2014. január 22., szerda

Szíria: Félelem és reszketés Aleppoban

A vég elkezdődött az Aleppoban rekedt terroristák számára. A kormányerők körbezárták a várost, a harcok már a külterületekben folynak. az élelemhiánnyal küszködö terroristák végső elkeseredésükben már saját elesett társaik holttestét zabálják fel. Teljesen elvesztették az irányítást az FSA (=Free Syrian Army, a nyugat által pénzelt terroristák parancsnoksága) báb vezetői az Aleppóban zajló események felett, a terrorista osztagok már egymással is harcban állnak, ez eleinte csak ideológiai súrlódásokra korlátozódott, ám amikor a hadsereg bezárta a város körül a gyűrűt, pánik lett úrrá rajtuk, az ítéletük immáron biztos. Ezt minden eszközzel meg kívánják akadályozni, nem riadva vissza semmi embertelenségtől, annak a jegyében, ha rájuk már a biztos halál vár, akkor a lehető legnagyobb kárt okozzák még fennmaradt perceikben.
Hídfő.net | Féleme és reszketés AleppobanRejtett fénykép a saját halotaaik közül "ebédet" válogató terroristákról Aleppoban.
A terrorista sejtek legmocskosabbika, az ISIS (Iraq és Sham Iszlám Állam, angolul Islamic State of Iraq and Sham) felállította vélhetően utolsó főhadiszálását az Qaadhi ‘Askar negyedben található gyerkmekkórházban. Elképzelni se tudjuk, hogy milyen őrült emberellenes bűntettek folyhatnak még a háború számukra már biztosan utolsó napjaiban szerencsétlen védtelen gyerekek közelében.
Qaadhi ‘Askar negyed, Aleppo, jelenleg a felhők rejtekében
Őszintén reméljük, hogy beteges haláltáncukat a rajtuk űtő Szír Hadsereg megfelelően jutalmazza majd. Most jött a hír, hogy a Szír Hadsereg egy teljes páncélozott alakulata, a 3. Páncélos Hadosztály érkezett meg az aleppoi Központi Börtön környékére. Ez ebben a műveletben 12,000 gyalogost és 600 darab T-72-es tankot jelent.
Nagy Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése