2013. július 16., kedd

Ha már fotózzák a házad – az a vég kezdete


- A bankoknak továbbra is a devizahitelesek otthonai kellenek -

SzRTI: “A viszonosság elve alapján, most már az adósoknak is joguk van fotózni a bankárok házait. – Ha ők megtehetik, hogy mi otthonainkat fotózgassák, majd kitegyék a netre, s minden pénzes burzsujnak, és külföldinek mutogassák házainkat, lakásainkat, – “Nézzétek,vegyétek, vigyétek!” – címszó alatt, – akkor nekünk is jogunk van az ő otthonaikat fotózni.”

Hír és vélemény
Hír: Renka Margit írja a Facebookon:
“Pár perce ment el egy Bp. bank által külsősnek nevezett személy, aki fényképet készített a házunk külső, utcai oldaláról. Kérdésemre azt mondta, hogy Ő nem tud semmit, mert külsős, hogy miért csináltatja ezt a bank.
Ordítottam, de Ő elég flegma volt. Megkérdeztem kinek kell a lakás, miért gyűjtik össze, kell a zsidóknak? Erre sem tudott választ adni, mert Ő mint mondta nem tud semmit. Érdekes hétvégén művelik ezt. Továbbá közölte, hogy becsengetés nélkül is megtehette volna.
Most legalább 4 erős nyugtató van bennem, de remegek az idegtől. Azt sem engedte meg, hogy szóljak a férjemnek, aki 4 házzal volt arrébb dolgozni, elhajtott. A rendszáma: HLK 798. Hol élünk?
Az nem igaz, hogy nem tud semmit. A lakást szigeteltük, ablakokat cseréltünk, virágosítottunk, tele rózsákkal. Jól mutat a képen, valószínű, hogy kell majd valakinek.
A férjem teljes havi fizetése már régóta a banké, oda utalja a munkáltatója. Persze van elmaradásunk, mert a havi fizetése nem futja a teljes havi díjat, de kb 3/4 vagy még több havi törlesztőt igen. Mi van itt Magyarországon? Most akasszam fel magam, ha jelentkezik az új tulajdonos, aki kiszemelte a házat?
Ez állapotfelmérés, mint ahogyan azt állította a fényképező, de bent nem is volt, pedig hívtam, de nem jött be, mert azt állította, hogy csak kívül kell a lakást fényképezni. Miért gyűjtik fényképpel a lakásokat?”
A Szabad Riport véleménye:
Nagy valószínűséggel azért fotózták le a házat, mert lehet, hogy el akarják árverezni! Sürgősen fel kell keresni a bankot – és, ha lehet, tisztázni velük, mit akarnak csinálni?
Ha mindenáron be akarják dönteni és felmondani a hitelt, – akkor azt meg is teszik.
Javasoljuk még a jogi lépéseket, – ha elindult a végrehajtás, akkor a végrehajtás megszüntetési pert. – És, ha csak egy apró kétely is mutatkozik a bank becsületességét illetően, – akkor irány a nyomozó ügyészség. Tessék följelenteni a bankot!
És még valamit:
A viszonosság elve alapján, most már az adósoknak is joguk van fotózni a bankárok házait. – Ha ők megtehetik, hogy mi otthonainkat fotózgassák, majd kitegyék a netre, s minden pénzes burzsujnak, és külföldinek mutogassák házainkat, lakásainkat, – “Nézzétek,vegyétek, vigyétek!” – címszó alatt, – akkor nekünk is jogunk van az ő otthonaikat fotózni.
Ezzel kapcsolatos hírünk pedig a következő:
A partizán fotósok már el is indultak Fotó_ Wideangle 55Információink szerint; Önkéntes Népi Felderítő Egységek alakulnak, – hogy az éppen fent említett viszonossági elvek alapján, – (ahogyan a bankok is fotózgatnak titokban), – úgy a felderítők is lefotózzák a legkegyetlenebb és legpénzéhesebb bankok vezető beosztású menedzsereinek házait. Valamint nagy értékű autóit, nyaralóit és olyan értékeit, melyeket csakis az adósok totális kifosztásával szerezhettek meg.
Ezeket a fotó dokumentumokat felteszik az internetre, hogy mind Magyarországon, de az egész világon is láthassák az emberek. – Valamint elküldik azoknak a magyar és külföldi hivatalos szerveknek is, melyek a törvénytelen vagyongyarapodásokat hivatottak vizsgálni. Mind hazánkban és az itt fosztogató külföldiek országában egyaránt.
A partizán fotósok, már el is indultak…
SzRTI

