2013. augusztus 6., kedd

Agykontrol – Sikeres vezeték nélküli agyközi kommunikáció ember és állat között



Minden egyes nap újabb és újabb felfedezéseket hoz az idegtudomány terén.
A DARPA titkos agykontrol programjáról kiszivárogtatott dokumentumok alapján sokakban merülnek fel komoly etikai kérdések, mivel a „BRAIN projekt” (Brain Research through Advancing Innovative Neurotechnologies – Agykutatás Innovatív Idegtudományi módszerek segítségével) komoly előnyökkel járhat a hatalom számára, amennyiben valóban képessé válik az emberi gondolkodás befolyásolására.
A Fox News által megszerzett dokumentumok szerint a szövetségi kormány által indítandó program egy meghatározott, a hatalom számára kívánatos irányba lökné az állampolgárokat. A felállítandó „Viselkedéskutatási csoport”  a Fehérházzal, az egészségügyi és mezőgazdasági tárcákkal együttműködve tevékenykedne, derül ki a Maya Shenker, egyetemi professzor, fehérházi tanácsadó által küldött és kiszivárgott emailből.
Majd néhány hete értesültünk az ultrahangos porszemimplantátumokkal kapcsolatos kutatások állásáról is, ami közelebb hozza az emberi agy és a gépek közötti vezeték nélküli interfészek kifejlesztését. Azt is megtudtuk, hogy a tudósoknak sikerült hamis emlékeket táplálni az egerek agyába.
Bátran kijelenthetjük, hogy a közvetlen agykontroll kora elérkezett.
A különböző járulékos eszközök irányítása, és ide sorolhatjuk a drónokat is, sikeresnek bizonyult. Mi lehet a következő logikus lépés ezen a nem kívánatos úton?
Például más élőlények irányítása pusztán a gondolataink segítségével?
Az Extreme Tech a következőket írja:
A Harvard kutatói létrehozták az első nem invazív, két agy közötti interfészt (BBI – brain-to-brain interface) egy ember és egy patkány között. Az interfész segítségével az ember képessé vált a patkány farkának gondolataival történő irányítására. Ez az egyik legfontosabb lépés a kettő vagy több ember közötti telepatikus kapcsolat létrehozásához szükséges interfészek kifejlesztésében. Ez még akár jó is lehet barátok vagy családtagok között, de igen aggasztó, ha arra gondolunk, milyen eszközöket adna egy fasiszta diktatúra kezébe.

Érdemes megjegyezni, hogy ennél a technológiánál is az ultrahangé a főszerep. Ugyanerről szól a kiszivárogtatott dokumentum és ugyanezt a módszert alkalmazzák a porszemimplantátumok esetében is.

Az állatot egy fókuszált ultrahangos (FUS) számítógép-agy interfésszel (CBI) látják el. Ez egy viszonylag új technológia, ami lehetővé teszi a kutatók számára, hogy a patkány agyának egy konkrét területét stimulálják az ultrahangos jelekkel. A FUS legfőbb előnye más agy stimuláns eszközökkel szemben, hogy nem invazív.
Tehát az új távirányításos módszer egyértelmű előrelépést jelent az agykontrol területén. Ott még nem tartanak, hogy egy testrészt, mondjuk az emberi ujjat egy határozott irányba mozdítsanak el, mert ahhoz el kéne jutniuk oda, hogy megértsék, miként működik ennek kódolása az agyban, de azért képesek arra, hogy egyes testrészeket megmozdítsanak.
Sajnos a tudósokból a következő logikus lépéshez szükséges kísérletek elindításához sem hiányzik a szándék:

Következő lépésként a tudósok azon dolgoznak majd, hogy összetettebb gondolatokat is képesek legyen átvinni az ember agyából a patkányéba, mint például az éhség érzetét vagy a szexuális vágyat. Egy bizonyos ponton pedig kénytelen lesznek megfordítani a folyamatot és a FUS CBI eszközöket az emberre helyezni, hogy megvizsgálják, vajon a gondolatátvitel a másik irányba is működik-e.
Ennél nem is lehetne egyértelműbb: az emberek agyának irányítása már rövidtávú célként jelentkezik. Aggályokat pedig kizárólag az alternatív médiában olvashatunk ezekkel a felfedezésekkel kapcsolatban.
A Harvard tanulmány: http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0060410

