2014. május 7., szerda

Naram Sarjoon - Üzenet ellenségeinknek


A terroristák azt hiszik hogy az újabb modernebb és pusztítóbb fegyverek sokat változtathatnak a harcmezőn!
Ezeknek a terroristáknak kiket fegyveres ellenzéknek hívnak, a gondolkodásuk naív, és számításaik leginkább a gyerekek számításaikra hasonlítanak! Azt hiszik hogy a "Stinger" amerikai adomány rakéták felemelhetik őket a fellegekbe, és a damaszkuszi elnöki palotában helyezhetik őket. Az afgán kísérletet újra játszani Szíriában nagyon naív gondolat. Az amerikaiak a minőségi rakétákat mikor a dzsiadistáknak adták Afganisztánban, tudták hogy egy nem afgán ellenség ellen fognak harcolni... és elég kárt okozott a szovjeteknek hogy feladják Afganisztánt, mivel nem a saját népükért harcoltak, és nem érdekelte őket tovább az afgán nép megmentése a szélsőséges iszlamisták és terrorszervezetek elől, de ha a hazájukért harcoltak volna, akkor kizárt lett volna a megtörésük az amerikai fegyverek előtt. Erre a bizonyíték az hogy az oroszok harcoltak a németek ellen 4 éven keresztül a második világháború idején, e 4 év alatt 28 millió orosz vesztette életét, avagy 7 millió évente! Ezek ellenére sem vonultak vissza az oroszok mert a hazájukat védték meg az akaratukat! Ez a 28 millió akkor majdnem egy harmada volt az orosz népnek, és ez hatalmas szám. Afganisztánban 12 ezer katonát vesztettek el 10 év alatt, avagy kicsit többet egy ezernél évente! Még így is túl drága árnak találták az áldozatot egy másik országért, meg egy kommunista pártért, és nem az orosz nemzetért! Az orosz nép nem is volt lelkes az áldozata kicsi száma ellenére sem. Ez vonatkozik minden népre a világon, ha a hazavédelméről van szó akkor az emberi és gazdasági erőforrások végtelenek, de ha mások leigázásáról van szó, akkor minél kisebb áldozattal kell elérni a megszállást. A vietnámi nép előtt sem volt más mint 3 millió vietnámit feláldozzon a szabadság harca folyamán, miközben az amerikaiaknak 58 ezer katonájuk esett csak el 10 év alatt! A szám mely az egész amerikai népet sokkolta, miközben az amerikaiak 420 ezer embert veszítettek el a második világháború folyamán (150 ezret évente) de az ár nekik nagyon megfelelő volt, hogy térdre kényszerítsék cserébe Japánt a Pearl Harbor-i alázás után.
A szíriai terroristák (kiket ellenzéknek hívnak és nagy részük nem is szíriai) azt hiszik hogy a fegyvert amit az amerikaiak küldenek, most nekik sokat változtathat, ez a történelemnek a nem olvasása sem értelmezése, sem az emberi meg katonai tényeknek. a szíriai hadsereg a a saját területén harcol, olyanok ellen kik sokszor nem is szírek. Ezért a szíriai hadsereg meg annak a népe minden áldozatot képes felhozni a hazáért. Nincs is más választása mint a harc, a harc, meg a harc! Ezért az emberi erőforrások végtelenek, a hadsereg meg a nép viszont nagyon jól tudják, hogy nem egy párt, sem egy vezér, sem egy család miatt harcolnak! Miközben az egész "ellenzék" csak egy ember leváltása miatt harcol!
Ami fontosabb hogy ezek az "ellenzékiek" nem fejtik meg a nyugati meg izraeli kódexet, és bután hiszik hogy amikor pusztító minőségi fegyvert fognak küldeni nekik, akkor végtelen mennyiségben fogják, és a harcosok játszani meg fotózkodni fognak e fegyverekkel mint az idáig kapott lövedékekkel, golyókkal, meg RPG-kel. De egy hülye sem kérdezte meg magát közölük a következő egyszerű kérdést: Hova lettek azok a rakéták melyeket az afgán dzsihadisták kaptak az amerikaiaktól a Szovjetúnió elleni háborúban? Létezik az hogy egy rakéta sem maradt meg, hogy Mulla Omar "Talibán" vezér, vagy Bin Laden (hívők hercege ahogy hívni szokták agymosott hívei) nem találtak egy rakétát sem hogy rálőjjenek az amerikai megszálló vadászgépekre? Sem később, hogy az amerikai elnök, vagy annak védelmi miniszterének gépeit kilőjjék mikor Afganisztánba repültek a "felszabadítás" után, egy egy politikai kampány miatt?
Az amerikaiak nagyon jól tudták hogy mit adnak a nem megbízható harcosoknak, és minden rakéta ki volt számítva. Nagyon jól tudták azt is hogy egy olyan rakéta sem fog maradni azoknál az árulóknál, meg hülyéknél a feladatuk teljesítése után, mely veszélyeztetné az amerikai érdekeket. Minden rakétának megvolt rajzolva a használati terve, és melyik tartományban használják, szállítják, szigorú dokumentálással annak a használatáról. Egész felügyelő amerikai osztagok követték végig mindegyik rakéta használatát és kilövését, ezek az amerikai tisztek feleltek is az amerikai állam előtt abban az esetben ha bármelyik rakéta eltűnik, vagy más célra lenne használva mint a szovjetek elleni támadások. Az egyik alkalomnál eltűnt 6 rakéta, és úgy tűnt hogy teljesen elvesztették felette az irányítást, ezért kettős ügyönökön keresztül meg lettek adva a kóordinátaik azoknak a fegyvereseknek akik menekíteni akartak ki Afganisztánból a szovjeteknek, hogy ők maguk végezzenek velük a fegyverekkel együtt, majd a szovjet vadászgépek el is pusztítottak ezeket. Mikor a Szovjetúnió kijelentette hogy kivonul Afganisztánból a káosz közepette 300 rakéta nem került vissza az amerikaiakhoz, sokat észak Koreába, Iránba, meg Sri-lankába akartak csempészni, erre az amerikai kormány 55 millió dollárt helyezett ki hogy visszavásárolhassa a rakétákat a fegyvercsempészektől. de az amerikaiak nagyon jól megtanulták a leckét, avagy hogy komolyabb fegyver adományozása esetében a háborúk végetérésekor ezek a fegyverek eltűnnek, és maguk ellen használhatják fel később mások. Ezért láthatjuk azt hogy az afgán háború végetérése után nem maradt egyetlen egy komolyabb fegyvere sem rakétája a dzsihadistáknak. Ami maradt nekik azok a Doska-val felszerelt régi terepjárók, meg könnyű fegyverek, hogy végezzenek egymással, mint az állatok.
A nyugati hadseregek azóta nem adnak olyan fegyvert lázadóknak, melyek a maguk érdekeit is veszélyeztethetik néha, ezért avatkozott be a NATO is személyesen Líbiában, minthogy kiszámíthatatlan lázadóknak adjon olyan fegyvert, melyet miután egymást ellen használtak, majd lehet az amerikai és nyugati érdekek ellen is felhasználhatják.
A válasz amit nem akarnak a terroristák hallani, kiket ellenzéknek hívnak az az, hogy a hazafi nagy hadseregeket nem lehet legyőzni bármilyen fegyverrel, ha nem avatkozik be egy másik ország hadserege is a megmentésükre. Erre csak a Nyugat lenne képes, aki nem akar beavatkozni egy olyan háborúban, melynek nem látja át a költségeit. Ha viszont nem akar beavatkozni a Nyugat, akkor több 10.000 rakéta adományozásásra van szüksége a terroristáknak, hogy csak lelassítsák a szíriai hadsereg mozgását és sikereit. Főleg hogy a szíriai hadseregnek a "forrásaik" szerint több mint 8000 tankja és páncélozott járműve van. A vadászgépek esetében meg egyáltalán nem biztos hogy a rakétáik eltudnának találni egyetlen egy gépet is, ha nem megy nagyon közel ez a gép hozzájuk. mint tudjuk ezek a vadászgépek nagy magasságból is eltudják sikeresen végezni a feladatukat, annélkül hogy veszélyeztetnék sokszor magukat azzal hogy közelednek a célponthoz. Ha ez nem lenne így, akkor már rég leálltak volna az amerikaiak meg dollár milliárdok költéséről a "Patriot" rakétrákra, vagy az orosz S-300 meg S-400-as rakétákra, és megelégedtek volna a Stinger-el mely jóval kisebb költségvetésű.
Persze ha összeomlana az erős szíriai állam, akkor vele együtt fog összeomlani a Hezbollah, meg vele együtt fog meggyengülni Irán. Akkor fog elkezdődni 18 millió zsidó Izraelbe telepítése, az elfoglalt Palesztinában, miután minden más veszély megszűnt létezni a cionista állam számára. De hol fognak ezek lakni? A terület nem elég nekik Palesztinában, természetesen észak felé fognak gyarmatosítáni, kelleni fog nekik a libanoni víz, meg szír termőföld meg tenger, egészen az Eufrátesz folyóig mint ahogy a mai napig is tanítják az iskoláikban! Akkor Izrael maga erősebb és nagyobb lesz bármelyik Szíriából keletkezett miniatűr országnál, melyben őrült szakállasok fognak egymás ellen harcolni, minőségi fegyverek nélkül. Akkor már persze senki sem fog ezeknek a "dzsihadistáknak" többet fegyvert szállítani, kik csak a szakállukat fogják már növeszteni, és egymás ellen harcolni vallási és irányított ideológiai alapokon.
Nekik üzenjük, hogy bármekkora hosszúra is növesztik a szakállukat, még ha összekötik Törökországot Izraellel is a szakállaikkal, nem fognak győzni... és meg fogjuk borotrválni őket északon és délen is. Velük együtt "Sámson" haját is lefogjuk nyírni, akár minőségi, akár tömegpusztító, akármilyen fegyverrel is jönnek majd. Mindenkit várnak a szíriai arab hadsereg "borbélyai". Egy nép, kit nem érdekel milyen árba kerül a haza becsülete. Harcolni fogunk jobban mint az oroszok a német megszállók ellen a második világháborúban, és többet fogunk nyújtani a hazánkért mint bármelyik más nép a világon.
Naram Sarjoon / Szíriai Hírek

