2014. május 1., csütörtök

Desztillált pszichoanalízis – zsidó psziché

A zsidók társadalmunk kíméletlen, érzelmek, empátia, erkölcs nélküli ragadozói. Köztünk élnek és nehéz tenni ellenük, ha valakit vagy valamit kiszemelnek"célpontul"! A zsidóknak három csoportja van:
- a fizikailag sokkolók(ők felelősek a különböző terrorcselekmények végrehajtásáért) ők gyilkolnak és fizikailag követnek el erőszakot előre kitervelt kegyetlen módon,
- a másik csoportjuk a pszichés eszközöket alkalmazó háttérben alattomosan megbújó,ismeretlenségre törekvő pszichopaták(a globalista-cionista pozicionálók), akik általában nem egyedül,hanem kisebb csoportokat(a politikai-tekintet minden szintjén) irányítva próbálják céljukat elérni, mivel gyávák szemtől-szembe támadni, valamint általában gyenge ideg-rendszerű, dühöngő emberek. Sokkal és szinte kizárólagosan veszélyesebbek, mint a végrehajtók/érdek-kollaboránsok csoportja, mert nem hagynak látható nyomokat maguk után!
- a harmadik az ortodox, újnevezett semleges zsidó, aki tisztában van identitásával és vallási meggyőződése alapján reális helyével a világ népei között – ezek egyébként elítélik az előző kettő kényszerítő törekvéseit.
Ez az írás róluk szól! Mindazon nemzeteknek szánom ezt az írást, akik hozzánk hasonló helyzetbe kerültek a világban, vagy kerülhetnek létük folyamán és ebben a helyzetben sem az államának hatalma(hiszen az jó eséllyel kiszolgálóik), sem bárki más nem tud segíteni Neked és nemzetednek. Csak te és az erre hívatott közösség – jelen esetben az egységgé kovácsolandó nemzeted/nem szép kifejezéssel a civil és polgári társadalmad. Sőt az sem mindegy kinek mondod el, mert könnyen "bolondot" csinálnak belőled, vagy Te saját magadból látható bizonyíték híján. Sok nemzetinek tűnő képződményben ott vannak.
Mit lehet tenni? Talán a legfontosabb dolog, hogy NE ESS KÉTSÉGBE!
Mindig, minden élethelyzetre van megoldás!
NE LÁSSÁK, HOGY BÁNT, MERT ANNÁL JOBBAN CSINÁLJÁK VELED! Az nem sokat ér, hogy nem veszel róluk tudomást, ha már reagáltál(hiszen mondjuk, 10évvel ez előtthöz képest ma mindenki zsidózik – emlékezz csak!) a beteges világrengető hazugságaikra és már rád szálltak! Az ilyen "lelkileg korcs" embereknek az a céljuk, hogy uralkodni tudjanak, félelembe és kétségbeesésbe taszítsanak, majd kegyetlenül „ön-bíráskodjanak”(ne feledd – már retorikájukban ők is a nemzeted testének tekintik magukat a jogok szintjén, csak a nemzetkötelesség marad hátul mindig). Társadalmunk beteges "ragadózó gépei", akiket 'parazitáknak','lélekevőknek' is szoktak nevezni. Sokan nem tudják elképzelni sem, hogy ilyen szánalmasan beteges emberek léteznek és más ártatlan "prédájuknak" kiszemelt emberek/nemzetek életét keserítik meg, vagy teszik tönkre. Érzéketlen "szörnyetegek", kiknek egyetlen céljuk a kiszemelt áldozaton vélt sérelmük és beteges vágyaik kielégítése bármilyen áron, eszközöket nem kímélve és lehetőleg anyagi előnyökre szert téve fenntartani ezt a lelki-terrort a lehető leghosszabb ideig vagy örökre. Ez a Holokauszt-vallás létrehozása, sokkoló kiterjesztése és minduntalan ismételgetése különböző provokációk által. Általában rokonszenvesnek, megnyerőnek tűnő emberek, akikről nem is tudja a környezete, milyen "szörnyeteg" lakozik bennük. Ezért alakulhat ki az átlagemberekben a „Jó-zsidó” képe… Csúfolásokkal, fenyegetőzésekkel, követéssel próbálnak állandóan a nyomodban lenni és lerombolni önértékelésedet és emberileg pórig alázni. Módszerük, hogy amíg célhoz nem érnek nálad, állandóan a nyomodban tudjanak lenni és provokáljanak bizonyos távolságból, hogy egy nyugodt pillanatod ne legyen tőlük. Megfelelő távolságból, vagy tömegben elvegyülve, de mindig a háttérben maradva tudjanak a "kilátástalanságba üldözni", aminek eredménye akár idegösszeroppanás, munkahely, egészség, szeretteid elvesztése lehet a mindennapi élet szintjén. Arra ügyelnek, hogy tanúk ne legyenek, ezért úgy támadnak alattomos módon, hogy Te mindenképpen halljad, ugyanakkor ne tudj védekezni és másoknak rámutatni például: "látod azok mocskolódnak velem állandóan"!
Mesterei az emberi manipulálásnak, ezért nehéz őket elkapni ill. lebuktatni, hiszen a "lelki-terror" sokszor megfoghatatlan, éppen ezért veszélyes, talán veszélyesebb, mint a fizikai, mivel alattomos módon történhet, ismeretlenül és gyakran egyéletre szóló sebeket ejthetnek. Lásd: Mohács-törökvész-48/49-I-II. világháborúk-Trianon-kommünterror-rendszerváltás… A beteges politikai bűnözők jó része közülük kerül ki, kiszámíthatatlanok!

Dr. Madarasi Pál

Rövid beszélgetés Uruguay elnökével

A világ legszegényebb államelnöke egy farmon él, egy lelakott házban, zöldségek és virágok termesztésével biztosítja a betevő falatot. A nemes egyszerűséggel önmagát Pepének nevező Uruguay-i elnök a riói fenntarthatósági csúcskonferencián őszinte, mély emberi szavaival keltett megdöbbenést a nyakkendős, bürokrata elit körében, ilyeneket mondva:
“..Nem azért jöttünk erre a bolygóra, hogy egyszerűen csak fejlődjünk, tekinteten kívül hagyva mindent. Azért jöttünk erre a bolygóra, hogy boldogok legyünk. Mert az élet rövid, és egy pillanat alatt véget ér. Egyetlen anyagi holmi sem olyan értékes, mint az élet. Ez mindennél fontosabb[..] De az élet úgy csúszik ki az ujjaink közül, hogy dolgozunk, folyton csak dolgozunk azért, hogy még többet fogyaszthassunk, és a fogyasztói társadalom a motor [..]
Pedig éppen ez a túlfogyasztás az, ami a bolygóra veszélyes. Ezt a túlfogyasztást pedig azzal tudják fenntartani, hogy rövid ideig használható eszközöket gyártanak, mert úgy sokat lehet eladni. [..] Dolgoznunk kell, és fenn kell tartanunk a „használd és dobd el” civilizációt, így aztán egy gonosz csapdába kerülünk..[..] Az igazi ok a civilizációs modell, amit mi hoztunk létre, és amin változtatnunk kell, az az életmódunk. [..] A fejlődés nem lehet a boldogság kárára. Az emberi boldogság javát kell szolgálnia, a földi szeretetet, az emberi kapcsolatokat, a gyermekek nevelését, barátságok ápolását, az alapértékek őrzését. Pontosan azért, mert ez a legértékesebb kincs, amink van, a boldogság…”
José Alberto Mujica Cordano, Uruguay 77 éves elnöke a fizetésének 90%-ával karitatív alapot támogat, egy szegények számára létrehozott lakásprogramot, a maradék 10% kb. 800 dollárt tesz ki. Az elnöki palotába nem költözött be, s a megüresedett intézményt felajánlotta a hajléktalanoknak téli időszakban menedékhelyként. Nincs limuzinja, helyette egy 1987 – es bogárhátúval közlekedik. Megválasztása utáni első napon azzal sokkolta a parlamenti parkoló őreit, hogy elnökhöz nem méltóan egy robogóval érkezett. Eladatta a tengerparti elnöki rezidenciát, mert haszontalannak tartotta azt. Minden vagyona a farmja, három traktor és egy régi Volkswagen – ezek együttes piaci értékét 44 millió forintban állapította meg az uruguayi adóhivatal. Elnöki mandátumának lejártával az ex-államfőknek járó tiszteletdíjból iskolát kíván építtetni: „Nincs szükségem a fizetésemre – így is bőven megtermelem, amire igény tartok”.
A farmján él, egy lelakott házban Montevideo peremén és nagyon boldog, hogy szeretett virágaival és zöldségeivel foglalkozhat az elnöki teendők ellátása mellett.
Az elnök híres egyszerű életviteléről, és a fogyasztói kultúrát mélyen elítélő magatartásáról. Összesen 15 évet töltött embertelen körülmények közt a börtönben, mint politikai fogoly.
A börtönben töltött kegyetlen évek megszabták életfilozófiáját:
„A börtönben rájöttem, hogy rengeteg fölösleges problémát gyártottam saját magamnak. Szabadnak lenni annyit jelent, hogy az ember a lehető legtöbb időt azzal tölti, amivel igazán szeret foglalkozni. Persze ehhez rengeteg időre van szükség. Ha sokat fogyasztanék, és nagy igényeim lennének, az egész életemet arra pazarolnám, hogy pénzt gyártsak az igényeim kielégítésére, így pedig nem lenne időm szabadon élni” – foglalta össze Mujica.

Várhegyi Kálmán összeállítása

NATO: "Oroszország mostantól ellenség!" - mit jelent ez ránk nézve?


