2013. július 30., kedd

Jövőre törvénnyel tiltják be a szólásszabadságot Magyarországon is!

"Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod."(Voltaire)

Jövőre törvénnyel tiltják be a szólásszabadságot Magyarországon is!2014. március 15-étől hatályos új Ptk. a közéleti szereplők bírálatának feltételeként írja elő a "méltányolható közérdek" fennállását.Három feltétel együttes teljesülése esetén lehetséges a közéleti szereplők erőteljesebb bírálata: ha nem sérti az érintett emberi méltóságát, ha szükséges és arányos mértékben történik, és ha igazolható az ügyben a "méltányolható közérdek" fennállása is.


– Végezetül hangot adok azon véleményemnek, amelyet már többször elmondtam, hogy Orbánnak megbocsáthatatlan bűne lesz az, hogy saját politikai játszmájában felhasználja az elszakított területeken élő magyarokat. Úgy ahogy a tervezett intézkedésekkel összeugrasztják a „devizahiteleseket” a forinthitelesekkel vagy a hitellel nem rendelkezőkkel, úgy fogják egymás ellen hangolni a szétszakított magyarságot, felhasználva őket saját politikai vergődésük meghosszabbítására. Éppen ezért, nekünk az a feladatunk, hogy alternatívát mutassunk fel, ehhez pedig mindenkinek el kell végezni a házi feladatot. Fel kell gyorsítani a Haza Nem Eladó Mozgalom alapszervezeteinek létrehozását.
Tisztelettel, Kásler Árpád

Ahogy a szabadkőműves hülyíti a japánokat

Az állatorvosi ló esete. A szabadkőműves közgyűlés kiadja az IMF-nek, hogy Japánban adót kell emelni. Az IMF japán tagozatának vezetője (a jegybankelnök, aki az IMF akarata szerint játszik az alapkamattal, ezzel előidézve több száz milliárdos költségvetési hiányt vagy többletet, no persze mostanában az előbbit) meglátogatja a szintén páholytag kollégáját, a miniszterelnököt, és elmagyarázza neki, hogy emeljen adót. A miniszterelnök természetesen egyetért, hiszen igaz hogy japánnak néz ki, de belül már zsidó (lehet, hogy egyébként már valamelyik felmenője amúgy is betért zsidónak, tehát mindegy hogy japánnak néz-e ki), és egyáltalán nem érdeklik Japán gazdasági vagy nemzeti érdekei. Hazudni viszont elég jól tud, hiszen ezért is ő a miniszterelnök. A jegybankelnök és a miniszterelnök a kis páholygyűlésükön megbeszélik, hogy először majd adóemelés kamatcsökkentéssel (esetleg hasonló hatású jegybanki akciókkal), hogy ne legyen érezhető az adóemelés hatása, majd miután a japánokat meggyőzték, hogy az adóemelés jó, a jegybank visszavonja az előző kedvező intézkedéseit, és ugyan nem lesz adóemelés, mert már mindenki elfelejtette, de a gazdaság hirtelen sokkal rosszabb lesz. Érezhetően.
Mivel az átlag japán nagyjából annyira okos, mint az átlag európai, senki nem fog észrevenni semmit. Hiszen a jegybank nem emel adót, és csak az adóemelés a rossz, nemde?
Valószínűleg igen komoly pénzeket kell kivonni Japánból, mert otthon is, és nemzetközi szinten is ügyelnek a tálalásra. És innentől kapcsolódik be a közvélemény! A jegybankelnök fedezi a miniszterelnököt, hogy tulajdonképpen az adóemelés jót fog tenni a gazdaságnak. A cionista gazdaságnak biztos, tehát nekik jó lesz, így ez csak félig hazugság. Szép körmondatok, levezetések, jó néhány szakértő hasonlóan nyilatkozik, csak pár ellenzéki mond valami indulatos hülyeséget.
A japán médiában majd lesz pár szakértő, aki hosszan elemzi például Fukusimát, pazar rendezvényekről nyilatkozik, lesz pár remek sportesemény, néhány új manga-film, és mintha semmi sem történt volna. Elképzelhető, hogy így volt és ez lesz? Hát persze.
Tálas András

A bankok mint fejőstehenek?


A gazdasági világválság - amelynek ténye közismert, csak a kiváltó okok és a lezajlás lépéseit illetően magyaráz mindenki mást - alapvető vonása, hogy a bankokat, és irányítóikat, a cionista bankárokat szinte egyáltalán nem érintette. A nagyobb multik és a bankházak csak azért voltak kénytelenek a válság szót megemlíteni részvényeseik előtt, mert a profitjuk emelkedésének üteme emiatt valamennyit csökkent.
Tehát veszteségük nem volt, a profitjuk sem maradt el, az sem csökkent, hanem csak a növekedés üteme csökkent. Tehát továbbra is van profitnövekedés. Méghozzá jelentős mértékű. Az igazán kritikus helyzetű egy-két bankháznál, biztosítónál multinál egyszerűen csak időnként nem növekszik a profit.
Más szavakkal: a válság kizárólagos és egyedüli nyertesei a bankok és a multik. Amíg mindenki elszegényedik, addig ők befolyásukat, hatalmukat, tőkéjüket dollármilliárdokkal növelik. Az sem zavarja őket, ha a világ legnagyobb csalását kell keresztülverniük Európán, és adósságspirálba kergetniük az embereket. Ha és amennyiben nem változtatgatták volna meg a szerződéseket és ezek feltételeit önkényesen többször is, akkor sosem lett volna ilyen hihetetlen mértékű az eladósodottság a lakosság körében Európában. És azt se felejtsük el, hogy a világ minden nyugati állama, ahol a bankrendszer bajba került, az adófizetők pénzéből adott ingyen a bankoknak, hogy a hiányukat eltüntesse. Ezeket nem lehet elégszer elmondani, és nem lehet elégszer az embereket emlékeztetni rá. Ezután a bankok meghitelezik az országoknak azt a hihetetlen nagy deficitet, amit az ő kimentésük hozott létre. Az emberek pedig nemcsak megszokják ennek a tudatát, ennek a tényszerűségét, hanem még el is felejtik. Hogy többszörösen is meglopták őket.
A pénz pedig követhetetlenül szövevényes csatornákon át eljut az amerikai kormányig, a cion-atlantisták közvetlen végrehajtó szervéhez, hogy a rendkívüli területekre kiterjedő háborúit finanszírozni tudja. Azokat a háborúkat, amelyek tulajdonképpen az emberek millióit gátlástalanul kizsákmányoló és utcákra juttató rendszert tartják életben.
Az Európai Unió széthullásának küszöbén a kisebb szabadkőműves csoportok - ne feledjük, a szabadkőművesek nagyon büszkék rá, hogy összehozták az ENSZ nevű bábszervezetet, és ebben még minden állam, főleg azok szabadkőműves-küldöttsége résztvesz - nem szeretnének gazdáikkal együtt pusztulni, és igyekeznek valami olyasmit csinálni, hogy túlélésüket biztosítsák. Ezek valójában sem az ENSZ-t, sem az IMF-et (a bankok feletti jegybankok feletti szabadkőműves világszervezetet) nem fenyegetik; valójában egyetlen szabadkőművest sem kergetnek el, csupán a politikai játszmákban a túlélést szolgálja. Ezt mindenki tudja, különben miniszterelnök, pénzügyminiszter, köztársasági elnök, vagyis akárki lépne is ilyeneket, gyorsan meghalna. Mint tudjuk, az USA minden elnöke szabadkőműves volt, ahogy a nyugati államok többségének elnökei is, és mégis: Kennedy az élő példa, hogy a szabadkőműves vezetés a rebellis sajátjainak sem kegyelmez. Egy drogokkal telenyomott pitiáner bűnözőt, vagy egy bukott titkos ügynököt elég könnyű találni, kinevezni főbűnösnek, és kész. Talán még öngyilkos is lesz a kihallgatások után.
A bankok mint fejőstehenek? Ugyan már. Egyszerűen az a veszély fenyeget, hogy országunkban csökkenhet a profit növekedése. Mint tudjuk, ebben az országban sem lehet létrehozni olyan bankot, amelyik vezetésében nincs legalább egy zsidó, de olyat sem nagyon, amelyik nincs teljesen zsidókézben. Vagyis a zsidó ajvékol, mert csökkenhet a profit. Egyszerű ügy. Valószínűleg nem Orbán miatt: egyszerűen kénytelenek voltak meglépni bizonyos lépéseket, hogy az országot ne veszítsék el teljesen. Az az igazi kérdés, hogy miért is kényszerültek belemenni ebbe a játékba?
Kis János

Ha nincs rá pénzünk… – hogyan mentesüljünk a vh. kifogás illetéke alól?

Jog és pénz
A végrehajtási kifogás, (mely a végrehajtási eljárás során, az otthonunkért való küzdelem egyik kényszerű, de fontos eleme), – tavaly óta illeték köteles. – 15 ezer forintot kell leróni, csak ahhoz, hogy fellebbezzünk a végrehajtási eljárás ellen, – mert a végrehajtási kifogás lényegében ezt jelenti. – Ezt a végrehajtón keresztül, az illetékes bíróságnak kell benyújtani. – Pontosabban, hivatalosan fogalmazva: “A végrehajtási kifogást, a bíróságnak címezve az eljáró végrehajtónál kell előterjeszteni.”
(Ez is nonszensz. – A végrehajtónál kell előterjeszteni (a bírósághoz címezve persze), azt az iratot, mely éppen a végrehajtó munkáját kifogásolja, és pontosan ellene fellebbez).
Ha aztán végre az irat eljut a bírósághoz, s a bíróság a végrehajtási kifogást jogosnak tartja, akkor helyt ad és visszatéríti a pénzt, ha pedig nem tartja jogosnak az otthonunkért való küzdelmünket, – akkor elutasítja, s még ez az összeg is elveszik. – Sőt, ha a bíróság úgy gondolja, – akár rendbírságot is kiszabhat, a szerinte indokolatlan végrehajtási kifogás benyújtásáért.
Az adósok legnagyobb részének azonban még ennyi fölös pénze sincs. Fölös pénzt írtunk, mert sokaknak ételre kell a megmaradt pénze, – és nem végrehajtási kifogásra. – Ezért tehát, – a végrehajtási kifogással sem élhetnek saját védelmükben, a gyermekeik és otthonaik védelmében, – mert egyszerűen nincs rá pénzük.
Csak egy mód volt eddig ezen összeg kikerülésére a végrehajtási kifogásban, – éspedig a komoly eljárási hibákra való hivatkozás, – vagy az eljárással kapcsolatosan felmerülő bűntény erős gyanúja. – Ez esetben nem kell beadási illetéket fizetni, – ám ha később a bíróság szerint az adós gyanúja nem jogos, – még keményebb rendbírságot szabhat ki, – ráadásul a végrehajtó még be is perelheti.
Csak egy “viszonylag biztonságos” és törvényes módszer maradt tehát mindezen problémák elkerülésére a végrehajtási kifogás benyújtásakor – éspedig a költségmentesség kérése, – a szociális helyzetre való hivatkozással.
Amint az alább mellékelt fotó is mutatja, – ez az út járható! – Ha egyszer megtörtént, megtörténhet máskor is.
És szeretnénk ha mindenki megértené: Az adósnak joga van szinte bármit megtenni az otthona, a gyermekei, a családja védelmében.
***
“Megy ez csak csinálni kell!” – Írja a Koppány Jogsegély Fb oldal. – “Lám a költségmentességet is meg lehet kapni, csak kérni kell. Mi több, még egyéb dologra is felhívják figyelmünket.”
Fotó_ Koppány jogsegélySzabad Riport Tudósító Iroda

Irán S-300 nélkül - de magának köszönheti

Irán nem kapta meg a 2007-ben megrendelt S-300-as rendszereket Oroszországtól, bár többször jelentette be, hogy már rendelkezik ilyenekkel, valamint azt, hogy elkészítette annak klónját és gyártja is - de ha így lenne, akkor nem kardoskodnának tovább a rakétarendszerekért, hanem elfogadnák Moszkvától a felajánlott csere lehetőségek egyikét. Hogy Irán miért nem rendelkezik ezekkel a védelmi fegyverekkel, magának köszönheti, és ennek szálai elég távolba nyúlnak vissza.
A kilencvenes években zajlottak le a Jugoszláviát feldaraboló háborúk, melyeket az Egyesült Államok tervezett meg, és csatlósaival együtt mindvégig támogatta a szerbek ellen megnyilvánuló szeparatizmust. Abban az időben Moszkva egy tehetetlen, tetszhalott ország volt, élén az alkoholista, atlantisták irányította Jelcinnel. Oroszország tehetetlenül nézte, amit testvér országát, Szerbiát teljesen szétdarabolják. Ezt a módszert mi magyarok is jól ismerjük, a 'tudjukik' így vetik el évtizedekre a háború magjait, és gyűlöletet keltenek a népek között. Sajnos olyan hülye minden országban akad bőven, aki bedől ennek az ócska trükknek. Tehát erőteljesen folyt abban az időben a szerbek elleni művelet, az USA és csatlósai hathatós támogatásával.
A jelenlegi orosz elhárítás ezekből az időkből nagy adatkieséssel dolgozik, mivel abban az időben mindent leépítettek. Putyin elnöknek nagy erőfeszítésekbe került mindent a nulláról újjáépítenie. Hogy jön a képbe az S-300? Teherán és Oroszország 2007-ben kötöttek egy szerződést, mely szerint ezt a légvédelmi rendszert Oroszország leszállította volna Iránnak. Pont abban az időben, mikor Moszkva legnagyobb problémája a fellángoló kaukázusi iszlám szeparatizmus volt, a bosnyák vezetés 2008-ban nyilvánosságra hozta, hogy Irán milyen módokon pénzelte Izetbegovics boszniai vezetőt, későbbi elnököt, és támogatta fegyverekkel Szerbia ellen. Miközben az USA és Irán szemben álltak egymással, mindkét fél a bosnyákokat és az albánokat pénzelte és fegyverezte a szerbek ellen. Az oroszok számára fájó pontja ennek a műveletnek, hogy Irán az Oroszországtól vásárolt fegyverekkel látta el a szerbek ellenségeit. Ezt Moszkva egyértelműen árulásként értékelte. 
Többen úgy vélték, hogy Putyin akaratát áthúzta Medvegyev, aki akkor elnök volt. Bolondság lenne azt hinni, hogy Putyin szándékai ellenére történt mindez. Egy ilyen botrány után, hogyan számoltak volna el az orosz közvélemény előtt? Mindenkiben elevenen élt még a moszkvai túsz-ügy, ahol nagyon sokan haltak meg, vagy éppen a beszlani túszdráma, ahol még többen haltak meg, főleg gyerekek. Mi lett volna az orosz közvélemény álláspontja, ha az iszlám szeparatizmus ilyen bűnöket követ el, nyilvánvalóan a CIA támogatásával, és ugyanakkor Irán ezeket támogatja a szerbek ellen? Egyértelmű, hogy Putyin sem hagyhat ilyen támadási felületeket magának, ezért lemondták az iráni fegyverszállításokat. A 2010-es ENSZ rendelkezés pedig éppen kapóra jött nekik, amellyel hivatalossá is tehették mindezt. 
Azt is tudjuk, hogy Moszkva ennek ellenére támogatást nyújtott Iránnak, főleg a védelem terén. Az elfogott amerikai drón esete az után történt meg, hogy Moszkva korszerű rádióelektronikai rendszereket biztosított Teherán számára. Tehát nem szakadtak meg a kapcsolatok, de érthető, hogy Moszkva nem szívesen szállít ezek után Iránnak olyan eszközöket, melyeket Irán továbbadva másoknak, az orosz érdekekkel szembe kerülnének. Megjegyezzük, hogy Egyiptom is ebbe a kategóriába sorolódott korábban – az arab-izraeli háborúk idején az akkori legkorszerűbb légvédelmi rendszereket kapták meg a Szovjetuniótól (beleértve a kezelőszemélyzetet is), majd amikor Egyiptom korrupt vezetése kiszolgáltatta ezeket a rendszereket harmadik félnek, elveszítették a legnagyobb kedvezmény elvét. 
Mindazonáltal a szíriai események következtében nagyfokú érdekazonosság alakult ki Moszkva és Teherán között. Augusztusban Putyin elnök Teheránba látogat, és az elnöki látogatás a legújabb kori orosz történelem során először történik. Az utazásnak fontos politikai üzenete van: Teheránnak bizonyos vonatkozásokban meg kell változtatnia álláspontját. Putyin egyértelműen arra akarja ösztönözni Iránt, hogy magasabb fokon működjön együtt a NAÜ vel, és a legfontosabb, hogy a radikális síita népességet fogja vissza, és ne támogasson össze-vissza mindenkit, csak azért, mert iszlám állam, vagy közösség, valamint pragmatikusabban álljon a világpolitikai kérdésekhez. Szövetségesei érdekei ellen pedig ne tegyen átgondolatlan lépéseket, mert könnyen lehetnek a bosnyákhoz hasonló baklövései, melyek a szövetségesek elvesztésével, és Irán elszigetelődésével járhatnak. E nélkül is elég hiéna lesi már árgus szemekkel, mikor ugorhat Teherán nyakába. 
Az orosz külpolitika jelentős erőfeszítéseket tesz, hogy megtanítsa szövetségeseinek azt a fajta politizálást, amelyet most Oroszország folytat. Ennek a lényege az, hogy lassan, de biztosan haladnak, és soha egyetlen fogást sem hagynak, amelybe a nyugati ellenfeleik (az oroszok szóhasználatával: partnereik) és a nemzetközi szervezetek kapaszkodhatnának. Minden szorításból kicsúsznak, mint a vazelinnel vastagon bekent kígyó. Csak ilyen módon lehet eredményeket elérni a XXI. században. A fejjel menni a falnak módszernek vége, a politikai színtéren, mert azzal csak korlátozott eredményeket lehet elérni. Az oroszok azonban nem korlátozott eredményeket akarnak, hanem győzni. Ha Irán ezt hajlandó elfogadni, és megfelelő garanciákat adni, hogy a bosnyák eset még egyszer nem történik meg, akkor a két ország együttműködésében jelentős fejlődés következik be.
Tálas András

