2011. november 15., kedd

"Mi is a helyzet akkor a széndioxid kibocsátással?! Mire föl a széndioxid kvóta?! A környezetvédelmi stb. szakemberek ennyit értenek a szakmájukhoz, vagy egyszerűen csak megalkuvók?!" - teszik fel a kérdést sokan.
Az eszkimók valószínűleg nem tudják, hogy a Golf-áramlatot leállította a globális nagytőke, vagyis a bankárkaszt mohósága!


(Véleményem szerint, mi, emberek okoztuk a Föld forgástengelyének megváltozását, mert túl sok "agyas" került az golyóbis egyik oldalára, míg a másik felén üres, kapzsisággal töltött fejek borítják fel az egyensúlyt, amely "elem" a hidrogéntől is könnyebb!)

A Pentagon Kína elleni tervet készítv

Amerika elkészített egy új katonai tervezetet Kína ellen - írta a Washington Times. Miután több politikai és katonai vezető is jelezte, hogy nem fogja az USA tétlenül nézni, hogy Kína világbirodalommá, és katonai szuperhatalommá nője ki magát, már várható volt egy hasonló bejelentés. Kína olyan eredményeket tudott felmutatni az utóbbi években, ami szó szerint meglepte még az amerikai vezetőket is (valószínű, hogy hírszerzési hiányosságok is lehettek), mint például a semmiből előkerült ötödik generációs vadászrepülő, az épülő anyahajók, a rakétatechnológia fejlődése, elektronikai fejlődés a hadseregben, vagy a műholdak terén. Kína nagy pontosságú, hajók elleni rakétát fejlesztett ki, ami komolyan veszélyeztetheti az amerikai anyahajókat. Katonai szakértők szerint ez komolyan veszélyezteti nem csak a hajókat, hanem az USA egész csendes-óceáni jelenlétét is.
A Washington Times idézett egy magas rangú forrást Obama környezetéből, aki kijelentette, hogy teljesen új módon közelítik meg ezentúl a kínai kérdést. Az új hozzáállás sokkal közelebb áll régi hidegháborús hozzáállásoz, mint az eddigi gazdasági alapú megközelítéshez. „Ezentúl a hidegháború szellemiségében fogunk eljárni".
Az alapállás az, hogy megerősítik a térségben a katonai bázisok rakéták és légierő elleni védelmét, fokozzák a katonai jelenlétet, folyamatos gyakorlatozás indul a kínai térségek közelében, és megerősítik a tengeralattjáró egységeket azon a területen. A térség légibázisain elemik a repülőgépek számát. Növelik a pilóta nélküli gépek számát is, melyek 1600 kilométeres távolságban tudnak csapást mérni. Elmondta azt is a forrás, hogy a legmodernebb technológiákat is felsorakoztatják, közte az EMP és elektromosságot blokkoló technológiákat is. Fel kell készíteni a hadsereget, hogy blokkolni tudják azokat a kínai rakétákat, melyeket a műholdak elpusztítására fejlesztettek ki. Hivatkozásul kiemelik Laon Panetta védelmi miniszter októberi nyilatkozatát, miszerint 2014 után, amint kivonultak az arab területekről, Ázsia következik.
Az újság felteszi a kérdést: nem késő mindez? Miközben az USA hadereje lekötötte magát az arab és a kaukázusi térségekben, aközben a kínai sárkány már kitárta szárnyait, és éppen repülni készül. Nagy hatótávolságú fegyvereket fejlesztettek ki, jelentősen megerősödött a légierő, a haditengerészet. Kína lassan megkezdi a csendes-óceáni terjeszkedést. Kína egyértelműen jelezte, hogy ennek az évtizednek a végére már Ausztrália partjáig fognak járőrözni a kínai tengeralattjárók.
Kínának egyértelműen kijelentett céljai vannak, melyeket nem is rejt véka alá. Első, hogy a Sárga-tenger feletti uralmat biztosítani fogja. A második, hogy Tajvant Kína részeként kezeli, és a sziget feletti ellenőrzést meg is fogja szerezni. A harmadik, hogy a kínai tenger feletti uralmát biztosítsa a Spratlys szigetekig. A két tenger feletti ellenőrzés fő motivációja, hogy mindkettő olajban gazdag terület. Márpedig Kínának szüksége is van az olajra, és ez sokkal fontosabb annál, mint pusztán megjeleníteni, hogy egy erős nemzet.
Az amerikai szándék, hogy lassítsa Kína erősödést, nem lehetséges máshogy, mint úgy, hogy megpróbálja ezeken a területeken elvágni Kína útját. Erősíteni kapcsolatait a Fülöp-szigetekkel és Tajvannal, valamint megfogalmaztak egy új célországot, mellyel újra jó viszonyba akarnak kerülni, ez Vietnam (lehet nem kellett volna annak idején lepermetezni az egész országot, és százezreket nyomorékká tenni?. Nem valószínű, hogy a nép jó szemmel nézne újra amerikai katonákat a földjén.)
Kína persze nem alszik, és felkészül az amerikai tervekre. Gazdasági kapcsolatait elmélyítette például Vietnammal is, mellyel hosszú idő óta problémái voltak. Vietnam azonban rendkívül jó kapcsolatokat ápol Moszkvával. A kínai gazdasági övezethez azonban szervesen csatlakozik a térség több országa, így az USA az ottani terveivel lehetséges, hogy valóban elkésett.
Kemény Gábor

Eddig már húszan fagytak meg - Vissza a kilakoltatási moratóriumot!

hozza összefüggésbe a fejleményt. Emlékeztet arra, hogy az Otthonvédők nyár óta követelik a kilakoltatási moratórium visszaállítását az emberélet védelmében. Az elmaradt intézkedés miatt jelenleg is több kilakoltatás van folyamatban, köztük több gyermekes családoké – írják.
Az MSZF emlékeztet arra, hogy tavaly télen – a szükséges állami intézkedések elmaradása miatt - több mint négyszázan fagytak halálra a szabad ég alatt, illetve saját fűtetlen otthonukban.
Az idén október 8. óta kihűlt emberek közül 17 férfi és három nő. Tizenhatan a szabad ég alatt lelték a halálukat, négyen pedig fűtetlen otthonukban hűltek ki végzetesen.
Kiadta: MSZF SZK - mszfszk.hu

Tegnap elfogadták: A szegények mától bűnözők


A parlament ma este 6 óra tájban elfogadta azt a törvényt, aminek értelmében a hajléktalanság börtönbüntetéssel sújtható. A rendelkezés december 1-től lép hatályba, addig kéne kb 5000 férőhelyet varázsolni Budapesten, hogy a börtönbevonulás mellett legyen más alternatívája a hajléktalanoknak.
Jelenleg a budapesti hajléktalan ellátás 120%-al fut, férőhely nincs nagyon, a szállókon ellenben csótány és bűnözés igen. De ez nem érdekli a törvényhozókat, ahogy a Fideszesek a parlamenti vitában fogalmaztak rend kell. Ahogy mi fogalmazunk velük szemben, a rendet nem lehet megenni. A rend nem hoz vissza senkit a társadalomba, a rend jó dolog, de nem old meg mindent, és biztosan ez egyedül nem segíti a legszegényebb emberek helyzetét. Mellesleg pedig azt az adatott is figyelmen kivül hagyták, hogy 3-szor annyiba kerül a börtönben egy ember ellátása, mint a lakhatási támogatása, miközben több ezer üres önkormányzati lakás van Budapesten. A magyar törvényhozás nem mondott ki mást, ma Magyarországon a törvény előtt nem vagy egyenlő anyagi helyzetedre nézve, akinek nincs lakása az annyit is ér. Ez a törvény ugyanis beleillik a Józsefvárosi rendeltek sorába, ahol bebizonyosodott, nem az számit, mit csinálsz, hanem ki vagy. Ez a törvény ugyanis nem egy cselekményt büntet, hanem magát a hajléktalanságot, szépen körülírva. Ma Magyarországon törvénybe lett iktatva a feudális előjogi rendszer, és a szegények kriminalizálása. Ma Magyarországon büntetendő, ha nincs lakásod! Reszkessetek devizahitelesek!
Végezetül pedig itt a szégyenfal, ezek az emberek azok, a Jobbik, és a Fidesz képviselői akik azt mondják, szegénynek lenni bűn! Akik úgy küldenék börtönbe az utcán élő hajléktalanokat, hogy alternatívát nem tesznek le vele szemben. Akik elfogadják, a hajléktalanok kerüljenek börtönbe, de abban nem segítenek, hogy ezt elkerüljék! Akik börtönnel büntetnek alternatívát viszont nem adnak!

Sebesült katona imája

Mindenható Isten!
Te meggazdagítod az embert s ha úgy akarod, a koldusbot lesz minden öröksége. Erőt adsz karjába s már rövid idő múlva, ha intesz, lehanyatlanak azok és szolgád testét idegen kéz kötözi be.
Engemet is megáldottál Atyám ép testtel és örültem eddig életemnek. Most pedig sajgó sebek vannak rajtam és nincsen nekem nyugodalmam sem nappal, sem éjjel. Nem panaszkodom a szent sebek miatt, hiszen hazámért és az enyéimért hordozom azokat. Csak arra kérlek azért: légy betegágyam mellett mindenkor, hogy ha a test szenvedése egy pillanatra zúgolódásra késztetne: tudjam meggyőzni azt és elhiggyem, hogy a téged szeretőknek mindenek javukra vannak.
Istenem, jó Atyám! Köszönöm neked, hogy megmentettél a haláltól s áldalak a gondos kezekért, melyek által bekötöztetted sebeimet, hogy el ne vérezzek a harc mezején. Áldalak ezekért az ápoló kezekért, melyek szent önzetlenségtől vezetve, annyit fáradnak érettem, hogy megtartsanak édes hazám és távol levő kedveseim számára.
Mit is adjak én Uram te neked ennyi jóságodért? És mit cselekedjem, hogy háladatlan fiad ne legyek? Gazdag vagy, én szegény, kincset én nem adhatok, csak egy szent fogadást: hű szolgád leszek halálig!
Állíts bárhová azért engemet: ott maradok, míg azt rendeled. Kívánj bármit: küzdést és kálváriát járni; megyek, ha hív atyai szavad, mert az én szívemnek kősziklája és az én reménységem te vagy mindörökké. Ámen.
Szolnoky Gerzson református lelkipásztorHáborús idők imádságos könyve hadbavonultak és azok családjai számára, 1916

Az összeomlást előidéző pénzügyi terroristák most az EU adósságválság megmentőiként díszelegnek

Ahogyan arra jó ideje figyelmeztettünk, ugyanazok a pénzügyi terroristák, akik a gazdasági összeomlást előidézték most a válságot kihasználva a gazdaság megmentőiként tetszelegnek, miközben egy igazi banki puccsot felügyelnek a Goldman Sachs beépített emberivel az élen, akik mostantól Olaszországot és az Európai Központi Bankot is irányítják.
A puccs célja egy európai szuperhatalom létrehozása az euró adósságválságát kihasználva, hogy a mostanáig megmaradt kevés szuverén hatalom is Brüsszel teljes fennhatósága alá kerüljön. A globalisták elindították a folyamatot, saját kezűleg jelölve ki a választás nélkül kinevezett személyeket a görög és olasz miniszterelnöki posztra.
Silvio Berlusconi Európa Gaddafi-ja volt. Utálatos természete ellenére Berlusconi igazi akadályt jelentett a bankpuccs számára, így rövid úton megszabadultak tőle, de nem a nép akaratából, hanem a piacot irányító bennfentesek manőverezésének segítségével.
„Hétfőn úgy tűnik a befektetők kollektív döntést hoztak arra vonatkozóan, hogy nem szeretnék Berlusconit a harmadik legnagyobb európai hatalom élén látni, ami kritikus magasságba repítette Olaszország hitelkamatait. A hét végére, nemcsak Berlusconinak fellegzett be, hanem a demokratikus választás lehetőségének is. A piacok döntöttek, mégpedig úgy döntöttek, hogy nincs szükség választókra. „Az országnak reformokra nem választásokra van szüksége,” mondta Herman van Rompuy, az Európai Bizottság elnöke pénteki római látogatása során,” írja Stephen Faris a Times-ban.
A Berlusconit leváltó volt EU biztos Mario Monti a tökéletes globalista beépített ember mintaképe. A Goldman Sachs tanácsadója, a David Rockefeller féle Trilaterális Bizottság európai ágának elnöke és a Bilderberg csoport prominens tagja. Az elit biztosan számíthat rá a puccs következő lépése során, melynek lényege a hatalom további összpontosítása lesz azokban a kezekben, melyek a válságot előidézték.
„Ezek ugyanazok a bűnözők, akik a pénzügyi katasztrófát előidézték. Ez olyan mintha egy rakás piromániást kérnénk fel a tűz eloltására,” írja Alessandro Sallusti, a Berlusconi család tulajdonában lévő milánói Il Gornale lap szerkesztője.
Ehhez hasonlóan, napokkal azután, hogy George Papandreou, görög miniszterelnök kihirdette a népszavazást, kiadták útját, hogy helyét átvehesse az Európai Központi Bank volt alelnöke, a Harvard Egyetem professzora és a bostoni Fed korábbi vezető közgazdásza, Lucas Papademos.
Papademos és Monti pontosan azért kerültek választás nélkül pozícióikba, hogy főnökeiken kívül senkinek ne tartozzanak közvetlen számadással, ami újabb bizonyítéka az Európai Unió demokráciaellenes és diktatórikus alapjainak.
Említettük már az eurózóna összeomlására figyelmeztető retorika erősödését, ami nem egyéb, mint a hatalom további összpontosítását célzó újabb húzás.
És igen. Ma már az Európai Központi Bankot az eurózóna és azon belül Olaszország, Franciaország és Spanyolország megmentőjeként üdvözlik.
Na és ki lett megmentőnk, az Európai Központi Bank legújabb elnöke? Nem más, mint Mario Draghi, a Goldman Sachs korábbi alelnöke. Látjuk már a trendet?
A mentőcsomaghoz kötött feltételek természetesen pont azt a célt fogják elérni, amit az eurokraták elterveztek: egy szorosabb politikai uniót, ahogyan Angela Merkel, német kancellárasszony éppen tegnap nyilatkozta. Ez pedig nem egyéb, mint egy európai szuperhatalom, ami a maradék szuverenitásuktól is megfosztja Európa nemzeteit.
Az egész EU adósságválság nem egyéb, mint a már fent is említett banki államcsíny, melynek célja a hatalmat azoknak a kezébe juttatni, akik a válságot 2008-ban a hitelek hirtelen megvonásával elindították.
A lufit kidurrantó csalók most a világ megmentőinek szerepét játsszák, akik elhozzák a szabadítást, ha Európa nemzetei hajlandók átadni a hatalmat a választás nélkül kijelölt brüsszeli diktátoroknak. 

Forrás: Infowars.com