2014. június 5., csütörtök

Vörös zászló az útzáron

Oly mértékű változásoknak és ideológiai átrendeződéseknek vagyunk a tanúi, melyre az emberiség eddigi történelmében még nem volt példa. A régi beidegződések ma már súlyos akadályai a változások felismerésének. Erre a legjobb és a legidőszerűbb példa az ukrajnai helyzettel kapcsolatos vélemények óriási eltérése, habár a történéseket minden véleménynyilvánító elég jól ismeri. A kelet ukrajnai szabadságharc zászlói között szinte minden műveleti helyszínen ott látható a vörös zászló, a kommunista ideológiát követők egyik fontos jelképe. Ebből viszont nem szabad arra következtetni, hogy a szabadságharcosok valamiféle ósdi kommunista internacionalizmus hívei lennének.
Mai világunkban a kommunista eszmeiséget, illetve kommunista jellegű ideológiákat hatalmi szinten vállaló országokra a nacionalizmus a jellemző. Nincs olyan kommunista ország, mely internacionalista politikát képviselne. Kína, a világ leghatalmasabb országa, az egyetlen ókori birodalom ma is létező világpolitikai tényezője kommunista ország. Rengeteg milliomossal, az egész világra kiterjedő kereskedelmi hálózatokkal, óriási hadsereggel és következetes, céltudatos nacionalizmussal - nemzetérdekűséggel, pontosabban birodalmi politikával. A zászló vörös, a csillag ötágú, a nemzettudat igen erős. Jugoszláviát a kommunista nacionalizmusa miatt semmisítette meg az internacionalista-kozmopolita cionliberális nyugat, és Dél-Amerikában a kommunista ideológiát valamilyen szinten képviselő országokban is igen erős a nemzeti öntudat, melyeket szintén ezért fenyeget az internacionalista cionizmus. Hezbollah, a libanoni fegyveres szervezet, mely képes eldönteni a térség háborúinak a kimenetét, szintén kommunista alapú tömörülés, és hazaszeretetét, nemzettudatosságát már számtalan háborúban bizonyította.
Hídfő.net | Szovjet zászló Szlavjanszk mellettSzovjet zászló egy Szlavjanszk melletti útzáron - a felkelők ellenőrzése alatt
Az ukrajnai barikádok vörös zászlajainak üzenete teljes mértékben megegyezik ezekkel a nemzeti kommunista, a cionista internacionalizmus elleni harcos szervezetek vörös zászlainak üzeneteivel. (Csekély számban vannak még internacionalista-trockista bolsevisták egyes országokban, de annyira lényegtelenek, törpék, hogy figyelembe venni őket nem szabad)
Különösen akkor válik ez az üzenet érthetővé, ha tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a fasiszta jellegű ukrajnai szerveződések a régi banderista és horogkeresztes zászlók alatt saját népük ellen harcolnak zsidó-cionista vezetőkkel, Izraelben kiképzett, és különböző nemzetiségű harcosokkal. Ez egy igazi, vegytiszta internacionalista társaság. Tehát a kommunista szervezetekre a nemzettudat, a szélsőjobboldali-fasiszta szervezetekre a kozmopolita-internacionalizmus a jellemző. A kommunisták népiek, a szélsőjobboldaliak cionisták.
Kelet Ukrajnában kikiáltott Újoroszország függetlenedett államai népköztársaságnak nevezik magukat. Szintén óriásit téved az, aki bármilyen összefüggést tételez fel az egykori népköztársaságok és a most függetlenedő államok között. Ha tudjuk, hogy a nép fogalma mit takar, azonnal megértjük a lényeget és az elnevezés jogosságát. A nép a közös eredet, történelmi múlt, nyelv és kultúra alapján és által egy közösségbe tartozó emberek társulása. Legfontosabb tényező a közös eredet, ezért akár faji társulásnak is nevezhető. A kelet ukrajnai felhívások többsége szlávokhoz szól, mely egyértelmű bizonyítéka nemcsak a nemzettudatnak, hanem a faji együvé tartozásnak is, illetve ezt teszi elsődleges tényezővé minden megnyilvánulásuk. Ezzel szemben a nyugat ukrajnai hatalombitorló cionista internacionalisták az atlantistáknak felajánlották az egész országot a hatalomban tartásuk érdekében. Ennél nagyobb nemzetárulás nincs. Ehhez asszisztál a szélsőjobb.
Ha a fentiekhez hozzátesszük az erkölcsi alapállásokat, akkor még egyértelműbbé válik a helyzet. Az atlantista erkölcstelenség, a természetellenes fajtalankodás társadalmi szintre emelése, a végtelen önzés, más népek leigázása és kizsákmányolása, a természetes rend szétzúzási kísérletei, a holokauszt-vallás és a hagyományos keresztény értékrend megsemmisítési akarata áll szemben a hagyományos, ősi értékek védelmével, a természetes emberi kapcsolatokat, a család szentségét védő erőkkel, a keresztény értékrenddel. 
Nagyot fordult a világ! A szélsőjobb azonosult egykori ellenségeinek ideológiájával, az emberiség szégyenévé vált az árulása, megvásárolhatósága, korlátoltsága miatt. A kommunizmus megszabadult egyes negatív tényezőktől és ma a nemzeti-erkölcsi értékeket védő-oltalmazó erők meghatározó szövetségese lett Ukrajnában. Eközben az ellenséges atlantista propaganda önti az egykori kommunista bűnök felnagyított változatait a társadalmakra, elfelejtve, elhallgatva azt a tényt, hogy akkor és annak ők voltak a legnagyobb szövetségesei.
Kassai Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése