2014. június 5., csütörtök

Kettősmérce - terrorbombázások

Az USA, mint ön-beképzelt világcsendőr lépten-nyomon vezetett be önként, vagy erőszakolt ki repüléstilalmi övezeteket országok felett. Volt repüléstilalmi övezet Szerbia felett, - persze nem bejelentve, csak a NATO gépek egyik napról a másikra lelőtték a szerb gépeket. Irak felett szintén önkényesen.
A legutóbbi szégyenteljes repüléstilalmi övezet Líbia felett volt, ahol Moszkva nyílt becsapásával vezettek be repüléstilalmi övezetet, majd ezen a címen kezdték bombázni a nyugati zsoldosok ellen akkor még sikerrel harcoló líbiai hadsereget. Éppen ebből okulva, Szíria felett már Moszkva nem egyezett bele a repüléstilalmi övezet létrehozásában, és a tartuszi orosz katonai kikötő miatt nem is merték önkényesen megcsinálni.
Feltehető a kérdés; vajon ma Ukrajna felett miért nincs a nyugat részéről kérvényezve a repüléstilalmi övezet, mikor felvételek egyértelműen bizonyítják, hogy az atlantista zsoldos kijevi vezetés háborús bűnöket követ el nap mint nap, és civilek ellen visel háborút hivatásos hadseregével, zsoldosokkal kiegészülve? Hogy lehet az, hogy civilek, sokszor nők és gyerekek halnak meg az ukrán hadsereg terrorbombázásaiban, és a nyugat említést sem tesz az esetekről? A nyugati médiában egyszerűen a hírekben sem szerepelnek a kelet-ukrajnai háborús bűnök, semmilyen szintes sem. Központilag cenzúrázva vannak a hírek.

https://www.youtube.com/watch?v=qzYBnKt0phc
Milyen demokráciáról, szólásszabadságról is beszél a nyugat, amit állítólag otthonaiktól 10 000 mérföldre is védelmezni kell? Mert az, amit ők művelnek, nem nevezhető egyiknek sem.

http://www.hidfo.net/2014/06/05/kettosmerce-terrorbombazasok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése