2012. június 17., vasárnap

Cigány-invázió Kanadában

A „menekült” áradat
A kérdést körbe járva, néhány adatot szemezgettünk különböző orgánumokból. Így megtudtuk, hogy a cigány „menekültek” közül a legtöbben Kanada felé veszik az irányt.
Cigány bevándorlók Kanadában
Ez számokban így fest; 1998-2001 között 8600-an érkeztek, ekkor vízumkényszert vezettek be Kanadában Magyarországgal szemben, majd az EU csatlakozást követő 4. évben, 2008-ban meg is szüntették. 2008-2012 májusáig mintegy tízezren kértek menekülti státuszt. Elmondhatjuk, hogy „Magyarország a Kanadában menedéket kérők 10 százalékát adja, a CIC statisztikájában az első számú forrás országgá lépett elő.”
Már évekkel ezelőtt erről írtak: Balogh János a azt mondta, odakintről interneten keresztül szervezik az utazást cigány és nem cigány személyek, akiknek összekötőik vannak Magyarországon. “Határozottan cáfolom, hogy szervezett kiutaztatás állna az ügy hátterében, spontán folyamatról van szó” – nyilatkozta Farkas Antal OCÖ-elnökhelyettes. De ezt ma már másképp látja, ő is hallott szervezett kiutaztatásról, sőt fel is hívta a figyelmet egy különös honlapra >>, amely mintha kifejezetten bátorítaná a kanadai emigrációt.
A kapuk bezárulhatnak – okkal
Ám az is tény, hogy az EU-ból érkező menekültek közül, a kanadaiak számára a magyarországi cigányok okozzák a legnagyobb problémát.
Nem csupán azért, mert ez aránytalanul nagy anyagi megterhelést jelent a kanadaiaknak, hanem azért is, mert a bűnüldözési munkát is megszaporították számukra. Az egyik hamiltoni ügyész úgy gondolta, hogy elegük van a magyarországi cigány bűnözök importjából.
Kolbászból van a kerítés?
Az anyagiakkal kapcsolatban tudni kell, hogy azonnal kapnak pénzt arra, hogy a rendelkezésükre bocsájtott bérlakást és annak bebútorozását kifizessék, de jogosulttá válnak az egészségügyi alapellátásra is. (Mely a honi egészségügyi ellátással össze sem hasonlítható!) Biztosítják számukra a nyelvtanulás lehetőségét, a gyerekek számára az ingyenes közoktatást is. Ezen túlmenően további rendszeres jövedelem (segély) 1000 dollár körüli összeg üti a markukat fejenként és havonta, melyet azt követően is utalják a bankkártyájukra, hogy elhagyták az országot. A kanadaiak segítsége ellenére a kanadai határőrség, a CBSA jelentése szerint az 2009-2011-es évben összesen 700 roma szállt ki egyoldalúan számukra készített menekültprogramból, azaz döntött úgy, hogy inkább nyom nélkül eltűnik az országban.
Kanadában nem nézik tétlenül, és nem támogatják a bűnözést
A bűnözéssel kapcsolatban pedig a következő tényeket sem árt ismerni a magyarországi cigányok beözönlésével egyenes arányban növekedett az olyan típusú bűncselekmények száma, melyekkel itthon is foglalkoztak, illetve melyekért többen, már Magyarországon is körözés alatt álltak. Ilyenek a színesfémlopások, a bankkártya lopások és – visszaélések, valamint az embercsempészet, emberkereskedelem és a feketefoglalkoztatás.
Nemrégiben tárták fel, és hoztak bírósági ítéleteket Kanada eddigi legnagyobb emberkereskedelmi ügyében, melyben, mint kiderült, a hálózatot a magyarországi „menekült” cigányok működtették.
A cigány invázió valódi okai
Előzmények
Hazánkban a cigányok pozitív megkülönböztetésben részesülnek, ez azt jelenti többek között, hogy többségük számára munka nélkül is ellátást biztosítanak a magyar adóforintokból. Milliárdokat költöttek rájuk, úgynevezett integráció (sic) és felzárkóztatás címén. Bevezették számukra, és lenyomták a társadalom torkán a „megélhetési bűnözés” fogalmát (a cionista Kuncze romboló ötlete nyomán), melynek egyenes következménye lett, hogy mára a “cigánybűnözés” irritálóan elborította az országot. Amikor pedig hosszú pereskedést követően, mégis elítélnek néhány kisebb rangú maffia tagot, netán gyilkost, kegyetlen rablót, akkor aránytalanul enyhe ítéletet adnak nekik a bírói függetlenség nevében, no meg vagy a fenyegetettség, vagy az összejátszás hatására.
Durandi cigánytelep
De a bűnözés mellett tétlenül elnézik el azt is, hogy többségük, lakókörnyezetét elfertőzve, bemocskolva, iskolakerülésre, bűnözésre neveli az utódok azon részét, melyet a segély miatt hozott a világra. Immár több generációt hoztak létre, melyek analfabéták maradtak, és a közösségi életre alkalmatlanok, a munkát pedig hírből sem ismerik. A cionista jogvédőknek köszönhetően a jogaikat viszont igen. Erre alapozva, csak a segélyt és jogokat követelve, felejtkeznek el kötelességeikről.
Ám, aki törvényen kívül helyezi magát, az ne akarja, hogy védje a törvény.
Mi változott?
Az országot időközben lerabolták, és adósságcsapdába hajtották a cionista pénzügyi körök és kiszolgálóik. Ezért a végletekig kizsákmányolt emberek, nem tudják, a haszonélvező politikusi, és pénzügyi körök, akik milliárdokat zsebeltek be a fosztogatáson, pedig nem akarják biztosítani az emberek élet- és megélhetési biztonságát. Ez kihat a segélyen élő és azon felnőtt cigányságra is. A nincset nem lehet elosztani, ami van, azt meg a cionisták maguk közt, és a maguk hasznára osztják fel. Elfogyott a kolbász és lassan elfogy a kenyér is.
Marad a tiltakozás, az összefogás, a kreatív öngondoskodás, az arra érdemesekről való gondoskodás. Akik erre képtelenek azoknak itt nincs helye. Eljött a „megszöksz, vagy megszoksz” ideje.
Kik azok, akik menekültként kopogtattak Kanada kapuján?
Mint fent írtuk, az alkalmazkodásra, az emberi együttélési szabályok, és a valódi munkától elzárkózók.
A névtelen, csak elvárásokat megfogalmazó cigányok azonban nincsenek egyedül, mint olvashattuk olyanok is követték őket, akik a hátukon kapaszkodtak fel.
Mint például, a politikai babérokra törő dicstelen paraziták: Az ismert roma „jogvédő” és „politikus”, Mohácsi Viktória is kivándorolt Kanadába. Ő az, aki korábban az oktatási tárca (roma és hátrányos helyzetű gyermekek integrációjáért felelős) miniszteri biztosa, majd az SZDSZ színeiben az Európai Parlament képviselője volt (írta a Nol.hu) De ilyen Kamarás István a KDNP-hez köthető Barankovics Roma Műhely elnöke is.  De említhetnék a korábbi szájkaratés ÖCO vezetőt is, aki az USA-ból üzengetett.
A 'dzsumbuj' Ferencvárosban
Konklúzió
Azt látjuk, hogy a cigányok többsége ugyanazzal a mentalitással özönlötte el Kanadát, melyet Magyarországon tanúsított. Jogok kötelezettségek nélkül, bűnözői életforma fenntartása, munkakerülés, összeférhetetlenség, az emberi együttélés szabályainak semmibe vétele.
Ám mindazok akik, elhitették velük, hogy a világ bármely országában – a miénket kivéve -, eltűrik az ilyen létformát, jól becsapták őket.
A rossz hír számukra az, hogy ezt itt sem fogják sokáig eltűrni, még a hatalom szavára sem.
Látnunk kell azt, hogy a kanadai cigány invázió magyarázatának az égvilágon semmi valós alapja sincs sem a hivatkozott etnikai üldöztetés, sem a gazdasági ellehetetlenítésük. Sőt munkanélküliség is mindenütt van a világon, – bár eltérő százalékban -, azonban, aki a munkakerülő, vagy a bűnöző életmódot választja, és nem hajlandó alapvető tudást elsajátítani, annak rendes munkája sosem lesz, számára sehol a világon nem terem babér a tisztességes emberek között.
Magyarország is hamarosan ezen országok sorába lép, mert a cionista ország kifosztók, szájtépő politikusok ideje lejárt.
Arató Péter – Szabad Riport Tudósító Iroda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése