2014. június 5., csütörtök

HŐBÖRÖG A ZSIDÓSAJTÓ AZ ADÓZÁS MIATT




A Fidesz reklámadója nagyon helyes döntés, kár hogy nem korábban hozták meg. Az, hogy a szennyes tévéadók és a gennyes rádiómocskok ál-reklámjai vérlázítóak, undorítóak, az minden magyar előtt nyilvánvaló. De most lebukott a teljes "médija"....Ugyanis a HírTV és más Fidesz-közeli tévék is tiltakoznak, úgymond azért, mert ők nem adnak mocsok reklámokat. Ami nem igaz, mert minden tévében ugyanazok az ordító, dobhártyaszaggató zsidószemetek mennek...Ezek közé a szennyek közé tartozik a Láchíd Rádió is, aminek a "Lecsó" című műsorvezetője szintén az adózás ellen kampányolt, a lehengerlő kommunista szövegével. Érvei minden esetben hazugok voltak. Kép: Origó és HírTV
Egyetlen tévéadó vagy rádióadó sem szólt még arról, hogy az általuk reklámnak nevezett szennyes betétek, azok valójában nem reklámok, hanem a tudatos agymosás és lélektani hadviselés zsidókapitalista eszközei.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/h%C5%91b%C3%B6r%C3%B6g-zsid%C3%B3sajt%C3%B3-az-ad%C3%B3z%C3%A1s-miatt

Átálltak az ukrán határőrök - saját határellenőrzést szervez a népi milícia

Átálltak az ukrán határőrök több helyen az orosz-ukrán határon a felkelők oldalára. 26 határőr, köztük parancsnokok is elhagyták az orosz Dolzanszkij körzet ukrán oldalán található ellenőrző állomásokat. A hadsereg környéken állomásozó alakulatai is önként letették a fegyvert, miután a népi milíciáktól ultimátumot kaptak. Gyakorlatilag se a katonák, se a határőrség nem támogatja a kijevi juntát. Sokan közülük Luganszk és Donyeck lakosai voltak, ők egyszerűen hazamentek, miután fegyvereiket átadták a népi milícia tagjainak.
Hídfő.net | Ukrán határőrség
A biztonsági erők jelentős mennyiségű lőszert, gránátot is átadtak, valamint a határőrség gépjárműveit. Jelenleg az ellenőrző pontokon egyetlen határőr sincsen, a milícia átvette az irányítást, és azt tervezi, hogy saját határőrségét szervezi meg.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/atalltak-az-ukran-hatarorok-sajat-hatarellenorzest-szervez-nepi-milicia

Felállt az első légvédelmi ezred dél-kelet Ukrajnában


A Donbaszi Népi Milícia felállította az első légvédelmi ezredet. Miután nagy mennyiségű légvédelmi eszközt sikerült szerezniük, a katonai vezetés úgy határozott, hogy felállítja az első légvédelmi ezredet, melyet századokra és szakaszokra szétbontva osztanak ki a különböző harcoló alakulatok mellé, vagy objektumok védelmére. A légvédelmi ezred egyelőre csöves légvédelmi eszközökkel, valamint vállról indítható Sztrela-2 és Sztrela-3 rakétákkal rendelkezik. 
Hídfő.net | Donbasz légvédelmi ezred
Az Új-Oroszország területén bevetett ukrán légierővel szemben ezek az eszközök rendkívül hatásosak. A csöves légvédelem már több helikoptert lelőtt Szlavjanszk felett, a vállról indítható rakéták - főleg a Sztrela3 - kemény ellenfele az alacsonyan támadó helikoptereknek, de a vadászgépeknek is. Ilyennel lőttek le több helikoptert, és ezzel lőtték le a Szu-25-ös gépet is. Annak idején még Irak is ért el látványos eredményeket amerikai gépekkel szemben ezzel a technikával.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/felallt-az-elso-legvedelmi-ezred-del-kelet-ukrajnaban

Katonai hírek Új-Oroszországból


Alig hogy felállt az új légvédelmi ezred, máris több eredményes akcióról jött hír. Összesen 5 repülő ellenséges járművet lőttek le egyetlen nap alatt. Három helikoptert, valamint két SU25-ös gépet. Több független orosz média is megerősítette a gépek lelövését. Két helikoptert városok felett, egyet pedig egy összecsapás alatt lőttek le.
Hídfő.net | Mi-24 roncs
Mi-24 roncs. A fényképet az egyik milicista készítette mobiltelefonnal.
Rajtaütésekben több harci járművet zsákmányoltak a milícia tagjai. Közöttük egy igen érdekes és modern harcjárművet, a külföldi missziókra felkészített BTR-4E típusú páncélozott csapatszállítót. Ezt a járművet a NATO csapatok több éves városi harc tapasztalatai alapján modernizálták, az Ukránok külföldi missziókban vetették be. A járművet az összecsapás helyszínéről elmenekült katonák hagyták hátra. Annak ellenére, hogy a páncélzat sok helyen sérült és több RPG találatot kapott, motorikusan még mindig működőképes. Sajnos olyan sérüléseket szerzett, ami miatt javításra szorul (több kilőtt gumi például). Mindettől függetlenül a fényképek tanulsága szerint a jármű utasai komoly sérüléseket szenvedtek, a jármű belseje és külseje tiszta vérfoltos, néhol egész vértócsák állnak a járműben.
Hídfő.net | BTR-4E
BTR-4E
Egy másik összetűzésben hátrahagytak a kijevi junta csapatai egy T64-es harckocsit. A harckocsit feltehetően azért hagyták hátra, mert nem tudták használni tüzelésre. Annak ugyanis minden tüzeléshez szükséges optikáját egy a milícia kötelékében harcoló mesterlövész teljesen leamortizálta. Találatot kapott a periszkóp, a célzó optika, elektronika, sőt még a repülők becélzására szolgáló 5 cm átmérőjű optika is tönkrement. Ezek után nem tudni milyen megfontolásból, de a harckocsit hátra hagyták.
Hídfő.net | T64-es kilőtt optikákkal
T64-es kilőtt optikákkal.
A nap folyamán komoly harcok voltak Szlavjanszk környékén, a várost a hadsereg folyamatosan bombázza. A milícia által elfoglalt és megnyitott határátkelőn órák alatt 50.000 ember kelt át. Főleg nőket, gyerekeket, öregeket menekítettek ki Új-Oroszországból biztonságos helyre. Jelenleg az ukrajnai vadászgépeket főleg izraeli zsoldos pilóták vezetik. Nekik nem volt aggályos, hogy a határátkelők civil forgalmát is bombázták. Egy ember meghalt (egy ingázó munkás) 4 embert sérülésekkel szállítottak kórházba, 2 állapota súlyos.
A Donbassi Népi Milícia parancsnoka nyilatkozott az elmúlt napok harcairól. Beszámolója szerint az ukránok főleg a civileket igyekeznek terrorizálni és megtörni, de az esztelen gyilkolással csak ellentétes hatást érnek el. A morál kiváló, a lakosok közül a nők és gyerekek nagy részét kimenekítettek, de sokan nem hajlandóak itt hagyni a harcolókat.

http://www.hidfo.net/2014/06/06/katonai-hirek-uj-oroszorszagbol


Barroso: nincs elég idő

Az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso a G7 Brüsszelben tartott csúcstalálkozóján kijelentette, hogy az Egyesült Államok nem tudja megoldani az EU-tagállamok energiaellátásának problémáját. "Teljességgel irreális, és le kell számolnunk azzal az illúzióval, hogy az Egyesült Államokból importált cseppfolyósított földgáz meg tudja oldani a problémát. A szállításhoz szükséges hálózat kiépítése túl sok időt vesz igénybe" - mondta Barroso.
Hídfő.net | José Manuel Barroso
Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy az Európai Bizottság elnöke nem az anyagi források, hanem az idő hiányát nevezte meg elsődleges akadálynak. Az Európai Bizottság láthatóan egy fix időponttal számol, amikorra függetleníteni akarnák Európát az orosz energiaimporttól.
Oroszország, Kazahsztán és Belorusszia 2015-ben alapítják meg az Eurázsiai Uniót, amely megalapítását követően a maga politikai és gazdasági súlyával már lehetetlenné teszi, hogy Washington a tengeren túlról diktálja az Európai Unió politikáját. Egy ilyen geopolitikai egység megvalósulása esetén Washington csak akkor tudná fenntartani befolyását az Európai Unió felett, ha még az új unió kiépülése előtt függetleníti az EU-t az orosz erőforrásoktól, ami lehetetlen, tekintve, hogy Oroszország adja az európai ipar alap működéseihez szükséges erőforrások tekintélyes részét.
Ennek ellenére Washington Moszkva sarokba szorítására törekszik, amit még az unió megalapítása előtt keresztül akarnak vinni. Emiatt van folyamatban az ukrán háború, és emiatt van folyamatban a vita arról, hogy az Európai Unió a tengeren túlról, sokszoros áron venne földgázt. Mint Barroso is mondta - ehhez nincsen elég idő. Egy év nem elég az ehhez szükséges vezetékhálózat kiépítéséhez. Pedig utána olyan hullám jön, ami alapjában forgatja fel az európai politikát.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/barroso-nincs-eleg-ido

A cionisták világhódító útjában állnak az oroszok


Az amerikaiak nyomakodnak Kelet-Európába
Obama, illetve „tanácsadói” (értsd: a háttérvezetés, azaz az USA valódi irányítói) úgy gondolják, hogy az egyre növekvő belső gondokról úgy terelhetik el a figyelmet legjobban, ha ismét ráerősítenek a lakosság, vagy valamelyik „demokrácia” veszélyben van és „nekünk kell megvédeni” hagyományos dogmájára.
Ezt az amerikaiak többnyire mindig be is veszi, de ha ők nem is a „képviselőik” mindig. Így aztán mindig jut pénz is az efféle hadműveletekre, annak ellenére, hogy az USA egész belső rendszere recseg-ropog immár évek óta.
US-economic-collapseJelenlegi fő célpontok a Szíria, Ukrajna, (óvatosan, szőrmentén Kína és Oroszország)
Ahogy a britek anno „pénzzel és pórázzal” tartották fenn hatalmukat a gyarmataikon – amíg tudták, úgy szeretné ezt megtenni az USA is.
Csakhogy az Egyesült Államok összes vezetője, erre teljesen alkalmatlan. Az volt régen is, az most is. E kérdésben mindig is az európai, főként a brit politikusokra volt utalva.
Az USA alkalmatlansága arra, hogy a világ vezető hatalma legyen, – bármennyire is szeretné, és hangoztatja amolyan önhipnózisként-, egyszerűen nem vált be a történelem során.
Noha próbálták ezt elhitetni nem csak magukkal, hanem a világgal is, ezzel együtt ez sosem működött a történelem során.
Az USA a cionista bankárkaszt és szervezeteik által irányított bábállam volt eddig is és most is az, ami egy-két ritka kivételtől eltekintve a rövid amerikai történelem során nem is változott. Ebből következően, pusztán a világ csendőre kétes címet sikerült kivívniuk. Ezen irányítók mentalitásából fakadóan az USA eszköztára a fizikai erőszakra, a katonai erőre, a zsarolásra, politikai és gazdasági gyilkosságokra, pénzügyi és gazdasági erőszakra korlátozódott mindig is.
A belső problémákról el kell terelni a figyelmet
Obama (akinek hozzáértése, szónoki képességében merül ki) illetve a jelenlegi amerikai vezetés ön- és világhipnózisa, miszerint „Amerika a világ vezető hatalma” nem csupán azért siralmas, mert nevetséges és nyilvánvaló hazugság, hanem azért is, mert a belső problémákat képtelenek kezelni, és az amerikai emberek elkezdtek gondolkodni – noha ennek megakadályozására is elkövettek mindent.dollar_end
Márpedig ez földinduláshoz vezethet, NATO megszállás, Ukrajna, Szíria, Irak, stb. országokban történő katonai beavatkozás ide-vagy oda, az amerikaiak, főként a fehér emberek előbb-utóbb megindulnak, hogy rendet tegyenek saját sorsukban.
Az USA helyzete kívül se jobb, mint belül, jelenlegi szövetségesei elég kelletlenek, az alárendelt országok, csak a pillanatot várják, amikor megszabadulhatnak az USA-tól, az ellenlábasaik, mint pl. a BRICS, az Eurázsiai Unió, a Vámunió pedig egyre erősebbek, és ott tesznek keresztbe a cionista globalista terveknek, ahol csak tudnak. Márpedig sok területen tudnak.
A NATO mint univerzális megoldás
nato_secret_war_on_syriaAnnak ellenére, hogy az atlantisták mindent megtesznek a zavarkeltésre, pl Ázsiában, Dél-Amerikában, Közel-Keleten vagy Afrikában ez egyre kevésbé hozza meg az elvárt eredményt. Az ellenlábasaik összefogásában, együttműködésében nem igen sikerült zavart kelteni, vagy éket ütni közéjük. Tetejében az EU-ban váratlan irányba indultak el a dolgok, az eu-szkeptikusok, és a nemzeti érdekeket szem előtt tartók megerősödtek a cionisták által erőltetett globalizmust támogatókkal szemben. Már Kelet- Európa sem egységes a NATO megszállásuk engedélyezése tárgyában, ahogy az ukránoknak adandó gázellátásban, vagy az Oroszországgal szembeni szankciók alkalmazásában sem.
Most a csehek jelentették ki, hogy semmi szükség arra, hogy a NATO erősítse katonai jelenlétét Európában, ráadásul ez nem is indokolt.
Amúgy ennek célja nem Európa védelme, (az USA indoklása szerint) ugyanis Oroszország nem fenyegeti Európát – az USA-val ellentétben-, a NATO-megszállás célja nem más, mint Oroszország provokációja, illetve az európai, főként kelet-európai országok (kivéve Lengyelország) megfélemlítése, és erőszakos belekényszerítése egy oroszellenes együttműködésbe.
A bankárkaszt mindig hazudik, mindent letagad és mindenkit lefizet
Amikor a cionista pénzoligarchák Ukrajna megsegítéséről papolnak, valójában a civil lakosság elleni összehangolt terrorcselekményeket hajtatnak végre és finanszíroznak, illetve vesznek részt benne tevőlegesen is, – melybe ráadásul igyekeznek több európai országot is bevonni. Valójában Ukrajna totális kifosztásáról szól a történet, illetve az ukránok életfeltételeinek totális elvételéről, valamint az ott élő országnyi orosz ember módszeres kiirtásáról. No és persze ezzel Oroszország meggyengítéséről, illetve megtámadásának előkészítéséről. (erről korábban, több cikkünkben is részletesen írtunk)
Ezt a cionista forgatókönyvet támogatják a saját médiabirodalmaikkal is (BBC, NBC, CNN, Reuters, UP, Times, Al Jazeera stb).
A cionista lobbi vezette USA már korábban 5 milliárd dollárt (illetve értéktelenedő papírt) ölt bele a zsidó vezetésű terroristák segítségével végrehajtandó ukrán puccs előkészítésbe. További pénzeken kívül amerikai zsoldosokat küldött ezerszámra, valamint támogatta a fasiszta jobb szektorosok kiképzését és felkészítését.
Arról ne feledkezzünk meg, hogy a NATO, bár elméletileg egy katonai szövetség, de ténylegesen az USA által irányított és vezetett szervezet. Vagyis az USA „katonai potenciáljának”kiterjesztése.
NatoA szokásos sunyi módján, most az USA úgy tesz, mintha a NATO csak az európai országok védelmére érkezett volna Kelet-Európába, miközben arra próbálja felbujtani az egyes tagországokat, hogy ők maguk önállóan támogassák az ukrán terrort és keveredjenek emiatt konfliktusba az oroszokkal. Miért is? Nos, hogy ezt követően majd jöhessen a világ csendőre és atlantista „igazságot szolgáltasson”. Ügyes! Nemde?
Lengyel ország esetében sajnálatosan már a kezdetektől nyitott fülekre talált ez a cionista agyszülemény, hiszen a lengyelek évszázados orosz ellenességére apellált, – nem is eredménytelenül. Sajnálatosan a lengyelek (legalábbis politikusaik) józan esze és realitásérzéke behódolt a történelmi orosz ellenességüknek. Arról nem is beszélve, hogy titokban a lengyelek már korábban együttműködtek az ukrajnai puccs előkészítésében a cionistákkal, ugyanis a zsidó vezetésű terrorista jobb szektorosok jó részének, katonai és elméleti felkészítése zajlott náluk (is!).
Amúgy nálunk, magyaroknál is bepróbálkoztak ezzel a történelmi ellentétre alapozott módszerrel, amikor Kárpátalja visszaszerzését forszírozták. Ez utóbbihoz annyit, hogy a kárpátaljai magyarok remekül elvannak a mostani státuszukban, a magyar támogatásukkal és eszük ágában sincs az „anyaországhoz” és ezzel a kifosztó EU-hoz csatlakozni. Kár, hogy őket erről elfelejtették a hazai szószólók megkérdezni.
A rövid távú cél Oroszország térdre kényszerítése
Talán érthetetlennek, váratlannak tűnik ez a kiújult és felerősödött orosz ellenesség. Ám ez csak látszatra tűnik annak.
Az oroszok nagyon sok mindenben szálka, a globális új világrend létrehozásán munkálkodó bankárkaszt szemében. Sok-sok egyéb mellett abban az alapállásban keresendő ennek a kibékíthetetlen ellentétnek az egyik oka, hogy mára az oroszok maradtak a valódi keresztény értékrend egyetlen képviselői és következetes védelmezői. Vagyis a sátáni erő, a mammon megvesztegethetetlen ellenfelei.
Az oroszok értékeinek megszerzése ugyanilyen motiváló erő az atlantisták számára. A föld méhének kincsei a hatalmas érintetlen erdőségek a földek a tengerek gyümölcsei mind megszerzendő gazdagság, melyre a magukat a világurainak tartó bankárkaszt feni a fogát.
A hajdani Szovjetunió szétszabdalása is megtervezett atlantista művelet volt. Ehhez alkalmas ügynököket találtak az akkori szovjet vezetésben, a szovjet elnökkel az élen.
Majd a volt tagköztársaságok megszerzése, egyenkénti bekebelezése következett. Természetesen az USA hadserege és a fedőszervezet NATO, mint a cionisták pórázon tartott fegyveres erőszakszervezete ezekben a műveletekben is vitte a prímet. Ha csellel, korrupcióval, nem ment az őket kiszolgálók hatalomátvétele, akkor jött a harapós kutya. (USA, NATO)
Most, hogy Ukrajnára vetettek szemet, és nem működött – az amúgy a Jacenyuktól, Porosenkotól semmiben sem különböző bűnöző és gazember pénzoligarcha -, Janukovicsnak köszönhetően a bekebelezés, az atlantisták elővették a jól bevált láncos kutyát. A helyi és izraeli zsidók valamint az amerikaiak összebútoroztak az általuk irányított fasiszta Jobb Szektorral. Természetesen Amerika tudtával, beleegyezésével és támogatásával.
A végső cél a világ felzabálása, az atlantista világuralom szent nevében
cion_szervezetekHa reményeik szerint sikerül Ukrajnát bekebelezni, akkor jön a következő húzódozó volt szovjet tagállam elleni támadás.
Az oroszok mellett pedig a még sok más nép leigázása, és gazdagságuk megszerzése következik. Hiszen a globális világhatalom megteremtése érdekében egyetlen nemzet élete sem elég drága ár nekik. Az egyetlen kemény dió, Kína marad, velük lehet, hogy egyezkedni próbálnak, ahogyan eddig is tették, hol sikerrel, hol sikertelenül. (Ámbár erre momentán egyre kisebbnek tűnik az esély.)
Mindenesetre a még nem cionista irányítású országok megszerzésért folyó küzdelem rengeteg áldozatot szed, mely az értelmi szerző bankárkasztnak nem számít semmit, hisz őket nem éri közvetlen fenyegetés. Nem támadja őket senki egyetlen szervezetükben, egyetlen találkozójukon sem. Holott mára teljesen nyíltan űzik más népek, országok életével, vagyonával való kereskedést és háborúságot.
Vajon miért nem?
Szász Gerda – Szabad Riport

Felszámolnák Magyarországot Brüsszel hazai csatlósai

Felszámolná a magyar külügy, hadügy és pénzügy függetlenségét a Civil Összefogás Fórum nevű atlantista ernyőszervezet. A Békemeneteket is szervező CÖF most azzal az ötlettel állt elő, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára kellene átalakítani az Európai Uniót, amivel hivatalosan is megszűnne a tagállamok függetlensége, Brüsszel hozná a döntéseket a külügy, pénzügy és hadügy területén. Megszüntetnék a független magyar költségvetést, az ország bevételeit egy idegen országnak adnák. Felszámolnák a magyar fegyveres erőket, ehelyett idegen fegyvereseket hívnának az országba. Felszámolnák a független magyar külügyet, ehelyett egy idegen hatalom protektorátusává nyilvánítanák az országot. A fentieket javasló dokumentumot Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője juttatta el a külföldi szervezetnek.
Hídfő.net | Fricz Tamás
A fentieket javasoló dokumentumot éppen most továbbítják az Európai Unió vezetőinek, ami kimeríti a hazaárulás fogalmát, emiatt idézzük fel a Btk. ide vonatkozó részét:
"Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő"
A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A fent említett dokumentum benyújtásával Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője hazaárulást követett el, amivel Magyarország függetlenségének felszámolására tesz előkészületet, mindezt idegen országgal és nemzetközi szervezettel együttműködve, háború idején, külföldi fegyveres erő behívásával. Magyarország a NATO tagállamaként, az Észak-Atlanti Szövetség katonai szervezetén keresztül háborúban áll a világ számos részén, többek között Líbiában, Afganisztánban és Ukrajnában, így a hazaárulás tettének háború idején történő elkövetése is súlyosbítja a bűncselekményt. A független magyar hadügy felszámolásával a Civil Összefogás Fórum vezetője Magyarország honvédelmének felszámolását kezdeményezi, ehelyett idegen csapatokat hívna be az országba, ami a hazaárulás bűntényét tovább súlyosbítja. Fricz Tamás a fentiek alapján "vélhetően" életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követett el.
Várjuk a magyar kormány reakcióját, amiben kinyilvánítja, hogy a hatályos magyar törvények vonatkoznak-e minden magyar állampolgárra. Ha a törvények nem dísznek vannak, Fricz Tamás a hatályos magyar törvények szerint minimum 5 év börtönbüntetéssel sújtandó bűncselekményt követett el, ami tekintettel a nemzetközi helyzetre, precedens értékű. Ha ebben az esetben a Btk-ban foglaltak nem érvényesek, az esetben újra fel kell tenni a kérdést; mennyiben befolyásolja a kormány tevékenységét az a tény, hogy a vezető politikusok szinte kivétel nélkül valamelyik nyugati egyetemen folytatták tanulmányaikat?

http://www.hidfo.net/2014/06/05/felszamolnak-magyarorszagot-brusszel-hazai-csatlosai

A kisbabák génmódosításához alkalmazott eljárás biztonságos, állítja a jelentés

designer-babies
A dizájner kisbabák minden jel szerint elkerülhetetlen valósággá válnak hamarosan. Dizájner kisbaba alatt azt értjük, amikor a szülők több lehetséges génállomány közül választhatnak mesterségesen megtervezett újszülöttjük számára. Hús-vér, egyedi igényekhez igazított lombikbabákról beszélünk.
Az indok az örökletes betegségek és egyéb egészségügyi problémák kiküszöbölése és amennyiben néhány brit tudósnak sikerül meggyőzni a törvényhozókat, a módszer még az idén valósággá válhat.
Nagy-Britannia termékenységért felelős hatósága éppen a napokban írt arról, hogy a 3 ember DNS-ét használó, hibrid emberi embriókat előállító tudományos eljárásra nem mondhatjuk, hogy „nem biztonságos” és ezzel elméletben utat nyitott az emberi faj génmódosítása előtt.
Az Associated Press néhány mondat erejéig bepillantást engedett a kutatók ezzel kapcsolatos gondolatmenetébe:
„Amíg meg nem születik egy egészséges baba, nem mondhatjuk ki százszázalékos bizonyossággal, hogy az eljárás biztonságos,” mondta Dr. Andy Greenfield, aki a jelentést kiadó bizottság elnöke.


„A biztonság nem egy egyértelmű kérdés,” tette hozzá, a lombikbébi eljárással kapcsolatos 70-es évekbeli aggályokhoz hasonlítva a jelenlegi kérdést.
A módszer célja, hogy megakadályozza a potenciálisan fatális genetikai eredetű betegségek örökítését és a folyamat során a petesejtet vagy az embriót változtatják meg, majd ültetik be az anyába. Az ilyen módszerek alkalmazására kizárólag laboratóriumi kutatásokhoz létezett engedély mostanáig, azonban a brit egészségügyi minisztérium reményei szerint megszületik majd az új törvény, ami lehetővé teszi a pácienseken történő alkalmazást is.
Egy ilyen új törvény elfogadása esetén Nagy-Britannia lenne az első ország, ahol ezt az ellentmondásos eljárást a gyakorlatban is alkalmazzák. Meg kell jegyeznünk azonban, hogy mindez idáig semmi sem állította meg a tudósokat, ha egyszer valamit a fejükbe vettek, legyen szó akár halálos vírusok még halálosabbá alakításáról.

Több mint 150 ember-állat hibrid létezik már

A Daily Mail két évvel ezelőtt megjelent cikke szerint a brit laboratóriumok legalább 150 különböző ember-állat hibridet hoztak már létre laboratóriumi körülmények között.
A Daily Mail birtokába került adatok szerint 155 „kevert”, azaz emberi és álltai genetikai anyagot is tartalmazó embriót hoztak létre a 2008-as Emberi Szaporodás és Embriológia Törvény hatályba lépése óta.
A törvény tulajdonképpen legalizálta a különböző hibridek létrehozását. Ezek között vannak az emberi spermával megtermékenyített állati petesejtek vagy a cybridek is, amelyeknél emberi nukleuszt ültetnek egy állati sejtbe.
A törvény hatálybalépését követően három laboratórium kapott engedélyt a kísérletek végrehajtására.
Pandora szelencéjét felnyitották és csak sejteni lehet, hogy mi következik még.

Forrás: Activist Post
http://idokjelei.hu/2014/06/a-kisbabak-genmodositasahoz-alkalmazott-eljaras-biztonsagos-allitja-a-jelentes/

Vörös zászló az útzáron

Oly mértékű változásoknak és ideológiai átrendeződéseknek vagyunk a tanúi, melyre az emberiség eddigi történelmében még nem volt példa. A régi beidegződések ma már súlyos akadályai a változások felismerésének. Erre a legjobb és a legidőszerűbb példa az ukrajnai helyzettel kapcsolatos vélemények óriási eltérése, habár a történéseket minden véleménynyilvánító elég jól ismeri. A kelet ukrajnai szabadságharc zászlói között szinte minden műveleti helyszínen ott látható a vörös zászló, a kommunista ideológiát követők egyik fontos jelképe. Ebből viszont nem szabad arra következtetni, hogy a szabadságharcosok valamiféle ósdi kommunista internacionalizmus hívei lennének.
Mai világunkban a kommunista eszmeiséget, illetve kommunista jellegű ideológiákat hatalmi szinten vállaló országokra a nacionalizmus a jellemző. Nincs olyan kommunista ország, mely internacionalista politikát képviselne. Kína, a világ leghatalmasabb országa, az egyetlen ókori birodalom ma is létező világpolitikai tényezője kommunista ország. Rengeteg milliomossal, az egész világra kiterjedő kereskedelmi hálózatokkal, óriási hadsereggel és következetes, céltudatos nacionalizmussal - nemzetérdekűséggel, pontosabban birodalmi politikával. A zászló vörös, a csillag ötágú, a nemzettudat igen erős. Jugoszláviát a kommunista nacionalizmusa miatt semmisítette meg az internacionalista-kozmopolita cionliberális nyugat, és Dél-Amerikában a kommunista ideológiát valamilyen szinten képviselő országokban is igen erős a nemzeti öntudat, melyeket szintén ezért fenyeget az internacionalista cionizmus. Hezbollah, a libanoni fegyveres szervezet, mely képes eldönteni a térség háborúinak a kimenetét, szintén kommunista alapú tömörülés, és hazaszeretetét, nemzettudatosságát már számtalan háborúban bizonyította.
Hídfő.net | Szovjet zászló Szlavjanszk mellettSzovjet zászló egy Szlavjanszk melletti útzáron - a felkelők ellenőrzése alatt
Az ukrajnai barikádok vörös zászlajainak üzenete teljes mértékben megegyezik ezekkel a nemzeti kommunista, a cionista internacionalizmus elleni harcos szervezetek vörös zászlainak üzeneteivel. (Csekély számban vannak még internacionalista-trockista bolsevisták egyes országokban, de annyira lényegtelenek, törpék, hogy figyelembe venni őket nem szabad)
Különösen akkor válik ez az üzenet érthetővé, ha tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a fasiszta jellegű ukrajnai szerveződések a régi banderista és horogkeresztes zászlók alatt saját népük ellen harcolnak zsidó-cionista vezetőkkel, Izraelben kiképzett, és különböző nemzetiségű harcosokkal. Ez egy igazi, vegytiszta internacionalista társaság. Tehát a kommunista szervezetekre a nemzettudat, a szélsőjobboldali-fasiszta szervezetekre a kozmopolita-internacionalizmus a jellemző. A kommunisták népiek, a szélsőjobboldaliak cionisták.
Kelet Ukrajnában kikiáltott Újoroszország függetlenedett államai népköztársaságnak nevezik magukat. Szintén óriásit téved az, aki bármilyen összefüggést tételez fel az egykori népköztársaságok és a most függetlenedő államok között. Ha tudjuk, hogy a nép fogalma mit takar, azonnal megértjük a lényeget és az elnevezés jogosságát. A nép a közös eredet, történelmi múlt, nyelv és kultúra alapján és által egy közösségbe tartozó emberek társulása. Legfontosabb tényező a közös eredet, ezért akár faji társulásnak is nevezhető. A kelet ukrajnai felhívások többsége szlávokhoz szól, mely egyértelmű bizonyítéka nemcsak a nemzettudatnak, hanem a faji együvé tartozásnak is, illetve ezt teszi elsődleges tényezővé minden megnyilvánulásuk. Ezzel szemben a nyugat ukrajnai hatalombitorló cionista internacionalisták az atlantistáknak felajánlották az egész országot a hatalomban tartásuk érdekében. Ennél nagyobb nemzetárulás nincs. Ehhez asszisztál a szélsőjobb.
Ha a fentiekhez hozzátesszük az erkölcsi alapállásokat, akkor még egyértelműbbé válik a helyzet. Az atlantista erkölcstelenség, a természetellenes fajtalankodás társadalmi szintre emelése, a végtelen önzés, más népek leigázása és kizsákmányolása, a természetes rend szétzúzási kísérletei, a holokauszt-vallás és a hagyományos keresztény értékrend megsemmisítési akarata áll szemben a hagyományos, ősi értékek védelmével, a természetes emberi kapcsolatokat, a család szentségét védő erőkkel, a keresztény értékrenddel. 
Nagyot fordult a világ! A szélsőjobb azonosult egykori ellenségeinek ideológiájával, az emberiség szégyenévé vált az árulása, megvásárolhatósága, korlátoltsága miatt. A kommunizmus megszabadult egyes negatív tényezőktől és ma a nemzeti-erkölcsi értékeket védő-oltalmazó erők meghatározó szövetségese lett Ukrajnában. Eközben az ellenséges atlantista propaganda önti az egykori kommunista bűnök felnagyított változatait a társadalmakra, elfelejtve, elhallgatva azt a tényt, hogy akkor és annak ők voltak a legnagyobb szövetségesei.
Kassai Ferenc

Baseball-labda méretű jégdarabok zúdultak Nebraskára (videó)

Baseball-labda méretű jégdarabok hullottak az egyesült államokbeli Nebraskában.
Az államban tornádók pusztítanak napok óta, de a legjava keddre maradt, amikor is hatalmas jégdarabok zúdultak a térségre. A jégesők autókat rongáltak meg, ablakokat törtek be. Az Egyesült Államok Nemzeti Meteorológiai Szolgálata arra figyelmeztette az embereket, hogy minél kevesebbet tartózkodjanak a szabadban, mivel a hatalmas jégdarabok veszélyes sérüléseket okozhatnak.
A szomszédos Iowában áradásokkal küzdenek, a széllökések erőssége pedig meghaladja a 85 kilométer/órás sebességet is.

http://koponyeg.hu/hireso/829-baseball-labda-meretu-jegdarabok-zudultak-nebraskara-video-