Forrás: Activist Post
http://idokjelei.hu/2013/08/agykontrol-sikeres-vezetek-nelkuli-agykozi-kommunikacio-ember-es-allat-kozott/

A DARPA egy 47. kromoszóma hozzáadásával módosítaná az emberi géneket



A Gattaca című 1997-es filmben az eugenika elvei szerint uralt társadalomban „tökéletes embereket” hoznak létre a biotechnológia segítségével. A filmbéli világban az emberek társadalmi pozícióját is génjeik határozzák meg. A természetes úton születettek selejtnek számítanak, akik csak egyszerű kétkezi munkát végezhetnek, függetlenül attól, hogy milyen tehetségesek.
A Lopott idő című filmben bemutatott disztópikus jövőben pedig úgy programozták át az emberek genetikai kódját, hogy 25 éves korban megáll az öregedés és az emberek akár örökké is élhetnének, feltéve, hogy elegendő „időkreditet” tudnak keresni megélhetésükhöz. A szegények azonban gyorsan meghalnak a mesterségesen kialakított drága árak miatt, míg a gazdagok időkorlát nélkül élvezik a rendszer előnyeit.
Az ilyen rémálomszerű forgatókönyvek nyilván az élethez és a szabadsághoz való emberi jogokat kérdőjelezik meg.
A tudományos fantasztikum világából a valóságba visszatérve azonban egyre több hasonló törekvést látunk.
Az amerikai védelmi minisztérium kutatás-fejlesztési hivatala, a DARPA egy pályázatot írt ki „Haladó eszközök az emlős génállomány módosítására” címmel az amerikai kormány hivatalos innovációs kutatási intézetének (SBIR) oldalán.
Nevével ellentétben a projekt nem egyszerűen az emlősök, hanem kifejezetten az emberek génállományának módosítására vonatkozik.
A kiírás részleteiből ez egyértelműen kiderül:

A képesség, hogy exogén DNS-eket vihessünk be az emlősök sejtjeibe alapvető eszköz a fejlett terápiák, oltások és sejtdiagnosztika valamint az alapvető biológiai és orvosbiológiai kutatások területén… A nagy DNS vektoroknak az emberi sejtekbe történő gyors beviteléhez szükséges technológiák sikeres kifejlesztése lehetővé teszi majd a jelenleginél sokkal összetettebb funkciók módosítását illetve bevitelét az emberi sejtekbe.
A projekt határozottan kimondott célja „a mesterséges emberi kromoszómák (HAC) alkalmazásának fejlesztése”.
A sejtbe juttatva a mesterséges emberi kromoszóma (human artificial chromosomes, HAC) új kromoszómaként működik, ami azt jelenti, hogy az illető 46 helyett 47 kromoszómával rendelkezik majd. Ez a 47. kromoszóma a többinél kisebb, hozzávetőleg 6-10 megabázis hosszúságú (azaz 6-10 millió bázispárból áll) és képes a kutatók által bevitt új gének tárolására.
Tehát a DARPA kutatói egy 47. kromoszómát szeretnének bevezetni az emberi génállományba, ami lehetővé tenné a módosított, „tovább fejlesztett” DNS-ek bevitelét. A hivatal javítani szeretne a jelenlegi gén transzfer módszereken (plazmidok, Adenovírus, lentivírus és retrovírus vektorok, cDNS, stb.).
A kiírás elmagyarázza, hogy a jelenlegi eljárások fejlesztése leginkább azért szükséges, mert a kutatók nem képesek irányítani az eredményeket, ami néhány „aprócska” problémát generál:
Ezek közé tartozik a DNS véletlenszerű beillesztése a gazda génállományba, eltérés a stabil integrációs pontokban, eltérés a bejuttatott DNS számában és kifejezés-szintjében, a bejuttatható DNS-szakaszok korlátozott mérete és száma, nem kívánt immunreakciók az idegen DNS-re.
Pedig ezeket a módszereket már alkalmazzák. Milyen megnyugtató!
Másnak is úgy tűnik, hogy egyesek Istent játszanak? A tudománynak ezen a területén tevékenykedő egyes kutatók már nem egyszerűen „génmérnöknek” hanem „biológiai tervezőnek” hívják magukat a tudományos szaklapokban.
A Molekuláris Rendszerbiológia nevű folyóirat 2013. januári számában például ezt olvashatjuk:

A „génállomány szintű tervezés” kifejezést hallva egy olyan jövő jelenik meg az ember szeme előtt, amelyben az organizmusokat az emberiség érdekei szerint, megrendelésre tervezik. Ugyanakkor az emberek már generációk óta képesek átalakítani a kultúrnövényeket és háziállatokat. Darwin egyik kortársa, William Youatt azt mondta, hogy a szelektív tenyésztéssel „a mezőgazdász nem csupán módosítani képes állatállományát, hanem teljesen meg is változtathatja azt. Ez az a varázspálca, aminek segítségével az élet bármilyen formáját előhívhatja.” (Youatt, 1937)
Lehetetlen lenne felsorolni az összes buktatót és ingoványt, amibe a tudomány belecsúszhat ezen az úton, az viszont biztos, hogy ezek a technológiák nemcsak nagyobb hatalmat biztosítanak a már most diktatórikus eszközökkel uralkodó technokrata elitnek, de még inkább felbátorítják az amúgy is nagyzási hóbortban szenvedő támogató szervezeteket a földön jelenleg élő fajok felülírására.
Érdemes megnézni az alábbi 30 másodperces promóciós videót, amiben az egyik befektető cég azzal büszkélkedik, hogy 50 éven belül a tudomány által létrehozott organizmusok száma meghaladhatja a természetben azonosítottakét. Külön felhívnánk a figyelmet a cég logójára.


A DARPA-n keresztül az amerikai kormány egy egész sor olyan projektet finanszíroz, ami a jövő technokrata uralmát hivatott támogatni és inkább egy sci-fi horrorfilm forgatókönyvébe illenének, mint a mi „szép új világunkba”.
Az Activist Post éppen a napokban tett közzé egy írást a DARPA egy másik, ezúttal titkos projektjéről, aminek lényege az emberi elme manipulálása.
Egy másik projektjük pedig azt kutatja, hogy az oxytocin segítségével az emberek miként bizonyulnak elfogadóbbnak a kormánypropaganda iránt.
Egyértelmű, hogy ezen az oldalon nem sejtbiológiával vagy genetikával foglalkozunk, de a fentieket hallva fel kell, hogy merüljön bennünk a kérdés: Vajon milyen jövő felé tereli a háttérhatalom a világot?
Az említett kutatások sajnos csupán példaként szolgálnak a megszámlálhatatlan számú nyilvános projektből. Ki tudja, milyen egyéb kísérletek folynak, amelyekről a nyilvánosság nem szerez tudomást? A hatalom tényleg Istent játszik és alattvalókat keres.
Forrás: topinfopost.com

Kultúra határok nélkül

Szlovákiában is elszabadultak a cigányok A szlovákiai Nagymihályon (Mihalovce) és Korompán zavargások törtek ki szombat este, az egyik romatelepen. Mintegy száz, botokkal és vasrudakkal felfegyverkezett helyi cigány támadt egymásra. A nagymihályi cigányok közül mintegy 100 fős vasrudakkal, botokkal felfegyverkezett banda, deszkákat, botokat dobálva támadta, meg egymást.
Egy 27 éves cigány férfit késsel vállon szúrtak, egy rendőrt pedig deszkával vertek fejbe. A rendőrség itt is, mint a magyarországi Tiszaburán csak nagy erők bevetésével tudta a rendet stabilizálni az adott romatelep környékén, ahol mintegy 1800 semmirekellő él. Tiszabura körül pedig egyre több a rejtély. A legutóbbi hírek szerint magyarokat is megvertek a cigányhordák, amit a média szépen kihagyott a hírszolgáltatásából. Jászberényben szintén hasonló események zajlottak. A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két jászapáti nő ellen. Lehet látni, hogy nemcsak a magyar, hanem a szlovák hordák is elszabadulnak folyamatosan. Azonban a gond már európai, magyarán hamarosan meg kell hozni az egész kontinensre érvényes óvintézkedéseket ezen rákos daganatként az európai embereken élő ázsiai hordák ellen.
Ha ez nem történik meg, akkor el fog szabadulni a pokol hamarosan. De nem baj! Legalább rendezhetjük a számlát nemsokára. Mi készülünk…
Fazekas József


Az ENSZ elmarasztalta Szlovákiát a roma- és magyargyűlölet miatt

Az Egyesült Nemzetek Szervezete jelentésben kritizálja Szlovákiát a szlovák sajtó és a szlovák politikusok részéről tapasztalható roma- és magyarellenes nyilatkozatok miatt

Az ENSZ faji megkülönböztetés elleni bizottsága azt javasolja Szlovákiának, hogy a gyűlöletkeltő megnyilvánulásokért szabjon ki büntetést.

"A bizottságot továbbra is nyugtalanítja az uszító megnyilváulásokról szóló jelentések megnövekedett száma, melyek főleg romák, magyarok és idegen állampolgárok ellen irányulnak a sajtóban, interneten, közösségi hálózatokon és a sportban egyaránt" - áll a bizottság által megtárgyalt, kilences és tizes számú Szlovákiáról szóló jelentésében, a faji megkülönböztetés valamennyi formájának kiküszöbölését célzó nemzetközi egyezmény teljesítésével kapcsolatban.

A bizottság ugyan tudomásul veszi például a nemzetiségek rádió- és tévéműsorokban való nyelvhasználatának támogatására elfogadott jogszabályokat, ám úgy véli, hogy további intézkedések szükségesek a sajtóban megjelenő gyűlölködő megnyilvánulások visszaszorítására.


"A bizottság javasolja, hogy a szerződő fél azonosítsa be azokat az egyéneket és csoportokat, amelyek gyűlöletet szítanak a kisebbségek és idegenek ellen, vizsgálja ki és büntesse meg a politikusok, kormánytagok és sajtómunkások gyűlöletbeszédeit" - áll a jelentésben.

Arra is felszólítja az ENSZ Szlovákiát, hogy fogadjon el tolerancianövelő, kulturális párbeszédet elősegítő és másság elfogadását segítő intézkedéseket, főleg az újságírók tekintetében.

Az ENSZ által megfogalmazott kritikára a szlovák belügyminisztérium reagált, mondván, hogy Szlovákia a "Szélsőséges megnyilvánulások elleni harc koncepciója 2011-2014" címet viselő stratégiával küzd a sajtóban, interneten és közösségi hálózatokon megnövekedett számú uszító megnyilvánulások ellen.

"A koncepcióból következő feladatok hatékony teljesítése hozzájárul ezen megnyilvánulások bármely formájának visszaszorításához a médiaeszközökben" - véli a minisztérium.

A Szlovákiáról szóló, kilences és tizes számú jelentéseket még februárban tárgyalta meg a bizottság, a svájci Genfben. A tárgyaláson a szlovákiai ENSZ-delegáció is részt vett, Fedor Rosocha, Szlovákia állandó ENSZ-képviselője vezetésével, de Peter Pollák romaügyi kormánymegbízott, valamint minisztériumok képviselői is részt vettek rajta.

