2013. október 13., vasárnap

Szerinte az ország ellen biológiai hadviselés folyik, erre szolgálnak ezek a katicák is, amelyek egyes településeken jelentős számban megjelentek.

Jobban teszi a tisztelt olvasó, ha nem nevet és nem kételkedik. Immár több mint két évtizede a mocskos imperialista nyugati hatalmak, élükön a Berlin Párizs-tengellyel és a Vatikánnal (Amerikát már nem is említem) mindent megtesznek Szerbia megsemmisítéséért. A valóságshow-k, az énekversenyek, a farmernadrág, a nyugati cigaretták és a Coca-Cola mind ezt a hadviselést szolgálják. Csak a vak nem veszi észre, hogy egy hétmilliós ország mekkora veszélyt jelent az elkorcsosodott Nyugat számára.


www.kepfeltoltes.hu/131025/xget_img_qImageWidth_488_aImageHeight_366_aImageId_12899.pagespeed.ic.2UMqTQF6ya_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



Nekünk viszont sikerült hozzájutnunk egy videofelvételhez. Magát a felvételt is természetesen nyilvánosságra fogjuk hozni akár a nyomtatott lapban is , de amíg a technikai problémákat kiiktatjuk, álljon itt a felvétel tartalma, amely épp annyira leleplező, mint Magyarországon a bajai választási csalás videója.

Helyszín: a NATO brüsszeli főhadiszállása, az asztal körül súlyos váll-lapok, plecsnik és a hozzájuk tartozó, tekintélyes átmérőjű sapkák alatt lévő fejek, amelyek izgatottan merednek a tábla előtt álló hasonló kinézetű személyre.

Ez a Szerbia, nos, ez potenciális veszélyt jelent továbbra is az egész civilizált világra. Hatalmas hadi ereje, nagyszámú hadserege, intelligens, mindenre felkészült vezetői vannak. És akkor az infrastruktúráról nem is beszéltünk: a legkorszerűbb autópályák, amelyek akár a legsúlyosabb páncélos járműveket is elbírják, villamosított vasútvonalaik, amelyeken a gondolatnál is gyorsabban száguldanak a vonatok, folyóikon szüntelenül fuvaroznak a leggyorsabb teherhajók. Na és az emberek. Tanultak, nem lehet őket megtéveszteni, azonnal átlátják, ha a politikusok mellébeszélnek. Európa legjobban felszerelt kórházai vannak Szerbiában, az orvosok pedig akkora bérekért dolgoznak, hogy szinte ők adnak csúszópénzt a betegeknek. Ez az ország nagyon veszélyes. Romba döntheti a teljes európai hadi stratégiánkat. Sőt, még akár az ázsiait, noha igazából azt még nem is dolgoztuk ki. Hiába lőttük őket szét 1999-ben, ezek ismét talpra álltak a szorgos, akár napi 12 órát is dolgozó népnek köszönhetően, és azzal fenyegetnek, hogy akár Berlint, Párizst, sőt Londont is elfoglalják. Athén nem számít. Ha azt foglalnák el, még jól is járnánk. Egy perccel 12 óra előtt vagyunk, hogy megállítsuk őket. Ezért aztán a NATO, együttműködve az Al-Kai khm bizonyos egyéb szervezetekkel útnak indítja a Katicabogár-hadműveletet. Miről is van szó? Arról, hogy a szerbiai pettyes katicabogarak az Európai Unió és az Egyesült Államok stabilitására is veszélyt jelentenek. Ezekben az egyedekben összpontosul mindaz, amit felsoroltam. Ezek a bogarak a szerb nemzeti identitás legfőbb jelképei, ráadásul ehetők, szárnyaikból repülőgépet lehet építeni, belsőségeikből pedig kémszoftvert. Ezeket a bogarakat a szerb állambiztonság képezte ki. Időnként Magyarország és Horvátország irányából, berepülve az EU légterébe, értékes hadászati információkkal látják el Belgrádot. Ezért ellenlépésként több millió kínai katicabogarat szereztünk be, azokat IPA-projektumnak álcázva szerb területre dobjuk. Ezek szépen felzabálják a szerb katicákat, átveszik a helyüket, és innentől nyert ügyünk lesz. A mi ázsiai egyedeinkbe programozott szoftver már nekünk szolgáltat adatokat, miközben a szerb állambiztonság felé nyolcvanas évekbeli MTV videoklipeket sugároz, úgymint a Wham, Sandra vagy éppen a Pet Shop Boys videóit. Így megtudhatjuk, hogyan is működik ez az utolérhetetlen, zseniális ország, és végre leutánozhatjuk őket. Ha eltanuljuk gondolkodásmódjukat, munkamoráljukat, és ellessük a korszerű technikájukat, akár Afrikát is leigázhatjuk. Egyetlen dologra kell figyelnünk: a katicáink ne keveredjenek a Szerbiai Demokrata Párt tagjainak környezetébe, mert azok elszívják az energiájukat, és ők maguk lépnek a katicák helyébe. Különösen az elnökükkel kell vigyázni, mert az különösen ki van élezve ezekre a bogarakra. Állítólag a családjában is van egy-két katica, de ezt titkolja.

Tehát: az akció pontban éjfélkor indul. Kérdés? Nincs. Jó. Viszontlátásra uraim!

Mondom, tisztelt olvasóink, a videót hamarosan közöljük. Addig is legyenek nagyon óvatosak, és a katicák előtt nemzetbiztonsági kérdésekről ne beszéljenek. És ne feledjék: a piros, pöttyös az igazi!

Magyar Szó Online:A Katicabogár-hadművelet




Katica invázió Somogyban

Harlekinkaticák lepték el Somogyot. A narancsszínű bogarak előtt nincs akadály, a házakba is berepülnek. A legnagyobb veszélyt az őshonos hétpettyes katicákra jelentik.

kepfeltoltes.hu/131025/468_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagy a forgalom Lókiék házfalán. Napsütéses időben akár több száz katica is mászkál és sütkérezik a meleg vakolaton. De nemcsak itt, hanem a házukba is többszáz költözött már. Egy részét kisöpörték, de már feladták a küzdelmet a katicákkal.

A családfő azt mondja: már szellőztetni is alig mernek és feleslegesen az ajtót sem nyitják ki.

- Még arra is vigyázni kell, hogy hányszor megy ki-be az ember jobb nem kinyitni a nyílászárókat, de ennek ellenére ahol régebbi nyílászárók vannak és megtalálják a réseket azok sarkait nagyon szeretik és ott tömegekben fekete tömeget képezve egymásnak lapulva próbálják megtalálni a telelőhelyeiket - Lóki György.

De az udvaron is csak úgy cikáznak. Sőt még a ruhára is rászállnak és zavarják az embert. A házigazda azt mondja: nagyon vigyázni kell a bogárral. Talált már olyan madarat amelyik elpusztult, mert megette a harlekin katicát.

Színéről ismerhető fel a bogár, amely kissé fakóbb mint a 7 pettyesé. A bogár mindössze 5 éve jelent meg hazánkban, de komoly veszélyt jelent az őshonos 7 pettyes katicára. Egyrészt mert a táplálékot eleszi előle, másrészt mert sokkal ellenállóbb.

www.coleoptera.hu/harlekin/Images/Harmonia_axyridis_003.jpg

harlekinkatica

- Kiderült, hogy egy harmonim nevű hatóanyag található ebben a katicabogárba. És ez a kis katicabogár meggátolja, hogy az egyébként benne, egy egysejtű parazitaként mindig jelen lévő egysejtű megbetegítse őt. Ezzel szemben a hazai katicabogár állományokban ez az egysejtű ez halált okoz - Pintér András, természetvédelmi őr, Duna-Dráva Nemzeti Park.

A bogarak egyébként most éppen telelőhelyet keresnek maguknak, ezért rajzanak ki ekkora számban.

Nézze meg videónkat a helyszínről:Katica invázió Somogyban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése