2014. április 10., csütörtök

Nyolc ok, amiért az Új Világrend gyűlöli Szíriát


1. Szíria jegybankja az állam tulajdonában és ellenőrzése alatt van. 2. Szíriának nincs adóssága a Nemzetközi Valutaalapnál. 3. Szíriában nincs megengedve a génmanipulált vetőmag (GMO). 4. Szíria lakossága jól tájékozott az Új Világrendet illetően. 5. Szíria hatalmas olaj-és gázkészletekkel rendelkezik - és ez már ok a háborúra. 6. Szíria határozottam állást foglalt a cionizmus és Izrael ellen. 7. Szíria a Közel-Kelet egyik utolsó szekularizált muszlim állama. 8. Szíria büszkén őrzi saját politikai és kulturális nemzeti identitását.



Az izreali 10-es csatornán, egy izraeli katonai szakértő: Assad megnyerte a háborút, és ha csak negyed ennyit kellett volna Izraelnek harcolnia, mint ma Szíria, Izrael már nem is létezett volna!

Botrányt robbantott ki a napokban, egy izraeli katonai szakértő véleménye, a szíriai háborúról, mikor élőadásban közölte, hogy Bashar Al-Assad, ki ellen a fél világ harcol, még mindig Szíria elnöke, és erősebbnek tünik mint valaha, nem beszélve arról, hogy bármit is csinálunk ellene, ő mindig okosabb nálunk, és a rombolás ellenére is amit Szíriába értek el, minden nagyon úgy néz ki, hogy Bashar Al-Assad mindent irányításba tart, a hadserege viszont az egész világot meglepte azzal, hogy mennyire egyben tudott maradni 3 év háború után is, meg mennyire hűségesek a katonái a vezetőségükhöz, mely igen csak váratlan volt, annak az embernek a hadseregétől, kiről már 3 ével ezelőtt is, azt hittük hogy rövid időn belül megfog bukni!

folytatta a szakértő hogy: Szíria erős, és tartani kell tőle, meg szövetségesétől a Hezbollah-tol, a Hezbollah mikor csak fenyeget minket, mindenki a főldalá menekül a határos részeken Libanonnal.
A Nyugat elveszítette a háborút. és ez ellen nem lehet már mit csinálni, Assad végleges győzelme csak időkérdése, ennél többet nem tud senki sem csinálni ellene, bármennyire is megakarunk barátainkal szabadulni tőle.

Szíriai Hírek 2014/03/07

Friss kép a török-szír határmenti, utolsó közel-keleti örmény város "Kaszab" frontjáról, ahol a lakosok is együtt harcolnak a szíriai arab hadsereg oldalán, az USA és annak csatlósai által támogatott terroristák ellen, kiket sajnos a mai napig sok újságban szabadság harcosoknak hívnak, annak ellenére is hogy a legtöbbjük nem is szíriai.
2014,04,10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése