2013. március 8., péntek

Holo-hiperinfláció: 300 százalékkal nőtt a holokauszt áldozatainak száma

Nemrég szenzációs bejelentést tettek a washingtoni Holokauszt Emlékmúzeum kutatói. Több éves szorgos, pénzt és fáradságot nem kímélő vizsgálódás után felderítették a számukra is döbbenetes újdonságot, hogy ti. a nácik által végrehajtott zsidó népirtásnak nem hatmillió, hanem tizenötmillió áldozata volt! Megfigyelők a kárpótlási üzlet jelentős fellendülését várják a bejelentéstől, elvégre "there's no business, like Shoah business", ahogy a cinikus jenkik mondják.
Íme a részletek (egyelőre angolul, spanyolul és franciául):
http://www.nytimes.com/2013/03/03/sunday-review/the-holocaust-just-got-m...
http://www.abc.es/cultura/20130305/abci-nuevo-estudio-sobre-holocausto-2...
http://alyaexpress-news.com/2013/03/la-plus-grande-etude-sur-la-shoah-di...

Isten nélkül feladod!

Szeretnék megosztani egy élettapasztalatot azokkal az emberekkel, akik úgy érzik, a lelkük magasabban van hangolva, a harcos szint elérése a cél, mert legbelül, mélyen a zsigerekből mindig kapunk egy biztatást; ne add fel, tovább, küzdj. Ez ideáig nem nehéz, sok mindenkiben megvan ez a veleszületett képesség, de a legtöbben ezt a tüzet kioltják magukban, esetleg lebeszélik ősi ösztöneiket arról, amiért e világra hivatottak.
Nagyon nehéz egy ilyen értéktelen, aljas, hitetlen világban megélni a hősi ösztönök hívó szavait, mérlegelünk, mondjuk mi, ezzel már meggátoltuk önmagunk kiteljesedését. Ez ne azt jelentse, hogy ezek után mindenkinek nekiesünk, mert úgy érezzük ez a helyes, mert ebben a sötét világban már többet irányít a gonosz, hisz most teljhatalma van, és az ember önálló akarattal bír - a fény pedig nem irányít minket - hanem nekünk kell megpróbálni az útján járni.
Itt szeretnék egy kis kitérőt tenni a belső késztetésünk helyes értelmezésére, nehogy rossz irányba lengjen ki az inga. Fizikai munka árán el lehet érni nagy tetteket, le lehet küzdeni nagyon kemény ellenfeleket, de aki ezt már kipróbálta és átélte, az rájöhet, akármilyen erős a belső késztetés, mindig van egy pont, ahol mégis feladod - még életed elvesztése árán is - csak szabadulj a kíntól vagy megpróbáltatástól.
Igazán nagy tetteket azok tudnak véghez vinni, akik ezt a pontot átlépik és küzdenek tovább, ez egyébként igaz az élet minden területére. Mi ez a küszöb amit át kell lépni? Nem véletlenül kezdtem gondolatomat a harcosokról, mert leghamarabb ők szembesülnek ezzel az akadállyal, és közülük ismerik fel a legtöbben azt, aminek a világ legtermészetesebb dolgának kellene lennie.
ISTEN nélkül feladod! Ez a titok nyitja, nem több. Meg kell tanulnod, hogy küzdelemben nem az előtted álló akadályt, ellenfélt kell legyőznöd, hanem saját magad fizikai és szellemi korlátait. Hiszen azt a leküzdendő akadályt is a jó ISTEN tette eléd, hogy bizonyosságot nyerjen hited erejéről képességeidhez mérten.
Én személy szerint minden egyes napon kérem, hogy segítsen hitem erősítésében, és hogy minél nagyobb és keményebb akadályok leküzdésével bizonyítsam, nem fordulok el az ISTENTŐL, még akkor sem, ha porrá zúznak, hisz csak magamat hibáztathatom, nem voltam eléggé alázatos és ezt a leckét meg kell tanulnom. A vereségből többet tanulok, mert azt nem felejtem el egyhamar, mint a győzelmet.
Na ez a fajta életfelfogás irányítson, mikor a belső éned tettekre akar sarkalni, mert ha ezek alapján mérlegelsz és cselekszel, az ISTEN előtt mindig tetsző lesz . Áldás-békesség, mi áldunk és utána jöhet a béke.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Hidvégi Szabolcs

Döbbenetes, hogy az emberek nem is sejtik, hogyan oszlik meg a vagyon.

Nálunk sem lehet különb a helyzet. Magyarországon 2012-ben a 15 leggazdagabb ember vagyona 1.211 milliárd forint volt. Volt olyan, aki ebben az évben 65 milliárdot keresett. Eközben a közmunkabér 47.000 Ft volt! Míg egy nagyon szűk réteg elképesztő luxusban él, a keményen dolgozó tömegeknek nincs pénzük ételre, tűzifára, gyerekeik iskoláztatásra!

Észak-Korea felmondja a megnemtámadási egyezményeket

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető arra szólította fel a katonákat, hogy készüljenek "a konfrontációra az ellenséggel". 

Észak-Korea hatályon kívül helyezi a Dél-Koreával kötött kétoldalú megnemtámadási egyezményeket, és megszakítja a két ország között létesített forródrót kapcsolatot - jelentette be pénteken a két Korea újraegyesítéséért felelős phenjani bizottság.
A testület angol nyelvű közleményét a KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség idézte néhány órával az után, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa újabb szankciókat foganatosított Phenjan ellen, amiért február 12-én újabb, immár harmadik nukleáris föld alatti robbantást hajtott végre, megszegve a BT korábbi határozatait.
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető pénteken meglátogatta azt a katonai egységet, amely 2010-ben tüzérségit támadást intézett a dél-koreai Jonpjong sziget ellen. Arra szólította az ott szolgáló katonákat, hogy készüljenek fel a "konfrontációra az ellenséggel". A két évvel ezelőtti incidens, amely négy halálos áldozatot és 18 sebesültet követelt, az egyik legsúlyosabb volt a két fél között az 1950-1953-as koreai háború óta.
A csütörtökön elfogadott új BT-szankciókkal a világszervezet vezető testülete tovább akarja nehezíteni az észak-koreai ballisztikus rakéta- és nukleáris fegyverprogramok finanszírozását, valamint az ezekhez szükséges anyagok beszerzését.
Az új intézkedések értelmében a világszervezet tagállamainak átfogó tilalmat kell életbe léptetniük az észak-koreai fegyverprogramokkal kapcsolatos alapokkal és vagyontárgyakkal kapcsolatban és nem engedélyezhetik, hogy a KNDK bankjai új fiókokat vagy irodákat nyissanak a területükön. Meg kell akadályozniuk az Észak-Koreába irányuló vagy onnan kiinduló nagyobb készpénzszállítmányokat is, amelyek gyakran a pénzügyi szankciók megkerülését szolgálják.
Néhány órával a BT-határozat elfogadása előtt Észak-Korea megelőző nukleáris csapással fenyegette az Egyesült Államokat. Két nappal korábban pedig azzal fenyegetőzött, hogy figyelmen kívül hagyja az 1953-ban kötött fegyverszünetet. Észak-Korea gyakorta ad ki ilyen kardcsörtető nyilatkozatokat, az elmúlt napokban azonban mindennapossá váltak fenyegetőzései.