2012. december 10., hétfő

Atomzsarolás

AtomzsarolásAz USA izraeli biofegyver laborokat és a nukleáris bunkereket épít az amerikai adófizetők pénzén. Az Army Corps of Engineers régóta felelőtlen magatartást mutat a bűnözés határán. Ez a magatartás messze túlmutat az amerikai hadseregen és a kormányon. Jogot formál "a föld elkobzására, elrablására ahol csak akarják". A projekt egyike a számos Izraelben folyó munkálatoknak, persze a kíváncsiskodó szemek számára most már nyilvánvalóan nagyon gyanúsan "régi barátokkal", és felháborodást vált ki a legtöbb emberben a világon. Tisztán látható a gázai támadások utóhatásaként Amerika és az ENSZ vereségnek láttatott tevékenysége. Masszív építési projektek kerülnek felszínre, amelyek bunkerek, nukleáris fegyverek, biológiai fegyverek laboratóriumait és nukleáris rakéták silóit jelenti, amelyek közül néhányat India adott át, és egy sorozatot, amelyekkel elérheti a lakossági központokat az Egyesült Államokban.


A történetet eredetileg a Washington Post képviseletében Walter Pincus mutatta be. Pincus részletesen leírja a projekteket, amelyeket az amerikai adófizetők fizetnek és az Army Corps of Engineers szervezet épített, akik a "Gáza" néven ismert koncentrációs tábort is építették.A tervezés alapja a NORAD, a Cheyenne Mountain Colorado Haupquartiers, amely úgy van kialakítva, hogy képes ellenállni egy közvetlen találatnak, amikor a termonukleáris robbanó eszköz robbanóanyag teljesítménye maximálisan 30 millió tonna TNT (30 megatonna). A költségek 100 millió dollárban vannak megadva, legalább 3 ilyen "Führerbunkerre", de valószínű, hogy valójában a költségek közelebb állnak az éves 20 milliárd dolláros befektetéshez.

A "The Washington Post" cikkéből kiemelve:

"Amerika vezető szerepéről a titokzatos izraeli építési projektben
A US Army Corps of Engineers építési terve az 5-emeletes földalatti szolgáltatásokra egy izraeli védelmi területen, aminek az a furcsa neve, hogy "Oldal 911 ", a Tel-Aviv közelében fekvő izraeli légibázisnál.
... A rendszernek ... tartalmaznia kell egy laboratóriumot, hangszigetelt ajtókat, védelmet a nem ionizáló sugárzás ellen, és nagyon magas biztonsági előírásokat.
A Wye River Memorandum of 1998 szerint, Izrael és a Palesztin Hatóság vezette a katonai létesítmények építését, melyek értéke 500 millió dollár, és a Negev sivatagban helyezkednek el.
... Három bázist épített 20.000 katona, és egy idő múlva, az izraeli légierő ugyanarra a területre került.
Megépítették a Nevatim légibázist, és az Army Corps of Engineers épített egy új 4 km-es kifutópályát is, 100 új épületet és 16 kilométeres útszakaszt.
... A kiadványok szerint a hadtest földalatti hangárokat épít az izraeli bombázók számára, és a nukleáris eszközök, fegyverek kezelésére (bár Izrael hivatalosan nem rendelkezik nukleáris fegyverekkel), parancsnoki -és kiképzési központokat, kémkedési berendezéseket és szimulátorokat ...
... Palesztinokat foglalkoztatni tilos"

Army Corps of Engineers, faji, politikai és vallási "küldetése":

Az Army Corps of Engineers-nél nagy hagyománya van a felelőtlen gyakorlatoknak, amelyek határosak bűnözéssel. Az Amerikai Katonai és Kormányzati Bizottság messze túlmutat a jogon, és ott foglal földet ahol akar. Költségeiért nem vállal felelősséget, és az ismert nagy projektekről, gyakran utólag nem csak az derül ki, hogy haszontalanok, de károsak, sőt őrültek. Ezeket projekteket Izrael támogatására használják, melyeket soha nem hagytak jóvá, és valószínűleg nem csak sérti a nemzetközi egyezményeket, hanem Amerika bűntárs a háborús bűnök miatt. A tevékenységek költségeihez a pénzalap összege közel 3000 milliárd dollár. A pénz, amely a Honvédelmi Minisztérium (korábban 911) egyik tanulmányból kiderült, "eltűnt".
Nem szabad elfelejteni, hogy ez az a Corps of Engineers, amely megépítette a Gáza köré, az őrtornyokat, ahonnan izraeli mesterlövészek tüzelnek arra a területre, amelyet a világ most hivatalosan "szabad palesztin államnak" nevez.

Jogi módon követve az oslói egyezményt, amely megszűnt 2000-ben, a falakat lebontották Gázában, egy projekt keretében úgy, mint a varsói gettóban, a berlini fal esetében, vagy Buchenwaldban. Amerika nem csak korlátozza a foglalkoztatást (munkavállalók esetében), de az egész projekt is az izraeli építészek felügyelete alatt fut Ada Karmi Melamende szerint. Vischer rabbi vonala, és valójában egy multi-milliárdos projektes rabszolgamunka, amely elindította az illegális kereskedelmet az országba.

Követelmény az Army Corps of Engineers munkálataival kapcsolatos mezuza, a betűtípus kapszula az ajtófélfán, amely a judaizmus használ, és az amerikai adófizetők fizetik:


"Minden ajtót és minden bejáratot - kivéve a WC-ket és zuhanyzókat, ... kitörölhetetlen tintával ... sima bőr pergamen (amelyet egy írnok) Jewish Law írásos engedélyével, askenázi vagy szefárd ..... nincs keveredés a kettő egységes ...


A Mesusas-t el kell olvasni a számítógépen egy hivatalos intézmény ellenőrzési mezuza korrekciójával, a vizuális eleme a karakter. Ezt fel kell tenni egy gépkocsira, házra a Chefrabbinat támogatásával lektorálva. Minden Menusas-t rögzítenie kell a rabbinak, a bázisnak vagy a megbízott képviselőinek, nem a szolgáltatónak".

A silókban lévő nukleáris rakéták célja Európa és Amerika?

Együtt a sok bunker, amelyek hasonlóak bizonyos szempontból a berlini birodalmi kancelláriára ...... a Corps of Engineers engedély nélkül épített izraeli nukleáris rakéta silókat. De most, hogy a "csalást", Izrael nukleáris képességeit felfedték, teljes mértékben bizonyítja az USA bűnrészességét, nem tagadhatja, az Egyesült Államok. Izrael megsérti a nukleáris fegyverekről szóló minden rendelkezést, és fenyegetést jelent nem csak a Közel-Keleten, hanem egész Európára és Amerikára is. Két évvel ezelőtt több hivatalos hírszerzési forrásból kiderült, hogy az indiai Agni-ballisztikus rakéta-rendszer illegálisan átadása került az amerikai technológiával, és az izraeli titkosszolgálat termelési szakaszba lépett. A rakéták egy része 9600 kilométeres hatótávolságú, és fel vannak szerelve MIRV, tíz nukleáris robbanófejet tartalmazó töltetekkel. A teszteket és és az üzembehelyezést Indiában végezték. Összhangban az India és Izrael közötti titkos megállapodással, és három darab készült el Izraelben. Továbbá elkészült rakéták tengeralattjáró változata, öt MIRV robbanófejjel és egy sor 6200 km-es, amit Indiában és Izraelben használnak. Ezek alkalmazkodnak a hat német Dolphin tengeralattjáró vetőcsöveihez, amiről már korábban beszámoltam az izraeli-német tengeralattjáró építési "program" ismertetésében. A nukleáris kiigazításokat Angela Merkel német kancellár személyes utasítására végezték el.

Ma Gáza, holnap a világ.

A Guardian megerősítette az izraeli szándékokat:

"Egy interjúban 2003-ban, Elsevier, holland hetilapban azt mondta van Cleveld:
"Rendelkezünk több száz atom robbanófejjel és rakétákkal, és minden irányba kilőhetők, elérhető Róma, a legtöbb európai főváros a légierő célpontjaiként ..... Nekünk hatalmunkban áll, hogy leromboljuk a világot. Biztosíthatom Önöket, hogy ez megtörténik, mielőtt Izraelt elfoglalnák. "

Cleveld, egy nemzetközileg elismert tudós, professzor a Héber Egyetemen, Jeruzsálemben. Szakértő a kérdésekben a Közel-Keleten és aggodalmait "nukleáris zsarolásnak" nevezi.

Netanjahu, az igazi "Dr. Strangelove "

"Most már világos, hogy Izrael arra készül, hogy nukleáris apokalipszisre játszik, és nem csak a túlélése miatt. Az apokalipszis, saját maga szeretné elindítani. Amerika szerepe több, mint nyilvánvaló - a földalatti épületek, biológiai és vegyi fegyverek, laboratóriumok és nukleáris felszerelések kezelésére - , hogy egy aktív hadviselőként, és teljes jogú résztvevője legyen egy agresszív és apokaliptikus háborúnak". - Írja a "The Washington Post". Link

Az egésszel nem is lenne semmi baj, ha nem a "The Washington Post" írná ezt, hanem egy független, cionista-ellenes portál vagy újság, de mint tudjuk, fősodratú médiának akkor sem szabad hinni, ha kérdez. Mint már 2010-ben kiderült Warren D. Farr USAF ezredes 1989-es izraeli atomfegyverekről írt jelentéséből, Izraelnek akkor már legalább 400 atomfegyvere, és évi 80-100 db-ra volt gyártókapacitása. A "jelentés" 1989-től 2010-ig ismeretlen helyen "pihent", majd Izrael (171-edik) magyar légtérsértése, és Izrael görögök államadósság budapesti tárgyalására rendelése verte ki a biztosítékot. Hirtelen kitört egy izlandi vulkán, és a hamufelhőre hivatkozva leállították a polgári repülést Európában, miközben 15 európai ország tartott légi hadgyakorlatot, amit nevezhetünk Izrael-ellenes erődemonstrációnak is. Szintén hirtelen akkor is napirendre került a palesztin kérdés, a zsidók által elkövetett 1976-óta folyamatban lévő palesztin népirtás és kegyetlenkedések részletei is. Ekkor "került elő" Izrael atomfegyvereiről szóló jelentés is, illetve "elérhetővé vált" a neten. Nem kétséges, hogy Mit Romney háborúpárti Izrael-barát politikája, hét USA tagállam kiválási szándéka, és Obama újraválasztása az ok, hogy a "The Washington Post" Izrael elleni hangulatot kelt, természetesen a kikotyogott USA-án belüli polgárháborús helyzetet szító, Obama szerepét megerősítő, és a Bilderberg Group érdekeit Izrael törekvései főlé emelő lépéseinek megvalósítását. Láthatóan a City of London az "erősebb kutya"...
Ebben a színezetben Izrael nem csak a Közel-Keletre, de Európára és az USA-ra nézve is veszélyt jelent, kihagyva a sorból a Távol-Keletet és Oroszországot, vagy Közép -és Dél-Amerikát, ami megint csak megtévesztés, de van egy másik üzenete is a "The Washington Post" tájékoztatásának. Látszólag van Izrael és az USA kormánya, és kiszemelt áldozatként tőlük függetlenül, Amerika és Európa lakossága megfenyegetettként, de ez a fenyegetés a félelemkeltéshez kell, hogy "behódoljanak"...


Tulok

ENSZ csúcs: Gyerekeink, mint "klímaváltozási ügynökök"?

Vajon hány gyerekkel fordul elő, hogy rémálmai vannak a föld elolvadásáról vagy felrobbanásáról az ember által előidézett globális felmelegedés miatt? Hányan gondolják azt, hogy nincs jövőjük, mert a bolygó haldoklik, a jégpáncél olvad, a tengerszint emelkedik, szigetek tűnnek el, a jegesmedvék és gyerekek elmerülnek az árban, növényi és állatfajok halnak ki és az extrém időjárás nehézzé, vagy akár lehetetlenné teszi a túlélést?

Ijesztő, nem megvilágosító

Mint kiderült, sok millió gyerek aggódik egy esetleges klímakatasztrófa bekövetkezése miatt szerte a világon. Számos pszichológus, pszichiáter, tanár és szülő számolt be arról, hogy a gyerekek depressziósak, félnek, nem tudnak aludni és úgy gondolják, hogy nincs értelme tanulni vagy karriert tervezni, mert szinte semmi remény sincs egy élhető jövőre. Ez egyáltalán nem meglepő, ha arra gondolunk, hány millió gyerekkel nézették végig Al Gore Kényelmetlen igazság című „dokumentumfilmjét” vagy hasonló meséket a klímaváltozásról. Miután szinte minden iskolai tárgyat alaposan átitattak a klímaváltozás dogmával, nem kellene csodálkozni azon, hogy a gyerekek depressziósak és aggódnak. (Klímaleckék: blog a gyerekeket ijesztgető kampányokról)

Iskolai bántalmazás egy „magasabb célért”

Sajnos a propaganda hatására egyes gyerekek a globális felmelegedés miatti szorongásukat aktivizmussá alakítják és igazi kis klímaügyi harcosokká válnak, akik fáradhatatlanul próbálják társaikat, szüleiket vagy akár a politikai vezetőket is a „fenntartható fejlődés” támogatóivá téríteni. Egyértelmű, hogy a klímaváltozással kapcsolatos oktatásnak pontosan ez volt a célja. Maguk az illetékesek is kijelentették, hogy a kisgyerekeket és fiatalokat „klímaváltozási ügynökökké kell alakítani”.
Ugyanezt az üzenetet közvetítették az UNICEF, UNESCO és más ENSZ és társadalmi szervezetek munkatársai az ENSZ éppen véget ért Katari csúcstalálkozóján. A transzformáció elősegítése érdekében az UNICEF és társügynöksége az UNESCO egy új tantervvel álltak elő „Klímaváltozási alkalmazkodás és kockázatcsökkentés az oktatásban” címmel.
A dokumentum első sorai nem mulasztják el tovább erősíteni a gyerekek szorongását:
„Én vagyok a jelen és a jövő. A klímaváltozás áldozata vagyok. Olyan régióban élek, amit folyamatos katasztrófák érnek és a hurrikánok és áradások a valóságom.” – Walter, egy 12-éves kisfiú Belize-ből.
A 12-éves Walter nyilvánvalóan a tanterv kitalálóinak agyából pattant ki és nem egy létező személy, de legjobb esetben is a neki tulajdonított szavakat a dokumentum készítői fogalmazták meg. Ki ismer olyan 12-évest, aki így beszél? Vagy akár 16 évest? Az ENSZ dokumentumaiban a 6-évesek és az írástudatlan bennszülöttek is ilyen kifinomultan szólalnak meg.
A dokumentum 11. oldalán megtudhatjuk, hogy az anyag legfőbb célja „elősegíteni, hogy a gyerekek a változás ügynökeivé váljanak”, kétszer is egyértelművé téve, hogy a „fenntartható fejlődés” támogatásáról van szó:
A gyerekek jogainak biztosítása és a fenntartható fejlődés érdekében olyan fiatalok és felnőttek által vezetett rendszerekre van szükség, akik képesek a fenntartható gondolkodásra és cselekvésre. Ezeknek a rendszereknek kell áthatni a szabályozás és tervezés nemcsak nemzeti, de minden szintét. A minőségi és az átalakulásra képes oktatás biztosítása érdekében ezeket a változásokat a kerületi, falusi és iskolai fejlesztési tervek részévé kell tenni.
[Időkjelei: Fontos megjegyezni, hogy, a „gyerekek jogai” alatt egyáltalán nem a gyerekek valódi érdekeit értik. Néhány nappal ezelőtt írtunk arról a szintén ENSZ kezdeményezésről, aminek célja, hogy a gyerekekkel kapcsolatos döntésekben az állam szava felülírja a szülőkét.]
De vissza a dokumentumhoz:
Az iránymutató dokumentum legfőbb célja, hogy minden gyerek számára lehetővé tegye az oktatáshoz és a környezethez való jogainak gyakorlását, a Gyerekek Jogairól Szóló Egyezményben (CRC) megfogalmazottak szerint. Ennek a célnak része, hogy minél több gyereket érhessen el az oktatás, a fenntartható és méltányos fejlődést támogató tudás, készségek, értékek és gondolkodás erősítése érdekében.
A Gyerekek Jogairól szóló Egyezmény nem más, mint az az ellentmondásos kezdeményezés, amit az amerikai szülők évtizedek óta próbálnak meghiúsítani, hiszen fő célja nem más, mint a szülői jogok megsemmisítése és a gyerekek kollektív állami tulajdonná alakítása.
A dokumentum tele van ellentmondással. Kijelenti, hogy a gyerekeknek joguk van arra, hogy az állam és a szülők megvédjék őket a számukra káros tevékenységektől. Amennyiben ezt komolyan gondolják, ide tartoznának a fenti dokumentum által támogatott tevékenységek is, hiszen ezeknek káros mivoltát szakértők hosszú sora állítja.
A globális felmelegedés hisztéria évek óta fejti ki rendkívül káros hatását, nemcsak a szükségtelen stresszel, de azáltal is, hogy drága időt vesz el a diákoktól, amit igazi ismeretek megszerzésével tölthetnének.
Az UNESCO, UNICEF és a föld többi önjelölt megmentője „drasztikus lépéseket” követelnek, aminek része, hogy minden ember adja fel Istenadta jogát saját életének irányítására (a szabad akarat gyakorlására), a nemzeti kormányoktól pedig szuverenitásuk átruházását várják az ENSZ vezette globális kormányra.
Van jövő és van megoldás!