Mariupol: Robbanások, szirénák, – félrevert harangok


Bm_X_rfCAAAg65D

A ‘Jobb Szektor’ támadása Mariupol ellen, kedd este és éjszaka:

Katonai jellegű összecsapásba torkollott az illegitim ukrán kormány erőinek támadása Mariupol városa ellen, – kedden a délutáni és esti órákban.
(Mariupol; kikötőváros, Donbassz, (Kelet-Ukrajna déli részén, az Azovi-enger partján).
“Ismeretlen, jelzés nélküli fekete egyenruhát és álarcot viselő fegyveresek, (kik az ellenállók feltételezései szerint; amerikai zsoldosok, nyugati kommandósok és a ‘Jobb Szektor’ emberei lehettek), – kedd késő délután a városba behatolván fegyveres harcot kezdeményeztek a centrumban.
_2Az oroszbarát ellenállók az ellenőrzőpontokon felhalmozott gumiabroncsok meggyújtásával állták útjukat. Egy ember meghalt, három megsérült” – tájékoztatta az ITAR-TASZSZ tudósítóját, a helyi népi milícia szóvivője; Dmitrij Szimonov.
A szóvivő elmondta azt is, hogy felderítésük szerint, közel 1000 fős a támadók létszáma, akiknek feltett szándékuk, hogy elsöprik az oroszbarát hazafiak ellenállását.
Komoly összecsapás folyt a Mariupol repülőtér melletti katonai bázisnál, ahol a fekete ruhás álarcos fegyveresek szétlőttek egy Volga típusú autót, valamint találat ért több civil kisteherautót.
A város főbb kereszteződéseiben, valamint a Lenin sugárúton és a st. Kazantsev úton, a Városi Tanács épületénél, a Nakhimov Sugárúton, végig égnek a gumiabroncsok. Hatalmas a füst, több kilométerre ellátszik.
A város központjában folyamatosan szólnak a szirénák. Harangok zúgnak a templomokban, – robbanások, lövések mindenütt. Az utcákon harckocsik dübörögnek. A levegőben helikopterek kőröznek.
A helyi erők felderítése szerint, a ‘Jobb Szektor’ banditái előző nap késő délután érkeztek Kijevből. – Automata fegyvereik és gránátvetőik vannak. A harc egész éjszaka folyt.
Bm_LdyXCAAIRtps

Szerda reggel és délelőtt:

Az MR1 déli híradója már győzelmi jelentéseket küldött Mariupolból.
Ám a dolgok nem mindig ilyen egyszerűek, – mert Mariupol kétszer is gazdát cserélt ma!
Vlada, a B-R helyszíni tudósítójának információi szerint; Reggel fél hétkor a kijevi juntához hű fasiszta csapatok megrohamozták a Városi Tanács épületét.
Gáz és füstgrántoknak az épületbe történő belövöldözése után az épületet elfoglalták a páncélozott járművek fedezete mellett. Hét védőt elfogtak. Elhurcolták őket-sorsuk egyelőre ismeretlen. A rendőrök a város több kerületében is elhagyták helyüket.
Délután egy órakor viszont viszont Mariupol felbőszült népe rohamozta meg az épületet, és a banderista bagázst, – akik az épületben tartózkodtak, – mind elkapták. A sárga-kék zászlókat leszedték az épületről.
A tudósítás időpontjában, – igen nagy még felfordulás…
Mariupol Városi TanácsÖsszeállította: Szabad Riport
Források: Stainless Steel RatVlada, Mariupol / Bal-Rad

Terrortámadás Kínában - újabb késes merénylet


Guangzhou, Kína. Újabb késes támadást követtek el "ismeretlen" elkövetők, a feltételezések 2-3 főről szólnak, ezek közül egy főt a rendőrség lelőtt. A támadók akciója 6 halálos áldozatot követelt. Ez a támadás már a harmadik a sorban a közelmúltban.
Hídfő.net | Guangzhou, Kína, késes merénylet
A legutolsó április 30-án történt Xinjiang megyében, Urumqi város vasúti pályaudvarán, itt három ember halt meg, és 79 sebesült meg. A rendőrség szintén hamar lekapcsolta a támadókat.
Hídfő.net | Kína, Xinjiang, Urumqi, késes támadás
A harmadik támadás Kunmingban történt, 2014.03.02-én. A kínai hatóságok szerint mindhárom támadásért bizonyos szeparatisták a felelősek, akik Xinjiang megyében tevékenykednek főleg, épp aktuális elnevezésük pedig a Kelet Turkesztán Iszlamista Mozgalom. A hírek szerit a terroristák ujgurok, ami eredetileg egy türk muszlim náció. Xinjiang megyének a lakossága 45%-ban ujgur, ez a népcsoport 1949-ben került Kínához, amikor Kína felszámolta és magába olvasztotta a rövid életű Kelet-Türkisztánt. Gyanítható azonban, hogy a hatóságok csak nem akarnak pánikot kelteni, és elárulni a súlyos valóságot, miszerint ezek a terroristák Szíriából és Irakból szivárogtak be az USA segítségével, hogy a régió stabilitását megpróbálják aláásni a türk államiságra hivatkozva.
Kérdés, hogy miért pont Kína? Semmi egyébért, csak mert a Szíriából és Irakból hozott, USA által pénzelt terroristákat most átdobják olyan országokba, ahol az USA-nak a nagyhatalmi érdekei érvényesítéséhez szükség van rájuk. Kínát meg akarják büntetni, mert lehagyja az USA gazdaságát, és mert az Oroszországgal való partnersége és bővülő gazdasági kapcsolatai miatt az Eurázsiai Együttműködés komoly veszélyt jelent a NATO-ra és az atlantizmusra. Az USA a klasszikus taktikát próbálja alkalmazni: ha a belső gondjaival van elfoglalva egy ország, akkor gyengül a külpolitikában.

 http://www.hidfo.net/2014/05/07/terrortamadas-kinaban-ujabb-keses-merenylet

2014. április


Szaúd-Arábia Ukrajnába helyezte át a Szíriában működő terroristáit


Alternatív médiákban megjelent egy "kiszivárogtatott" hír, miszerint Szaúd-Arábia nemzetbiztonsági szolgálatának volt tisztje anonimitásban nyilatkozott arról, a korábban Szaúd-Arábia által a szíriai "felkelőknek" biztosított kiképzőket és technikai támogatást mind áttelepítették Ukrajnába, hogy harcoljanak az oroszbarát felkelők ellen. A forrás szerint a kiképzőket és az általuk kiképzett alakulatokat mostanra Kramatorszk térségébe juttatták és részt vesznek az orosz felkelések leverésében.
A forrás szerint Szaúd-Arábia korábban magán katonai vállalatok segítségével részt vett a szíriai felforgatásban, és a szaúdi elit egy része most bosszút akar állni Moszkván amiatt, hogy támogatta a szír kormányt a felkelők elleni harcban és fegyveres erővel állt ki Asszád elnök hatalomban maradásáért. A forrás szerint tavaly nyáron Bandar herceg, egy szaúdi hírszerző szolgálat vezetője alkut javasolt Putyinnak: ha Oroszország elárulja Szíriát, Szaúd-Arábia biztosítani fogja, hogy a Szocsiban rendezett téli olimpia alatt semmilyen iszlám szervezet ne kövessen el merényletet. Bandar herceg akkor Putyin tudtára adta, hogy vannak olyan csecsen csoportok, melyek radikális iszlám irányzatokat követnek és öngyilkos merényletekre készülnek a téli olimpia alatt.
Bandar emellett azt is felajánlotta, hogy Szaúd-Arábia és Oroszország működjön együtt az olaj világpiaci árának megszabásában a termelési volumen közös szabályozásával. Putyin egyikre sem volt hajlandó, mondván, tudomása van arról, hogy egyes szaúdi érdekkörök egy évtizede támogatják a csecsen terroristákat.
Egy orosz kormányközeli forrás szerint Putyint kifejezetten dühössé tette, hogy megpróbálták megvesztegetni, megzsarolni, és emiatt azonnal sokszorosára növelte a szír kormányerőknek nyújtott segítséget.
Ugyan a forrás nem hivatalos (vagyis nehezen lenne ellenőrizhető az információk valóságtartalma), az utóbbi egy év történései alátámasztani látszanak a fenti értesüléseket. Különösen a szaúdiak olajkartell ajánlata kapcsán: Szaúd-Arábia ugyanis a térségi politika középpontjába került, miután Obama megkereste a szaúdi uralkodót abból a célból, hogy Szaúd-Arábia a kitermelés növelésével segítsen az Egyesült Államoknak leütni az olaj világpiaci árát, hogy így károkat okozzanak az orosz állami költségvetésnek, amely bevételeinek tekintélyes részét az olajból származó bevételek teszik ki.

http://www.hidfo.net/2014/05/07/szaud-arabia-ukrajnaba-helyezte-sziriaban-mukodo-terroristait

Odesszai túlélő: ‘Ezentúl számunkra az ukrán zászló, – a hóhérok zászlaja’


Fotó REUTERS STRINGERÁllandóan mondjuk nyugati barátainknak: „Előbb legyenek szívesek megnézni, hogy ki az, aki gyilkol és ki az, akit gyilkolnak – Ki az, aki azt kiáltozza, hogy „Gyilkolj!”, és ki az, – aki úgy tesz, mintha semmi nem történne. Arra szólítom fel a jelenlevő külföldi médiákat, hogy igazat mondjanak, és ne hallgassanak az elvadult kijevi nácik szavára!”

A délkelet-ukrajnai helyzet és a menekültek megsegítése került a Rosszija Szegodnya Nemzetközi Hírügynökség által rendezett konferencia homlokterébe.

A fórumon részt vesznek az orosz Társadalmi Kamara, ukrán szociológusok, politológusok és újságírók. A konferenciát egy perc néma csenddel kezdték, mert aznap temették az odesszai tragédia áldozatait. Tatjana Georgijeva saját bőrén átérezhette ezt a szörnyűséget: május 2-án ott volt a Szakszervezetek Házában.
“Az embereket gázzal mérgezték. Egyesek önként kiugrottak az ablakon, másokat egyszerűen kidobtak onnan, többek között asszonyokat és idős embereket. Lent botokkal verték a túlélőket. A Szakszervezetek Háza épületében 50 személy halt meg a tűzben. Nemirovszkij odesszai főpolgármester pedig egyszerűen tétlenül figyelte mindezt. Ez immár nem politikai helyzet. Azok kerültek hatalomra, akiket én nem választottam. Ezentúl számunkra az ukrán zászló a hóhérok zászlaja. Ami Ukrajnába való visszatérésemet illeti, ezt nem szándékozom megtenni addig, míg ott nácik vannak a hatalmon.”
Tatjanához hasonló ukrajnai menekültek immár több mint 2,5 ezren vannak Oroszországban. Segít nekik az orosz Társadalmi Kamara és a mellette létesített külön koordinációs stáb. Az orosz Társadalmi Kamara titkár-helyettese, Vlagyiszlav Grib elmondta:
“Folyamatosan szörnyű esetekről hallunk a menekültektől: van, akinek a fiát megverték, van, akinek lányát gyilkolták meg Lembergben… És mindez csak amiatt történt, hogy oroszul szólaltak meg. Információs és jogi segélyt nyújtunk nekik, közreműködünk annak érdekében, hogy lakást és munkát kapjanak.”
A moszkvai konferencia ukrajnai résztvevőinek ideutazása már önmagában is elég ürügy arra, hogy Ukrajnában letartóztassák őket. Jelena Rajhorodecka újságíró a legutóbbi ukrán jognormákra hivatkozott:
“Az, hogy mi – ukrán állampolgárok – itt vagyunk, az új törvények értelmében bűntettnek számít. Tizenöt év szabadságvesztéssel sújtják azokat, akik bármilyen kapcsolatot tartanak fenn Oroszországgal, ha ezt az ukrán államiságnak okozott kárnak minősíthető. Még a hitleri Németországban sem fogadtak el 1933-ban annyi törvényt, amennyit sokkal rövidebb idő alatt fogadott el a Majdan-hatalom.”
Az ukrajnai események nyugati médiákban való megvilágítása külön témát képez. Dmitro Gubin ukrán politológus figyelmeztette a konferenciára összegyűlt külföldi újságírókat, hogy nem szabad terroristáknak minősíteni a donyecki lakosságot, a Majdan lövészeit pedig hősöknek aposztrofálni, amint ezt gyakran teszik napjainkban.
Állandóan mondjuk nyugati barátainknak: „Előbb legyenek szívesek megnézni, hogy ki az, aki gyilkol és ki az, akit gyilkolnak – Ki az, aki azt kiáltozza, hogy „Gyilkolj!”, és ki az, – aki úgy tesz, mintha semmi nem történne. Arra szólítom fel a jelenlevő külföldi médiákat, hogy igazat mondjanak, és ne hallgassanak az elvadult kijevi nácik szavára!”
Az orosz Társadalmi Kamara tagjai szerint a tárgyalások még a tragikus odesszai események után is lehetségesek. Azonban ha a hatalmasokat legitimáló elnökválasztás mégis megtörténik, akkor bizonyára már túl leszünk azon a ponton, ahonnan nincs visszatérés.

Az antifasiszta erők kezdik ukrajnában beazonositani a tegnapi odesszai oroszellenes pogromban részt vevő Nyugat-és zsidóbérenc gyilkosokat!
Ime-napjaink odesszai wittnermáriái és szabóbácsijai!
A Jobb Szektor odesszai “Führere”-Ivan Vüsitij…


Darja Marien “művésznő”…

…Vitalij Usztyimenko szervező…

…egy újabb nőstény jobbszektoros: Barbara Dmitrijevna…
mikola …Mikolat Szotnyik…

...Anasztaszja Bolotyina…

…Vita Zaberuha…

…Alekszandr Levcsenko…

…Alekszandra Ruszanovszkaja…
dmitrij …Dmitrik Jemec…
jasja …Jaszja Priscsnyina…
maxim …Makszim Pinrikov…
filipp …Filipp Fursza…
krisz …Krisztina Izsak…
nevetlen …egyenlőre név nélküli…
roman …Roman Dobrohov…
…egyelőre ismeretlen…
natali …Natasa Ivleva…
roman …Roman Donyik…
lena …Lena Morozova…
pólós …Nasztya Melkozerova…
goncsar …Alekszej Goncsarenko…
beazon …Ismeretlen. Beazonositás alatt…
vlagy …Vlagyimir Vogue (?)…
beazon …Még ismeretlen. Beazonositás alatt…
További-egyelőre fénykép nélküli-banditák listája:
Алла Колесник ОНУ (бывш. ОГУ) им. Мечникова
Христина Їжак ОНУ (бывш. ОГУ) им. Мечникова
Дарья Мариен ОНУ (бывш. ОГУ) им. Мечникова

vk.com/nazist1488 БЕЛЫЙ ДМИТРИЙ ГРИГОРЬЕВИЧ 276625 тел., 1983г. 19 декабря рождения, адрес: ОДЕСА ТРАНСПОРТНА д. 7 кв.31
vk.com/id8043237 БИРБИРЕНКО ВЛАДИСЛАВ ЮРЬЕВИЧ 1979 г. р. 10 января , адрес: ОДЕСА ФОНТАНСЬКА д.8 кв.37
vk.com/avmiroshnichenko МИРОШНИЧЕНКО АЛЕКСЕЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ 664503 телефон 6 декабря 1984 г. р.ОДЕСА ФІЛАТОВА дом 23 кв. 73
vk.com/uminochka ПРАСОЛОВА АНАСТАСИЯ АЛЕКСАНДРОВНА 442839 телефон, 21 августа 1985 г. р. адрес: ОДЕСА АКАДЕМІКА КОРОЛЬОВА д. 18 кв.2
vk.com/fizli ФУРСА ФИЛИПП АНАТОЛЬЕВИЧ 18 июля 1983 г. р. ОДЕСА БАЗАРНА д.10 кв.5
vk.com/id4497526 АЛЕКСЕНКО АЛЕКСАНДР ВАСИЛЬЕВИЧ дата рождения: 3 августа 1980 г., ОДЕССА ВОДОПРОВІДНА д.5 кв.3
Дмитрий Юрченко vk.com/id52725424
Ирина Петровская (Петровская) vk.com/id16495683 . свой частный отель ” Магистр. (посмотрите, что у нее на стене, если она вправду живет в Ялте, с дамой нужно пообщаться, ниже у нее на стене посты радости, что колорадов выметают с Одессы)
Настя Мелкозёрова ДАТА РОЖДЕНИЯ 19 июня 1994. Родной город: Ровеньки. СЕЙЧАС ЖИВЕТ В ОДЕССЕ. vk.com/id48241039
m.vk.com/vitko_yaroslava Ярослава Вітко
Андрій Русанов m.vk.com/lennonn
это самка координатора евромайдана Виталия Устименко в Одессе, виновного в смерти десятков одесситов 02.05.14.
vk.com/nice_little_one телефон:0639388300

еще списки
vk.com/id4497526 АЛЕКСЕНКО АЛЕКСАНДР ВАСИЛЬЕВИЧ дата рождения: 3 августа 1980 г., ОДЕССА ВОДОПРОВІДНА д.5 кв.3
vk.com/onlykingforever юная бендровка
vk.com/benshiha?z=photo3385374_326746292/album.. вот еще одна тварь: Зовут Дмитрий Юрченко vk.com/id52725424

Тут есть их адреса и телефоны. ivakin-alexey.livejournal.com/
Вполне вероятно, что были и в Одессе,
в Харькове неоднократно участвовали в избиениях антифашистов:

Стали известны имена, фамилии и адреса ультрас, которые устроили в Харькове побоище со сторонниками федерализации
В воскресенье, 27 апреля, в Харькове произошла массовая драка ульстрас Металлиста и Днепра с группой молодых людей с георгиевскими ленточками. В результате столкновений пострадало почти полтора десятка человек, в том числе стражи порядка. Футбольные болельщики забрасывали оппонентов петардами и атаковали их группами по несколько человек.
В результате оперативной работы выявлено большинство участников драки. Ниже мы публикуем имена, фамилии и адреса ультрас, замеченных в беспорядках в Харькове.
Авраменко Сергей Викторович, 16.02.1984 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Пушкинская, 79/5, зарегистрирован по адресу: Днепропетровская область, г. Никополь, ул. Дзержинского, 31.
Алексеев Олег Сергеевич, 1986 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пр. Гагарина, д. 163, кв. 61.
Анапченко Игорь Анатольевич, проживает по адресу: г. Харьков, просп. Ленина, 123, кв. 16.
Андросов Вадим Геннадьевич, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пер. Сеньколовский, 20, кв. 5,.
Аниевский Александр Алексеевич, 1970 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Ферганская, 31-б, кв. 76.
Антоненко Евгений Валерьевич, 1986 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Н. Ужвий, 92, кв. 189.
Афанасьев Максим Валерьевич, 1991 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пр. Орджоникидзе, д. 37, кв. 47.
Бабенко Павел Геннадьевич, 30.07.1988 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Саперная 34, кв. 17.
Бабий Олег Викторович, 1989 г.р., проживает по адресу: Харьковская обл., Харьковский район, поселок Северный
Баднарчук Сергей Николаевич, 1979 г.р., проживает по адресу: Харьковская обл., поселок Глубокий, ул. Центральная, д. 2, кв. 4.
Байстрюченко Андрей Анатольевич, 1980 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Клубная, 9-А.
Балабас Евгений Владимирович, 1991 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, ул. 2-й Пятилетки, д. 37, кв. 183.
Барвенко Анатолий Игоревич, 1986 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, проспект Тракторостроителей, 89, кв. 73.
Батраков Алексей Владимирович, 1985 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Победителей, 6, кв. 2.
Бац Владимир Иванович, 1969 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Морозова, 28-А, кв. 8.
Бекшанов Константин Анатольевич, 1984 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, Салтовское Шоссе, 296, кв. 49.
Беленький Максим Алексеевич, 1986 р.н, проживает по адресу: г. Харьков, ул. Искринская 17, кв. 8-б.
Березин Дмитрий Анатольевич, 1974 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, Комсомольское Шоссе, 6, кв. 18.
Блохин Олег Алексеевич, 1986 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Людвига Свободы, 45-А, кв. 43.
Бродовский Андрей Петрович, 1988 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Московский, 242/2, кв. 3.
Бугас Олег Николаевич, 03.030.1990 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Чкалова, 1, зарегистрирован по адресу: Харьковская область, г. Богодухов, ул. Катукова, 7, кв. 53.
Буханцов Олег Николаевич, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Блюхера 33-а ,кв. 22.
Внуков Олег Владимирович, 1985 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пер. Зерновой, 6/6, кв.41.
Вовченко Артем Александрович, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, Карачовське шосе, 93-а.
Вовченко Владислав Иванович, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Л. Чайкиной, 2, кв. 50.
Волков Сергей Константинович, 1992 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Кирова, 14, кв. 21.
Володько Владимир Владимирович, 1992 г.р., проживает по адресу: Харьковская область, г. Мерефа, ул. Березовая, 7.
Воронков Юрий Николаевич, 1965 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Победы, 62-б, кв. 144.
Воронов Илья Антонович, 1986 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Гагарина, 47-А, кв. 92.
Воронченко Андрей Александрович, 1990 г.р., проживает по адресу: Харьковский район, с. Бабаи, ул. Калинина, 13.
Выговский Артем Александрович, 1989 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. г. Рыбалко 38, кв.5.
Гагин Алексей Иванович, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Грозненская, 56-А, кв. 66.
Гайдин Алексей Вячеславович, проживает: г. Харьков, ул. Краснодарская, 154-А.
Галушко Виктор Васильевич, 1968 г.р., проживает по адресу: Харьковская область, Волчанский район, с. Сосновий бор, ул. Сосноваторская, 56.
Гарбузов Владимир Николаевич, 1982 г.р., проживает по адресу: Харьковская область, г. Дергачи, Комунальный въезд, 9.
Гета Олег Леонидович, 1968 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Архитекторов, 22, кв. 2.
Глухов Антон Валерьевич, 1977 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Л. Украинки, 18.
Глушко Сергей Анатольевич, 1978 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Морозова, 34-а, кв. 196.
Голубов Денис Анатольевич, 1977 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Г. Сталинграда, 6/19, кв. 6.
Гончаренко Александр Сергеевич, 1983 г.р., проживает по адресу: Харьковская область, Чугуевский район, с. Кочеток, ул. Литвинова, 42, кв. 23.
Гончаренко Андрей Викторович, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, пр-т Тракторостроителей, 20, кв. 74.
Гончаренко Олег Юрьевич, 1974 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Н. Ужвий, 102, кв. 2.
Городенко Виталий Николаевич, 1982, проживает по адресу г. Харьков, ул. Ковтуна, д. 19, кв.135.
Грачев Денис Сергеевич, 04.07.1992 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Командарма Уборевича, 24, кв. 121.
Гребенкин Алексей Игоревич, 1993 р.н, проживает по адресу: г. Харьков, ул. Зерновая 6, кв. 320.
Гресь Артем Константинович, 1980 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. 50-летия СССР, 169, кв. 19.
Гречкин Валентин Витальевич, 1975 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Грицевца, 23, кв. 3.
Грига Дмитрий Иванович, 1981 г.р., проживает по адресу: Харьковская область, г. Красноград, 3-й м/р-н, 22, кв. 32.
Грицков Маским Петрович, 1990 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Зубарева, 43, кв. 4.
Грун Евгений Владимирович, 1984 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Межлаука, 3, кв. 37.
Гутник Анатолий Олегович, 1991 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Светлая, 13-а, кв. 87.
Даниленко Руслан Сергеевич, 1986 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Х. Дивизий, 14, кв. 153.
Дейнеко Сергей Николаевич, 1987 г.р., проживает по адресу: п.г.т. Песочин, ул. Молодежная, 1, кв. 126.
Демчук Сергей Николаевич, 1977 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Краснодонская, 5.
Демьянов Святослав Вадимович, 1976 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Гвардейцев Широнинцев, д. 60, кв. 143.
Дмитриев Василий, проживает по адресу: г. Харьков, ул. Морозова, 8, кв. 54.
Дорофеев Дмитрий Владимирович, 1988 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пер. Мира, 6-а, кв. 67.
Дорошев Валерий Николаевич, 1979 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Героев Сталинграда , 1979 г.р., д. 65-А, кв. 68.
Дубицкий Михаил Вячеславович, 1992 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, ул. Мира, д. 52, кв. 1.
Дубовик Алексей Николаевич, 1984 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Танкопия, 6, кв. 4.
Дьяченко Сергей Владимирович, 1985 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Малая Панасовская, 22/24, кв. 70.
Дяхтяренко Валерий Владимирович, 1979 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Гвардейцев Широнинцев, д. 125, кв. 125.
Еданов Александр Сергеевич, 21.10.1984, г. Харьков, Салтовское Шоссе, 256, кв. 196.
Ежов Денис Владимирович, 1973 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Зубарева, 23, кв. 84.
Елагин Марк Олегович, 1990 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Байкальская, 16.
Епов Алексей Владимирович, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Завода «Комсомолец», 20-а, кв. 38.
Ергулиев Леонид Васильевич, 14.09.1967, г. Харьков, ул. Верещагина, 8/2.
Журавлев Андрей Александрович, 1980 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Золочевская, 22, кв. 2.
Закарлюкин Дмитрий Александрович, 1975 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Морозова, 1, кв. 31.
Замепай Игорь Васильевич, 24.09.1983, проживает по адресу г. Харьков, просп. 50-летия ВЛКСМ, общ. №1 НФА, к. 913.
Зеленский Павел Николаевич, 1987 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, Октябрьской революции, д. 24, кв. 12.
Земляной Геннадий Петрович, 1983 г.р., проживает: Харьковская область, г. Купянск, микрорайон Юбилейный, 13, кв. 20.
Иванец Андрей Игоревич, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Московский, 296-б, кв. 127.
Иванов Дмитрий Владимирович, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Матросова, 6-б, кв. 39.
Ивченко Богдан Анатольевич, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, Гвардейцев Широнинцев, д. 27, кв. 57.
Ивченко Виктор Геннадьевич, 1991 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Подвойского, д. 36.
Кабачок Максим Владимирович, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Гагарина, 187-а, кв. 104.
Каминин Дмитрий Александрович, 1966 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Карпинского, 1711, кв.9.
Карый Евгений Александрович, 1993 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пер. Стрелецкий, д. 7-Б, кв. 2.
Каюда Евгений Николаевич, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Метростроителей, 10, кв. 86.
Киселев Олег Витальевич, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, пер. Зерновой, 5-г, кв. 4.
Кисман Алексей Александрович, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Московський, 254-В, кв. 152.
Кобелев Дмитрий Владимирович, 1975 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Добалевского, 5, кв. 3.
Коваленко Константин Викторович, 1992 г.р., зарегистрирован по адресу: Харьковская область, г. Лозовая, м/р-н № 5, д. 9, кв. 72.
Ковтуненко Константин Викторович, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Ленина, д. 77, кв.66.
Козлов Анатолий Петрович, 1974 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Слинько, д.5, к.2, кв.67.
Кондрашин Артем Анатольевич, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Клочковская 220, кв., 420.
Коровянский Роман Иванович, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, вул . Ковтуна 23, кв. 37.
Коцюр Алексей Николаевич, 1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Туркестанская, 24/41.
Кравченко Сергей Николаевич, проживает: г. Харьков, ул. Межлаука, 3, кв. 58.
Красовский Юрий Валерьевич, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Рубановская, 9, кв. 1.
Кривич Ярослав Александрович, проживает: Стадионный проезд, 2 , кв. 106.
Крилук Анатолий Андреевич, 1954 г.р., проживает: Харьковская область, Золочевский район, п. Фески, ул. Заводская, 13.
Круглянский Евгений Валентинович, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Академика Павлова, 115-в, кв. 27.
Крючков Виталий Игоревич, проживает: г. Харьков, ул. Зерновая, 5-Б, кв. 46.
Кузема Виталий Александрович, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, Тракторостроителей, 128, кв. 113.
Кузнецов Андрей Сергеевич, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Пилотов, 1-а, кв. 51.
Кузьмин Денис Александрович, 1976 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Гагарина, 41-а, кв. 36.
Кузьмов Андрей Александрович, 1988 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, ул. Черноморская, д. 2, кв. 46.
Куприянов Дмитрий Юрьевич, 1990 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Краснодарская 177, кв. 115.
Кутько Альберт Александрович, 1990 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Кирова, 1, корпус-3, кв. 13.
Кяменчук Алексей Иванович, 1986 г.р., проживает: Харьковская область, г. Мерефа, ул. Вобудина, 44.
Лаврись Юрий Викторович, 1986 року народження проживает по адресу: г. Харьков, ул. Командарма Уборевича, д. 36-Б, кв. 34.
Лазаренко Денис Олегович, 1987 г.р., проживает : г. Харьков, пр. Ак. Курчатова 13, кв. 11.
Лаптий Владимир Юрьевич, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Комсомольская, 17.
Лахтин Вадим Александрович, 1962 г.р., проживает: г. Харьков, пр. М. Жукова, 12-в, кв. 23.
Лев Станислав Юрьевич, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Клочковская, д. 197, кв. 164.
Лесновский Филипп Александрович, 1989 г.р., проживает : Харьковская обл., г. Чугуев, м/р-н Авиатор 32, кв. 57.
Липовецкий Дмитрий Геннадьевич, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Академика Ляпунова, 7, кв. 103.
Лисовик Ярослав Игоревич, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Ивана Камышева, 34/15, кв. 1.
Лихобаба Максим Валентинович, 29.09.1992 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Селекционная, 30, кв. 31.