A bizottság az ENSZ egyik szerződéses szervezete, 18 független szakértőből áll. Fő feladata a szóban forgó, rasszizmus visszaszorítását célzó nemzetközi egyezmény alkalmazásának ellenőrzése. A kilences és tizes számú, Szlovákiáról szóló jelentés a 2009-2012-es időszakot öleli fel.
http://kitekinto....olet_miatt

Banki csalás leleplezése

Dr Drábik János interjú a pénzuralmi rendszerről és a fehér forintról
-első negyedórában megtudhatjuk a kereskedelmi bankok hogyan állítanak elő pénzt a "levegőből".
-0:28:08 A pénzimpérium politikai rendszere
-0:33:48 carry trade (devizamanipuláció)
-0:38:20 A magyarországi kereskedelmi bankok hitelezése
-0:44:16 az egykulcsos adóról
-0:49:16 A devizahitelesekről
-0:51:17 A magyar pártokról (Fidesz, Jobbik, Mszp, Lmp ...etc.)Dr Drábik János interjú a pénzuralmi rendszerről és a fehér forintról -első negyedórában megtudhatjuk a kereskedelmi bankok hogyan állítanak elő pénzt a "levegőből". -0:28:08 A pénzimpérium politikai rendszere -0:33:48 carry trade (devizamanipuláció) -0:38:20 A magyarországi kereskedelmi bankok hitelezése -0:44:16 az egykulcsos adóról -0:49:16 A devizahitelesekről -0:51:17 A magyar pártokról (Fidesz, Jobbik, Mszp, Lmp ...etc.)

Oroszlánvadászat a múltban; mit jelent Asszad elnök megjelenése Darayában?

