2011. november 8., kedd

Egy asszony elmegy a nőgyógyászhoz, és így szól: - Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket. - Rendben, mit szeretne tőlem? - Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. Az orvos gondolkodóba esik, majd így szól: - Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes. A nő elmosolyodott, gondolván a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta: - Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná. A hölgy elszörnyedt. - Na de, doktor úr! Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn! - Szerintem is, - mondta az orvos – de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. Az orvos elmosolyodott, érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a mamát arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. A bűn ugyanaz!

Ha ezzel egyetértesz, kérlek, oszd meg. Közösen életeket menthetünk meg. A szeretet azt mondja: Feláldozom magam, hogy a másiknak jobb legyen. Az abortusz azt mondja: Feláldozom a másikat, hogy nekem jobb legyen.

Amerika után Anglia is az Internet korlátozását akarja

Hétfőn David Cameron egy nemzetközi kiberbiztonsági konferencián beszélt Londonban, kijelentve, hogy „fontos megtalálni az egyensúlyt az online biztonság és a szólás szabadságának védelme között.”
„Nem engedhetjük meg, hogy az Internet  védtelenül, tárva nyitva állva a terroristák martalékául essen, akik biztonságunkat és jólétünket veszélyeztetik, ugyanakkor nem hozhatunk diktatórikus intézkedéseket sem.”
John Kampfner, az Cenzúra Index (Index on Cencorship) vezetője pontosította Cameron nyilatkozatát:
„Könnyű a fekete-fehér hozzáállás mellett érvelni. Könnyű azt mondani, hogy az emberi jogok állnak szemben a diktatúrákkal a világon. Amint azonban saját nyugati típusú stabilitási modellünket kérdőjelezik meg, a véleménynyilvánítás szabadsága azonnal nélkülözhetővé válik. Ugyanazt a szabály, ugyanazokat az elveket kellene alkalmazni mindenkire, a nyugati államokra nemkülönben.”
Cameron nyilatkozatát sokan a Kínának és Oroszországnak adott válasznak tekintik. Mindkét országban szigorú intézkedéseket hoztak és szorosabb felügyeletet vezettek be az Internetre vonatkozólag, kötelező erejű nemzetközi egyezményeken keresztül.
Az Egyesült Államok kormánya többnyire fantom kibertámadásokra illetve kibertámadás fenyegetettségre hivatkozva próbál drákói szigort és kemény szabályozást bevezetni az Internet feletti hatalomátvételre. Januárban Joseph Lieberman és Susan Collins szenátorok ismételten az „Internet főkapcsoló” bevezetését követelték, melynek segítségével az Egyesült Államok elnökének hatalma lenne az Internet, illetve annak egyes részeinek lekapcsolására országos vészhelyzet esetén.
A kezdeményezés nagyobb teret nyert, amikor az első komolyabb tüntetések kirobbanásával az egyiptomi kormány lekapcsolta az Internetet az országban. A lépés világosan megmutatta, hogy a kormányok igenis rendelkeznek az Internet lekapcsolásához szükséges technikai feltételekkel politikai válság idején. 

Forrás: Infowars.com

CIA: figyelik a Facebookot és a Twittert

 

Az amerikai titkosszolgálat speciális alakulata minden Facebook- és Twitter-üzenetet elolvas, elemez, csoportosít.
A CIA mindent szemmel tart: Facebook-, Twitter-üzeneteinket jó eséllyel tekintik át kutakodó tekintetek. Az internetes kommunikáció figyelésével megbízott csoport a Facebookot, a Twittert, a televíziók hírcsatornáit, internetes csetszobákat, a helyi rádió- és televíziócsatornák oldalait vizsgálja szigorúan annak érdekében, hogy feltérképezhessék egy-egy az Egyesült Államok számára valamilyen okból fontos régió hangulatát.
Az AP-nek a CIA Nyílt Forrású Adatok Központjának igazgatója Doug Naquin nyilatkozott, aki szerint az elemzők kivétel nélkül szigorúan vizsgálnak minden Twitter-üzenetet, szülessenenek azok bármilyen nyelven. Ezeket aztán összevetik a helyi lapok információival és titkos módszerekkel lehallgatott telefonbeszélgetésekből származó adatokkal.
Hasonlóan jártak például el Oszama bin Laden pakisztáni likvidálását követően májusban: így tájékoztatták Washingtont a világ közvéleményének alakulásáról. A titkosszolgálat elemzői hasonló módszerekkel próbálták meg előrejelezni a közel-keleti és észak afrikai forradalmak eseményeit is.
Az internetes egységet a Világkereskedelmi Központ elleni támadásokat vizsgáló 9/11-bizottság ajánlásai alapján állították fel, eredetileg terrorelhárítási célokkal. A 2009-es iráni elnökválasztást kísérő zavargások kapcsán a központ figyelme szinte teljes mértékben a szociális médiára irányult.
Naquin szerint jelentéseiket majdnem minden nap elkészítik, ezek pedig szinte minden esetben Obama elnök napi titkosszolgálati összefoglalójának részét képezik.
A központ több száz munkatársa Virginia államból dolgozik, ugyanakkor sokan a különöző amerikai nagykövetségeken végzik munkájukat. A Facebook és a Twitter alapvető fontosságú hálózatok a központ számára: ezek segítségével olyan gyorsan változó szituációkat is követni tudnak, mint amilyenek a tavalyi bangkoki forrongások voltak. Mivel a Twitter-üzeneteket nem tudják földrajzilag behatárolni, a csoport ezeket nyelvek szerint csoportosítja.
A jövő James Bondja egyértelműen a könyvtáros: Naquin elmondása szerint a legütőképesebb elemzőik könyvtártudományi mesterdiplomával rendelkeznek és több nyelvet beszélnek.
nyest.hu, postaimre
 

Folytatódik az Irán elleni amerikai aknamunka

Hillary Clinton amerikai külügyminiszter a BBC News iráni részlegének és az Amerika Hangja rádiócsatornának adott interjújában arra​​ szólította fel az iráni ellenzéket, hogy aktívabban próbálják meg elérni a széles körű nemzetközi támogatást. Erről a Hürriyet török napilap számolt be.
Clinton szerint az irániaknak Moammer Kadhafi ellenfeleinek példáját kell követni, akik végül sikerrel jártak. Clinton sürgette az ellenzéket, hogy keressenek támogatást külföldön, és hívják fel a világ figyelmét az emberi jogok és a demokratikus alapelvek megsértésére országukban.
Bejelentette továbbá, hogy az USA ”virtuális nagykövetséget” nyit Iránban, és felhívta az iráni ellenzék legaktívabb részének – a fiataloknak – a figyelmét arra a tényre, hogy a portál tartalmazni fog információkat a diákcsere programokról és az amerikai vízum megszerzésének feltételeiről is. ”Mindenekelőtt kapcsolatokat szeretnénk kiépíteni az iráni néppel”, - mondta Clinton, hozzátéve, hogy elsősorban az iráni fiatalokra számít. Nyilatkozata szerint segítenek az egyszerű irániaknak abban, hogy hozzáférjenek az információhoz annak ellenére, hogy a kormány betiltotta az internetet. Az USA biztosítja az ehhez szükséges technológiát és megtanítják az irániakat annak használatára. ”Megpróbáltunk a perzsa kormányhoz fordulni, de nem sok sikerrel”- idézi a külügyminisztert az Associated Press. Clinton szerint nincs véleménykülönbség az amerikai és az iráni nép között, különösen a fiatalokkal nincs, az amerikai vezetők pedig támogatják az irániak törekvéseit.
A külügyminiszter - az iráni atomprogram és a terroristákkal való feltételezett kapcsolatok következményeként - bejelentette az Irán elleni esetleges új szankciók bevezetésének lehetőségét is. Clinton elismerte, hogy bár ezek a megszorítások az egyszerű irániakat is sújtják, de mégis ezek az iráni vezetőkre történő nyomásgyakorlás legjobb eszközei.
Az Egyesült Államok és Irán között 1979 óta nincsenek hivatalos diplomáciai kapcsolatok, amikor az Iszlám Forradalom során a felkelők elfoglalták a teheráni amerikai nagykövetséget, 52 amerikait ejtettek túszul és 444 napig nem engedték őket szabadon.
Az amerikai Kongresszus utolsó meghallgatásán, szerdán az Irán elleni ”titkos műveletekre” hangzottak el felszólítások, beleértve az iráni titkosszolgálatok vezetőinek meggyilkolását is. A rendezvény, amelyet ”Irán terrorista műveletei amerikai földön” elnevezéssel rendeztek meg, szakértők részvételével zajlott, köztük voltak az amerikai katonai és különleges erők volt képviselői is.
”Nem hiszem, hogy igazán meg lehetne ijeszteni ezeket az (iráni) embereket vagy felkelteni a figyelmüket, hacsak nem valaki lelövéséről van szó” – nyilatkozta Ruel Marc Gerekt volt CIA tisztviselő. Jack Keane nyugalmazott tábornok viszont azt kérte, hogy ”még a levegőt is vegyék el az irániaktól az érdekeikkel kapcsolatos minden területről” közölte az islamnews.ru, hivatkozva az ITAR-TASZSZ hírügynökségre.
Emlékeztetünk arra, hogy október elején az Egyesült Államok bejelentette, hogy leleplezték az Adel al-Dzsubeir washingtoni szaúdi nagykövet elleni összeesküvést, és azonnal az iráni hatóságokat vádolták a merénylet előkészítésével és az abban való közreműködéssel.  Ezt követően Obama elnök részéről hangzott el az Irán elleni szankciók szigorításáról szóló fenyegetés. Ennek fényében az amerikai kormány aktívan próbálja ráirányítani a nemzetközi figyelmet erre a kérdésre. Irán tagadja a vádakat.
”Ha úgy gondoljuk, hogy az Iszlám Forradalmi Gárda részt vett ebben a műveletben, akkor Qasszem Szulejmáni-t (az Al-Qudsz iráni titkoszolgálatok vezetőjét) kell felelősségre vonni”, - mondta Gerekt. – ”Szulejmáni sokat utazik, meg kell próbálni elfogni vagy megölni.”
 ”Miért hagyjuk, hogy az Al-Qudsz vezetői, akik már 30 éve szervezik a mi állampolgáraink meggyilkolását, továbbra is ezt csinálják?” – kérdezte Keane nyugalmazott tábornok. – ”Miért nem mi öljük meg őket? Hiszen mi megsemmisítjük az Egyesült Államok ellen tevékenykedő terrorista szervezetek vezetőit.”
A meghallgatáson fellépő Peter King, a kongresszus tagja, a képviselőház Nemzetbiztonsági Bizottságának vezetője az iráni terrorista összeesküvést ”háborús cselekménynek” nevezte, és bejelentette, hogy Irán ellen semmilyen válaszlépést nem lehet kizárni, beleértve a katonai műveleteket is. 
Itt kell megjegyezni, hogy Ramin Mehmanparaszt, az iráni külügyminisztérium szóvivője az előző nap szólította fel Szaúd-Arábiát, hogy ne vegyen részt az izraeli és az amerikai összeesküvésekben. Elmondása szerint az Egyesült Államok és Izrael megpróbálnak viszályt szítani az iszlám államok között annak érdekében, hogy megalapozzák a Nyugat országainak állandó jelenlétét a régióban.
Ferenci Csaba