Лофитский Дмитрий Алексеевич, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Гарибальди, 10, кв. 122.
Любимецкий Александр Владимирович, 1988 г.р., г. Харьков, ул. Пушкинская, д.32, кв.37.
Мазница Александр Михайлович, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Грозненская, 36, кв. 91.
Майборода Олег Леонидович, 1988 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Тракторостроителей, д. 107, кв. 349.
Макруф Шуан Аршаувич, проживает: г. Харьков, ул. Салтовское Шоссе, 268, кв. 107.
Мальцев Артур Игоревич, 1992 г.р., проживает : Харьковская обл., Харьковский р-н, г. Мерефа, пер. Днепропетровский 37.
Мамаев Петр Михайлович, 1968 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Победы, 64, кв. 3.
Мантуленко Сергей Анатольевич, 17.04.1979 г.р., проживает: г. Харьков, пер. Адыгейский, 3, кв. 15.
Марченко Ярослав Анатольевич, 1979 г.р., проживает : г. Харьков, ул. Инициативная 4, кв. 64.
Матвиенко Алексей Дмитриевич, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Клочковская, 197, кв. 35.
Матюха Олег Леонидович, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Клочковская, 16, кв. 23.
Машура Сергей Николаевич, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Блюхера, д. 38-А, кв. 43.
Мащенко Станислав Борисович, 1989 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Гагарина, 205/1, кв. 21.
Мелюс Сергей Васильевич, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Одесская, 1/8, кв. 19.
Мешканцен Артем Александрович, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. С. Грицевца, 33-а, кв. 145.
Минаев Александр Александрович, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Старошишковская, 12, кв. 115.
Миргородский Александр Игоревич, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, пер. Пятигорский, д. 21, кв. 6.
Миронюк Дмитрий Леонидович, 15.06.1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Печенежская, 61.
Мирошниченко Сергей Иванович, 1981 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Кандаурова, 71.
Мирошниченко Юрий Федорович, 1967 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Роганская, 148, кв. 36.
Михнев Игорь Евгеньевич, 05.07.1987, г. Харьков, ул. Фонвизина, 12, кв. 20.
Мороз Алексей Викторович, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Л. Свободы, 53-А, кв.289.
Мороз Эдуард Леонидович, 1963 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Г. Труда, 18, кв. 66.
Мошинский Артем Николаевич, 1990 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Академика Павлова, 162-В, кв. 101.
Мяко Максим Владимирович, проживает: г. Харьков, ул. Командарма Корка, 16, кв. 123.
Назаров Александр Сергеевич, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Дружбы народов, 229, кв. 172.
Наидкин Максим Дмитриевич, проживает: г. Харьков, ул. Морозова, 8, кв. 64.
Наследников Виталий Анатольевич, 1989 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Танкопия, 35, кв. 96.
Недоступ Александр Александрович, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Фрунзе, 22, кв. 17.
Неймаш Дмитрий Константинович, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Б. Кольцевая, 136-а, кв. 67.
Паськов Дмитрий Леонидович, проживает: г. Харьков, пер. Зерновой, 1-А, кв. 35.
Патехин Алексей Юрьевич, 1988 г.р., проживает: г. Харьков, проспект Тракторостроителей, 130-А, кв. 17.
Петренко Алексей Сергеевич, 11.02.1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Бориса Чичибабина, 2, кв. 193.
Петренко Виталий Игоревич, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Орджоникидзе, 20, кв. 16.
Пилюгин Евгений Александрович, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Харьковських дивизий, 17/1, кв. 119.
Пицей Сергей Викторович, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Тимуровцев, д.36-а, кв. 68.
Пищеный Яков Сергеевич, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, Салтовское Шоссе, 59, к.1, кв.26.
Плотников Игорь Владимирович, 1988 г.р. проживает: г. Харьков, пер. Биологичный, 1, кв. 44.
Поливкин Олег Валентинович, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Межлаука, 5/2, кв. 28.
Попий Дмитрий Сергеевич, 1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Ольминского, 5, кв. 8.
Попов Дмитрий Владимирович, 1972 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Тракторостроителей, д. 158-А, кв. 111.
Прокопов Александр Сергеевич, 1987 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пр. Героев Сталинграда, д. 1, кв. 14.
Пругло Сергей Васильевич, 1991 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Н. Ужвий, 70, кв. 75.
Пятовский Александр Андреевич, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, Тарасовский въезд, 12, кв. 126.
Романюк Роман Марьянович, 1971 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Победы, д. 72, кв. 568.
Росанкевич Дмитрий Анатольевич, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Паровозная, 27, кв. 2.
Ростимберский Виталий Владимирович, 1982 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Героев Труда 4, кв. 166.
Рыженков Александр Николаевич, 1969 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Ак. Павлова, 162-в, кв. 35.
Рыжков Владимир Вячеславович, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Корчагинцев, 5, кв. 232.
Рябух Юрий Юрьевич, 1986 г.р., проживает : Харьковская обл., г. Чугуев, м/р-н Авиатор 141, кв. 35.
Сбоев Евгений Сергеевич, 19.04.1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Зубарева, 30, кв. 59.
Семенов Александр Евгеньевич, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, пл. Руднева, 21/7, кв. 8.
Семенов Павел Семенович, 11.01.1987 г.р., проживает: Харьковская область, с. Коротич, Коммунар, 14, кв. 2.
Семеренко Юрий Николаевич, 1984 г.р., проживает, г. Харьков, 1- Московский въезд, 28.
Семеркин Николай Васильевич, 1968 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Ньютона, 133, кв. 217.
Сергиенко Александр Сергеевич, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Зерновая, 53-б, кв. 105.
Середа Виталий Сергеевич, 12.02.1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Привокзальная, 8, кв. 30.
Середенко Владимир Юрьевич, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Людвига Свободы, д. 39, кв. 423.
Серошин Павел Александрович, 1976 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Матюшенко, 36-д, кв. 88.
Сидоров Дмитрий Анатольевич, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Нестерова, д. 3, кв. 69.
Сизов Владимир Викторович, 1993 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, ул. Роганская, д. 89, кор. 2, кв. 12.
Симонин Александр Александрович, 1973 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Г. Труда, 36-а, кв. 32.
Симонов Александр Анатольевич, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Дружбы Народов, д. 232, кв. 184.
Синицкий Андрей Викторович, 1983 г.р., проживает : г. Харьков, Стадионный проезд 8/3, кв. 73.
Скибинский Сергей Станиславович, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Слинько, 12-а, кв. 59.
Скубко Роман Николаевич, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Светлодарская, 60, кв. 10.
Следькин Алексей Николаевич, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Академика Богомольца, 3-а ,кв. 65.
Слесик Денис Станиславович, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Краснодарская, 171-а, кв. 54.
Слуник Виталий Геннадьевич, 1985 г.р., проживает: Харьковская обл., п.г.т. Рогань, ул. Советская, д. 22.
Сокол Денис Иванович, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Блюхера, д. 38-А, кв. 43.
Соколенко Владислав Дмитрович, 1991 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Командарма Уборевича, 14, кв.
Соловьев Евгений Алексеевич, 1982 г.р., проживает: Харьковская область, п.г.т. Близнецы, ул. Складнева, 3, кв. 22.
Солодкий Виталий Константинович, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Светлая, 49, кв.66.
Солодовников Денис Сергеевич, 1990 г.р., проживает : г. Харьков, ул. Ковтуна 19, кв. 4.
Степанова Ольга Викторовна, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Тракторостроителей, 27-А, кв. 27.
Степин Вячеслав Петрович, 1978 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Н. Ужвий, д. 70, кв. 65.
Стрельников Дмитрий Владимирович, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Гв. Широнинцев, 73, кв. 107.
Сундучников Сергей Владимирович, проживает: г. Харьков, Московский проспект, 190/1, кв. 83.
Сурин Артем Александрович, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Гиршмана, 14, кв. 30.
Татрешвили Георгий Гочаевич, 1991 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Гагарина, 175-а, кв. 5.
Тищенко Дмитрий Александрович, 1979 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Героев Сталинграда, 161, кв. 73.
Тищенко Сергей Александрович, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Метростроителей, 10, кв. 174.
Ткаченко Валерий Сергеевич, 1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Светлая, 2, кв. 49 .
Ткаченко Дмитрий Александрович, 1980 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Метростроителей, 10, кв. 107.
Толстокоров Андрей Валентинович, 1975 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пр. Гагарина, д. 165/2, кв. 46 .
Толстокоров Валентин Валентинович, 1983 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пр. Гагарина, д. 165/2, кв. 46.
Топольницкий Эдуард Варамович, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Тракторостроителей, 134, кв. 176.
Троян Дмитрий Валерьевич, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Тимуровцев, 11-а, комн. 915.
Трускало Андрей Владимирович, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Тимуровцев, 11-а, комн. 906.
Тымановский Дмитрий Владимирович, 04.12.1987 г.р., проживает : г. Харьков, ул. Шевченко 337, кв. 54.
Уралов Юрий Викторович, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, пер. Сериковский, 10/2.
Фалькинштейн Игорь Владимирович, 1991 г.р., проживает: Харьковская область, Краснокутский район, п.г.т. Константиновка, ул. Чапаева, 2, кв. 8.
Федак Вячеслав Геннадьевич, 1970 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Мира, 10, кв. 5.
Федоров Алексей Анатольевич, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Елизарова, 11, кв. 110.
Фелемошин Юрий Иванович, 1962 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Плехановская, 145 общежитие.
Ферафонов Борис Николаевич, 1983 г.р., проживает : г. Харьков, ул. Танкопия 31/2, кв. 58.
Филипцов Игорь Николаевич, 04.11.1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Роганская, 156, кв. 51.
Харченко Евгений Викторович, 1988 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Салтовское Шоссе, 258, кв. 157.
Хлопотенко Игорь Григорьевич, 18.06.1990 г.р., проживает: с. Песочин, ул. Гагарина, 19, кв. 13.
Цебро Антон Сергеевич, 1986 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Рыбалко, 47-В, кв. 235.
Цибанев Олег Витальевич, 1982 г.р., проживает : г. Харьков, ул. Ковтуна 19, кв. 7.
Цирюлик Вадим Леонидович, 1976 г.р., зарегистрирован по адресу: г. Харьков, пр. Героев Сталинграда, д. 1/3, кв. 23.
Чаенко Сергей Владимирович, 1987 г.р., проживает: г. Харьков, ул. С. Грицевца, 47, кв. 157 .
Чатченко Владислав Юрьевич, 1983 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Полтавский шлях, 156, кв. 88.
Черкашин Александр Александрович, 1990 г.р., проживает: г. Харьков, пр-зд Карпатский, д. 5.
Чернышов Дмитрий Игоревич, 1985 г.р., проживает: г. Харьков, пр. Тракторостроителей, 134, кв. 27.
Чернявский Алексей Петрович, 1992 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Блюхера, 44, кв. 58.
Чивелев Вячеслав Вячеславович, 1986 г.р., проживает: г. Чугуев, ул. Харьковская, 27, кв. 1.
Чудик Сергей Александрович, 1988 г.р., проживает: г. Харьков, пер. Ижевский, д. 5-А, кв. 5
Шадурский Григорий Васильевич, 1984 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Г. Труда, 29, кв. 244.
Шаповалов Иван Александрович, 1987 г.р., проживает: Харьковская область, г. Чугуев, ул. Подгорная, 3.
Шаптола Артем Владимирович, 1990 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Дегтярева, 16, кв.2.
Шевченко Михаил Владимирович, 1988 г.р., проживает: Харьковская обл., Харьковский р-н, пос. Высокий, ул. Свердлова, д. 65.
Шелефонтюк Роман Алексеевич, 1974 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Маршала Батицкого 35, кв. 37.
Шестопалов Михайло Викторович, 1955 г.р., проживает: г. Харьков, ул. Костычева, 17, кв. 137.
Шовкун Вадим Александрович, 1983 г.р., проживает: Харьковская область, Дергачевский район, с. Солоницевка, ул. Ленина д. 12, кв. 92.
Щербак Федор Иванович, 1961 г.р., проживает: г. Харьков, Садовый проезд, 12-а, кв. 1.
Ярмоленко Андрей Борисович, 1971 г.р., г. Харьков, пр. Гагарина, 94, кв. 40.
Ярославский Юрий Сергеевич, 1986 г.р., проживает : г. Харьков, пр. Г. Сталинграда 48-А, кв. 101.
Ященко Станислав Юрьевич, 1983 г.р., проживает по адресу: г. Харьков, пр. Г.Сталинграда, д. 183, кв.116.
Добра и удачи!!!

BEAZONOSITÁSUK, KÉZREKERITÉSÜK FOLYAMATBAN!

http://balrad.wordpress.com/2014/05/03/a-beazonositott-odesszai-gyilkosok-fenykepei-es-remtetteik/

Háború a nép ellen - Kijev új fegyvere a szomjúság

A Kryminform jelentése szerint Ukrajna egy gát építésébe kezdett az észak-krími csatornán, mintegy 40 kilométerre a Krím-félszigettől. Szemtanúk beszámolója alapján az építkezés már megkezdődött, a helyszínre homokzsákokat hordtak, valamint megjelentek daruk és egyéb, az építési munkálatok során használatos gépek is.
Az észak-krími csatorna Ukrajna területéről látja el ivóvízzel és öntözővízzel a Krím-félsziget nagy részét, melynek vízhasználatát több mint 80%-ban fedezi. Az illegitim atlantista kormány a nép ellen visel háborút, Kijev mesterségesen akar gazdasági problémákat előidézni az elszakadó régiókban, hogy a civil lakosság számára is megnehezítse az átmenetet és így nyomást gyakoroljon az orosz hatóságokra.
A krími kormányzat korábban próbált tárgyalásokat kezdeni az illegitim kijevi kormánnyal, miután az a felsőbb folyás mentén elterelte az észak-krími csatorna vizét és a krími szakasz napok óta ki volt száradva. Kijev nem reagált a megkeresésre, ehelyett gátépítésbe kezdett a határtól 40 kilométerre, hogy a Krím-félsziget vízellátását kontroll alatt tarthassa. Kijev azt követően engedte vissza a vizet a csatorna medrébe, miután Dimitrij Medvegyev orosz kormányfő bejelentette, hogy Oroszország gondoskodni fog a teljes Krím-félsziget vízellátásáról és ennek érdekében megkezdték egy új csatorna építését.

http://www.hidfo.net/2014/05/07/haboru-nep-ellen-kijev-uj-fegyvere-szomjusag 

A baloldal és a szentelt víz - menekülés a viták elől


Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció nevű szabadkőműves fedőszerv elnöke felszólította más fedőszervek elnökeit, hogy fújják le a május 23-ra tervezett nyilvános vitát. A DK elnöke arra szólította fel Bajnai Gordont, valamint Mesterházy Attilát, hogy ne folytassanak nyilvános vitát a Jobbikkal, ami szélsőséges, rasszista, antiszemita, gyűlöletkeltő, kasztrálást kilátásba helyező... nem is folytatjuk a sort, mindenki ismeri már ezeket a sorokat.
Gyurcsány nyilvánosan felszólította őket. Okkal tehetjük fel a kérdést, hogy miért nem személyesen. Ezek az emberek rendszeres kapcsolatban vannak egymással, nyilván semmi akadálya nem lenne annak, hogy személyesen meggyőzze őket. Amit a baloldalon politikai tevékenységet látunk, az nem a szokványos értelemben vett színészkedés, hanem annak is az alsóiskolája. Azért történt nyilvánosan a felszólítás, mert példát akart statuálni, és mert fél az általa képviselt gazdasági érdekközösség politikusainak nyilvános megszégyenítésétől.
Gyurcsány Magyarországon a radikális atlantizmus elsőszámú képviselője. Medgyessy Péter megpuccsolásával nem véletlen lett hatalomra juttatva - Gyurcsány beiktatásának az volt a célja, hogy Magyarország élén olyan miniszterelnök álljon, aki közvetlen az EU-csatlakozást követően (ekkor 2004-et írunk) gátlástalanul kiszolgálja Brüsszel érdekeit és végrehajtja az EU követeléseit.
Gyurcsány előretolását megelőzően a baloldali politikusok is a mérsékelt atlantizmus képviselői voltak, az ő pozícióba tolásával kezdődött a radikális atlantista vonal különválasztása Magyarországon. Mostanra nyilvánosan az Európai Egyesült Államok megalapításával, a magyar állam felszámolásával kampányol.
A Bajnaiék felé intézett nyilvános felszólítás arról árulkodik, hogy a radikális atlantizmus képviselőjeként Gyurcsány példát akar statuálni, lehetőleg minél kevesebb politikus legyen, aki hozzáigazodik a magyar belpolitika kelet felé rendeződéséhez. Ennek már mutatkoznak az első jelei, többek közt, hogy a politikusok a renddel kezdtek kampányolni. Mostanra nem csak Vona Gábor, hanem Bajnai Gordon is rendet ígér, Mesterházy Attila szintén bejelentette, hogy egy rendpárti baloldalt kell létrehozni (amely felvetésre igen sokan felháborodtak). Ez a rendpárti baloldal egy kényszerűség a rendetlenséget propagálók számára, olyan lenne a Gyurcsány-féléknek, mint ördögnek a szentelt víz.
Nem kérdéses, hogy egy ilyen vitában akármilyen baloldal is alulmaradna a Jobbikkal szemben. Az emberek rendet akarnak, a baloldali atlantista politikus pedig nem a Jobbik elnökének személyével, hanem az általa megjeleníteni vélt értékekkel kerülne összetűzésbe. Ebben a vitában már az se számít, hogy a vitában egyik fél sem az általa nyíltan vallott eszméket képviseli. A rend és a káosz vélt képviselőinek vitája lenne ez, az emberek pedig már eldöntötték, melyik felé húznak. A rend és igazság fakó fényű, hamis képviseletétől is úgy tartanak a Gyurcsány-félék, mint ördög a szentelt víztől. El lehet képzelni, hogyan menekülnének az igazság tiszta megjelenítésével folytatott vita elől.
Molnár István



Bajnai a vasfüggöny másik oldalára taszítaná az országot

Bajnai Gordon radikális atlantista politikus új vasfüggöny kialakulásáról beszélt, és felhívta a nyugatorientált szavazók figyelmét, hogy a május 25-n rendezett EP-választásokon arról szavazunk (szavaznak), hogy a vasfüggöny melyik oldalára kerüljünk. Bajnai szerint az EP választásokon Magyarország üzenetet küld a világnak a külpolitikai orientációnk kapcsán, ami a további megítélésünket meghatározza.
Az atlantista, akit máig mindenhol gágogó tüntetők fogadnak
"Arról szavazunk, hogy a vasfüggöny melyik oldalára álljunk" - Bajnai szerint a Fidesz és Jobbik irányultságában nincs különbség, csak a sebességében, és mindkét párt Oroszország irányába vinné az országot. Szerinte a Jobbik kilépne az Európai Unióból, a Fidesz pedig máris az EU szélére sodorta az országot. Érdekes módon a Jobbik arculatváltása óta a párt elhatárolódik a radikálisabb unióellenes megnyilvánulásoktól, a Fidesz pedig újabb győzelmét követően azonnal kinyilvánította, hogy elkötelezett a nyugati orientáció és az Európai Unió mellett.
A politikai választóvonal nem ott van, ahova Bajnai hazudja. A radikális atlantista baloldali pártok kivételével valamennyi párt a mérsékelt atlantizmus képviselője, és mindeddig semelyik párt nem adta jelét annak, hogy ne így lenne.
http://www.hidfo.net/2014/05/07/bajnai-vasfuggony-masik-oldalara-taszitana-az-orszagot

Sokk Lvovban (Lembergben)! (Gyima telefonos tudósitása Lembergből)


Nyugat-Ukrajnába csak szórványos hirek érkeznek a keleti történésekről. Azok is a kijevi hatalom szája-ize szerinti tálalásban. Ukrajnában minden szép-minden jó!
Lvovban amúgy semmi probléma! A város “vidáman” nyögi az áremelkedéseket és az elbocsájtásokat. A televiziós csatornák rajzfilmeket, vetélkedőket, vidám műsorokat-no meg a választási kampányfolyamot sugározzák. Ukrajna megy az EU-ba! Ami még egy kicsit várat magára, de megéri a kevéske kinlódást.
A lembergi fiatalok nyüzsögnek, éltetik Banderát, néha gyújtogatnak egy kicsit a városban-de amúgy vidám az élet!
Vidám volt! Ma délelőtt 11 óráig.
“Szállitmány” érkezett a pályaudvarra. Hét család nem is nagyon értette, hogy mi a francért kell nekik lóhalálában a pályaudvarra menni. Merthogy a rendőrök azt mondták nekik, hogy menjenek oda 11-órára.
Ott már várta őket egy vagon. Benne hét koporsó. Azokban hét halott. A hét értesitett család gyerekei.
Az egyik anyja azonnal szivrohamot kapott. Lemberget sokkolta a városban pillanatok alatt szétterülő hir: halott banderistákat hoztak haza Keletről.
Lvov ma délelőtt szembesült a drámai ténnyel: Kelet-Ukrajnában háború dúl! Sok lembergi gyerekről pedig nem tudják a hozzátartozók, hogy hol van?!
Már kezdik sejteni!
Több hozzátartozó vad telefonálgatásba kezdett. Két asszony Turcsinov elérhetőségét követelte szinte eszét vesztve! Magyarázatot követelnek!
Gyerekeik mosolyogva, önbizalommal eltelve mentek el alig több mint egy hónapja! Beálltak a “nemzeti gárdába”!
Ma heten közülük visszatértek Lvovba!
Tudósitásom pillanatában (magyar idő szerint 12 óra harminckor B-R) menetet szerveznek Kijevbe! A szervezők gyerekei mind “gárdisták”!


http://balrad.wordpress.com/2014/05/07/sokk-lvovban-lembergben/

Washington elutasít minden demokratikus választást, amit nem tud elcsalni

Az Egyesült Államok bejelentette, hogy ellenzi a Kelet-Ukrajnában kiírt függetlenségi referendumok megtartását, és minden újabb referendum újabb szankciókat von maga után Oroszország ellen. John Kerry amerikai külügyminiszter továbbra is az erő pozíciójából próbál dialógust folytatni Moszkvával, ezzel szemben a kelet-ukrajnai problémák demokratikus rendezését láthatóan nem támogatja.
Az amerikai külügyminiszter - beszéd a "demokrácia és emberi jogok" elutasításáról
Korábban John Brennan, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója látogatást tett Kijevben, azt követően kezdődtek meg az ukrán hadsereg megtorló akciói a puccs által hatalomra jutott illegitim kormányt elutasító vidékeken.
Az amerikai titkosszolgálat azóta mindent elkövet, hogy bármiféle referendum megtartására alkalmatlan környezetet teremtsen Ukrajnában. Kijevben a szélsőjobboldal irányításával lehetetlenítik el a május 25-re kiírt elnökválasztásokat. A gyakran részeg kicsapongásokat folytató fegyveres csoportok utcai jelenléte mellett ellehetetlenül az elnökválasztás lebonyolítása, mert a Jobb Szektor emberei fegyverrel fogják akaratukat kényszeríteni az ukrán szavazókra. Washington pedig dollár-milliókkal támogatja ezt a tevékenységet.
A CIA Kelet-Ukrajnában az ukrán hadsereg Kijevhez hű alakulatai és a amerikai privát katonai vállalatok szerződtetésével és beszivárogtatásával akarja ellehetetleníteni a függetlenségi népszavazások megtartását, mert azok eredménye egyértelmű; a lakosság túlnyomó többsége támogatná a függetlenedést és Oroszországoz csatlakozást.
Ezen felül meg kell említenünk, hogy az amerikai külügy maga igyekszik lehetetlenné tenni a május 25-re kiírt elnökválasztások megtartását Kelet-Ukrajnában. A CIA futball-huligánok ezreit szervezi a kelet-ukrajnai városokba, ahol provokátorokkal gondoskodik arról, hogy azok rátámadjanak az oroszpárti tüntetőkre. A szélsőjobboldallal szoros kapcsolatban lévő szurkolói csoportok utcai jelenléte és lakossággal szembeni agressziója szintén lehetetlenné teszi az elnökválasztások megtartását. Washington elsődleges célja, hogy egyáltalán semmilyen demokratikus választás ne legyen, főleg nem Kelet-Ukrajnában, ahol nincsenek biztosítva a csalás lehetőségei és egy demokratikus választás során nem nyugatbarát politikusok kerülnének hatalomra.
Miközben Washington demokráciáról és emberi jogokról beszél, gyakorlatilag az amerikai titkosszolgálatok tevékenysége a legfőbb forrása annak, hogy Ukrajnában nem lehet megtartani a törvényes választásokat. Azon kívül, hogy az ukrán törvények szerinti elnökválasztás megtartását ellehetetlenítik, Washington tevékenysége az ENSZ alapokmányába is ütközik, ami kimondja a népek önrendelkezésének demokratikus úton történő jogát. Kelet-Ukrajna abszolút orosz többségű terület, az orosz többségű területek által kiírt népszavazások nem ellentétesek a nemzetközi joggal, amit Washington újra semmibe vesz, annak ellenére, hogy saját érdekei érvényesítésekor rendszeresen hivatkozik rá.

http://www.hidfo.net/2014/05/07/washington-elutasit-minden-demokratikus-valasztast-amit-nem-tud-elcsalni

A melegszívű ember, aki hulladékból teremt otthont hajléktalanoknak

Gregory Kloehn egy ügyeskezű és melegszívű művész, akinek az briliáns ötlete támadt, hogy pici, mobil házikókat épít, konkrétan szemétből, azoknak, akik életvitel szerűen az utcára szorultak. A kaliforniai Oaklandben élő művész azután vágott bele projektjébe, miután felismerte, hogyan egyesítheti építői és kreatív készségeit a rászoruló emberek érdekében.
 b_200_200_16777215_00___images_watermarks_a_a_kelly1
A hajléktalan helyzet a tengerentúlon is égető. A kormány hivatalos becslései szerint 2013-ban, hozzávetőleg, 610 000 ember töltötte az utcákon az éjszakáit életvitel szerűen az Egyesült Államokban. Rendkívül gyakoriak az olyan kisebb bűncselekmények, melyeket főként azért követnek el hajléktalanok, mert ténylegesen szeretnének börtönbe kerülni, hogy legalább ideiglenesen fedél legyen a fejük felett és tudjanak melegedni. Ez egy ördögi kör, amit Gregory ötlete akár meg is törhet, ha megfelelően széles támogatottságot kap.
"Egy ilyen olcsó szerkezet, mint a mikro-káz - szigeteléssel, egy kis ággyal és egy hellyel, ahol tárolható a holmi - jó átmeneti megoldás, hogy valaki melegben és biztonságban tudja magát, és a börtön ne legyen "csábító" kényszermegoldás a kétségbeesett embernek" - mondja Kloehn.
Az alkotó folyamat úgy fest, hogy Gregory elindul kuka-búvárkodni. Leginkább a város ipari területeit célozza meg, pontosabban azok illegis szemétlerakóit, így két legyet üt egy csapásra. Azt mondja, nem csak segíteni tud másokon, de még a lepakolt rusnya szeméthalmokat is csonkítja tevékenységével. Ügyes fickó, nem? 
Amikor megszerezte a kellő "alapanyagot" (legyen az bármi: mosógép, régi asztal, törött bútor, ő mindennek hasznát veszi), jön a kreatív építés, azaz összerakja az apró mobil otthonokat. Az eredmény mindig más lesz, ráadásul nem csak esztétikusak, de nagyon praktikusak is. Minden ilyen kanapé méretű otthon kerekeken gurul, és ferde tetőt kap, így az eső is elfolyik, megelőzve a beázást. 
Ami azonban igazán fontos, hogy minden ilyen mobil otthon egyben fedélt is jelent egy utcán élő embernek - bármilyen kicsi is az a tető. Kloehn ötlete szerencsére társadalmi támogatásra is talált: önkéntesek segítik az építést, sőt a helyi iskolákból fiatal diákok is kiveszik a részüket a projektből. Azok a hajléktalanok pedig, akik otthonra leltek Gregory munkája kapcsán rendkívül hálásak neki a méltóbb életkörülményekért.
Gregory ötlete fantasztikus, kitartása példaértékű, munkája pedig rávilágít arra, milyen az amikor nem csak beszélünk, hanem cselekszünk is! 
További fotók itt érhetők el.

A Krím-félsziget készül a május 9-ki Győzelem Napi díszszemlére.

A félsziget fölött orosz vadászgépek és bombázók gyakorolják azokat a figurákat, amelyeket a Győzelem Napi ünnepségen mutatnak majd be Szevasztopolban. A félsziget lakói nem lepődtek meg azon, hogy repülőgépek jelentek meg az égen, de Ukrajnában igazi pánikot okoztak.
Kijev, az ukrán hadsereg és a média is megkongatta a vészharangot, mondván, hogy orosz repülőgépek támadásra készülnek, ami után állítólag elkerülhetetlenül orosz invázió következik. Később azonban eszükbe jutott, hogy május 9-én Szevasztopolban díszszemle lesz, amelyen felvonul az orosz katonai technika, beleértve a légijárműveket is. Ennek ellenére nagy volt a riadalom – mondja Viktor Murahovszkij az Arszenal Otyecsesztva c. lap főszerkesztője:
Sokan, különösen a netes hálózatokban írták, hogy itt az ideje légvédelmi óvóhelyet keresni, és elbújhni az orosz repülőgépek elől. Az ukrán médiában igazi hisztéria tört ki. Ez azzal magyarázható, hogy az ilyen események szokatlanok az ukránok számára: saját légijárműveik gyakorlatilag nem repülnek. És amikor egyszerre mintegy 50 repülőgép jelenik meg az égen, valószínűleg igazi inváziónak tűnik.
Az ilyen eseteket Kijev információs háború eszközévé változtatja – jegyzi meg Viktor Murahovszkij.
Először is, ezt azért teszik, hogy eltereljék a figyelmet attől, ami valójában történik Ukrajna területén, különösen dél-keleti részén. Másrészt, ismét fel próbálják hívni a nyugati szponzoraik figyelmét arra, hogy Oroszország betörésre készül. Az utóbbi időben Kijev állandóan ismételgeti, hogy az orosz csapatok ukrajnai invázióra készülnek. Most a május 9-ki felvonulásra készülő légijárműveket is tették hozzá.
Mit nem tesz meg az ember, amikor fél! És Kijev horror történeteket fabrikál a nagy és gonosz Oroszországról. Először azzal az orosz katonai technikával ijesztgették az ukránokat, ami ott állt az orosz bázisokon, az orosz területen. Most a Győzelem Napi légi felvonulás lett a madárijesztő. Vajon, mi mást találnak ki a kijevi hatóságok, hogy démonizálják Oroszországot?
Oroszország Hangja

Kereskedelem Eurázsiában - Fókuszban Oroszország


Az ukrán mesterséges válság kapcsán Oroszország állásfoglalása kiváltotta a nyugat haragját. Most azonban vizsgáljuk meg az orosz lehetőségeket, hogyha az a 0.1%-os valószínűség jönne össze, hogy Németország vezetésével a nyugati országok elkezdenék felbontani a nekik is jól jövedelmező kereskedelmi szerződéseiket Oroszországgal.
Természetesen a két világpólusú kereskedelem folytatása az oroszoknak is prioritás. A nyugat fele több ezer milliárd dolláros üzletei vannak az oroszoknak, azonban Moszkva ázsiai kapcsolatait se kell félteni. Mivel a jelenlegi nyugati "szankciók" ha másra mem, de arra rávilágítottak, hogy a felszín alatt mi is a nyugati államoknak a véleménye Oroszországról, ezért az oroszok -érthető módon- a jövőben ráerősítenek az Ázsia felé épített kapcsolatokra.
A jelenlegi kereskedelmi állapotot tükrözi a lenti grafikon. Ne feledjük, hogy Oroszország ma a világ GDP rangsorában az igen előkelő, 8. helyet foglalja el, valamint Oroszországból jön jelenleg a világ energiahordozóinak a 12%-a. Ha ez a szám Ázsia felé tolódik el, akkor annak már nagyobb horderejű geopolitikai következményei is lehetnek Európára nézve. Ha másért nem, azért, mert az alternatív energia megoldásokat lakossági szinten felül nem képesek hatékonyan alkalmazni szinte sehol (ott se mindig), valamint Európa a saját energiahordozó-kitermeléséből nem képes ellátni a saját igényeit.
Hídfő.net | Kereskedelem Eurázsiában - Fókuszban Oroszország
Kereskedelmi forgalom egy adott országra nézve egyszerűsítve: az kereskedelmi import és export tételek összege.
Lássuk a számokat. Oroszország jelenleg Kínával 88.8 milliárd USD kereskedelmi forgalmat bonyolít le évente, 33 milliárd USD-t Japánnal, 32.7 milliárd USD-t Törökországgal, 26.4 milliárd USD értékben Kazahsztánnal, 25.1 milliárd USD-t pedig Dél-Koreával.
Dimitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy 2015-re el kívánják érni a 100 milliárd USD éves kereskedelmi forgalmat Kínával. Ahogy a dolog jelenleg kinéz, ez nem lesz túl nehéz, főleg ha az energiahordozók terén erősítenek rá az oroszok a kivitelre.
Látható tehát, hogy annak ellenére, hogy Oroszországnak az EU-val 2012-ben 330 milliárd USD kereskedelmi forgalma volt, az ázsiai kapcsolatok is jönnek fel erősen. Mivel fenntartható növekedési perspektíva inkább Ázsiában van, azért az oroszok előreláthatóan oda szeretnék áthelyezni a súlypontot hozzávetőlegesen 2/3 arányban, azaz az Európa és Ázsia közötti kereskedelmi forgalom 1/3 és 2/3 arányban való megosztása lenne a számukra a legoptimálisabb, természetesen a bevételek folyamatos növelése mellett.
Európában pedig miért nincs fenntartható növekedési perspektíva? Azért, mert az európai államok stagnálnak, kitartóan. A pénzek ide-oda mozgatásával játszanak, igazi értékteremtés nincs, az előállítás, ipar gyakorlatilag nem versenytársa a távol-keleti régióknak. Emellett még a bevándorlási politikájuk miatt az értékteremtő munka helyett inkább a szociális ellátórendszeren való csüggeszkedés lett kiemelt tevékenységi forma egyes etnikumoknak. Minőségileg természetesen fel tudják venni a nyugati országok a versenyt a távol kelettel, és ez így is marad előreláthatólag, a gond csak azzal van, hogy elszegényítették a széles fogyasztóképes keresletet. Ezért a folyamatos "válságpolitika" miatt az emberek egyre kevésbé veszik meg a nyugat-európai árukat, ehelyett inkább az olcsóbb, könnyebben cserélhető távol-keleti árucikkek felé fordulnak. Ez alól hazai viszonylatban kivétel az élelmiszer, hiszen abban protekcionista politikát kellene folytatnunk, azaz "vegyünk magyar terméket", illetve az autóipar egy szegmense, ahol a németek az egyeduralkodók.
A nyugat megint a saját csapdájába esett az emberek kifosztásával, ami rövidtávon meghozta a várt bevételt, de hosszútávon a fenntartható belföldi és regionális kereskedelem rovására ment. Hát ez az igazi válság.
Nagy Kálmán