2012. november 15., csütörtök

Növekedő népesség csökkenő terméshozamok

Napjainkban folyó majdnem világméretű, de a zsidó-cionista globális aknamunka miatt kialakult gazdasági válság mellett újabb problémákkal kell megküzdenie a bolygó népességének. A 2012-2013-as termés kilátások negatívak. A meghatározó búza termelése minden előrejelzés szerint visszaesik 2013-ban. Globális szinten tizenöt millió tonnával kevesebb várható. 681 tonna búza várható összesen. Az EU-ban mindenhol csökkenés várható. Elsősorban az időjárás szélsőségei okozzák Európában majd a visszaesést. Északon a fagyok, míg délen az aszály okozzák majd az előrejelzések szerint a gondokat.
Az igazi gondokat a Fekete-tenger térségének gabonatermelési visszaesési üteme is jelzi, ahol már most is gondok vannak az aszály hosszan elhúzódó hatásai miatt. Ukrajna az aszály termelésre gyakorolt negatív hatásai miatt leállította exportját és az ukrán búza kivitele megszűnt. Mivel az ukrán és az orosz búzamezők a világ búzatermelésének jelentős részét adják, ez a helyzet a világpiaci árakra a fogyasztók oldaláról negatívan hat, míg a spekuláció további melegágya lesz a nemzetközi tőzsdéken. Számítani kell a magyarországi liszt, termény és kenyér árak elszabadulására is. Ez már jól érzékelhető, hiszen míg egy éve a hipermarketekben még lehetett 100 forintért lisztet venni, addig ez a liszt napjainkban legalább 140 forintba kerül. Az emelkedés már több, mint drasztikus, inkább kaotikus, de ez az elkövetkezendő hónapokban csak fokozódni fog.
Sajnos az előjelek már egyértelműek. A gazdasági válságot tetőzi egy aszállyal tarkított mezőgazdasági termelési válság. Csökkennek a felhalmozott állami tartalékok is ezzel párhuzamosan. Ha elkövetkezik az árak világméretű robbanása, amit tetéz majd az amerikai kukorica kiesése szintén az aszály miatt, akkor számolni kell a hús árak totális elszabadulásával is.
És mivel az emberek legkínzóbb érzése az éhség érzése, akkor a jövőben ennek a kínzó érzésnek a tömeges előfordulása rendszerek borulását is okozhatja, illetve fogja is okozni.
Fazekas József

Isten nélkül feladod!

Szeretnék megosztani egy élet tapasztalatot azokkal az emberekkel akik úgy érzik a lelkük magasabban van hangolva, a harcos szint elérése a cél, mert legbelül mélyen a zsigerekből mindig kapunk egy biztatást, ne add fel, tovább, küzdj. Ez ideáig nem nehéz sok mindenkiben megvan ez a veleszületett képesség, de a legtöbben ezt a tüzet kioltják magukban, esetleg lebeszéli ősi ösztöneit arról amire e világra hivatott.
Nagyon nehéz egy ilyen értéktelen, aljas, hitetlen világban megélni a hősi ösztönök hívó szavait, mérlegelünk mondjuk mi, ezzel már meggátoltuk önmagunk kiteljesedését, ez ne azt jelentse hogy ezek után mindenkinek nekiesünk mert úgy érezzük ez a helyes, mert ebben a sötét világban már többet irányít a gonosz, hisz most tejhatalma van és az ember önálló akarattal bír, a fény pedig nem irányít minket hanem mi megpróbálhatunk az útján járni.
Itt szeretnék egy kis kitérőt tenni a belső késztetésünk helyes értelmezésére, nehogy rossz irányba lengjen ki az inga. Fizikai munka árán el lehet érni nagy tetteket, le lehet küzdeni nagyon kemény ellenfeleket, de aki ezt már kipróbálta és átélte az rájöhet, akármilyen erős a belső késztetés mindig van egy pont ahol mégis feladod még életed elvesztése árán is csak szabadulj a kíntól vagy megpróbáltatástól.
Igazán nagy tetteket azok tudnak véghez vinni akik ezt a pontot átlépik és küzdenek tovább, ez egyébként igaz az élet minden területére. Mi ez a küszöb amit át kell lépni? Nem véletlenül kezdtem gondolatomat a harcosokról, mert leghamarabb ők szembesülnek ezzel az akadállyal, és közülük ismerik fel a legtöbben azt aminek a világ legtermészetesebb dolgának kellene lennie.
ISTEN nélkül feladod! Ez a titok nyitja, nem több. Meg tanulnod, küzdelemben nem az előtted álló akadályt, ellenfélt kell legyőznöd, hanem saját magad fizikai és szellemi korlátait. Hiszen azt a leküzdendő akadályt is a jó ISTEN tette eléd, hogy bizonyosságot nyerjen hited erejéről képességeidhez mérten.
Én személy szerint minden egyes napon kérem hogy segítsenek hitem erősítésében minél nagyobb és keményebb akadályok leküzdésével bizonyítsam nem fordulok el az ISTENTŐL még akkor sem ha porrá zúznak, hisz csak magamat hibáztathatom, nem voltam eléggé alázatos és eszt a leckét meg kell tanulnom, a vereségből többet tanulok, mert azt nem felejtem el egyhamar, mint a győzelmet.
Na ez a fajta életfelfogás irányítson mikor a belső éned tettekre akar sarkalni, mert ha ezek alapján mérlegelsz és cselekszel az ISTEN előtt mindig tetsző lesz . Áldás-békesség, mi áldunk és utána jöhet a béke.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Hidvégi Szabolcs

A valódi keresztyén olyan a világban, mint a vitorlás hajó az óceánon. Nem a hajón kívüli víz süllyeszti el a hajót, hanem a hajóba kerülő víz. Ugyanígy, a keresztyén nem vész el, bár e világban él, hiszen itt kell bizonyságot tennie. Ha azonban a világ beköltözik az életébe, akkor tönkreteszi halhatatlan lelkét. Mennyire vigyáznak a tengerészek, hogy ne kerüljön víz a hajóba. Ugyanígy kell a keresztyénnek is szüntelen vigyáznia és imádkoznia, hogy a Sátán és a világ ne találjon utat a szívéhez.

Korunk egyik filmjéről egy kritikus ezt írta: „A cselekmény rohamosan halad a pöcegödör felé." Nem lenne ilyen pusztító a film azokra nézve, akik figyelik, ha az ember értelme is föl lenne szerelve olyan szűrővel, mint a konyhai szennyvízlefolyó, amiből a szemetet ki lehet venni és be lehet dobni a szemetes kosárba. Az értelmünk nem így működik. Egy egész életre elraktározza a benyomásokat. Csak úgy védekezhetünk ezek ellen, ha értelmünket védjük a rossz hatásoktól.

Ke$ha - Die Young

Újabb gyönyörű élőlényt láthatunk egy klippben megnyilatkozni.
Az, hogy örömlányként vonaglik egész végig, az manapság már fel sem tűnik az embernek. Az viszont feltűnt egy olvasónknak, hogy teli van ez a borzalmas alkotás szabadkőműves és sátánista szimbólumokkal.
Fejjel lefelé álló kereszttel, szemet ábrázoló gyűrűvel, pentagrammal, dávidcsillaggal. Az egyik jelenetnél a fordított keresztek fényként villognak, alig észrevehető módon.

Avicii - Silhouettes


Egy érdekes klipp, amiben a fülbemászó zene mellé beillesztették egy férfi életét is, aki átoperáltatja magát nővé. A végén egy másik férfit is megtéveszt, aztán ágyba csábítja.
Köszönjük a média áldásos munkásságát...megint!


Ángyán József: Forradalom kéne !!!

Rendszerváltás kéne, nem ezeknek az egymást váltogató eliteknek a csereberéje, mert abból semmi nem jön ki. Ahogy Antall mondta: tetszettek volna forradalmat csinálni! Nosza, el kéne indítani. Az állam feladata a közösséget védeni a zsákmányszerzőktől. De ha az állam dezertál, jöhet a polgári engedetlenség. Gandhi a saját népe érdekében szembefordult a britekkel, ki is zavarta őket, oszt’ jó napot. Kéne egy nálam fiatalabb valaki, mert én magam öt gyerekkel, hatvanévesen már nem kezdeményezek új pártot, új mozgalmat. Pedig kérnek a gazdák, de én azt mondom: ha megszerveződik egy mozgalom, és ha mozdul a nép, szóljatok, segítek. Nem kéne sok, elindulnának az emberek. Ha húsz évvel fiatalabb lennék, biztosan az élükre állnék.
http://fn.hir24.hu/interju/2012/11/13/angyan-jozsef-forradalom-kene/


Az egyenlő közteherviselést 1848 óta követeli a magyar nép, de még mindig képtelenek vagyunk elérni!


Belgiumban a minimálbér forintra átszámítva 420 938 forint. Egy liter benzin 478 forint, az áfa 6–12 % között szóródik, a munkanélküliség 7,4%, a munkanélküli segélyt korlátlan ideig folyósítják.

Franciaországban a minimálbér 392 838 forint. Egy liter benzin 422 forint, az áfa 2,1–5,5% között szóródik, a munkanélküliség 10%, a munkanélküli segélyt 6–24 hónap közötti ideig folyósítják.
Hollandiában a minimálbér 406 326 forint. Egy liter benzin 505 forint, az áfa egységesen 6%, a munkanélküliség 5%, a munkanélküli segélyt 3–38 hónapig folyósítják.
Az Egyesült Királyságban a minimálbér 352 374 forint. Egy liter benzin 485 forint, áfa 0–5% között szóródik, munkanélküliség 8,4 százalék, a munkanélküli segélyt 6 hónapig folyósítják.
Magyarországon a minimálbér 94 000 forint. Egy liter benzin 430 forint, az áfa 27%, a munkanélküliség 11,9 százalék, a munkanélküli segélyt 3 hónapig folyósítják.
A közmunkára Magyarországon jövőre 150 milliárd forintot fognak fordítani. Ebből bevétel nem, vagy alig keletkezik, további kiadást generál. Az érintettek havi 47 ezer forintos jövedelemhez jutnak, amelyből ki kell fizetniük vásárláskor a 27 százalékos áfát, a világ legmagasabb lakásrezsijét, a külföldről behozott bizonytalan minőségű élelmiszert, fel kellene nevelni belőle a gyerekeket. A 47 ezer forint nem táppénz alap és nem szolgálati idő. Az csak úgy van… Magyarországon a hatalom elszakadt emberileg is, jövedelmileg is a társadalomtól. Az egyik éljen meg napi 47 ezerből, a másik havi 47 ezerből.
A megszorítások a hatalmat és holdudvarát és gazdag haverjait még mindig nem érintik. Normális országban onnan vonnak el, ahonnan van még mit, és nem teszik végképp tönkre az önhibáján kívül szerencsétlenné tett embereket. Franciaországban a gazdagokra 58 százalék adót vetnek ki, nálunk 16 százalékot. Amit vagy befizet, vagy nem…
Az egyenlő közteherviselést 1848 óta követeli a magyar nép, de még mindig képtelenek vagyunk elérni!