Senki NE dőljön be az újabb szélhámosnak,mert közbe kiderült,hogy a CSALÓ SZEGERO NOVUS áll a háttér

Még egy szélhámos hitelmentő a piacon - ráasdásul "online"

SENKI NE DŐLJÖN BE A CSALÓ SZÉLHÁMOSNAK, mert közbe kiderült, hogy a
CSALÓ SZEGERO NOVUS áll a háttérbe!!!

http://erko2007.5mp.eu/web.php?a=erko2007

Online Bedőlt-Hitelmentő

9794 Felsőcsatár, Petőfi u. 44.

Kapcsolat felvételi lehetőség: fenti címen, vagy lásd alábbi elérhetőségeket.

Személyes találkozóra a fenti címen, illetve kivételes esetekben előre megbeszélt helyen és időpontban van lehetőség:

T.: 06(21) 250-3866
M.:06(30) 854-4646

Skype: erkobedolthitel

http://feherkemeny.com/2013/07/16/senki-ne-doljon-be-az-ujabb-szelhamosnak-mert-kozbe-kiderult-hogy-csalo-szegero-novus-all

A féknélküliség

A devizahitel probléma a PSZÁF és GVH, tehát fogyasztóvédelmi problémák miatt terjedhetett el. Nem volt fék, nem volt ellenőrzés. Ha egy fogyasztási cikk hibás, meg vannak a garancia és szavatossági szabályok. Nem a Bírósághoz megyünk elsőként, hanem a fogyasztóvédelmi szabályok szerint járunk el, kicseréltetjük vagy kijavíttatjuk.
Mivel ez a fogyasztóvédelem nem működött, ezért kellett és kell a Bírósághoz fordulni. De a Bíróságnál csak egyes részkérdéseket feszegetünk, ami sikeres lehet. Már pedig a devizahitel termék úgy rossz, ahogy van, és szemétre való. Sajnos eddig sem az állam, sem a Bíróság ezt nem volt képes megoldani, csak további kaotikus állapotot idézett elő.
A zavarosban halászás pedig a bankoknak, a strómanoknak, és a végrehajtóknak kedvezett. Most a Kúria révén megállítható a kilakoltatás és árverezés, de mindenki ül a babérjain, és a megoldás pedig már így is 10 éves késésben van. Az utolsó pillanatra hagyják a választások miatti taktikázási céllal. Az előző kormány létrehozta a bajt, a mostani meg nem képes megoldani, miközben lassan a devizahitelesek párttá kell, hogy rendeződjenek a megoldás érdekében.
Szégyen és gyalázat, hogy emberek milliói továbbra is várólistára vannak állítva, miközben életük, családjuk hullik szét, a bankok meg rabolhatnak tovább, gátlástalanul az állam hallgatólagos támogatása mellett.
Nagy Éva

A Gondolatrendőrség figyel téged!

A Gondolatrendőrség figyel téged

Nagy Testvér és Gondolatrendőrség a Twitteren – A Facebook is követi?


- A Twitter kiadta az antiszemita bejegyzések szerzőinek adatait a francia igazságszolgáltatásnak -


Hír és vélemény:

Twitter logoHír: A Twitter pénteken bejelentette, hogy átadta a francia igazságszolgáltatásnak azokat az adatokat, amelyekkel azonosíthatók azon antiszemita bejegyzések szerzői, amelyek miatt eljárás indult a mikroblog szolgáltatója ellen.

A Franciaországi zsidó diákok uniója (UEJF) más egyesületekkel együtt azt kérte az igazságszolgáltatástól, hogy kötelezze a Twittert azoknak az adatoknak a közlésére, amelyek alapján azonosítható, hogy ki írt francia nyelvű antiszemita üzeneteket 2012 októberében unbonjuif (egyjózsidó), illetve unjuifmort (egyhalottzsidó) álnévvel a mikroblogon. A párizsi legfelsőbb bíróság januári döntésében kötelezte a Twittert az antiszemita bejegyzések szerzőinek azonosítására.

Az igazságszolgáltatás azt kérte az amerikai szolgáltatótól, hogy “két héten belül” adja ki az egyesületeknek a törvénytelen bejegyzések szerzőinek azonosításához szükséges adatokat, akiknek fiókjait egyébként már 2012. októberében lekapcsolták. A döntést a Twitter megtámadta a fellebbviteli bíróságon, amely június 12-én megerősítette a legfelsőbb bíróság döntését.

Az adatok átadásával “lezárul a vita az UEJF-fel” és “a felek megegyeztek, hogy folytatják az együttműködést a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen harc érdekében a nemzeti törvénykezések tiszteletben tartásával” – olvasható a Twitter közleményében.

Stéphane Lilti, a zsidó szervezet ügyvédje még januárban annak a reményének adott hangot, hogy ezzel a “kiváló döntéssel a jövőben megszűnik a büntetlenség érzése, amely a melegágya volt a kilengéseknek”. Akkor Alexandra Neri, a San Franciscó-i székhelyű cég ügyvédje azt mondta, mivel az adatokat az Egyesült Államokban tartják nyilván, egy ilyen francia bírósági döntést egy amerikai bírónak is jóvá kellene hagynia. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az eljárás az amerikai alkotmányba ütközne, amely a véleménynyilvánításnak szinte korlátlan szabadságot biztosít.

MTI

A Szabad Riport véleménye:

A szólásszabadság alapvető emberi jog. – És a szólás utáni is…

George Orwell 1984A fenti szövegből ez a kedvenc részünk: …”Ezzel a kiváló döntéssel a jövőben megszűnik a büntetlenség érzése, amely a melegágya volt a kilengéseknek…” – Bizony az ügyvédnő szavai teljes mértékben beleillenek az alábbi történetbe: 1984 – George Orwell. – Eszünkbe jut a “Gondolatrendőrség” és a “Nagy Testvér” nyomasztó alakja is.

Csakhogy mostmár 2013-at írunk. Forgatnák az idő kerekét visszafelé. – De eddig a világtörténelemben, ez tartósan senkinek sem sikerült. Minden egyes ilyen próbálkozás, csak sietteti az adott diktatúra bukását.

Ezen kívül, álláspontunk szerint; a Twitter törvénytelenül is járt el, – mert végeredményben egy magánszemélyekből álló egyesületnek (és nem a hatóságnak), – adta ki az általuk kifogásolt tartalmak szerzőinek személyes adatait, – melyek az Amerikai Egyesült Államok területén voltak nyilvántartva. Ezzel megsértette az USA szólásszabadságról szóló törvényeit, melyeket az Egyesült Államok Alkotmánya biztosít mindenki számára, légyen az bárki.

És, ha ezt a Twitter megtette, akár következhet a Facebook is. – Fel het rá készülni.

“Historia est magistra vitae” – A történelem az élet tanítómestere. – Vannak, akik tanulnak, és vannak, akik nem. – Ezek magukra vessenek. Minden egyes ilyen döntés, minden ilyen próbákozás a szólásszabadság elfojtására, – a visszájára fordul és tovább gyengíti a fennálló rendszer láncszemeit. – És mint tudjuk, az egész lánc minőségét, – mindig a leggyengébb lánszem határozza meg…

A leggyengébb láncszem :)SzRTI