2011. szeptember 13., kedd

Joseph Candel: A készülő világkormány

A globalista elit által többnyire globális kormányzásként emlegetett egységes világkormány felállításának előkészületei a szemünk előtt folynak. Ennek legfontosabb lépése az emberek hozzáállásának előkészítése, hogy amikor eljön az új pénzügyi infrastruktúra és a világkormány vezetői szerepére szánt Antikrisztus színrelépésének ideje, a tömegek készen álljanak ellenállás nélkül elfogadni a tudtukon kívül rájuk erőltetett új vezetést. A színfalak mögött folyó munkálatok nyoma itt-ott előbukkant a gazdaságban és a politika világában, így aki nyitott szemmel jár, nap, mint nap belebotlik ennek jeleibe. A globális kormányzás egy természetellenes rendszer, ami soha nem jönne létre magától, hanem a hatalmi elit próbálja a világra erőltetni a fennálló, legtöbbször általuk gerjesztett problémák megoldásaként. A globalizáció sehol sem lenne a globalisták erőfeszítései nélkül, akik mindent megtesznek, hogy tervük valóra váljon. Sajnos a világon eluralkodó fatalista hangulat miatt a legtöbb ember úgy gondolja, az események a maguk természetes medrében folynak és külső befolyás nélkül alakulnak így.

A globalisták tervének fontos része a piacok összekapcsolása, hogy az adott pillanatban valamennyit egyetlen „gombnyomással” tehessék tönkre, teljes összeomlást idézve elő a gazdaságban. Miért is próbálnának minden kulcsfontosságú országot egyenként destabilizálni, ha egyszerre is megtehetik? Többek között ezért törekednek arra, hogy minden piac és ország olyan szoros kapcsolatban legyen a másikkal, hogy néhány intézkedéssel valamennyit képesek legyenek tönkretenni (a későbbiekben pedig könnyebben irányítani). Ma már egyetlen pillanat alatt szegénységbe dönthetik az egész világot. Amit eddig apránként, lassan tettek meg, most egyszerre, szinte az egész világgal megtehetik. Amikor az összes tőzsde, értékpapírpiac és pénzpiac alól egyszerre húzzák ki a szőnyeget a civilizált világ káoszba süllyed.

Szükséges, hogy mindez gyorsan és egyszerre történjen, hogy az egész világ készen álljon az Új Világrend elfogadására. Ezért fordítanak annyi pénzt az ehhez szükséges technológia és infrastruktúra fejlesztésére. Ezért támogatják a klónozással, biotechnológiával és informatikával kapcsolatos kutatásokat, fejlesztéseket. Néhány láncszem még várat magára, de már nem sokáig, hiszen a világ legkiemelkedőbb kutatói dolgoznak ezeken a számunkra kevésbé ismert, a globális kormányzás felállításához elengedhetetlen fejlesztéseken.

Javában folyik a szükséges hálózatok kiépítése, hogy amikor eljön az idő, fennakadás nélkül és áttörhetetlenül működjenek. Mi csak a jéghegy csúcsát látjuk. A nyilvánosságnak bemutatott újítások, a háttérben folyó fejlesztések hírnökei csupán.

Bár minden erejükkel azon vannak, hogy a fejlesztések egymástól függetlennek tűnjenek és a külső szemlélővel elhitessék, hogy az emberiség javát szolgálják, utasításaikat odafentről kapják. A globalisták diktálnak, hiszen tőlük származik a kutatásokhoz szükséges pénz, a független versenytársakat pedig pénzügyi eszközökkel, vagy ha kell más módon teszik tönkre.

Időnként hallani nagyvállalatok fúziójáról. Ezek sem véletlenül történnek. A globalisták megpróbálják konszolidálni a piacokat, hogy a pénzügyi elit irányítása alá kerüljön minden olyan ágazat és vállat a világon, ami hatással lehet a globális gazdaság helyzetére. Természetesen, fontos lépés saját vagyonuk elhelyezése is, hogy amikor megadják a jelet és elindulnak a dominók, sajátjaik állva maradjanak. Mára a kezükbe került minden főbb iparág irányítása, kezdve az autóipartól az elektronikai cikkeken át a szoftveriparig. Nem álltak meg az olajnál. Tudják, hogyan játsszák ki a rendszert, hiszen saját igényeik szerint maguk hozták létre. Az egész világot a hálójukba fonták anélkül, hogy a legtöbben tisztában lennének vele. (II. Timóteus 3, 13)

A nemzetközi határok lassan eltűnnek. A világ egy óriási hálózattá alakult, ahol minden mindennel összeköttetésben van. A számítástechnika és a modern megfigyelési eszközök segítségével Nagytestvér minden virtuális és valós lépésünket nyomon követheti. Lassan minden a helyére kerül, hogy elkezdődhessen a világtörténelem utolsó nagyjelenete.

A világ népeinek elege van nemzeti kormányaik és vezetőik tehetetlenségéből. Hiába várják, hogy véget vessenek a szegénységnek, az igazságtalanságnak, háborúknak, az értelmetlen törvényeknek vagy a korrupciónak. Ehelyett terheik egyre elviselhetetlenebbek. Ezek a problémák előkészítik az emberiséget a világkormány felállítására és az Antikrisztus színrelépésére. Az emberek utolsó szalmaszálként ragadják majd meg az Antikrisztus által felkínálásra kerülő megoldásokat a világ bajaira, amelyeknek nagy részét, maguk a globalisták idézték elő. (Dániel 11, 21-24; 8, 23-25; I. Thesszalonika 2, 1,3)

A mostaninál még súlyosabb gazdasági válság vár a világra, így kétségbeesésükben az emberek hajlandóak lesznek bármit és bárkit elfogadni, aki képes véget vetni szenvedésüknek.

A napi hírekben egyre többet hallunk a válság súlyosságáról és elmélyüléséről. Amiről a hírek nem szólnak, hogy a rendszert eleve bukásra programozták, hogy helyét átvehesse az új, globális gazdasági rendszer, ami jólétet és egyenlőséget ígér majd mindenkinek, csupán szabadságunkat kell feláldoznunk cserébe.

Bár az előttünk álló évek ijesztőnek tűnhetnek, ezek az események Isten tervének részei. Minél hamarabb veszi kezdetét ez a sötét időszak, annál hamarabb tér vissza Jézus, hogy valóban véget vessen a szenvedésnek, fájdalomnak és emberi gonoszságnak. Akkor, és csakis akkor lesz képes győzedelmeskedni az igazság és végre „a föld tele lesz az Úr dicsőségének ismeretével, ahogyan a tengert víz borítja.” (Habakuk 2, 1)