Fokozódik az Irán körüli háborús hisztéria

Simon Perez az izraeli 2-es televíziós csatornának adott interjújában azt mondta, hogy az iráni probléma katonai megoldását több körülmény is erősíti. ”Több ország titkosszolgálata is arra figyelmeztetett, hogy nem maradt sok időnk. Nem vagyok benne biztos, hogy nem vonták le a következtetést” - mondta az izraeli elnök.
Perez nyilatkozatára azt követően került sor, hogy az izraeli médiában egy sor olyan cikk jelent meg, amelyek arról számoltak be, hogy Benjamin Netanjahu miniszterelnök állítólag megpróbálja igénybe venni a kulcsfontosságú miniszterek többségének támogatását ahhoz, hogy katonai műveleteket hajtsanak végre Irán ellen. Ugyanakkor Avigdor Lieberman izraeli külügyminiszter cáfolta ezt az információt és azt mondta, hogy ezek a publikációk ”teljesen elfogadhatatlanok, és hatalmas károkat okoznak az országnak."
”Irán készen áll a háborúra Izraellel” – jelentette be válaszul az iráni külügyminiszter Ali Akbar Szalehi. ”Izrael folyamatosan fenyegeti Iránt, ebben semmi újdonság nincs” - mondta, hangsúlyozva, hogy minden agressziós kísérletre Irán keményen fog reagálni. "Irán nagyon magabiztos, készek vagyunk megvédeni hazánkat" – fejezte be nyilatkozatát Szalehi.
A ”Le Figaro” szerint november 8-án vagy 9-én hozzák nyilvánosságra a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség jelentését az iráni nukleáris programról és ez várhatóan döntő befolyással lesz Izrael döntésére.
Az izraeli bejelentés előtti napon Hasszan Firuzabadi vezérőrnagy, az iráni hadsereg vezérkari főnöke, arra figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon az Irán elleni támadástól és azzal fenyegetett, hogy ”a cionisták támadására Irán fegyveres erői pusztító csapást fognak mérni az Egyesült Államokra és a cionista rezsimre".
A Nemzetközi Atomügynökség azt tervezi, hogy a jövő héten közzéteszi az iráni nukleáris programról korábban nem nyilvános információkat, nevezetesen azt, hogy az Iszlám Köztársaság tudósainak sikerült megvalósítani a nukleáris robbanófejek számítógépes szimulációját, jelentette szombaton meg nem nevezett forrásokra hivatkozva az Associated Press.
A RIA Novosztyi orosz hírügynökség úgy tudja, hogy a NAÜ annak a feltehetően nagy acéltartálynak a műholdas felvételeit kívánja bemutatni, amely a nukleáris fegyverben használt robbanóanyagok tesztelésére szolgál.
A Reuters információi szerint a lefényképezett konténer a Parchin katonai komplexumban található Teherántó 30 km-re.
Névtelenséget kérő diplomaták azt állítják, hogy a NAÜ-jelentés megerősíti a gyanút, hogy a teheráni nukleáris program katonai természetű és Irán a nukleáris fegyverek kifejlesztésének utolsó szakaszához érkezett. Szalehi iráni külügyminiszter szerint ezek a vádak megalapozatlanok.
Yukiya Amano, a NAÜ japán vezetője korábban azt mondta, hogy novemberben új jelentést tesznek közzé az iráni nukleáris fenyegetésről. Az USA, Nagy-Britannia és Franciaország ragaszkodnak az információk lehető leggyorsabb nyilvánosságra hozatalához, amelyek eredményeként az ENSZ Biztonsági Tanácsában megkezdhetik az Iránnal szembeni soron következő szankciók meghozatalának vitáját. Oroszország és Kína azonban óvják Amano-t az ”alaptalan sietségtől”, és arra szólították fel, hogy ”óvatosan járjon el”.
Az Oroszországból, Kínából, az USA-ból, Franciaországból, Nagy-Britanniából és Németországból álló ”Hatok” nemzetközi közvetítő csoport a NAÜ-vel 2003 óta próbálja Iránt rábírni az atomsorompó egyezményt sértő urándúsítás felfüggesztésére (ez nem sérti az atomsorompó szerződést, ha az urándúsítás nem katonai célú, kutató és energiatermelő reaktorok számára készülő fűtőanyag előállítása céljából minden ország végezhet urándúsítást, ha aláírta az atomsorompó szerződést - szerk.). A tárgyalások 2009-ben szakadtak meg, amikor a NAÜ igazgatótanácsa elítélte Iránt a második urándúsító üzem megépítéséért, és felszólította Teheránt annak a megerősítésére, hogy ”nem hoznak döntést olyan további nukleáris létesítmény építéséről, amelyet nem jelentenek be az Ügynökségnek”.
Korábban Irán azzal vádolta az Egyesült Államokat, hogy nyomást gyakorol a Nemzetközi Atomenergia Ügynökségre.
Közben az ITAR-TASZSZ hírügynökség értesülései szerint november 4-én Irán átadta azokat a dokumentumokat, amelyek ”bizonyítják az Egyesült Államok terrorista tevékenységben való érintettségét”. A dokumentumokat Szaid Dzsalili, Irán Legfelsőbb Nemzeti Biztonsági Tanácsának titkára mutatta be november 4-én az Amerika-ellenes tüntetések során Teheránban.
”Vitathatatlan bizonyítékok alapján megerősítjük, hogy az USA az emberi jogokat sértő tevékenységek fő gyanúsítottja és fő részvevője. Ezek a dokumentumok bizonyítják, hogy az Egyesült Államok felbújt a terrorizmusra és pénzeli azt" - mondta Dzsalili, aki külön kiemelte, hogy "az amerikai álom a visszatérésről Iránba nem vált valóra”. Az iráni Biztonsági Tanács titkára közölte, hogy az Iszlám Köztársaság bírósági eljárást szándékozik indítani az USA ellen és ebből a célból hivatalosan meg fogja keresni az ENSZ-t. Ráadásul a nyilvánosságra hozott két dokumentum gyűjteményt, amelyek Dzsalili szerint ”meggyőzően bizonyítják az USA kapcsolatait a terroristákkal”, ismertetik az amerikai érdekeket Teheránban képviselő Svájci Nagykövetséggel is.
Emlékeztetünk arra, hogy november 2-án Ali Khamenei ajatollah, Irán legfelsőbb szellemi vezetője  kijelentette, hogy Irán ”több száz dokumentummal rendelkezik, amelyek meggyőzően bizonyítják az Egyesült Államok terrorista jellegét és terrorcselekményekben való részvételét az Iszlám Köztársaságban és a közel-, ill. közép-keleti régiókban. Ezeknek a dokumentumoknak a nyilvánosságra hozatala lerántja az emberi jogvédő és a terrorizmus elleni harcos álarcát az Egyesült Államokról”.
November 4-én Iránban mindenhol hatalmas Amerika ellenes tüntetések voltak, amelyeket a teheráni amerikai nagykövetség elfoglalásának 32. évfordulójára időzítettek. 1979-ben ezen a napon rohamozta meg és foglalta el az iráni forradalmi diákság az iráni fővárosban az amerikai diplomáciai képviseletet.
Ferenci Csaba

Amerikai források a Fox csatornának november 6-án nyilatkozva elmondták, hogy azok az izraeli miniszterek, akik eddig ellenezték az iráni nukleáris létesítmények elleni támadást megváltoztatták véleményüket, miután tájékoztatást kaptak Irán titkos atomprogramjának előrehaladott állapotáról. A szóban forgó információ a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség legújabb jelentésének november 8-i nyilvánosságra hozatalával publikussá válik. A miniszterek elmondása szerint azért változtatták meg hozzáállásukat, mivel úgy gondolják, az Irán ellen tervezett új szankciók nem lesznek elég kemények, így az iraki nukleáris reaktor elleni 1981-es precedens értékű rakétatámadáshoz hasonló helyzet megismétlődhet.
A DebkaFile washingtoni forrásai szerint az Obama kormány úgy tudja, a miniszterek azért változtatták meg véleményüket, mivel ráébredtek, hogy Irán már rendelkezik atomfegyverrel.
Tehát tíz nappal az elkerülhetetlennek látszó támadásról szóló, meg nem erősített izraeli hírek felröppenése után a kormány bizonyos következtetésekre jutott: Izrael nem áll el az Irán elleni támadásra vonatkozó tervétől, míg Washington a „diplomáciai stratégiát” hangsúlyozza.
A „diplomáciai stratégia” új keletű kifejezés washingtoni körökben az iráni konfliktusra vonatkozóan és nem zárja ki a katonai eszközöket. Nyilvánosan november 3-án hallhattuk először Ben Rhodes, az amerikai kormány biztonsági tanácsadójának szájából, aki a Cannes-i G-20-as csúcstalálkozóra is elkísérte Barack Obamát.
Mindent összevetve az amerikai kormány legutóbbi nyilvános reakciói az Irán elleni izraeli támadást illetően igen visszafogottak voltak.
November 4-én a CNN „az amerikai hadsereg egyik magas rangú tisztjét” idézte, aki szerint már nem biztos, hogy Izrael előzetes értesítést adna Washingtonnak a támadásról.
Bár kihangsúlyozta az éberség fontosságát mind Irán, mind pedig Izrael tekintetében, a tiszt nyilatkozata nem volt kritikus hangvételű Izrael irányába, annak ellenére, hogy Benjamin Netanjahu korábban elvileg biztosította Barack Obamát, hogy Washington tájékoztatása nélkül nem támadják meg Iránt. Az amerikai hadsereg egy másik tisztje pedig úgy nyilatkozott, hogy jelenleg Irán jelenti a legnagyobb veszélyt a közel-keleten az Egyesült Államok számára.
Úgy tűnik, a nyilatkozatokkal a tisztek azt az üzenetet közvetítik Irán felé, hogy az iráni atomfegyver előállítási program előrehaladott volta miatt, az USA már nem képes visszatartani Izraelt a támadástól.
Az Irán elleni izraeli támadásokra vonatkozó hivatalos amerikai nyilatkozatok hangvétele jelentős változáson ment keresztül a napokban.
Manapság, de leginkább Leon Panetta múlt havi izraeli látogatása óta, már nem hallani a korábbi washingtoni magyarázkodást miszerint a) Izrael nem hajtana végre magányos támadást Irán ellen, azonkívül b) egy ilyen támadás amúgy is csak korlátozott hatással lenne az iráni atomprogramra, mivel legjobb esetben is csak négy évvel tudná visszavetni a munkát. 

Forrás: DebkaFile.com


Vaklárma? Hiába ordibáljuk, hogy vesszen a háború, se meg, sm elveszni nem akar, de még ki sem! Ron Paul feltette a kérdést, hogy Obama elnök-e, vagy az ügyvezető diktátor? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Európa országaiban, Afrikában és a Közel-Keleten is, de Ázsiában, Ausztráliában, és Dél-Amerikában is, kevés kivétellel, a judeodemokrácia politikai diktátorai "uralkodnak". Ahol nem cion-bérnec politikusok, ott katonai hunta, jobbik esetben "uralkodók" diktátorkodnak, szintén cion érdekek, vagy "minta" alapján. A velük "ellenséges"(?), de szintén cionista szemléletmódú riválisokhoz hasonlóan.

A NAÜ korábbi 2-3 éves iráni atomfegyver előállítási jóslata, néhány nap alatt 2-3 hónapra apadt, ami azt jelenti, hogy Irán megtámadása küszöbön áll, de erről szinte minden hírportál folyamatosan tájékoztat, ezért nem térünk ki erre, sem az orosz Lavrov-féle reagálásra.
Kérdés, hogy mennyiben különbek egymástól a felsorakozó ellenfelek?
Van aki esküszik a "kommunista", zsidó ordaseszméket hirdető Kínára, nem tudva, hogy a kínai gazdaság, Taiwan, és a Kelet-Ázsiai Bankrendszer irányítói is zsidók. Kínai zsidók. Kína, az "ideális" egypártrendszerű terrorállam mintapéldája! Európa kormányai élén, vagy cionista nevelésben részesült, vagy zsidó "kormányfők", "miniszterek" osztják az "észt" (verik át állampolgáraikat), adósítják el a beléjük bizalmat fektető választóik országát. Amelyik politikus nem áll be a sorba, vagy lezuhan repülővel, vagy megkapja a kálium adagját, vagy rajtakapják, amint "erőszakot követ el" az ezért bevetett repedtsarkúakon, és helyére tízen jelentkeznek. Ha szerencséje van, csak elcsalják a választását, de a bosszúéhes kazár, általában nem éri be ennyivel (ezek a kazárok mindenkin és mindig bosszút akarnak állni, ha nincs miért, akkor kreálnak indokot)!

Az, hogy Ukrajnában Tyimosenkó 2009. októberében H1N1-gyel permeteztette a lakosságot, vádként fel sem merült. Gyurcsányék, és Orbánék költségvetési bűncselekményei szóba sem kerülnek az ügyészségen, de sorolhatnánk a lopási, csalási, visszaélési bűnlajstromukat, legépelve elérne a holdig. A közvagyon elkótyavetyélésétől a gyilkosságig, széles skálában, kimerítve a BTK. minden bűncselekmény elkövetési módozatát, minden terheli a számlájukat, de a lengyel kormány lemészárlásán is gyorsan átlépett a cion média. Olyan "apróságok", hogy milliók életének megnyomorítása, százezrek lassú halálának okozása, ezrek közvetlen legyilkolása, és kifosztásuk, nem publikus! A líbiai, palesztínai elefántcsontparti, és bahreini mészárlások sem "hírértékűek" számukra, de felháborodottan tiltakoztak, amikor kitudódott, hogy a NATO bérelte fel az al Kaidát Líbia kifosztására!

Oroszországot Putyin-cár "oltalmazza", a GAZPROM főrészvényeseként, és már annak is örülhetünk, hogy van Izraelnek, az USA-nak, Nagy-Britanniának és Franciaországnak "ellenpólusa"(?), Kína, Oroszország, és Irán "személyében". Bár ebbe sem fér bele az ENSZ 2010. szeptemberi jelentésében elfogadott 50-50-50 tervezete, mert nehéz elhinni, hogy csak a népe erejére támaszkodható politikus, levágatná a fél karját, és az egyik lábát, amíg a másik, kétes ellenőrzés mellett, csak félig nyiszálta el a sajátját. Miben bízik az amerikai katona? Talán abban, hogy csak a fél családját, fél rokonságát dugják FEMA-táborokba?

És miben bízik Izrael vezetése, mert a sztrájkok Izraelben is folytatódnak. A cionista kazár vezetés nem képes judeodemokratikus rendszert üzemeltetni, de mindenkire ezt akarja rákényszeríteni? Ez az "állam -és társadalmi forma"(?), kizárólag belső bomlasztásra, elszegényítésre, és kifosztásra alkalmas, erre hozták létre! Felvezetője egy katonai diktatúrának, amelyet a bankok irányítanak! A megmaradt bankok, mert ha hihetetlen bajt, nyomort, és mészárlásokat idézett is elő a kommunizmus ideológiája, azért nem szabad elfelejteni, hogy a jelenlegi állapotokat Marx már 1867-ben előre látta és leírta, vélhetően még nem a cionisták számára.

"A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága árú, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani. Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak. A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyeket emiatt államosítani fognak, és mindez végeredményben a kommunizmus megszületéséhez vezet."

Az idézetben a vásárlásra buzdítás a jelenlegi "fogyasztói társadalmat" jelképezi, ahogy a hitelesek kifosztása után, a befektetőiknek fizetni képtelen bankok csődbe menetele után, a kommunizmus helyet, NWO-sítani fognak, vagyis felvásárolják a csődbe jutott bankokat a "kintlevőségeikkel" együtt, és az NWO (az NWO, a rabszolgaság-alapú alkotmányos monarchia intézménye) hajtja be "tartozást"! A "befektetők" egy jelentős része tönkre megy. Így, katonai -és adminisztratív terrorral, mindenki adóssá, "államfüggővé" válik! Jelenleg még sokan, akik azt hiszik, "megúszhatják", hogy őket nem fogja érinteni a változás, ha szerencséjük van, és túlélik a népességcsökkentést, választhatnak. Beállhatnak rabszolgának, vagy népét, de főleg más népeket elnyomó katonának! Ez utóbbi tevékenységhez, pl. Magyarország esetében, a haderőt felszámolták, hogy idegen haderővel lehessen megtorolni minden ellenállási kísérletet. Erre képzik ki a román hadsereget, az izraeli kiképzők, ahogy egy Simon Perez által "elrendelt általános mozgósítás" esetén, a nemzethű magyar emberek mehetnek az iráni frontra golyófogónak. A "szerencsésebbek" Európa különböző "lázadó" területein lövöldözhetnek más nemzetek elégedetlenkedő polgáraira, miközben más nemzetek fiai teszik ugyanezt itt.
Többek közt ezért kell haragudnia a szlováknak, szerbnek, románnak a magyarra, és gondoskodnak arról is, hogy egymással se legyenek "jóban"!
Akik nem hinnék el a leírtakat, vegyék a fáradtságot, és olvassák el a FIDESZ-KDNP illegitim terroralkotákolmányát, de a "gyengébbek" kedvéért beidézek belőle:

"(1) Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.
(3) Rendkívüli állapot idején, vagy ha arról megelőző védelmi helyzetben az Országgyűlés határoz, a magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárságú férfi katonai szolgálatot teljesít. Sarkalatos törvény határozza meg a katonai szolgálat teljesítésének formáit és részletes szabályait.
(4) Magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárok számára - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - rendkívüli állapot idejére honvédelmi munkakötelezettség írható elő.
(5) Magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárok számára - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - honvédelmi és katasztrófavédelmi feladatok ellátása érdekében polgári védelmi kötelezettség írható elő.
(6) Minden ember és törvény alapján létrehozott jogalany - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - honvédelmi és katasztrófavédelmi feladatok ellátása érdekében gazdasági és anyagi szolgáltatás teljesítésére kötelezhető."

"Csak" egy rendkívüli állapot kell, és a lesz katona is, meg rabszolga is (kifoszthatóan)! Remélhetőleg az első éjszaka jogát, és a pallosjogot nem rögzítik "sarkalatos törvényben"!

Tulok

Ostromállapot lesz az Olimpia idején?

