A cionista jogvédőknek köszönhetően a jogaikat viszont igen. Erre alapozva, csak a segélyt és jogokat követelve, felejtkeznek el kötelességeikről.
Ám, aki törvényen kívül helyezi magát, az ne akarja, hogy védje a törvény.
Mi változott?
Az országot időközben lerabolták, és adósságcsapdába hajtották a cionista pénzügyi körök és kiszolgálóik. Ezért a végletekig kizsákmányolt emberek, nem tudják, a haszonélvező politikusi, és pénzügyi körök, akik milliárdokat zsebeltek be a fosztogatáson, pedig nem akarják biztosítani az emberek élet- és megélhetési biztonságát. Ez kihat a segélyen élő és azon felnőtt cigányságra is. A nincset nem lehet elosztani, ami van, azt meg a cionisták maguk közt, és a maguk hasznára osztják fel. Elfogyott a kolbász és lassan elfogy a kenyér is.
Marad a tiltakozás, az összefogás, a kreatív öngondoskodás, az arra érdemesekről való gondoskodás. Akik erre képtelenek azoknak itt nincs helye. Eljött a „megszöksz, vagy megszoksz” ideje.
Kik azok, akik menekültként kopogtattak Kanada kapuján?
Mint fent írtuk, az alkalmazkodásra, az emberi együttélési szabályok, és a valódi munkától elzárkózók.
A névtelen, csak elvárásokat megfogalmazó cigányok azonban nincsenek egyedül, mint olvashattuk olyanok is követték őket, akik a hátukon kapaszkodtak fel.
Mint például, a politikai babérokra törő dicstelen paraziták: Az ismert roma „jogvédő” és „politikus”, Mohácsi Viktória is kivándorolt Kanadába. Ő az, aki korábban az oktatási tárca (roma és hátrányos helyzetű gyermekek integrációjáért felelős) miniszteri biztosa, majd az SZDSZ színeiben az Európai Parlament képviselője volt (írta a Nol.hu) De ilyen Kamarás István a KDNP-hez köthető Barankovics Roma Műhely elnöke is.  De említhetnék a korábbi szájkaratés ÖCO vezetőt is, aki az USA-ból üzengetett.
A 'dzsumbuj' Ferencvárosban
Konklúzió
Azt látjuk, hogy a cigányok többsége ugyanazzal a mentalitással özönlötte el Kanadát, melyet Magyarországon tanúsított. Jogok kötelezettségek nélkül, bűnözői életforma fenntartása, munkakerülés, összeférhetetlenség, az emberi együttélés szabályainak semmibe vétele.
Ám mindazok akik, elhitették velük, hogy a világ bármely országában – a miénket kivéve -, eltűrik az ilyen létformát, jól becsapták őket.
A rossz hír számukra az, hogy ezt itt sem fogják sokáig eltűrni, még a hatalom szavára sem.
Látnunk kell azt, hogy a kanadai cigány invázió magyarázatának az égvilágon semmi valós alapja sincs sem a hivatkozott etnikai üldöztetés, sem a gazdasági ellehetetlenítésük. Sőt munkanélküliség is mindenütt van a világon, – bár eltérő százalékban -, azonban, aki a munkakerülő, vagy a bűnöző életmódot választja, és nem hajlandó alapvető tudást elsajátítani, annak rendes munkája sosem lesz, számára sehol a világon nem terem babér a tisztességes emberek között.
Magyarország is hamarosan ezen országok sorába lép, mert a cionista ország kifosztók, szájtépő politikusok ideje lejárt.
Arató Péter – Szabad Riport Tudósító Iroda

