2012. augusztus 18., szombat

Az egyik szemem sír....

Folytathatnánk, hogy a másik nevet (esetleg úgy is, hogy üveg, vagy...), de szerdán, egy feljegyzés érkezett a nyilvánosság számára, amely egy részletes tervet tartalmaz a nem provokált izraeli támadásról Irán ellen, és ami a feljegyzés szerint hamarosan bekövetkezik. Eszerint inkább a "sír" a megfelelőbb a másik szememre, mert az Irán elleni támadás azt jelenti, hogy a "kazár-zsidó menekültek" ellepik Európát, Amerikát, és Ausztráliát, de főként Magyarországot, és úgy általában minden, már régen erre a célra előkészített területet.
A bejegyzés először az amerikai blogger, újságíró Richard Silverstein révén jelent meg, majd a BBC és más médiumok is terjeszteni kezdték. Silverstein azt írja, hogy elkészítették a tervet Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnök és a honvédelmi miniszter, Ehud Barak megrendelésére, hogy meggyőzzék a nyolc tagú izraeli védelem bizottságot, és a kormány más tagjait a gyors és egyoldalú döntésről.


Silverstein szerint, "Izraeli támadás indul összehangolt sztrájkkkal, beleértve a példátlan számítógépes támadást is, amely teljesen megbénítja az iráni rezsimet." A cél az, hogy megakadályozzák az iráni kormány és a hadsereg minden kommunikációját, hogy az ország vezetése a "sötétben" ne tudja mi történik a főbb szolgáltatások és bázisok területén. Természetesen a villamosenergia-hálózatot is le akarják állítani az országban.
Ugyanakkor "nagy hatótávolságú ballisztikus rakétákkal lőné Izrael Iránt", írja a feljegyzés. Párhuzamosan ezekkel, izraeli tengeralattjárók támadnák a Perzsa-öbölben az iráni nukleáris létesítményeket Arak, Esfahan, Fordo és más helyeken. A kilövésre szánt "több száz rakéta", amely az iráni rezsim parancsnoki láncát és az ellenőrzés képességét szűntetné meg, megsemmisítené az Irán nukleáris és rakéta-programokhoz épült tudósok lakásait is, mint fontos célokat. Ezután az izraeli légierő gépei repülnek a célpontok ellen, hogy folytassák "a szükséges további támadásokat."

Egy ilyen támadás nagy számú polgári áldozatokkal jár, és az egész térséget káoszba taszítaná. Ez a dokumentum csak a legújabbja az elmúlt hetekben sorozatban kiadott jelentéseknek, és azt jelzi, hogy Netanjahu és Barak a háborúra összpontosít. Az indok alapján nyilvánosan is kijelentették, hogy a tárgyalások során az iráni nukleáris program szűkített keresztmetszetének beszúrása nem sikerült, és a gazdasági szankciók nem győzték meg Iránt, hogy állítsa le a programját. Az iráni kormány kitart amellett, hogy nukleáris programja kizárólag békés célokat szolgál.


Matan Vilnai, akit megtartott posztján az izraeli honvédelmi miniszter, bejelentette szerdán egy interjúban, hogy Izrael "készebb, mint valaha" a háborúra Irán ellen. "Nincs helye a hisztériának!" mondta, és becslése szerint Izrael mintegy 500 halálesetet szenvedhet el a megtorlásból kifolyólag, esetleg" kevesebb halottal, vagy talán többel ...
Azonban ez a forgatókönyv, a legjobb szakértelemmel készült".
Én hinnék Vilnainak. Az Izrael szerte kiásott tömegsíroknak szánt hatalmas gödrök, minden egyes általa jósolt számú áldozatnak mauzóleum építését tenné lehetővé, de ne reménykedjenek az érintettek, szorongani fognak.
Szerinte Izraelnek nincs más választása, mint hogy elfogadja ezeket a becsült áldozatszámokat. "Ahogy a Japán a polgárok belenyugodnak a földrengésekbe, Izrael polgárainak is meg kell értenie, hogy számolni kell rakétákkal az otthoni fronton. Ez nem kellemes, de mégis meg kell tenni, és készen kell állnunk rá. "

Ilyen "lelkesítő beszéd" után, a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint Izraelben a korábban is erős háború-ellenes hangulattól még erősebb alakult ki. Végeredményben ugyanolyan a hangulat, mint a világ többi országában, de elsősorban a cionisták uralta nyugati területeken. Meghamisított statisztikákkal, közvélemény-kutatási eredményekkel próbálják hülyíteni a lakosságot, azt állítva, hogy sokan támogatják a cionista diktatúrák kormánynak nevezett haza -és nemzetárulóit háborús terveikben. Sokan, a hülyének nézettek közül azon meditálnak, hogy "én nem akarok háborút, de a szomszédjaim sem, akkor biztos csak az itteniek nem akarnak, és máshol már igen", de máshol sem akarnak, csak az a néhány gazember, akik kormányuknak nevezi magát.

Alapjaiban vizsgálva a kérdést, egyetlen kormány sem kapott felhatalmazást népe elnyomására, háborúba taszítására, kifosztására, és cionista érdekek kiszolgálására.

Visszatérve Vilnai kijelentéseire, a kormány számításai szerint "több fronton harminc nap" lesz a háború ideje. Ez azt jelenti, hogy Izrael harcot nem csak Irán ellen akar kezdeményezni, de le akar számolni a síita Hezbollah-hal, a libanoni és a palesztin fegyveresekkel is a Gázai-övezetben. Az ellentámadás miatti félelem által esett a sékel árfolyama, majdnem a legalacsonyabb szintre az elmúlt tizenöt hónapban. A Tel Aviv Stock Exchange arány Augusztus 13-ra annyira csekély, amilyet nem láttak az utóbbi három hétben. Ugyanakkor a biztosítás költségek, és az izraeli államadósság folyamatosan nő.
Netanjahu és Barak kedden, azt közölte a Maariv újságban, hogy szeptember 25-ig ad határidőt nyilatkozatra az amerikai elnöknek, hogy az USA fellép-e katonailag Irán ellen. Szintén kedden számolt be az izraeli hírekről Channel 10 News állomás, miszerint az Egyesült Államok és Izrael képviselői találkozót próbálnak szervezni Netanjahu és Obama között körülbelül ebben az időben. Hogy ez idő tájt Obama vállalja-e, az kérdéses, mert az információk szerint azt állította, hogy 2013. június az időpontja a katonai akciónak Irán ellen, ha Teherán nem teljesíti a Nyugat igényeit, vagyis, hogy leállítsák a nukleáris programjukat.

Netanjahu egyértelműen arra játszik, hogy rákényszerítse az Obamba-adminisztrációt Izrael támogatására, ami még egy drasztikus kényszerlépést szülhet. Az első, hogy a választások előtt hadiállapotot hirdetve Obamba felfüggessze az amerikai alkotmányos jogokat, így megtartva bábpozícióját Romney-vel szemben, bár más diktátort terveztek helyette. A második, hogy háborúba kényszeríti az USA-t.
Ez érdekes helyzetet teremt, mert a hadbalépéshez szenátusi jóváhagyás kell, nem beszélve a Bilderberg jóváhagyásáról, ugyanis az USA napjainkig soha "nem támogatta meg" hadüzenettel háborúit, főleg nem az "ötök" parancsa ellenére.

Netanjahu és Barak vagy a Bilderbergtől kapta a parancsot, és ez esetben borítékolható az USA polgárháború, hadiállapottal és statáriummal egybekötve, vagy saját szakállukra, az Izrael-párti amerikai zsidó bankár - kábítószer - fegyvermaffia támogatásával kekeckednek, és akkor könnyen járhatnak úgy is, mint 2010-ben.
Gondolom, lesz olyan aki felkapja a fejét, hogy: Nem minden amerikai zsidó cionista támogatja Izraelt?
A válasz: NEM! Vannak izraeli érdekek, léteznek Bilderberg érdekek és szép számmal akadnak közösek is, de a Bilderberg Group diktál, nem Netanjahu, Obama, vagy Hillary Clinton. Az utóbbiak közül egyik sem ülne posztján, és főleg nem élne, ha kereszteznék a Bilderberg útjait, netán alá is tennének nekik, de a Bilderbergen belül is megosztott Izrael támogatása.
Ne feledjük el, hogy a Rothschild, vagy a Rockefeller-klán, de a brit királyi zsidók sem szeretnék, ha az ál (kazár) -vagy vérzsidók, nyughatatlan vérükkel, kapzsiságból, hatalomvágyból naponta többször szerveznének ellenük merényletet. Ez viszont megpecsételi a sorsukat is (lásd Sztálin)!

Az egyik szemem sír, mert a genetikailag is zsidókat, Nagy Izrael ígéretével "feláldozzák", és számunkra legrosszabbként, mert a "kettős, vagy többszörös állampolgár" kazár-zsidó "menekültek" ellepik Magyarországot, a másik szemem nevet, mert a genetikailag is zsidók nagy része nem rombolhat tovább az Irán-Izrael (Oroszország-Kína, USA-Nagy Britannia-Franciaország) háború után, mivel nem lesznek, és Izrael sem...

(Mottó: Shlomo Sand szerint a palesztinok nagyobb valószínűséggel az igazi szemita nép, így az izraeliek az igazi antiszemiták. Antiszemitizmust a cionisták hozták létre és tartja fenn az állam, Izrael, ahonnan indítható minden csapás (pl. lőfegyverek, gyémánt -és szervkereskedelem, hamis zászlók stb.), és létrehozza a WWIII mint ahogy Albert Pike megjósolta. Az antiszemitizmus maga a hamis zászló.)

Tulok
Ahogy a Hold éjjel felveszi magába a Nap fényét, úgy kell az egyháznak a világ éjjelében magába szívnia és tovább árasztania Krisztus világosságát. A Hold azonban erre csak úgy képes, ha az idő ritmusának engedve újra meghal, a telihold állapotából belefogyatkozik a sötétségbe, hogy azután megújulva ismét sugárzásra képesen fejtse ki hatását a világban. Ugyanígy kell az egyháznak is újra meg újra elfogyatkoznia és mindenkori történeti formáját elveszítve meghalnia, hogy a maga idejében nagy erővel legyen képes Krisztus világosságát a világba árasztani.
Klaus Douglass, P51


Az ember nem tudja úgy megváltoztatni egyéniségét, hogy vesz egy új ruhát magának. Az egyház sem változhat meg külsőségek változtatásával. Klaus Douglass, P64

Balogh Béla ELKEZDŐDÖTT... 2012.07.06.-án elhangzott előadása a Sziddharta Közösségi Házban

Hekkertámadás Irán ellen

Lekapcsolják az internetről a kulcsfontosságú iráni minisztériumokat és állami hivatalokat, hogy megvédjék őket az olyan támadásoktól, amilyeneket a közelmúltban okozott a Stuxnet és a Flame számítógépes vírus - írta vasárnap internetes kiadásában a The Daily Telegraph című londoni lap. Az perzsák így lépnek a zsidó kibertámadás ellen. Mi viszont még a mai napig sem tudjuk, hogy az állítólagosan Magyarország nagy barátjának tartott Izrael az európai országok közül egyedüliként miért pont hazánk intézményi szervereit támadta pár hónapja a Flame vírussal.
A lap idézi Reza Takipur iráni tájékoztatási minisztert, aki szerint Teheránban azért hoztak ilyen döntést, mert kényes hírszerzési információk váltak sebezhetővé a világháló miatt. Az internet nem megbízható, mert "egy-két" olyan ország ellenőrzése alatt áll, amelyek ellenségesek Iránnal - tette hozzá a tárcavezető.
Reza Takipur a teheráni műszaki egyetemen rendezett konferencián beszélt erről. Szerinte Iránban olyan "nemzeti hírszerző hálózatot" hoznak létre, amely hozzáférhetetlen lesz a szóban forgó országok számára. Másfél éven belül pedig készen lesz a világhálót felváltó belföldi intranetrendszer - tette hozzá.
A két évvel ezelőtt megjelent Stuxnet vírus az iráni urándúsító programban okozott súlyos károkat. A nála is kifinomultabb Flame vírus az idén bukkant fel, és az iráni olajipari minisztérium, illetve a legnagyobb iráni exportterminál számítógépes rendszerét támadta meg. Mindkét vírust az Egyesült Államok és Izrael fejlesztette ki közösen.
És a zsidóknál csúszó-mászó köztársasági elnökünk azt nem merte megkérdezni vendéglátóitól izraeli tartózkodása idején: hát zsidó testvérek, ha olyan jó és bensőséges a viszony a két állam között, akkor miért támadtátok meg egyedüli európai országként Magyarország egyes hivatalos és nemzetbiztonsági szempontból is fontos számítógépes rendszerit a Flame vírussal? A károkozó eddig sosem látott pusztításra képes, amint bejut a számítógépbe. Amellett, hogy leszívja az adatokat, bármit képes feltelepíteni és akár törölhet is fájlokat. Lefényképezi a képernyőt és bekapcsolhatja a mikrofont is, felvéve a szobában történő beszélgetéseket.
A banki adatoktól az atomreaktorokat vezérlő programokon át a közlekedési rendszerekig minden számítógépen működik. Így egy vírustámadással olyan károkat lehet okozni egy országnak, mintha fegyverekkel rohannák le. Nem csoda, hogy a szuperhatalmak a szakértők szerint a jövőben a kibertérben is háborút fognak vívni. Az egyik szuperfegyvert azonban most sikerült beazonosítani. Méghozzá egy magyar csapatnak.
A Budapesti Műszaki Egyetem kutatói, angol rövidítéssel CrySyS-labor sikerrel fejtette meg a legújabb veszély kódját. A Flame az egyik legösszetettebb vírus, amit valaha kifejlesztettek, szupertitkos információkat lehet vele begyűjteni, gyakorlatilag bármiről és bárkiről. A magyar csapat tavaly vált világhírűvé, amikor sikerrel azonosítottak egy másik kiberfegyvert, a Duqu vírust. Ennek egyik változatával támadtak többek között iráni és európai célpontokat.
– Egy nemzetközi együttműködés keretében sikerült azonosítani az új kártevőt, amivel célzottan magyar szervereket is támadtak. Feltehetően valamelyik titkosszolgálat áll a vírus mögött, ezért részletekről biztonsági okokból nem nyilatkozhatunk – mondta a Borsnak korábban Bencsáth Boldizsár, a CrySyS adjunktusa. Nem valamelyik, hanem a MOSZAD.
A kibertámodások ellen Magyarországon a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központ véd, amely egy számítástechnikai sürgősségi reagáló egység. A Bors érdeklődésékre – hogy milyen magyar szervereket támadtak meg a vírussal és milyen károkat okoztak – nem válaszoltak. Mindössze annyit mondtak: felsőbb utasításra nem nyilatkozhatnak az ügyben.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=56318

Ne feledd, mindenkinek vannak gyengeségei! Az életben azok a győztesek, akiket a gyengeségeik nem korlátoznak.