Kettősmérce - terrorbombázások

Az USA, mint ön-beképzelt világcsendőr lépten-nyomon vezetett be önként, vagy erőszakolt ki repüléstilalmi övezeteket országok felett. Volt repüléstilalmi övezet Szerbia felett, - persze nem bejelentve, csak a NATO gépek egyik napról a másikra lelőtték a szerb gépeket. Irak felett szintén önkényesen.
A legutóbbi szégyenteljes repüléstilalmi övezet Líbia felett volt, ahol Moszkva nyílt becsapásával vezettek be repüléstilalmi övezetet, majd ezen a címen kezdték bombázni a nyugati zsoldosok ellen akkor még sikerrel harcoló líbiai hadsereget. Éppen ebből okulva, Szíria felett már Moszkva nem egyezett bele a repüléstilalmi övezet létrehozásában, és a tartuszi orosz katonai kikötő miatt nem is merték önkényesen megcsinálni.
Feltehető a kérdés; vajon ma Ukrajna felett miért nincs a nyugat részéről kérvényezve a repüléstilalmi övezet, mikor felvételek egyértelműen bizonyítják, hogy az atlantista zsoldos kijevi vezetés háborús bűnöket követ el nap mint nap, és civilek ellen visel háborút hivatásos hadseregével, zsoldosokkal kiegészülve? Hogy lehet az, hogy civilek, sokszor nők és gyerekek halnak meg az ukrán hadsereg terrorbombázásaiban, és a nyugat említést sem tesz az esetekről? A nyugati médiában egyszerűen a hírekben sem szerepelnek a kelet-ukrajnai háborús bűnök, semmilyen szintes sem. Központilag cenzúrázva vannak a hírek.

https://www.youtube.com/watch?v=qzYBnKt0phc
Milyen demokráciáról, szólásszabadságról is beszél a nyugat, amit állítólag otthonaiktól 10 000 mérföldre is védelmezni kell? Mert az, amit ők művelnek, nem nevezhető egyiknek sem.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/kettosmerce-terrorbombazasok


Lázár az Európai Bizottságnak magyarázkodna a paksi bővítés kapcsán

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint tudományos publikációk bizonyítják, hogy megéri bővíteni a paksi atomerőművet, és erről a kormány képes lesz meggyőzni az Európai Bizottságot.
Lázár szerint a magyar kormánynak három dolgot kell tisztáznia az Európai Bizottság előtt: volt-e Magyarországnak joga nemzetközi szerződést kötni Oroszországgal, nem lesz-e a beruházás a "tiltott állami támogatás elvébe" ütköző, valamint biztosított lesz-e a fűtőanyag beszerzés függetlensége, vagyis bárhonnan beszerezhető lesz-e a fűtőanyag, nem csak egy forrásból.
Hídfő.net | Lázár János
Az államtitkár egy a paksi atomerőmű bővítése kapcsán feltett provokatív kérdésre válaszolta ezeket. A válasz azonban korántsem megfelelő. Miért ne lenne Magyarországnak joga kormányközi megállapodásokat kötni, azzal az országgal, amellyel gazdasági érdekei szerint meg kell állapodni? A helyes kérdés úgy hangzik: "joga van-e az Európai Bizottságnak meghatározni, hogy Magyarország milyen más országgal köt államközi megállapodásokat?" A válasz pedig: nem.
Magyarország olyan országgal köt megállapodást az energetikában, amellyel megvalósítható az ország stabil energiaellátása, lehetőleg a mai piaci környezetben elérhető kedvezőbb áron. Hogy az energiaellátás biztonságát hazai forrás fogja garantálni, és csak a hazai ellátás megvalósítása képezi nemzetközi egyezmény tárgyát, az külön előnye a megállapodásnak. Az Európai Unió ezeket a feltételeket nem képes biztosítani Magyarország számára, így joga sincsen beleszólni abba, hogy Magyarország milyen más alternatívát választ ahelyett, ami nem éri meg nekünk.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/lazar-az-europai-bizottsagnak-magyarazkodna-paksi-bovites-kapcsan

Észak-Korea rubelben fogja intézni a kifizetéseket

Oroszország és Észak-Korea arra készül, hogy a kétoldalú tranzakciókat ezentúl orosz rubelben bonyolítja, valamint fokozza a két ország közti kereskedelmi kapcsolatokat. Oroszország távol-keleti fejlesztési minisztere elmondta, hogy Moszkva elengedi Észak-Koreai szovjet korszak béli adósságának egy részét is. A rubel alapú tranzakciók még ebben a  hónapban megkezdődnek, ennek jegyében Észak-Korea elkezd állami kezelésű számlákat nyitni az orosz bankokban.
Észak-Korea jelenleg eurót használ a tengerentúli kifizetések rendezésére. A rubelre átállás egyben az euró és a dollár helyzetét is gyengíti emiatt. A kormányközi megállapodás értelmében Oroszország és Észak-Korea több mint 1 milliárd dollár értékűre fokozza éves szinten a kereskedelmi kapcsolatokat, ami eddig összesen évi 112 millió dollárt tett ki, vagyis a két ország kereskedelmi együttműködése közel megtízszereződik.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/eszak-korea-rubelben-fogja-intezni-kifizeteseket

A jelenlegi államfő nyerte a szír elnökválasztást

Bashar Asszád jelenlegi szír államfő nyerte az elnökválasztásokat a szavazatok mintegy 88,7%-ának megszerzésével. Ez biztosítja számára a harmadik, hétéves mandátumot az ország élén annak ellenére, hogy a nyugati országok évek óta igyekeznek hitelteleníteni, és az országban nyugati zsoldosok évek óta tartják életben a háborús helyzetet, hogy destabilizálják az államhatalmat.
Hídfő.net | Bashar Asszád
Összesen 10,2 millióan szavaztak a jelenlegi államfőre, eközben a választáson a részvételi arány 73,42% volt. Mindez alátámasztja, hogy az ország lakosságának túlnyomó többsége a fennálló rendszert támogatja, annak destabilizálása idegen érdek érvényesülése Szíriában. A nyugati zsoldosok három éve működnek az országban, ami úgy tűnik, ahelyett, hogy megrendítette volna, stabilizálta Bashar Asszád hatalmát, aki a kormányerők hűségének és jó nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően fenn tudja tartani a rendet az ország területének nagy részén.
A választások során nem történt visszaélés, amit orosz megfigyelők is megerősítettek. Az ország északi részén több helyen a lázadók akadályozták a választásokon részvételt. Ezeket a helyeken a hadsereg gyors reakciót adott.
A Szíriában zajló nyugati felforgató művelet eddig 160 ezer halálos áldozattal járt, és több mint 3 millióan menekültek el az országból. Szírián belül ennél több embernek kellett lakhatási támogatást biztosítani a három éve tartó háború során. A kormány támogatottsága továbbra is stabil, ami annyit jelent, hogy a lakosság a jelenlegi államfőt tartja a stabilitás zálogának. A kormány nem csak az államhatalom aláásását tudta megakadályozni a három éves háború során, de emellett a civilek megélhetésének rendezése érdekében is kiterjedt logisztikát mozgósít.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/jelenlegi-allamfo-nyerte-szir-elnokvalasztast

