2014. június 5., csütörtök

Felszámolnák Magyarországot Brüsszel hazai csatlósai

Felszámolná a magyar külügy, hadügy és pénzügy függetlenségét a Civil Összefogás Fórum nevű atlantista ernyőszervezet. A Békemeneteket is szervező CÖF most azzal az ötlettel állt elő, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára kellene átalakítani az Európai Uniót, amivel hivatalosan is megszűnne a tagállamok függetlensége, Brüsszel hozná a döntéseket a külügy, pénzügy és hadügy területén. Megszüntetnék a független magyar költségvetést, az ország bevételeit egy idegen országnak adnák. Felszámolnák a magyar fegyveres erőket, ehelyett idegen fegyvereseket hívnának az országba. Felszámolnák a független magyar külügyet, ehelyett egy idegen hatalom protektorátusává nyilvánítanák az országot. A fentieket javasló dokumentumot Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője juttatta el a külföldi szervezetnek.
Hídfő.net | Fricz Tamás
A fentieket javasoló dokumentumot éppen most továbbítják az Európai Unió vezetőinek, ami kimeríti a hazaárulás fogalmát, emiatt idézzük fel a Btk. ide vonatkozó részét:
"Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő"
A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A fent említett dokumentum benyújtásával Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője hazaárulást követett el, amivel Magyarország függetlenségének felszámolására tesz előkészületet, mindezt idegen országgal és nemzetközi szervezettel együttműködve, háború idején, külföldi fegyveres erő behívásával. Magyarország a NATO tagállamaként, az Észak-Atlanti Szövetség katonai szervezetén keresztül háborúban áll a világ számos részén, többek között Líbiában, Afganisztánban és Ukrajnában, így a hazaárulás tettének háború idején történő elkövetése is súlyosbítja a bűncselekményt. A független magyar hadügy felszámolásával a Civil Összefogás Fórum vezetője Magyarország honvédelmének felszámolását kezdeményezi, ehelyett idegen csapatokat hívna be az országba, ami a hazaárulás bűntényét tovább súlyosbítja. Fricz Tamás a fentiek alapján "vélhetően" életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követett el.
Várjuk a magyar kormány reakcióját, amiben kinyilvánítja, hogy a hatályos magyar törvények vonatkoznak-e minden magyar állampolgárra. Ha a törvények nem dísznek vannak, Fricz Tamás a hatályos magyar törvények szerint minimum 5 év börtönbüntetéssel sújtandó bűncselekményt követett el, ami tekintettel a nemzetközi helyzetre, precedens értékű. Ha ebben az esetben a Btk-ban foglaltak nem érvényesek, az esetben újra fel kell tenni a kérdést; mennyiben befolyásolja a kormány tevékenységét az a tény, hogy a vezető politikusok szinte kivétel nélkül valamelyik nyugati egyetemen folytatták tanulmányaikat?

http://www.hidfo.net/2014/06/05/felszamolnak-magyarorszagot-brusszel-hazai-csatlosai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése