"A Lisszaboni Szerződést MINDEN PARLAMENTI PÁRT (MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ) 2007. december 17-en 325 igen szavazattal, 5 nem ellenében és 14 tartózkodás mellett fogadta el. A magyar országgyűlés volt az első az EU-s tagállamok közül, aki elfogadta és aláírta ezt a Szerződést.

Magyarország elvesztésének 12 EU-stációja, amely a Szerződésben foglaltatik:
1. Minden magyar értek (benne a termőföld) elvesztése
2. A nemzeti termékék védelmének elvesztése
3. Pénzügyi függetlenség elvesztése
4. Kereskedelmi függetlenség elvesztése
5. Vám elvesztése
6. Az önálló adópolitika elvesztése
7. Külügy és hadügy elvesztése
8. Önálló jogalkotás elvesztése
9. Közigazgatás elvesztése
10. Belbiztonság elvesztése
11. Igazságszolgáltatás elvesztése
12. Magyarország kinyitása minden idegen előtt és bezárása az Unión kívülre szakadt minden magyar előtt.

A Lisszaboni Szerződéses aláírásának körülményei:
2007. december 17-en minden demokratikus legitimáció és a társadalmi konszenzus nélkül, sztrájkok miatti figyelemelterelő körülmények közt, sőt a közvélemény előzetes értesítése, népszavazás és parlamenti vita nélkül gyorsan, titokban a színfalak mögött a jelenlegi diktatórikus EU-vezetés első szolgai csatlósaiként, szégyenletes módon, mintegy parlamenti puccs keretei közt, ratifikálták ezt a nemzettipró Szerződést.

A Lisszaboni Szerződés lényege, következményei:
Hazánk nemzetállami függetlenségének feladása és a magyar állampolgárok magyar állampolgársági jogaitól való megfosztása!
A jelen fennálló alkotmányos rend erőszakos megdöntése!
A Lisszaboni Szerződés értelmében ezután a Magyar Országgyűlésnek nem lesz jogában dönteni olyan kérdésekben, mint saját külpolitika, saját biztonságpolitika, társadalombiztosítás, egészségbiztosítás, energiaárak, költségvetés, adók, stb., mivel minden ilyen jellegű reform jelenlegi és jövőbeli forrása is maga az EU központi vezetése és annak diktátumai!

Országunk oly mértékben veszíti el önállóságát, hogy gyakorlatilag gyarmati sorba kerül, kiszolgáltatva egy új európai szuperhatalom szamara, amelynek döntéshozatalába Hazánknak semmi béleszolása nem lesz!
Az ország ezáltal egy olyan nemzetközi politikus-csoport által vezetett szuperhatalomnak lett kiszolgáltatva, amely a népirtó és nemzetáruló, diktatúrát bevezeti akkori SZDSZ-MSZP magyar koalíció hű támogatója!
A magyar kormány az EU központi utasítására vezet be minden népellenes reformot az országban a legdurvább kényszerítő eszközökkel!

A Lisszaboni Szerződés nem a demokrácia és szabadság világába való belépést jelenti, amint azt a globalizációs diktatúrát építő EU és annak első csatlósa, a magyarországi liberális koalíció fennen hirdeti, hanem nemzeti szuverenitásunk és jogaink hivatalos kiszolgáltatását ugyanazon diktatórikus központi EU vezetés szamara, amely emberi és alkotmányos jogaink eltiprásában és a magyarság népirtásában hallgatólagosan segédkezik, amely a helyi koalíció közreműködésével a közös EU-reformokat rákényszeríti Magyarországra és amely teljesen rendben találja a szemkilövető, elnyomó és népirtó "demokráciát" és emberi jogi helyzetet Magyarországon!

A szerződéses alapja a parlamentáris diktatúrát alkalmazó Európai Egyesült Államok megvalósításának!

Felmerülő kérdések a Szerződést megerősítő "ellenzékkel" kapcsolatban:
Az meg világos, hogy az MSZP, az SZDSZ és az MDF támogatta ezt a magyar nemzetet gyalázó szerződést, de a Fidesz miért?
Orbán Viktor úr és a Lisszaboni Szerződést megerősítő Fidesz képviselők miért nem végeztek előzetes kutatásokat és elemzéseket a Szerződés lényegének feltárására?
Egyáltalán miért nem olvastak el a Fidesz képviselők a 300 oldalas szerződést?
Mi indokolja azt, hogy ellentétben a többi EU-országgal, a Fidesz képviselők ezt a történelmi lépést, nem hogy népszavazásra nem javasoltak, de meg parlamenti vitára sem tartottak érdemesnek - sőt, meg a közvéleményt sem értesítették sem a szavazás tervéről sem arról, hogy Önök igennel szándékoznak szavazni?
Orbán Viktor úrék önként döntöttek így ebben a különleges jelentőséggel bíró kérdésben vagy a kormány kényszerítette Önöket?
Miért segédkeznek a kormány bűnrészeseiként a választóik és az egész magyar társadalom megtévesztésében?
Miért játsszák meg ebben a parlamentáris diktatúrában ezt az álellenzéki szerepet?

Nem veszik eszre a hithő szavazóik, hogy a Lisszaboni Szerződés aláírásával döntő bizonyítékot adtak arra, hogy a Fidesz valójában az MSZP-SZDSZ együttműködéses szövetségese és annak hátországaként egyengeti annak útját?

Kapcsolódó:
Menekül a magyar pénz Svájcból - százmilliárdokról van szó
Magyarország kizárta magát az EU-ból (Washington Post)