(Avagy: „Ha látod az oroszlán fogait – nagyot tévedsz, ha úgy vélnéd: mosolyog.”)
Eddigi életünk során számos történetet olvashattunk a régiek oroszlán vadászatairól. Sok mozaikot láthattunk különböző múzeumokban, és festményeket, amelyeken régi birodalmak rabszolgái küzdenek az oroszlán levadászásáért. Ezek a képek, mely ezeknek a hatalmaknak a befolyását és erejét próbálják bemutatni, talán úgy maradtak meg mindenkiben, mint egy hatalmi szimbólum; hogy a mai nagyok is leginkább ezzel a jelképpel próbálnak dicsekedni. De nem úgy mutatva a népeiknek, mint ahogy őseik, hanem inkább úgy, hogy ez az oroszlán a szimbóluma vagy a védelmezője egy-egy országnak, városnak, hídnak, s másoknak.
Az oroszlánvadászataikkal dicsekvő birodalmaknak leszármazottai viszont hajlamosak megfeledkezni egy nagyon fontos tényről; arról, hogy az oroszlán, ha előjön a barlangjából, azt egyáltalán nem biztos, hogy félelmében teszi, bármennyire is vadászhatnak rá - hanem éppen fordítva. Egyes kutatók szerint ugyanis az oroszlán nem rendelkezik semmiféle félelemérzettel, főként akkor nem, amikor vadászatra indul.
A napokban láthattuk Dr. Bashar al-Assad-ot megjelenni Daraya városában, ünneplendő a szíriai arab hadsereg hőseit a Hadsereg Napja alkalmából. S bár sokan tudják mit jelent ez, de a legtöbben továbbra is a fizetett média szavaiból táplálkoznak, mely a mi arcunkra gyakran egy őszinte, de szomorú mosolyt varázsol, mivel a dühön már réges-rég túl vagyunk, két és fél év hazudozás után.
Daraya egy Damaszkusz szélén fekvő városrész, melyben az elképzelhető legdurvább harcok folytak a szíriai arab hadsereg és az EU, USA támogatta nemzetközi terrorszervezet között, s amely a médiában a mai napig egy „demokráciát” akaró kedves, elnyomott, fegyveres csoportnak van bemutatva; s amely magát a szír népet képviseli és ezért a nyugati világban mindenkinek támogatnia is kell őket. Daraya egy olyan városrész, ahol több száz alagutat találtak eddig különböző hosszban, mélységben és szélességben. A leghosszabb több mint 10 kilométeres volt egyes források szerint, s mely egyre inkább bevehetetlennek tűnt.
A terroristák célja, mint minden ehhez hasonló háborúban: a főváros volt. A folyamatos próbálkozásokban, a Damaszkusz bevételére tett kísérletek során több 10 ezer harcosuk életét is vesztette. S ezeknek a vesztes akcióknak elsősorban Daraya volt a kiindulópontja, amely igencsak fontos stratégiai pont lett volna, amely alig pár kilométer messzire van a damaszkuszi elnöki palotától, a törvényes és ma is működő kormányzat központjától.
A napokban viszont megdőlt Szíriában az amerikai cionista álom; miután az elnök nem csak hogy magabiztosan, elegánsan sétált Darayában; igyekezett kezet fogni minél több katonával, és egyetlen golyó hangját sem lehetett mégsem hallani a felvételeken. Ez az a tény, amely megdöbbentette a Fehér Házat, hisz csak most jöttek rá, hogy a szíriai háborúról szóló legtöbb jelentés hazug, és a szíriai ellenzék, amelyet óriási pénzekkel finanszíroznak, egyértelműen túlzott és hamis jelentésekkel látja el őket. Vagy szándékosan a további támogatás meg zsoldos reményében, vagy ebben is a szír nemzetbiztonság keze van benne – gondolhatták –, amelyről szintén bebizonyosodott, hogy igencsak beépült a terroristák soraiba. Olyannyira, hogy a különböző fegyveres csoportok már egymással harcolnak, gyakran az egymással szembeni félelem és a bizalom hiánya miatt.
Asszad megjelenése – olyan ragyogással a szemeiben melyet jobban észrevehettünk most, mint bármikor ezelőtt – egy igazi pofon volt mindazoknak a hatalmaknak, amelyek több mint két éve mindent megtesznek, hogy megbukjon. Egy olyan pofon, amely az egész világ számára leginkább egy nyílt üzenetté vált; s amely azt mondja: nem ő fog megbukni. A népe többsége vele van, a hadsereg hűséges hozzá, a katonák szeretik, és bíznak benne. Akik pedig a szírek közül ellene voltak, azok egyre inkább átlátják azt a hazugságot, amelybe bele lettek rángatva – hol tudatlanságból, és naivitásból, hol pedig maradi vallási okokból.
Asszad arabul oroszlánt jelent. S a mostani megjelenése talán az ellen-vadászat kezdete; amikor az oroszlán a védekezésből támadásra vált át. S ennek eredményei máris láthatóak és érezhetők Szíriában is, még a fizetett nyugat-bérenc médiában is. Szíriában a napokban a hadsereg ellenörzése alá került számos városrész és falu. Damaszkusz környéke egyre biztonságosabb, Homsz város – amely az ország közepén található – szinte teljesen rendezett, és a hadsereg alig várja már, hogy kezükhöz kapják a parancsot, hogy megkezdjék Aleppóban a végleges tisztogatást, és az éjszak-keleti részekben, Deir Alzorban és Rakkában. A szír háborút egyértelműen Asszad nyerte meg; és bár még a végleges győzelem bejelentés akár évekbe is kerülhet, amíg helyreáll a rend és a biztonság, de ellenségei már egyszerűen képtelenek ennél többet tenni ellene. Az intervenció ennél jelentősebb már nem lesz, és a nemrég talált olaj- és gázmezőkből nem csak hogy az Egyesült Államok nem fog látni semmit, de egyik olyan ország sem, amely részt vett a Szíria elleni, teljesen jogszerűtlen háborúban.
Sokat olvashattunk eddigi életünk során az oroszlán vadászatokról. Érdekes mitológiákról, amelyekben az oroszlán végül elbukik, és a birodalmak, amelyek megindították a vadászatot, vagy ezek a mesebeli hősök még erősebbek és dicsőbbek lettek e vadászatok után. De mi van akkor, ha ennek a korszaknak vége? Egy biztos: lesz mit mesélnünk az unokáknak arról a fiatal vezérről, aki megváltoztatta a történelmet és meghatározó szerepet játszott egy teljesen új korszak létrehozásában.
A napokban – lehet – egyre több követőnknek is eszébe jutottak Vlagyimir Putyin orosz elnök szavai: „az új világrend Szíriából fog elkezdődni”. És egyre többen érezhetik azt, hogy ez már meg is kezdődött, s csak követni kell a világpolitikai eseményeket, főleg a régióban, hogy ezt valóban meg is láthassák.
Van egy híres, több száz éves arab vers, amelyet sajnos nem lehet teljesen pontosan lefordítani; de valahogy így hangzik magyarul:
„Ha látod az oroszlán fogait – nagyot tévedsz, ha úgy vélnéd: mosolyog.”
Szíriai Hírek

Különleges falut találtak a régészek Alaszkában.

