2013. augusztus 9., péntek

Az orosz medve tovább erősödik


A társadalmi megosztás egyik fontos eszközének szánt kommunizmus átmeneti háttérbe szorulását követően Oroszország ismét éledezik. Vajon lehet-e egy ilyen komoly tendencia a véletlen műve egy olyan világban, ahol a legfontosabb folyamatokat a háttérhatalom irányítja? Ahogyan egyes nyugati országok jelenlegi gyenge vezetésének is megvan a maga szerepe, Oroszország téli álma sem a véletlen műve volt. A bibliai próféciákból arra lehet következtetni, hogy fontos szerepe lesz még a végidők eseményeiben.
Sajnos ma is kevesen értik ezeknek a folyamatoknak a jelentőségét és Oroszországra csupán, mint volt hidegháborús nagyhatalomra gondolnak, pedig a valóság ettől nagyon is távol áll.
Nézzünk meg néhány beszédes adatot a két nagyhatalomról (forrás):
1. Oroszország jelenleg a világ legnagyobb olajtermelője. Az Egyesült Államok csupán a harmadik helyen áll.
2. Oroszország a világ elsőszámú olaj exportőre. Az Egyesült Államok minden országnál több olajat kénytelen importálni.
3. Oroszország a világ elsőszámú földgáztermelője. Az Egyesült Államok a második helyen áll.
4. Jelenleg Oroszország látja el Európa földgázigényének 34 százalékát.
5. Az Egyesült Államok GDP arányos adóssága 101%, míg Oroszország esetében ez a szám 8%.
6. Az Egyesült Államok kereskedelmi mérleghiánya 2012-ben meghaladta az 500 milliárd dollárt. Oroszország ezzel szemben rendre hatalmas kereskedelmi többletet termel.
7. A hivatalos munkanélküliségi ráta az Egyesült Államokban jelenleg 7,4%, Oroszországban pedig 5,4%.
8. Vlagyimir Putyin elnöksége alatt országának kereskedelme hihetetlen mértékben megerősödött.
9. A Bloomberg adatai szerint Oroszország 570 tonnával növelte aranytartalékát az elmúlt tíz év során. Az Egyesült Államok esetében úgy tűnik senki sem tudja, hogy a Federal Reserve mennyi arannyal rendelkezik valójában.
10. Külföldiek számára Moszkva a világ második legdrágább városa, miközben a világ legbarátságtalanabb városa, Newark, New Yersey, az Egyesült Államokban található (a tizes ‘toplistában’ öt amerikai város is szerepel).

11. Több milliárdos él Moszkvában, mint bármelyik más városban a világon.

12. A moszkvai metróhálózat magasan túlszárnyalja Washington D.C. vagy New York City metrórendszerét.

13. Bár jelenleg az Egyesült Államok hadseregét tartják a legerősebbnek a világon, Oroszország a második helyen, szorosan a nyomában van.

14. Oroszország nemrégiben mutatta be új „szinte teljesen hangtalan” tengeralattjáróját, ami sokkal halkabb, mint az Egyesült Államok tulajdonában lévők.

15. Miközben Barack Obama azon ügyködik, hogy semlegesítse az Egyesült Államok stratégiai nukleáris arzenálját, Vlagyimir Putyin komoly erőfeszítéseket tesz az orosz atomfegyverek modernizálása érdekében.

16. 2013 második felében az orosz katonai erők több mint 200 hadgyakorlat levezetését tervezik.

17. Valószínűleg a fontos híreket figyelemmel kísérők figyelmét nem kerülte el az a médiaesemény, amely során Vlagyimir Putyin belülről is megszemlélte az új orosz, ötödik generációs vadászrepülőt, ami az amerikai F-22-es Raptornál is korszerűbb.

18. A becslések szerint ma több orosz kém tartózkodik az Egyesült Államokban, mint bármikor a történelem folyamán.

Bár nem valószínű, hogy az Egyesült Államok és Oroszország között direkt katonai konfliktus alakuljon ki a közeljövőben, mindkét országnak fontos szerepe van a globális feszültségkeltésben és előkelő helyet foglalnak el a világ sakktábláján.
http://idokjelei.hu/2013/08/az-orosz-medve-tovabb-erosodik/

Döbrögi örömhíre 912 millióba került

Csaknem egymilliárd forintba került az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor július végén levélben tudatta az állampolgárokkal az “örömhírt”: megszűnt a túlzott-deficiteljárás Magyarországgal szemben. Az atlatszo.blog.hu kérésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke részletezte a költségeket.
adoslevel2
Eszerint a levelek előállítása 31 millió forintba került, a címzés és a kiküldés további 724 milliót, a kapcsolódó kormányzati sikerpropaganda pedig újabb 157 milliót emésztett fel. Ám a 912 milliós kiadás indokoltságát megkérdőjelezi, hogy a kormányfő a normál díjszabásnál drágábban, sürgős küldeményként adatta fel levelét, amelyben egy olyan hírt osztott meg az amúgy internettel, tévével és rádióval nagy arányban ellátott lakossággal, amely akkor már csaknem egy hónapos volt, így Orbán levele nélkül is szinte mindenki értesült addigra a történtekről.A Fidesztől megszokott háborús retorikai fogással – miszerint “Magyarország egy fontos csatában győzött” – indító levél egyébként a túlzottdeficit-eljárás megszűntetéséhez szükséges kellemetlen gazdaságpolitikai lépésekről nem szólt. Így nem említette Orbán sem a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások “einstandolását”, sem az ágazati különadókat. A bankokra kivetett tranzakciós illeték áthárításának elviselését sem köszönte meg, hacsak annak nem vehető az a kijelentése, miszerint “ezt a sikert, mi, magyarok közösen értük el.” Erős csúsztatás az is, hogy “az unió most a tények előtt meghajolva végre elismerte a magyar emberek teljesítményét, a magyar válságkezelés eredményességét”. Orbán arról is írt, hogy “ezután minden uniós forráshoz hozzájuthatunk, ami a magyaroknak jár.” Pedig még átmenetileg sem veszített Magyarország egyetlen eurót sem az eljárással összefüggésben. E levél költségével együtt bőven meghaladja az 5,5 milliárd forintot az az összeg, amit 2010 óta az Orbán-kormány a hasonló “nemzeti konzultációs” levelekre, propagandaakciókra költött. Tucatnál több akciót indítottak: Orbán leggyakrabban mind a 8 millió választónak írt, de többször szólított meg szűkebb csoportokat is, mint a nyugdíjasokat, a közalkalmazottakat, rendőröket, nyugdíjpénztári tagokat és határon túli magyarokat. Júniusban például a Fidesz rezsicsökkentési aláírásgyűjtési akciójában való résztvételt köszönte meg a miniszterelnök – sok esetben olyanoknak is, akik alá sem írták az íveket. A propagandára költött pénzből csaknem ezer új mentőautót lehetne vásárolni, 350 ezer közmunkást lehetne foglalkoztatni egy hónapon át, de kitelne a pénzből 11 ezer munkanélküli éves bruttó álláskeresési járadéka is.
(Népszava)

Erkölcsi és politikai mélypont Magyarországon

Nagyon felháborít, ahogy a bal és a jobb oldal egymásnak esik, hogy ki idézte elő a devizához kötött hitel problémát Magyarországon. Természetesen ebben sincs egyetértés, ahogy mindig, egymásra mutogatnak, ahogy mindig.
A problémát egyik sem akarja valósan megoldani, csak mindkettő politikai tőkét akar csinálni a másik lejáratásából.
egyensúlyDe az, hogy a magyar társadalom egy jelentős része kivérzett, és agonizál, hogy mindennapos küzdelmet vív lét és nem lét között, egyensúlyoz a trapézon, az szemmel láthatólag egyetlen pártot sem érdekel. Mert a devizahitel-kérdés megoldásáról a mai napon a vitatkozó politikusok között egyetlen szó sem esett. A kedves politikusaink miért nem arra licitálnak, hogy tudnák minél egyszerűbben és a leggyorsabban megoldani a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb társadalmi problémáját? De ha ez még mára nem lett volna elég, jött a Bankszövetség, a maga hülyeségeivel, jelezve hogy nem tudja megoldani a hitel-problémát. A Bankszövetség nem tanul, nem képes felfogni, hogy a megoldást illetően 3 éves késésben van, és a késedelemmel önmagának okozza a legtöbb jövőbeni veszteséget, anyagilag mindenképpen. Mert erkölcsileg ettől lejjebb nem lehet süllyedni, mert a Bankszövetség erkölcsileg halott.
Mai nap Magyarország és a politika egyik legaljasabb napja volt. Azok, akik ma kiálltak, és a politikai arénában az egyre jobban eldurvuló szkanderezésben részt vettek, lejáratták magukat is, és lejáratták a pártjukat is. Mert az övön aluli küzdelemben elveszítették a társadalom jó ízlésű embereinek bizalmát. Mi ebből a politikából nem kérünk, sem jobbról, sem balról. Elég volt ebből a dilettáns, az embereket hülyének néző látszatpolitikából, ahol az ember csak egy választási szavazati űrlappal egyenértékű statisztikai darabszám!
Nagy Éva

A kazincbarcikai és miskolci strandokról jelentik

Alábbi véleményt az interneten találtuk, név nélkül közöljük.

No akkor írok egy keveset a mai,strandolásunkról,az az a MI vagyis már a Cigányok néplavórjáról,vagyis a KAZINCBARCIKAI LURA BEACH-ről!Igaz már tegnap történt,szerda,családi és segély és a fene tudja miket is kapnak ilyenkor ezek,mert a strandon az arány:fehér 20% a cigány 80%!!!Nagyon komoly volt a gyerek medencébe a mi gyerekeink nem mertek be menni,nem is tudtak volna mert ruhástól ültek a lépcsőn,a medence szélén és persze benne is,a purgyik mezítelen vagy bugyiban!!!Ettek,ittak és bagóztak a medencében,a pohos nagy fater pedig sziesztázott!!Le sza..... a járdát és a medencébe szoptatták a kicsit a 45 fok melegben!Délután 2-re már fehérek nem voltak a gyerek medencébe,sőt már a strandon sem voltunk sokan!A 4 óra utáni vendégeket már úgy fogadták a bejáratnál,hogy "Biztos be akar menni,mert rengeteg a cigány?"Bejöttek és azzal a lendülettel ki is mentek,kérve vissza a belépő árát!HÁT KÉRDEM ÉN???Miért kell ezt nekünk tűrni és meddig??Miért kell nekünk elmenni,Barcikai fehér lakosoknak a strandunkról,mi akik tudunk szocializálódni,ezáltal viselkedni is,mi akik tiszták vagyunk,nem rongálunk és nem köpjük le a másikat!Senki semmit nem tesz és mindenki fél a Cigánytól!Az erre a célra kijelöltek (úszómesterek) sem tudtak mit tenni,próbálkoztak,de kudarcot vallottak és feladták,no innentől elszabadult a pokol.......!!Igen mi is eljöttünk a 45 fokos hőségben,nem tudtunk felhőtlenül kikapcsolódni és hűsölni és a szomorú az,hogy a gyerekek sem!Én azt hallottam (és ezt már tavaly is),hogy ezek a S.KAZAI CIGÁNYOK és valami kedvezményt vagy utalványt kapnak az Önkormányzattól vagy valami ehhez hasonló.......!ITT MOSSÁK LE A RETKET MAGUKRÓL,ITT MOSSÁK KI A RUHÁJUKAT........... és a többi..... és a többi olyan dolog amit Mi nem teszünk!!Ha valaki valami konkrétumot tud ezzel kapcsolatosan,erősitsen meg vagy cáfoljon rá!Mert ez ami ma történt aki nem látta el sem hiszi!!!Nagyon sokat járunk ki a strandra,de még ilyet nem tapasztaltam(tunk) a hosszú évek során!!Mi is nagy fentartással és a Szlovák is ezért az Elszaporodott,Degenerált Cigáyosodás miatt nem Fogja látogatni a VÁROSI STRANDUNKAT!!!!
forrás: internet
A kazincbarcikai után a frissen megnyílt miskolci strandról egy élménybeszámoló - ahová ingyen engedik be a cigányokat. A helyzet fokozódik. Immár napról napra! Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a térséget cigányrezervátumnak nevezték ki, és Ózdra már el is kezdték az áttelepítést... Erről az ügyről gyűlnek az újabb információk, hamarosan jelentkezünk! Alant az élménybeszámoló a selyemréti strandról.
Egy kedves Miskolci strandolni vágyó család élménye az új strandunkon.Érdemes elolvasni és mindenki vonja le a tanulságot és a tapasztalást az esetből.
Nem is tudom, hol kezdjem: először is SZIASZTOK!
Nem vagyok egy "szónok"-típus, ezt nézzétek el nekem, de ezt nem tudom magamban tartani...
Elindultunk lelkesen a Selyemréti Strandra. Nem igazán vagyunk a strand hívei, de autó hiányában nem tudunk tópartra menni, így kénytelenek voltunk beérni azzal a fürdőhellyel, amit szépen felújítottak, hiszen nagyon meleg van. Igen, tényleg szépen felújították, nagyon tetszett ELSŐRE. Letelepedtünk... Aztán lassan minden irányban "emberhegyeket" véltünk felfedezni... Ezek a "halmok" nem foglaltak magukban 15 főnél kevesebbet... Rácsodálkoztunk, hogy ha ennyire hátrányos helyzetűek, vajon miből engedhetik meg maguknak, hiszen nekünk rendesen számolni kellett, mit, miből, hogyan oldunk meg.
Vittük a szendvicskéket, szörpöt, stb. Na, nekik nem igazán kell számolni (ahogyan észrevettük), ugyanis volt ott minden: lavór rántott hús, kóla, fagyi... és sorolhatnám. Csak egy dolog nem: FÜRDŐRUHA!!! Igen, ők fürödhetnek ruhástól, pelenka nem kell a kicsinek, de "óberkodni", keménykedni lehet, de ha rájuk nézel, akkor már azt nézik, hogy Te mi a fenét bámulsz???????? Szóval BÁRMIT MEGTEHETNEK, HISZEN ŐK HÁTRÁNYOS HELYZETŰEK. Mindegy, elfogadtuk, hiszen sokan voltak, a gyerekek miatt... Mindenki meg van botránkozva, de beletörődnek, mert nekünk már lassan KUSS VAN! Boldogan elheverésztek, hol ez ment a medencébe, hol az, persze jutott belőlük minden medencébe minimum 3-4...egy kupacba ritkán láttam őket. Aztán el kezdtek készülődni...
Addig is volt ordítozás, "GYEREKNEVELÉS" látványosan, de ez volt az igazi. Kb. 20-30-an összejöttek (és csak 1 "családról" beszélek), és kezdődött a PARÁDÉ... Szerintem ezt felesleges részleteznem, hiszen tudja mindenki, ez is milyen szépen zajlik náluk. És végül levonultak a színről. Aztán a következő család, meg még 1, és még 1!!! Sosem voltam ennyire vehemens velük szembe, de ez egyszerűen szomorú, felháborító, VÉRLÁZÍTÓÓÓ!!! MIÉRT?! Biztonsági őr is van... Amíg ott voltunk, 3-szor engedték le a bébimedencét... Elindultunk hazafelé, és persze a villamos-megállóban is ott voltak. Érdekes módon, mikor meglátták az ellenőrt, a "fél megálló" nem szállt fel... Vajon miért??? Nem bírtam megállni, és megjegyeztem a magam csendességében, hogy "akkor a strandra hogyan, miből?"...
Erre megjegyezte egy hölgy, hogy volt Ő is, de többet soha. Kiderült, hogy TELJESEN INGYEN JÁRHATNAK A STRANDRA!!! Mi 4 EZERÉRT MENTÜNK BE!!! Ezután megindult a beszélgetés, és kiderült, hogy Lyukóban, ha 3 gyereket összeszednek (ami valljuk be: nem nehéz), akkor jöhetnek-mehetnek... Ezt drága polgármesterünk is lenyilatkozta, úgyhogy innentől kezdve egyértelmű, hogy mire megy ki a játék. Jönnek a választások, és ŐK NAGYON SOKAN VANNAK : nekik a számlákat sem kell fizetni.........
Próbáltam megérteni, de már arra sem vagyok hajlandó, hogy egyáltalán meg akarjam érteni, mert ez már nekünk MEGALÁZÓ. Mióta halljuk ezt: ELFOGADÁS, BEILLESZKEDÉS... Én konyhán dolgozok, ami nem könnyű, persze nem kifejezetten csak engem érint... bármilyen munkáról legyen szó...de csináljuk, mert ez az élet rendje. Nekünk!!!! Nekik az, hogy mi rájuk dolgozzunk, és csodásan eléldegélnek, és szaporodnak. Hiszen a "nagy ember" megbíztatta őket: SZÜLJETEK EMBEREK!!! Ami a legszomorúbb: ŐK EZT NAGYON JÓL TUDJÁK, ÉS KI IS HASZNÁLJÁK.
Én csak remélni merem, hogy jövőre MINDENKI elgondolkozik, ha szavazásra kerül sor. A nyugdíjasokat meghurcolják, ha nem tudják a rezsit fizetni. Akik dolgoznak, azoknak ugyanez a "jutalma"... Már maximálisan elvesztettem a fonalat... hol élünk???
Végül:
EZ NEM LÁZÍTÁS (KI MINEK VESZI), EGY EGYSZERŰ DOLGOZÓ EMBER VÉLEMÉNYE... SOHA NEM POLITIZÁLTAM, NEM IS ÉRTEK HOZZÁ, DE EZT MÁR A "LEGHÜLYÉBB" IS ÁTLÁTJA....
Továbbra is ízig-vérig MAGYAR VAGYOK, és ennyi.....!!
Forrás: internet

Bankok éjszakája – “Országos bankplakátolás – Az igazság bélyege!”

993634_697037990322149_1164895162_n- Péntek éjjel… “Egy időben az ország minden részén! Ebbe bele fognak őrülni!”

…”Papír, ragasztó lesz nálunk. A biztonság kedvéért beteszünk néhány tojást, paradicsomot, és vörös festéket is. Nem baj, ha nálatok is lesz!”

…”Nem csak bankplakátolás lesz, hanem bankLAPÁTOLÁS is – úgy érzem, úgy látom…”

…”…Itt az idő abbahagyni a zsarolás minden formáját. Tudjátok meg, hogy több gépen sok embernél van lementve a bankvezérek, politikusok, végrehajtók, és kiszolgálóik lakáscíme… A néphatalom leírt már benneteket.”

1.
Mutassuk meg a csalóknak, hogy hiába bújnak a politika, és a rendőrség szoknyája alá, mi akkor is kiragasztjuk, ha ki akarjuk ragasztani!
Követeljük a végrehajtások, és kilakoltatások azonnali leállítását! – Követeljük a devizahitelek teljes eltörlését!
Követeljük az emberek kártalanítását! (Kártalanítás összegére a folyósított összeggel megegyező összeget javaslom adómentesen).
Követeljük a csalók, kifosztók, és bűnrészeseik felelősségre vonását!
Én megyek! Én el merem mondani szóban, és írásban is a véleményemet. Döntsd el, hogy Te megcsinálod-e a környezetedben lévő bankoknál. Elég volt a maszatolásból!
Nálam lesznek feliratok, ragasztó, paradicsom, piros festék, és talán még záptojás is. Egy időben az ország minden részén! Ebbe bele fognak őrülni!…
Én kb. 20 órakor elindulok bankokat plakátozni. Akár reggelig is tarthat! Gyakorlatilag csatlakozom az országos eseményhez. Megyek akkor is, ha ez néhányaknak nem tetszik. Megyek akkor is, ha a bankok seggét nyaló hatalom ezt rossz szemmel nézi!
Ha kell engedetlen leszek! Polgári engedetlen! Én kimondom, és ha kell, (már pedig úgy tűnik kell), ki is ragasztom a véleményemet! Senkit nem fogok lebeszélni arról, hogy ő maga is tegye ugyanezt! Akár együtt is mehetünk!
Papír, ragasztó lesz nálunk. A biztonság kedvéért beteszünk néhány tojást, paradicsomot, és vörös festéket is. Nem baj, ha nálatok is lesz! (Nehogy kevés legyen)…
2.
Bankok!
…Itt az idő abbahagyni a zsarolás minden formáját. Tudjátok meg, hogy több gépen sok embernél van lementve a bankvezérek, politikusok, végrehajtók, és kiszolgálóik lakáscíme.
Néhányatoknál mindenképpen meg fogunk jelenni hamarosan. A többieknél attól függ, hogy folytatjátok-e az aktivisták családjainak a piszkálását, zsarolását…
…Pénteken minden körülmények között ki lesznek plakátolva a bankok. Rajta lesz az igazság bélyege. Országszerte számtalan fiókon…
Teljesen mindegy, hogy a rendőrséget rá tudjátok-e venni arra, hogy védje a kirakataitokat.
Remélhetően megkapom a rendőrség jogi állásfoglalását azzal kapcsolatban, hogy a járőrök megakadályozhatják-e, hogy véleményt nyilvánítsunk plakát kiragasztásával. Ettől függ, hogy titokban, vagy nyíltan fogjuk-e tenni. Mindenképpen megtesszük!
Meg fogjuk alázni a mocskos kifosztókat! A jelen lévő médiák pedig meg fogják örökíteni mindezt… Mindaddig folytatjuk, amíg a végrehajtásokat, és a kilakoltatásokat le nem állítják. Utána jöhet az eltörlés, és a kártalanítás!
Most még csak plakát, de hamarosan más is fog következni. A néphatalom leírt már benneteket.
Csaltatok, fosztogattatok, zsaroltatok. Gyilkoltatok! Jobb, ha pakoltok!
HaJrá!
Részlet egy kommentből:
Szőnyi Bartalos Mária: …”Nem csak bankplakátolás lesz, hanem bankLAPÁTOLÁS is – úgy érzem, úgy látom…”
Összeállította: Szabad Riport Tudósító Iroda
995440_694508730575075_1749291239_n- Első menet -

“A kifosztók börtönben fognak rohadni! – Kizsákmányoltatok mocskok és most sírtok?”

A – “Vesszenek a bankok!” – Fb oldal írja:
“VAlakik ismét teleragasztották a bankokat Szigetszentmiklóson.
Az igazi hír pedig az, hogy ezzel egyidőben Debrecenben is, és kedden Zalaegerszegen is.
Kinek van kedve 9-én pénteken este, országos bankplakátolást csinálni? – Minél több városban, minél több bank… Várjuk a jelentkezőket!
HAjrá!”
További idézetek a plakátokról:
“Az ügyintézők bűnrészesek, ha tovább falaznak a kifosztóknak! – Mondd el, hogy parancsra verted át az embereket! – Itt az idő beismerni a csalást! – Uzsorások! – Gyilkosok!”
SzRTI megjegyzés: CIB, Unicredit, K&H, Raiffeisen, stb… – Hadd szokják! – Ugyanúgy fogjuk sajnálni őket, ahogyan ők sajnálták azon tízezreket, akiket kilakoltattak és azon több ezreket, akik a kilakoltatásokba – közvetlenül, vagy közvetve, – belehaltak.
És végül idézet egy kommentből: “Ne celluxal könyörgöm! A CMC tapéta ragasztó csodákra képes!”
27154_694509230575025_992818520_n45238_694508993908382_1882708475_n46445_694508727241742_955698331_n543780_694508827241732_1062344140_n581507_694508907241724_583382740_n603339_694509197241695_533816982_n1001382_694508920575056_2067461915_n1017051_694508847241730_1404946232_n1094970_694508737241741_1173066597_n1098283_694509020575046_488018291_n1098314_694509133908368_1582719064_n
Forrás és még több kép: Vesszenek a bankok! – Fb oldal

Szíriai helyzetjelentés

Damaszkuszban a terroristák helyzete napról napra romlik. A városba vezető utánpótlási vonalaikat a kormányerők felszámolták. Egy hete (július 28.) az éhező terroristák élelmiszerellátásának biztosításáért a 1.200 főből álló Jahbat Al-Nustra erős harccsoportja egy Damaszkusztól 16 km távolságban működő gabonaraktárat és malmot támadott liszt zsákmányolás miatt. A gépkocsikkal közeledő támadók elöl az őrség visszavonult. Miután a terroristák elfoglalták az objektumot, minden lisztet, és minden szem búzát gépkocsikra akartak rakni. Erről a terrorista műveletről értesült a kormányerők parancsnoksága és csapdát állított. Négy gyalogezred, egy T-72 harckocsi ezred és a légierő csapást mért a fosztogatókra. Az első tüzérségi csapásban 400 terrorista maghalt, és sokan megsebesültek. A légierő támadása (Suhoj 24 és MIG 25) után a maradék beásta magát, de esélyük sem volt a menekülésre, pedig őrült tempóban egy alagút ásásához kezdtek, melyet több mint 100 méterre ki is ástak, amikor berobbantották őket. A bunkerromboló bombák után senki nem maradt élve a támadók közül. 
Jahbat Al-Nustra (a kannibálok) augusztus 7-én Damaszkusz keleti övezetében, Guta térségében támadásra készültek egy katonai ellenőrző pont ellen. A rádiófelderítés és a műholdas információk (kínai) alapján a kormányerők felkészülve fogadták a támadókat. Az egész egységet megsemmisítették.

A hullákat már nem temetik el, nincs rá idő. Ezért igen gyorsan összeszedik a fegyvereket, mert rövid időn belül a kibírhatatlan bűz és milliárd nyű elviselhetetlenné teszi az ott tartózkodást. Már a személyazonosságokat sem jegyzik, csak azt, hogy darabszámra hány idegennek tűnő van a hullák között. A közel 40 fokos meleg és a legyek egy hét alatt elvégzik a "temetést".
Hídfő.net

A felébredés tünetei

Mi történik azon a napon, amikor egy gyógyító rájön, hogy egy héten miért jönnek ugyanazzal a betegséggel a kliensek? Mit tesz mikor ráébred, hogy ez a helyzet igazából az ő tükörképe? Mi jön el azon a napon, amikor tudatosodnak az inkvizítorok és rájönnek, hogy a halálraítélt ártatlan… A mindenkiben egyénileg zajló átalakulások eredményezik az egész rendszer megtisztulását és felemelkedését. Ezt nem lehet már utasításokkal és törvényekkel irányítani. Vagy elindulsz az úton vagy kiszállsz.
A videó itt érhető el.

A Nyugat arra törekszik, hogy Ukrajna lélekszámát 15 millió fővel csökkentse!

“A Nyugat folyamatosan próbálja “behúzni” Ukrajnát az EU-ba!”
Az Ukrán Kommunista Párt (KPU) Odessza-területi titkára Jevgenyij Carkov nyilatkozatát közölte a párt sajtószolgálata.

Szavai szerint ennek a felháboritó törekvésnek a megakadályozására az egyetlen lehetőség a népszavazás a vámunióhoz való csatlakozásról. (Eurázsiai Vámunióhoz. B-R)
“A Nyugat nem minket akar, hanem természeti és erőforrásainkat, ennélfogva arra törekszik, hogy Ukrajna lakosságát 15-20 millióra csökkentse. Ez a törekvés már sikeresen látszik megvalósulni az “egészségügyi reform” révén. Az európai integráció tönkre fogja tenni az ukrán népet”-jelentette ki Carkov.
Elmondta: hite szerint az Eurázsiai Unióhoz való csatlakozás az ukrán gazdaság számára nagyszerű lehetőségeket jelent. Különösen Odessza számára, amely ismét fontos kereskedelmi kikötő lesz, és újraéled a Fekete-tengeri hajózás.
Szerinte a nagy gabonaexportőr gazdaságok “felébredése” a falusi emberek jólétét fogja elősegiteni.
A beáramló turisták pedig igen csinos összeggel járulnának hoizzá a költségvetéshez.
“Kiszámitható az ipari potenciál megújulása, mivel az Eurázsiai Unió valamint a vele szoros kapcsolatban lévő Kina piaca valóban kimerithetetlen”-mondta a politikus.
“Ne kis irodai planktonok, és ne kiskereskedelmi rakodómunkások legyünk természetes gazdaságunkban, hanem magasan képzett, jól fizetett szakemberek. De ez csak akkor lehetséges, ha mindannyian közösen hozzuk meg a helyes döntéseket”-mondta Jevgenyij Carkov.
Végezetül emlékeztetett: a kommunista párt (KPU) 2013 szeptemberében elinditja aláirásgyűjtő kampányát egész Ukrajnában, hogy Ukrajnában rendezzenek népszavazást az Eurázsiai Unióhoz való csatlakozásról. (Пресс-бюро «2000»)