Fenyegetéssel befolyásolják a görög választások eredményét

A görög választások előtti utolsó pillanatban a cionista elit újra kimutatta foga fehérjét. Tárgyalások, szép szavak, megegyezések ide vagy oda, a németországi Bild.de tegnap megjelentetett egy levelet, amiben megfogalmaztak egy végső ultimátumot a görög nép felé. Mivel a fővonalú média a cionizmus szócsöve, ez a fenyegető stílus nem csak egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a cionisták egyszerű ütközőterületnek, protektorátusnak tartják Görögországot, hanem azt is kinyilvánították, hogy a görög népet pedig egyszerű rabszolgaként kezelik, aki nem lázadhat az ura ellen, mert ki lesz véreztetve akár egy disznó.
Íme az ominózus cikk átirata:
"Kedves görögök,
büszke nép a tietek, és egy büszke nemzet. Holnap (ma) újabb választásokat tartotok.
Azt mondjátok: szabadok vagyunk. Mi azt mondjuk: Rajtatok áll. Ez a különbség.
Ha ti nem akarjátok a millióinkat, részünkről is rendben, szavazzatok bármelyik szélső baloldali vagy jobboldali bohócra. De már több mint két éve a helyzet a következő:
Az ATM-eitek odaadják az eurótokat, de csak azért, mert mi előtte beletesszük, a németek és más nemzetek, akiknek eurója van.
Ennek ellenére náciknak neveztek minket. Ezt mi nem tartjuk viccesnek.
Tisztázzunk le valamit:
Ha a választásokat olyan párt nyeri meg, ami véget vet a megszorításoknak és a reformoknak, felrúgva minden megállapodást, akkor mi nem fizetünk tovább.
A megállapodás a következő volt: ti stabilizáljátok az országot, mi pedig segítünk. Ha ezt többé nem akarjátok, mi sem akarjuk.
A döntés a ti kezetekben van.
Holnap (ma) választásotok van, de lehetőségeitek nincsenek. A fájdalmas logika és a teljes katasztrófa között fogtok választani. És attól félünk, hogy ezt még nem értettétek meg.
Barátsággal,
Bild"
A levél elég egyértelműen fogalmaz. Vagy szenvedtek és önként beletörődtök, vagy mégjobban szenvedni fogtok, mert az automatáink nem fognak pénz kiadni és éhen pusztultok.
A magyar nép is választás előtt áll, és a forráspont egyre közelebb: megéri-e a nyugathoz tartozni? Megéri-e a cionisták rabszolgatartó rendszerét megalkuvóan elfogadni, ami csak nélkülözést, szenvedést hoz, és ha egy nép ennél többet akar, csak mégtöbb nélkülözést, szenvedést kap? Megéri-e elhinni, hogy Orbán Viktor nem egy szabadkőműves féreg, hanem nemzeti politizálást folytat? Aki beletörődik, afelé ugyanez lesz majd a reakció, mikor már nem bírja a terheket. Megéri-e megvárni, amíg ránk kerül a sor, vagy jobb inkább felvenni a harcot és elébe menni a dolgoknak? Ezen gondolkozzon el mindenki, aki nem akarja megvárni, hogy az ATM ne adja ki a saját fizetését. Mert mikor odáig eljutunk, a nyugat reakciója ugyanilyen lekezelő lesz.
Fenyvesi Áron

Európai Krízis - Ki mozgatja a madzagokat?

Rablógyilkosok háborúja

Rablógyilkosok háborúja 
Nem örülök annak, hogy a korábban általam előre látott folyamatok sorra beigazolódnak. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nem tudtunk tenni ellenük semmit (és itt most ez alatt nem az európai cionista rezsimek tevékenységét értem), másrészt azt, hogy minden az NWO tervei szerint halad, és igen kevés portálon tapasztalom, hogy észre vennék a "háttérirányítás" szándékait.
Már korábban is írtam az amerikai befektetési bank, a Goldman Sachs szerepéről, pontosítva arról, hogy az európai bankrendszer alapjait az amerikai bankcsődökkel tudták padlóra küldeni, és kormányok nyújtotta "bankmegsegítések" is folyamatosan kerülnek át létező, de kétes befektetési számlákra.