A flotta, mint az egység szimbóluma


2ФЛОТ-11-РИАBevezetés:
A nyugati liberális és atlantista elemzők, a Szovjetunió felbomlása után, bizony jó ideig kárörvendően beszéltek a nem mindig felhőtlen Orosz-Ukrán viszonyról. – Mely kialakulásában a nyugati hatalmak politikájának komoly szerepe volt azáltal, – hogy a háttérből folyamatosan egyenetlenséget szítottak a két állam között.
Nyugati tervek_ NATO és UKrajna Forrás_ Wiki_Elsősorban Ukrajna volt az, melyet megkíséreltek bevezetni az Atlanti hatalmi tömbbe, mind katonai, (NATO), mind politikai szinten. Először be akarták integrálni az Unióba, – majd mikor ez nem ment, az úgynevezett “Keleti Partnerség” program keretében próbálnak éket verni Oroszország és Ukrajna, és még öt volt szovjet tagköztársaság között.
Ám ez a nyugati aknamunka nagyon úgy néz ki, hogy éppen visszafelé sül el. Minél inkább akarja a nyugat megszerezni Ukrajnát, – az annál inkább inkább keletre, a régi és megbízható stratégiai partneréhez, Oroszországhoz fordul.
A jelenlegi helyzet az, (és erről a magyarországi hivatalos kormánypárti média szorgos félretájékoztatásának köszönhetően kevesen tudnak), – hogy Ukrajnának esze ágában sincs még közeledni sem, nemhogy csatlakozni az Európai Unióhoz, – ehelyett inkább az Oroszország vezette Eurázsiai Unióhoz kíván csatlakozni.
Jelenleg, mint megfigyelő vesz részt az Eurázsiai Unió munkájában, – mely státusz lehetőséget biztosít neki arra, – hogy mind gazdaságilag, politikailag, társadalmilag és katonailag felkészüljön a teljes jogú tagságra.
Az Eurázsiai Unió egy gazdasági unió, első pillantásra talán úgy is lehetne jellemezni, hogy az Európai Unióhoz hasonlóan épül fel, – egy hatalmas különbséggel: Az Eurázsiai Unió az EU-val ellentétben tényleg működik, – mégpedig hatékonyan.
Tagjai: Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán, és a közeljövőben csatlakozik, Ukrajna. – Még érdekességként megemlíthetjük, hogy ugyanez a 4 állam alapította meg annak idején, a Szovjetuniót is.
Olvassák tehát az Oroszország hangja alábbi anyagát, – mely ékes bizonyítéka annak, hogy a volt Szovjetunió területén az egység, – mind gazdasági, társadalmi és katonai értelemben, – újra helyre áll. - (Szabad Riport)

2ФЛОТ-1-РИАA flotta, mint az egység szimbóluma

…”A hajók egy grandiózus színjátékkal mutatták be harci erejüket…”

…”Ukrajna és Oroszország stratégiai partnerek voltak és maradnak, együtt oldják meg a flották harci képességeinek a javítását – nyilatkozta Viktor Janukovics ukrán elnök…

Idén Oroszország és Ukrajna nem csak a Haditengerészet napját ünneplik közösen, hanem a Rusz megkeresztelésének 1025. évfordulóját is. Vlagyimir Putyin szerint ez az esemény még inkább alátámasztja az orosz és az ukrán nép egységét…”

2ФЛОТ-4-РИАSzevasztopolban az orosz és ukrán Haditengerészet napja megünneplésének legfőbb eseményévé vált a két nemzet hadihajóinak a felvonulása. Az ünnepséget az állami és haditengerészeti zászlók felvonásával kezdték meg a Szevasztopol-öbölben található hajókon.
A tengerészeket és a veteránokat a két ország elnöke köszöntötte fel a szakmai ünnep alkalmából.
A mostani ünnep különleges Oroszország számára. Idén több flotta is évfordulót ünnepel: a Balti Flotta a 310., az Északi Flotta a 80. és a Fekete-tengeri pedig a 225. évfordulóját. A hagyományok szerint a hadihajók legfőbb bázisain haditengerészeti felvonulást tartanak. Szevasztopolban az ünnep legfőbb vendége Vlagyimir Putyin orosz és Viktor Janukovics ukrán elnökök voltak. A Fekete-tengeri Flotta és az Ukrán Haditengerészet hajói egységes vonalban vonultak fel. Ez volt a második egymást követő alkalom, amikor a két ország flottáinak tengerészei együtt ünnepeltek.
Ez nagyon szimbolikus, jegyezte meg az orosz elnök:
Szimbolikus, hogy az ünneplés központjává Szevasztopol vált. 230 évvel ezelőtt éppen itt, az Ahtyiar-öbölben hozták létre a fekete-tengeri hajóraj bázisát. Ma a katonai parádén mindenki egy vonalban vonul fel, mutatva az erőt és a hűséget az őseink számára, akik évszázadokon át együtt éltek, dolgoztak és védték a közös hazát, erőssé, naggyá és legyőzhetetlenné téve azt.
Az orosz és ukrán hajók nem csak együtt vesznek részt a parádén, hanem együtt őrködnek a krími tengerparton. A hajók egy grandiózus színjátékkal mutatták be harci erejüket. A műsor egyes részei a flották fejlődését mesélték el, valamint a hadihajók, a tengerészgyalogosok, a búvárok és a deszant látványos fellépéseit.
2ФЛОТ-6-РИАUkrajna és Oroszország stratégiai partnerek voltak és maradnak, együtt oldják meg a flották harci képességeinek a javítását – nyilatkozta Viktor Janukovics ukrán elnök az ünnepség ideje alatt:
Fejlesztjük a partnerkapcsolatainkat, közös gyakorlatokat tartunk, tapasztalatot cserélünk, együtt ünneplünk és együtt tisztelgünk a hősi múlt előtt. Továbbá biztos vagyok benne, hogy nagy jövő áll a stratégiai együttműködésünk előtt. A két ország olyan feladatokat lát el, mint a hadsereg és a haditengerészet korszerűsítése, az újabb hajók megépítése és új típusú fegyverek elsajátítása.
Az orosz haditengerészet Nagy Péter idején jött létre. A Haditengerészet napját pedig 1939 óta ünnepeljük.
A mai nap az orosz haditengerészet összetétele az Északi-, a Csendes-óceáni, a Balti- és a Fekete-tengeri Flottából áll, valamint a Kaszpi Flotillából. Ez összesen körülbelül 200 felszíni hajó és 68 tengeralattjáró. Az állami közbeszerzési program szerint 2020-ra az orosz haditengerészet további 16 tengeralattjárót és több mint 50 különböző osztályú felszíni hajót kap.
Idén Oroszország és Ukrajna nem csak a Haditengerészet napját ünneplik közösen, hanem a Rusz megkeresztelésének 1025. évfordulóját is. Vlagyimir Putyin szerint ez az esemény még inkább alátámasztja az orosz és az ukrán nép egységét.
Fotók: RIAN - További képek:
2ФЛОТ-2-РИА2ФЛОТ-7-РИА2ФЛОТ-5-РИА2ФЛОТ-3-РИА2ФЛОТ-8-РИА2ФЛОТ-9-РИА2ФЛОТ-10-РИА2ФЛОТ-12-РИА
Forrás: Oroszország Hangja
Szabad Riport Tudósító Iroda

ELHALLGATTÁK MORALES MEGÖLÉSÉNEK TERVÉT

A boliv oldalon egy hosszú és alapos tanulmány fejtegeti a cionisták sötét cselszövését, hogyan akarták Moralest eltenni láb alól. Ez annak a tervnek a része, ahogy Chavezt is megmérgezhették. Chavez ellen több merénylet kisérletet is végrehajtottak korábban. A cikk lényege alább:
A NATO az egyetlen politikai és katonai szervezet, aminek jogában áll hivatalosan korlátozásokat végezni az európai légtérben, egyszerre több tagországgal, hiszen ez történt a bolíviai elnöki repülőgéppel is. Nevetséges az az érv, hogy Portugália, Franciaország, Spanyolország és Olaszország megállapodtak a levegőben, hogy egy pletyka alapján blokádot alkalmazzanak Morales gépével.  Mert az a pletyka járja, hogy Snowden talán rajta lehet. Tehát ez a NATO akció, már akkor megvolt tervezve, amikor kitudódott, hogy Evo hova utazik és mikor. Ez nem egy pillanatnyi döntés volt, hanem előre kitervelt, az országokkal letárgyalt akció, Evo Morales megölésére. (bolpress alapján, részlet)

Az egyiptomi hadsereg csapatokat küld a Sínai-félszigetre

Nagy erőkkel indított az egyiptomi haderő hadműveletet Sivatagi Vihar néven a Sínai-félszigeten. A művelet célja a félsziget iszlamista erőinek felszámolása. Bejelentették a hadsereg részéről, hogy 48 óra alatt le fognak számolni a terroristákkal. Az egyiptomi második és harmadik hadsereg erőit vetették be, de a légierő és a haditengerészet is jelen van a térségben. A félsziget északi és középső részére koncentrálnak jobban a hadsereg alakulatai, de a végső cél az iszlamista fészkek teljes felszámolása. A biztonsági szolgálatok szerint jelenleg mintegy 500 iszlamista tevékenykedik ebben a térségben. E közben a tiltakozásokban 200 halott és 4500 sebesült volt a kairói utcai összecsapásokban egy nap alatt. Az iszlamisták a puccsistákat támadták a Sínai-félsziget körzetében korábban, ami miatt megindult a tisztogató hadművelet.







Ungvári Bertalan

USA - IZRAEL - EGYIPTOM - MORSI


AZ EGYIPTOMI KATONAI BANDA VESZTÉSRE ÁLL

USRAEL katonai puccsal távolította el a demokratikusan megválasztott Morsit, Egyiptom államfőjét. Gyakorlatilag Morsit már a megválasztása után se engedték a hatalom irányítására. Megakadályozták minden cselekedetében, így nem tudta elmozdítani a beépített cion-bábukat, semmilyen döntést nem hozhatott, ugyanúgy fosztogatták a lakosságot, mint a cion-báb Mubarak, hisz minden pozicióban az emberei maradtak a helyükön. Ezt a helyzetet használta ki USRAEL arra, hogy sikerült a lakosság egy részét fellázítani Morsi ellen, akit gyakorlatilag fogvatartottak. Miután Morsit a tüntetőkkel leváltatták a hatalomból, akkor derült ki a lakosság számára, hogy Morsit fogvatartották megválasztása óta és azért nem tudja betartani a megigért változtatásokat. Ezek után a felheccelt lakosság ismét Morsi oldalára állt és már egységesen lépnek fel az USRAEL vezette "egyiptomi fegyveres erők" ellen, akik már 150 lakost öltek meg és számtalan embert sebesítettek meg. A tüntetők követelik Morsi államfő szabadon bocsátását, akit az USRAEL bérenc katonaság rabolt el és tart fogva azóta is. (pressTV alaján, részlet)

Mi csak azt nem értjük, hogy az obejtív és tágyilagos hazai hírközlés ezeket a rideg tényeket miért hallgatja el a magyar közvélemény elől?

Kép: első képen Kerry amerikai külügyér, az egyiptomi katonai vezetővel kifőzték a puccsot. Második képen Al-Sisi a katonai banda vezérkari főnöke, akik kitalálták, hogy Morsit (következő képen) egy katonai bázison őrzik, hogy a nép azt ne tudja majd megtámadni, kiszabadítani. A velejéig rohadt amerikai rendszer elismerte a katonai puccsot és egy szavuk sincs a lakosság elleni terror ellen. Egy orvos elmondta a tévében, hogy a katonai banda civileket bérelt föl, hogy ezek gyilkolják a népet. Vidéken főleg a nép Morsi-párti. Ahogy telik az idő az elbutított nép rájön a becsapásra, vagy fegyveres ellenállásba kezdenek, ami nagyon valószínű...Ettől viszont Amerika retteg, hiszen a puccsista katonai bandája nem lesz ura a helyzetnek, akármennyi fegyverük is van. Másrészt a cionbérenc Szaud Arábia igen sok pénzzel támogatta a katonai bandát, hogy verjék le a Morsi pártiakat. Az idő fog dönteni, de a nagy összecsapás még hátra van.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/ciongyilkosok-egyiptom-ellen