2024. június 27., csütörtök

Üzenethozó Sam látomásai 2024. június

2024. június 12.

V. ÉV, 13. hét Virtuális Rózsafüzér egyesülve másokkal az egész országban élőben közvetítve a pajtából (S. Isten kegyelméből képes volt létrehozni egy "GoTo Meeting" virtuális Rózsafüzért az imacsoporttal és másokkal, akik be akartak telefonálni és csatlakozni).  Most már a ZOOM-mal vagyunk, és mindannyian elektronikusan kapcsolódunk S.-hez, V.-hez és L.-hez, és mindenki hallhatja, aki a híváson egyesül).

Samnek mondták/mutatták a rózsafüzér alatt:

Az Atya Isten a trónján volt, mindkét kezét kinyújtva mindenki fölött, aki elektronikusan vagy otthon, egységesen imádkozott.

Az Örökkévaló Fény Anyja a mennyekben volt.  A legtöbb frontember - kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy különleges embereikkel és a négy meg nem született gyermekünkkel legyenek - a mennyben volt jelen. Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárvány mögött volt, kezében a rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt, mellette Szent Pio atya.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

A lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy "Üdvözlégy Mária" imádkozásával szabadítottak ki a tisztítótűzből, a mennyben integettek nekünk. (Kérjük, folytassátok az imádkozást. Samnek azt mondták, hogy most már nem csak az adott temetőből származó lelkek szabadulnak ki itt, hanem ugyanennyi lélek szabadul ki a világ más részeiről is. Amikor egy temető kimerül, a lelkeket más temetőből engedik ki).
P. S. a pajtában ült kedvenc székében; a pajta tele volt angyalokkal és ereklyés szentekkel.

Angyalok kupolája volt a pajta felett és minden egyes személy otthona felett, akik ezen az estén részt vettek, beleértve S.-t is, aki élőben közvetített a pajtából; továbbá a vallási cikkek boltja felett, és azok felett, akik a pajta területén dolgoztak (J. és csapata).

J. apja a fehér hegyen volt, mint mindig.

Fr. S. vezette az első dekádot, amelyre S. és szülei a mennyből válaszoltak. (Ezt S. előre felvette a virtuális rózsafüzér legelején.)

S. válaszolt a többi Örömteli misztériumra.

Az összes könyörgésfüzet ragyogott. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Nyolc kérés van folyamatban a megválaszolásra.

Hét új imakérés (Kérjük, imádkozzatok előre.)

Három jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10 000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

Világszerte 20 000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt.

S. rózsafüzérgyöngyei százzal megsokszorozódtak, csakúgy, mint mindazoké, akik A. legutóbbi útjáról származó medjugorjei rózsafüzért használtak.

A résztvevők összes meggyújtott, megáldott gyertyájának szikrája a rózsafüzér alatt számtalan lélek megmentéséhez járul hozzá.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 1000 ember halálát az oltottak közül.

A minden irányból érkező lángoló nyilakat a pajtával egységben imádkozók rózsafüzérekkel térítették el.

A világméretű időjárási mintákat az NWO irányítja.

Extra angyalok fogják kísérni L.-t, amikor Seattle-be költözik.

K. és szülei vezették a Jézus megtalálása a templomban évtizedet.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 120 ember meggyilkolását.

A Fényes misztériumokra N. válaszolt, akihez csatlakozott születendő Elmója.

P. a kánai menyegzői lakomát vezette a kánai évtizedben, melyhez sógorai is csatlakoztak.

Eljön majd az idő, amikor több különböző vallási felekezet egyesül - pl: A baptisták egyesülni fognak a lutheránusokkal, katolikusokkal és evangélikusokkal. (1)

Démoni források rendkívül keményen dolgoznak azon, hogy megzavarják a közelgő elnökválasztást.

Fr. S. azt mondta unokahúgának, M.-nek: "Öröm! Öröm! Öröm! hogy újra velem vagy".

K. és édesapja, H. hatalmas viharban kormányozták a Kis Noé bárkája imacsoport hajóját.

A. vezette az Eucharisztia évtizedének intézményét, miközben a résztvevők rózsafüzérein örömkönnyek hullottak, és Fr.

S. azt mondta: "Alig várom, hogy Medjugorjéban találkozzunk".

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa - a két könyörgéskönyvet tartó három kosár rózsafüzérrel - és Szent Pio atya imában egyesült az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívtak be a Szűzanya szívébe, hogy K.

A Fájdalmas misztériumok alatt is egy-egy vércsepp hullott a résztvevők rózsafüzéreire, valamint S. gyönyörű rózsáira.
A Szentháromság különleges áldást adott az ezen az estén egybegyűlteknek és családtagjaiknak, többszörös kegyelemmel, amely kiterjedt a tereprendező és "csűrépítő" csapatokra és családjaikra, valamint a ma este egybegyűltek unokáira is.

Az áldás S. gyönyörű, illatos rózsaszín rózsáit is magába foglalta a gyógyulás kegyelmével.

T. válaszolt a Fájdalmas misztériumokra. Ikertestvére részt vett a rózsafüzér imádkozásában.

Hamarosan bevezetnek egy új, egyetlen oltóanyagot, amely minden fertőzéstől védelmet nyújtana, de számtalan ember halálát okozza.

A Föld számos része továbbra is hasadni fog az NWO által aktivált földrengések miatt.

Három papot fognak kijelölni a pajtába, amikor a dolgok elkezdenek összeomlani.

A Dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atya Isten tenyerén volt, és elmerült a fényben, mivel ugyanez a fény áramlott a családtagjaik felé is, valamint a kertépítő személyzet és az "istállóépítő" személyzet és családtagjaik felé is.

S. és a szülők válaszoltak a Dicsőséges Titokra.

A feltámadási évtizedet A. vezette, és szokás szerint M. is csatlakozott hozzá. M. még mindig a szívéhez szorította a vörös rózsát, amikor azt mondta: "Várlak benneteket az elkövetkező napokban, amikor ti és én újra átölelünk". M. azt is mondta, hogy imádkozni fog R-ért.

A kereszt, amelyet L. festett és ajándékozott nekünk, egyesülni fog a grottában lévő kereszttel.

Az elnökválasztás előtt, alatt és után számos bűncselekmény van folyamatban.

A Szűzanya azt mondta: "Nagyon örülök a délután 3 órai rózsafüzérnek, amit ti hárman úgy döntöttetek, hogy napi rendszerességgel végeztek. Ez sok pozitív hatáshoz fog hozzájárulni".

A Nagyboldogasszony dekádot M. és J. vezette, akikhez P. csatlakozott.

Egy újabb arany angyalszárnyas medált tűzött Szent Mihály S.-re a jól végzett munkáért.

J. és S. a szüleikkel együtt imádkozták a Koronázási dekádot.

S. atya azt mondta: "Öröm! Öröm! Öröm!"

Az Atyaisten különleges áldásokat és többszörös kegyelmeket adott minden egyesültnek és családtagjaiknak.

A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.


(1) Az Új Világrend által eljövendő egy világvallásban


2024. június 19. V. ÉV, 14. hét Virtuális rózsafüzér egyesülve másokkal az egész országban. Élő közvetítés S. otthonából. (S. Isten kegyelmével képes volt létrehozni egy GO TO MEETING virtuális rózsafüzért az imacsoporttal és másokkal, akik be akartak telefonálni és csatlakozni. Most már a ZOOM-mal vagyunk, és mindannyian elektronikusan kapcsolódunk S.-hez, és mindenki hallhatja, aki egyesül a Hívásban.  Körülbelül 40-en csatlakoztak a ma esti rózsafüzér-konferenciához).

A rózsafüzér alatt Samot mondták/mutatták:

Az Atya Isten a trónján volt, mindkét kezét kinyújtva mindenki fölött, aki elektronikusan vagy otthon, egységben imádkozott.

Az Örök Fény Anyja a mennyekben volt.  A legtöbb frontember, kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy különleges embereikkel legyenek, és a négy meg nem született társunk jelen volt a mennyben; Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárvány mögött volt, kezében a rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt, mellette Szent Pio atya.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

A lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Máriát imádkozva szabadítottak ki a tisztítótűzből, a mennyben integettek nekünk. (Kérjük, folytassátok az imádkozást. Samnek azt mondták, hogy most már nem csak egy adott temetőből szabadulnak ki itt a lelkek, hanem ugyanennyi lélek szabadul ki a világ minden tájáról is. Amikor egy temető kimerül, a lelkeket egy másik temetőből engedik ki. Egyszerre nem egy lélek, hanem TÖRÖKKÖNYÖK szabadulnak ki).

A pajta tele volt angyalokkal és ereklyés szentekkel.

Angyalok kupolája volt a pajta fölött és minden egyes személy otthona fölött, akik ezen az estén részt vettek, valamint J. háza fölött és a csapat többi tagjának otthona fölött, akik segítettek kitakarítani a pajta ingatlanát, és S. boltja fölött.

J. apja a Fehér-hegyen volt, és imádkozta a rózsafüzért.

S. atya azt mondta: „M., Joy! Joy! Joy! Örülök, hogy újra látlak”.

Fr. S. vezette az első dekádot, amelyet S. több mint 4 évvel ezelőtt a rózsafüzér elején előre felvett. S. válasza szintén előre felvett volt.

A könyörgéskönyvek ragyogtak. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Hat kérés van folyamatban a válaszadásra.

Nyolc új imakérés (Kérjük, imádkozzatok előre.)

Három jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10.000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

20.000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt világszerte ezzel a rózsafüzérrel.

Minden imacsoport rózsafüzére biztonsági területeket készít elő, hogy elterelje a démoni fegyvereket és megvédje a hívő harcosokat a bajtól.

K. és édesapja, H. a Kis Noé bárkáját kormányozták a súlyos viharokban.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 1000 ember halálát az oltottak közül.

Sok lakóházat szándékosan felgyújtanak. A rózsafüzérek és a szenteltvíz kulcsfontosságúak az ilyen események megelőzésében.

Egy hatalmas üstökös közeledik a Földhöz.

K. és szülei a Templom évtizedében vezették a Jézus megtalálása tanítást.

S. válaszolt az Örömteli misztériumokra.

Számtalan halálos áldozatot nem jelentenek a szennyezett élelmiszerellátással kapcsolatban.

A nyilvános strandok is szennyezettek, és hozzájárulnak számos megbetegedéshez.

Az áldott-fényes gyertyák számtalan lélek megmentéséhez járultak hozzá. (Samnek sok égő gyertyát mutattak, amelyek a rózsafüzér alatt égtek különböző helyeken.)

Az új nyomkövető eszközöket kötelező lesz beépíteni az autókba, amelyek szabályozzák és ellenőrzik, hogy hova szándékoznak a járművel menni.

E. csatlakozott édesanyjához, N.-hez, aki a Fényes misztériumokra válaszolt.

P. és J. a kánai menyegzői lakomát vezette évtizedben, amikor J. szülei is csatlakoztak.

Közeledik az idő, amikor a pajtát elfoglalják.

A benzin, az elkövetkező napokban, szintén szennyezett lesz, ami sok komplikációhoz járul hozzá.

Egy kisgyermeknek prófétai álma lesz.

A rózsafüzér megakadályozott egy robbanást egy elfoglalt szállodában.

A rózsafüzéreket illegális fegyvernek fogják minősíteni, de ha imádkozásra használják, nem fogják látni.

Az Eucharisztia évtized intézményét A. vezette, miközben örömkönnyek hullottak minden résztvevő rózsafüzérére.

A számtalan lélek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Mária imádkozásával szabadítottak ki a tisztítótűzből, azoknak a szándékaiért imádkoznak, akik segítettek a szabadulásukban.

T. és édesanyja, L. a Fájdalmas titkokra válaszoltak.

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa a két könyörgéskönyvet tartó három kosár rózsafüzérrel és Szent Pio atyával együtt imádkozott az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívott magába a Boldogasszony Szívébe K.

A Fájdalmas misztériumok alatt is minden imádkozóra hullott egy csepp Jézus véréből.

János Pál szentmisét mutatott be az ezen az estén egyesülten imádkozók családtagjaiért.

A Szentháromság különleges áldást adott a ma este egyesültekre és családtagjaikra, többszörös kegyelmek kiáradásával, amely kiterjedt a tereprendező és csűrépítő személyzetre és családjaikra, valamint a ma este egyesülteknek az unokáira is. J., aki a pajtában a hangrendszeren dolgozott, és családja is részt vett.

Az Ave-éneklés alatt a temetői lelkek is együtt énekeltek.

Az egyesített imacsoportok rózsafüzérek segítettek egy eltűnt tárgy megtalálásában.

A ma esti rózsafüzér segített megakadályozni egy utasszállító repülőgép lezuhanását.

A Dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atyaisten tenyerén volt, és elmerült a fényben, mivel ugyanez a fény áramlott a családtagjaik felé is, valamint a kertépítő és a pajtaépítő csapat és családtagjaik felé is.

A. vezette a Feltámadás évtizedét, miközben M. a szívéhez szorított vörös rózsával a szívéhez szorítva mondta: „Drága Anne, te mindig velem vagy, most és mindörökké az örökkévalóságban”.
S. és szülei válaszoltak a dicsőséges misztériumokra.

A Nagyboldogasszony dekád alatt M., J. és P., aki egyik kezében rózsafüzért, a másikban pedig könyörgéskönyvét tartotta, vezette a dekádot. P. beírta apja könyvecskéjébe az apai kérést.

J., S. testvére vezette a koronázási dekádot. S. és J. mellé szüleik is csatlakoztak.

S. atya azt mondta: „Öröm! Öröm! Öröm!”

Az Atyaisten különleges áldásokat és többszörös kegyelmeket adott minden egyesültnek és családtagjaiknak.

A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.

2024. Június 26. V. ÉV, 15. hét Virtuális Rózsafüzér Együtt másokkal az egész országban élő közvetítés a pajtából. (S. Isten kegyelmével képes volt létrehozni egy GO TO MEETING Virtuális Rózsafüzért az imacsoporttal és másokkal, akik be akartak hívni és csatlakozni.  Most már a ZOOM-mal vagyunk, és mindannyian elektronikusan kapcsolódunk S.-hez, V.-hez és L.-hez, és mindenki hallhatja a Hívásban egyesülve).


Samnek mondták/mutatták a rózsafüzér alatt:

Az Atya Isten a trónján volt, mindkét kezét kinyújtva mindenki fölött, aki elektronikusan vagy otthon, egységben imádkozott.

Az Örök Fény Anyja a mennyekben volt.  A legtöbb frontember, kivéve néhányat, akik eljöttek, hogy a különleges embereikkel legyenek, és a négy meg nem született társunk jelen volt a mennyben; Fr. D., Fr. L., Fr. G. és Fr.

Fr. R. a rózsafüzért imádkozták a mennyben.

Luisa Piccarreta az Isteni Akarat Szivárvány mögött volt, kezében a rózsafüzérrel és a keddi és szerdai könyörgéskönyvvel. Luisa mellett három hatalmas, rózsafüzérekkel teli kosár állt, mellette Szent Pio atya.

Az abortált csecsemők számtalan számban imádkozták a rózsafüzért a mennyben.

A lelkek, akiket a temető mellett elhaladva egy Üdvözlégy Máriát imádkozva szabadítottak ki a tisztítótűzből, a mennyben integettek nekünk. (Kérjük, folytassátok az imádkozást. Samnek azt mondták, hogy most már nem csak az adott temetőből származó lelkek szabadulnak ki itt, hanem ugyanennyi lélek szabadul ki a világ más részeiről is. Amikor egy temető kimerül, a lelkeket egy másik temetőből engedik ki).

P. S. a pajtában ült kedvenc székében; a pajta tele volt angyalokkal és ereklyés szentekkel.

Angyalok kupolája volt a pajta és minden egyes személy otthona felett, akik ezen az estén részt vettek, beleértve S. G.-t, aki élőben közvetített a pajtából, szintén S. vallási áruboltja felett, és azok felett, akik a pajta telkén dolgoztak, J. és csapata és J. (hangosítás).

J. S. apja a fehér hegyen volt, mint mindig.

Fr. S. vezette az első dekádot, amelyre S. és szülei a mennyből válaszoltak. (Ezt S. előre felvette a virtuális rózsafüzér legelején.)

Az összes könyörgésfüzet ragyogott. Mindenki könyörgései Jézus és Mária szívébe szívódtak be.

Kilenc kérés van folyamatban a válaszadásra.

Nyolc új imakérés (Kérjük, imádkozzatok előre.)

Két jó telefonhívás

A ma esti rózsafüzérek megsokszorozódtak 1000-rel, és 10.000 lélek szabadult meg a tisztítótűzből minden egyes emberért, aki ma este egyesült az imádságban.

1000 abortuszt akadályoztak meg világszerte ma este a ma esti rózsafüzérnek köszönhetően.

Világszerte 20 000 halálesetet előztek meg a koronavírus miatt.

A résztvevők összes meggyújtott, megáldott gyertyájának szikrája a rózsafüzér alatt számtalan lélek megmentéséhez járul hozzá.

A ma esti rózsafüzér megakadályozta 1000 ember halálát az oltottak közül.

A Szűzanya azt mondta: „A háború eszkalációja egyre fokozódik; a ti rózsafüzéretek az egyetlen védelem”.
A minden irányból érkező lángoló nyilakat a pajtával egységben imádkozók rózsafüzérekkel térítették el.

A harmadik világháború kitörése után a föld nagy része úgy fog kinézni, mint egy hatalmas temető.

A gyermekek elkezdik elhagyni a családjukat, akik az oltásokkal kapcsolatban állnak.

J. válaszolt a többi Örömteli Titokra.

Hamarosan a papírpénz kevesebbet fog érni, mint a vécépapír.

Ez a rózsafüzér megakadályozta, hogy egy kisgyermek megfulladjon.

K. és édesapja, H. hatalmas viharokban kormányozták a Kis Noé bárkáját, az imacsoport hajóját.

K. és szülei vezették a Jézus megtalálása a templomban évtizedet.

Extra angyalokat küldtek mindazok családtagjainak, akik ezen az estén a rózsafüzér imádkozásában egyesültek.

A fényes misztériumokra S. válaszolt.

A benzin ára végül 10 dollárra fog vezetni gallononként, és csak korlátozott mennyiségben lesz elérhető.

A. vezette az Eucharisztia évtizedének intézményét, miközben a résztvevők rózsafüzérein örömkönnyek hullottak.

A bébiételek nagy része a szennyezés folyamatában van.

A Fájdalmas misztériumok alatt Luisa a két könyörgéskönyvet tartó három kosár rózsafüzérrel és Szent Pio atyával együtt imádkozott az imacsoporttal. Sok rózsafüzért szívtak be a Szűzanya szívébe, hogy K.

A Fájdalmas misztériumok alatt is egy-egy vércsepp hullott a résztvevők rózsafüzéreire, valamint S. és K. gyönyörű rózsáira.

A Szentháromság különleges áldást adott az ezen az estén egyesülőkre és családtagjaikra, többszörös kegyelem kiáradásával, amely kiterjedt a tereprendező és a pajtaszépítő személyzetre és családjaikra, valamint az ezen az estén egyesülők unokáira is.

Az áldás kiterjedt S. és K. gyönyörű rózsáira is, a gyógyulás kegyelmével.

T. és édesanyja, L. válaszoltak a Fájdalmas misztériumokra.

K.-nak és családjának, valamint J.-nek és családjának extra angyalokat rendeltek, hogy kísérjék őket útjukon.

Egy családi kutya segített megakadályozni egy kisgyermek súlyos sérülését.

Hamarosan a légitársaságok olyan helyekre szállítják az utasokat, amelyeket nem ők kértek.

Hamarosan szinte minden iskolai oktató mesterséges intelligenciával rendelkező robot lesz.

Szintén hamarosan orvosi diplomát lehet majd vásárolni és orvosként tevékenykedni.

A víz ára tovább fog emelkedni, és az éttermekben már nem lehet majd ingyen vizet tölteni.

A Dicsőséges misztériumok alatt mindenki az Atyaisten tenyerén volt, és elmerült a fényben, mivel ugyanez a fény áramlott a családtagjaik, valamint a kertépítő személyzet és az istállóépítő személyzet és családtagjaik felé is.

S. és a szülők válaszoltak a Dicsőséges misztériumokra.

A feltámadási évtizedet A. vezette, és szokás szerint M. is csatlakozott hozzá. M. még mindig a szívéhez szorította a vörös rózsát, amikor azt mondta: „Köszönöm, drága Jézus, minden egyes napot, amikor A.-val együtt imádkozzuk a rózsafüzért”.

Fr. S. azt mondta unokahúgának, M. V.-nek: „Öröm! Öröm! Öröm! Újra együtt vagyunk.”

Extra angyalok fogják kísérni L.-t, amikor Seattle-be költözik.
J. és S. szüleikkel együtt imádkozták a Koronázási évtizedet.

Hat angyal szekérrel várakozott a templom felett, hogy felvegyék J.-t, R. édesanyját, hogy a gyászmisén a mennybe kísérjék a szentáldozás során (köszönjük, hogy imádkoztak a családért az édesanya utolsó napjaiban.).

Fr. S. azt mondta: „Öröm! Öröm! Öröm!”

Különleges áldásokat és sokrétű kegyelmeket adott az Atyaisten minden egyesültnek és családtagjaiknak.



A Szent Galamb háromszor körözött és felrepült.