2010. október 7., csütörtök

Kadarkúti Égi üzenet - 77. - A Mennyei Atya üzenete a 8. boldogságról

2010. október 6. Mennyei Atya: A 8. boldogság: Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a Mennyek Országa
Mennyei Atya: Drága Engesztelő Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok, Mennyei Atyátok. Az igaz, hogy a Mennyben lakom, de mivel betöltöm az egész világmindenséget, ezt a helyiséget is, ezért egészen közel vagyok hozzátok. Fáj, ha olyan távolinak éreztek magatoktól Engem. Most tenyeremre helyezlek benneteket, mint kicsiny gyermekeimet, és úgy tanítalak titeket.
Ma a 8. boldogságról lesz szó, az utolsóról, amit Szent Fiam, Jézus tanított a hegyi beszédben: Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a Mennyek Országa.
Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva mindent rátok fognak, Énmiattam. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a mennyben a jutalmatok. Így üldözték előttetek a prófétákat is.
Gyermekeim! Figyeljétek meg, soha nem azt üldözik, aki hazudik, hamis dolgokat állít és terjeszt, aki bólogat és megalkuszik a fennálló igazságtalanságokkal, és a szeretet oldalán áll. Így volt ez mindig, amióta a világ- világ. Már az ókorban üldözték a legnagyobb prófétákat és megölték őket. A középkorban máglyán égették el a lángelméjű tudósokat, vértanúk százait végezték ki. Elgondolkoztatok –e azon, mi az oka ennek? Ellenségem, a gonosz bűnre sarkallja az embereket. Irigységet, gyűlöletet kelt bennük az igazak iránt.
Így volt ez az Én szent Fiammal, Jézus Krisztussal is. Már születésével haragot keltett Heródesben, aki meg akarta ölni. Azután, mikor elkezdte tanítani a népet, amikor elterjedt a híre csodálatos gyógyításainak és egyéb csodáinak, a farizeusok nagy haragra lobbantak és meg akarták ölni. Zavarta őket, hogy egy egyszerű családból származó ember oly magas tudással, képességekkel rendelkezik, hogy magasan felülmúlja őket, előkelő papokat. Irigyek voltak rá, hogy a tömegek áhítattal hallgatják és követik mindenfelé. Forradalmi újításként vetették el a hegyi beszédet, mert alapjaiban megrendítette az ő merev tanaikat. Hiszen ők azt mondták a népnek, hogy gyűlöljék ellenségeiket, Jézus pedig azt hangoztatta: szeresd rosszakaróidat, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, ha megütik az arcodat, tartsd oda a másikat is. Engem, Istenüket egy félelmetes, haragvó, bosszúálló elérhetetlen hatalmasságnak állítottak be, Jézus viszont jóságos, szerető Atyának. Féltették hatalmukat tőle, hogy majd elcsábítja a jámbor tömegeket tőlük, akiket eddig szavaikkal könnyedén irányítottak. Így azután összefogtak ellene a farizeus papok és súlyos rágalmakat szórtak rá: eszem-iszom életet él, vámosokkal és bűnösökkel barátkozik, az ördöggel cimborál, hatalomra tör, a zsidók királya akar lenni, a császár ellensége, felforgatónak, bolondnak nevezték. Üldözték, többször el akarták fogni, de erre csak akkor került sor, mikor Isten akaratából eljött az ideje. Ha a hatalom és a bűn emberei így üldözték Jézust, a tökéletesen ártatlan Isten-embert, akkor miért ne üldöznék követőit?
Gyermekeim, a történelem folyamán a bűn, a gonoszság, a hitetlenség egyre jobban elhatalmasodott a világban. A kommunista rendszer, mint az ateizmus képviselője igyekezett gyökeresen kiirtani az emberek lelkéből a hitet, Isten-szeretetet. Aki ellenállt, azt kegyetlenül megbüntették. A papok, szerzetesek és hitvallók százait börtönözték be, kínozták meg és végezték ki a legkegyetlenebb módszerekkel. Csak egy esetet mondok el nektek. Budafokon volt egy lelkes, fiatal pap, akit nagyon szerettek a fiatalok. Szabadidejüket mindig rájuk áldozta. Beengedte őket a plébániára, tanította őket biblia-óra, hittanóra keretében minden szépre és jóra, de ping-pongozott, röplabdázott, focizott is velük. Egyszer elvitte őket kirándulni. Egyik hittanosának volt egy barátja, a párttitkár fia. Ő is bekönyörögte magát a kiránduló csapatba. 3 nap múlva megállt egy fekete kocsi a plébánia előtt. Kiszállt belőle 2 sötétruhás férfi, becsöngettek. Késő este volt, a plébános pizsamában nyitott ajtót. Keményen megfogták úgy ahogy volt és betuszkolták az autóba. Letartoztatták. Össze vissza kínozták, ütötték, verték komoly károkat okozva az agyában. 20 év múlva engedték ki nagyon leromlott fizikai állapotban. Széttört lábszárcsontjai miatt csak 2 mankóval tudott járni, értelmes beszédre is képtelen volt. Az egyik szeme hiányzott, fekete kötéssel volt letakarva. Ez az Én forrón szeretett papfiam vértanúként örök boldogságban és nagy dicsőségben él ma a Mennyben.
Ez az eset és a többi sok ezer még az 50-es, 60-as években volt, de ne hogy azt higgyétek, ma nincsenek üldözések. Most történik ezekben a hetekben, hogy kóreai bátor, hitvalló keresztény gyermekeimet lágerekben kínozzák, dolgoztatják és ha nem tagadnak meg Engem, forró folyékony fémmel leöntve végeznek velük.
Kicsinyeim! Ti is érzitek már az üldözések szelét. Amiért bátran kiálltok az engesztelés műve mellett, mely isteni terveim fontos része, sok csúfolódásban és rágalmazásban van részetek. Minden erővel próbálják megakadályozni, hogy eljussak ide a mi közelünkbe és élvezhessétek égi tanításaink gyümölcsét.
Egyik szerdán közületek egy gyermekem igyekezett az engesztelésre. Szembejött vele valaki, aki vasárnapi templombajáró. Nevezzük N-nek.
- Hová sietsz annyira?- kérdezte gyermekemet.
- Megyek az engesztelésre, de sietek, mert nemsokára kezdődik.
N. nyomdafestéket nem tűrő, trágár szóval jellemezte az engesztelést. Összejöveteleiket hamis, okkult szektának, elhajlásnak bélyegezte meg, és mindegyiketeket bolondnak, aki oda jár. És ez az ellenségesen viselkedő asszony minden lelkiismeretfurdalás nélkül vasárnaponként elfogadja pásztorom kezéből Szent Fiam Testét és Vérét.
Ennél is nagyobb kárt tesznek terveim akadályozásával azok a pásztorok, akik az idejáró híveken nyilvánosan gúnyolódnak és fenyegetik őket. Sajnos így van ez mindenütt, nemcsak hazátokban, hanem más országokban is. A szépen működő engesztelő csoportok kénytelenek kis létszámú közösségekre oszlani és lakásokban imádkozni. Pedig ennek Isten Házában az Oltáriszentség előtt lenne a helye. Egyelőre az üldözés belülről jön, érthetetlen okokból. Itt megint az emberi bűnök dominálnak: az irigység és féltékenység.  Így gondolkoznak: „Vajon mit kapnak a hívek ezekben a csoportokban, hogy csak úgy tódulnak oda?” A kíváncsiságuk nem terjed odáig, hogy elmenjenek megnézni és meghallgatni. Mert bizony akkor tapasztalhatnák, hogy gyermekeimet a mi szeretetünk borítja be, Mi gyújtjuk fel szívüket, hogy önzetlenül imádkozzanak egyházközösségeikért, lakóhelyükért, családjukért, ellenségeitekért, halottaikért és minden lélekért.
De vannak olyan pásztorok, akik jóhiszeműen, óvatosságból akadályozzák az engesztelő közösségek működését, mert féltik az Egyház tanításának tisztaságát. Ellenőrizniük kellene az új közösségeket és nem válogatás nélkül tiltani.
Drágáim! A 8. boldogság kimondja, hogy boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva mindent rátok fognak Énmiattam. Így mondta Jézus a népnek és ez nektek is szól. Nagy jutalmat ígér érte a Mennyben. Minden csúfolódó, rágalmazó szónál ez jusson eszetekbe. Csak egyetlen cél lebegjen előttetek: a lelkek mentése. És ez legeredményesebb a közös ima erejével.
Ne féljetek semmitől! Veletek vagyunk. Én, Mennyei Atyátok egy nagy –Magyarország térképet tartok fektetve a két tenyeremen, tehát a leszakadt országrészeitek is rajta vannak. A térkép közepén áll egy nagy égő lobogó gyertya. Ez az összes magyar engesztelés egyesült lángja. Mennyei Édesanyátok fölé hajol és a láng köré teszi két kezét, így óvja, hogy ki ne aludjon. A gúnyolódások, fenyegetések üldözések ellenére a sok engesztelő csoport imájának lángja egyre magasabbra csap, mert mi vigyázunk rá és tápláljuk isteni Szeretetlángunkkal. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.