2013. április 7., vasárnap

Cionista bálványimádat!

Tudjuk és nap mint nap látjuk a cionizmus,szabadkőműves jelképeket szerte a világban! Az egyik ilyen fő jelképük a 2001-ben lerombolt World Trade Center ikertornyok voltak! Pontos és teljesen hiteles információ nincs a katasztrófa (sajnos haltak meg tisztességes,értékes emberek is) okozóiról, de beáldozták, háborús (azóta folyamatos háborúk) térnyerésük miatt.
Viszont az ikertornyok fontosságát, szimbolikáját mutatja, hogy 2006 óta épül az új mega komplexum az One world Trade Center, másik nevén a Freedom Tower, vagyis Szabadság torony.
De milyen szabadság? Tudjuk kik ezek a felszabadítók, ismerjük őket és az ő szabadságukat, és nem csak mi, hanem egyre többen az USA -ban is.
Számtalan demonstráció és tüntetés zajlik le az államokban a rendszer ellen, melyről mélyen hallgat a cionbarát média!
Néhány adat az épülő bálványról: 560 méter összmagasság, 300 ezer négyzetméter és a beruházás összköltsége meghaladja a 3,8 milliárd dollárt,közel 900 milliárd forint!
Számunkra az sem különös,hogy az építési munkálatokat ugyanaz a cég végzi amely annak idején a két ikertornyot építette!
A szálak mindig összefutnak! 
Harcos Péter

Módosítanák a halászati törvényt

Egy-két szót érdemel ez a dolog, hiszen hazánk természeti értékei hazánk igazi vagyona. Ehhez a vagyonhoz tartozik a halállomány is. Halállományunk híres volt mindig is. A Tiszáról azt írták le egykoron, hogy kétharmada hal, egyharmada víz. Igen szép korszak volt, de ennek sajnos vége van. A kormány most át akarja alakítani a halászati törvényt. Az ok ezennel az, hogy a halállomány nyolcvan százalékkal csökkent le cirka harminc év alatt. Azonban újra csak szócséplés folyik a témában, de nem az okokat, az igazi okot veszi alapul, hanem megint csak törvényi megoldásokat helyezi előtérbe. Szavak és szavak. Ez a helyzet viszont megoldást követel. Az elmúlt harminc év utolsó tizenöt évében csökkent a horgászok száma és sok minden megváltozott. A fiatalság nem mozdul ki napokra horgászni, mint korábban. Inkább a számítógépeken horgászik. Tehát a horgászok táborának növekedése nem lehet oka az állomány csökkenésének. Azonban sok az olyan típusú horgász, aki nem sporthorgász. A horgászok egy jó része nem tud természetvédő ésszel gondolkodni. Mondhatjuk, hogy európai értelemben vett horgászati kultúra nincs. A magyar horgász inkább húsvadász horgász. Ez vezérli és ez okozza azt, hogy ha hármat fog, akkor hármat, ha ötöt, akkor ötöt visz haza. Sok esetben a kishalakat meg a macskának viszi el. Ez az utánpótlás kiirtását és az ikrázni képes állomány folyamatos csonkítását jelenti. A svájci, vagy a német kifogja és visszaengedi, vagy csak annyit visz el, amennyire feltétlenül szüksége van. Nem csoda, hogy mi ide jutottunk. A másik gond az, hogy van itt egy réteg, egy „kisebbség”, amely még nagyrészt engedéllyel sem rendelkezik, de a sok szabadideje miatt sokat tud a tó és folyópartokon tölteni. Ők sok esetben egy telepítés után egymást váltva és az adott területet etetve kiszedik gyorsan a telepített mennyiséget és így holt vizek jönnek létre, minimális és jelentéktelen állománnyal. Ez a réteg azonban hálóval, tapogatóval, de mással még szigonnyal (láttuk) is előszeretettel dolgozik. A megélhetési halászat, amit folytatnak meghozta az eredményét, ami elvezetett a mostani áldatlan helyzetig. Mi gyorsan megoldanánk ezt a helyzetet. Szerintünk a vizeket fegyverrel kellene védeni, természetvédelmi őröket kellene alkalmazni és fel kellene számolni a mostani ellenőri rendszert. A természetvédelmi őrökkel elsősorban a nemzeti parkokban találkozunk napjainkban. Volt eset, amikor az ellenőröket megverték, elzavarták. Csak a rendőri kísérettel ér valamit a munkájuk több esetben is. Azonban a megoldás az arra alkalmas ellenőrök átképzése természetvédelmi őrré, azok felfegyverzése, kiképzése és csoportos bevetése lenne. Komoly jogokat kapnának és teljes támogatást a hatalom részéről. A dézsmálók hordáját csak így lehetne megállítani és innentől felesleges is lenne a megoldáson gondolkodni, mert az már megvan, habár a demokrácia nevű bohóckodásban ez természetesen megoldhatatlan. Addig is, halak fedezékbe!
Magyar Remény Közösség
(magyarremeny.hu)

Iskolai terror, állami támogatással?

Előítéletek, rasszizmus, gyűlöletkeltés, a másik oldalon pedig esélyegyenlőség, tolerancia, egyenlő bánásmód. Nap mint nap halljuk ezeket a kifejezéseket, beleégtek a dobhártyánkba. Már-már kellemetlenül érezzük magunkat, ha csípőből nem határolódunk el az egyik szócsokor hallatán, a másikra felfigyelve pedig ne bólogatnánk támogatólag. Sajnos ezek a polkorrekt formák már réges-régen beférkőztek az oktatásba is. Arra a területre, ami nekünk, magyaroknak talán a legfontosabb lenne.
Mert hát lássuk be: különféle gazdasági szabadságharcoktól, csodafegyverektől, unortodox megoldásoktól, nem várhat megoldást senki. Az olaj sem fog szökőkútként feltörni. A kitörési pont az oktatás megalkuvás nélküli fejlesztésében, a K+F támogatásában keresendő, amellyel már középtávon is komoly áttörést lehetne elérni. Példaként említhetjük a finneket, akiknek szintén nincs hatalmas mennyiségű energiahordozója, mégis hazájuk a földrész és egyben a világ egyik leggazdagabb és legversenyképesebb országa. Rendkívül magasan képzett, alaposan megrostált, anyagilag is megbecsült tanárokkal, átgondolt, stabil iskolarendszerrel. Náluk sem volt ez mindig így, Európa egyik legszegényebb országából váltak éltanulóvá. A náluk is „működő” liberális demokráciára itt most nem térnék ki, a multikulti erőltetése arrafelé is időzített bombaként ketyeg.
Álljon itt egy „szép” példa a magyar oktatási rendszer visszásságaira: még a 2010-es tanévben egy belügyi rendészeti (!) tanintézményben néhány tanuló rendszeresen a „buzi” szóval illette az egyik oktatót szokatlan hangmagassága miatt. Erre föl a minap az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) elmarasztalta az iskolát, mert nem lépett fel azokkal a diákjaival szemben, akik vélt szexuális orientációja miatt zaklatták a magyartanárt.
Tetszik érteni?! Nem, nem azért, mert durván sértegették a tanárt, hanem azért, mert a buzizással sérül az esélyegyenlőség, és elmarad a másság tisztelete! Mintha nem lenne nekünk elég a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ meg a többiek áldásos tevékenysége, a hatóság is ugyanabból a kottából fújja a nótát. Nyilvánvalóan attól még nem lesz valaki homokos, hogy magasabb hangja, bár állítólag a tanár is többször beszélt a diákoknak az elfogadás fontosságáról. A kölykök egyébként annyival megúszták az esetet, hogy csak négyest kaptak magatartásból. És ugye ők lesznek a jövő „rendőrei”. Nem mondom, hogy ez az ország legnagyobb problémája, hogy lebuziznak egy tanárt, de ha ennyire sikerül fegyelmet tartani egy rendészeti iskolában, akkor mi mehet Ózdon? Valószínűleg az, amit a szerencsétlen konyári tanárember is őszintén elmondott a kamerába, akit az eset után rögtön ki is rúgtak „rasszista” kijelentései miatt: cigányterror. Az iskolában fenyegetőző „kiscsalád”, tanárt alázó nyolc-tízévesek, üvöltözés az órán, akár fizikai bántalmazás a tanerő ellen. A sarokban meg talán ott ül a magyar gyerek, aki mindezt jó poénnak tartva felveszi a telefonjával, hogy felrakhassa a Youtube-ra, mert náluk van otthon internet.
És akár csak a cigánybűnözés esetében, itt sem feltétlenül etnikai alapú megkülönböztetésről van szó. Mert zajlik az elcigányosodás, rosszabb esetben az elcigányosítás. Terjed a kulturális fertő. De ez nem indokolható pusztán a szociális helyzettel. A szegénység nem lehet akadálya a tisztaságnak, nem indokolhatja az intellektuális igénytelenséget sem. Éppen az oktatásból is hiányzik ez az igényesség. A gyerek nem a rendet, fegyelmet, kemény igazságosságot lát az iskolában, hanem a fenti jelenségeket. Ezek után pedig sajnos nem csodálkozhatunk, ha a magyar gyerek is követi sötétebb bőrű társait a cigányúton. Szerencsétlen tanárban meg hiába van meg a készség az egészséges fegyelmezésre, könnyen lehet, hogy egy rasszizmusnak titulált hangos szót követően már jön is az elbocsátás a szintén megfelelési kényszerrel küzdő igazgatótól.
Egy-két erőtlen próbálkozás van: pl. sok igazolatlan óra után megvonják a családi pótlékot, de szintén a Fidesz-kormány másik felvetését már nem sikerült átvinni: bedobták az iskolaőrség ötletét, aztán persze ők is meghátráltak, mert ugye ez már burkolt cigányozásnak számít…
Az oktatásból tehát ki kellene űzni mind ezt a polkorrektséget, mind a cigánygyerekek átvitt értelemben való mosdatását (hagyományos értelemben viszont bevezethetnék). Másik oldalról viszont vissza kell adni a tanárembereknek a nekik járó tekintélyt, megbecsülést, tisztességet. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy csak bizonyos szintet megütő, alkalmas embereket, és ne a devianciát népszerűsítő pedagógusokat engedjünk oktatói pályára!
Az oktatásra szánt költségvetési összegek viszont már régóta csökkennek, ez pedig nem sok jót sejtet. Egyelőre marad az elfogadás meg a másság tisztelete, másik oldalról pedig a buzizás meg a terror. Így újra és újra fel kell kiáltani, mert ez nem csak egy közhely: színvonalas oktatás, egészséges test-lelki nevelés nélkül nincs felemelkedés! Rengeteg munkával és kiművelt emberfőkkel érhető el a szebb magyar jövendő!
(antiszegedi.com)

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek!

Nyílt felszólítás minden banknak és pénzintézetnek, hogy hagyjanak fel mindenféle bűncselekménnyel és álljanak el azok folytatásától!


Közzétesszük magyar nyelven és országunkra vonatkozóan azt a nemzetközi levelet, melyben minden bank és pénzügyi intézmény fel lett szólítva illegális és ártalmas tevékenységének beszüntetésére, és a jogi eljárások megkezdésére annak érdekében, hogy az emberek tulajdonában lévő ingatlanok és lakások illegális kisajátítása befejeződjön. Minden ilyen intézmény törvényesen végleg ki lett zárva, tevékenységük 2013 április 1-től meg lett szüntetve. A továbbiakban az ilyen törvénysértő tettekért azok viselik a teljes büntetjogi felelősséget személyesen, akik utasítást adnak illetve elkövetik ezeket a bűncselekményeket. Továbbá nem bújhatnak a vállalataik mögé, mert azok már hivatalosan nem léteznek.


Dokumentum, Magyar: http://issuu.com/...zabad-nepe

http://www.scribd...SURE-FLYER

További nyelveken és országokra vonatkozóan a következő oldalról tölthető le a levél: http://americanka...nkers.html

Dokumentumok:

http://oppt-in.com/

http://www.people...t1776.org/

http://www.scribd...on-Rev-3-5

Facebook: https://www.faceb...ublicTrust


Mindenki tegyen belátása szerint, és töltse le, majd ossza meg másokkal is a dokumentumot, küldje el bankvezetőknek, politikusoknak, hivatalos személyeknek, hogy tisztában legyenek azzal, hogy mi is tudjuk, mi történik.
http://ujvilagtud...ak-es.html

 

 

Globális pénzügyi RIASZTÁS - versenyfutás az idővel, hogy megakadályozzák a bankszterek tervét az összeomlás előidézésére - A félelemtől a Cabal pánikban van - 2013 április 6. / Neil Keenan


▪ Központi bankárok titokban harmadik félen keresztül aranyat készleteznek az euro összeomlására számítva

▪ Görög eszközök - sőt az összes sziget - titokban fizetésképpen el lett adva a Trojkának

▪ Ellenőrizhető, hogy 300 millió dollárt írtak alá a nagy bankok vezérigazgatói, hogy csalással jussanak a globális arany tartalékokhoz

▪ A Svájci Egyesített Bank 20%-os kedvezménnyel értékesít dollárt, felkészülve az összeomlásra, míg az UBS kötvényekre több mint 30%-os kedvezmény van a globális kereskedelemben, a bankszterek próbálnak gyorsan pénzt szerezni azonnal

▪ A ciprusi megtakarítások ellopása egy próbaüzem volt, hamarosan egy hozzád közeli bank lesz soron

▪ Neil Keenan és a Szövetségesek tervei, hogy megakadályozzák az oligarchákat a pénzügyi káosz előidézésében
Neil Keenan

Jakarta, 2013 április 5.: A hír elérte Neil Keenant, a banki összeesküvés félelme és kétségbeesése most eljutott oda, ami a végső fázisnak nevezhető. Megpróbálták előidézni a 3. Világháborút, de nem sikerül. Azt hitték, hogy ki tudják irtani az emberiséget az egész bolygón a megtervezett betegségekkel, és ez sem működik. Azt hitték, hogy elmenekülhetnek a hatalmas földalatti városokba, és (köszönet a bolygónkívüli szövetségeseknek) már ez sem működik. Leleplezéssel, megalázással és börtönnel (ha szerencséjük van) néznek szembe, ők már valójában az utolsó kétségbeesett dobást teszik: a világ valutáinak összeomlasztásával pénzügyi káoszt létrehozni, és egy ciprusi stílusú lopással az USA középosztálybeli megtakarításait megszerezni. Ahogy a globális erők felsorakoznak Neil Keenan mögé, a Szövetségesek, a Quing-dinasztia, és a küszöbön álló "Őrségváltás", hogy visszaszerezzék az ellenőrzést a Globális Fedezeti Számlák felett, az oligarchák kétségbeesetten készletezik az aranyat abban a reményben, hogy azzal még egyszer uralni tudják az elszegényedett emberiséget, hogy túléljék a káoszt, melyet ők maguk készülnek előidézni.

Nem fog megtörténni - elkövették azt a hibát, hogy Neil Keenan-től loptak.


Nyilvánvaló, hogy ez ennél jóval több, ezt a harcot a szabadságért több ezer férfi és nő vívja már évtizedek óta. Ha majd a történészek visszatekintenek arra a pillanatra, amikor a szerencsétlen Daniele Del Bosco megszökött 144,4 milliárd dollárnyi kötvénnyel és rábízta Keenanre a Sárkány Családból, majd úgy tekintenek erre, mint fordulópontra, mely beállította az utolsó kerekek mozgásának irányát a Gazdasági Önkényuralom bukásában. Amint Del Bosco megpróbálta tisztára mosni az olasz kormány kötvényeit, az ENSZ, a Világgazdasági Fórum és az úgynevezett Nemzetközi Kincstári Ellenőrző Hivatal könyörtelenül folytatta a kibontakozó bizonyítékok felhasználását, ami a Trillió-Dolláros perhez és a Monaco egyezményhez vezetett, melyet több mint 160 nemzet támogatott. Az információk tovább áramlottak Keenanhez napi rendszerességgel több forrásból, aminek szemtanúja volt ezen sorok írója.
Az erők már mozgásban vannak, hogy megelőzzék az utolsó sötét terv sikerre jutását. Az összeesküvés kétségbeesése tapintható. Most minden ember egymagában, mivel az egykori monolitikus Illuminátus mára csupán egy gonosz tolvaj csoport - amik valójában mindig is voltak - menekül az igazságszolgáltatás elől, amiről azt hitték, hogy sosem fognak vele szembesülni. Eközben napról napra növekszik rajtuk a nyomás, ahogy a menekülési utak egyenként zárulnak be előttük. A katonaság, a milíciák és a hírszerzés együttműködése az összeesküvés hatalami struktúrájának régóta várt elsöprése előtt áll.


Az összeesküvés stratégiája korok óta végig ugyanaz volt: "káoszból a rendbe." Káoszt hoznak létre, majd előjönnek egy elnyomó "renddel" annak érdekében, hogy a szabad emberi lényeket adósrabszolgaságba kényszerítsék. Az eltorzult Aranyszabályuk szerint éltek: "Akié az arany, az hozza a szabályokat." Aranytartalékokat halmoztak fel, mai nevén Globális Fedezeti Számlákat azzal az ürüggyel, hogy megszüntessék a háborúk okait (miközben milliókat gyilkoltak le egy sor arany-lopási háborúban). Egy évszázados harcban, sikerrel aláaknázták legnagyobb ellenségüket - a szabad Amerikai köztársaságot - a bankszterek vezérelte USA Vállalaton, a Szövetségi Tartalékbankban lévő titkos tulajdonjogon keresztül. Előidézték a Nagy Gazdasági Világválságot, így tudták megvásárolni Amerikát, miközben az arany magántulajdonlását törvényen kívül helyezték. Stratégiájuk végső fázisában kikiáltották volna az Armageddon után megmaradt emberiség feletti uralmukat. Ezek a tervek mára darabokra hullottak, és az utolsó céljuk a világuralom helyett csupán saját kétségbeesett harcuk a túlélésért.
Ügynökségi források megerősítették Keenannek szemtől szemben egy jakartai találkozón a héten, hogy a bankszter szekta ellentámadást tervez az elkövetkező hetekben azt remélve, hogy utolsó lépésükkel Keenan és a Szövetségesek előtt átveszik a Globális Számlák feletti irányítást. A soraikban tapasztalható zűrzavar nyilvánvaló az alábbi jelentések szerint, melyet magas szintű pénzügyi kapcsolatok adtak át Keenannek, melyben beszélgetéseknek volt tanúja a következő sorok írója az elmúlt napokban:
▪ Josef Ackerman a Deutschebank, és más európai központi bankárok, állítólag ők felügyelik a titkos arany felhalmozást hatalmas vásárlások révén harmadik és negyedik félen keresztül. Ezekért a nemesfém vásárlásokért euroval fizetnek, mely hamarosan értéktelen lesz. Ackerman aranyvásárlói 10.000 tonna aranyat jogosultak vásárolni havonta - ez egy elképesztő összeg.
▪ Úgynevezett "mentőcsomagokat" ajánlanak fel a küzdő európai nemzeteknek - mentőcsomagok ugyanazon az alaptalan euron - uzsorajellegű 18-20 százalékos díjszabással. A küzdő nemzetek végül nem tudnak fizetni, és a bankárok jönnek azzal az állítással, hogy joguk van a nemzeti vagyonra és szuverenitásra egy alamizsnáért cserébe. Ez már folyamatban van természetesen Görögországban, ahol az ország részeit külföldi vásárlóknak adták el, mint például az idilli Görög sziget, Korfu nagy részét is. A forrás azt állította, ha a görögök tudnák azt, hogy mi folyik valójában, "már holnap forradalom törne ki". A Katari Emír az elmúlt három hónapban rendszeres bevásárló utazást tett Görögországban. Azt még meg kell várni, hogy marad-e Görögországból bármi is a görögöknek.
▪ Az euro halálra van ítélve: ahogy azt korábban megjegyeztük, az aranytartalékok, melyek az euro mögött állnak hamis bankjegyekért lettek vásárolva, melyeket Mario Draghi Európai Központi Bankja adott ki. Neil Keenan nagy dokumentációval rendelkezik ezekről a csalásokról, és jönni fog az EKB és Draghi után rövid időn belül.

▪ Források szerint a Svájci Egyesített Bank 20%-os kedvezménnyel értékesít dollárt, felkészülve az összeomlásra, míg az UBS kötvényekre több mint 30%-os kedvezmény van a globális kereskedelemben, a bankszterek próbálnak gyorsan pénzt szerezni azonnal
▪ Azon próbálkozások, hogy megpróbáljanak hozzájutni a globális számlákhoz egyre pimaszabbul, mintegy 300 millió dolláros banktervezetet írtak alá a világ legnagyobb bankjainak vezérigazgatói, melyet állítólag arra akarnak felhasználni, hogy megkerüljék az ilyen alapok ellenőrzésénél szokásos 4-6 hetes várakozási időt, melyek feltehetően Globális Számlák arany eszközein alapulnak, hogy ezeket öt napon belül letétbe lehessen helyezni. Mire a csalás kiderül (állítja ez a forrás) az alapok - és a csalók - el fognak tűnni. Ez csupán egy eset, ahogy mondtuk, a többszörös kísérletből, hogy rajtaüssenek a globális cukrászdán, mielőtt az új seriff leállítja a lármát.
▪ Több magas szintű forrás azt mondta Neil Keenannek: "Mindenki tudja, hogy jössz - ijedt futásra kényszerítetted őket".
Drake Bailey jelentése szerint, az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Hivatala ciprusi stílusban tervezi végrehajtani, hogy rátegye a kezét a bankszámlákra és a széfek tartalmára, ha ezeket "csempészáru természetűnek" ítélik, az ügynökök véleménye alapján. Ezt a veszélyt a hétköznapi amerikaiak megtakarításaira megerősítette Neil Keenannek személyesen ezen a héten egy hírszerző közösségi kapcsolat, aki azt állította, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal azt tervezi, hogy külföldi zsoldosokból álló erőket használnának az amerikai középosztály pimasz megsemmisítésére. Pentagon és ügynöki erők sorakoznak, hogy legyőzzenek egy ilyen lépést, és várható, hogy a nagy amerikai milícia mozgalom is azonnal cselekvésbe lendül. A Nemzetbiztonsági Hivatal láthatóan ez egyik utolsó tanyája az összeesküvés szövetkezésének, és a Szövetségesek erőfeszítéseinek célpontja lehet az elkövetkező napokban. Reméljük és kívánjuk, hogy az erőszak elkerülhető legyen, de lehet, hogy a játék a végén kemény lesz.
A Globális Számlák irányításának oka ebben a kritikus fordulópontban egyszerű: ez az utolsó tényleges (szemben a fiattal) pénz, ami az összeesküvés rendelkezésére áll. A zsoldosok nem dolgoznak ingyen. Miután a végső megállapodásokat aláírták, és Keenan valamint a Szövetségesek átveszik a számlák kezelését, a globális pénzügyi reform végső kerete a helyén lesz. Ez az esemény közel van. Ezen nehéz megállapodások nyomában, Keenan trillió-dolláros perét újra be kell nyújtani mint végső terhelő bizonyítékot, és a központi bankokra a zálogjogot újra ki kell vetni. Ezzel a szilárd jogalappal, az összeesküvés ellen sok egyéb régóta tervezett lépés fog következni.
Ahogy ennek a gyors őrségváltásnak a pora leülepszik, a tervek a sürgősségi alapok gyors végrehajtására szólítanak fel, a hamis adósság felszámolására, és a humanitárius programok körültekintő fejlesztésére a világ nemzetei számára. Ezek az alapok nem lesznek elérhetők a kormányok vagy bankok számára, hanem az alapok fogják szolgálni az embeket, hogy ösztönözzék a nemzeti gazdaságokat, újjáépíteni az infrastruktúrát, bevezetik az ingyen energiás technológiákat (igen, létezik!), helyreállítják a környezetet, gondoskodnak az egészségügyi ellátásról és az oktatásról.
Talán jó kérdés lehet a megfelelő személyekhez, hogyan lehet egy ember, Neil Keenan olyan félelmetes és veszélyes, hogy a kegyetlen és gyilkos összeesküvés túlélése érdekében még nem ölte meg őt. Keenan elkerülte, hogy említést tegyen erről a témáról, de azt hiszem fontos tudnia mindazoknak, akik az ő sikeréért imádkoztak, hogy az elmúlt három évben négy gyilkossági kísérletet élt túl. A védelem minden egymást követő kísérlet után nőtt körülötte, és Keenan maga okozott súlyos sérülést egy támadójának Európában (a leendő merénylő végül kórházba került, míg Keenan egy karcolás nélkül megúszta). Talán Ír szerencséjének tulajdonítható (bár az Írek azt mondják, hogyha nem lett volna rossz szerencséje, akkor egyáltalán semmilyen szerencséje sem lett volna), vagy a milliók imájának, vagy a hírszerző közösségek gondoskodásának, vagy a védelmező déváknak akik szellemeket hívtak segítségül egy indonéz ünnepségen, de az tény, hogy Neil Keenan csak nevet annak gondolatán, hogy veszélyben van, és bízik a sikerben.

