2012. május 31., csütörtök

Újabb keresztgyalázás Alföldi kuplerájában

A degenerált művészet folyamatosan támadja a tradicionális formákat és értékeket. Messzemenőkig igaz ez a "Nemzeti Színháznak" nevezett kulturális trágyadomb munkájára. A kupleráj vezetője, a homoszexuális zsidó Alföldi Róbert küldetésének tekinti a magyar kultúra gyökerestől való kiirtását. Nem csak a magyarságot támadja, hanem a nemzeti kultúra fölötti egyetemes értékeket is. Nem ismer se Istent, se embert az aberrált, degenerált művész. Nem véletlenül maradhatott pozícióban az orbáni fülkeforradalom után.
Az ember tragédiája Alföldi-módra - Alföldi mögött jelentős vakoló-erők állnak, mivel a fülkeforradalmárok sem merik kirúgni...
A destruktív háttérerők egyöntetű támogatását - valamint férfiak kényeztetését - élvezi Alföldi. Hasznos nekik ez a figura, mert örömmel segít a sátáni szemétáradat terjesztésében, közvetve pedig az Antikrisztus eljövetelében. Az alábbiakban megosztjuk Olvasónk képeit, melyeket a "Nemzeti Színházban" készített.
Jövőnk.info

Oroszország és Kína létrehozza az Airbus és a Boeing konkurensét

Oroszország és Kína közös vállalatot hoz létre, amely új, hosszútávú repülőgép kidolgozásával foglalkozik. Most alapvetően ilyen típusú gépeket az amerikai Boeing és az európai Airbus konszern gyárt.
Az új gépet az 1980-as évek végén tervezett Il-96-os repülőgép bázisán hozzák létre. Az orosz „Egyesült Repülőgépgyártó Korporációs” és a kínai Comac konszern részvételével kialakított közös vállalathoz Oroszország az intellektuális tulajdont, Kína pedig a pénzt adja. A gépeket Kínában fogják gyártani.
A Boeing arra számít, hogy 20 év alatt több mint ezer repülőgépet ad el Oroszországnak
A Boeing amerikai korporáció tervei szerint a következő két évtizedben több mint ezer repülőgépet ad el Oroszországnak, mintegy 110 milliárd dollár értékben. Ezt Shepard Hill, a Boeing International elnöke jelentette be.
A cég terveiről szólva Hill elemezte az amerikai és az orosz makroökonómiai helyzetet. „ Oroszországban a lendületes gazdasági növekedés elősegíti a repülés fejlesztését” – hangoztatta. Szerinte nemcsak a Boeing, de már amerikai cégek is nagyon perspektivikusnak tartják az orosz piacot.
ruvr.ru