2013. május 7., kedd

Elmaradt a kilakoltatás – megrettent a maffia!


A magyarországi otthonvédő mozgalom történetének jeles napjává kerekedett 2013 május 6.
A magyar maffiaállam és az általa táplált élősködők május 6.-án jelképes vereséget szenvedtek. Szimbolikus jelentőségű a tegnapi dátum!
A döbrögista maffiaállam által a “Szárnyalás Éve” hangzatos névre keresztelt 2013-as esztendő májusának 6. napján egy dunaharaszti magyar családot akart földönfutóvá, fedél nélkülivé tenni. Tényleg csak a véletlen folytán került nagyobb nyilvánosság elé az akció terve, miszerint egy hitelcsapdába csalt magyar családot 2013 május 6.-án ki akarnak lakoltatni a familia által legalább száz esztendeje birtokolt házukból. A magyarországi otthonvédő mozgalmak azonnal mozgósítottak.
??????????????????????????????? A kilakoltatandók
Azok az otthonvédő mozgalmak, amelyek amelyek szerény eszköztárral, és még szerényebb anyagiakkal rendelkeznek. Ám megvan bennük a szolidaritás és az igazságosság érzése, és a tenni vágyás a bajba jutottak megsegitésére. Persze a szerény eszköztárban azért fellelhető a jogi szakértelem is most már mint pl. Dr Czirmes György aktiv és önzetlen, ingyenes ügyvédi munkája-és hát az internet!
???????????????????????????????Czirmes György is megérkezett
Amelynek segitségével azért komoly mozgósitás válik lehetővé, ha nagy a baj! Márpedig a baj igen nagy, és osztódással látszik szaporodni.
A bank és politikusmaffia egymással jegyben járva szánta rá magát a magyarok kifosztására, aljas és körmönfont csalássorozatuk kellő jogi hátterének fedezetében.
Ennek a bankár-politikusmaffiának esett áldozatul az a dunaharaszti család is, amelyet tegnap akartak megfosztani a család “ősi birtokától”. Elképesztően csalárd módon.
A szerencsétlen K.K.E.-hitelfelvevőként kapott az OTP Banktól ingatlanfedezetű, devizaalapú jelzáloghitelt. Árukapcsolás keretében. Lakás Takarékpénztári szerződéssel adta az OTP a hitelt, a takarékpénztári “árukapcsolást” pedig az OTP-csoport másik rablócégével, az OTP Lakástakarékkal kellett megkötni!
Megkötötték mindkettőt! Vesztükre.
Volt ugyan a hiteligénylő házaspárnak munkája és OTP-lakossági folyószámlára érkező jövedelme, igy aztán sem a havi törlesztőrészlet fizetése, sem a lakástakarék kötelező részének a havonkénti fizetése biztositottnak tűnt. De csak tűnt! Valójában nem volt biztositva!
Ugyanis az OTP “adminisztrativ hiba” miatt, nem utalta a lakástakarék cégének a havi sarcot, csak a hiteltörlesztés összegét.
A lakástakarék pedig jelezte az “anyacégnek” hogy nem jön a pénz! Ha pedig az oda való befizetés elmarad-a Bank-az OTP Bank-felmondja a hitelszerződést!
Hát itt ez történt! Az OTP Bank nem utalt, az OTP lakástakarék nem kapott pénzt, és jelezte az OTP Banknak a problémát!
Az OTP Bank pedig-FELMONDTA A JELZÁLOGKÖLCSÖNT! Saját hiba ide-saját hiba oda, a baj zúduljon az adós nyakába! Dörgedelmes levél, hogy a hitel felmondva, indoklás stb. és hogy a teljes hitelösszeget a kamataival tessék egyben megfizetni, vagy baj lesz!
Hiteles család szalad fűhöz-fához, hogy de hiszen mi fizettünk volna csak az OTP Bank nem vette le a folyószámláról a szükséges összeget, és nem utalt a lánycégnek-de az OTP Bankot a sztori nem érdekelte.
De mivelhogy a család egy összegben képtelen volt megfizetni a teljes tartozást, hát az ügy haladt a maga útján! Telt az idő-és a svájci frank árfolyama is araszolgatott felfelé rendesen! Duzzadt-duzzadt a tartozás nemzethy érzelmű Nemmegszoritó Kormányunk gazdaságpolitikájának hála! Aztán egy idő után a Csányi Birodalom zászlóshajója-az OTP Bank a tettek mezejére lépett.
Átadta behajtásra egy másik zászlóshajójának, az OTP Faktoringnak a dolgot. Hajtsa be a pénzt az adóstól. A faktoring rá is dörrent az adósra, és közölte: havi 240 ezer forinttal törleszthetik a tartozásukat. Hozzátették kedvesen, hogy ha a dolgok igy haladnak tovább, lesz az még havi háromszázezer is! (A kezdeti fizetnivaló tokkal-vonóval volt 80 eter forint/hó)
A család a hallottaktól elszörnyedt-és mivelhogy időközben a munkahelyek is és velük együtt a havi jövedelmek elúsztak-hát várták jobb híján a kifejletet.
Nagyon sokáig nem kellett várniuk! Önálló Birósági Végrehajtó a Ráckevén székelő Kalapács Imre-kezdett velük levelezgetni, eléggé egyoldalú módon. Kalapács Úr irt-K.K.E és családja rettegett!
És hét egy szép napon-kissé stilusosan szólva-”lesújtott” a Kalapács!
Jött a levél a végrehajtótól (akit egyébiránt az adósok tisztességes, jóravaló emberként jellemeznek) amiben közölte adósokkal: árverésen eladta a családi birtokot, 7,8 millió forintért.
El nem tudják képzelni kedves olvasóink, hogy ki volt az árverési vevő, aki megkaparintotta a K. család házát?!
Hát kérem az árverési vevő az OTP Csoport egyik hiénacége, az OTP Ingatlan Pont volt.
Az eredetileg 16 millióra értékelt csinos családi házat 7,8 millió forintér kaparintotta meg a Csányi Birodalom. (A teljes vertikum-hitelezés-behajtás-elvétel cégen belül megszervezve!)
12,6 millió forint volt a hitelösszeg (forintositva anno’, az adósok visszafizettek 1,5 milliót, és még maradt tartozás 24 millió. Ja!-és elúszott a ház!
Nos, az árverési vevő szerette volna tegnap, azaz 2013 május 6.-án birtokba venni a szerzeményt. Kényszer kilakoltatással, mert a volt tulajdonosok nem üritették ki az ingatlant a megadott határidőre.
Erről a tervezett kilakoltatásról szerzett tudomást a Póka András vezette “Nem adom a házam Otthonvédő Csoport”, és lármázta föl az országban tevékenykedő otthonvédőket. Internet és telefon vitte a hireket és az értesitést. Meg az ellenállásra felszólitó üzeneteket.
Igy jelent meg többek között a Bal-Rad, és az SzRTI oldalain is az otthonvédelmi akcióra való felhivás-a múlt hét szerdán.
Ilyen előzmények után verődött össze igencsak népes otthonvédő csoport tegnap Dunaharasztiban, a zsákmányingatlan megvédésére.
???????????????????????????????
A Bankadósok Választási Szövetsége (BVSZ) Czirmes György vezetésével.
A “Nem adom a házam…”társulatát Póka László vezette, a “Koppány Csoportot” Balogh Béla, mig az “Otthonvédő Tanács” élén Tatár József vonult be. Falusi Zsolt a “Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet” tiltakozóit vezette.
??????????????????????????????????????????????????????????????
A Bal-Rad és a Szabad Riport nyolc fővel képviseltette magát az akcióban.Biztosan voltak még ott általam föl nem sorolt szervezetek-tőlük elnézést is kérek a feledékenységemért, de nem felejtem ki a megjelent segíteni akaró civileket. A család barátait, szomszédait, jó ismerőseit.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????DSC05320_M_V??????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????
A mindenre elszánt és felkészült érkezők pedig megcsodálhatták a tegnap reggel nyolc óra tiz perckor keltezett okmányt, amely Kalapács Imre ráckevei irodájában született meg! Amely szerint az árverési vevő az adós kérésére inditványozza a végrehajtónál a kilakoltatás harminc nappal történő elhalasztását. A kérelmet az OTP Ingatlan Pont képviseletében Borbély Péter irta alá, Kalapács Imre ÖBV pedig megkönnyebbülten csapta rá a pecsétet! (Sokan vélik úgy, hogy Kalapács Úr nem igazán örült annak a megtiszteltető feladatnak, hogy esetleg rendőri segitséggel de neki kelljen érvényt szereznie a MAFFIAJOGNAK!)
DSC05308_M_V
Igy aztán az összesereglett otthonvédők számára világossá vált az ok, hogy miért nincs rendőri készültség?
A KILAKOLTATÁS TEGNAP ELMARADT!
Ám fölöttébb érdekes, hogy már hétfő reggel megszületett ez az akár egyezségnek is beillő határozat!
Miért nem a múlt hét csütörtökön, pénteken?
Mi történt szombaton és vasárnap, hogy az árverési vevő hétfő kora műszakkezdetkor inditványt tegyen a kilakoltatás elhalasztására? Illetve a határozatba már belefoglaljon egy esetleges megállapodás lehetőségét? Holott ez az ügy nem a múlt héten kezdődött!
A válasz csak egy lehet! Füleikhez elért a lázadás hangja, tudatuk pedig felfogta az ebben rájuk leselkedő veszélyt!
Azt a veszélyt, amely az otthonvédelem felől fenyegeti őket! Amely otthonvédelmi mozgalom egyre terebélyesedik, egyre erősödik! És amely mozgalom ALULRÓL SZERVEZŐDIK! Pártállástól függetlenül, és a fennálló magyar JOGRENDET kezdi ki!
Azt a magyar jogrendet, amely kifosztottá, jogvesztetté tette a magyar embereket, és amely jogrend ilyen-olyan szinű maffiákat szabaditott Magyarországra, a magyar emberekre!
Tegnap is jól megfért egymás mellett a vörös ing, a gárdista fekete, és a terepszín gyakorló!
A miniszoknya és az aggastyán! A jogász és az iskolázatlan! Kommunista és konzervativ! (Bár jó szivvel emlékszem azokra a kiszólásokra, hogy “bezzeg a Kádár idejében ilyesmi nem fordulhatott elő, meg a “Kádár alatt bezzeg volt…stb. stb. stb.)
A gázálarcok visszakerültek a szatyrokba-más “kellékek” mellé!
A MAGYAR OTTHONVÉDELEM – ERRE A TEGNAPI NAP A BIZONYÍTÉK; FELNŐTT!
Az otthonvédelmi tevékenység POLITIKAI TÉNYEZŐVÉ VÁLT!
AZ OTTHONVÉDŐ MOZGALOM POLITIKAI ERŐ LETT!
Ez az erő végveszélyt jelent a Magyarországot eluralt maffiákra!
(Nem is volt ott tegnap Dunaharasztiban egyetlen parlamenti párt képviselője sem!)
MAGYARORSZÁGON OLYAN ERŐ BUKKANT FEL, AMELYTŐL RETTEG A MAFFIA!
ÖSSZEFOGTAK A MAGYAROK!
Végül egy kis emlékeztető Kedves olvasóinknak.
Magyarország leggazdagabb embere Csányi Sándor! Közel 180 milliárdos vagyonkájával. Tudják!-ő az OTP csoport elnök vezérigazgatója, és jórészt tulajdonosa is. Bár egy a HVG-ben ma megjelent írás szerint most főhet a feje, mert valamicskét csökkent a vagyona! Most igy 180 milliárd. Csökkenés után.
Olvassák csak:
“A lap keddi számában ismertetett elemzői konszenzus alapján az OTP konszolidált, számviteli adózott eredménye 29 százalékkal, 9,1 milliárd forintra csökken a tavalyi első negyedévhez képest, ami a tavalyi negyedik negyedévhez képest 65 százalékos esés.
Ugyanakkor megjegyzik: a bankadó miatt érdemesebb a korrigált eredményt figyelembe venni. Az elemzők szerint a pénzintézet az idén is elszámolja az első negyedévben a teljes éves különadót, ami 29,4 milliárdos negatív tételt jelent. Így a korrigált eredmény 38,5 milliárd forint lehet, ami 12 százalékkal marad el a 2012. első negyedévitől, viszont 47 százalékkal magasabb a negyedik negyedévinél.
Az elemzők úgy vélik, a negyedik negyedévhez mérten jelentősen mérséklődött a céltartalékolás szintje, a kockázati költségek 70,3 milliárdról 57,9 milliárd forintra csökkenhettek. Ezt egyrészt az indokolhatja, hogy lassan elindulhat a nem teljesítő hitelek arányának csökkenése, másrészt pedig a rossz kölcsönök fedezettsége már az év végén is 80 százalék felett volt az OTP-nél, így egyre kevésbé van szükség a további céltartalékra. Javulást várnak az elemzők a működési költségeknél is, amelyek 105,2 milliárd forintról 100,4 milliárdra mérséklődhetnek.”
-Hát-mi úgy gondoljuk, hohyha majd lesz időnk rá, akkor beborulunk valmi csendes sarokba, és megsiratjuk egy kicsit Csányi úr vagyoncsökkenését.
De reméljük, azért még talán a jövőben van hová este álomra hajtani fejét? Amig ez a maffiarendszer üzemel Magyarországon!
A rendszerváltás után pedig már majd MI GONDOSKODUNK RÓLA! ÉS CIMBORÁIRÓL!
Messzemenően!
Még a gondolataikat is kilessük-annyira figyelmesek leszünk velük szemben!
Persze ők ennek majd nem fognak örülni!-de hát annyit a kerék lefelé-mint fel!
(Bűnbánó Bal-Rad/SzRTI)
otthonvc3a9dc3b6_logo_tc3bczc3b6kc3b6l

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése