2012. június 17., vasárnap

Fenyegetéssel befolyásolják a görög választások eredményét

A görög választások előtti utolsó pillanatban a cionista elit újra kimutatta foga fehérjét. Tárgyalások, szép szavak, megegyezések ide vagy oda, a németországi Bild.de tegnap megjelentetett egy levelet, amiben megfogalmaztak egy végső ultimátumot a görög nép felé. Mivel a fővonalú média a cionizmus szócsöve, ez a fenyegető stílus nem csak egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a cionisták egyszerű ütközőterületnek, protektorátusnak tartják Görögországot, hanem azt is kinyilvánították, hogy a görög népet pedig egyszerű rabszolgaként kezelik, aki nem lázadhat az ura ellen, mert ki lesz véreztetve akár egy disznó.
Íme az ominózus cikk átirata:
"Kedves görögök,
büszke nép a tietek, és egy büszke nemzet. Holnap (ma) újabb választásokat tartotok.
Azt mondjátok: szabadok vagyunk. Mi azt mondjuk: Rajtatok áll. Ez a különbség.
Ha ti nem akarjátok a millióinkat, részünkről is rendben, szavazzatok bármelyik szélső baloldali vagy jobboldali bohócra. De már több mint két éve a helyzet a következő:
Az ATM-eitek odaadják az eurótokat, de csak azért, mert mi előtte beletesszük, a németek és más nemzetek, akiknek eurója van.
Ennek ellenére náciknak neveztek minket. Ezt mi nem tartjuk viccesnek.
Tisztázzunk le valamit:
Ha a választásokat olyan párt nyeri meg, ami véget vet a megszorításoknak és a reformoknak, felrúgva minden megállapodást, akkor mi nem fizetünk tovább.
A megállapodás a következő volt: ti stabilizáljátok az országot, mi pedig segítünk. Ha ezt többé nem akarjátok, mi sem akarjuk.
A döntés a ti kezetekben van.
Holnap (ma) választásotok van, de lehetőségeitek nincsenek. A fájdalmas logika és a teljes katasztrófa között fogtok választani. És attól félünk, hogy ezt még nem értettétek meg.
Barátsággal,
Bild"
A levél elég egyértelműen fogalmaz. Vagy szenvedtek és önként beletörődtök, vagy mégjobban szenvedni fogtok, mert az automatáink nem fognak pénz kiadni és éhen pusztultok.
A magyar nép is választás előtt áll, és a forráspont egyre közelebb: megéri-e a nyugathoz tartozni? Megéri-e a cionisták rabszolgatartó rendszerét megalkuvóan elfogadni, ami csak nélkülözést, szenvedést hoz, és ha egy nép ennél többet akar, csak mégtöbb nélkülözést, szenvedést kap? Megéri-e elhinni, hogy Orbán Viktor nem egy szabadkőműves féreg, hanem nemzeti politizálást folytat? Aki beletörődik, afelé ugyanez lesz majd a reakció, mikor már nem bírja a terheket. Megéri-e megvárni, amíg ránk kerül a sor, vagy jobb inkább felvenni a harcot és elébe menni a dolgoknak? Ezen gondolkozzon el mindenki, aki nem akarja megvárni, hogy az ATM ne adja ki a saját fizetését. Mert mikor odáig eljutunk, a nyugat reakciója ugyanilyen lekezelő lesz.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése