2013. október 13., vasárnap

A nyers étel lenne az örök ifjúság titka?

Egy 29 éves nő hét éve nem evett főtt ételt, s tizenévesnek nézik. Az edinburghi Susan Reynolds kizárólag nyers gyümölcsöket, zöldségeket, dióféléket és magvakat fogyaszt. Szerinte ettől fiatalos a bőre. Bevallása szerint már nem kívánja a gyorsételeket. A spártainak tűnő étrend egyáltalán nem tűnik étvágygerjesztőnek, de Susan Reynolds szerint ez az oka, amiért 16 évesnek néz ki. A hölgy hét évvel ezelőtt evett utoljára főtt ételt, és azóta csak fel nem dolgozott állapotban fogyaszt nyers táplálékokat. 
A karcsú, 29 éves tucatszám eszi a gyümölcs- és zöldségadagokat minden nap, sőt maga is összeállított recepteket. Ilyen például a spenótlevelekből készített hideg leves, amelyhez hozzáad egy egész fej salátát rengeteg zöldfűszerrel, hogy érdekesség tegye a fogást. 
susan_reynolds-nyers01A jelenlegi étrendje nagyon távol áll egyetemi évei alatt fogyasztott ételeitől, és elismeri, hogy bizony akkor nem volt ritka a kínai ételből álló vacsora sem. Sőt, kedvelte a McDonalds csirkés szendvicsét is. Néha pedig csaptak egy-egy görbe estét barátaival, ami néhány vodkával is párosult. A nagy változás 21 éves korában következett be, amikor a jóga iránt kezdett el érdeklődni egy hat hónapos indiai út során. Európába visszatérvén Susan elhatározta, hogy áttér a vegetáriánus étrendre és jógaoktató képesítést szerez. A nyers étel étrend ezt követően jött életébe. 
Először egy edinburghi étteremben találkozott nyers ételek sorával. A hely tulajdonosa beszélt az étrendről neki, ezek után határozta el, hogy áttér erre a nyers étkezési módra. "A változás megdöbbentő volt, már egy nap után éreztem. Olyan volt, mintha mindig így éltem volna" – mondja Susan. Az áttérés eredménye tisztább gondolkodás, pozitív hozzáállás és kisugárzás, egészség, energia, és könnyebb így döntéseket is hozni. Mások reakciói Susanról: jobb illata van, szebb a bőre és nagyon fiatalos, koránál sokkal fiatalabbnak néz ki. Bevallása szerint könnyen tudja magát tartani az étrendhez, nem érez kísértést más ételek, például főtt ételek iránt. Szerinte, csak egyszer kell a vágyon túljutni. 
Igyekszik minél több zöld színű zöldséget beiktatni az étrendbe, sok folyadékot, legtöbbször zöld színű növényekből készült turmixokat. Gyümölcsöket energianyerés céljából fogyaszt, proteinekhez pedig a diófélékből, magvakból és kókuszdióból jut. 
susan_reynolds-nyers02Susan már nem csak saját maga étrendjét alakítja, hanem vállalkozásba is kezdett. Egészséges, nyers ételeket ajánl, megtanít embereket, hogyan váljanak a nyers ételek a mindennapjaik részévé. Még szüleit és a barátját is rá tudta venni, hogy kipróbálják a nyers ételekből álló étrendet. Sőt karácsonyból ő készítette az ünnepi menüt nyers ételekből. 
Többféle menüt is összeállított már. Az előétel gyümölcs tál volt, amit nyers, darált pite követett diófélékből, magvakból. Volt hatalmas saláta csíráztatott kenyérrel is. A desszert pedig gyümölcs volt.
Édesapja rendszeresen sportol, de nem szándékozik felhagyni jelenlegi étrendjével. Édesanyja számára azonban nem idegenek a nem hagyományos diéták. Gyakorlatilag ágyhoz kötött beteg volt, amikor egy teljesen cukormentes étrenddel megfordította a betegség folyamatát. Az anya példája motiválta a lány életmódváltását is.
Susan átlagos napja
5 óra: ébresztő, 7,5 dl citromos víz
6.30 – 8.30 jóga
10 óra: 1 liter zöld turmixital
11-től 16 óra: falatkák, főleg gyümölcsök (bogyósgyümölcsök, mangó, füge stb.), nyers csokoládé, zöld turmixital, valamint méhpollen és bogyók
18 óra: nagy adag saláta vagy/és zöld leves vagy más nyers étel gyümölcsökből és zöldségekből, mártogatott magvak, diók.