Forrás: The New American

Horvátország: tiltakozik a katolikus egyház az iskolai szexuális nevelés ellen

Tiltakozik a horvát katolikus egyház az iskolai egészségügyi nevelés szexuális felvilágosításra vonatkozó része ellen, amely szerinte káros a gyermekekre, mert egyebek között megengedő a homoszexualitással és az önkielégítéssel szemben.
A papok sok egyházközségben arra buzdítják a szülőket, hogy gyűjtsenek tiltakozó aláírásokat és szabotálják az egészségügyi nevelést, ne engedjék gyermekeiket az órára, még akkor sem, ha igazolatlan jár érte – írja hétfői számában a Jutarnji list napilap. Az újság szerint egy segédpüspök nemrég egyenesen horvát- és katolikusellenesnek nevezte prédikációjában az egészségügyi nevelést.
Az alap- és középfokú oktatási intézményekben idén vezették be kísérleti jelleggel az egészségügyi nevelést, amelyet más tantárgyakba beolvasztva oktatnak. Az oktatási tárca által kidolgozott tanterv az egészséges életmódra, a függőség, illetve az erőszakos viselkedés megelőzésére és a szexuális felvilágosításra helyezi a hangsúlyt.
Az egyház már az előkészítő fázisban élesen bírálta, és tiltakozott a (baloldali) kormány tanterve miatt, amely szerint például az önkielégítés nem káros.
A tanterv ellen érvelve egy káplán azt állította, hogy Angliában az iskolai szexuális nevelés ellenére is magas a nem kívánt terhességek száma. Szerinte nincs olyan szociológiai kutatás, amely megerősítené, hogy a fogamzásgátlók „kínálgatása” csökkentené a nemi úton terjedő megbetegedések vagy a nem kívánt terhességek számát.
A katolikus egyház a szociáldemokrata-liberális koalíciós kormányt akkor is erősen támadta – sikertelenül –, amikor az a mesterséges megtermékenyítést egyedül élő nők esetében is engedélyező törvényt vezetett be.
MTI/Magyar Kurír

Krisztust nem lehet megmagyarázni. Vele találkozni kell.