2013. május 7., kedd

Levél a Tisza-vidéki környezetszennyezésről

Mélyen Tisztelt Szerkesztőség!
Segítség kéréssel fordulok önökhöz! Egy nagyon kedves barátom keresett meg, hogy tegyünk valamit a helyzet nyilvánosságra kerülése érdekében! A történetet hitelesen fogom leírni, a barátom, illetve a saját szavaimmal.Nem állunk semmilyen politikai párttal kapcsolatban, nem politikai érdekből, vagy kampány fogás miatt írok neveket, csupán azért, hogy érthető legyen, mi is folyik itt és miért is olyan lényeges az Uniós támogatás egyes embereknek! Levelem célja a szennyezés megállítása, nyilvánosságra hozatala, hogy ez ne folytatódjon tovább LEGÁLISAN!!!!! Képekkel illusztrálva küldöm levelemet, hogy láthassák, nem csak a levegőbe beszélünk, hogy súlyos a helyzet, amit minél hamarabb meg kell oldani!
Szóval: A régi hajógyár egyes épületeit megvette egy tiszaörsi vállalkozó, a City-Gas Kereskedő ház ZRT, hogy munkahelyeket teremtsen.
Ezzel még nincs is baj, őt támogatja a helyi FIDESZ frakció vezetője, Ujvári Imre. Ő ígérte meg a vállalkozónak, hogy lesz támogatás. A terület felújításának elkezdésekor kint volt Fazekas Sándor karcagi fideszes képviselő, vidékfejlesztési miniszter. Elkezdődtek a munkálatok. Kitakarították a vízelvezető árkokat, ezekbe az árkokba folyik a régi hajó és daru gyárból, valamint az alumínium gyárból (ami szintén ennek a vállalkozó tulajdonát képezi ). De a takarítás folyamán nem csak víz folyt ki, hanem pakura vagy egyéb olajszármazék. Ez ügyben vizsgálódott a katasztrófa védelem, valamint a rendőrök tartottak egy hosszabb helyszínelést, amelynek során megállapítást nyert a környezetszennyezés, és mivel az olajra mész hidrátot szórtak, ez már így bűncselekménynek is minősíthető. Értesítve lett a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség Cím: 5000 Szolnok, Ságvári krt. 4., de ők ez ügyben nem tettek lépéseket, vélhetően azért, mert a felügyelőség a Vidékfejlesztési Minisztérium alá tartozik. Nem csak az olaj a probléma. A képeken látszik, hogy betontörmelékeket tolnak be a nádasba és a kanálisba, valamint olajos iszapot (és még kitudja mit). Indokolatlanul vágnak ki fákat. Mivel ez egy ipari terület, a helyi szivattyúház is ezen a részen van, ami ellátja Tiszafüredet és Tiszaörvényt vízzel. Az ipari terület egyébként Tiszaörvényen van, de közigazgatásilag Füred része légvonalban, és a Tisza sincs messze. Ezért kószálnak erre vízi madarak is, a kanális miatt, valamint a környéken fészkel több ragadozó madár. Magában a talajszennyezés is elég nagy dolog, ezek még rátesznek egy lapáttal. Mellékletekben megtalálhatóak a képek. Remélem tudnak segíteni! Köszönöm, hogy levelemet elolvassák!






Sáskajárás Izraelben

Az Egyiptomból érkező sáskák raja elpusztítja Izrael déli részét. A sáskák már felfalták a mezőgazdasági területek növényzetét. Súlyos károk érték az olíva- és gyümölcsültetvényeket. Az autósok veszélynek vannak kitéve, ugyanis az utakon akkora mennyiségben találhatóak meg a sáskák, hogy nem látni hol ér véget az úttest és hol kezdődik a homok. A helyi tisztviselők azt állítják, hogy a Környezetvédelmi Minisztérium elvesztette a helyzet feletti irányítást.
Elképzelhető, hogy rasszista náci (esetleg iszlám szélsőséges) sáskák pusztítják Izraelt. A zsidók száz évig fognak kártérítést követelni sáskahauszt címen, sáskajáró emlékközpontok épülnek, és minden évben emléknapot és konferenciákat tartanak, valamint az iskolákban bevezetik a kötelező oktatását, a tagadását pedig szabadságvesztéssel büntetik.
Hídfő.net


Újfent Sáska invázió csapott le „mammon ajándékára” a Negev sivatagban Nitzana közelében. A sáskák Egyiptomból érkeztek egyelőre Izrael déli vidékeit pusztítva. A mezőgazdasági növényzet nagy részét is felfalták. sáskainvázioA sivatagba telepített gyümölcs- és olíva ültetvényeket sem kímélték.
A Negev sivatagban, a sáskák azért találtak bőséges táplálékra, mivel ez valójában egy virágzó mezőgazdasági művelésű terület.
Mint ismeretes, az 1947-es cionista területszerzést és az azt követő további erőszakos területfoglalások során a Negev sivatag is áldozatul esett. Ez valamikor (az időszámítás előtt 830 körül) az Edon királyság területe volt. 1947 után a sivatag termékennyé tételét tűzték ki célul, David Ben-Gurion és a bankár-oligachia, semmi pénzt nem kímélő hatékony támogatásával gépesített kibucokat hoztak létre, a nevével ellentétben igen csapadékos sivatagban.
Talán kevesen ismerik az éghajlatát ennek résznek, ezért néhány szót ejtünk erről is. Télen és tavasszal bő csapadék hull, a kiszáradt medrek hegyi patakokká változnak, és a sivatag kivirágzik. A Negevet a Schefala síkságtól elválasztó északi határt a nedvesség határozza meg. negev_sivatag_izraelAz eredeti meghatározás szerint a sivatag Kirjat Malachi, sőt Kirjat Gat határában kezdődik, azonban a Negev északi, csapadékos területei az utóbbi évtized során mintegy tucat kilométerrel délebbre húzódtak. A többi évszakban a Vörös-tenger felől egy alacsony légnyomású front okoz esőzést.
Kiemelkedő gazdasági ágazat a Negevben a haltenyésztés is. Az ősi folyó- és tóvizeket mesterséges medencékbe pumpálják. Ezt az enyhe sótartalmú vizet használják a speciális körülményekre kinemesített, helyben termesztett zöldség- és gyümölcsfajták locsolására is.
sáskainvázio2Ha az izraeli kommentelő lakosság 2010. október 4-i Kolontári vörös iszap katasztófához való hozzáállását követnénk, – mint ahogyan nem tesszük –, akkor nálunk is örvendezni kéne a sáskajárás kapcsán.
Emlékeztetőnek milyen bejegyzéseket írtak mikor a vörös iszap katasztrófát a „bosszúállás Istenének” tulajdonítottak, s az egyiptomiakat ért bibliai tíz csapáshoz hasonlították. (A hivatalosan elhallgatott vallomások robbantást feltételeznek, így a gonosz munkája joggal feltételezhető)
„A vér csapása után föl kell készülni a békákra (Joszi)”
„Isten megbünteti azokat, akik elítélik Izraelt. (A)”
„Ha hinnék Istenben, most azt mondanám, hogy minden tisztelet kijár neki, mert későn ugyan, de a magyarok megkapták a magukét. A magyarok nagyon kegyetlenek voltak a zsidókkal a második világháború idején és előtte is, s az antiszemitizmus ott manapság is virul… Tessék, most Isten megadta nekik a méltó választ… (Ráheli, Észak-Izrael)”
„Gyilkosok! Bűnözők számára nincs irgalom. Sajnálom a megsérült országot, a természetet és az állatokat, ám a magyar emberek számára nincs irgalom. A magyar nemzet meggyilkolta, megsemmisítette és elveszejtette szinte az összes zsidóját a második világháború idején. Remélem, hogy a szennyeződés helyben marad, és nem éri el a Dunát.”

Ami azt illeti a sáskák („nyolcadik csapás”) kapcsán nekünk is eszünkbe jutott a tíz csapás története. Ám ez nem ennek az írásnak a témája.
Azt azonban feltételezzük, hogy az mostani sáskajárás okán sokaknak az események véletlen egybeesése ütött szöget a fejében.
Mostanában „mammon ajándéka” háborút provokál Szíriával, folyamatos légitámadásokat hajt végre a Damaszkusz külvárosi objektumai ellen, és hősiesen lebombázza a szír lakosságot. Ami teljesen jogszerűtlen művelet.
Izrael_szírcivileket_bombázott_201305
De erről a törvénytelenségről a fősodor médiái nem tesznek említést, mint ahogyan az áldozatok számáról sem. Ezzel szemben hangos hisztériakeltéssel elmarasztalják Észak-Korea eddig még be nem vetett ballisztikus rakétáit épp úgy, mint Irán teljesen legális és korrekt civil felhasználási célú urándúsítását.
(Israel’s massive air strikes against Syria are, beyond argument, illegal. Yet the reporting on the BBC, and indeed throughout the mainstream media, makes no mention of their illegality, and makes no mention of the people killed. Contrast this to the condemnatory tone of BBC reporting of North Korean ballistic missile tests, or of Iran’s civil uranium enrichment programme, both of which I view as neither wise nor desirable, but both of which are undoubtedly quite legal. – http://bsnews.info)
A „mammon ajándéka” rendszeres „megtorló akciókat” hajt végre Gázában, kísérletezik a palesztin foglyokon, a békés turistákat vegzálja, email fiókjukhoz való hozzáférést követel, szabályos kihallgatásnak vetik alá őket. És nem utolsó sorban az USA-ra próbálja áttolni a piszkos munkát, Szíriában, Iránban különböző hazugságokból ürügyeket gyártva. Nem mintha a többi arab országgal szemben másként viselkedne.
Nos, ez a magyarázata, hogy a „mammon ajándékát” ért sáskajárás kapcsán a természet visszavágására gondolnak.

Szász Gerda

Az idők egyik fontos és aggasztó jele, hogy az embereket már nem is nagyon izgatja, hogy minden lépésüket megfigyelik és rögzítik. Minden üzenetet elolvashatnak, a különböző műholdak segítségével lehallgatják telefonbeszélgetéseinket és minden bankkártyával fizetett vásárlás is rögzítésre kerül. Az adatbázisok és modern keresőszoftverek segítségével meg tudják állapítani, hogy éppen hol vagyunk és bizonyos mértékig azt is, hogy mit csinálunk vagy mik a preferenciáink. A Világkormány hivatalosan még nincs hatalmon, de Nagytestvér már most is figyel, és egyre szorosabbra húzza a hurkot a világ körül. (Joseph Candel)

A kormányok kihasználják az új szuper kémszoftver adta lehetőségeket

Egy nemrég megjelent jelentés kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a világ kormányai egy kifinomult kémszoftver segítségével kémkednek saját állampolgáraik után.
A Citizen Lab, a Toronto Egyetem digitális kutatólaboratóriumának jelentése részletesen leírja, hogy a bűnözök nyomon követésére ajánlott szoftvert disszidensek és emberjogi aktivisták megfigyelésére használják.
A „Szigorúan bizalmas: a digitális kémkedés üzleti kihasználása” címmel kiadott jelentés a FinSpy nevű kémszoftverre összpontosít, aminek segítségével valósidőben megfigyelhetők a webmail hálózatok és közösségi oldalak és képes titkosított adatok és kommunikációk gyűjtésére is, a célszemélyek tudta nélkül.
2011 decemberében a WikiLeaks elkezdte közzétenni a FinFisher brosúrákat és videókat, amik arról adtak hírt, hogy a szoftver lehetővé teszi a kormányok számára a kiválasztott célcsoportok vagy célszemélyek megfigyelését, mégpedig olyanokét, akik „rendszeresen változtatják tartózkodási helyüket, titkosított vagy anonim kommunikációs csatornának használnak és külföldön élnek.”
Egy másik említésre méltó dolog a FinSpy szoftverrel kapcsolatban, ahogy azt Jean Marc Manach az OMNI-tól megjegyzi, hogy képes átvenni az irányítást bármilyen ismert operációs rendszer felett, anélkül, hogy a vezető 40 Antivirus rendszer észlelni tudná.
A jelentés hatására a Firefox böngésző készítője, a Mozilla jogsértés megszüntetésére felszólító meghagyást adott be a FinFisher anyavállalatához, a Gamma International-hoz, mert szerinte a FinSpy „azt a látszatot kelti az emberekben, hogy a Mozilla Firefox-ról van szó.”
A Hosni Mubarak egyiptomi vezető bukása körüli időben az egyiptomi titkosszolgálat irodáit átfésülő disszidensek megtalálták a Gamma-val egy bizonyos szoftver öthónapos üzemeltetésére szóló 380.000 dolláros szerződést.
A Citiezen Lab jelentés azt is leírja, hogyan használták a szoftvert az aktivisták és disszidensek megfigyelésére Bahrain-ben.
Az alábbi térképen látható az a 36 ország [Nézzenek oda kit látunk!], amelyekről kiderült, hogy otthont adnak a FinFisher Command and Control szervereinek, amelyekhez a kártevő program csatlakozik, hogy begyűjtse az adatcsomagokat (nagyításhoz kattints a képre):
A FinFisher a kémszoftver mobil változatát is kínálja ügyfeleinek, hogy a hatóságok a mobiltelefonokon áthaladó adatokban és kommunikációkban is kutakodhassanak, akkor is, ha azok titkosítottak.
Éppen két héttel a jelentés megjelenése előtt, Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója a Wall Street Journalnak nyilatkozva azt mondta, hogy „a digitális forradalom gyakran figyelmen kívül hagyott sötét oldala” olyan technológiákat használ, amelyek „hihetetlenül sok mindenre képes eszközöket kínálnak a diktátorok számára az ellenállás elnyomására.”
Minden, amire egy rezsimnek szüksége lehet egy elnyomó, digitális rendőrállam létrehozásához, beleértve az állampolgárok valósidejű megfigyeléséhez és az adathalászathoz szükséges szoftvereket is, már kereskedelmi forgalomban van,” mondta Schmidt.
A Citizen Lab jelentésből kiderül, hogy a kormányok keményen kihasználják ezt a helyzetet.
A kutatók összegzésül megállapítják, hogy az ilyen, egyre nagyobb képességekkel rendelkező megfigyelőeszközök „komoly kihatással vannak nemcsak a disszidensekre és aktivistákra, de állampolgárságtól függetlenül mindannyiunkra nézve,” amennyiben azt feltételezzük, hogy egyelőre jogunkban áll biztonságossá tenni saját kommunikációnkat.

A parlament új statisztikai szabályok alapján tartaná nyilván a népességet.

A Fidesz három éves kormányzása alatt szinte folyamatosan hazudozott. Most viszont csalni is próbál – írta Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja kedden.
Orbánék hétfőn fogadták el azt a törvényt, amely alapján a külföldön születő gyermekeket is be kell számolni a magyar népességbe. A cél nyilvánvaló: elcsalni a magyar népesedés valódi számait – írta.
Értjük, hogy a Fidesz bukott gazdaságpolitikája miatt elvándorló százezrek kellemetlen statisztikai adatok a ”Magyarország jobban teljesít” kampány számára, hogy a kényszerből menekülő családok, fiatal párok, leendő szülők kínosak a hatalom propagandagépezetének – olvasható a közleményben.
Felháborító, hogy a magyar családok, a születendő gyermekek csupán számok Orbán Viktor erőszakos sikerpropagandájában. A cél, hogy minél nagyobbnak látsszon a népesség, hogy Orbán melldöngetve pózolhasson a jó vezető álcájában, ám az eszközeik gátlástalanok. Itt volt a tanulmány a leendő bébibummról, a minden áron való gyermekszülés, a nők béranyákká alázása, az agymosást célzó érettségitétel (a kivándorlás csúnya dolog), és nemsokára jön a kormány által szervezett önmagában is ciki párválasztó show – írta Bangóné Borbély Ildikó.
Jellemző, hogy ezt a problémát is csak felszínesen, csalással próbálja megoldani a kormány, nem pedig az okát kívánja megszüntetni. Gazdasági eredményeket kellene felmutatni és olyan családpolitikát, amely nem készteti menekülésre a fiatalokat, nem riasztja el a nőket a gyermekvállalástól – írta.
(HVG)

Elmaradt a kilakoltatás – megrettent a maffia!


