2010. október 22., péntek

Kadarkúti Égi üzenet - 79. Égi üzenetek: Szűzanya: "Aki a Mennyekben van"

ÉGI ÜZENET      2010.10.20.szerda,
Szűzanya: …Aki a Mennyekben van…
Szűzanya: Drága Engesztelő Gyermekeim! Én szólok hozzátok, égi Édesanyátok. Szívem összes melegével köszöntelek benneteket. ma folytatjuk a „Miatyánk”-ról szóló tanítás-sorozatunkat. Múltkor a „Miatyánk” szót ismertétek meg közelebbről. Ma ez a kifejezés következik: „Aki a Mennyekben van”.
A „Mennyekben” szó alapjában véve nem helyet, valamiféle teret jelent, amit földi agyunkkal el tudunk képzelni, hanem létmódot. A mostaninál egy sokkal magasabb létezési formát. Az érthetőség kedvéért mégis beszéljünk úgy róla, mint helyről, Isten lakhelyéről. A lakhely, ahol a család lakik – így képzeljük el földi értelemben. A Menny is egy családot alkot: az angyalok és szentek családját, akik életközösségben élnek Istennel.
Hogy is van az, hogy Isten a Mennyben van? Hiszen Ő végtelenül nagy. Nem lehet egy térbe behatárolni, tehát nem lehet a Menny határain belül elképzelni, mert akkor kisebb lenne a Mennynél. Azt kell hinnetek, hogy Istenségének kimondhatatlan hatalmával Ő foglalja magában és tartja össze a világmindenséget. Tehát nem is Isten van a Mennyben, hanem Őbenne van a Menny.
Most vonjunk párhuzamot a földi lakóhely és a mennyei lakhely, tehát a Mennyország között. Ugye mennyire hiányzik otthonotok, ha hosszabb időre elutaztok valahová? Nézzünk néhány példát erre. Ági 14 éves kislány, falun él és most városban tanul tovább középiskolában. Felvették a kollégiumba. Az első két hétben élvezte a szabadságot. Új barátnőivel jól elbeszélgetett, nagy nevetgélések, hancúrozások voltak. A tanárok is szimpatikusak voltak neki. Örült, hogy szülei nem aggodalmaskodnak érte, nem szólnak bele, hogy mit vesz fel, kivel barátkozik. Örült, hogy kisöccsére nem kell folyton vigyázni. De boldogsága nem sokáig tartott. Hirtelen hiányérzete támadt. Hiányozni kezdett neki Édesanyja gondoskodó szeretete, a „jó éjt puszik”, hiányzott édesapja segítsége a matematika feladatok megoldásához, hiányzott neki öcsikéje gurgulázó nevetése, ahogy játszott vele az ágyikójában.
Bánatosan gondolt íróasztalára, féltett naplójára, a falra ragasztott képeire, kedvenc cicás díszpárnájára. Nem bírta tovább. Egyik este hasra feküdt az ágyán és elkezdett sírni. Honvágya volt. Kérdezgették a lányok, hogy mi baja van, de ő szégyellte gyengeségét és hallgatott.
A másik eset annak szemléltetésére, hogy milyen nehéz a megszokott otthont elhagyni egy 80 éves néni. Egyedül élt Margit néni a falusi családi házban. Tevékeny, sürgő-forgó asszony volt, férje már régen meghalt, leánya és fia egy közeli városban alapítottak családot. A néni egyre gyengébb lett. Alig tudott lemenni a pincébe begyújtani a kazánt. Már nem tudta a kertjét művelni. Gyakran elvesztette egyensúlyát és előfordult, hogy elesett. Szívgyógyszereit sokszor elfelejtette bevenni. Lánya rábeszélte, hogy jöjjön hozzájuk lakni. 1 szobát fel tudnak szabadítani a számára. Hosszas könyörgés után elfogadta az ajánlatot. Házát hamar eladták és Margit néni beleegyezésével az unokájának autót vettek rajta, hogy legyen neki mivel dolgozni járni.