Augusztusban a londoni zavargások idején a Scotland Yard vezetői együttesen tiltakoztak az ellen, hogy a zavargások felszámolására a kormány bevesse a hadsereget. A 2012-es Olimpia várhatóan újra kiélezi a helyzetet.
A brit kormány bejelentette, hogy a hadsereg fogja biztosítani a közrendet a londoni Olimpia idején, mivel tartanak tőle, hogy a rendőrség nem lenne képes arra, hogy újabb zavargások esetén uralja a helyzetet. Az Olimpia ideje alatt mintegy 6000 katonát fognak állomásoztatni London utcáin, hogy így meggyőzzék a fővárosba tartó külföldieket, "London továbbra sem veszélyes hely".
Augusztusban a zavargásokkal előállt helyzetet a rendőrség nem tudta - vagy nem akarta - kezelni, és láthatóan a rendőrség erre továbbra sem képes, ellenkező esetben nem lenne szükség a hadsereg bevetésére. Akkor David Cameron felrótta a Scotland Yardnak, hogy mindvégig túl kevés rendőr volt jelen az utcákon, de a rendőrség anyagi forrásaiból azóta sem futja többre, rendre újabb leépítések vannak.
A brit katonák fővárosban történő állomásoztatása több mint 1,1 milliárd fontba fog kerülni a kormánynak, nem is beszélve a líbiai háború korábbi költségeiről - Cameron jobban tenné, ha gyarmatosító politika és rendőrség kritizálása helyett inkább a megfelelő színvonalú és felszerelt rendőrállomány fenntartására költené a pénzt. A Scotland Yard felszereltsége már korántsem megfelelő színvonalú, és a közelmúltban jelentően megfogyatkozott rendőrállománynak a jelenlegi jogi háttér is kerékkötője.
A pártokat még London teljes kifosztásának idején is az foglalkoztatta, hogy "alapvető emberi jogokkal ütközne", ha a rendőr használhatná a fegyverét az utca végén épp a boltot szétverő csőcselékkel szemben. Felmerül a kérdés, hogy a Londonba vezényelt katonaságnak mennyivel több jogosultsága lesz: ha a hadsereg csak a fontosabb létesítményeket biztosítja, mellettük néhány utcával pedig a rendőrök gumibottal kergetik a fosztogatókat, az mondhatni ugyanolyan képet fest le a londoni olimpiáról, mint ha belelövetnek a tömegbe, és a sérülések fotói járják be a világhálót. A fosztogató csoportokat gumibottal kergető brit katonákról készülő karikatúrákról nem is beszélve...
Elsőként Kína vonta kétségbe, hogy London elég biztonságos hely lenne a 2012-es Olimpia megtartására. "A régi Londonról alkotott kép romokban hever, és az embereknek többnyire kétségeik afelől, hogy az Olimpia idején biztosítva lesznek a megfelelő közállapotok." A vidéki lakosság pedig attól tart, hogy a rendvédelem fővárosba összpontosítása vidéken teremt majd az augusztusihoz hasonló helyzetet. Bárhogy is alakul, a 2012-es londoni Olimpia nagy port fog kavarni.
Fenyvesi Áron


Anglia föld-levegő rakétákat helyez készenlétbe az Olimpia idejére

Az Egyesült Királyság védelmi minisztere bejelentette, hogy 2012-ben az Olimpia idejére föld-levegő rakétákat helyeznek készenlétbe London védelmére. Philip Hammond elődjének, Liam Foxnak úgy fogalmazott, hogy "a rakéták használatba lesznek véve, ha a hadsereg szerint ez szükséges". A védelmi miniszter szerint "minden olyan intézkedést meg fognak hozni, ami a rendezvény biztosítása érdekében szükséges", és ebbe a föld-levegő rakéták is beletartoznak. Erről azt követően határoztak, hogy az Amerikai Egyesült Államok visszautasította a brit vezetés kérését, és nem küldenek 1000 ügynököt (köztük 500 FBI) a rendezvény biztosítására, így Hammond szerint a rendezvény biztosítása nem megfelelő. A védelmi miniszter tagadta, hogy az intézkedés az Egyesült Államok diplomáciai beavatkozásának lenne köszönhető.
Lényegtelen, hogy az intézkedés az amerikaiaknak köszönhető, vagy nem. Bár sokan túlzásnak tartják az ilyen fokú készültséget, és a hadsereg bevetését is főként annak elrettentő erejével magyarázzák, nem ártana emlékezni a közelmúltban Líbiában történtekre. A brit különleges erők tevékenyen részt vettek egy ország lerombolásában és annak előkészítésében, illetve az állami vezetők meggyilkolásában.
Az Egyesült Királyság jelenleg is háborúban áll. Akár tudomást vesz róla a lakosság, akár nem. A NATO-erők és a brit különleges alakulatok által kiképzett fosztogatók a civil lakosság többségének életét megnyomorították. Egy háborúban pedig számolni kell a válaszcsapással. Minél nehezebb helyzetben a legyőzöttek, annál elkeseredettebb lesz a válaszcsapás.
Hogy erről a civil lakosság nem tud, a nyugati vezetők pedig az Olimpiát használják ürügynek egy ország védelmi erőinek mozgósítására, az hű képet fest a nyugati cionista vezetők lelkületéről.
Molnár István