A magyarországi otthonvédő mozgalom történetének jeles napjává kerekedett 2013 május 6.
A magyar maffiaállam és az általa táplált élősködők május 6.-án jelképes vereséget szenvedtek. Szimbolikus jelentőségű a tegnapi dátum!
A döbrögista maffiaállam által a “Szárnyalás Éve” hangzatos névre keresztelt 2013-as esztendő májusának 6. napján egy dunaharaszti magyar családot akart földönfutóvá, fedél nélkülivé tenni. Tényleg csak a véletlen folytán került nagyobb nyilvánosság elé az akció terve, miszerint egy hitelcsapdába csalt magyar családot 2013 május 6.-án ki akarnak lakoltatni a familia által legalább száz esztendeje birtokolt házukból. A magyarországi otthonvédő mozgalmak azonnal mozgósítottak.
??????????????????????????????? A kilakoltatandók
Azok az otthonvédő mozgalmak, amelyek amelyek szerény eszköztárral, és még szerényebb anyagiakkal rendelkeznek. Ám megvan bennük a szolidaritás és az igazságosság érzése, és a tenni vágyás a bajba jutottak megsegitésére. Persze a szerény eszköztárban azért fellelhető a jogi szakértelem is most már mint pl. Dr Czirmes György aktiv és önzetlen, ingyenes ügyvédi munkája-és hát az internet!
???????????????????????????????Czirmes György is megérkezett
Amelynek segitségével azért komoly mozgósitás válik lehetővé, ha nagy a baj! Márpedig a baj igen nagy, és osztódással látszik szaporodni.
A bank és politikusmaffia egymással jegyben járva szánta rá magát a magyarok kifosztására, aljas és körmönfont csalássorozatuk kellő jogi hátterének fedezetében.
Ennek a bankár-politikusmaffiának esett áldozatul az a dunaharaszti család is, amelyet tegnap akartak megfosztani a család “ősi birtokától”. Elképesztően csalárd módon.
A szerencsétlen K.K.E.-hitelfelvevőként kapott az OTP Banktól ingatlanfedezetű, devizaalapú jelzáloghitelt. Árukapcsolás keretében. Lakás Takarékpénztári szerződéssel adta az OTP a hitelt, a takarékpénztári “árukapcsolást” pedig az OTP-csoport másik rablócégével, az OTP Lakástakarékkal kellett megkötni!
Megkötötték mindkettőt! Vesztükre.
Volt ugyan a hiteligénylő házaspárnak munkája és OTP-lakossági folyószámlára érkező jövedelme, igy aztán sem a havi törlesztőrészlet fizetése, sem a lakástakarék kötelező részének a havonkénti fizetése biztositottnak tűnt. De csak tűnt! Valójában nem volt biztositva!
Ugyanis az OTP “adminisztrativ hiba” miatt, nem utalta a lakástakarék cégének a havi sarcot, csak a hiteltörlesztés összegét.
A lakástakarék pedig jelezte az “anyacégnek” hogy nem jön a pénz! Ha pedig az oda való befizetés elmarad-a Bank-az OTP Bank-felmondja a hitelszerződést!
Hát itt ez történt! Az OTP Bank nem utalt, az OTP lakástakarék nem kapott pénzt, és jelezte az OTP Banknak a problémát!
Az OTP Bank pedig-FELMONDTA A JELZÁLOGKÖLCSÖNT! Saját hiba ide-saját hiba oda, a baj zúduljon az adós nyakába! Dörgedelmes levél, hogy a hitel felmondva, indoklás stb. és hogy a teljes hitelösszeget a kamataival tessék egyben megfizetni, vagy baj lesz!
Hiteles család szalad fűhöz-fához, hogy de hiszen mi fizettünk volna csak az OTP Bank nem vette le a folyószámláról a szükséges összeget, és nem utalt a lánycégnek-de az OTP Bankot a sztori nem érdekelte.
De mivelhogy a család egy összegben képtelen volt megfizetni a teljes tartozást, hát az ügy haladt a maga útján! Telt az idő-és a svájci frank árfolyama is araszolgatott felfelé rendesen! Duzzadt-duzzadt a tartozás nemzethy érzelmű Nemmegszoritó Kormányunk gazdaságpolitikájának hála! Aztán egy idő után a Csányi Birodalom zászlóshajója-az OTP Bank a tettek mezejére lépett.
Átadta behajtásra egy másik zászlóshajójának, az OTP Faktoringnak a dolgot. Hajtsa be a pénzt az adóstól. A faktoring rá is dörrent az adósra, és közölte: havi 240 ezer forinttal törleszthetik a tartozásukat. Hozzátették kedvesen, hogy ha a dolgok igy haladnak tovább, lesz az még havi háromszázezer is! (A kezdeti fizetnivaló tokkal-vonóval volt 80 eter forint/hó)
A család a hallottaktól elszörnyedt-és mivelhogy időközben a munkahelyek is és velük együtt a havi jövedelmek elúsztak-hát várták jobb híján a kifejletet.
Nagyon sokáig nem kellett várniuk! Önálló Birósági Végrehajtó a Ráckevén székelő Kalapács Imre-kezdett velük levelezgetni, eléggé egyoldalú módon. Kalapács Úr irt-K.K.E és családja rettegett!
És hét egy szép napon-kissé stilusosan szólva-”lesújtott” a Kalapács!
Jött a levél a végrehajtótól (akit egyébiránt az adósok tisztességes, jóravaló emberként jellemeznek) amiben közölte adósokkal: árverésen eladta a családi birtokot, 7,8 millió forintért.
El nem tudják képzelni kedves olvasóink, hogy ki volt az árverési vevő, aki megkaparintotta a K. család házát?!
Hát kérem az árverési vevő az OTP Csoport egyik hiénacége, az OTP Ingatlan Pont volt.
Az eredetileg 16 millióra értékelt csinos családi házat 7,8 millió forintér kaparintotta meg a Csányi Birodalom. (A teljes vertikum-hitelezés-behajtás-elvétel cégen belül megszervezve!)
12,6 millió forint volt a hitelösszeg (forintositva anno’, az adósok visszafizettek 1,5 milliót, és még maradt tartozás 24 millió. Ja!-és elúszott a ház!
Nos, az árverési vevő szerette volna tegnap, azaz 2013 május 6.-án birtokba venni a szerzeményt. Kényszer kilakoltatással, mert a volt tulajdonosok nem üritették ki az ingatlant a megadott határidőre.
Erről a tervezett kilakoltatásról szerzett tudomást a Póka András vezette “Nem adom a házam Otthonvédő Csoport”, és lármázta föl az országban tevékenykedő otthonvédőket. Internet és telefon vitte a hireket és az értesitést. Meg az ellenállásra felszólitó üzeneteket.
Igy jelent meg többek között a Bal-Rad, és az SzRTI oldalain is az otthonvédelmi akcióra való felhivás-a múlt hét szerdán.
Ilyen előzmények után verődött össze igencsak népes otthonvédő csoport tegnap Dunaharasztiban, a zsákmányingatlan megvédésére.
???????????????????????????????
A Bankadósok Választási Szövetsége (BVSZ) Czirmes György vezetésével.
A “Nem adom a házam…”társulatát Póka László vezette, a “Koppány Csoportot” Balogh Béla, mig az “Otthonvédő Tanács” élén Tatár József vonult be. Falusi Zsolt a “Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet” tiltakozóit vezette.
??????????????????????????????????????????????????????????????
A Bal-Rad és a Szabad Riport nyolc fővel képviseltette magát az akcióban.Biztosan voltak még ott általam föl nem sorolt szervezetek-tőlük elnézést is kérek a feledékenységemért, de nem felejtem ki a megjelent segíteni akaró civileket. A család barátait, szomszédait, jó ismerőseit.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????DSC05320_M_V??????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????
A mindenre elszánt és felkészült érkezők pedig megcsodálhatták a tegnap reggel nyolc óra tiz perckor keltezett okmányt, amely Kalapács Imre ráckevei irodájában született meg! Amely szerint az árverési vevő az adós kérésére inditványozza a végrehajtónál a kilakoltatás harminc nappal történő elhalasztását. A kérelmet az OTP Ingatlan Pont képviseletében Borbély Péter irta alá, Kalapács Imre ÖBV pedig megkönnyebbülten csapta rá a pecsétet! (Sokan vélik úgy, hogy Kalapács Úr nem igazán örült annak a megtiszteltető feladatnak, hogy esetleg rendőri segitséggel de neki kelljen érvényt szereznie a MAFFIAJOGNAK!)
DSC05308_M_V
Igy aztán az összesereglett otthonvédők számára világossá vált az ok, hogy miért nincs rendőri készültség?
A KILAKOLTATÁS TEGNAP ELMARADT!
Ám fölöttébb érdekes, hogy már hétfő reggel megszületett ez az akár egyezségnek is beillő határozat!
Miért nem a múlt hét csütörtökön, pénteken?
Mi történt szombaton és vasárnap, hogy az árverési vevő hétfő kora műszakkezdetkor inditványt tegyen a kilakoltatás elhalasztására? Illetve a határozatba már belefoglaljon egy esetleges megállapodás lehetőségét? Holott ez az ügy nem a múlt héten kezdődött!
A válasz csak egy lehet! Füleikhez elért a lázadás hangja, tudatuk pedig felfogta az ebben rájuk leselkedő veszélyt!
Azt a veszélyt, amely az otthonvédelem felől fenyegeti őket! Amely otthonvédelmi mozgalom egyre terebélyesedik, egyre erősödik! És amely mozgalom ALULRÓL SZERVEZŐDIK! Pártállástól függetlenül, és a fennálló magyar JOGRENDET kezdi ki!
Azt a magyar jogrendet, amely kifosztottá, jogvesztetté tette a magyar embereket, és amely jogrend ilyen-olyan szinű maffiákat szabaditott Magyarországra, a magyar emberekre!
Tegnap is jól megfért egymás mellett a vörös ing, a gárdista fekete, és a terepszín gyakorló!
A miniszoknya és az aggastyán! A jogász és az iskolázatlan! Kommunista és konzervativ! (Bár jó szivvel emlékszem azokra a kiszólásokra, hogy “bezzeg a Kádár idejében ilyesmi nem fordulhatott elő, meg a “Kádár alatt bezzeg volt…stb. stb. stb.)
A gázálarcok visszakerültek a szatyrokba-más “kellékek” mellé!
A MAGYAR OTTHONVÉDELEM – ERRE A TEGNAPI NAP A BIZONYÍTÉK; FELNŐTT!
Az otthonvédelmi tevékenység POLITIKAI TÉNYEZŐVÉ VÁLT!
AZ OTTHONVÉDŐ MOZGALOM POLITIKAI ERŐ LETT!
Ez az erő végveszélyt jelent a Magyarországot eluralt maffiákra!
(Nem is volt ott tegnap Dunaharasztiban egyetlen parlamenti párt képviselője sem!)
MAGYARORSZÁGON OLYAN ERŐ BUKKANT FEL, AMELYTŐL RETTEG A MAFFIA!
ÖSSZEFOGTAK A MAGYAROK!
Végül egy kis emlékeztető Kedves olvasóinknak.
Magyarország leggazdagabb embere Csányi Sándor! Közel 180 milliárdos vagyonkájával. Tudják!-ő az OTP csoport elnök vezérigazgatója, és jórészt tulajdonosa is. Bár egy a HVG-ben ma megjelent írás szerint most főhet a feje, mert valamicskét csökkent a vagyona! Most igy 180 milliárd. Csökkenés után.
Olvassák csak:
“A lap keddi számában ismertetett elemzői konszenzus alapján az OTP konszolidált, számviteli adózott eredménye 29 százalékkal, 9,1 milliárd forintra csökken a tavalyi első negyedévhez képest, ami a tavalyi negyedik negyedévhez képest 65 százalékos esés.
Ugyanakkor megjegyzik: a bankadó miatt érdemesebb a korrigált eredményt figyelembe venni. Az elemzők szerint a pénzintézet az idén is elszámolja az első negyedévben a teljes éves különadót, ami 29,4 milliárdos negatív tételt jelent. Így a korrigált eredmény 38,5 milliárd forint lehet, ami 12 százalékkal marad el a 2012. első negyedévitől, viszont 47 százalékkal magasabb a negyedik negyedévinél.
Az elemzők úgy vélik, a negyedik negyedévhez mérten jelentősen mérséklődött a céltartalékolás szintje, a kockázati költségek 70,3 milliárdról 57,9 milliárd forintra csökkenhettek. Ezt egyrészt az indokolhatja, hogy lassan elindulhat a nem teljesítő hitelek arányának csökkenése, másrészt pedig a rossz kölcsönök fedezettsége már az év végén is 80 százalék felett volt az OTP-nél, így egyre kevésbé van szükség a további céltartalékra. Javulást várnak az elemzők a működési költségeknél is, amelyek 105,2 milliárd forintról 100,4 milliárdra mérséklődhetnek.”
-Hát-mi úgy gondoljuk, hohyha majd lesz időnk rá, akkor beborulunk valmi csendes sarokba, és megsiratjuk egy kicsit Csányi úr vagyoncsökkenését.
De reméljük, azért még talán a jövőben van hová este álomra hajtani fejét? Amig ez a maffiarendszer üzemel Magyarországon!
A rendszerváltás után pedig már majd MI GONDOSKODUNK RÓLA! ÉS CIMBORÁIRÓL!
Messzemenően!
Még a gondolataikat is kilessük-annyira figyelmesek leszünk velük szemben!
Persze ők ennek majd nem fognak örülni!-de hát annyit a kerék lefelé-mint fel!
(Bűnbánó Bal-Rad/SzRTI)
otthonvc3a9dc3b6_logo_tc3bczc3b6kc3b6l

Kiábrándító számok: Rengeteg magyar költözik Németországba

Tavaly több mint 50 ezer magyar költözött Németországba, ami 30 százalékot meghaladó emelkedés 2011-hez képest – közölte kedden a német statisztikai hivatal (Destatis).
A hivatal előzetes adatai szerint 2012-ben összesen 54 827 magyar állampolgár vándorolt be Németországba, ami csaknem 13 ezres, 31 százalékos emelkedés az egy évvel korábbihoz képest.
Tavaly összesen 1 millió 81 ezer bevándorló érkezett Németországba a Destatis számításai szerint. Ez a legnagyobb szám 1995 óta, és 123 ezer fős, 13 százalékos növekedés 2011-hez viszonyítva.
A bevándorlók száma alapján összeállított listán Magyarország a negyedik helyen áll, Lengyelország, Románia és Bulgária után.
Ausztriába dolgozni megyünk át
Elsősorban magyarok és szlovákok helyezkednek el az idegenforgalomban – mondta a napokban a Der Standard című lapnak Alexander Rauner, az Osztrák Gazdasági Kamara turizmus tagozatának képviselője. A legtöbben közülük a keleti országrészben – Alsó-Ausztriában, Bécsben, Burgenlandban, Stájerországban – vállalnak munkát. Renner szerint sok magyar a hét közben betöltött magyarországi állása mellett vállal Ausztriában is munkát, például pincérként vagy konyhai kisegítőként.
A Der Standard adatai szerint a magyar munkavállalók száma nőtt a leginkább a munkaerő-piaci nyitás óta eltelt két évben. 2013 márciusában mintegy 55 ezer magyar dolgozott alkalmazottként Ausztriában, ami a két évvel korábbi adathoz képest 96 százalékos növekedést jelent.
(MTI)

Helyzetbe hozzák a helyi termelőket Hajdúnánáson

Fából készült, formás pavilonsort kaptak a helyi piactéren a hajdúnánási minősített termelők. Ezzel is helyzetbe szeretné hozni őket az önkormányzat.
Az ünnepélyes átadáskorSzólláth Tibor polgármestertől megtudtuk: az összesen mintegy 40 millió forintos beruházáshoz a vidékfejlesztési minisztérium pályázatán 10 százalékos önrész mellett szereztek támogatást. Ebből 500 négyzetméteren 15 pavilon épült, melyek felére már bejelentkezett az érintett termelői kör. – A városban jelenleg 23 termelő mondhatja magát „minősítettnek”, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az árujukat helyben termelik, míg a feldolgozott termékek esetében az alapanyagok legalább ötven százalékának kell helyi eredetűnek lennie – válaszolta érdeklődésünkre a polgármester.
Azt hittük, a hajdúnánási piacon eleve szinte csak helyi termelők árulnak, de Szólláth Tibor kiábrándított: – Szó sincs róla, e tekintetben még egy mezővárost is sikerült teljesen lebutítani az elmúlt években a boltokban kapható importtal. Az itteni piaconkisebbségben vannak a helyi termelők, ezért is próbálunk nekik segíteni – magyarázta.
Tegyük hozzá, a minősítés követelményének megfelelő termelők anyagilag is jól járnak, hiszen amíg számukra mindössze 12 ezer 500 forintba fog kerülni egy havi pavilonbérlet, addig a piac más részein 35-50 ezer forintot is elkérnek a standok után. A minősített városi termelők tehát jóval alacsonyabb bérleti díjakkal dolgozhatnak.
Ennek megfelelően az árusoktól nem is hallottunk rossz szót, egy valaki aggódott csak azon, hogy a vevők nem mennek el a piac azon elkerített részéig, hanem megveszik az árut a bejárat közelében. A fogadtatás tehát alapvetően pozitív, olyannyira, hogy azok is gondolkodnak a kofáskodáson, akik eddig nem árusítottak a vásárterületen, mondván, számukra az túl drága.
Érdekesség: az új pavilonsort református lelkész és római katolikus pap egyaránt megáldotta, mint utóbbi fogalmazott, az igazságosság és a közjó az eladás és a vásárlás során is jelenjék meg. Ámen! 
(sokszinuvidek.hu)

Ellentmondásokkal teli miniszterelnöki beszéd

Orbán Viktor beszéde jelzés minden magyar számára. A kormány kibújt – ha csak egy pillanatra is - a nemzeti álca mögül. Ezzel az önleleplezéssel a miniszterelnök és pártja sok százezer szavazatot veszíthet el. A Fidesz – mert szavazatszerzési érdekei ezt diktálták - nemzeti jellegű politikát folytatott, és retorikájában az úgynevezett jobboldali értékek felé tolódott el. A Magyarországra szervezett zsidó világkonferencia megnyitóján kikerülhette volna a nimbuszromboló szlogeneket, de nem tette. Azt is mondhatjuk, hogy hasba rúgta saját magát, vagy ha kedvenc sportjánál maradunk, akkor öngólt lőtt.
A Fidesz most olyan stádiumban volt egy évvel a választások előtt, hogy felvetődött sok emberben, a jelenlegi kormányzó párt újra fölényes győzelmet arat. Mindazonáltal a választási kedv (a biztos szavazók száma) még most is jóval 50% alatt van (43-45 százalék között). Ilyen csökkent választási hajlandóság állapotában, a biztos szavazók között, pontosan a nemzeties propagandája miatt a Fidesz erősödést mutatott. Ám ez az erősödés nem bebetonozott, szilárd meggyőződésű elhivatott emberekből állt, hanem olyanokból, akik kétkedve ugyan, de a kormány felé kezdtek fordulni. A miniszterelnök egy hatalmas baklövéssel most valamennyi kétkedő előtt lerántotta a leplet igazi valójáról, és bemutatkozott. Nagyon rosszul tette, mert könnyen lehet, most vesztette el a választást, a zsidók előtt elmondott beszédével. Mindenki számára világossá tette, hogy itt a cionizmus diktál, és ők irányítják a kormány tetteit. Így most sok tízezer, de inkább százezer magyar szavazó fordíthat hátat a Fidesznek.
Ellenmondásokkal teletűzdelt volt Orbán beszéde. Politikai és történelmi ellentmondások, amelyek jelzik, sokszor a miniszterelnök sem tudja merre van az előre. Hogy is volt, mint is volt, a lényeg nem az igazság, hanem az, hogy azt mondja, amit hallani akarnak. Ha keleten van, akkor a keleti fülnek, ha nyugaton, akkor a nyugati fülnek mondja, amit éppen hallani szeretnének. Politikai skizofrénia? Tudathasadás? Nem! Egyszerű túlélési taktika. Orbán Viktor tökéletesen tisztában van vele, hogy korszakváltás zajlik, és a mostani sok mindent befolyásoló választás lesz. Aki most állva marad, az talán túlél, aki nem, az örökre eltűnik a süllyesztőben. Vagyis mindenáron győzni kell. Csalással, lopással, bárhogy, de győznie kell. Meg is tesz mindent azért, hogy a győzelem biztos legyen. Az álságos, díszletekkel és álcahálókkal felépített hazugság mögött a valódi szándék most megmutatkozott. A miniszterelnökünk felsorolta a nagy eredményeit a kormánynak, a holokauszt naptól a holokauszt emlékközpontig, a sok-sok "emlékező" kultuszfenntartó intézkedésig.
De van egy nagy probléma. Az egész összeomló nyugati világ, ahol a kulturális, politikai és gazdasági összeomlás párhuzamosan folyik, jobbra tolódik. A baloldal kiszorult a jövőért folyó nagy küzdelemből, és pillanatnyilag parkolópályán van. Egyetlen igazi baloldali szervezet (nem a liberális baloldal, hanem a valóban kommunista szervezetek) nem tud komolyan megerősödni. Miért is? Mert minden nyugaton élő ember tudja - már akinek kinyílik a szeme a valóságra, és ők egyre többen vannak -, hogy a bajok forrása maga a cionizmus, és a faji alapon felépült "faji kapitalizmus". A válság csak a nyugat válsága. Ez már világosan látszik a gazdasági mutatókból is, és sok minden egyébből. Pontosan e miatt a felismerés miatt minden politikai irányzat a nemzeti politika felé tolódik el, és mindenhol erősödnek a nemzeti politikai szervezetek. Az orosz kommunista pár az egyedüli, ami a baloldali pártok között erősödni tudott, de csak azért, mert pontosan ehhez a folyamathoz igazodva meglehetősen jobboldali álláspontra helyezkedett. Aki ebben a közegben és politikai folyamatban olyan kijelentést tesz, mint most Orbán Viktor, hogy minden nemzeti szervezetet le kell törni (ez volt a mondanivalója lényege) az valójában hatalmas politikai baklövést követ el. A leghelyesebb Orbán szempontjából az lett volna, ha ezt figyelembe veszi, és elmond egy teljesen semleges beszédet. Azt értékelte volna minden kérdőjeles szavazó - tudván azt, hogy megjelennie szinte kötelező volt - de képviseli a szavazói érdekét. Nem tette, hanem ezzel ellentétesen egy nagyon talpnyaló beszédet vágott le, amivel aztán mégis elégedetlenek voltak zsidók, akiknek semmi nem elég, hanem 'mindent vinni akarnak'.
Ez a Fideszen belüli ellentéteket is fel fogja erősíteni, mert sokan nem értenek egyet az elnökük öngyilkos manővereivel. Mert ez pontosan olyan volt, amikor a harctéren a hómezőn valaki egy piros zászlóval kezd futkározni, és torka szakadtából kiabálni, hogy ide lőjetek. Általában oda is lőnek. Nagyon jól tudja ezt a Fidesz vezetése, mert már odáig jutottak, hogy a pártba belépő nyilatkozaton alá kell írni (egy demokratikus pártban), hogy tilos Orbán Viktort kritizálni. A Fideszen belül két fő irányzat birkózik egymással. Egy valóban nemzeti értékelvű szárny, és egy totális cionista vonal. Meddig megőrizhető ez a kettősség? Mikor ér el oda a párt, hogy már nem tud két lovat megülne egy farral? Mivel a két irányzat a világban egyre erőteljesebben kerül szembe egymással, a Fideszen belüli konfrontációk kiéleződése is már csak idő kérdése. Amennyiben ez nem történik meg, abból a hasznot a nyílt és egyenes jobboldali szervezetek húzzák majd. A Fidesz vezetés ezzel is tisztában van, nem véletlenül mondja a miniszterelnök, hogy le kell törni őket mindenáron. Mert ez az egyetlen komoly és valós veszély a politikai színtéren. A Fidesz nagyon könnyen két tűz közé kerülhet. Egy a saját hibáik miatt erősödő Jobbik és egy amerikai bankoktól telepénzelt liberális oldal közé, ráadásul úgy, hogy kelet és nyugat között lebeg. A nyugat haragszik Orbánra, mert nem tudja a jelenlegi gondterhes időkben tolerálni a mérsékelt atlantizmusát, a kelet pedig nem fogadta el Orbánt, ahhoz még túlságosan is sokat kellene letennie az asztalra, és a mostanihoz hasonló (azeri ügy, kijevi gázüzlet) baklövéseket befejezni. A kormányzó párt tehát egy légüres térben lebeg komoly világpolitikai háttér és politikai támasz nélkül. Aki pedig a senki földjére téved, a legrosszabbul jár, mivel őt fogja lőni mindenki. Ezek az okok mind-mind fokozzák a Fidesz belső problémáit.
Rosszkor hangzott el ez a beszéd. Rossz helyen, rossz időben. Persze mindez minket nem nagyon érdekel, kívül maradunk a jelenlegi politikai játszótér homokozóján. Mert a homokozó jellemzője, hogy bármilyen tiszta, aki oda bemegy, biztos homokos lesz. Ez a jelenlegi homokozó pedig csupa sár, mocsok, bűz és ótvar, lépten-nyomon teletűzdelt kutyagumikkal. Mi nem részleges sikereket akarunk, hanem valódi változást.
Kemény Gábor 


Itt nézhető a zsidó kabaré élőben:


www.worldjewishcongress.org/events/watch-live