A NATO világháborúra, azaz öngyilkosságra készül

Miközben a magyar elektronikus média és a televíziós hírműsorok még mindig holmi szakadárokról beszélnek és lelkesen idézgetik a felettébb homályos körülmények között felbukkant, lényegében véve illegitim ukrán kormányfő szavait, addig ekképpen fogalmaz az élet Ukrajnáról:

„Azóta elszabadult a pokol, az államfőt elkergették, az állam nem működik, az országot a gazdasági összeomlás és a szétesés fenyegeti… s hogy e jobb sorsra érdemes ország ide jutott, azért súlyos felelősség terheli az érte, pontosabban a befolyásért fölötte marakodó, kezüket az úgynevezett civilizált világhoz tartozóként vérrel még véletlenül sem bemocskoló cionista hatalmakat…”



Hogy miről van szó, azt egy rövid mondatban meg lehet fogalmazni: ha a NATO beavatkozna Ukrajnában, vagy Ukrajnát soron kívül a NATO-hoz csatolnák, ahogy az már felvetődött, a katonai szervezet alapszabálya következtében azonnali hatállyal kitörne a világháború.

A NATO minden tagjának ugyanis hadba kellene szállnia Oroszország ellen. Ez egyenlő lenne a biztos halállal! Az orosz és a kínai hadsereg egy hét alatt rohanná le Európát!
Ezt a történelem során két európai nagyhatalom is megpróbálta: a francia és a német. Mindkettő hatalmasat bukott, miközben exponenciálisan növekvő számú ártatlan ember halt meg. A NATO sem jár különbül!
Szögezzük le, hogy mi magyarok most tényleg a rossz oldalon állunk! Van egy cionista kollaboráns bábkormányunk, egy kifosztott országunk. Megint mi leszünk az ágyútöltelékek, amennyiben a magyar nép nem áll a talpára.

Mindez nem üres felvetés, mert Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár egy német lapban megjelent interjújában hangsúlyozta, a NATO-nak ezentúl „nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a területvédelemre”, és az ukrajnai folyamatoknak „riadóztatniuk” kell az európai tagokat. A főtitkár úr bejelentette: „felszólítom európai szövetségeseinket, hogy állítsák meg a védelmi kiadások folyamatos csökkentését, fordítsák meg a trendet és költsenek fokozatosan többet a védelemre!”
Magyarul: fegyverkezzenek! Fegyverkezzenek akkor amikor alig élnek!
Továbbá: „Moszkva jelenleg inkább ellenfélként viselkedik, mint partnerként”, és megszegte a NATO-val kötött 1997-es alapszerződést, amely tiltja, hogy a felek növeljék a másik területével határos térségekbe telepített katonai erőt. „A szerződésben kinyilvánítottuk, hogy fenyegetés esetén mi is megerősítjük csapatainkat, és most arról egyeztetünk, hogy pontosan mit jelenthet a csapaterősítés.”
A NATO vezérkara világháborúra készül........
Az a hátborzongató, hogy mindez nem üres spekuláció. Az a térség, amit ma Ukrajnának hívunk, az elmúlt évszázadokban háborús viharok, megszállások és pusztítások sorozatát élte át. Népessége összetett, jelentős hányada orosz vagy orosz anyanyelvű, akik önrendelkezést akarnak, s akik a Nyugat által támogatott kijevi puccs forgatókönyvét vették át: ha nektek szabad volt, akkor nekünk is szabad. Megvan tehát a casus belli.
Mi itt Magyarországon nem tudjuk befolyásolni a dolgok alakulását, csak ahhoz van jogunk, hogy tájékozódjunk. Mert talán csak véres polgárháború lesz Ujkrajnában, mint a Délvidéken volt, s ha majd a cionista nagyhatalmak kielégítik kapzsi vágyaikat, akkor a terület felosztását követően – van ott vasérc, szén és más ásványi anyag, s ott van a fekete föld, Európa legjobb talaja is – a darabokra tépett térség utódállamai időlegesen lecsillapodnak. Vagy nem. Mert valaki esetleg elront valamit, mint az odesszai tűzvésznél. És akkor majd erősen imádkoznunk kell a békéért.
Ezért legyen tisztelet azon keveseknek, akik a valóságról beszélnek nekünk.

Nos vesztésre áll a cionista világ! Vesztésre áll Szíriában, léket kapott Irántól, leblokkolt Ukrajnában és menekül Afganisztánból.
Magyarország a tönk szélén. Hazug, tolvaj kormány, közel öt millió nyomorulttá tett magyar. Útban a polgárháború felé! S ezt a béketűrő, jelenleg még alvó magyar népet, ha elindul, nincs az a magyar és Európai rendőrerő aki megállíthatja.
.....és már forrósodik a parázs!

Facebook

Miért éhezel? Ehetnél jót is!

Táplálkozásunk az ipari méretű élelmiszer-termelés következtében jobban megváltozott az utolsó 150 évben, mint azelőtt két évezred alatt. Többségünk szinte csak átalakított, feldolgozott, finomított, nagy ökolábnyomú élelmiszert fogyaszt. Hova vezet mindez? – erre keressük a választ a környezetvédelmi világnapon.
biop
Húskészítmények, tejtermékek, édességek, finomított lisztből készült pékáruk, majonéz, ketchup, chips, gyári befőttek, savanyúságok stb. – ezekből hiába eszünk eleget vagy a kelleténél többet, ha nem azt esszük, amire a szervezetünknek valóban szüksége lenne, annak hatása csak hiánybetegség és súlytöbblet lesz.
A szakemberek ezt hívják minőségi éhezésnek, ami mindannyiunkat érint: táplálkozásunk jobban megváltozott az utolsó 150 évben, mint azelőtt két évezred alatt. Evolúciós léptékben ez épp csak villanásnyi idő, ami aligha elég az alkalmazkodásra.
A környezetvédelmi világnap (június 5.) alkalmat ad arra, hogy végiggondoljuk, étkezési szokásaink környezeti és egészségi szempontból is fenntarthatatlanok. Túlsúlyban vezetünk Európában. Ideje más útra térni.

tulsuly_statKattints a képre nagyobb mérethez

 

CSÖKKEN A TÁPÉRTÉK

A nagyüzemi mezőgazdaság, a túlhajszolt termelés pusztítja a talajt, ezért csak rendszeres és nagy mennyiségű műtrágyázással és növényvédő, rovarirtó szerekkel párosítva (és rengeteg vizet, energiát használva) tartható fenn gazdaságosan a termelés. Emiatt azonban fokozatosan csökken élelmiszereink tápértéke: például a gabona- és zöldségfélék 14-81%-át veszítették el ásványi- és nyomelem-tartalmuknak, a tej és a zöldségfélék vitamintartalma 40-95%-kal csökkent az 1970-es évek óta.

tapertek

Márpedig többnyire ezek kerülnek az asztalunkra, sőt csökkent tápértékű terménnyel etetjük a haszonállatokat is. És ezekből a csökkent tápértékű alapanyagokból készülnek a kényelmünket szolgáló félkész és készételek is.
Fogynak is szépen – étrendünk jelenleg átlag 75%-ban előre feldolgozott félkész vagy készételből áll. Étrendünkben a feldolgozott húskészítmények (virsli, párizsi, száraz kolbász, sonka, bacon, pulyka nuggets, halrudacska stb.), a zsíros sajtok aránya is több a kelleténél. Tudta? Napi 50 g feldolgozott húsféle fogyasztása 19%-kal növeli a 2-es típusú cukorbetegség és 42%-kal az érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Miért? Mert a hústermékekben általában túl sok a káliumozott só és sokféle adalékanyagot is tartalmaznak. Bezzeg a sokféleképpen variálható, színpompás zöldségekből, gyümölcsökből, gabonafélékből az ajánlott mértéknél 15-25%-kal kevesebbet fogyasztunk.
A gyerekek is ezt látják, és a szülők, az otthoni minta hatására ők is ezt eszik, ezt szeretik. Gondoljunk csak a hazai konyhákból kiűzhetetlen vasárnapi húsleves, rántott hús, sült krumpli combóra, a virslis-ketchupos gyors vacsorákra, a „vega” rántott sajtra, a reggeli sonkás szendvicsre, a futtában bekapott sajtos-ketchupos pizzaszeletre. Egyhangú, túl gyakran fogyasztva nem épp egészséges, és mégis ezt esszük. És ennek az étrendnek az ökolábnyoma is nagy.

Megoldás a tápanyaghiányos étrendre a nyers táplálkozás.



Tudnod Kell

9 egyszerű módszer, amelyekkel a gyermeked példaképe lehetsz

Minden szülő álma egy felelősségteljes, tisztelettudó, türelmes és szorgalmas csemete. Ám a gyermekek felnéznek a szüleikre, így ha nem mutatsz nekik jó példát, ne is várj túl sok jót! Íme, itt van 9 egyszerű módszer, melyekkel a gyermeked példaképévé válhatsz a hétköznapokban. 
1. Tartsd nyitva az ajtót mások előtt nyilvános helyeken!
Legyen szó akár boltról, könyvtárról vagy étteremről, ha nyitva tartod az ajtót mások előtt, az egy olyan gesztus, amelyből a gyermeked megtanulhatja, hogy legyen tisztelettel és felelősséggel embertársai iránt.
2. Gondozzatok kisállatot vagy növényt együtt!
Vegyél egy házi kedvencet, vagy ha nem vágysz nagy felelősségre, akkor válassz szobanövényt a kisállat helyett.
 Gondozzátok együtt az állatkát vagy a kiválasztott növényt! Ezzel megmutathatod, hogy az élőlényekkel való foglalkozás mennyire hálás és gyümölcsöző feladat. Ráadásul, ezzel azt is megtaníthatod gyermekednek, hogy milyen fontos a szeretet kimutatása.
3. Olvass!
Lefekvés előtt tudasd a gyermekeddel, hogy olvasol egy könyvet, vagy válassz egy intelligens célközönségnek szóló magazint. Az olvasás előnyei végtelenek. Ha a gyermek megtanulja értékelni a szavakat, sokkal jobb ember lehet belőle a későbbiekben. Mindehhez az is nagyban hozzájárul, ha gyermekkorában megfelelő figyelmet fordítasz arra, hogy mesélj neki.
4. Mókázzatok egy kicsit!
Magyarázd el gyermekednek, hogy az teljesen normális, ha a kinti játék közben összekoszolja a ruháját. Mutasd meg azt is, hogy a hó akkor igazán élvezetes, amikor benne játszhatunk. Ezzel a tudtára hozhatod, hogy a spontán viselkedés összekötve a kikapcsolódással teljesen normális, és olykor szükséges is. Ám a veszély elkerülése érdekében, mielőtt belefogtok a mókázásba, mindig tudasd vele, hogy hol a határ!
5. Tarts baráti összejöveteleket!
Hívd át olykor vacsorára, ebédre néhány olyan barátodat, akiknek hasonló korú gyermekük van, mint neked. Így te és a csemetéd is jól szórakozhattok a saját korosztályotokhoz tartozó emberekkel. Ráadásul, ezzel megmutathatod, milyen értékesek is a támogató barátok, és milyen fontosak a személyes találkozások, amelyek segítik a kicsi szocializációját. Ez az egyik legfontosabb lecke, amit a gyermekednek meg kell tanulnia ahhoz, hogy zökkenőmentesen be tudjon illeszkedni a társadalomba.
6. Maradj fitt!
Kezdjetek neki az edzésnek együtt! Mutasd meg gyermekednek, hogy a testmozgás hihetetlenül fontos és jó móka! Tervezzetek rendszeresen sporttevékenységeket! Válassz, illetve találj ki olyan eseményeket, amelyek nem terhelik meg a kicsi szervezetét, sőt egyenesen szórakozásnak éli meg az együtt töltött időt. Ezzel megtaníthatod a csemetédnek, hogy a mindennapi élet fontos része a mozgás.
7. Légy okos vásárló!
Vezesd rá a gyermeket arra, hogy egy olcsóbb farmer is lehet ugyanolyan jó, mint egy drágább, csak mérlegelni kell, és észrevenni a lehetőségeket. A költségvetés fontos, a pénzzel bölcsen kell bánni! Hasznos, ha már kisiskolás korában megtanulja, hogy ne legyen követelőző és anyagias.
8. Viccelődj!
A jó humorérzék nagyon fontos. Tudasd gyermekeddel, hogy a szarkasztikus és okoskodó megjegyzések nem elfogadottak, de egy kis humor, móka és kacagás színt visz a hétköznapok szürkületébe.
9. Légy tisztelettudó az idősebbekkel!
Amikor például a párod szülei jönnek látogatóba, légy udvarias velük! Kínáld őket hellyel, és beszélj velük tisztelettudóan! Ezzel a példával megmutathatod, hogy milyen döntő fontosságú is az idősek tisztelete.
(csaladinet.hu)

Néhány alig észrevehető különbség a szíriai hadsereg és a "lázadók" között

A szíriai hadsereg s a "lázadók" (azaz külföldi zsoldosok és vallási fanatikusok):
 

sziria139301