2012. november 7., szerda

Minden magzat egy élet

Így nézünk ki 12. hetesen az anyaméhben!!! Viszont ilyeneket jogszerűen ölik meg a legtöbb országban és az 50 amerikai államban. Valaki tényleg azt hiszi, hogy ez nem egy ember? Kérlek, osszátok meg ezt a hivatkozást. Ez szó szerint megmentheti valakinek az életét!

awdawd

Nálunk 1956 óta a kommunizmusnak köszönhetően 7 millió áldozata volt ennek a holokausztnak. Csak amiről tudunk. Ez magyarirtás. És a "liberalizmusnak" köszönhetően ez folytatódik. A jogi egyetemen is a "független" zsidó alkotmányjogász, Halmai Gábor a nő azon "joga" mellett állt ki, hogy rendelkezhessen a teste felett, amibe szerinte az abortusz is beletartozik. Holott ott már 2 életről van szó és az egyik nem áldozható fel a kényelemért.

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/1988-minden-magzat-egy-elet


Tizenegyes ikrek

      A tények időnként sokkolnak bennünket. A kacsahírek is: hogy Suratban (India), egy anyuka 11-es ikreket szült, mégpedig 2011/11/11-én. Meg hogy ő a legújabb rekord. Sajnálattal bevallom, hogy engem is megetettek. Egy levélírónk rábukkant a valódi hírre (angolul itt).
      Valóban született ennyi gyermek, de nem egy anyától, csak egy napon egy indiai kórházban - mind IVF (in vitro) megtermékenyítéssel. Emberi ésszel nehezen lenne elfogható, ha egy anya ennyi gyermeknek ad életet. Egyszerre.
      2009-ben az amerikai Nadya Suleman "csak" nyolcas ikreket szült, de valóban. 

      Beszéljünk a mögötte álló "orvosi" technológiáról.
A sokknak innen kellene indulnia.      
     
      Az ilyen nagyszámú ikrek mesterséges megtermékenyítéssel születnek. Nézzük, ez mit is jelent keresztény szemszögből:
      Általában 2-3 megtermékenyített petesejtet ültetnek be, a többi a fagyasztóban vár a sorsára. A 2-3 ból, ha mind megtapad a szülő eldönti, mennyit szeretne megtartani, a többit szíven szúrják Kalium oldattal, amíg meg nem áll a szív; magzatgyilkosság. 
       Nem szabad egy kereszténynek ilyesmibe belemenni.
      Mi lesz a lefagyasztottakkal? Arról is lehet nyilatkozni: elajándékozni másnak vagy megsemmisíteni. Van aki meg azt mondja: hogy-hogy, más nevelje fel az én gyerekem? Nem, inkább semmisítsék meg. És ha más felneveli más név alatt és aztán mit sem tudva egymásról mondjuk a saját testvérét veszi valaki feleségül később? Ez egy nagyon-nagyon nagyon ingoványos terület. 
      És még nem beszéltünk a pszichés kihatásokról. Az aknamezőre rálépni sem szabad!! Messziről el kell kerülni. A mesterséges megtermékenyítés minden válfaja ilyen aknamező. Nem véletlen, hogy az Egyház nem engedélyezi, mert óvja az embereket a rettentes utóhatásoktól. És a halálos bűntől.