2010. május 2., vasárnap

Anyák napjára

Anyák napjára
Anyák napja _ Köszönöm ÉdesanyámTiszta szívből, igaz szeretettek köszöntjük a magyar édesanyákat az Anyák Napja alkalmából. Csak a magyarokat, és csak azokat, akik valóban édesanyák. Csak azokat, akik sok áldozatot hozva felnevelik a következő magyar nemzedéket.
Számuk egyre csökken, ezért különleges tiszteletet érdemelnek. A pénzhajhászás, a karrier, a természetellenes divatok a szép, fiatal magyar lányokból a legalapvetőbb és legnemesebb női érzelmeket kiölik, és egy szeretet nélküli, önző, semmiféle tiszteletet sem érdemlő emberré alacsonyítják.
Hol vannak az igaz magyar édesanyák (és édesapák) azon térségekből, ahol a titkosított felmérések szerint 48 iskolából csak egyetlen egyben vannak többségben a magyarok? Hová lettek a magyar édesanyák azokból a településekből ahol kétszer annyian halnak meg, mint ahányan születnek?
Míg a genetikailag selejt népség nőstényei elárasztják az országot értéktelen selejtemberekkel, addig akik értékes, nagyon értékes gyermekeket szülhetnének, kényelmi okokból nem tartják be az ősi törvényt, nem adnak új életeket nemzetünknek. Esetleg egyet, egy elkényeztetett, szociális érzék nélküli, kevésbé értékes magyart.
Rossz életkörülményekre hivatkozva magyarázzák a szabotálásukat. De azért az autót megveszik, és eljárnak oda, ahová csak a hülyék szoktak járni.
Ezért azokat az édesanyákat, akik ebben a valóban nem kedvező életkörülményekkel rendelkező világunkban vállalják a gyermekeket, és sok gondoskodással, még több szeretettel a rossz környezetben is igaz emberekké nevelik őket, teljes szívünkből szeretjük. Szeretjük, mint gyermekeik, mint élettársaik, mint nemzettestvéreik. Most, ezen a napon hódolattal meghajolunk előttük, és a világ legszebb csokrát nyújtjuk át nekik, melyet szeretetből, ragaszkodásból, féltésből és elismerésből kötöttünk.
Magyar Édesanyák! Sok boldogságot kívánunk!
Hídfő.net