2011. november 9., szerda

A világnak a kereszt történetére van szüksége.A világ Krisztust akarja,mert Krisztus rendelkezik azzal,amire a világnak szüksége

Az Úr klinikájára mentem rutinvizsgálatra, és azt mondta, hogy beteg vagyok…



Jézus megmérte a vérnyomásomat. Látta, hogy alacsony a gyöngédségérzetem.



Megmérte a lázamat, a lázmérő 40º-os aggódást mutatott.



Az EKG kimutatta, hogy “bypass”műtétre van szükségem, mert nem áramlik a szeretet: az artériákat elzárja a magányosság, és nem tudom kiüresítetni a szívemet.


Aztán az ortopédiára mentem, mert nem tudok sétálni a testvérem mellett, nem tudom megölelni a barátaimat, mert összetörtem magam irigységgel utazás közben.

 

Azt mondta, hogy rövidlátó vagyok, mert nem látok túl a testvéreim hiányosságain.


Amikor süketségre panaszkodtam, megállapította, hogy nem figyelek Jézus hangjára, pedig naponta szólt hozzám.


Kaptam Jézustól egy díjmentes konzultációt, mivel ő irgalmas, ezért megfogadtam, ,hogy amint elhagyom a klinikáját, csak természetes gyógymóddal élek, ahogy ezt felírta nekem az ismeret szava által:



Minden reggel egy pohár hálával kezdjed a napot.


Munkába menet vegyél be egy kanál békét.


Óránként egy tabletta türelem, egy adag testvériség és egy pohár alázat.


Amint hazaérsz, vegyél be egy adag szeretetet.


Lefekvéskor vegyél be két adag tiszta lelkiismeretet.


Ne merülj szomorúságba vagy kétségbe azért, amin történik veled..

Isten tudja, mit érzel...

Isten tökéletesen tudja, hogy mit kell megengednie, hogy megtörténjen veled az életed során.





Isten célja egyszerűen tökéletes.

Olyan dolgokat akar megmutatni neked, amiket csak te tudsz megérteni saját életed által és ott, ahol vagy.





Isten adjon neked...
Minden viharért egy szivárványt,
Minden könnyért egy mosolyt,
Minden gondoskodásért egy ígéretet,
És áldást minden megpróbáltatás során.
Minden problémára küld az élet
egy hűséges barátot, akivel megoszthatod,
Minden sóhajtásra egy édes dallamot,
És választ minden imára..

Újabb képmutató trükk a Nyugat karmestereitől

A sajtó szerint kínos közjáték történt a G20 konferencián. Állítólag a sajtó több képviselője hallotta, amikor "elfelejtették" kikapcsolni a magyaros nevű zsidó-származék francia elnök és az amerikai elnök mikrofonját. Abban a pár percben állítólag kényes ügyekről is szó esett. Ezért több jelenlévővel titoktartási nyilatkozatot írattak alá.
A kiszivárgott hírek szerint Sarkozy lehazugozta Benjamin Netanjahtut, és közölte ki nem állhatja. Obama erre azt válaszolta: Nekem mondja? Minden nap egyeztetnem kell vele!
Az ügy gyanús elemei: ilyen jelentőségű sajtótájékoztatón nem egy, hanem több ember is figyel arra, hogy a mikrofonok, és hasonlók ne maradjanak bekapcsolva, a lehallgató berendezésekre, és rengeteg olyan biztonsági elemre, melyre külön szakemberek és csoportok vannak ráállítva. Kizárt, és ezt írhatjuk nagy betűkkel, KIZÁRT, hogy véletlenül maradjanak bekapcsolva.
A kérdés nem az, hogy maradhatott aktív módban, hanem az, hogy miért!
Itt az új NAÜ jelentés. Egy katonai csapás esetén fel kell oldozni már előre a nyugati államokat, hogy Izrael iránti elkötelezettségből tennék amit tesznek. Mi erre a legegyszerűbb megoldás? Látszólag kritizálni kell Izraelt, a politikáját, vagy magát az elnökét. Ezek után a Irán elleni támadás már csak "szomorú kötelességük teljesítése a világbéke érdekében"!
Képmutató, aljas, sőt inkább undorító húzások ezek. Olyan, mint amikor Reagen elnök összetépte előre megírt beszédjét. Néphülyítés. Az elnök színész volt, egész életében szövegeket magolt! Ez egy ugyanilyen néphülyítés. Egyszerűen mentik magukat. Abban a pár percben, amíg ez zajlott, hangzott el olyan kijelentés, ami Sarkozyre nézve, a Nyugatra nézve, Obamára nézve igazán kínos? Például: milyen jó hogy kinyírtuk végre Kadhafit! Vagy, ha Iránt lerendeztük, jöhetnek az oroszok? Semmi ilyesmi. Csak olyan dolog hangzott el, amire azt akarták, hogy kiszivárogjon! Természetesen a sajtó jelenlétében, mert biztosra akartak menni.
Ilyenek ezek. Csak már nem megy annyira a színjáték, mert nagyon kilógnak a paták!
Kemény Gábor


Hosszas találgatások és beharangozás után a tegnapi napon a NAÜ nyilvánosságra hozta az Iránról készült új jelentését. Az irat szerint az iszlám köztársaság valóban atomfegyver megalkotásán dolgozik.
A jelentést heves indulatok és érzelmi kitörések követték szinte órákkal a megjelenés után. Ám a NAÜ jelentés nem a NAÜ vizsgálatain alapszik! Ezt a Jerusalem Post, valamint más izraeli lapok árulták el.
Ezek az újságok rámutattak, hogy katonai vezetők, politikusok kijelentései szerint a NAÜ jelentés európai, amerikai, és izraeli titkosszolgálatok jelentései alapján készült. Az új jelentés elkészülésében - mint írták - ezek a titkosszolgálatok aktívan részt vettek.
Csakhogy - és ez a lényeges a jelentéssel kapcsolatban -, mint az Irak, vagy Afganisztán de akár Líbia esetéből tudjuk, a titkosszolgálatok jelentése minden esetben a politikai érdekeket szolgálja, és a tényeket ennek irányába manipulálja. Erre rengeteg bizonyíték van. Magyarul: hazudnak!
A Nakano japán elnök vezetése alá került NAÜ most bebizonyította, hogy a szervezet már idejétmúlt, és politikai játékszer lett. Elvesztette függetlenségét, és a Nyugat zsoldjában annak politikai eszközévé vált.
Utaltunk rá korábbi cikkünkben, hogy az EU-USA-Izrael kötelék valószínűleg a NAÜ-t fogja felhasználni Irán ellen eszközként. Ezzel kiiktathatja a következetes orosz és kínai védelmet. Ennek ellenére egy katonai csapást az ENSZ-ben még mindig megvétózhatnak. Az ország elleni gazdasági megszorítások, és az embargó kiszélesítése biztos. Azonban hogy lesz-e katonai támadás, az hamarosan eldől. Az is elválik, hogy mire kell számítania a Nyugatnak, bekeményítenek e keletről, ha megtámadja Iránt, vagy elnézik az újabb zsarnokoskodást és agressziót.
Mindenesetre a vizsgálatról olvasatlanul és látatlanul is kijelenthető - mivel tudjuk kik keze van a dologban -, hogy az egész egy koholmány!
Tálas András