Legalább 200 éves falura bukkantak az amerikai Brown Egyetem régészei Alaszkában, a feltárás különlegessége, hogy a lakóházakat alagutak kötötték össze.

A Kobuk-völgyi Nemzeti Parkban, Kiana településtől mintegy 36 kilométerre, a Anchorage-tól 800 kilométerre északnyugatra feltárt településen annak idején mintegy 200 ember élhetett, valószínűleg a térség regionális székhelye volt. A falu már az 1700-as évek végén, 1800-as évek elején létezhetett.

Doug Anderson északi-sarkköri kutatásokra szakosodott régész elmondta, soha nem látott ehhez hasonló leletet több mint 50 éves pályafutása során. A házakat alagutak hálózata köti össze. "Néhány más térségben találtunk olyat, hogy két házat kötött össze alagút, de ehhez hasonlót soha. Azokban a térségekben a házak kicsik voltak, az itt feltárt gigantikus méretű házakhoz képest."

A feltárt épületek, alagutak gerendázatát lucfenyőből készítették, a házai falai vályogból voltak, a helyiség középen tűzgyújtásra kialakított helyet találtak. A régészek arra utaló jeleket is láttak, hogy a falu lakói kutyákkal éltek együtt. Emberi maradványokra is bukkantak, egy gyermek és egy törött lábú férfi csontvázára.

Egy inuit eszkimó, Thomas Jackson az AP amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy édesanyja gyermekkorában mesélt nekik arról, hogy őseik abban a térségben éltek egy régi faluban. A régészek most azt akarják kideríteni, hogy építhették az alagutakat, mert semmilyen építőeszköz nyomaira nem bukkantak a feltárt leletek között.
Index


Ha jól értem, akkor ennek a cikknek a lényege, hogy a cáratyuska úgy adta el Alaszkát, hogy lakott volt 1867-ben? Vissza az egész, csakhogy Alaszka az USA egyik tagállama, így ez kicsit több is ettől...viszont felmerül egy másik kérdés, amiről csendben vannak. Mexikóból a transz-amerikai stráda épül Alaszkáig és a terv ott is készen van már a Berring-szorost összekötő gigahíd építésére és így értelmet nyerhet, hogy mindent rákötnek a kereskedelmi hálózatra...és érthető miért ruház be óriási pénzeket a maci a távol-keleti transz-szibériai építkezésekbe. Ja, Alaszkában egy hónapja csak 35 fok volt. Ez lesz az új mérsékelt égöv?

Posta Imre

Akik elevenen égtek el...

A cionista háborús tömeggyilkosok gyújtóbombákkal megölt áldozataik számát a világ közvéleményének megtévesztésének szándékával propagandájukban és különböző jelentéseikben nagymértékben csökkentették. Az alábbi adatok a valós áldozatszámot mutatják. Ezek az áldozatul esett városok nem katonai célpontok voltak, kimondottan a népirtás volt a bűnözők célja. A fel nem sorolt felperzselt városokban és falvakban még mintegy kétmillióan égtek el elevenen.
Hamburg 140 ezer, Drezda 550 ezer, Tokió és térsége: 672 ezer, Hirosima 350 ezer, Nagaszaki 140 ezer.
Ezek a legismertebb tömeggyilkosságok, és minden esetben a civil lakosság minél nagyobb számú elpusztítása volt a cél. Örök szégyenfolt ez az emberiség történelmében.
Augusztus 6. az atomfegyver első alkalmazása volt emberek ellen, és ezzel egy új korszakot nyitott a tömeggyilkosságok történetében.
Az áldozatszám a Guinness Rekordok könyvéből, illetve hiteles kutatásokból származik.
Kassai Ferenc