Hej, de megbánta szegény öreg, hogy elhagyta az otthonát! A panelház 4. emeletéről le se tudott menni az utcára. A lift mindig elromlott, meg félt is beszállni. Nem hozhatta magával a cicáját. A imádkozásnál nem engedtek neki gyertyát gyújtani, hogy fel ne gyújtsa a lakást. Ha vendéget vártak, a mamát beküldték a szobájába. Úgy érezte, egyre jobban útba van a fiataloknak. Az ebédjét, vacsoráját bevitték neki, hogy ne a közös asztalnál egyen. Könnye belepotyogott a levesébe, ahogy kanalazott. Úgy szeretett volna meghalni! Szeretett volna hazamenni, de nem volt hová.
Mindkét példa azt mutatja, engesztelő Gyermekeim, hogy ti földi emberek milyen nagyon tudtok kötődni otthonotokhoz, csak otthon érzitek jól magatokat a megszokott bútorok, tárgyak és emberek között. Hát ha a honvágy ilyen elviselhetetlenül nehéz, akkor ne csodálkozzatok választottjaimon, akinek már bepillantást engedtem a Mennyországba. Ők itt a földön már mindent ízetlennek, fakónak, üresnek találnak a csodálatosan tündöklő, gyönyörű Örök Haza után. A Mennyország, a mi Atyánk otthona ilyen fenségesen szép. Ez az otthon a tiétek is, mert nektek készült. Mi teszi vonzóvá számotokra ezt a helyet? Miért vágyakoztok oda? Elsősorban a Szentháromság látása és imádása. Színről-színre láthatjátok majd az Atyát, a Fiút és a Szentlelket, imádhatjátok és dicsőíthetitek. Nem tudtok majd betelni jóságukkal, szépségükkel, mindenhatóságukkal, irgalmukkal, tökéletességükkel. Azután találkozhattok Velem, Édesanyátokkal. Fel foglak ismerni benneteket. még arra is fogok emlékezni, hogy az engesztelőcsoportban hol ültetek. Azután láthatjátok az arkangyalokat és az angyalok millióit. Végre láthatjátok majd az őrangyalotokat, aki mellétek volt rendelve. Találkozhattok hozzátartozóitokkal. Micsoda öröm lesz, hogy szülő a gyermekét karjaiba zárhatja, férj a földi feleségét itt megölelheti, barát a barátot, testvér a testvért üdvözölheti.
És ez mind nem elég. Ámulva fogod tapasztalni, hogy a Mennyben kivétel nélkül mindenki szereti egymást, nincs irigység, ítélkezés, rágalmazás, pletyka, csak béke és szeretet. Minden Menny-lakó az Atya Isten mennyei Képmásának hordozója.
Egyszer két templombajáró vallásos asszony beszélgetését hallgattam. Erzsike így szól: Nagyon szép lehet az a Mennyország, de vajon nem lesz unalmas örökkön örökké az angyalok karával együtt nézni és dicsőíteni az Istent? Gizi megnyugtatja: Nem hiszem, hogy úgy lenne. Ott a lelkek élete csupa mozgás, tevékenység. Hogy mit fogunk csinálni azt nem tudom, az mennyei titok, de mindenki boldog és elégedett lesz az elfoglaltságával. Mikor Isten nézzük, nemcsak Őt fogjuk szemlélni, hanem az egész teremtett világot, az univerzumot, a teremtés történetét, a földi történelmet. Belepillantunk a tudományokba, művészetekbe és ezeket tanulás nélkül rögtön megértjük, elsajátítjuk. A Menny, hidd el Erzsikém, boldogító, izgalmas, érdekes és nagyon fenséges lesz.
Drága Kicsinyeim! Ugye vágyódtok oda, ahol a Mennyei Atya lakik? Ő is alig várja, hogy ölelő karjaiba fussanak hűséges gyermekei. Ehhez nem kell más, mint hátralévő időtöket szeretetben, lelki tisztaságban becsületesen leélni. Hogy ezt az égő vágyatokat növeljük, ezért tesszük mi Égiek, hogy tanításunk végén próbáljuk szemléletesen éreztetni veletek Jelenlétünket. Most is itt vagyunk előttetek. Mennyei Atyánk, mint Ég és Föld királya balkezem felöl áll. Kezében a Földet jelképező gömb. Másik kezében egy kard. Fején ragyogó korona és vállán díszes palást. Most elszomorodik, majd szeme villámlik. Előre nyújtja jobbkezét, amiben a gömb van és rá akar csapni a Földre a karddal. De Szent Fiam és Én könyörögve nézünk rá és lefogjuk a kezét. Tekintete megenyhül és vár. A Szentlélek is ott áll Jézus mellet hosszú fehér ruhában. Szeme az Atya szemével találkozik, aki gondolatban ezt üzeni neki: Készülj, mert hamarosan te következel!
Ma ez fejezi ki felétek a Szentháromság Jelenléte. Drága Engesztelőim! Édesanyai lángoló szeretetemmel Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
A következő ismertetés nem tudományos igényű. Az átlagos tudással, képzettséggel rendelkező olvasóinknak szántuk, ismereteik bővítése céljából. A leegyszerűsítés miatt a szakemberek egyes állításainkat vitathatják, de mert csak a lényeg bemutatása a célunk, ezért a komolyabb, mélyreható ismertetéseket mellőzzük.
A tudatbefolyásolási technológia már jó ideje ismert. Az élet minden területén alkalmazzák is. Katonai vonatkozásban a kuvaiti-iraki háborúban (1991) eredményesen vetették be, majd kísérleti szinten Ruandában a hutu-tuszi polgárháborúban szintén “rendkívül eredményesen” – legalább egymillió áldozattal alátámasztva – alkalmazták (1993 – egy átlagosnak nevezhető törzsi háborúból páratlan tömegmészárlást csináltak.) A tudatmódosítás technológiái közül a műholdas technológia és a rádiófrekvenciás technológia bizonyult a legeredményesebbnek. A megnevezett két eseményt azért emeljük ki a sok más művelet közül, mert eredményesek voltak, és mert példaértékűek a két rendszer összehasonlítása vonatkozásában. Akiket ezek a megoldások komolyabban érdekelnek, a Világhálón és más forrásokból az alapvető ismereteket megszerezhetik.
A Kuvaitban használt rádiófrekvenciás tudatmódosító technológiával, illetve a Ruandában alkalmazott műholdas-ionoszféra tükrözéses technológiával sikerült elérni a várt eredményeket, de nyilvánvalóvá váltak a rendszerek hibái is. A rádiófrekvenciás tudatmódosítás feltétele a megcélzottak kapcsolata a megfelelő frekvenciával, valamilyen hírközlő rendszeren belül. Ha ez megtörténik, viszonylag olcsón végrehajtható a művelet. A műholdas-ionoszféra tükrözős technológia nagyon sokba kerül, és szabályozása nagyon körülményes, de jelenleg a leghatásosabb. Mindkét rendszer – és minden más tudatmódosító rendszer – hibája az általános, mindenkire kiterjedő hatás. Nem szelektívek. A nyolcvanas évektől a szelektivitás kutatása került előtérbe, különösen a katonai felhasználhatóság miatt. A saját erők kivonása a hatások alól (reménytelenség érzése, depresszió, agresszivitás, stb. – a későbbiekben ismertetve) kulcskérdéssé vált.
Az emberi agy működése
Az agy az élet és a tudat vezérlő egysége/szerve. Több mint száz milliárd idegsejtből áll, melyek mindegyike képes akár tízezer idegsejttel is kommunikálni. Így az agy egymással kommunikáló sejtek halmaza, de ezek a sejtek nincsenek egymással szoros kapcsolatban. A neuronok az aktív agysejtek, ezek munkáját a támogató sejtek segítik. A neuronok elektromosan is aktívak, EEG műszerrel mérhető az aktivitásuk. Az EEG mérések kimutatták, hogy az agy 1-20 Hz közötti, igen alacsony frekvenciás elektromos hullámokat állít elő. Az agy védelmi rendszere az ilyen alacsony elektromos hullámokkal szemben nem eléggé erős, mert maga is ezen működik. Ebben a hullámtartományban van egy veszélyesnek nevezhető 7.8 Hz-es tartomány, melyet Schumann frekvenciának is neveznek. Az agy alfa és théta állapotának a határain ezen a frekvencián működik. Ez a hullámhossz a hipnotikus állapot hullámhossza, és az álom és az ébrenlét köztes állapota (ez a HAARP-technológia működési hullámhossza is). Ha az agyat ilyen frekvenciájú elektromos sugárzás alatt tartják, az erősségétől függően az információk beültetésétől a legszélsőségesebb cselekedetekig mindenre utasítható. Ez a frekvencia belép az agy elektroenkefalogrammikus (EEG) rendszerébe, és akár a végletekig felkorbácsolhatja a negatív érzelmeket, a félelmet, a rettegést, a totális reménytelenséget. Az agyi receptorok (jelfogó rendszerek) igyekeznek fenntartani az agy normális állapotát, és befolyásolás esetén lezárni a közvetítő csatornákat, hogy a negatív behatás ne okozhasson katasztrófát. Több mint húsz agyi receptort ismerünk, mindegyiknek megvan a sajátos funkciója, de szinte mindegyik egy-egy hangulati-érzelmi funkciót is betölt. Ha a 7.8 Hz-es elektromágneses hullámot összekapcsolják az agyi receptorok működését befolyásoló anyaggal (szervezetbe juttatott aktiváló, működést befolyásoló anyaggal), az emberi agy a teljes kiszolgáltatottság állapotába kerül. A 7.8 Hz-es elektromágneses frekvencia a természetben is előforduló sugárzás, de általában olyan gyenge, hogy nem befolyásolja az agy működését, a receptorok aktivitásának köszönhetően.
Az aktiváló anyag
A szelektivitást a célterületen csak úgy lehet megoldani, ha a védeni kívánt embereket mentessé tesszük a káros sugárzás hatásaitól. Ez rendkívül bonyolult művelet, de megvalósítható több, különleges eljárás alkalmazásával. Sokkal egyszerűbb az a módszer, mely a támadni kívánt embereket teszi alkalmassá egy alacsonyabb szintű sugárzás általi vezérlésre. Ezért az agyukat olyan állapotba kell hozni, hogy az átlagember számára csak kedély-hullámzást előidéző sugármennyiség esetükben teljes értékű tudatmódosítást eredményezzen. Legegyszerűbb megoldás az, hogy azt az anyagot, melyet már kidolgoztak és ismernek (de még kísérleti stádiumban van), bejuttatják a támadni kívánt emberek szervezetébe. Az aktiváló anyag az agy védelmi rendszerét kiiktatja, az agyi receptorok (jelfogók) a sugárzott frekvenciákat közvetítik. Így kisebb sugárzó erővel is jó eredményeket érhetnek el. A mennyiséggel szabályozható a hatóerő. A védendő emberek esetében a normális állapot fenntartására elég a kedélyjavító gyógyszerek szedése. Kirívó esetként megvalósítható az is, hogy egyetlen ember agyi védelmét kiiktatják az aktiváló szerrel, és olyan mennyiségű irányított sugárnyalábba helyezik (hordozható készülékkel), hogy bekövetkezik a tragédia. A teljesen normálisan viselkedő személy egyik pillanatról a másikra öngyilkos lehet. A politikai foglyok esetében szintén használatos ez a módszer, az öntudatot és a tartást teljesen felszámolhatja. Megfigyelték viszont, hogy az erős hit, vagy a fanatizmus képes oly mértékben fokozni az agy belső energiatermelését, hogy nem érhető el a kívánt befolyásolás.
A kísérlet kérdései. Első: mikor, hogyan és mennyit. Második: hogyan tehető rendkívül ellenállóvá az aktiváló anyag (hőhatás, vegyi anyagok, időállóság, sugárzások, stb.). Maga az aktiváló anyag nem okozhat semmilyen élettani elváltozást, mérgezést még akkor sem, ha nagyobb mennyiség kerül a szervezetbe. Laboratóriumi vizsgálatok során se lehessen mérgezést megállapítani.
A magyar tudós kutatási területe
A magyar élelmiszer-ipari kutatók és laboratóriumok munkája világviszonylatban elismert, ezért részletkérdések megoldása miatt bevonták a kutatásokba a magyarokat is. A nevezett kutatónak és munkatársainak a feladata az volt, hogy tisztázza az aktiváló anyag viselkedését az étolajban. Az étolaj minden felhasználási módjában. Nehéz feladat volt, mert kevés élelmiszer van olyan hatásoknak kitéve, mint az étolaj. A magyar kísérlet sikeres volt. A kutatókkal a munka megkezdése előtt közölték, hogy egy titkos kutatásról lenne szó, és a békesség, az élhetőbb világ kialakítása a célja. Forrongó térségek békéjét kívánják ezzel a módszerrel elérni (valójában erre is használható lenne). A velünk megbeszélést folytató kutatónak az tűnt fel, hogy szinte kivétel nélkül zsidók jöttek a kutatást megrendelő országból. Ez óvatossá tette, és lassan megvilágosodott előtte az igazi cél. Tudta, hogy valamit tennie kell, de nem volt kihez fordulnia. Minket talált – a közvetítőnket ismerve – alkalmasnak arra, hogy elmondja ezt a gondját. Az egész művelet ismertetése és a hatásmechanizmus leírása az elbeszélése alapján készült. Kísérleti anyaggal is rendelkezett, de annak sorsáról nincs tudomásunk.
Bejuttatási módszerek
Miért épp az étolajjal kísérleteztek? Mert olyan területen kívánták alkalmazni, ahol a lakosság nem eszik disznózsírt. Mert szinte minden esetben élelmiszerekbe keverve juttatják el az anyagot a célszemélyekhez, illetve a célterületre. Ruanda esetében kihasználva a polgárháborús helyzetet, teljesen tönkre tették az élelmiszer termelést és feldolgozást. Ezt követően megkezdődtek az élelmiszer szállítások, segély címén. Ezek az élelmiszerek tartalmazták a kísérleti aktiváló anyagot. Ezért nem fordítottak gondot az elosztásra sem, vitte aki tudta. A lényeg az volt, hogy megegyék, és ezt meg is tették. A kísérlet azonban nem sikerült, mert az akkori aktiváló anyag nem volt megfelelő, ezért emelni kellett a sugárzás energiaszintjét, és az eredmény önmagáért beszélt. Ebben az esetben a liszt volt a hordozója az aktivátornak, mely nem volt működőképes. Valami kiszivároghatott, mert pár évre rá, amikor Észak-Korea élelmiszer-válságba került, az USA felajánlott számára élelmiszer segélyt (sok ezer tonna lisztet), de a koreaiak elutasították. Inkább a kínaiaktól vásároltak hitelbe rizst és búzát. Így azután Észak-Koreából nem lett Ruanda II. A mai helyzetet, a HAARP és az Echelon-rendszerek fejlesztéseit és a nagy központi rendszerbe történt integrálását, és a digitális műsorközvetítő rendszerek veszélyeit a folytatásban ismertetjük. Kevés anyag áll a rendelkezésünkre, ezért minden információt köszönettel fogadunk.
V. István