A fenti szavakat nem más, mint Alexander Vershbow, a NATO főtitkár-helyettese mondta. Alexander Vershbow, aki az Egyesült Államok volt nagykövete, kifejtette, hogy "A NATO-nak át kellett gondolnia az Oroszországgal való kapcsolatát, mert úgy néz ki, hogy a több évtizedes próbálkozás, hogy az oroszokkal partneri, szövetségesi viszonyban legyenek, csődöt mondott." Természetesen a főtitkár helyettes arra nem tért ki, hogy valójában már több hónapja zajlanak a csapatmozgások egy potenciális Oroszország-ellenes háborúhoz a NATO felvonulási államaiban, köztük Magyarországon.
Hídfő.net | Alexander Vershbow, NATOAlexander Vershbow NATO, főtitkár-helyettes.
Alexander Vershbow továbbá elmondta, hogy a "NATO-nak minden esetre felkészülve defenzív erőket kell a szövetséges országokba telepíteni, nem csak Ukrajnába, hanem Moldovába, Örményországba és Azerbajdzsánba is."
A NATO csapatok már itt vannak hazánkban. Jelenleg épp a "Várpalota Challenge 2014" fedőnevű ál-hadgyakorlat leple alatt vonul egyre több és több NATO harceszköz be az országunkba, köszönhető a kormánynak és a "nélkülözhetetlen" euro-atlanti szövetségi rendszernek, amibe a Martonyi-félék "zseniális" taktikai húzásokkal belementek. Mit jelent ez Magyarországra nézve? Sok jót nem. Gyakorlatilag Magyarország önfenntartási képessége a nullával egyenlő a jelenlegi állapotában. Miért érdekes ez? Azért, mert háború esetén minden ország, aki a frontvonal mellett van, befelé kell forduljon, hiszen a legtöbb gazdasági kapcsolata óhatatlanul is, de megszakad. Egy ütközőállam, mint mi, csak a hatalmasok játékszere lesz. Megint. Egy ilyen esetben, az olyan államok prosperálnak, akik területileg nem kötődnek a konfliktushoz. Például az Egyesült Államok. Milyen meglepő. Az Obama adminisztráció legvégső megoldása a belpolitikai problémáik ellensúlyozására az lesz, hogy kelet-európai fiatalok majd kiadják a véráldozatot a "szövetség" nevében.
Hídfő.net | Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"Holland páncélosok Hajmáskéren, "Várpalota Challenge 2014"
A háború át fog dübörögni Magyarországon, egyészen addig a pontig, amíg a vérveszteségeknek köszönhetően (könnyen lehet, hogy előbb is) el nem kezdik majd a magyar fiatalokat és apákat is besorozni. Magyarországnak ugyanis teljesítenie kell a szövetségi szerződésben aláírt kötelezettségeit, tetszik, vagy nem. Ha esetleg megtagadná a kormány azt, hogy magyar fiatalok ezeri, tízezrei haljanak meg azért, mert az USA sértett kisgyerekként, mint akinek elvették a játékát, háborúba akarja sodorni a világot, akkor bizony itt is katonai jellegű rendszerváltás lesz, csak NATO felügyelettel, aztán majd az "új vezetés" szépen kiadja a sorozási parancsot, netán ki is kényszeríti azt karhatalmi erővel. Mindezt, mert az USA-nak nem tetszik, hogy az oroszok nem engedték, hogy az amerikaiak sáros csizmával masírozzanak be az előszobájukba.
A NATO, mint a világ legerősebb terrorszervezete, sose tartogatott perspektívát számunkra. Ostoba módon elhitték vezetőink azt a mesét, hogy a NATO-ra azért van szükség, mert fenyegetnek bennünket a környező államok. A környező államoknak pedig azt adták elő a NATO képviselői sok évvel ezelőtt, hogy Magyarország fenyegeti őket és a területeiket. Szépen kijátszottak bennünket egymás ellen, hogy megvalósíthassák a grandiózus tervet, Oroszország bekerítését és háborúba sodrását, hogy az Államok ipara ismét prosperálhasson, ismét el legyen fedve a munkanélküliség, a bűnözés, a hadsereg diszfunkcionalitása, el legyenek takarítva a bűnözők a frontvonalra küldéssel. Ez sose szólt rólunk, magyarokról.
Vegyük végre a saját kezünkbe a sorsunkat. Nem tud a világ végre a fejlődés útjára lépni? Csak nem... gátolják valakik?
Nagy Kálmán

Oroszbarát fegyveresek elfoglalták az ügyészség épületét Donyeckben

Több száz felfegyverzett oroszbarát elfoglalta az ügyészség székházát a kelet-ukrajnai Donyeckben, a harcok során többen megsérültek - írta a BBC. A részben eltakart arcú támadók Molotov-koktélokat, petárdákat, benzines palackokat dobáltak az épületet védelmező rohamrendőrökre, akik könnygázzal és hanggránátokkal válaszoltak.
Televíziós felvételek tanúsága szerint a támadók lefegyverezték a rendőröket, és arra kényszerítették őket, hogy a felbőszült tüntetők között nyitott "szégyenfolyosón" át távozzanak. A szakadárok az épület tetejére kitűzték az egyoldalúan kikiáltott "Donyecki Népköztársaság" zászlaját.
Az indulatok egy többezres oroszbarát felvonulás nyomán szabadultak el. A szakadárok azzal vádolták az ügyészséget, hogy a kijevi hatalmat támogatja. A tömeg kórusban követelte, hogy Donyeck a Krím félsziget példájára csatlakozzon Oroszországhoz.

MTI

Leváltják az amerikai katonai hírszerzés vezetőjét

"Lemond" az amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökség (DIA) vezetője, Mike Flynn altábornagy és a helyettese, David Shedd is ezév végéig nyugdíjba vonul. Ezt ma jelentette be a Pentagon szóvivője, John Kirby, aki nem részletezte, hogy mi áll a döntés hátterében.
Mike Flynn altábornagy
A Washington Post értesülései szerint az amerikai katonai hírszerzés vezetőinek "vezetési stílusuk" miatt kellett távozniuk, ami miatt a "munkatársak" elégedetlenek voltak. Kirby elmondása szerint a vezetői posztokra egyelőre nem tudni, mikor jelölnek ki újabb személyeket.
A DIA igazgatójának helyére eredetileg 2015 végén akartak új személyt kijelölni, úgy tűnik azonban, hogy az amerikai hírszerzést olyan kudarcok sorozata érte, ami miatt kénytelenek voltak újabb személycseréket tenni. Az Ukrajnában történtek jelentették ezeket a kudarcokat. A Washington Post által megszellőztetett információk szerint több korábbi személycsere is egybeköthető azzal, hogy az amerikai szolgálatok nem tudták előre jelezni Oroszország várható reakcióját a Krím-félsziget kapcsán. Amerika bizonyos információs rések miatt az utolsó pillanatban szembesült azzal, hogy az orosz csapatok bevonultak a Krím-félszigetre.

http://www.hidfo.net/2014/05/01/levaltjak-az-amerikai-katonai-hirszerzes-vezetojet

Blackwater, Greystone, és a privát katonai cégek - kik ők?

A kérdésre a rövid válasz: az újfajta háborúk megvívói. A privát katonai cégek létrehozása és alkalmazása egyre sürgetőbb lett az Egyesült Államoknak, miután a nyílt katonai erő alkalmazását nyomós indok nélkül, csak a Truman-doktrína módosított változata alapján egyre jobban kezdte elitélni a világ a 2000-es évek elején. A Truman-doktrína szerint az Egyesült Államok nem tűri el a második világháború után kialakult status quo erőszakos megváltoztatását, és gazdasági, illetve katonai segítségnyújtással beavatkozik azon országokban, ahol a kommunizmus térhódítása fenyeget. Mivel kommunizmus kvázi már a hidegháborús fogalom szerint nincs, az USA a Truman-doktrínát úgy alkalmazza, hogy beavatkozik bárhol, ahol az érdeke kívánja, hogy a világhatalmi szerepe megmaradjon.
Az Államoknak ki kellett találnia egy megoldást, amivel rá a gyanú árnyéka se vetődhet az ilyen beavatkozások folyamán. A megoldás a privát katonai cégek lettek.

Hídfő.net | Blackwater alkalmazottak, Irak, 2000-es évek közepe
Blackwater "alkalmazottak", Irak, 2000-es évek közepe.

Hogy tesztelték ezt a megoldást? A Blackwater irakban mutatkozott be. Védelmi és biztosítási feladatokat láttak el eleinte. Ilyen volt a Bagdadban található iráni nagykövetség mellett történő robbanás helyszínének a biztosítása. Az USA vezetése látta, hogy ezeket az embereket kiválóan lehet használni, mert könyörtelen zsoldosok. A Blackwater "alkalmazottai" 2005-2007 között csak Irakban 195 alkalommal keveredett tűzharcba, az ezeket vizsgáló bizottság megálapította, hogy 163 esetben a 195-ből a blackwater alkalmazottak adták le az első lövéseket. A legismertebb incidens, amikor 2007. szeptember 16-án a Blackwater egyik osztaga a bagdadi Nisour téren lövöldözésbe kezdett, ennek 17 iraki halottja lett a civilek közül további 20 embert pedig megsebesítettek. Egy Blackwater alkalmazott se sérült meg ez az incidens során.

Hídfő.net | 2005. július 5, Bagdadban a Blackwater "biztosít"
2005. július 5, Bagdadban a Blackwater "biztosít" - a kép nem illusztráció.

Hogy működik ez a gyakorlatban manapság? Van egy állam, amire az atlantistáknak szüksége van, az állam ásványkincsei, fekvése, vagy bármi más miatt. Ebben az államban lefizetésekke, pozíciók ígérgetésével ráveszik a mindenre kapható politikai söpredéket, hogy kezdjen el lázongani valami mondvacsinált indokra hivatkozva. A második fázisban megjelennek a tüntetők között a "még elégedetlenebb", fegyveres tüntetők is. Ők már a privát katonai cégek emberei, helyi lakosnak öltözve. Ezek az emberek eddig is ott voltak, és a kormány ellen fellépő politikai söpredéknek adtak szervezési és kiképzési tanácsokat, valamit a nyílt színrelépés előtt kiépítik az utánpótlási vonalaikat. A nyílt színrelépés, mint harmadik fázis, itt már nincs se álruha, se semmi, nyíltan katonáknak öltözve akcióznak a privát katonai cégek osztagai a célországokban, csak azonosító nélkül, gyakran a helyi szervek egyenruhájában. Lásd Ukrajna, illetve Venezuela.



http://www.youtube.com/watch?v=IpI06OLdHOM Donyeck, 2014. április 8. Oroszpárti tüntetés mögött felbukkanó jelzés nélküli katonák.



A Blackwater céget 1997-ben alapították, 2009-ben átnevezték Xe Services-re, majd 2011-től Academi néven futnak. 2010-ben a céget megvette egy máig ismeretlen "befektetői csoport".

http://www.hidfo.net/2014/05/01/blackwater-greystone-es-privat-katonai-cegek-kik-ok

Kína visszaküld egymillió tonna génkezelt kukoricát

Az Amerikai Egyesült Államok volt Kína egyik legnagyobb kukorica beszállítója 2008-2013 között, csak 2013-ban ötmillió tonnát vettek meg a kínaiak az USA-tól. Azoban ez a tendencia zuhan. az USA az előző évhez képest 85%-al kevesebb kukoricát volt képes szállítani Kínába, Kína ugyanis bevezette a génkezelt növényekre a behozatali tiltást. A napokban 1 millió tonnát küldtek vissza az államokban, de idén már nem ez volt az első, április elején is visszafordítottak a kínai hatóságok egy 900.000 tonnás szállítmányt. Csak az idei évben eddig ez 427 milió dollár veszteség az Egyesült Államoknak.
Hídfő.net | Kína visszaküld egymillió tonna génkezelt kukoricát
Kína tavaly november óta ellenőrzi tüzetesen és blokkalja a nem megfelelő szállítmányokat az Államokból. A visszaküldött szállítmányok mindegyikében jelen volt a MIR162 transzgenikus összetevő, a manapság népszerű génmódosítási eljárásokra jellemzően. Kína eddig 15 fajta génmódosított kukoricát vett fel a tiltólistájára.

http://www.hidfo.net/2014/05/01/kina-visszakuld-egymillio-tonna-genkezelt-kukoricat

Holnap támad a hiénafalka Luhanszkban

Az ukrán Fegyveres Erők Vezérkarától kiszivárgott hirek szerint holnap-május 2-án-a kijevi zsidóbérenc hiénafalka támadást fog inditani Kelet-Ukrajnában a függetlenség-pártiak ellen.
Tekintettel arra, hogy Turcsinov vezérhiéna a sorozatos kudarcok fölötti dühében menesztette a “terroristaellenes erők” teljes vezérkarát, maga Avakov főbelügyér kénytelen a “leszámolást” irányitani. A Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (SZBU) dirigáló fajtársával Nalivajcsenkoval ki is települt a “műveleti terület” közelébe.
Nalivajcsenko előzetesen kért egy speciálisan kiképzett jobbszektoros zsidóhordát magától Jaros Vezértől, aki nem tagadta meg a fajtársi segitséget.
Elhatározásuk, hogy május 2-án meginnditják a vérbefojtási akciót Luhansz-régióban, és harmadikára már be is fejezik. BÁRMI ÁRON!
A RIA-Novosztyi hirügynökség értesülései szerint Turcsinov falkavezér győzködi Jarost, hogy ő maga személyesen és közvetlenül irányitsa a vérontást. (Ezek szerint a zsidrák főmartalócnak nincs sok kedve közel merészkedni Misa hátárához-ha már győzködni kell!)
A jelek szerint holnaptól eszkalálódhat az ukrajnai válság. A kijevi fenevadak nem férnek a bőrükben, és megkisértik Istent.
Reméljük, ott fog fűbe harapni mind! Egytől-egyig orosz tankok hernyótalpai alatt fognak szétmállani! Férgek módjára!
(Forrás: http://news.mail.ru)

Az ukrán Biztonsági Tanács vezetője, Vitalij Nalivajcsenko vezeti majd a különakciót az ország dél-keleti részén. Május 2-án ott rohammal kívánnak bevenni bizonyos objektumokat és helyőrsöket. Ezt a RIA Novosztyi hírügynökség jelenti, ukrán vezérkari hírforrásra hivatkozva.
A meg nem nevezett hírforrás értesülései szerint Arszen Avakov belügyminisztert félreállították az akció folytatásától, mivel elrontotta az akció első szakaszát. A hírforrás állítja, hogy Nalivajcsenko, tisztában léve a hadsereg egységei bevetésének értelmetlenségével Luhanszk és Doneck megyékben, az ultraradikális Jobboldali Szektor osztagai rohamra való felkészítésére szervezte meg. Rámutatnak, hogy az SZBU vezetője feladatául tűzték ki, hogy május 3-ig minden áron oldja meg az ellenőrzés helyreállításának kérdését Luhanszk megyében.
Oroszország Hangja

Törökországban kiújult a felforgatás - ki mozgatja a szálakat?

Törökországban felforgatásba torkollott a május 1-i felvonulás - Isztambulban mindenfelé erős a rendőri jelenlét, mert a felvonulás kormányellenes tüntetéssé alakult. A tömeg követelni kezdte a megszorító intézkedések visszavonását, majd több helyszínen is minden előzmény nélkül Molotov-koktélokkal kezdték dobálni a rendfenntartókat. A rendfenntartás könnygázzal és gumilövedékekkel válaszolt, a tömegoszlatás nagyon hamar utcai harcokká fajult.
A szokásos viselet - ahogy Kijevben is történt
Ilyen helyzetekben látható, hogy a tömeget valaki kívülről manipulálja. A felvonulás eredeti célja elsikkadni látszik, arra már csak néhány transzparens emlékeztet. A provokátoroknak pedig nagyon könnyű a dolga, mert a kormány intézkedéseit a társadalom többsége ellenzi. Ennek ellenére egyértelmű, hogy a török kormány már nagyon hosszú ideje egy elnyúló nyugati felforgatási kísérletet hiúsít meg.
Korábban az internetes közösségi hálókon kormánypolitikusok lehallgatott beszélgetései kezdtek terjedni. A Twitter működését átmenetileg be is tiltotta a kormány és elérhetetlenné tették a török internetezők számára, de a bírói hatalom enyhítő döntését követően a tiltást kénytelenek voltak feloldani. Az Erdogan elnök korrupciós ügyeit kiteregető felvételek valószínűleg külföldi forrásból kerülnek a társadalom elé.
A nyugati országok meg akarják kaparintani a Törökország keleti részén található földgázlelőhelyeket, hogy az Európai Unió a Nabucco projekt újraindításával tudja kiváltani az orosz gázimportot. Törökországban emiatt gyorsultak fel az események: az ország keleti részén a lakosság többsége kurd nemzetiségű, és Kurdisztán kiszakításával, valamint független államként elismerésével a nyugati vállalatok hozzájutnak Törökország olyan földgáz- és olajkészleteihez, melyet a török kormánytól nem kapnak meg.
Az Erdogan-kormánynak köszönhetően Törökország évekkel ezelőtt kihátrált a Nabucco projektből, ami így forrásainak nagy részét elvesztette és ellehetetlenült a megvalósítása. A British Petroleum és más nyugati vállalatok azt követően megvették a kitermelési jogot a kurd többségű terület helyi vezetőitől, így mostanra a török kormány sem fér hozzá saját természeti kincseihez, amit nem egy esetben a függetlenedő Kurdisztán fegyveres milíciái ellenőriznek. A nyugati országok pedig könnyen előkeríthetik a török kormány tagjainak kompromittáló anyagait, hiszen az Erdogan-kormány korábban a nyugati érdek gátlástalan kiszolgálását végezte, és ezért cserébe nyugatról zsebbe kapott hatalmas pénzeket. Most azok tálalják ki a török kormány tagjainak korrupciós ügyeit, akik korábban magát a korrupciót kezdeményezték.

http://www.hidfo.net/2014/05/01/torokorszagban-kiujult-felforgatas-ki-mozgatja-szalakat

Ukrajna megkapja az IMF hitelt

Az IMF (International Monetary Fund, Nemzetközi Valutaalap) ezzel hivatalosan is bekebelezte Ukrajnát. A megegyezés szerint Ukrajna 17 milliárd dollárt kap két év alatt, ebből 3.2 milliárdot azonnal utalnak. A hivatalos szövegezés szerint a pénzt az ország gazdaságának a helyreállítására kell fordítani.
Christine Lagarde IMF igazgató is megszólalt az ügyben, miszerint "Az Oroszország elleni szankciók egyértelműen aláássák az ukrán gazdaságot, tekintettel, hogy az ukrán áruk fő piaca Oroszország. Ezért is sürgetjük a feleket, hogy minél előbb üljenek tárgyalóasztalhoz."
Hídfő.net | Christine Lagarde IMF igazgatóChristine Lagarde IMF igazgató.
Lefordítva ez annyit tesz, hogy az IMF nagyon "sajnálja", de Ukrajnát mostntól atlantista érdekszférának tekintik, és odaöntenek egy kis pénzt, hogy amíg az oroszellenes műveletek véget nem érnek az országban, addig valahogy tudják élelmezni a lakosságot. Legalább addig ne kelljen még az éhezéstől félőrült civilekkel is háborúzniuk az ottani Blackwater (jelenleg épp Academi néven fut a cég) és Greystone csapatoknak.
Természetesen a 17 milliárd dollárt az IMF nem ajándékba adja, még úgy se, hogy a szolgalelkű atlantista ukrán vezetés a pénz nagy részét a hadseregre illetve kormányhű miliciák finanszírozására foga fordítani. Az IMF feltételekről itt olvashat. Az egyik legkeményebb IMF feltétel, hogy a gáz árát az ukrán háztartások számára emeljék fel 50%-al. Ez a lakosság szempontjából katasztrofális hír, hiszen eddig az oroszokkal ápolt viszony miatt volt képes az ukrán lakosság telente a rendszerváltás óta így vagy úgy, de valamennyire fűteni. Ennek az IMF feltételnek a következménye rövidtávon a lakossági fogyasztás 8%-al való csökkenése 2014 évben, méghozzá a Világbank előrejelzése szerint.
Mindezek ellenére, hogy az oroszoknak adják el a gazdaság húzóágazatainak a termékeit, és az orosz jóindulat miatt van még gáz ukrajnában, Olekszander Sjapak Ukrajna jelenlegi gazdasági minisztere kijelentette, hogy "Az oroszok felé fennálló tartozásaink törlesztése nem elsődleges prioritás." Ez elég rossz megközelítés, hiszen Ukrajna gázadóssága most érte el a 3.5 milliárd dollárt, ezzel Ukrajna teljes adósságállománya az oroszok fele 17.9 milliárd dollár. Milyen érdekes, hogy az IMF pont 17 milliárd dollárnyi hitelt ad.

http://www.hidfo.net/2014/05/01/ukrajna-megkapja-az-imf-hitelt


Az Európai Bizottság is támogatja pénzzel a lakosság elleni háborút Ukrajnában


Az Európai Bizottság 365 millió eurót szavazott meg Ukrajna részére, a "Különleges támogatási csomag a stabilitás és gazdasági fejlesztésekhez" munkacím alatt. Az első részletet már el is különítették, az utalás csak az ukrán illegitim kormány aláírására vár. Ez az összeg ugyan eltörpül az IMF 17 milliárdos "kölcsöne" mellett, ám jó tudni, hogy az Európai Unió is az ukrán lakosság fegyverrel való térdrekényszerítése mellett foglal állást. Ne legyenek illúzióink ugyanis afelől, hogy ez a pénz hova fog kerülni.

Hídfő.net | Barosso, a brüsszeli helytartótanács fejeBarroso, a brüsszeli helytartótanács feje.

Az Európai Bizottság hivatalosan "Az EU végrehajtó szerve, és Európa érdekeit képviseli a tagállamok egyéni érdekeivel szemben". Milyen szép megfogalmazása ez a brüsszeli helytartótanácsnak. Ilyen feltételek mellett olvassuk nyugodtan továbbra is az Index és egyéb atlantista napilapok "Mindenki nagyon szereti az EU-t Magyarországon" című ferdítéseit.
http://www.hidfo.net/2014/05/02/az-europai-bizottsag-tamogatja-penzzel-lakossag-elleni-haborut-ukrajnaban

A nyugat kiárusítja katonai technológiáit

Egyre több katonai szaklap foglalkozik vele, hogy mi lesz a nyugat féltett legújabb és legfejlettebb technológiáival, ha azokat egyszerűen kiárusítja. Ennyire nagy a gazdasági baj, hogy már ezt is el kell adni?
A világ gazdaságának alapja a kereslet és a kínálat. Ha nincs kereslet egy termékre, azt nem lehet eladni. Ha csak katonai technológiára van kereslet, akkor vagy eladják, vagy eladja más, telített a piac. Angliában, Franciaországban, Németországban akkora gazdasági bajok vannak, hogy egymással versengve árusítják ki a legmodernebb technikákat. A versenyben élen jár Franciaország.
A keresleti oldalon legnagyobb piac jelenleg Kína. Ugyan az 1989-es tiananmen-téri produkció után, mikor beletaposták a betonba a nyugati felforgató ügynököket, az atlantista országok minden nemű katonai technológia eladását betiltották Peking számára. Ez éppen jól is jött akkoriban az orosz iparnak. Ma látva azt, hogy Moszkva mekkora értékben adja el sorra katonai felszereléseit Kínának, annak ellenére, hogy maga a kínai ipar is élenjáró fejlesztő kezd lenni, igyekszenek gyorsan bepótolni a lemaradást, és mindent adnak, ami csak kell. Katonai tengeralattjárókba fejlesztett speciális motorokat, repülőgép alkatrészeket, bármit, amit csak el lehet adni. 
Ha valahol baj van a gazdaságban, mindig azt kell szemügyre venni, hogy az adott ország kiárusítja-e azt a technikát, terméket, technológiát, amelyben specialista, vagy amelynek a gazdasági előnyét köszönheti. A NATO országok gyarmati, illetve a világot kifosztó háborúi miatt erősen fejlesztette a hadsereget. A hidegháború is erre kényszerítette, de legfőképpen a gyarmatok megtartása. A gazdasági válság azonban lassan térdre kényszeríti a nyugatot, kénytelen azt eladni, amit megvesznek. Kínának semmi egyébre nincs kereslete, mint bizonyos hadiipari technológiákra.
Franciaország vezeti a listát 140 millió eurós forgalommal, majd jön Anglia és Németország, de még Hollandia is ott van a sor végén 18 millió dolláros hajómotor eladással. A németek tengeralattjárókra fejlesztett motorból csinálták a legnagyobb üzletet, a franciák pedig helikopter technológiákat adtak el. Anglia jobbára a hajózással kapcsolatos technológiákkal kereskedett.
Német motorral szerelt kínai tengeralattjáró
Miért olyan felháborodott a szaksajtó? Azért, mert már hangot adnak annak a fajta "vesztes" hangvételnek, amely előrevetíti a NATO jelenlegi vezető szerepének elvesztését. Kína ugyanis láthatóan célzottan vásárol, és csak azt, ami neki kell, nem pedig azt, amit árulnak. Ez pedig egyet jelent, hogy Kína technológiában lassan de biztosan felzárkózik, már csak bizonyos területeken van elmaradva, és azokat gőzerővel pótolja be. A szaksajtó pedig tudja - hiszen ez a dolga -, hogy amint Kína felzárkózik, azzal együtt elveszti jelentőségét a NATO szövetséges erő a Csendes-óceánon, hiszen a kínai létszámmal képtelenség versenyezni. A térségben Kína nemsokára kiszorítja az Egyesült Államokat, és utána menthetetlenül vezető erő lesz a térségben.
A nyugat azonban egyenlőre nem jelent ellenfelet az orosz fegyveriparnak a kínai piacon, mivel a teljes kereskedelmi egyenleg is csak töredéke az oroszokkal folytatott kínai fegyverkereskedelemnek.

http://www.hidfo.net/2014/05/01/nyugat-kiarusitja-katonai-technologiait

Újabb éjszakai ajándék Kolomoszkijnak-ezúttal Nyikolajivban





ATM állott itt egykoron, de reggelre csak rom és korom!



“Csinvalis-forgatókönyv” Szlavjanszknál? Baljós előjelek Donbasszból!

Szveta baljóslatú tudósitása Szlavjanszkból:
“A “Moszkovszkij Komszomolec” újságirójával tegnap Szlavjanszkban jártunk. A városban béke és nyugalom van, ám-mondjuk igy-NYUGTALANITÓ HIREK láttak napvilágot.
Turcsinov tegnap délelőtti kijevi fenyegetőzései kezdenek konrét formát önteni. A Donyecki Népköztársaság információs szolgálata jelezte, hogy Nyugat-Ukrajnából a kijevi junta komoly páncélos erőket érkeztetett kedden és szerdán Krasznoarmejszk térségébe. A Szlavjanszktól alig 100, Gorlovkától és Donyecktől pedig mindössze k. 50km-re lévő város környéki erdőkben rengeteg páncélozott jármű, harckocsi és teherautó lapul napközben, és csak éjszaka mozognak.
VALAMI KÉSZÜL!-mert van egy erre utaló nagyon komoly tapasztalat. Dmitrij Sztesin a “Moszkovszkij Komszomolec” tudósitója 2008-ban-közvetlenül a háború kitörése előtt-járt Dél-Oszétiában. Ugyanazt tapasztalta Csinvaliban, mint amit most Szlavjanszkban: az eddig itt nyüzsgő nyugati zsurnaliszták egyik pillanatról a másikra felszivódtak, eltűntek a környékről.
bm21Csinvali, Dél-Oszétia, 2008 A grúz tüzérség orvtámad a város ellen!

háború2
háborúháború1
Csinvaliban is IGY KEZDŐDÖTT! Eltűntek a nyugati tudósitók-a grúz hadsereg tüzérsége pedig két nap múlva lerombolta a várost, több száz civilt legyilkolva. És kitört a grúz-orosz háború!
Dmitrij attól tart, hogy ugyanazt a forgatókönyvet alkalmazzák most is-csak most Szlavjanszknál, illetve a Donyecki Népköztársaság ellen!
Dmitrij Jaros, a Jobb Szektor vezére kilátásba helyezte, hogy a területet “megtisztitja” a helyi önvédelmi erőktől”
Bal-Rad komm : Reméljük, hogy ezeket a gyanús előjeleket nem követi a zsidófasiszta szövetség újabb-esztelen-vérontó akciója! Ám ha mégis-Isten kegyelmezzen nekik!
Akkor már nem csak Donbasszal és az orosz hadsereggel fognak szembe kerülni!

Jogainkból nem engedünk!


A Kovászna Megyei Törvényszék határozata, valamint a Brassói Táblabíróság azt megerősítő végzése alapján el kell távolítani a sepsiszentgyörgyi Erzsébet parkban tavaly felvont székely lobogót. Mivel a központosított román hatalom a rá jellemző sunyisággal ismét a törvénybírákkal mondatja ki az ellenünk irányuló, s ezért általa nehezen vállalható utasításokat, mindenki előtt világossá kell tenni, hogy Bukarest áll az újabb magyarellenes támadás mögött.
Bár nem új keletű, így akár hozzá is szokhattunk volna, de nem tettük, így ki kell mondanunk, nyilvánosan és jól érthetően, hogy ez a magatartás és a mögötte megbújó szándék számunkra felháborító, elfogadhatatlan és vérlázító, éppen ezért elutasítjuk, és többé nem kérünk belőle. Felháborító a román állam vezetőinek hozzánk való viszonyulása, mert igényeinket és elvárásainkat sarokba rúgva, gyarmatosítóként viselkednek velünk.
Elfogadhatatlan az a ha­zug­ság­áradat, melyet egy aprólékosan kidolgozott ördögi terv részeként a médiából naponta a nyakunkba zúdítanak, hiszen gyűlöletet szítanak vele, és ellenünk hangolják a velünk együtt élő románokat. Vérlázító, amint akaratunkat semmibe véve és érzelmeinkbe belegázolva, hatalmi szóval tiltják ki tereinkről a hovatartozásunkat kifejező nemzeti jelképeinket.
Mi, erdélyi magyarok és székely magyarok az elmúlt 94 év alatt a román határok mögé kényszerítésünk ellenére is számtalanszor bebizonyítottuk, hogy békeszerető, befogadó, együttélésre képes, segítőkész és dolgos nép vagyunk, azonban azt senki se várja el tőlünk, hogy a látszatbarátság kedvéért, lemondva nyelvünkről, szokásainkról és tulajdonunkról, megtagadjuk önmagunkat. Már csak azért sem, mert egy barátnak nem lehetnek a társával szemben ilyen és ehhez hasonló elvárásai.
Ugyanakkor a békeszeretet sem tévesztendő össze a gyávasággal, a befogadás és harmonikus együttélésre való törekvés a behódolással, valamint a segítőkészség és munkaszeretet a szolgasággal. Édes anyanyelvünk használata, szülőföldünk birtoklása, nemzeti jelképeink tisztelete és használata nem képezheti alku tárgyát és nem is fogja képezni soha! És jó lenne, ha ezt a bukaresti hatalom birtokosai is az eszükbe vésnék végre!

Bedő Zoltán
Székely Hírmondó

Szlavjanszknak tegnap kora estétől ma reggelig bőven kijutott a “finomból.”


A Népi Milicia szóvivője közlése szerint egy nő és egy milicista halt meg tegnap este a Karacsun-hegyről a latorhorda által a városra kilőtt gránátok miatt.

Kora este TIZ! hordahelikopter jelent meg Kramatorszk felől a külváros felett. Leadtak néhány kósza sorozatot, de az önvédelmisek önjáró légvédelme hasznosan működött. Egy latorhelikoptert találat ért. Az füstölögve ugyan-de elsántikált, mig a többiek nem várták be a pontosabb célzást, hanem sietve távoztak.

Az éjszaka viszonylagos nyugalomban telt Szlavjanszkban.
Tegnap délután a Harkov-Rosztov na Donu autópálya mentén, és a Limana folyónál tört ki lövöldözés. Az utópályánál kitört csetepatéban egy bitang fűbe harapott. A limanai lövöldözésben egy milicista sebesült meg.

Kramatorszk megint a hadijelentések közé került. Igen heves összecsapások robbantak ki este hat óra tájban a repülőtértől északra. Itt elesett egy milicista, de az ellenség veszteségei nem ismertek. Az utóbbi időkben rádión nem beszélnek már ilyesmikről. Találtak viszont ma reggel az önvédelmisek a tegnap esti hordarejtek átfésülésekor két lemeztelenitett, azonosithatatlan férfiholttestet, lőtt sebekkel. Föltételezhetően latrok lehettek, akik hulláit hátrahagyta a kivert banda.
Andrejevka és Csjervonnij Molocsar faluk térségében úttorlaszokat akart megsemmisiteni a kiénacsapat, és rohamot intézett volna…

De az önvédelmisek meglehetősen hatékonyan vágtak vissza. Egy BTR találatot kapott, és legénysége-két martalóc-bennégett.
(Szveta B-R)


Szlavjingrád 2014. május 31.
Aki látott már akár ukrajnai, akár oroszországi nagyvárost hétvége közeledtén (akár télen akár nyáron) az nem hinné el, hogy a felvételek egy ilyen városban készültek.
Ezekben a városokban péntek délutántól hétfő hajnalig zajlik az élet. Enberek nyüzsögnek utcákon-tereken, éjjel-nappal.
Az alábbi video ma délelőtt készült Szlavjanszkban. Két ostrom között.


https://www.youtube.com/watch?v=09Pf2SZLTQ8
Kihalt utcák, ahol néhány bátrabb egyén kárfelmérést végez, és “elhárit”!
Hihetetlenül elszomoritó látvány.
https://www.youtube.com/watch?v=zAOpaD52p2k
És hogy a helyzet Donbasszban (és ezen belül is Szlavjanszkban) holnap és holnapután is ilyen legyen, arról a hiénahad gondoskodik. Vonulnak további vérontásra!
Miközben Kijevben ünnep készülődik!

https://balrad.wordpress.com/2014/05/31/szlavjingrad-2014-majus-31/