1975. december 30., kedd

Negyvenedik jelenés

"Ötödik nap"

"Én is felhívni a lelkét az eretnekek és a schismatics

U nösen az egyház "

1975. december 29. 06:30 Ötödik nap

Ezen a bizonyos napon a gyerekeim voltak otthon, és nem tudtam menni a kápolnát 5 órakor, mint más napokon, én nem éreztem hívott, hogy ott sem.

Saját család elhagyta 6 órakor, és hirtelen, a 6:30, régóta sürgeti, hogy menjek a kápolnába.

Láttam a Fényt rögtön érkezéskor, akkor Jézus megjelent nekem a szokásos módon, és azt mondta:

"Az ötödik nap."

Sugarak jött Szíve és megismételtem minden mondat:

"Én is felhívni a Unity az egyház a lelkeket az eretnekek és
schismatics. "

"Mi Atyánk ..."

"Üdvöz légy, Mária ..."

Jézus azt mondta, az elején a három "Üdvözlégy Mária", talán ezért én az elfelejtett egy imádság előtti napon. Aztán megismételte:

"Annak érdekében, Ön szomorú szenvedély, Uram ...

"Dicsőség a magasságban Istennek ... béke és öröm ...

"Make a jele a kereszt." "Igen."

A keze finoman esett az ő oldalára ismét, Jézus rám nézett, elmosolyodott, majd eltűnt.

================================================== ================================================== ========================

(11) Ez a váratlan nyilatkozata Jézus csodálkozik Madeleine, aki közvetített azt Atya L'Horset. Már most érkezett levelet Amiens. Elolvasta neki. Anne írta a papnak: "Nem tudom neked, de szeretném ha tudnád, hogy míg a kiadások az ünnepe Pünkösd Dozulé, úgy éreztem, a vágy, hogy bemegy a templomba, és azóta, csak azt tudom gondolni Krisztus a Dozulé. "beteg vagyok (leukémia). Bújnak el tőlem, de tudom, hogy mind egyformák. Ne imádkozzatok a gyógyulás, de az átalakítás a szüleim, akiknek nincs hit. Ami engem illet, úgy érzem, a szívem haldoklik, és a lelkem ébredés Jézus, én Megváltóm. "

(12) vö. A nővér azt ígéri, hogy Faustina, apostola a Mercy. 1934-ben, Krisztus azt mondta nővér Faustina, boldoggá április 18, 1993: "Az emberiség nem lesz béke, amíg kiderül, hogy a bizalom My Mercy" (A kiadvány a nővér M. Fausztina Kowalska).