2013. április 29., hétfő

Észak-Korea atomhatalom

Csendesedik az Észak-Korea elleni cionista gyűlöletkampány. A nigger vezetésű, cionista mulatt-mesztic állam - az USA -, óriási politikai dilemmába keveredett a saját uszítása miatt. Évekig atomfegyverkező latorállamnak nevezte Észak-Koreát, és most, hogy rádöbbent arra, hogy tárgyalnia kell, viszont nem akarja elveszíteni azt a csekélyke tekintélyét, mely már csak a legtalpnyalóbb szövetségeseinél lelhető fel, ezért nem tudja mit csináljon. Észak-Korea ugyanis csak mint atomhatalom hajlandó tárgyalni. Ha az USA ezt elfogadja, az erkölcsi vereség számára, ha nem, az viszont rendkívül kellemetlen helyzetbe sodorhatja. Mert nyilvánvaló minden épeszű ember előtt, hogy bizony Észak-Korea atomhatalom, és a világ harmadik legerősebb, legképzettebb, legelszántabb és legnagyobb hadseregével rendelkezik.
A hadseregének emberi tartása toronymagasan az atlantista hadseregek állományának emberi minősége felett áll, és a technikai háttér kis hiányosságait bőven kiegyenlíti a geopolitikai helyzete.
A cionista gyűlöletmédia a birkákká alacsonyított nyugati, illetve európai emberek tudatába beleprogramozta az éhező, szomorú, fáradt, kiábrándult, a kommunista diktatúrában szenvedő észak-koreaiak képét. A valóság annyira más, hogy ha teljes valójában megmutatkozna, az agymosott atlantista népség képtelen lenne megérteni. Fogalma sem lenne arról, hogy mit is lát.
Három filmet választottunk ki a fentiek bizonyítására. Az első rövidfilm egy tengeralatti észak-koreai atomrobbantást, a második az interkontinentális rakéta fellövését, a harmadik az elmúlt évi katonai parádé teljes anyagát mutatja be.
Az első két film önmagáért beszél. Rövidfilmek. A harmadik viszont hosszú, több mint két órás. Aki viszont tisztán akar látni a katonai kérdésben, annak érdemes végignézni. A zenekar felvonulásától, az emlékezés csendes percein keresztül a fiatal Kim Dzsong Un beszédéig. Érdemes figyelni a gesztusokra. A hadsereg felvonulása az maga az emberi fegyelem csúcsa. Csak a kínaihoz és az oroszhoz lehet viszonyítani (a sokak által nagyra tartott SS is csak amatőr katonásdi ehhez viszonyítva). Érdemes megfigyelni a tömegre gyakorolt hatást is, különösen a film végén, ahol az európai vendégek is önfeledten tapsolnak, és átveszik a koreaiak viselkedési módját. Itt az USA-nak valóban nincs mit keresnie. A kínai és az orosz szomszédság védelem az észak-koreaiak számára az atomterrorral szemben, a hagyományos háborúban pedig egyszerűen széttépik a hamburgerzabáló, fajtalankodó USA csürhét.
Nos hát ezt értették meg a Pentagonban, és ezért következett be a tudathasadásos politikai állapot. Gyorsan előtérbe nyomták Szíriát, elterelésként, de a szégyen ott is garantálva lesz részükre. Vége egy korszaknak, be lehet dobni Távol-Keleten a törülközőt!

Kassai Ferenc

A Zsidó Világkongresszus alatt nem lehet tüntetni

A Zsidó Világkongresszus háromnapos budapesti ülése alatt nem lehet olyan tüntetést tartani ami sértheti a kongresszusra érkező külföldiek, és a helyi zsidó közösség érzéseit. Az utasítást Orbán Viktor adta ki Pintér Sándor belügyminiszternek. A vasárnapi megnyitón Orbán Viktor is részt fog venni. 
Orbán Viktor persze olyan esetben nem ad utasítást amikor olyan rendezvények és tüntetések vannak amik a magyar emberek érzéseit sérthetik. A buzi felvonulás szabad utat kapott ami a társadalom egészséges részét zavarja. Nem mintha váratlanul ért volna minket, jól tudjuk, hogy Magyarországon ma csak a zsidóknak, cigányoknak és a buziknak az érzései számítanak.
Sántosi Károly

Futószalagon a végrehajtás

Csak márciusban 40 ezer ügy indult
2013. április 29. Központi nyilvántartás, gyorsabb ügyintézés jön augusztustól a végrehajtás terén. Törvény már van, a részletekről azonban még folyik az egyeztetés. Az idén márciusban – jókora megugrás után – 40 ezer ügy landolt a bírósági végrehajtóknál.

„Vége a sanyargatásnak, lejárt az időtök”– kiáltotta az a tüntető, aki sikeresen rátalált az Üzleti Konferencia Központ végrehajtással foglalkozó konferenciájának megváltoztatott helyszínére is. A devizahitelesek nevében fellépőket csendben kitessékelték, Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara alelnöke pedig hangsúlyozta: az eljárások 50 százaléka 100 ezer forint alatti követelések miatt indul, és mindössze két százalékot tesznek ki a devizahiteleseket érintő ügyek. Évente ezer kilakoltatásra kerül sor, amibe beleszámítanak a jogosulatlan házfoglalások miatti esetek is – hangsúlyozta. A követelések egyre nagyobb hányada behajthatatlan. Most már majdnem minden harmadik végrehajtás sikertelen (ez az arány hat éve még „csak” 22 százalék volt).

A bírósági végrehajtást egyre jobban segítik a jogszabályok, az érte felszámolható költségek korlátozásában azonban nincs ekkora serénység. Pedig miközben egy felszámoló átlagosan 3-4 százalék körüli díjazásért dolgozik, a végrehajtóknál ez 10 százalék felett van. Nálunk a közjegyzők is igen drágák. Itthon a fizetési meghagyás sablonjának kibocsátásáért összeghatártól függően 3 százalék (minimum 5, maximum 300 ezer forint) díjat kérhetnek a közjegyzők. Mindez nemzetközi összehasonlításban is túlzott – állította a konferencián az Intrum Justitia követeléskezelő cég ügyvezető igazgatója.
A statisztikák szerint mindenesetre jókorát ugrott a végrehajtásra átadott ügyek száma. Márciusban már 40 ezer ilyen érkezett a bíróságokhoz. Császti szerint az esetek 43 százalékában három hónapon belül be is fejeződik az eljárás. A végrehajtók számára 2011. óta új világ van, a lehetőségeik sokkal szélesebbé váltak. Ezzel a tevékenységgel a korábbi 600 helyett már kétezren foglalkoznak. A „végső állomást” – ahogy az alelnök nevezte – most augusztus elsején érik majd el.

Minden csak az adósok érdekében történik?

Aprócska problémát talán csak az jelent, hogy miközben a változásokra felkészülésre legalább három hónap kellene, a részletekről még most is folynak az egyeztetések. Ebben azonban az érintetteknek kár lenne bízniuk, hiszen 2012-ben augusztus 30-án jelent meg az elektronikus nyilvántartásról szóló jogszabály, és szeptember elsején már hatályba is lépett. Úgy látszik, évről évre szorítják a hurkot az adósok nyaka körül. Persze – legalábbis a változtatások indoklása szerint – mindez az ő érdekeiket szolgálja.

A tervezetben lehetővé teszik, hogy a végrehajtó a végrehajtást kérőt tájékoztassa arról, hogy a végrehajtási ügyben mikor, mi történt, az intézkedés mennyire vezetett eredményre. A tájékoztatást a nyilvántartás adataiból automatizáltan kell előállítani, ami lehetővé teszi, hogy aki a végrehajtást kérte, három napon belül teljesen képben legyen.

A most várható változások egyébként a végrehajtást valamiféle központi információs rangra emelik (közhiteles elektronikus ügynyilvántartás készül). A rendszerből többféle tanúsítvány nyerhető majd ki. Gyanítható, hogy akár hitelfelvételnél is kötelezővé tehetik – a tulajdoni laphoz hasonlóan –, hogy 3-6 ezer forintért beszerezzen ilyen tanúsítványt. Aki ellen pedig egyszer (persze az új szisztéma felállását, tehát augusztus elsejét követően) végrehajtás indul, az tíz évig szerepel majd a nyilvántartásokban.
http://azenpenzem.hu/cikkek/futoszalagon-a-vegrehajtas/1202/

Milliók az „őrület” határán

„Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, amik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.” – Lukács 21:26
Terrorizmus, káosz, félelem a jövő miatt. Barack Obama, de még inkább a globalizáció és a félelemkeltés korában, a világ alapvető változásokon megy keresztül.
Ezzel nyilván a legtöbb ember tisztában van. Amit azonban csak kevesen látnak, hogy ezek a változások az emberek tízmillióit sodorják az őrületbe vagy a depresszió és önpusztítás mélységeibe.
Vegyük figyelembe az alábbi tényeket:
  • Az öngyilkosság vált az elsőszámú sérülésből származó halálozási okká az Egyesült Államokban, megelőzve az autóbalesetek okozta haláleseteket is. Ami ennél is aggasztóbb, hogy a tavalyi év során több amerikai katona vetett véget önkezűleg az életének, mint ahányan harc közben estek el.
  • Az USA munkavállalóinak egyharmada szenved krónikus stressztől. A 18-33 évesek igen nagy százaléka aludni sem tud miatta illetve depresszióban vagy pánikbetegségben szenved.
  • Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) adatai szerint minden ötödik középiskolásnál diagnosztizáltak figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart (ADHD), New Yorkban pedig minden ötödik 6-12 közötti gyerek szenved ettől vagy más hasonló betegségtől, mint például pánikbetegségtől, depressziótól vagy bipoláris zavartól.
  • Több tanulmány is kimutatta, hogy a stressz több súlyos betegség kiváltója lehet. A krónikus stressz például kulcsfontosságú szerepet tölt be a rák kialakulásában, ami a második legfőbb halálozási ok az Egyesült Államokban (a világon pedig a hetedik) és a szívbetegségek kialakulásánál is fontos tényező.
  • A 12 év feletti amerikaiak 11 százaléka szed valamilyen antidepresszánst, amelyek köztudottan megváltoztatják az ember hangulatát, olyannyira, hogy a gyógyszerügyi hatóság „öngyilkossági” figyelmeztetésével kerülnek forgalomba. A nőket különösen nagy arányban érinti a depresszió. A 40-50 év közötti amerikai nők 23 százaléka szed antidepresszánst.
  • Ehhez adjuk hozzá azt a sok tízmillió embert, aki valamilyen pszichiátriai gyógyszert szed. A példa kedvéért 6,4 millió 4-17 év közötti gyerek szed orvosi utasításra Ritalint vagy hasonló pszicho-stimulánst az Egyesült Államokban. Ne feledkezzünk meg a lakosság 28%-át képviselő alkoholistákról sem, ami további 60 millió embert jelent, vagy a 22 millió emberről, akik ilyen-olyan gyakorisággal használnak kábítószert. Ezek tudatában egy igazi begyógyszerezett ország tárul a szemünk elé.
Az óceán túlpartján sem sokkal jobb a helyzet.
Egy komoly 2011-es tanulmány szerint az európaiak 38 százaléka, 165 millió ember, szenved valamilyen mentális vagy neurológiai betegségben, mint amilyen a depresszió, a pánikbetegség, az álmatlanság vagy a demencia:
Az Európai Neuropszichofarmakológiai Kollégium kutatásának eredményei szerint a leggyakoribb zavarok a következők: 69 millió embert érint valamilyen szorongás (ide tartoznak például a különféle fóbiák vagy a pánikbetegség), 29 millió ember szenved álmatlanságban, 30 millió depresszióban. 20 millió embernek van olyan lelki hátterű betegsége, amely testi tünetek formájában jelentkezik (ezek a szomatoform tünetek, régi nevükön pszichoszomatikus betegségek). 17 millió ember pedig alkohol- vagy drogfüggőségben szenved. A fiatalok 5 százaléka hiperaktivitással vagy valamilyen figyelemkoncentrációs zavarral küzd, a 85 év feletti idősek csaknem harmada pedig az időskori elbutulással, azaz demenciával.
Mi történik? Miért nem képes a modern orvostudomány megoldást találni ezekre az igen súlyos problémákra? Miért nem képes az emberiség által felhalmozott hihetetlen mértékű tudás boldoggá tenni az embereket? Miért van az, hogy a boldogság helyett az emberek egyre több stresszt tapasztalnak, ami növekvő lelki nyomorhoz, tragédiához és halálhoz vezet?

Tényleg nincs megoldás?

A stressz, a nehézségek, a csalódások vagy balesetek az élet elkerülhetetlen részei. Egy egészséges társadalomban azonban, ahol a család egysége erős, ahol az erkölcsi értékek alapvetően szilárdak, az egyén sokkal kevesebb stresszt tapasztal, mint mondjuk egy perverz társadalomban. A mai világban, ahol a család egysége egyre gyakrabban esik szét, ahol a sérült kultúra kigúnyolja a hagyományos értékeket, ahol káosz uralkodik a gazdaságban, a monetáris rendszer pedig szétesőben, és ahol demagógok és szociopaták irányítják az országot (és a világot), az élet nehézségei megsokszorozódnak, az igazi megoldásokat pedig hamis ígéretekkel vagy gyógyszerekkel próbálják helyettesíteni.
Így történt, hogy Amerika, amely egykor a világ reménysége volt, egy lehangolt, dühös nemzetté vált, ami jó úton halad a hagyományos értékektől és szabadpiaci kapitalizmustól a szocializmus felé. Ez már önmagában is feszültséget szül, mert azzal elég sokan tisztában vannak, hogy a szocializmus végül a szabadság és jólét elvesztését hozza.
Emellett ott vannak a gazdasági nehézségek. A szüntelenül folyó kilakoltatások, csődök, stagnálás, munkanélküliség, elszegényedés, emelkedő árak és az államcsőd, most már az állampolgárokat sújtó „kiadáscsökkentésekkel” megtetézve. Fontos megérteni, hogy a kormány intézkedései nemcsak szándékosak, hanem egyenesen stratégiai fontosságúak a hatalom számára. Az elit által kívánt radikális változásokat nem lehetne véghezvinni miközben a lakosság nyugodtan éli világát, boldogan, elégedetten, hálásan Isten áldásaiért. Arra van szükség, hogy az emberek feszültek és elégedetlenek legyenek.
Elegendő elolvasni Saul Alinsky hírhedt „A radikálisok 12 szabálya” című írását, hogy megértsük: a radikális változásokhoz fontos, hogy a népet folyamatos nyomás és feszültség alatt tartsák, és életben tartsák sérelmeiket. Egyszóval mindig legyenek dühösek.
Természetesen a hagyományos értékek elleni támadás középpontjában Isten elutasítása áll (elsősorban a társadalmi elit által), ami a társadalom dezintegrációjához vezetett és kinyitotta Pandora szelencéjét.
Sajnos a pszichológia kevés esetben tud igazi megoldást nyújtani az embereknek, hiszen a szekuláris, mechanikus folyamatokon alapuló kultúrából eredt, ami szerint minden mentális, érzelmi és lelki probléma genetikai vagy élettani eredetű. A bűn, mint olyan nem létezik. Nincs lélek és nincs erkölcs. Az egészséges vagy „jó” személyiség, a megértés, a megbánás és megbocsátás – az igazi gyógyuláshoz elengedhetetlen feltételek – fel sem merülnek. Csak kérünk egy receptet.

A kiút

Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, három alapvető területre kell összpontosítani a gyógyuláshoz, amelyek:
1) Az igazán egészséges étrend. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a helytelen ételek vagy a túl sok étel fogyasztása komoly problémákhoz vezetnek. Kerüljük az egészségtelen, magas cukortartalmú, agyonkezelt, vegyszerezett, tartósított, mesterségesen ízesített, édesített ételeket. Ezek testünk és elménk számára is egészségtelenek. Dr. Lee Hieb nagyon találóan fogalmazta meg a követendő szabályt: „Ha a dédanyám nem ismerné fel, hogy egy ételről van szó, nem eszem meg.”
2) A rendszeres testmozgás. A testmozgás a testi egészségen kívül számos egyéb jótékony hatással bír, többek között csökkenti a stresszt.
3) A rendszeres nyugalom és elmélkedés, az Istennel imában töltött idő elengedhetetlen ahhoz, hogy megszabaduljunk mindattól, ami szívünkbe férkőzött és nem oda való. Adjuk át problémáinkat, frusztrációinkat Istennek. Ma már egyre több orvos is tisztában van azzal, hogy a düh és a keserűség számos mentális és egyéb betegség kiváltója.
Fontos megjegyezni, hogy nem a stressz tesz beteggé, hanem az a mód, ahogyan a stresszt kezeljük, illetve nem kezeljük. Amikor a problémák türelemmel és hittel találják szemben magukat, a szokásos felgyülemlő düh és frusztráció helyett, egy csodálatos dolgot tapasztalhatunk: a stressz, ahelyett, hogy megbetegítene vagy hátráltatna, igazából erősebbé tesz és végül igazi, kipróbált békét, olyan békét eredményez, ami a legnagyobb viharban is kitart.

Maradj nyugodt!

A stressz, ami tulajdonképpen a bibliai „megpróbáltatás” vagy „szorongattatás” kifejezések modern megfelelője, a hit megpróbálója. Az élet fontos része, ami által tanulunk, és jó esetben növekszünk.
Jézus nemcsak megváltást hozott nekünk, de azt is megmutatta, hogyan kezeljük a stresszt, amikor a kereszthez szegezve Isten bocsánatát kérte kínzóinak. Jézuson keresztül a bűneink bocsánatot nyertek, most már csak azt kell megtanulnunk, hogyan éljünk a jelenben. Hittel, türelemmel, kitartással.
„A ti hiteteknek megpróbáltatása kitartást szerez.” – Jakab 1:3
Forrás: wnd.com

Ez lett az Unióból: Szemetet etetnek már a hollandokkal is!

…”A Romániából szállított húsokban gyakran előfordult emellett egy vírusfertőzés is, mely ugyan emberekre (állítólag) nem veszélyes, de mutatja, hogy elsősorban a beteg, másra már nem használható lovakat küldték el Hollandiába. Az EIA vírus mindemellett a HIV (AIDS) vírus közeli rokona…”
Sharon Dijksma, gazdasági államtitkár felkérte a felelős szerveket, vizsgálják ki a húsiparban felmerülő problémákat, – és az ezzel kapcsolatos minőség ellenőrzési eljárásokat. Hogy a kormány az eredményekre hogyan fog reagálni, – az egyelőre még bizonytalan.
A kiváltó incidens oka egyrészt az, hogy a nagy áruházláncok által forgalomba hozott darált marhahúsok némelyikébe jelölés nélkül lóhúst is kevertek, mely lóhúst Európa perifériaállamaiból, többek között Olaszországból és Romániából importálták. A lovakat vágásuk előtt sok alkalommal fenilbutazonnal, fájdalomcsillapítóval kezelték, és ez a szer az emberi szervezetbe jutva, – halálos mellékhatásokhoz is vezethet.
A Romániából szállított húsokban gyakran előfordult emellett egy vírusfertőzés is, mely ugyan emberekre (állítólag) nem veszélyes, de mutatja, hogy elsősorban a beteg, másra már nem használható lovakat küldték el Hollandiába. Az EIA vírus mindemellett a HIV (AIDS) vírus közeli rokona… (Nem biztos, hogy ebből ennénk…)
Jóval aggasztóbb viszont az, hogy a már megromlott húsok (nem kizárólag lóhús) úgynevezett “tisztítóüzemekbe” kerülnek, ahol a penészt a felületükről leszedve, – ezekből kolbász, gépsonka és hasonló készül!
Egy ilyen maffiacéget Lengyelországban fedeztek fel, mely a húsokat ezután (néha marhahúsként jelölve) Nagy-Britanniába, Írországba, Németországba és Litvániába exportálta.
Sok esetben előfordult emellett, hogy az állatok takarmányozásában több üzem feleteti a már penészes kukoricadarát is. A penész pedig (többek között) aflatoxint, egy rákkeltő és mérgező anyagot termel, mely a hús teljes tömegét átitatja, hiába vágja le az ember a látható részeket. Elsősorban a májra hat, a rák mellett májszövet-pusztulást is kivált.
Tegyük hozzá, hogy a holland boltokban a darált marhahús kilója olcsóbb, mint a legolcsóbb egyben lévő húsé. Ezt vajon hogy csinálják? Vagy úgy vannak vele: egyél, szolga, a kor, mire belepusztulsz, már úgyis a nyugdíjkorhatár túlsó oldalán van?
Z. Ribka – Hollandia