Természetesen Keenan nagyjából minden veszély esetén nevet... sőt élvezi azt. Tanúja voltam Keenan vidám válaszának egy fekete ruhás bérgyilkos nő nyilvánvaló támadásának egy jakartai bevásárlóközpontban néhány nappal ezelőtt:



Reméljük, hogy a tavasszal együtt a fordulópont is végre elérkezik, és évek múlva erre a tavaszra úgy fogunk emlékezni, mint ami megváltoztatta mindannyiunk életét.

Michael Henry Dunn

Devizahitelesek követelése (részlet a körlevélből)




Ők kiszálltak a mókuskerékből - a MEGOLDÁS!

Öttagú, zöldségtermelő csoport vagyunk, hatvan embert látunk el, akik a közeli városban élnek. Kerestünk egy darab földet az ötfős csoportunk számára, ahol gazdálkodhatunk.
Aztán kerestünk olyan embereket, akik meg akarják vásárolni a terményeinket. Aztán költségvetést írtunk, hogy mibe kerül ellátni őket terménnyel, és összehívtunk egy találkozót. Ott azt kértük, hogy aki részesülni akar a terményből, az ajánljon fel valamit a költségvetésbe.
Tehát felajánlhattak 0 eurót, vagy akár ezret is havonta, ezt rájuk bíztuk. Igen, a következőt csináltuk, mindenki leírta egy papírra, hogy mennyit ajánl fel, aztán ezt összeadtuk. Összeadtuk a felajánlásokat, és megnéztük, hogy ezek együtt fedezik-e a költségvetést. Az első körben összejött elég pénz, de ha nem lett volna elég, akkor újat csináltunk volna.
Igen, nehéz elképzelni, hogy ez működik, és az emberek bíznak egymásban. De a bizalmat fel kell építeni lépésről lépésre, és közben hinned kell abban, hogy ez működik. A bizalom tényleg felépül. – eddig a filmbeli idézetek, mely kapcsán rögvest felmerül egy kérdés.
Ilyen egyszerű lenne egy közösséget létrehozni, és ellátni magunkat egészséges táplálékokkal? Igen, ilyen egyszerű. Aki azonban kíváncsi a részletekre, nézze meg a filmet. Hallhatunk benne hazai megoldásról is, mely a német példát követi:
Akit más, a filmben nem említett hazai példa is érdekel, az olvassa el ezt a cikket: http://utajovobe.eu/hirek/elelmezes/1381-kozossegi-kert-profitkenyszer-nelkul