Valójában, ha a magyarországi bankmegsegítő csomag 2009-es 600 milliárdját vesszük alapul, a nyomott árú részvényeket felvásárlók zsebébe tömték a pénzt. 2009-ben, az OTP esetében is ez volt a célja Soros OTP részvénybedöntési próbálkozásának, de ha belegondolunk, sikerült is neki. A módszer hasonló az Európai Unió minden tagországában. Ezek a pénzek, amelyeket IMF, világbanki, és magánhitelek formájában most is nyögnek a tagállamok, soha nem fog visszakerülni jogos tulajdonosaihoz, mert a részvények árfolyamnövekedése miatti "hozamnövekedés", és az extraprofit elosztása nem teszi lehetővé a visszafizetést. Ehhez az kellene, hogy a nyereségelszámolás előtti bruttó bevételből költségként, visszafizetendő tartozásként vissza legyenek fizetve az államnak, de Magyarországon ez a gengszterváltás módszertana szerint "sem gyakorlat".
A bankok "feltőkésítése" amúgy is egy feneketlen zsák, mivel a pénz nem jut el oda, ahol igazán szükség lenne rá, nem lesz belőle GDP növekedés, csak további csökkenés, és a leépítéseken spórolás. A cionista kormányok, és a bankok, de az Unió vezetése is arra törekedik, hogy az irányításuk alá tartozó multikon, és a kormányok magánérdekeltségébe tartozó "tejelő csókoson" kívül, más ne férjen hozzá a pénzügyi forrásokhoz. Ez a kis -és középvállalkozási szektort rohamosan leépíti, és a termelést központi irányítás alá vonja. A gazdaságok központi függősége kiszolgáltatottá teszi a lakosságot, de a kisebb bankkonzorciumokat is, amelyek sorban tönkre fognak menni.

A folyamat jól nyomonkövethető. Eredményeként az EU tagországainak egy jelentős része a penge élén táncol, miközben az EU leggazdagabb tagállamától, Németországtól követelik a segítséget. Magyarország esetében megintcsak egy gyomorforgató deviza-alapú hitelezés borzolja az idegeket. A főleg osztrák és holland (úgy osztrákok és hollandok, ahogy én) "befektetők" követelik a pénzüket, de nem a 2008-ig rendelkezésükre álló 5%, és a 2009-es 2%-os tőkéjük alapján, hanem az állam által 95-98%-ban forinttal megfinanszírozott, de ráadásul még fel is vert svájci-frank árfolyamon. A Gyurcsány és Bajnai kormányok készséggel kiszolgáltatták az ország lakosságát, és "pénztárcaként" még a költségvetés adóbevételeit is rendelkezésére bocsátottál az ún. "befektetőknek". Az őket követő Orbán-kormány egyrészt takargatja a csalást, a központi irányítású bíróságokon keresztül, a jog teljes figyelmen kívül hagyása mellett pedig morzsákat dob a politikai céljainak, és gazdáik "megrendelésének" megfelelően. A csalás elég egyértelmű. A pénzkiadást adóból finanszírozták, a befektetők 300-400 milliárd forintnyi tőkével akarnak 2000%-os hasznot benyelni, és ebben a korrupt kormányzatok még jogi, bírósági és karhatalmi támogatást is biztosítanak a lakosság ellen. Azt szokás mondani, hogy "minden út Rómába vezet". Ebben az esetben az államosított bankok, és azok kintlevőségei a kormányzat, a kormányzat az EU, az EU pedig az NWO irányítása alá kerül.

Visszatérve a Goldman Sachs tevékenységéhez, Spanyolországban a gazdasági minisztérium a Goldman Sachshoz fordult a Bankia óriásbank feltőkésítése érdekében. A Bankiát már részben államosították, és a feltőkésítéssel gyakorlatilag az amerikai cionista irányítás, és csápjai, a Goldman Sachs, IMF, Világbank, EKB vezérlete alá kerül. A spanyol kormánynak, ahogy az EU-nak is, csak annyi a feladata, hogy gondoskodjon a Goldman Sachs érdekeltségeiben álló gazdasági területek elsődleges prioritásáról. A folyamat állami szinten minden európai tagországban ugyanazt a képet mutatja, és Kína is kivonja befektetéseit a régióból, mert az eurót semmi sem mentheti meg, hisz a sírját az európai kormányok és Brüsszel ásta meg. Az eddigi 4500 milliárd eurós "bankmentésnek" már "lába kelt", de még egyet Európa már csak az aranykészletei árán tudna csak finanszírozni.

A Commerzbank is halálspirálba került. Részvényei 30%-ot zuhantak. A részben állami Commerzbank, mint sok más pénzügyi állomány, mint egy barométerként mutatja az euró válságát. A képlet a következő: € = csökkenő súlyosbodó adósságválság tört = fokozott kockázat a bankok számára. Ehhez járulnak "chart technikai tényezők" is, amelyek sugallják a további csökkenését a Commerzbank részvények árfolyamának. A fellendülés, úgy tűnik, jelenleg nagyon messze van. Nem csak a Commerzbank esetében, de az egész jelenlegi banki Európában, valamint az USA-ban is komoly veszély jelent. Ez egyértelműen látható a biztosítási díj (CDS) felárában, amelyek egy része két hónapon belül 50%-kal emelkedett. Különösen drámaian emelkedett a CDS-felár a zugbankok esetében. A csőd fokozott veszélye mindenhol növeli a kockázatot.

A megtévesztés, terelgetés is folyamatos. Az EKB korábbi vezetője, Jean-Claude Trichet javaslatot terjesztett elő, hogy "mentse az eurót". "Lehetővé kell tenni, hogy a csődbe ment uniós országok költségvetési politikájának irányítását át lehessen venni. Ez történik, amikor a fiskális politika az országot veszélyezteti, valamint a monetáris unió egészét". Trichet ezt csütörtökön mondta, egy beszédében Washingtonban. Ezzel visszaérkeztünk egy korábban tárgyalt támához, az európai "klubrendszerhez" (Londoni, Párizsi, Római, és mostmár a Berlini Klubhoz).

Olyan, hogy "monetáris unió", nem létezett, nem létezik, és nem is fog létezni, csak egy központosított csalási rendszer, amelynek legfőbb feladata, hogy kifosszák és nagyrészben átjátszák a tagországok minden vagyonát bűnbandák privilegizált helyi tagjai tulajdonába, és a Goldman Sachson keresztül az NWO alá!
Antonio Maria Costa, 2002-2010 között az Egyesült Nemzetek Irodájának a Kábítószer-és Bűnügyi Hivatala (UNODC) főigazgatója, "kegyvesztetté" vált, amikor 2010. június 22-én figyelmeztetés mert megfogalmazni, miszerint az USA felvásárolja az ENSZ-t. Véleménye, de sokak, többek közt a mi véleményünk szerint is, a szervezett bűnözés vált a legnagyobb gazdasági hatalommá a világon, és fegyvereket használ az erőszakhoz, megvásárolt politikusokkal, elcsalt választásokkal.

Az NWO fegyverkezik tagállamai ellen. Az "Eurogendfor" (European Gendarmerie Force)a francia innováció szellemi terméke ("Rambo-EU-erők", vagy másnéven "a Goldman Sachs testőrök"), egy privát "csendőr hadsereg".

A görög helyzet várhatóan, vagy ha úgy tetszik, betervezetten átcsoportosítást idézett elő, amit főleg a görög partok és felségvizek hatalmas gáz és kőolajlelőhelyei inspirálnak.

A bonyolódó görög helyzet sem véletlen. A lakosság euró-milliárdokat helyez el svájci bankszámlákon, miközben Svájcban egy olyan, a történelemben valószínűleg páratlan pénzügyi botrány alakult ki az elmúlt 15 évben az állami vállalatok milliárdokban mérhető csődsorozatában, ami nem csak bizonyos aranyletétek eltűnését okozza. Az EU-t és az USA-t külső és belső háború is fenyegeti, és ebből az eurózóna ESM-rendszere, vagy a betervezett és folyamatosan egyre nagyobb ellenállást kiváltó USA szabadságkorlátozási lépések miatt sem lehet "jól" kijönni.

