2012. szeptember 5., szerda

Győr után Pécsett is cigánygárda alakult

Érdekes folyamat ez, ahogy a gárdák is oszlanak és egyre többféle gárda lesz, a hírverés kedvéért a cigányok is igyekeznek gárdákba tömörülni. A gárdák sorsát ismerjük, most sem várható nagy meglepetés. Ám a cigánygárda megalakulásának igazi indoka egy újabb pénzlenyúlás. Ahogy Győrben, úgy Pécsen is a megalakult cigánygárda azzal kezdte a működését, hogy egy csomó pénzt kapott az ilyen-olyan cigány önkormányzatoktól, jogsegély és emberi jogi alapítványoktól, amelyekről jól tudjuk kik és miért pénzelik többek között a magyarok adójából.
Most egy pécsi büntetett előéletű személy alakította meg az újabb cigánygárdát. Ezek a szervezetek az első pillanattól kezdve jól tudják, a műsor csak addig tart, amíg jön a pénz. Ezzel mindenki tisztában van. A kérdés csupán az, hogy az antimagyar kormány meddig tudja takargatni, színlelni a magyarok előtt, hogy valójában ezt az ő adójukból finanszírozzák a különböző szervezetek. Mert ha összeáll a kép ezzel kapcsolatban, a közfelháborodás elég nagy lesz, amit vagy az utcákon, vagy a szavazófülkékben fognak meghálálni nekik.
Amikor az új cigánygárda vezetése megkapja a pénzt, fegyvereket szándékozik beszerezni. Ez általuk leírt információ, amelyet semmissé tenni nem lehetett, hát jött a magyarázkodás, hogy félreértés, nem is úgy mondtam, meg nem is úgy értettem. A tény azonban tény, valójában a jogsegély és hasonló szervezeteken keresztül, a mi adónkból a cigányok fegyvereket akarnak szerezni. Ez már teljesen abszurd és vicc. Így ugyanis ha valóban sikerül fegyvereket szerezni, a gárda pedig úgyis szétszéled, a végeredmény az, hogy egy újabb alvilági banda fegyverkezik fel a mi adónkból. Ügyes! Mondhatni profi!
Az állam jelen esetben mit tehet? Ha megvonja a pénzeket, akkor kezdődik a rasszista vonyítás, ami egyáltalán nem hiányzik az Orbán-Soros csapatnak. Ha nem, akkor innen-onnan, de ezek az alvilági népek biztosan fegyverekhez jutnak. Patthelyzet. Marad a kussolás. Mintha mi sem történt volna? Pedig történt. Ahogy a cigány vezetőkről sorba derülnek ki a csalások és lopások (a győri cigány önkormányzat vezetője az összes közpénzt a győri kaszinóban kártyázta el saját felesége bevallása szerint), úgy ebben az esetben sincs szó semmi másról.
Ahogy szó sincs itt megbánásról, amit a Bándy Kata háza előtti színjátékszerű alázatoskodás akart mutatni, a nagy zászlólobogtatás is csak színjáték a megvezethető tökfejeknek, az egész történet mögött semmi egyéb nincs, mint kisszerű alvilági figurák pénzhez, hírnévhez akarnak jutni a mi kárunkra.
Érdekes az is, és újabb gondolatokat vet fel, mit akar jelenteni a főszervező azon kijelentése, hogy cigányok és zsidók érdekében akarnak fellépni. Ha a bűnöző elemek és a bűnöző cigányok ellen alakulnak, akkor nem azt kellett volna mondani, hogy a biztonság érdekében akarunk fellépni a bűnöző elemek ellen? Nem! Ők a zsidók és cigányok érdekében akarnak fellépni, ha ezt összekötöm a szóbeszéddé vált "fegyvert kell szerezni" mondattal, a képlet súlyosan nemzetellenes fegyveres szervezkedést mutat. Mert kérdem én, hol és miért kell cigányok érdekében fellépni? Annyi támogatást , juttatást, segélyt kapnak, hogy az már elmebaj! És hol kell a zsidók érdekében fellépni, akik a pénzvilágukon keresztül uralkodnak az országon? Egyáltalán hol és miért szorulnak rá ezek a népségek bármiféle cigánygárdás fellépésre? És legfőképpen mindezt fegyveresen?
Nos alaposan el kell ezen gondolkodni, és elgondolkodni a közeljövő várható eseményein. Ha valakinek ezek után sem nyílik ki a szeme, az mákos teát iszik reggelire, ebédere és vacsorára. A petíciók és a parlamentáris demokrácia ideje lejárt!
Kemény Gábor

Egy látnokot (Máltán) megáldoztat Uriel angyal a Szűzanya jelenés előtt - 2012. augusztus 22.

Isten egyértelművé teszi…

Angelik receiving Host from Uriel before Apparition of Our Lady 22/08/12 & Message of Our Lady 15 …

René Laurentin atya is ott volt többször, hogy vizsgálja a dolgokat. Ez a jelenés-sorozat hasonló a Medjugorjeihez. De mivel itt csak egy látnok van, nem pedig hat, ezért Isten mindenki számára érthető és felfogható csodák sorozatával bizonyítja a látnok hitelességét. Egyben megkíméli a teológusokat attól,hogy sokat vizsgálják a jelenséget... Isten nem azért küld prófétákat, hogy azokat évszázadokig vizsgálják... Mi lenne akkor, ha egy orvos a paciensét évekig vizsgálná anélkül, hogy akár egy aszpirint is adna neki a gyógyulás érdekében? Ha megfigyelted: az Úr Jézus az ír látnoknőnek adott üzeneteiben, nagyon világos érvekkel be is bizonyítja, hogy ezek az üzenetek Tőle vannak. Úgyhogy a teológusoknak már nem maradt hátra más, mint hogy elfogadják. (Selymes József atya)

A látnokról bővebben: http://62.75.141.31/ar3/borg/index.html



Kína hadüzenetnek értékelte a Senkaku-szigetek megvásárlását

Alig néhány órával azt követően, hogy Japán bejelentette, vissza kíván vásárolni állami tulajdonba egy a Kelet-Kínai tengeren lévő szigetcsoportot, a kínai külügyminisztérium egy közleményében bejelentette, hogy a sziget felvásárolását a kínai felségterület megsértésének tekinti. A külügyminisztérium szóvivője bejelentette, hogy a szigetcsoport Kína részét képezi, és minden szükséges eszközt be fognak vetni az ország területi egységének megvédésére.



A Senkaku-szigetek - az Egyesült Államok Japánon keresztül igényt tart rá
Hogy hogyan fog a sziget a gyakorlatban is a kínai állam tulajdonába kerülni, az egyelőre kérdéses, de a kínai térségi politika módszerei alapján két válaszlépést lehet valószínűsíteni: a kínai hatóságok vagy a háttérben „meggyőzik” a szigetcsoport tulajdonosát, hogy a japán kormány helyett kínai tulajdonosnak adja el, vagy a kínai haditengerészet fog megjelenni a vitatott területen.

Molnár István

Clintonné ismét Ázsiában kavar


Hillary Clinton amerikai külügyminiszter ezen a héten látogatást tesz Pekingben annak kapcsán, hogy a Csendes-óceán térségében kiújultak a területi viták Kína és az Egyesült Államok térségi “szövetségesei” közt. Clinton összesen 11 napot tölt majd a térségben, melynek során a Dél-Kínai-tenger és Kelet-Kínai-tenger kapcsán felmerült területi vitákban érintett államok képviseleteivel tárgyal. Ebből két napot Kínában tölt (ma és holnap), ahol a Yang Jiechi külügyminiszter által vezetett tárgyaló bizottsággal próbálják rendezni a helyzetet.
A kínai közbeszédben már hosszú ideje napirenden van a téma, hogy Kína és az Egyesült Államok egyre inkább egy hidegháborús állapot felé sodródik, mivel az Egyesült Államok egyre több erőforrást fordít a térségi “szövetségesek” támogatására és a katonai jelenlét növelésére a területen. Obama alig több mint egy éve hirdette meg a térségre irányuló külpolitika “újra-egyensúlyozását”, amit a Kínai Katonai Tudományok Akadémiáján azonnal úgy értelmeztek, hogy az Egyesült Államok be akarja kebelezni Kínát (ami nem áll távol a valóságtól).
Clinton most kifejezetten a Panganiban sziget helyzetét akarja rendezni, amire a térség több országa is igényt tart. Kína 1995-ben kezdett ott különböző létesítményeket létrehozni – napelemek, malmok – majd megjelent a kínai haditengerészet, ami helyőrséget hozott létre a szigeten és azóta a terület Kína ellenőrzése alá tartozik.
Hogy mennyire látják szívesen Clintont az országban, arról mindent elárul, hogy a kínai külügyminisztérium 2012. szeptember 3-án kiadott egy közleményt, amiben felszólította az Egyesült Államokat, hogy ne avatkozzon bele a térségi politikába és a területi vitákba.
Molnár István

Nem sikerült Clinton pekingi tárgyalása?

Hillary Clinton pekingi tárgyalásának vége felé a japán hatóságok hirtelen úgy döntöttek, megvásárolnak néhány lakatlan szigetet a Kelet-Kínai tengeren. Ezek a szigetek abban a térségben vannak, ami jelenleg is intenzív területi viták tárgyát képezi. A szigetek magántulajdonban vannak még a Japán területéhez tartozó vizeken, de a kormány meg akarja venni, hogy elejét vegye egy esetleges jól célzott kínai ajánlatnak, amit a tulajdonosok nem tudnának visszautasítani. Vagy esetleg, hogy a japán helyett a kínai kormány államosítsa.

Japán a vitatott területen öt szigetből hármat megvásárol, amelyért 2,1 milliárd jent fizet a japán családnak, amely birtokolja a szigetcsoportot. A japán kormány nem hajlandó kommentálni az információt, és csak annyit nyilatkozott, hogy a tárgyalások még folytatódnak. A jól időzített vételajánlat nyilván nem véletlenül Hillary Clinton pekingi látogatásának végére lett időzítve, az amerikai külügyminiszter ugyanis több más kérdéses terület mellett a megvásárolni szándékozott szigetcsoport ügyében is tárgyalt. Valószínűleg a tárgyalásai sikertelenek voltak, így a vételi ajánlat hirtelen amerikai biztatásra született meg.

Mielőtt Clinton Pekingbe érkezett volna, a kínai külügy kiadott egy közleményt, miszerint jobb, ha az amerikai fél óvakodik a területi vitákba való beavatkozástól. Mivel Clinton éppen amiatt szándékozott Kínába utazni, hogy a területi vitákba beleavatkozzon, ezért a fenti manőveren nem is lepődhetünk meg.

A szigetcsoport 1895-től Japán területéhez tartozott, majd a második világháború végétől az Egyesült Államok irányítása alá került. Kína és Tajvan 1970 óta tart igényt rá, ugyanis akkor egy mérés kimutatta, hogy a területen jelentős szénhidrogén-források vannak. Onnantól, hogy ez tudható volt, az Egyesült Államok vissza is adta Japánnak a szigetcsoportot, majd megjelentek a nyugati cégek kitermelés céljából. Ez a manőver jellemző az amerikai politikára - hogy az amerikai-kínai területi vita ne legyen jól látható, bevontak egy harmadik felet.

Múlt hónapban a helyzet oda jutott, hogy kínai aktivisták jelentek meg az egyik szigeten, akiket a japán kormány még közvetlen a tüntetésről deportált. Clinton azt követően jelentette be szándékát a pekingi útra, aminek láthatóan az lett a vége, hogy megint a harmadik félre kellett hárítani.

Molnár István

Joseph Candel: Az Antikrisztus és a technika

Mit tudunk az Antikrisztusról, az eljövendő világ-diktátorról, akinek hatalomra jutását a Biblia megjövendöli? Vajon él már? Valószínűleg. És mi a helyzet az új világrenddel, amit létre fog hozni? Vajon az Antikrisztus már a színfalak mögött munkálkodik világgazdasági és politikai uralomra törő tervének megvalósításán? — Úgy tűnik, hogy igen.
Minden jel arra mutat, hogy az Antikrisztus sátáni, technológián alapuló rendszere kezdi elfoglalni a helyét. „Sátáni”, mert az Antikrisztust maga a Sátán fogja megszállni (Dániel könyve 8,24; Thesszalonikaiakhoz írt 2. levél, 2,9; Jelenések könyve 13,2-4; 12,9), és azért „technológián alapuló”, mert a technológiát fogja használni arra, hogy megkaparintsa és érvényesítse a világ népei feletti szinte korlátlan hatalmat. Ezzel kapcsolatban egy kulcsfontosságú bibliai vers a Jelenések könyve 13,16-17-ben található:
És megadatott neki [az Antikrisztus jobbkezének, a hamis prófétának], hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön [vagy kezükbe] vagy homlokukon [homlokukba] bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.
Képzeljük csak el, mit gondolhatott János apostol, amikor kb. i. sz. 90-ben, látomásban betekintett ebbe az eljövendő világban zajló eseménybe. Az embereket azóta is foglalkoztatta a gondolat: hogyan lehetséges egy ilyen világméretű, diktatórikus gazdasági rendszer bevezetése. Mára elérkezett a technika kora. Az elektronikus kereskedelem rohamosan átveszi a készpénz helyét, és lényegében minden eladott, vagy vásárolt áru meg van jelölve vonalkóddal, vagy valami más módon; így már nem elképzelhetetlen, hogy egy nap a világon minden pénzügyi tranzakciót figyelemmel kísérjenek egy központi ügynökség által.
Ehhez a technológia nagy része már adott, de ahhoz, hogy az Antikrisztus terve működőképes legyen, szélesebb körben el kell terjednie, és nagyobb hatalomra van szükség. Feltehető tehát, hogy az Antikrisztus ezért támogatni fogja a mikrocsip, a biotechnika, és az Internet terén folyó kutatásokat és fejlesztéseket.
A technológia azonban önmagában még nem elegendő. Az Antikrisztusnak ezt még el is kell fogadtatnia a világgal. Úgy tűnik, hogy már ezen fáradozik, és nem egyedül. Másokon keresztül munkálkodik: többségükben mit sem sejtő cinkostársaival, akik az Antikrisztus tervének megvalósítását segítik elő az által, hogy fejlesztik és reklámozzák a technológiát; és ezek közé tartoznak a világ számos lángelméi és legnagyobb pénzügyi hatalmai. Dániel könyvének 11,21b verse vonatkoztatható erre:
Békével jön, és a királyságot csellel szerzi meg. (Jakab Királyi Bibliafordítás)
Vannak olyan Bibliafordítások, ahol ezt úgy írják, hogy „fondorlattal szerzi meg a királyságot” — titkos cselszövéssel, vagy mesterkedéssel. Bárhogy is lesz, a szövegből mindenképpen úgy tűnik, hogy az Antikrisztus inkább fortélyos csalárdsággal jut hatalomra, és nem csupán erős hadseregen alapuló taktikával, amire a múltbeli birodalmak vezetői támaszkodtak.
Az Antikrisztus a tömegkommunikációs eszközök különböző formáin keresztül mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy meggyőzze a világot arról, hogy ezek az új technikai vívmányok hasznosak és szükségesek. Arról persze hallgat, hogy végül saját gonosz céljaira használja majd ezeket. Vegyük fontolóra az alábbi vívmányokat:
Megfigyelés-technológia
Sok üzletben és közterületen már videokamerák figyelik és rögzítik az arcunkat és minden lépésünket. Mostanra már megszoktuk és elfogadtuk az életünkbe való eme betolakodást előnyei miatt: nehezíti a bűncselekmények elkövetését, és segít kézre keríteni a bűnözőket. Ehhez hasonlóan, az Internetes kommunikáció ellenőrzése korlátozza a gyerekpornó-készítőket, terroristákat, és olyan személyeket, akik szintén veszélyeztetik a társadalmat.
Az irattárakat elektronikus adatbázisok váltják fel, így egyre több adatot gyűjtenek, tárolnak, összekapcsolnak és továbbítanak rólunk más adatbázisokba. Mára már szinte minden tevékenységünknek „nyoma van”, és ha a különböző forrásokból származó információkat egybevetik, elképesztő részletességgel felidézhetik az emberek tevékenységét. Az ilyen személyes adatok tárháza különösen a piackutatóknak előnyös, és hatalmas üzletet jelent. A pénzügyi titoktartás már a múlté, hisz a pénzintézetek és más cégek már rutinosan bocsátják áruba ügyfeleik életének részleteit.
Egyéb
Információgyűjtő módszerek kiegészítik az egyes emberekről tárolt információmozaikot. Például a számítógép-vezérlésű, autóba beépített „fekete dobozról”; a műholdas követőrendszer alapú, mobiltelefonba szerelt csipről, illetve egyéb elektronikus eszközökről és újításokról azt mondják a felhasználóknak, hogy a javukat szolgálják. Ehhez hasonlóan, háziállatok bőre alá mikrocsipet ültetnek azonosításként, és hogy nyomon tudják követni őket; és kísérleti jelleggel Alzheimer-kóros betegekbe és gyerekekbe is ültettek már.
Biometria
A biometria olyan technológiát jelent, melynek célja az egyén személyiségjegyeiről adatgyűjtés, adatfeldolgozás, adattárolás. Az adatok alapjául szolgálhat ujjlenyomat, hüvelykujjvizsgálat, retinavizsgálat, kézfelismerés, arcfelismerés, hangfelismerés, és nagy felbontású digitális fénykép. A biometrikus azonosítás felkeltette mind a kormányok, mind a kereskedelmi szektor érdeklődését, mivel sokkal megbízhatóbb, mint az azonosítás egyszerűbb formái, mint például az arcképes személyigazolvány, vagy az aláírás.
Pénz nélküli kereskedelem
A készpénzről elektronikus kereskedelemre való átváltás segít abban, hogy a kábítószer-kereskedőket, hamisítókat, tolvajokat lefüleljék; nem is beszélve a kényelemről és biztonságról, amit az elektronikus kereskedelem kínál. Az úgynevezett smart-kártyákba ma már mikrocsipet tesznek, amely nem csak a tulajdonos pénzügyi helyzetét, hanem orvosi adatait és más személyes információit is tárolja. A következő lépés logikusan az lenne, ha kivonnák a forgalomból a műanyag kártyákat, és a csipet közvetlenül a tulajdonosba ültetnék, mondjuk „a jobb kezükbe vagy a homlokukra.”
Világméretű hálózat
Bármilyen lenyűgözők is ezek a technikai vívmányok, az Antikrisztus mindaddig nem tudja létrehozni új világkormányát, amíg mindez össze nem áll egyetlen globálisan szabályozott hálózattá — és ez olyan akadály, ami lehet, hogy már nem sokáig jelent akadályt. A kormányok és az iparágak nemzetközi szabványokat állítanak fel, és egyre inkább szélesítik elektronikus hálózatukat; közös információkat, szolgáltatásokat, és technológiát használnak. Egyre több ország implementálja a legújabb technológiákat, hogy megoldják az adott társadalmi és gazdasági problémáikat; így tehát mindinkább kiterjesztik a hálózat lehetőségeit. A technika fejlettségi szintje most nemzetenként igen különböző, ám az egész rendszer viszonylag rövid időn belül „online”—ná válhat.
Ezen új technológiák és együttes erőfeszítések szószólói mindig a pozitív vonásokat hangsúlyozzák: nagyobb kényelem, biztonság, alacsonyabb költség, jobb minőség; gyorsaság és hatékonyság az áruszállítás és szolgáltatások terén. Kevés szó esik a negatív oldalról, mely szerint ezzel a nyilvánosság betolakodik az egyén személyes dolgaiba, amit valaha pedig tiszteletben tartottak. A tudomány és technika zászlaja alatt, és újabban a „terrorizmus ellen folytatott harc” nevében, a világ kormányai siettetik az Antikrisztus gazdaság-politikai rendszerének kialakulását — azt a rendszert, melytől a Biblia óvakodva int.
Ne hagyjuk magunkat eltéríteni, hogy ezt a hamis messiást kövessük, vagy arra, hogy felvegyük a bélyegét! Az igazi Messiást, Jézus Krisztust kövessük! Ha így teszünk, a jó oldalon, a nyerő oldalon állunk majd, amikor Jézus visszatér, és véget vet az Antikrisztus gonoszságának; és rendet tesz a világban (Jelenések könyve 14,9-11; 19,11-21).
Ha nem ismered még a csodák Emberét, a legnagyobb Orvost, most megismerheted, ha elmondod az alábbi imát:
Drága Jézus! Tudom, hogy követtem el hibákat, és nem érdemlem meg azokat az áldásokat, melyeket tartogatsz nekem, de elfogadom az áldozatodat, amit bűneimért fizetségként hoztál; és most elfogadom a szeretetedet, megbocsátásodat, és megváltásodat. Kérlek, gyere a szívembe, add nekem az örök élet ajándékát, segíts, hogy megismerjelek, és megtapasztaljam csodatévő hatalmadat az életemben. Ámen.

