2021. november 21,  (vasárnap) 10:00 a.m.

Üzenet, amelyet Kay, Locutionist, egy pap lelki irányítása alatt több éven keresztül adott át

 

"Legdrágább gyermekeim:

 

Miközben ezeket a szavakat mondom nektek, azt kérem, hogy ne féljetek, hanem csak bízzatok és bízzatok az irántatok való szeretetemben. Minden hűséges gyermekemnek nem kell aggódnia vagy kétségbeesést éreznie, mert én mindig veletek vagyok, különösen akkor, amikor Hozzám kiáltotok.

 

Nagyon hamar tanúi lesztek az összes megjövendölt pusztításnak. Nagyon fontos, hogy lehetőség szerint minden héten részesüljetek a gyónás szentségében, hogy lelketek mindig megtisztuljon és a Kegyelem állapotában legyen. Ha még nem tettétek meg, kérem, hogy most, még mielőtt ezek az események bekövetkeznek, végezzétek el az Általános Gyónást. Vizsgáljátok meg lelkiismereteteket, és bánjátok meg minden megbocsátatlan bűnötöket, különösen a megbocsátás nélküli bűnt. Sok gyermekem még csak nem is gondol arra, hogy megbánja a "GYÖNYÖRŰSÉG BŰNÉT", ami egy súlyos bűn, mert ez az önmagával és a saját fontosságával, az életben elfoglalt helyzettel vagy az elért vagyonával való túlzott foglalkozás. Meg kell értenetek, hogy ez a bűn Isten elleni lázadásnak minősül, mert önmagának tulajdonítja azt a dicsőséget és dicsőséget, amely csak Istent illeti meg. Azt mondom gyermekeimnek: "Legyetek alázatosak a szívetekben", és fogadjátok el azt, aki Krisztusban vagytok, ahelyett, hogy önmagatokban lennétek.

 

A mai nap egy nagyon különleges nap, amelyet Egyházamban ünnepelnek. Ez egy emlékeztető számotokra, hogy Én vagyok 'Minden Nemzet Királya' és minden gyermekem Királya. Én vagyok a ti Királyotok, és arra kérlek benneteket, a világ hűséges gyermekei, hogy helyezzetek Engem otthonaitok, családotok és életetek középpontjába. Én vagyok a ti Egyetlen Igaz Istenetek, és Én vagyok a ti Irgalmas Istenetek, aki megbocsátja minden bűnötöket, bármilyen visszataszítóak is legyenek azok, mindaddig, amíg igaz és megtört szívvel jöttök elém.

 

Arra kérlek benneteket, hogy buzgón imádkozzatok, mert közeleg egy olyan esemény, amely, ha elég ima érkezik, akkor ezt el lehet hárítani.

 

A "Figyelmeztetés" a sarkon van, és azt akarom, hogy minden gyermekem tanúja legyen ennek az Irgalmas cselekedetnek. Azt akarom, hogy gyermekeimnek legyen esélyük az igazi megtérésre, mielőtt bármilyen hirtelen haláleset bekövetkezik. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok e tragédia ellen, amely hamarosan bekövetkezik, ha nem érkezik elég ima.

 

Meg kell értenetek, hogy világotok bűnei olyan undorítóak és visszataszítóak, hogy Atyám Keze kész arra, hogy világotokra lecsapjon.

 

Az emberek már nem hallják meg Isten hozzájuk intézett szavait. Gyermekeimnek erősnek kell maradniuk hitükben, és nem szabad meginogniuk. Isten szavai gyermekeihez hallás és hallgatás útján szólnak. A Szentírás szavai mélységes igazságok, és ha betartják őket, akkor segítenek gyermekeimnek megismerni az irántuk érzett szeretetem mélységét.

 

Arra kérlek benneteket, hogy szánjatok időt az elmélkedésre és az elmélkedésre csendes ima által; ez segíthet a Szentlélek általi inspirációban.

 

Gyermekeim, nem látjátok a világszerte előforduló vulkánokat, amelyek földrengéseket okoznak (amelyek közül néhányat ember okoz)? Ezek a földrengések hatalmas kitöréseket okozhatnak, amelyek kettészakíthatják országotokat. A La Palma vulkán kitörései a Kanári-szigeteken földrengések százait okozzák az óceán vize alatt, és ezek a földrengések hatalmas pusztítást okozhatnak. Végül olyan cunamit hozhatnak létre, amely milliókat ölhet meg a világotokban. Nagyon sok országot érint, beleértve a saját országotok atlanti-óceáni partvidékét is; még a Floridai-öböl partvidékét is elérheti. Ezek a cunamik erőszakos természeti kataklizmákat fognak okozni, amelyek gyermekeim millióinak hirtelen halálát okozhatják.

 

Arra kérlek benneteket, hogy térdeljetek le imádságban, hajoljatok le Szent Keresztem előtt, és minden gonosz elleni imaszándékotokat vigyétek Keresztem Lábához. Imádkozzatok minden bűnös megtéréséért, és imádkozzatok különösen Egyházamért, amely hamarosan nagy megtisztuláson megy keresztül. Imádkozzatok a pápáért, a hierarchiáért, a püspökökért, a papokért és Egyházam minden hívőjéért. Kevés olyan papfiam van hatalmon, aki követi Egyházam Szent Hagyományait és Egyházam Igaz Tanítóhivatalát. Isten Igéjének hiteles értelmezését fenn kell tartani Szent Katolikus és Apostoli Egyházamon belül. Ez Apostolaim utódainak és Szent Egyházam Apostoli Tanításainak hitének őrzése.

 

Ne aggódjatok semmi miatt, hanem inkább imádkozzatok minden helyzetért, és legyen bennetek Isten Békéje, mert Én őrzöm szíveteket és elméteket. Ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagynotok a kinyilatkoztatásokat, és NE VESSZETEK MEG A JÓSAGOKAT.

 

Ne feledjétek, hogy ne legyetek olyanok, mint az öt bolond szűz, akik nem voltak felkészülve a vőlegénnyel való találkozásra. Legyetek jól felkészültek, mint az öt bölcs szűz. Ez az öt bölcs szűz képviselje a felkészültséget arra, amikor Uratok visszatér az Ő Népéért. Gyermekeim, a felkészültség a lelki kitartás szükségessége, függetlenül attól, hogy milyen nehézzé válhatnak a dolgok.

Gyermekeim, azt tanácsolom nektek, hogy "Emelkedjetek az ellenség fölé, és imádkozzatok JÉZUS drága vére által az ellenséggel szembeni védelemért". Jézus követésében mindig lesznek kegyelmek és áldások. Engem megismerni azt jelenti, hogy Velem jársz, és viseled a szenvedés keresztjeit, amelyeket eléd hozok. Azt kérem, hogy ne adjátok vissza keresztjeiteket Nekem, ahogyan azt oly sok gyermekem tette. Ismerem minden egyes gyermekemet, és pontosan azt a keresztet adom nektek, amelyről tudom, hogy képes vagytok hordozni, és kérem, hogy ezeket a szenvedéseket minden nap ajánljátok fel a reggeli felajánlásotokon keresztül.

 

Gyermekeim, azt tanácsolom nektek, hogy értsétek meg a "Szenvedés értékét". Ez egy lehetőség arra, hogy kövessétek azt a példát, amelyet elétek állítottam, és ez része Isten tervének minden Gyermekem számára. A szenvedés olyan megpróbáltatások és keresztek, amelyek segíthetnek hitetek, reményetek és szeretetetek növekedésében. Ez is egy érdem vagy kincs, amely sok lélek javára válhat. Segíthet nektek megmenteni lelkeket, vagy segíthet elérni azt, amiért imádkoztok. A szenvedés folyamatán keresztül időnként gyász és érzelmi fájdalom éri, de a szenvedésed értéke az, hogy Isten felhasználhatja szenvedésedet mások jobb javára, beleértve a purgatóriumban lévő szegény lelkeket is.

 

Jézus halála segít nekünk megérteni, hogyan kell elviselnünk a keresztjeinket, és szembenéznünk a keresztjeinkkel, ahogyan Uratok és Megváltótok tette. Az áldozat és a szenvedés a keresztény élet része, amely magában foglalja Isten terveit, hogy felveszed a keresztedet, ami segít neked lelkileg növekedni a hitedben. Arra kérlek benneteket, hogy a szenvedés idején ne essetek kétségbe, hanem forduljatok Hozzám, és Én segíteni fogok nektek. Szenvedésetek közelebb visz Hozzám, mert Gyermekeim hozzám fordulnak, amikor nincs hova máshova fordulni. Én szenvedtem előttetek, és segíteni fogok nektek szembenézni azzal, amin keresztül fogtok menni, és segíteni fogok nektek, hogy szenvedéseteket áldássá változtassátok. A fájdalom sokféle módon segíthet a gyógyulásban. Az élet fájdalmát nagy erővé alakíthatja át. Minden Gyermekem átélt már valamilyen szenvedést, de a kellemetlenségek sötétsége helyett a fényre nézzetek. A kihívások, amelyekkel szembe kell néznetek, lehetőséget adhatnak nektek a személyes és lelki fejlődésre.

 

A Végidőkben éltek, amelyekről a Jelenések könyve beszél. Ezek az idők nem a világ végét jelentik, hanem inkább az általatok ismert világ végét. A világotokat a világotokat irányító démoni gonosz erők miatt szétesőben van, és a világotoknak meg kell tisztulnia és meg kell tisztulnia, és egyházam is át fog menni a tisztuláson.

 

Hiteteknek erősnek kell lennie a hamarosan bekövetkező próbák tüze közepette. Ezek a szenvedések rosszabbak lesznek, mielőtt jobbá válnának. Szent Angyalaim szétszóródnak ezekben az időkben, hogy megvédjék Hűséges Maradékomat a még eljövendő katasztrófákon keresztül. Éhínség, járványok, pénzügyi összeomlás, politikai elnyomás, és hamarosan háborúkról szóló híresztelések, valamint üldözés és mártíromság által okozott nyomorúságok ideje lesz.

 

Világotokat hamarosan átveszi az Új Világrend, de arra kérlek benneteket, hogy ne féljetek Gyermekeimtől, mert sokan közületek a biztonságos menedékhelyeimre kerülnek, amelyeket szerte a világon készítettem elő számotokra. Angyalaim megvédelmeznek és gondoskodnak rólatok ezekben a biztonságos és védelmet nyújtó menedékhelyeken. Nincs mitől félnetek, gyermekeim, de hiteteknek és belém vetett bizalmatoknak erősnek kell lennie, és a belém vetett bizalmatoknak szilárdnak kell lennie. Bízzatok Uratokban és Megváltótokban, és imádkozzatok Hozzám erőért és bátorságért ezekben a sivár időkben.

 

Fontos, hogy olyan gyakran járjatok a napi szentmisére, amilyen gyakran csak tudtok, hogy részesülhessetek Szent Eucharisztiámban, amely megadja nektek az erőt, amelyre lelkileg szükségetek van a túléléshez. Ha a napi szentmise nem elérhető számotokra, kérlek, nézzétek a misét a televízióban, amíg még van rá lehetőségetek. Szeretném, ha olyan gyakran járnátok gyónni, amilyen gyakran csak tudtok. Pap fiaimnak meg kell próbálniuk meglátogatni azokat a gyermekeimet, akik betegek, és nem tudnak rendszeresen gyónni.

 

Gyermekeim, meg kell értenetek, hogy ezek a büntetések már régóta esedékesek, és sok gyermek gonosz és makacs lett, és nem volt hajlandó változtatni cselekedeteinek gonosz irányán. A ti nemzedéketek sokkal rosszabb, mint Szodoma és Gomora vagy Ninive.

 

Bízzatok Bennem, Hűséges Gyermekeim, és szeretném, ha tudnátok, hogy Szeretett Anyám Szeplőtelen Szíve hamarosan diadalmaskodni fog, és az Ő diadala után a Béke korszaka következik.

 

Irgalmas és Szentséges Szívem Szeretetébe helyezlek benneteket.

 

Megáldalak benneteket Atyám nevében."

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-to-his-children-feast-of-christ-the-king