Mindezek, és a Washington-Tel-Aviv Iránnal kapcsolatos tervek "hamis zászlói" képviselik majd a vádat, ami alapján, ahogy az Asner tagjai, a Navy SEAL kijelentette, katonai akció indítható Irán ellen.

Izrael atomcsapásra készül, mintha a Fukusima-Daiichi robbanás utóhatásai nem hoznának elég halálos rádióaktív bajt az emberiségre.

Persze ezekhez még az afgán és iráni határokon felvonuló orosz haderőnek is lesz egy-két szava, ahogy Kínának is.
A világdiktatúrát építőkre azonban hamarosan, ha a bennfentes állítások igazak, "rájár majd a rúd". A tervezett, világszerte összehangolt legális letartóztatások, és börtön vár rájuk.


A világ legnagyobb biometrikus adatbázisa

Az antikrisztusi világkormány felállításának egyik előfeltétele az emberek felügyeletéhez és irányításához szükséges technológiák tökéletesítése és összekapcsolása. Szinte naponta olvashatunk az érintett iparágak kutatási eredményeiről és a kormányok erőfeszítéseiről, hogy az egész világot behálózó egységes információs és technológiai rendszert hozzanak létre, ami minden ember adatait tartalmazza majd. A technológiák fejlettségi szintje országonként eltér, de maga a rendszer rövid időn belül élesben is beindulhat. – Joseph Candel

Az elmúlt két év során több mint 200 millió indiai állampolgárról vettek ujjlenyomatot, készítettek fényképet és olvasták le írisztérképét, és valamennyien egy tizenkét-jegyű azonosítót kaptak, hogy bárhol és bármikor azonosíthassák őket és ez még csak a kezdet.
A tervek szerint India teljes 1,2 milliárd fős lakosságát ilyen egyedi azonosítóval látják el, így hamarosan a legszegényebb indiaiak is bizonyítani tudják majd létezésüket és beszerezhetik eddig hiányzó dokumentumaikat, segélyt igényelhetnek vagy bankszámlát nyithatnak.
A hatalmas vállalkozáshoz olyan adatbázisra volt szükség, ami képes 12 milliárd ujjlenyomat, 1,2 milliárd fotó és 2,4 milliárd írisztérkép tárolására és a lekért adatok különböző, az Internethez kapcsolt eszközökre történő azonnali, gyors, biztonságos és pontos továbbítására.
Az UIDAI rövidítés alatt futó (Indiai Egyedi Azonosító Hatóság) programot Nandan Nilekani technológiai iparmágnás vezeti és már most sikeresnek mondható. A projekt hatékonyságát számos teszt bizonyítja, amelyek során az állampolgárok számlákat nyitottak elektronikus úton, a megnyitott számlákra állami kifizetéseket fogadtak, pénzt vettek fel, illetve különböző eszközökön igazolták személyazonosságukat.
Saritha Rai, a BBC munkatársa szerint az adatbázis gerince egy nyílt forráskódú szoftver, amelynek futtatásához egyetlen konkrét hardver vagy szoftver használata sem előfeltétel. A Bangalore-i adatközpontban tárolt összegyűjtött információt több szintű biztonsági funkciók védik és a lehívott adatokat kódolt formában továbbítják.
A 12-jegyű egyedi azonosítót a rendszer véletlenszerűen generálja, így kizárható, hogy illetéktelen személyek kitalálják. A fotó, a tíz ujjról vett ujjlenyomatok és mindkét szem írisztérképe kizárja annak lehetőségét, hogy bárkit is tévesen azonosítsanak, emellett a rendszer három kötelező ellenőrzést is végez az azonosításkor.
A legmodernebb biometrikus és számítási felhő (cloud computing) technológiák alkalmazásának köszönhetően az indiai program tökéletes mintaként szolgálhat a jövő hasonló rendszerei számára, amelyek ennél is nagyobb adatbázisokat kell kezeljenek majd.