2012. augusztus 26., vasárnap

Pussy Riot és a szíriai banditák

Mint már többször is kifejtettük, valami óriási baj van a ciontérfélen. Számtalan intő jel (gazdasági, társadalmi, politikai gondok) közül is az újgyarmatosítás, a nihilexport csődje is fenyegeti őket. A világ jobb erői, akik eddigi tétlen szemlélői voltak ennek a gyalázatos folyamatnak, megelégelték és cselekedni kezdenek. Kaptak pofonokat a nyugati cionisták eddig is (Fehéroroszország, Grúzia, stb.), ám a mesteri szintre fejlesztett hazugsággépezettel valamennyire sikerült félrevezetni a közvéleményt. Ennek az egyik, és legfőbb oka az volt, hogy az igazság nem nyilvánult meg erőteljesen, de a Pussy Riot sátánista provokáció megváltoztatta az eddigi helyzetet. Világviszonylatban!
A cionmédia előadásában ez az eset úgy játszódott le, hogy három fiatal lány bement a székesegyházba, és ott Putyin eltávolítását kérték a Szűzanyától. Az összes nyugati cionista politikus teljes mellszélességgel kiállt ezen változat és a sátánisták mellett. De mi is történt a valóságban? Ez a sátánista banda a legócskább kurvákat is arcpirulásra késztető orgiáiról híresült el. Egyikük botránykeltés szándékával egy moszkvai szupermarket kellős közepén, nagy nézőközönség előtt egy fagyasztott csirkét tolt fel a vaginájába. A másik a szülése előtt négy nappal olyan orgián vett részt, ahol már nem is számolták, hányan mentek végig rajta. Ő az egyik szánni való kismama - kész röhej. Ezek a cionisták, a cionmédia és a rakásnyi cionpolitikus kedvencei (hasonló a hasonlónak örül). De mi történt a székesegyházban, ez év februárjában?
Ez a sátánista, ordenáré ribancbanda betört az ortodox vallás egyik központi bazilikájába, és az ikonosztáz (rk.vallás oltára) előtt egy istengyalázó, ocsmány dalt adott elő, álarcban, félreérthetetlen gesztikulálásokkal kísérve. Ez már a sokadik botrányuk volt. Két évet kaptak fejenként, pedig a hívőknek kellet volna agyonverni őket, amit két évvel (felfüggeszteve) meg is úszhattak volna. Mindezt csak azért kellett ismertetni, hogy lássuk azt, miből csinált a cionmédia "alternatív művészek tiltakozása Putyin ellen" című bohózatot. Avagy a hazugságok hazugságát.
Most olvashatunk egy cikket a magyarországi cionmédia egyik képviselőjének, a Népszabadságnak a honlapján a szíriaí rendszer katonáinak "mészárlásáról". Ebből az írásból megtudhatjuk, hogy a szír kormányerők a felszabadított Derajában kétszáz felkelőt kivégeztek. Ezek úgy voltak felkelők, mint a Pussy Riot banda tagjai alternatív művészek. Megírtuk már azt, hogy mi lesz a sorsuk a gyermeklányokat erőszakoló, rablógyilkos nemzetközi zsoldos söpredéknek, ha élve a katonaság kezére kerülnek. A bekerített és elfoglalt településeket házról házra átfésülő kormányerőknek nincs nehéz dolguk, mert a lakosság teljes együttműködését megkapják. Egyetlen idegen sem menekülhet. Különösen, ha nem beszéli a nyelvet sem, és még ha esetleg néger is ráadásul. Sokakat a lakosság vert agyon, és még ezek a szerencsésebbek az agyonlőttekkel együtt. Mert akiket elvisznek, azoknak más a sorsuk. A tettek és az indítékok felderítése és mindennek a dokumentálása alapos ismereteket követel meg, és ezek döntő többsége az elfogottak fejében található. Tehát ki kell onnan "bányászni". Ezért attól a pillanattól kezdve, hogy elfogása megtörtént, megszűnt emberi lénynek lenni. Erkölcsileg már rég nem volt az, de most jogilag is elvesztette az emberi fajhoz való tartozását. Egy olyan ékszerdobozzá (tárggyá) vált, melynek elveszett a kulcsa, de ennek ellenére ki kell nyitni. Ha magától nem nyílik, akkor megvakítva, letépett körmökkel, átlőtt térdekkel biztosan nyílni fog (és az is, aki ezt végignézi). Közben elgondolkodhatnak a megerőszakolás után agyonlőtt gyermeklányokról, a rablógyilkosságaikról, az általuk halálra kínzott szír katonák fájdalmairól. És miután a jegyzőkönyvet aláírták, ujjlenyomatukkal hitelesítették, talán elvánszoroghatnak a kivégzőhelyre (hogy ne kelljen őket cipelni).
A nyugati cionisták úgy gondolták, hogy a fogságba esett banditák majd egy ejnye-bejnyével, és egy zacskó savanyú cukorral megúszhatják? A Pussy Riot esetében is ezt gondolták. Moszkva nem brutális, elnéző (sajnos), és így ott két évet kaptak csak. Damaszkusz viszont úgy viselkedik, ahogy azt a polgárháborút kiprovokálni szándékozó banditák megérdemlik. Holnap és holnapután is így fogja kezelni az ország és a nép ellenségeit, akikre semmiféle nemzetközi egyezmény nem vonatkozik. Ezért ezer dollár a napi zsoldjuk, de életbiztosítás nélkül. A cionmédia most holmi közel-keleti grál-lovagokat akar faragni ebből a nemzetközi bűnbandából. De gyűlnek az adatok az elfogottak vallomásaiból, és biztos, hogy nem lesz titkosítva, hanem egy Fehér Könyvben a világ elé tárja a szír vezetés. Ezt akarja most minden eszközzel megakadályozni a zsoldosokat felbérelő cionista Nyugat.
Asszad rendszerét nem ismerjük, de biztosan voltak hibái. Ha azok súlyosak lettek volna, a nép ellenük fordulna. De Asszadot a népe elfogadja, kiáll mellette, nem hagyja cserben, és már nem is fogja. Lenin elvtárs megmondta: forradalom nincs kivégzőosztagok nélkül. Ezt Sztálin elvtárs még kiegészítette azzal, hogy: ahol gyalulnak, ott hullik a forgács. Ezeket a "ciontörvényeket" a cionistáknak ismerni kellene. Mi magyarok pedig csak annyit mondunk: ki mint vet, úgy arat. Ha szelet vet, akkor vihart arathat.
Kassai Ferenc