2013. március 11., hétfő

Modern hadviselés eszközei (orosz)

Szépen fel van sorolva a klímafegyver mellett a földrengés, az infra-hang és persze a kíber-fegyber is.

Natanjahu rémálma...

Natanjahu rémálma...Izrael további háborúját és az ezzel kapcsolatos konzultáció döntéseit a demokraták, köztük a zsidó választmány , és a miniszterek, valamint a Külügyi Minisztérium John "Kohn" Kerry vezetésével, elsősorban gazdasági megfontolások alapján hozzák meg. Izrael terjeszkedése az amerikai biztonság rovására, és a gazdasági életképesség nem olyan kérdés amelyben az AIPAC lobby érdekek érvényesülhetnek amerikai politikusok megfélemlítésével és zsarolásával. Natanjahu megpróbálta szabotálni Obama újraválasztását, amivel csúfos kudarcot vallott, és most nem képes a legutóbbi izraeli választások után irányadó koalíciót összerakni. Az "amerikai fókusz" kettős középpontjában a távol-keleti és afrikai külpolitika áll, míg a palesztin probléma orvosolható. Az Iránnal fenntartott kapcsolatok már stabilizálódtak, és a szankciókat Irán ellen megszüntetik.

Az ENSZ közgyűlése 2012. december 4-én kelt állásfoglalásában, amely arra szólított fel 176:6 szavazati aránnyal, hogy ellenőrizni kell Izrael nukleáris arzenálját, az USA által is tarthatatlan minősülő helyzet. Egyrészt Iránt vádolják "lehetséges jogsértésekkel", másfelöl megerősítik nem csak az "új tudást" Izrael illegális nukleáris arzenáljáról, hanem Natanjahu személyes részvételének hatásait is a kémhálózatban. A World Tribune izraeli forrásokat idézve érdekes kérdéseket feszeget, miszerint "Az emberek szeretnének egy lakmusz tesztet a Natanjahu vezetésről és hitelességéről, de Natanjahu is hasonló üzenetet küldött..."
Natanjahu lehetőségei között szerepel a legkeményebb politikai csata pályafutása során. Annak ellenére, hogy Simon Peresz elnök is elismerte, Natanjahu két hét alatt, egészen mostanáig, nem tudott összeállítani minden tekintetben működő kormánykoalíciót. A legnagyobb akadályt az jelenti, hogy találjon egy partnert, aki megkezdi a zsidó települések evakuálását Ciszjordániában, ahol fél millió zsidó rendezkedett be illegálisan a megszállt területeken. Az a feladat, hogy Natanjahu meggyőzze erről az izraelieket, de nehezen védhetők a periférián elhelyezkedő lerombolásra váró települések is, miközben reménykedik még egy "villámcsapásban", mi meg abban, hogy a félmillió zsidót nem Magyarországra exportálják.

A 9/11-es esemény is egyfajta ilyen "villámcsapás" volt, egy boldog "terrorista támadás", amely lehetővé tette a globális iszlám elleni háborút. A háborút, ami miatt számos regionális vezetőt felakasztathatott Izrael, vagy lemészárolhatott az amerikai agresszió, mert "sokknak és félelemnek" kell lennie. Még soha senki nem tett nyilvánosan megjegyzést, hogy csak Izrael húzott hasznot a 9/11-ből. Kanada megerősítette, hogy egy ilyen kijelentés már magában is "terrorcselekménynek" minősül, de szerte a világon csend van.

Obama küldetésének történetéről elsőként számolt be a World Tribune, mindazonáltal a hitelesség alapjához még mindig túl gyenge, hogy Izrael a történetet saját maga tette közzé, http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hu&prev=/search%3Fq%3DKommunikation%2Bchemtrails%2BDeutschland%26hl%3Dhu%26biw%3D1024%26bih%3D653%26prmd%3Dimvnsfd&rurl=translate.google.hu&sl=de&twu=1&u=http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4351970,00.html&usg=ALkJrhg-9y7UUXoRImZspIRNNR7v904Wyg mert a Washington Post és a New York Times még azt ismerteti, hogy a soron következő amerikai elnöki látogatás témája Izraelben az iráni biztonsági fenyegetésről szól majd.
A brit újságokban sem jelent meg még semmi Obama közelgő látogatásáról Izraelben, sem a védelmi költségvetés vágásáról, vagy a ciszjordániai illegális települések felszámolásáról.

Összhangban ezzel, 46 milliárd dolláros megtakarítást jelent a Pentagon számára az izraeli, jordániai, egyiptomi katonai támogatás "kizárása". Válaszul Ehud Barak izraeli védelmi miniszter Washingtonba repült, hogy beszéljen az amerikai hadügyminiszterrel, akinek a szenátusi megerősítését próbálta megakadályozni. Pedig az amerikai haditengerészeti erő is megfeleződik a Perzsa-öbölben. Hegel hadügyminiszter bejelentette, hogy a USS Harry Trueman-t nem küldik az öbölbe az eredeti tervtől eltérve. Továbbra is csak egy repülőgép-hordozó marad a térségben. Az amerikai politika változásáról nem tudni, hogy mennyire valódi. A kérdés igen jelentős, mivel az iráni nukleáris program is egy héttel ezelőtt még katonai volt, most orvosi célú. Feltehető a kérdés: ha egyes szankciókat elfogadhatatlannak tartva hatályon kívül helyeznek, akkor mások miért maradnak aktívak?
 
 

Chavezt megmérgezték?

Chavezt megmérgezték?Bár az USA tagadja a Venezuela elleni összeesküvést, az orosz kommunista párt vezetője Gennady Zyuganov nemzetközi vizsgálatot követel Hugo Chavez halála ügyében, mert felettébb gyanús, hogy öt latin-amerikai politikus esetében, akik bírálták ez Egyesült Álllamokat, rákbetegség alakult ki. Hogy történhet meg, hogy öt szuverén, szövetségben álló latin-amerikai állam vezetője ugyanakkor szenved ugyanabban a betegségben? - kérdezte Zyuganov az orosz állami televízióban. Brazilia jelenlegi elnöke, Dilma Rousseff, a paraguyai elnök, Fernando Lugo, és a korábbi brazil elnök, Luiz Inacio Lula da Silva is beteg lett az elmúlt néhány évben, és mind rákos. 2006-ban azt jelentették, hogy a volt kubai vezető Fidel Castro is rákban szenved. Zyuganov nyilatkozatát egy hasonló követte a venezuelai alelnök, Madurs részéről aki kijelentette a hivatalos bejelentés után, hogy Chavez elnök halálát okozó rákért "történelmi hazánk ellenségei" felelősek, miközben Jasszer Arafatot is említette a "beoltott" betegségekkel kapcsolatban.

Hugo Chavez maga is feltételezte egyszer, hogy az USA-ban rák fegyvertechnológiát fejlesztettek ki, amikor 2011-ben diagnosztizlták a betegséget. Az a tény, hogy a Chavez céltáblája volt több CIA-merényletnek, néhány ember véleményét is megerősíti, hogy a rákja indukált volt, törekedve arra, hogy eltávolítsa őt a hatalomból a 2002-ben sikertelen puccs után. Korábban az argentin elnök, Cristina Fernandez de Kirchner esetében is pajzsmirigy rákot diagnosztizáltak 2012-ben, de a későbbi elemzés kimutatta, hogy ő nem rákos.


Ugyanezt mondta el szombati beszédében a bolíviai elnök, Evo Morales is Hugó Chavez halálával kapcsolatban: "gyakorlatilag biztos, hogy megmérgezték". "Az Empire az összes lehetséges arzenált tervezni bevetni a kormányok megdöntésére, top politikusok és a társadalmi mozgalmak kiiktatására, amelyek a kapitalizmus ellen irányulnak". Morales beszédét közvetítette a latin-amerikai TV-csatorna, a Telesur. Ha nem sikerül az országokat legyőzni, elteszik láb alól a vezető politikusaikat."


Tulok

Erőszakos "védőoltások" Csádban

Az afrikai nemzet, Csád, egyike azon afrikai országoknak, amelyekben ismert, hogy az ott élő embereknél diagnosztizáltak leggyakrabban agyhártyagyulladást (meningitist). A betegség előfordulásának fő oka elsősorban a higiéniai körülmények, és a napi vízellátás hiánya, ami sok embert öl meg. Az észak-csádi faluban bekövetkezett Guoro 1 katasztrófa legalább 50 gyermekeket és serdülőt érintett 7-18 éves között, a speciálisan kifejlesztett Afrika "népi AfriVac" vakcina miatt. A "mellékhatás" bénulás. A speciális vakcina agyhártyagyulladás ellen készült a tesztelési fázisban, és még nincs hivatalosan jóváhagyva, engedélyezve. A gyerekeket erőszakkal vakcinázták, az iskolából kiutasítással és letartóztatással fenyegetve.
24 órán belül az oltás után, a gyermekeken kifejlődtek a súlyos mellékhatások: fejfájás, hallucinációk, hányás, görcsök ellenőrizhetetlen nyálképzés. Ezután jelentkezik a bénulás.

Két bénult gyermek édesapja nyilvánosan felháborodott, hogy kormányzati tisztviselők pénzt kínáltak ezen gyermekek szüleinek, így továbbra is hallgatnak az eseményekről. A nagy szervezetek, mint a WHO és a Bill & Melinda Gates Alapítvány, beleértve a 571 millió dollár "befektetést", miért egy ilyen ellentmondásos vakcinázási projektbe pumpálja? Nem lehetne ezt a pénzt felhasználni tiszta vizű kutak létrehozására? Régóta ismert, hogy a magas higiéniai előírások általános visszaesést eredményeznek a fertőző betegségeknél. A Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága becslése szerint, kevesebb mint 3.000 dollárba kerül egy kút. Az 571 millió dollár több mint 19.000 kút kialakítására lenne elegendő
a csádi lakosság számára! Vajon ez nem egy radikális kérdés az összes szervezet számára, hogy már bűnrészesek gyilkosság elkövetésében?