Kadarkúti Égi Üzenetek 158. Jézus: Az érdemszerzés

ÉGI ÜZENETEK
2012-09-04
Jézus: Az érdemszerzés
Jézus: Drága Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok, Jézus Krisztus, és eszközömön, Éván keresztül szólok hozzátok. Nagy szeretettel köszöntelek benneteket. Az érdemszerzésről szeretnélek tanítani benneteket.
Az érdem annyit jelent: jutalomra méltó cselekedet. Itt ne földi jutalomra gondoljatok, hanem égi jutalomra. Ha valaki becsületesen, kiemelkedően, példamutatóan végzi a munkahelyén a feladatait, prémiumot, fizetésemelést kap. Ha az iskolában a tanuló tudásával, szorgalmával kiválik a többiek közül, akkor oklevelet vagy könyvjutalmat kap. Ha a sportoló helyezést ér el a versenyen, arany-, ezüst- vagy bronzérmet kap.
Ezek csak földi érdemek, jócselekedetek, amelyeknek nincs szerepe az üdvösségszerzésben. Egy példát szeretnék mondani nektek a földi érdemszerzésre. Van egy asszony, aki milliárdos, a Föld leggazdagabb emberei közé tartozik. Rajong a színészekért, rockénekesekért és operaénekesekért. Egy alapítványt létesített a támogatásukra. Az a kívánsága, hogy ez az alapítvány a halála után is működjön, hosszú évtizedeken át. Ismertté vált, mert nagylelkűségét TV-ben, rádióban, folyóiratokban, mindenütt közzétette. Jogában áll hatalmas vagyonát bármire fordítani, de ha még a hajléktalanszállások alapítását vállalta volna, akkor is csak földi érdeme lenne. Tudjátok miért?
Mert nyilvánosan teszi, hogy az embereknek bemutassa, milyen jóságos ő. Fontos szabály: Ne tudja a balkéz, hogy mit tesz a jobb!
A bűnös ember, aki még nincs a kegyelem állapotában, bizony csak földi érdemeket tud szerezni, amelyekért csak itt a földön kaphatja meg a jutalmát, az égben nem, mert a halálos bűnben élő ember jócselekedete az üdvösség szempontjából semmit sem ér.
Az életből szeretnék bemutatni nektek egy nyugdíjas tanárnőt. Irodalom szakos és gyakorló újságíró. Nagyon szereti a festményeket. A lakásában a falak a mennyezetig sűrűn tele vannak aggatva jobbnál-jobb képekkel. Férje még fiatalon meghalt, gyermekei rég kirepültek. Van egy barátja, akivel évek óta együtt él. Azzal foglalkozik, hogy jónevű festőművészeknek kiállításokat rendez „ingyen”, és ő maga nyitja meg. Cserébe ajándékképeket kér. Amúgy a szerencsejátékok rabja, kaszinókba jár. Földi jócselekedetnek számít, hogy elősegíti a festőknek a kiállítási lehetőséget és növeli a hírnevüket. De mivel súlyos bűnök tapadnak hozzá, nem fogadja be kegyelmeimet, melyeket felebarátain keresztül küldök neki, jócselekedete a szememben értéktelen. Mégsem mondok le az Én gyermekemről. Most éppen a szenvedés kegyelmével látogattam meg. Várom a megtérését.
Eddig a földi érdemszerzésről beszéltem nektek, ezután az égi érdemszerzést szeretném megvilágítani előttetek. Csak azok a gyermekeim képesek az égi érdemszerzésre, akik megigazultak, a megszentelő kegyelem állapotában vannak, nincs halálos bűnük. Atyám és Én csak az olyan jócselekedeteket jutalmazzuk, melyeket tiszta lélekkel, de legalábbis súlyos bűntől mentesen tesztek. Ezzel kapcsolatban felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mi történik akkor, ha hirtelen kegyelmi állapot közben elkövettek egy halálos bűnt. Vajon ami jót előtte tettetek az mind elvész? A következő esettel válaszolok erre. Sándor buszsofőr. Munkájában megbízható, lelkiismeretes. Szívesen visz csoportokat zarándokutakra. Azon kevesek közé tartozik, aki még imádkozza a rózsafüzért is a hívekkel együtt vezetés közben. Hűséges férj és jó családapa. Rendszeresen jár a vasárnapi szentmisékre, gyónik és áldozik. A megszentelő kegyelem állapotában van. Egyik hétköznap a helyi járatra felszáll egy csinos fiatal nő. Sok az ülőhely, mégis ott marad Sándor mellett és minden női báját felhasználva, el akarja csábítani. Másnap megint felszáll még kacérabban öltözve. Harmadik nap is, de akkor már találkára hívja. Az Én gyermekem nem tud ellentmondani a kísértésnek, és igent mond. Rendszeresen találkozik vele, és bizony megtörténik a házasságtörés. Minden jótette, ami eddig jellemezte, elveszett a Szememben.
Sándor régebbi jócselekedetei elhalnak előttem, nem szerezhetnek neki érdemeket a Mennyben. De abban a faluban, ahol a leány lakik, van Sándor feleségének egy barátnője. Észreveszi a párocskát, ahogy csókolóznak, és azonnal felhívja az asszonyt a friss hírrel. Mire Sándor hazaér, kisírt szemű, feldúlt feleség várja. Bocsánatot kér, mélyen megbánja, elmegy gyónni és soha többé nem tér vissza a leányhoz. És most figyeljetek, Gyermekeim. Ahogy az én bűnbánó fiam megkapta a feloldozást, és újra elnyerte a megszentelő kegyelmet, előző jócselekedetei feléledtek és érdemszerzőkké váltak.
Drága Gyermekeim, tudnotok kell, hogy csak itt a földön tudtok érdemeket szerezni, a másvilágon már nem. Azt is megmondom nektek, hogy felebarátaitoknak nem tudtok érdemeket szerezni, arra csak ők maguk képesek.
Vizsgáljuk meg, hogy a megszentelő kegyelem állapotában lévő ember milyen érdemeket tud szerezni magának!
1.) Eléri a sok jócselekedettel a kegyelem növekedését és így mindig magasabbra jut a lelki fejlődés fokozatain. Két barátnő együtt jár a vasárnapi szentmisére: Jutka és Olgi. Juka ott van a hétköznapi szentmisén is. Napi áldozó és hetente gyónni megy. Naponta 2-3 órát elmélyülten imádkozik, minden csütörtökön virraszt és heti 1 alkalommal engesztelő közösségbe jár. Olgi a vasárnapi szentmisén nem áldozik mindig, csak néha. Évente 3-4 alkalommal végez szentgyónást. Reggel, délben, este elhadar egy Miatyánkot. Arra nagyon ügyel, hogy ne legyen halálos bűne. Mindketten a megszentelő kegyelem állapotában vannak, de Jutkában egyre növekszik a kegyelem, Olgiban pedig egy helyben topog.
2.) A megigazult ember kiérdemli magának az Örök Életet, természetesen az Én kereszthalálom nélkül ez számára lehetetlen lenne.
3.) A kegyelmi állapotban kiérdemelhetitek a mennyei dicsőségetek növekedését, arra az időre, mikor majd üdvözültök, ugyanis a szentek mennyei boldogságának foka a földön szerzett életszentség fokától függ. Akiben itt a földi életében jelentősen növekszik a kegyelem, annak majd nagyobb lesz a mennyei dicsősége. Így van ez ott fent!
De nehogy azt higgyétek, hogy a szentek irigyelik egymást. Mindenki teljesen boldog lesz. Ha egy nagy kondért teletöltünk vízzel színültig lesz, egy csepp se fér már bele. Ha egy vödröt megtöltünk, az is egészen tele lesz. És ha egy gyűszűt színültig töltünk, az is csordultig lesz. Így vannak a szentek: mindenki tele van boldogsággal, csak egymáshoz viszonyítva különböző mértékben.
Végül megállapíthatjuk, hogy a megigazult gyermekeim nem azért tudnak érdemeket szerezni maguknak, mert a megszentelő kegyelem állapotában vannak, hanem azért, mert az érdemszerzésben Isten, segítő kegyelemmel támogatja, azaz értelmét és akaratát vezeti és irányítja a cselekedetekben.
Drága Engesztelőim, most is itt van az egész Szentháromság és Édesanyám. Én, Jézus királyi ruhában ülök, korona a fejemen, piros palást a vállamon. Előttem áll egy haldokló asszony és az ő életkönyve a kezemben. Az egyik oldalán a Sátán kajánul leselkedik rá, a mások oldalán őrangyala áll. A könyvből megmutatom neki az életét. Az égi érdemszerzés szempontjából nézzük végig. A gyermekkora felhőtlen és nyugodt. Meghatódottan nézi magát hosszú, hófehér elsőáldozó ruhájában és beleláthat repeső, tisztaságtól ragyogó, ártatlan lelkébe. 16 évesen belekeveredett a diszkók hangos, hamis örömöket nyújtó világába.  Ital, cigaretta, kábítószer és szex, ezek indították el a lejtőn. A templomtól rég elszakadt, szüleitől elköltözött. 23 évesen egy koncerten megismerkedett egy rock-zenésszel, akivel összeköltözött. Szedte a fogamzásgátlót, mégis teherbe esett. Ezt követte az abortusz. A zenész sorozatosan megcsalta. Egy bárban énekesnőnek vették fel. Züllödt párkapcsolatokban élt. Körülbelül 40 évesen kezdett érdeklődni az okkult dolgok iránt. Spiritiszta szeánszokra jár, emiatt idegei kimerültek, és a pszichiátriára került. A kábítószer ide is elkísérte és túladagolásban halt meg.
Most itt áll előttem remegve, félve, arcát kezébe temetve. Én becsukom az élet könyvét és így szólok hozzá: Gyermekem, hoztál-e magaddal valami érdemet, jócselekedetet? Nem Uram, semmit. Hirtelen trónom elé érkezik egy ragyogó fénysugár: vallásos, mélyen hívő nagyanyjának esdeklő imája. Az irgalmas rózsafüzért mondta haldokló unokájáért. Ezt a fényt bűnbánattá alakítottam és belehelyeztem szegény reszkető lelkébe. Azonnal leborult Előttem és zokogva kért bocsánatot. A gonosz kinevette és belekapaszkodott a karjába, hogy magával viszi. Engesztelő Gyermekeim. ti is segítsetek neki! Már csak egy tized van hátra a nagymamának, erősítsétek az imáját, mondjátok vele együtt: „Örök Atya, felajánlom neked, szeretett Fiadnak, a mi Urunk Jézus Krisztusnak Testét és Vérét, lelkét és Istenségét engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért. Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak…” Ó, milyen sok fénysugár hullik imátok által e szegény gyermekemre, egészen beburkolja a fény. Odalépek hozzá, tekintetemmel elparancsolom a Sátánt mellőle, és lehajolok, felemelem és így szólok hozzá.
-Légy boldog bűnbánó kicsi lélek, mert mások együttérző imája megmentett a kárhozattól a tisztítóhely legmélyebb fokozatára.
Drága Kicsinyeim, gyűjtögessétek szorgalmasan érdemszerző jócselekedeteiteket, az égi kincseket, melyek belépők lesznek nektek a Mennyországba. Megáldalak titeket az égi érdemszerzés lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Az utolsó antibiotikum

Az antibiotikumok kora lejárt. Nincs több fejlesztés alatt álló, vegyi úton előállított antibiotikum. A gyógyszeripari cégek felhagytak az antibiotikum kutatással, sorsára hagyva az emberiséget az általuk létrehozott gyógyszerrezisztens baktériumok okozta betegségekkel.
A gyógyszeripar listáján csupán egyetlen szer szerepel ezek ellen: a colistin, egy toxikus vegyi anyag, amit még 1949-ben izoláltak és 1959-ben kezdtek használni a kórokozók elpusztítására.
A colistin képes lehet elpusztítani a gyógyszerrezisztens kórokozókat is, azonban komoly vesekárosodást okoz. A beteg így választhat, hogy a fertőzésbe vagy a gyógymódba rokkan vagy hal bele.
Az elmúlt 34 év során a nagy gyógyszeripari cégek mindössze két új antibiotikum típussal álltak elő, amelyek közül egyik sincs már használatban és már nem is fordítanak pénzt újabb kutatásokra.
„A Pfizer a tavalyi év során bezárta Connecticut állambeli antibiotikum kutatóközpontját, 1200 alkalmazottat bocsátva el állásából,” írja a Washington Post. „A cég Shanghaiba költözteti kutatóegységét… azonban a Pfizer komoly nehézségekbe ütközött kínai létesítményének megnyitása során és nem igazán tervezi az antibiotikum üzletág fenntartását.”
Mint kiderült a merevedési zavarok és a kopaszodás elleni vagy a koleszterinszint csökkentésére kifejlesztett készítmények sokkal többet hoznak a házhoz, mint az antibiotikumok.
Eközben a rezisztens kórokozók miatti halálesetek száma vetekszik a háborúban elesettek számával. Az amerikai járványügyi hivatal tíz évvel ezelőtti adatai szerint a gyógyszerrezisztens kórokozók évi 1,7 millió amerikait fertőznek meg és ebből 99 ezren halnak bele a fertőzésbe. Ez hozzávetőlegesen kétszer annyi ember, mint ahányan életüket vesztették a Vietnámi háborúban és ráadásul tízéves adatokról beszélünk. A rendelkezésre álló számok alapján a jelen helyzet sokkal rosszabb, mint tíz évvel ezelőtt. Az újszülöttek között az ilyen jellegű fertőzések például 300 százalékkal emelkedtek ebben az időszakban.
Dr. Margaret Chan, a WHO vezérigazgató-helyettese is elismerte a helyzet súlyosságát. „Ott tartunk, hogy egy torokgyulladás vagy lehorzsolt térd is gyilkos betegséggé alakulhat,” mondta az Egészségügyi Világszervezet Koppenhágában tartott gyűlésén. „Az antimikrobás szerekkel szembeni rezisztencia egyre gyakoribb Európában és a világ sok más területén. Elveszítettük első védelmi vonalunkat… A gyógyszerrezisztens kórokozók által okozott fertőzések esetében a halálozási arány 50 százalékkal emelkedett,” mondta.
„Számos egyéb patogénban is rezisztencia alakult ki, bizonyos esetekben minden gyógyszerrel szemben. A kórházak az MRSA, ESBL, CPE és hasonló gyógyszerrezisztens kórokozók melegágyai lettek, növelve a kockázatot, hogy a kórházi kezelés gyógyítás helyett öl. Itt olyan patogénekről van szó, amelyek az utolsó védelmi vonalnak számító antimikrobás szerekkel szemben is rezisztensek.
Amennyiben a jelenlegi trend folytatódik, könnyű megjósolni a jövőt. Egyes szakemberek szerint az antibiotikum előtti korba lépünk vissza. Ez lesz a poszt-antibiotikum kor és nincs új felfedezés a láthatáron. Üres a szekrényünk. A poszt-antibiotikum kor a modern orvoslás végét jelenti.”
A modern orvoslás és a gyógyszeripar gyógymódokat ígér, miközben gyógyszerre rezisztens kórokokozat teremt, gyógyszerfüggőséget, mérgezést és autizmust okoz. A kemoterápia agykárosodást, a vakcinák vesekárosodást, a fájdalomcsillapítók pedig a kábítószer függőség új formáját eredményezik.
A nagy gyógyszeróriások állítása, hogy milliárdokra van szükségük új gyógyszerek kifejlesztésére, csak újabb bizonyíték ennek az iparnak a profitorientáltságára és értelmetlenségére. Miért? Mert a természetben számos olyan hatóanyagot találunk, ami képes legyőzni ezeket a szuper-kórokozókat, csakhogy a gyógyszeripar nem támogatja őket, hiszen szabadalmaztatásuk, tehát monopolizálásuk nem lehetséges, így nem éri meg nekik.
A fokhagyma például a legtöbb ismert gyógyszerrezisztens kórokozót képes elpusztítani. Azt is kimutatták, hogyha a kórházak rézzel borítanák a kezelőfelületeket a fertőzések számát 97 százalékkal csökkenthetnék. Amerikai kutatók arra is rájöttek, hogy nagyobb adag B3 vitaminnal felerősíthetik a szervezet saját immunrendszerét, ami így képes legyőzni az antibiotikummal nem gyógyítható fertőzéseket. Olyan rezisztens kórokozóval sem találkoztam még, amelyik túlélt volna egy oregánókivonat kúrát.
A legfontosabb tehát, hogy éljünk egészségesen, töltsünk időt a szabadban, kerüljük a kórházakat és tartsuk be az alapvető higiéniás szabályokat.
Szinte valamennyi MRSA kórokozóval fertőzött ember legyengült immunrendszerrel és számos más, krónikus táplálkozási problémával rendelkezett a fertőzéskor. A gyógyszerrezisztens kórokozóknak nincs sok esélye a túlélésre egy egészséges szervezetben.
 Forrás: NaturalNews.com

Székelykeresztúrtól Ráckeresztúrig

Mitikus történelmi ív számmisztikával: Székelykeresztúrtól Ráckeresztúrig a 2-es számjegy bűvöletben. Újabb történelmi fotó is előkerült az első fém rovásos helynévtábláról.


Székelykeresztúrtól Ráckeresztúrig - Rovástáblák 22 év távolságban
2012. augusztus 19-én és 20-án Fejér megyében felavattuk Sáregres, Sárbogárd, Kisláng és Ráckeresztúr rovásírásos helységnév-tábláit, amelyeket szervezeteink a Rovás Alapítvány Kárpát-medencei egységes székely-magyar rovásos helynévtábla-rendszerét alkalmazva készíttettek el. A megye 108 településéből Ráckeresztúr volt a huszadik település amelyben egységes rovástáblát avattunk - éppen augusztus 20-án -, ami tudomásom szerint a legfrissebben felavatott tábla a mai napig. Ezzel közel 200 kárpát-medencei település dicsekedhet már az összetartozást jelképező egységes rovástáblával.
Székelykeresztúr, 1990 – Ráckeresztúr, 2012. Vajon mi köti össze a két Keresztúrt és a két dátumot?
A két Keresztúr az a két település, ahol valószínűleg legelőször, és a mai napig a legutóbb állítottak fel rovásos helynévtáblát. Eljátszva a kettes szám rejtélyével, érdekes összefüggéseket találhatunk: a két Keresztúr rovásírásos táblaállítása (1990. június 2. és 2012. augusztus 20.) között eltelt 22 évben közel 200 település csatlakozott a szabvány rovástáblák mozgalmához, Ráckeresztúr pedig 20. a Fejér megyei rovástelepülések sorában.
Bizonyára a véletlen összjátéka ez a sok kettes, ám én mégis szeretném azt hinni, hogy ez valamiféle üzenet vagy jel, hogy jó úton járunk, és azt sugallja, hogy tovább kell harcolnunk a kárpát-medencei magyarság egységéért, közös, ősi kultúránk és nemzeti büszkeségünk megőrzéséért.
Amikor a rovástábla-állításról szóló felhívásunkat közzétettük az interneten, egy ismeretlen székely nemzettestvérem, István gratulált az Arckönyvön keresztül, és azt írta, hogy jelen volt az első, a fenti települések tábláihoz hasonló módon elkészített fém rovástábla állításán Székelykeresztúron 1990-ben. Később, nagy örömömre, fényképeket is küldött. A fekete-fehér fotókat nézegetve átgondoltam azt az ívet, hogy honnan indult és hol tart most a rovásos településnév-táblák mozgalma. Jó tudni, hogy már 22 évvel is voltak hozzánk hasonló „rovásőrültek”, akik számára a rovásírásos helységnévtáblák „a helyi közösség és a nemzet összetartozásának pozitív üzenetét” hordozták!  (Részlet Gyömrő Város Önkormányzata képviselőtestületének 33/2010. (XII. 16.) sz. rendeletéből)


Székelykeresztúr rovástábla állítás 1990-ben, fotó: Molnár Lehel.
 

Székelykeresztúr rovástábla állítás 1990-ben, fotó: Molnár Lehel.
 
Sajnos, a székelykeresztúri rovástábla története, ellentétben Ráckeresztúrral, nem zárult „heppienddel”. A történet pikantériája, hogy rövid idővel a felállítás után a helyi RMDSZ távolíttatta el a táblát, akinek az akkori vezetője mind a mai napig vezető pozíciót tölt be a város kulturális életében. Ennek következtében Székelykeresztúron ma sincs rovásírásos településjelző-tábla. De talán bátor hazafiak hamarosan újra felállítják, a 2010-ben kezdett sorszámozás szerint esetleg éppen kétszázhuszonkettedikként.


Ráckeresztúr rovástáblája - 2012-ben
 

Két Keresztúr, egy rováskultúra

http://rovas.info/index.php/hu/rovastabla-allitas/1277-szekelykereszturtol-rackereszturig

Dobó István esküje és a mai politikusok

Egy esküjét holtig megtartó ember:

Dobó István esküje (az egri vár falán meg lehet tekinteni!)
 


Esküszöm, hogy a vár és az ország védelmére fordítom minden erőmet, minden gondolatomat, minden csepp véremet! Esküszöm, hogy ott leszek minden veszedelemben veletek! Esküszöm, hogy a várat pogány kezére jutni nem engedem! Sem a várat, sem magamat élve meg nem adom! Föld úgy fogadja be testemet, ég a lelkemet! Az Örök Isten taszítson el, ha eskümet meg nem tartanám!

****

És egy rakás hitvány esküszegő: (aki nem tartja be esküjét, az hitvány!)
A mi politikusaink (köztársasági elnökök, miniszterelnökök, kormánytagok, parlamenti képviselők, stb. is esküt tesznek a parlamentben. Némelyik még a szívére is tette a mocskos kezét, hogy aztán másnap már esküszegő legyen! És mindezt következmények nélkül megtehetik velünk!


http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/1774-dobo-istvan-eskueje-es-a-mai-politikusok