http://hir.ma/egeszseg/a-nyers-etel-lenne-az-orok-ifjusag-titka

Nincs több Izrael-ellenes konferencia

Az új iráni politikai irányvonal megint egy érdekes módon nyilvánult meg. Az Ahmedinedzsad elnök által létrehívott Izrael-ellenes konferenciasorozatoknak vége szakad. Ez a lépés önmagában érthető, hiszen fölösleges az ellenséget jó előre figyelmeztetni, hogy ellenségek vagyunk, és hogy támadni akarunk. Irán - amennyiben szándékai még továbbra is Izrael és az USA politikai szándékaival ellentétesek - jóval kifinomultabb érdekérvényesítéssel próbál előrébb jutni, nem az előző években megszokott vagdalkozással. Mindennek hátránya, hogy korántsem olyan egyértelmű, mint amilyen az előző volt, és Irán számos barátot veszthet, akikre a későbbiekben szüksége lehetne. Jó kérdés, hogy a Khamenei ajatollah és a Forradalmi Gárda meddig tűri ezeket a nem igazán egyértelmű lépéseket.
A gazdaság átstrukturálása, új iparágak, gazdasági ágazatok életrehívása, forradalmian új és modern mezőgazdasági újítások bevezetésével is igen jelentősen előreléphetne Irán, és nem kellene feladnia a radikális propagandát, nem kellene kompromisszumokat kötnie, nem kellene barátságot színlelnie a gyűlölt ellenség felé. Azonban ehhez ki kellene takarítani a cionista befolyást az országból, amely minden fejlődés gátja és minden dekadencia forrása. Bőven találhatunk egyetemeken és kutatóközpontokban futurisztikus elképzeléseket, amelyek ugyan ma még szokatlanok, de kellő politikai akarattal és szakértelemmel könnyedén megoldhatnák Irán minden mezőgazdasági vagy energetikai problémáját, még atomenergia nélkül is. Ehhez azonban valóban szabadon kellene gondolkodni - a liberális kétkedés, a zsidó bürokrácia, a szokásos cionista problémakörök és felesleges túlbonyolítás nélkül. Irán elég nagy ahhoz, hogy találjanak benne néhány zseniális közgazdászt, mezőgazdászt és mérnököt, akinek erős a hite és egyáltalán nem zsidó. Hagyni kellene őket kibontakozni, és nem a nyugatiak játékát játszani. Aki az ellenség térfelén az ellenség szabályai szerint az ellenség játékát játssza, szinte biztosan veszít.
Ezt az iráni lépést is nehéz megmagyaráznunk, vajon milyen lesz a következő?
Tálas András

Szerinte az ország ellen biológiai hadviselés folyik, erre szolgálnak ezek a katicák is, amelyek egyes településeken jelentős számban megjelentek.

Jobban teszi a tisztelt olvasó, ha nem nevet és nem kételkedik. Immár több mint két évtizede a mocskos imperialista nyugati hatalmak, élükön a Berlin Párizs-tengellyel és a Vatikánnal (Amerikát már nem is említem) mindent megtesznek Szerbia megsemmisítéséért. A valóságshow-k, az énekversenyek, a farmernadrág, a nyugati cigaretták és a Coca-Cola mind ezt a hadviselést szolgálják. Csak a vak nem veszi észre, hogy egy hétmilliós ország mekkora veszélyt jelent az elkorcsosodott Nyugat számára.


www.kepfeltoltes.hu/131025/xget_img_qImageWidth_488_aImageHeight_366_aImageId_12899.pagespeed.ic.2UMqTQF6ya_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



Nekünk viszont sikerült hozzájutnunk egy videofelvételhez. Magát a felvételt is természetesen nyilvánosságra fogjuk hozni akár a nyomtatott lapban is , de amíg a technikai problémákat kiiktatjuk, álljon itt a felvétel tartalma, amely épp annyira leleplező, mint Magyarországon a bajai választási csalás videója.

Helyszín: a NATO brüsszeli főhadiszállása, az asztal körül súlyos váll-lapok, plecsnik és a hozzájuk tartozó, tekintélyes átmérőjű sapkák alatt lévő fejek, amelyek izgatottan merednek a tábla előtt álló hasonló kinézetű személyre.

Ez a Szerbia, nos, ez potenciális veszélyt jelent továbbra is az egész civilizált világra. Hatalmas hadi ereje, nagyszámú hadserege, intelligens, mindenre felkészült vezetői vannak. És akkor az infrastruktúráról nem is beszéltünk: a legkorszerűbb autópályák, amelyek akár a legsúlyosabb páncélos járműveket is elbírják, villamosított vasútvonalaik, amelyeken a gondolatnál is gyorsabban száguldanak a vonatok, folyóikon szüntelenül fuvaroznak a leggyorsabb teherhajók. Na és az emberek. Tanultak, nem lehet őket megtéveszteni, azonnal átlátják, ha a politikusok mellébeszélnek. Európa legjobban felszerelt kórházai vannak Szerbiában, az orvosok pedig akkora bérekért dolgoznak, hogy szinte ők adnak csúszópénzt a betegeknek. Ez az ország nagyon veszélyes. Romba döntheti a teljes európai hadi stratégiánkat. Sőt, még akár az ázsiait, noha igazából azt még nem is dolgoztuk ki. Hiába lőttük őket szét 1999-ben, ezek ismét talpra álltak a szorgos, akár napi 12 órát is dolgozó népnek köszönhetően, és azzal fenyegetnek, hogy akár Berlint, Párizst, sőt Londont is elfoglalják. Athén nem számít. Ha azt foglalnák el, még jól is járnánk. Egy perccel 12 óra előtt vagyunk, hogy megállítsuk őket. Ezért aztán a NATO, együttműködve az Al-Kai khm bizonyos egyéb szervezetekkel útnak indítja a Katicabogár-hadműveletet. Miről is van szó? Arról, hogy a szerbiai pettyes katicabogarak az Európai Unió és az Egyesült Államok stabilitására is veszélyt jelentenek. Ezekben az egyedekben összpontosul mindaz, amit felsoroltam. Ezek a bogarak a szerb nemzeti identitás legfőbb jelképei, ráadásul ehetők, szárnyaikból repülőgépet lehet építeni, belsőségeikből pedig kémszoftvert. Ezeket a bogarakat a szerb állambiztonság képezte ki. Időnként Magyarország és Horvátország irányából, berepülve az EU légterébe, értékes hadászati információkkal látják el Belgrádot. Ezért ellenlépésként több millió kínai katicabogarat szereztünk be, azokat IPA-projektumnak álcázva szerb területre dobjuk. Ezek szépen felzabálják a szerb katicákat, átveszik a helyüket, és innentől nyert ügyünk lesz. A mi ázsiai egyedeinkbe programozott szoftver már nekünk szolgáltat adatokat, miközben a szerb állambiztonság felé nyolcvanas évekbeli MTV videoklipeket sugároz, úgymint a Wham, Sandra vagy éppen a Pet Shop Boys videóit. Így megtudhatjuk, hogyan is működik ez az utolérhetetlen, zseniális ország, és végre leutánozhatjuk őket. Ha eltanuljuk gondolkodásmódjukat, munkamoráljukat, és ellessük a korszerű technikájukat, akár Afrikát is leigázhatjuk. Egyetlen dologra kell figyelnünk: a katicáink ne keveredjenek a Szerbiai Demokrata Párt tagjainak környezetébe, mert azok elszívják az energiájukat, és ők maguk lépnek a katicák helyébe. Különösen az elnökükkel kell vigyázni, mert az különösen ki van élezve ezekre a bogarakra. Állítólag a családjában is van egy-két katica, de ezt titkolja.

Tehát: az akció pontban éjfélkor indul. Kérdés? Nincs. Jó. Viszontlátásra uraim!

Mondom, tisztelt olvasóink, a videót hamarosan közöljük. Addig is legyenek nagyon óvatosak, és a katicák előtt nemzetbiztonsági kérdésekről ne beszéljenek. És ne feledjék: a piros, pöttyös az igazi!

Magyar Szó Online:A Katicabogár-hadművelet




Katica invázió Somogyban

Harlekinkaticák lepték el Somogyot. A narancsszínű bogarak előtt nincs akadály, a házakba is berepülnek. A legnagyobb veszélyt az őshonos hétpettyes katicákra jelentik.

kepfeltoltes.hu/131025/468_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagy a forgalom Lókiék házfalán. Napsütéses időben akár több száz katica is mászkál és sütkérezik a meleg vakolaton. De nemcsak itt, hanem a házukba is többszáz költözött már. Egy részét kisöpörték, de már feladták a küzdelmet a katicákkal.

A családfő azt mondja: már szellőztetni is alig mernek és feleslegesen az ajtót sem nyitják ki.

- Még arra is vigyázni kell, hogy hányszor megy ki-be az ember jobb nem kinyitni a nyílászárókat, de ennek ellenére ahol régebbi nyílászárók vannak és megtalálják a réseket azok sarkait nagyon szeretik és ott tömegekben fekete tömeget képezve egymásnak lapulva próbálják megtalálni a telelőhelyeiket - Lóki György.

De az udvaron is csak úgy cikáznak. Sőt még a ruhára is rászállnak és zavarják az embert. A házigazda azt mondja: nagyon vigyázni kell a bogárral. Talált már olyan madarat amelyik elpusztult, mert megette a harlekin katicát.

Színéről ismerhető fel a bogár, amely kissé fakóbb mint a 7 pettyesé. A bogár mindössze 5 éve jelent meg hazánkban, de komoly veszélyt jelent az őshonos 7 pettyes katicára. Egyrészt mert a táplálékot eleszi előle, másrészt mert sokkal ellenállóbb.

www.coleoptera.hu/harlekin/Images/Harmonia_axyridis_003.jpg

harlekinkatica

- Kiderült, hogy egy harmonim nevű hatóanyag található ebben a katicabogárba. És ez a kis katicabogár meggátolja, hogy az egyébként benne, egy egysejtű parazitaként mindig jelen lévő egysejtű megbetegítse őt. Ezzel szemben a hazai katicabogár állományokban ez az egysejtű ez halált okoz - Pintér András, természetvédelmi őr, Duna-Dráva Nemzeti Park.

A bogarak egyébként most éppen telelőhelyet keresnek maguknak, ezért rajzanak ki ekkora számban.

Nézze meg videónkat a helyszínről:Katica invázió Somogyban

Töviskesné Dsupin Judit Ibolya: MAFFIAKÖZTÁRSASÁG

“Ez már nem megoldás a semmin ülni, semmit se csinálni és várakozni és bizakodni aztán majd beadják, hogy sajnáljuk, de nem tudtunk semmit csinálni, a Bank visz mindent, mint a jackpotban” — ha jól értem, mi vagyunk azok, akik a semmin ülünk, semmit sem csinálunk, várakozunk, bizakodunk.
A bankok szerződéseire terelik a figyelmet az ügyvédek, a közgazdászok, szakértők, közjegyzők. Nem értem, miért, amikor az eltelt időszak alatt a káraink, a fizetési nehézségeink kifejezetten amiatt következtek be, hogy a folyamat során következik az be, hogy a Bank a szerződés szerint követel, de nem a hatályos törvényi rendelkezések szerint teljesít, hiszen
nem azt követeli, mint amit nyújt.
Az ügyvédek kizárólag a szerződés szövegét vizsgálják,
és ehhez képest azt, hogy a szerződésnek megfelel-e a bank követelése. Ezzel bekövetkezik az, hogy sem a szerződésben nem történik meg a Banki szolgáltatás és követelés összevetése a törvény szerint előírtakkal, sem a folyamat során nem történik meg annak megvizsgálása, hogy történt-e pénzkölcsön nyújtás a törvény által előírt módon. Az ügyvédeket nem zavarja az, hogy a szerződés szövege a törvénnyel összhangban van-e. Szerződési szabadságra hivatkoznak.
A hatályos törvények közé tartozik a számviteli törvény is. Minden egyes gazdasági esemény egy-egy könyvelési tétel.
És minden egyes szerződés egy-egy számviteli bizonylat. Mivel azonban a Bankok nem aszerint könyvelnek, mint ami történt, hiszen pénzkölcsön nyújtást könyvelnek, holott nem történt pénzkölcsön nyújtás, ezért ezzel egyidejűleg megsértik a számviteli törvényt és a pénzkölcsön nyújtásról szóló törvényhelyeket.
aamafia3De ez az ügyvédeket, bankárokat, bírókat, ügyészeket, közjegyzőket, politikusokat, igazságügy minisztert, MOKK elnököt, dr. Léhmannt, dr. Hanákot és a többi, azaz a KRÉM-et ez nem zavarja. Ők a szerződés alapján történő követeléshez ragaszkodnak, miközben ehhez való ragaszkodás sem szerződés szerinti.
Miért?
Mert ha valaki nem adja át a követelt kölcsön összegét, de mégis azt követeli megfizetni az Adóstól, és arra ügyleti kamatot számol fel, akkor nem a szerződés szerint követel. Hiszen nem tud kölcsön jogcímen követelni, márpedig a szerződés kölcsönszerződés.
A szerződésben szereplő kölcsönösszeg követelésére kölcsön jogcímen nem nyílik meg a joga a Banknak, mert nem adja át a követelt összeget.
Tehát a szerződés szerinti követelés maga, mint olyan nem tud megtörténni, csak kizárólag azt követően, ha a bank a szerződés szerint követelt összeget a törvény értelmében átadja az adósnak. A bankok a törvényt megsértik, és ezt követően követelnek.
A Bankok azok, akik Magyarországon jogot formálnak arra, hogy a magyar lakosságot végrehajtás alá vonják, miközben ők az első pillanatban súlyos törvényszegést követtek el azzal, hogy a soha át nem adott devizaösszeget kölcsön jogcímen nyilvántartásba vették. Ez viszont törvényszegés!
Magyar Ügyvédi Kamara által:
A bírósági végrehajtás
128. A végrehajtási kényszer.
A bírósági végrehajtás során állami kényszerrel is el kell érni, hogy a pénzfizetésre, illetőleg az egyéb magatartásra kötelezett (a továbbiakban: adós) teljesítse a kötelezettségét.
Az állami kényszer – e törvény keretei között – elsősorban az adós vagyoni jogait korlátozhatja, kivételesen az adós személyiségi jogait is érintheti.
Az adós személye elleni kényszercselekményt – a bíróság, illetőleg a bírósági végrehajtó (a továbbiakban: végrehajtó) intézkedése alapján – a rendőrség végzi el. A rendőrség jogosult és köteles mindazokat a kényszerítő intézkedéseket megtenni és kényszerítő eszközöket alkalmazni, amelyek a rendőrségről szóló jogszabályok szerint megtehetők, illetőleg alkalmazhatók, és az adott esetben a végrehajtás eredményes befejezéséhez szükségesek.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Tehát a kis országunkban rendben mennek a végrehajtások, miközben egyetlenegy devizaalapú hitel esetén sem törvény szerint jártak el a bankok. Egyetlenegy esetben sem a törvény szerinti a banki követelés, mert egyetlenegy esetben sem lehetséges a szerződés szerinti módon, kölcsön jogcímen követelni a devizaösszeget, mert senki nem kapott pénzkölcsönt,
EZÉRT MINDEN ESETBEN, ALJAS MÓDON, A MAGYAR ÁLLAM SEGÉDLETÉVEL, VÉGREHAJTÁSI KÉNYSZERRE HIVATKOZVA VESZIK EL AZ EMBEREK MAGÁNVAGYONÁT, LOPJÁK MEG A BANKSZÁMLÁJÁT.
A hivatkozás kölcsöntartozás a végrehajtható okirat szerint. A Bankok törvényszegésén alapuló követelést a magyar állam a végrehajtási törvényre hivatkozva, törvénytelenül végzi el.
A magyar állam összefonódott a bankszektorral, és együtt semmiznek minket ki.
MAFFIAKÖZTÁRSASÁG!

Amikor a Maffiaköztársaságról írtam, akkor döbbentem rá arra, hogy
A SAJÁT JOGTALAN KÖVETELÉSÜK LEGFŐBB ÉRVÉT
a porba döntötték saját törvényszegésükkel.

A legfőbb érvek egyike a Bíróságokon a Bank szerint és a rosszindulatú civilek szerint az, hogy aláírtuk a szerződést és nem tartott fegyvert senki, senki a fejünkhöz. Azt, hogy a szerződést az Adós aláírta, az Árpád Kúriához eljutott perében is tényként kezelte a Kúria.
Az aláírásunkat szeretném tisztázni, így lazán, magunk közt.
Logikai sorban. Ahogy azt illik.
A bankba azért mentünk, hogy pénzkölcsönt vegyünk fel a családunk, vállalkozásunk elhatározott céljának megvalósítására.
A szerződés kölcsönszerződés volt, a pénzkölcsönadást a polgári törvénykönyv és a hitelintézeti törvény kötelező jellegű rendelkezései szabályozzák.
Ptk.
523. § (1) Kölcsönszerződés alapján a pénzintézet vagy más hitelező köteles meghatározott pénzösszeget az adós rendelkezésére bocsátani, az adós pedig köteles a kölcsön összegét a szerződés szerint visszafizetni.
(2) Ha a hitelező pénzintézet, – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – az adós kamat fizetésére köteles (bankkölcsön).
Hpt.
10.2. Pénzkölcsönnyújtás
a) a hitelező és az adós között létesített hitel-, illetőleg kölcsönszerződés alapján a pénzösszeg rendelkezésre bocsátása, amelyet az adós a szerződésben megállapított időpontban – kamat ellenében vagy anélkül – köteles visszafizetni;
Az aláírásunk arra szolgál jelenleg, hogy a szerződésekbe rögzítetten megfizetni követelt devizaösszeget, mint KÖLCSÖNTARTOZÁST a futamidő során, ügyleti kamattal együtt visszafizessük a kölcsön nyújtó részére.
A pénzkölcsön nyújtásról rendelkező két törvényhely a pénzösszeg rendelkezésre bocsátását írja elő, mint a hitelező kötelességét.
A bankok, a bíróságok az aláírásunkra hivatkoznak, amikor az erősödő devizaösszeg kamatokkal együtt történő megfizetését szerződés szerinti kötelességünknek tekintik.
A szerződésbe foglaltakat ránk nézve tekintik kötelezőnek, miközben megfeledkeznek egy lényeges körülményről.
A kötelezettségvállalásunk a devizaösszeg, mint kölcsönösszeg megfizetése kölcsön jogcímen.
A szerződésben rögzített devizaösszeget a pénzkölcsön nyújtásról rendelkező jogszabályok szerinti módon követelik, ügyleti kamattal együtt.
A devizaalapú hitelek esetén NINCS lehetőség a szerződés szerint visszafizetni a devizaösszeget .
A szerződésben rögzített devizaösszeget lehet követelni ugyan, de nem lehet a szerződés szerint visszafizettetni.
Ennek egyetlen oka van.
Mégpedig az, hogy a pénzkölcsön nyújtás elmaradt, és emiatt a deviza követelését nem a szerződés szerinti módon, pénzkölcsön tartozás miatt követeli a Bank.
A Bank a saját törvényi kötelességének nem tett eleget, törvényt szegett. Nem bocsátotta rendelkezésre a meghatározott pénzösszeget.
Emiatt következett be az, hogy a devizaösszeget a szerződés szerinti jogcímen, pénzkölcsön címén nincs lehetőség követelni annak kamataival.
A devizaösszeget csak terrorral lehet követelni, mint pénzkölcsönt!
11Amafia_wall_8A MAGYAR ÁLLAM TERRORRAL HAJTJA BE A DEVIZAÖSSZEGET!
ÓCSA, 2013. OKTÓBER 20!


A magyar államnak van egyedül lehetősége arra, hogy minket, magyar állampolgárokat ellehetetlenítsen.

A Bank lehetősége annyiban kimerül, hogy pénzkölcsön nyújtására szerződve törvényt szegjen, és jogtalan követelésekkel álljon elő.
Majd, az Adós összeroppantását követően, amelyet ő maga idéz elő, a szerződést felmondva, lejárttá teszi a jogtalan követeléseket.
Az Adós ellehetetlenítését az ÁLLAM végzi el, végrehajtási kényszerre hivatkozva:
A KÖZJEGYZŐ a bank kérésére közokiratba foglalja a felmondást.
A Bank nyilvántartása szerinti hátralék ezzel egy összegben lejárt tartozássá válik.
Ezt a lejárt tartozást a közjegyző minden ellenőrzés nélkül közokiratba foglalja.
A közokirat által tanúsított kölcsöntartozás miatt végrehajtási záradékot tesznek a közjegyzők a kötelezettségvállaló nyilatkozatokra.
A VÉGREHAJTÓK a végrehajtható közjegyzői okirattal elkezdik az Adós teljes kifosztását.
A BÍRÓSÁGOK és az ÜGYÉSZSÉGEK a törvénytelenségeken a legtöbb esetben keresztülnéznek.
A RENDŐRÖK a végrehajtó kérésére részt vesznek a kilakoltatásban.
Mindezt a végrehajtási kényszer nevében.
A MAGYAR PARLAMENT LEÁLLÍTHATNÁ A FOLYAMATOT, DE NEM TESZI!
A Parlamentben jelenleg ülő minden országgyűlési képviselő felelős azért, ami itt folyik.
A Bankok kérésére teszik mindezt.
A pénztartozás végrehajtása állami feladat, de a törvény nem hatalmazta fel az igazságszolgáltatás intézményrendszerét arra, hogy maffiózó módjára járjanak el és aljas indokból, törvénytelen módon keletkezett pénztartozást hajtsanak be a magyar családokon.
1Amafia_wall_8
Az országban mi nemkívánatos személyek vagyunk.
Kell a hely az országot megszállni készülőknek.
A kiváltságosok maradhatnak.
A HAZA NEM ELADÓ SEMMI PÉNZEN!
TALÁLKOZUNK 2013.OKTÓBER 20-ÁN ÓCSÁN!

http://kaslerarpad.hu/?p=5266

Egymillió rabszolga él Európában

Az Európai Unióban csaknem egymillióan élnek rabszolgasorban az Európai Parlament (EP) szervezett bűnözéssel, pénzmosással és korrupcióval foglalkozókülönbizottságának (CRIM) jelentése szerint, amelyről a Der Spiegel című német hírmagazin írt.

270 ezer szexrabszolga

A CRIM jelentése szerint az EU 28 tagállamát együttvéve összesen 880 ezren élnek és dolgoznak rabszolgaként, közülük 270 ezren szexuális kizsákmányolás áldozatai. Az unió területén 3600 szervezett bűnözői csoport működik és évente százmilliárd euró nagyságrendű kárt okoz a közösségének.
Az emberkereskedelemből például évente 25 milliárd euró (7500 milliárd forint) nyeresége származik a bűnöző csoportoknak, a szervkereskedelemmel és a védett vadállatokkal folytatott kereskedelemmel pedig 18 és 26 milliárd euró közötti profitot termelnek minden évben.

Tombol a fehérgalléros bűnözés

Az uniós országokat a korrupció is súlyosan fenyegeti. A tagállamokat együttvéve csak a közszférában eddig mintegy 20 millió korrupciós ügyet regisztráltak az európai parlamenti bizottság jelentése szerint, amelynek alapján a korrupció évente 120 milliárd euró kárt okoz.
A CRIM szerint a szervezett bűnözés, a pénzmosás és a korrupció elleni hatékonyabb küzdelem céljából fel kell számolni az európai adóparadicsomokat, valamennyi tagországban bűncselekménnyé kell nyilvánítani a szavazatvásárlást, és ugyancsak egységesen legkevesebb öt évre ki kell zárni a közbeszerzésekből és a közpénzből finanszírozott fejlesztésekre vonatkozó minden egyéb pályázatból azokat, akiket jogerősen elítéltek pénzmosásért vagy korrupcióért.

Védeni kell a kiszivárogtatókat

A bizottság azt is javasolja, hogy az összes tagállamban gondoskodjanak a jogsértéseket leleplező kiszivárogtatók törvényi védelméről. A testület szerint azt az elvet kell érvényesíteni, hogy a közszférában vagy a vállalati szférában történt jogsértést feltáró személyt tilos eljárás alá vonni a törvénysértésre utaló adatok nyilvánosságra hozatala miatt. A bizottság ellenszavazat nélkül fogadta el a dokumentumot. Az EP plénuma október 23-án szavaz a jelentésről.

MTI


Devizahitelesek Szociális Kerekasztalának határozatai

A Magyar Szociális Fórum rendezésében Budapesten szombaton devizahiteles tanácskozást tartottak, hogy egységes állásponttal kényszerítsék ki a hitelesek jogának érvényre juttatását a jogsértő hitelezőkkel szemben. A Kerekasztal tanácskozáson Hitelkárosultak, a devizahitelesek érdekeit felkaroló társadalmi szervezetek és szakértők vettek részt, köztük Damm Andrea, Makkos Albert és Varga István. Róna Péter Oxfordból küldte el megoldási javaslatát.
A devizahitelesek Szociális Kerekasztala az alábbi határozatokat hozta:
-          Lévén, hogy a bankok elismerték, hogy idegen deviza forrásként nem szerepelt a kölcsönök folyósításakor, követeljük a kormánytól, hogy sürgősséggel alkosson jogszabályt idei hatályba lépéssel a 2003. január 1. és 2009. december 31. között megkötött olyan kölcsönszerződések tekintetében, amelyeket pénzügyi intézmények úgynevezett idegen devizához kötött kölcsönösszeg elszámolásával követelnek törleszteni.
-          Határozza meg jogszabály, hogy a ténylegesen folyósított Forint kölcsön összegét a szerződésben megjelölt induló kamattal az idegen devizát teljesen kizárva kötelesek a hitelezők az adósokkal szemben elszámolni. A Pénzügyi intézményeket kötelezzék arra, hogy az elszámolásokat a jogszabály hatályba lépésétől számított 120 nap alatt hajtsák végre.
-          Ez a folyamatban lévő szerződésekkel együtt a végrehajtás alatt lévő ügyekre és az engedményezett követelésekre is vonatkozik. A végrehajtásokat addig is függesszék fel.
-          Felszólítjuk a Magyar Nemzeti Bankot, hogy sürgősen szervezze meg a hatékony bankfelügyeletet és fogyasztóvédelmet a rá vonatkozó törvény alapján.
-          A Hitelkárosultak nem akarnak kibújni tartozásuk alól, és nem kívánnak közpénzből segítséget kérni, hanem annyit akarnak visszafizetni, amennyit ténylegesen felvettek.
-          A Szociális Kerekasztal tiltakozik az ellen, hogy a bankokat közpénzből támogassák.
-          Elvárjuk, hogy a megoldás feleljen meg a nemzeti hitvallás szellemének, és az Alaptörvény betűjének.
-          A Magyar Szociális Fórum Szociális Kerekasztala ragaszkodik hozzá, hogy a jogalkotásról szóló törvényben rögzítettek szerint részt vegyen a törvény előkészítésében