1974. február 5., kedd

A tizenharmadik jelenés

"Miért félsz? Miért kételkedsz? Itt vagyok!"

1974. január 4. péntek 16:15

Annyira sajnálom, hogy nem tudtam részt venni Mass ma reggel, mert volt 8-kor, és kellett, hogy megkapjam a gyermek készen áll, és vezetni őket az iskolába 08:30.

9 órakor, mentem imádás az Oltáriszentségben. Én maradtak 11:00 készíteni az étkezés a férjem, anyám, és a két idősebb gyermekek, akik jönnek haza ebédelni délben. Visszatértem a bentlakásos iskolába, délután, hogy némi vasalás az apácák. A kettő között, azt jelentette, hogy látogassa meg az Oltáriszentségben.

Két órakor, érkeztem meg a kápolna Szent József iskolában. Én maradtam 3-ig órakor imádatát Jézus jelen van az Oltáriszentségben. Aztán elmentem nővér Bruno irodájába, hogy hívja az orvost, hogy egy találkozót az én legidősebb lánya. Ahelyett, vissza a vasalás, úgy érezte, hogy megálljon a kápolna. Úgy volt, mintha valaki azt mondja, "Meg kell, hogy ott". Ez olyan szép, olyan békés, hogy imádja Jézus jelen van az Oltáriszentségben. Jézus olyan boldog!

Azt hiszem, nem maradt volna a helyem. Úgy éreztem szögezve a helyszínen. Azt hiszem, tudtam volna ott maradt a végtelenségig, úgy éreztem, a lelkem, így egyesül Jézus.

De az idő haladt anélkül, hogy én, hogy észrevennénk.

Hirtelen hallottam a templomi harangok hang 4:15. Én még mindig egy évtizede a rózsafüzért mondani, mielőtt hazatért, a gyerekeimnek hamarosan haza, és én ott kellett lennie a számukra. Tényleg, mint én, hogy itthon mikor kapnak vissza az iskolából.

Szóval, én kezdtem az utolsó évtizedben a Rózsafüzér amikor hirtelen esett a sötétségbe. Ha tudná, mennyire féltem voltam, nem tudtam segíteni, de kiáltani. Azt kell, hogy hívják a papot, hogy elmondja neki: "Én nem látom többé", mert én voltam a teljes sötétségben. Úgy éreztem, tehetetlen, a szívem dobog olyan hangosan.

Aztán hallottam a pap jött oda hozzám és mondja nekem egy nagyon nyugodt hangon: "Ne félj. Légy türelmes, és várjon néhány percet. El fog múlni."

Láttam, hogy ő nem aggódott (azt mondtam magamnak, hogy könnyű volt neki, hogy azt mondják, nem volt az én helyemben!). Aztán azt mondta Margaret nővér: "Gyors, menj találni Sister Bruno."

Amikor hallottam, hogy valaki jön, azt hittem nővér Bruno. Megkérdeztem, hogy ő volt, és azt válaszolta: "Igen, én vagyok."

Megkértem, hogy vigyen haza. Aggódtam, és vajon mi fog történni velem. Azt hittem, az én családommal, a gyerekeimmel. Nem látni többé! Milyen szomorú voltam, én Istenem!

Jézus azt mondta nekem, egy nappal azután, hogy látogatást, hogy én is szenvedek bűnösök, de ő nem mondta nekem, hogy vak. Jézus azt mondta nekem, hogy mi lesz a testem, és ami még fontosabb, hogy én is szenved a sok lélekben, de ő nem mondta nekem, hogy mondani semmit. Ha azt mondtam valamit, akkor volt, amikor féltem, amikor találtam magam a sötétben.

Ebben az órában a délután, én nem hiszem, hogy eljött Jézus sem, hogy nem volt az ő ideje, az összes többi alkalommal, jött a 07:00.

Miután ezt a szörnyű kínt (hirtelen, mindkét szem és a szellem dobott a legsötétebb a sötétség), voltam legyőzni a boldogságtól. Apa azt mondta nekem valamit, amint azt észre.

A szikrázó visszatért a szemembe, én félelem és szomorúság vált óriási öröm és leírhatatlan béke.

Gondolom, meg kell egyezniük, hogy valaki szenved az egyik a halálos ágyán, amikor a lélek elhagyja a testet, nem szenved többé, aztán, hirtelen, úgy találja magát ebben a nyugalom, ebben a lelki fényt, hanem átszellemült Jézussal.

Én nem vak, sőt, azt hiszem, felkiáltott: "Nem, nem vagyok vak", én is most fedezem fel a fény. Igen, a Fény megjelent nekem, ugyanazon a helyen, helyére az Oltáriszentségben, mintha még szebb, fényes, és átláthatóbb, mint máskor.

Letérdeltem ott, ahol voltam, a hátsó a kápolna mellett a székemet. Azt hiszem már minden mosoly, annyira boldog, hogy a fény újra ... a sötétség mélyén a fény, és mi Light, a legszebb fények!

Ezután Jézus megjelent.

Jézus olyan kedves. Ő volna hagyott, mint ez az egész életem. Én az Ő kezében, mindannyian a kezében. Ő a mester. Azt teszi, amit Ő akar velünk. Valóban meg kell köszönni neki minden a kegyelmeket, Ő ad nekünk.

Ha látjuk, ha halljuk, ha járunk, ha mi is jó egészségnek örvend, ha boldogok vagyunk, hogy hála neki, és neki egyedül. Megtehet minden e tőlünk egy pillanat alatt.

De, ha mi szenvedünk, ha van mindennapi gondokat, akkor ő is, aki lehetővé teszi, hogy mi lesz az ég.

Mi van felajánlani mindent Jézus: örömünket és a fájdalmak, és rajta keresztül, és vele, tudunk rakni fel az egészet.

Ez alkalommal, Jézus jobb kezét a szívére és a bal karja lógott az oldalán. Ő rám mosolygott, és azt mondta:

"Miért félsz? Miért kételkedsz? Itt vagyok."

Azt mondtam Jézusnak: "Uram, én félek. Azt hittem, vak"

(Azt hiszem, azt mondta, hogy hangosan).

Ezután, Jézus azt mondta nekem:

"Mondd meg nekik, hogy minden ember a Földön úgy érzi, hogy így a sötétben."

Szóval, én megismételte hangosan. Ekkor Jézus azt mondta:

"Kiss a földre háromszor bűnbánat hiánya miatt a hit."

Szóval, én tettem, ahogy ő kérte. Aztán lassan Jézus felemelte a kezét Szív és kiterjesztette felém jelezni, hogy menjek előre. Ugyanakkor, azt mondta nekem:

"Gyere ide, és meghajolt."

Szóval, én felmentem a háton és a kápolna az oltár elé, Jézushoz. Én nagyon közel volt hozzá. Én meghajolt, ahogy Jézus tanított.

Jézus rátette a kezét a szíve fölött ismét. Letérdeltem közel hozzá, és azt mondta:

"Legyen olyan kedves, hogy ismételje meg ezt:

"Ecce Dominus Noster cum virtute veniet et illuminabit oculos servorum Suorum. Laetamini, laetamini a Domino, laetamini cum Magdalena. Paratum cor ejus:" Speravi a Domino, út se simplicitas prodit amabilis. " "(A mi Urunk eljön hatalommal és világosítsa meg a szeme az Ő szolgái. Örüljetek az Úrban, örülnek a Madeleine.Her szívvel készen áll:" Azt remélem volt az Úr, hogy a szerető az egyszerűség tükrözné Őt ")

Jézus azt mondta, ezek a mondatok nagyon lassan nekem abban a sorrendben, hogy én csak írtam le őket. Aztán azt mondta nekem:

"Minden alkalommal, amikor visszatér a helyére után Eucharisztia, helyezze el a bal kezét a szívére, és a jobb kezét keresztbe a tetején."

Feltételezhető, hogy Jézus helyzetben Elmagyarázta nekem. Én is utánozták.

Jézus mosolygott rám néhány pillanatig, aztán eltűnt.

Tartottam a kezem a helyén, amíg kaptam vissza a helyemre.

Az első péntekén február 1974

Jézus nem jelenik meg.